Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
OPAKOWANIE 2009-2
Preferencje dotyczące elementów warstwy wizualnej opakowań reklamowych
Małgorzata Lisińska - Kuśnierz
nr katalogowy: 41625
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
Aroma Design - Nowe trendy w cukierniach na jesień i zimę
Anita Romanowska
nr katalogowy: 80101
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-2
Opakowania handlowe - między wygodą a ekologią
nr katalogowy: 125055
OPAKOWANIE 2018-8
Preferencje klientów sektora żywności i napojów
nr katalogowy: 115542
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-3
Badanie rynku w skutecznym marketingu małej firmy (cz. 1)
nr katalogowy: 50395
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Cukiernia na lato
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 76273
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Pozyskiwanie informacji o rynku
Jan Kowalski
nr katalogowy: 79476
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-5
Jak zbudować prosty system rekomendacji w sklepie e-commerce
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 148545
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-11
Preferencje barw papierów graficznych
Ewa Drzewińska
nr katalogowy: 22108
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
Miarą możliwości każdej organizacji jest jej najsłabsze ogniwo!
Jan Kowalski
nr katalogowy: 80100
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-12
Zmiany w konsumpcji żywności w Polsce
KRYSTYNA KUŚMIERCZYK
DOROTA SZEPIENIEC-PUCHALSKA
nr katalogowy: 40036
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2012-1
Polskie firmy produkujące dekoracje do okładzin ceramicznych
Henryk Pieczarowski
nr katalogowy: 66727
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
Porozmawiajmy o smaku i zapachu
nr katalogowy: 78295
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Trendy konsumenckie – czy przemysł spożywczy spełnia oczekiwania konsumentów
Joanna Markowska
nr katalogowy: 151416
10.15199/65.2024.11.2
trendy w przemyśle spożywczym
innowacje
bezpieczeństwo żywności
preferencje konsumentów
food industry trends
innovation
food safety
consumer preferences
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Trendy konsumenckie – czy przemysł spożywczy spełnia oczekiwania konsumentów
Joanna Markowska
nr katalogowy: 151416
10.15199/65.2024.11.2
trendy w przemyśle spożywczym
innowacje
bezpieczeństwo żywności
preferencje konsumentów
food industry trends
innovation
food safety
consumer preferences
OPAKOWANIE 2009-2
Preferencje dotyczące wartości promocyjnej opakowań do mleka
Małgorzata Mika
nr katalogowy: 41626
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-10
Zależność między oceną atrakcyjności wielorodzinnego budynku mieszkalnego a jego lokalizacją
Krzysztof Zima
Stanisław Belniak
Joanna Gil-Mastalerczyk
nr katalogowy: 139990
10.15199/33.2022.10.13
atrakcyjność architektury
deweloper
preferencje klientów
budynek wielorodzinny.
architecture attractiveness
developer
customer preferences
multi-family building.
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-10
Zależność między oceną atrakcyjności wielorodzinnego budynku mieszkalnego a jego lokalizacją
Krzysztof Zima
Stanisław Belniak
Joanna Gil-Mastalerczyk
nr katalogowy: 139990
10.15199/33.2022.10.13
atrakcyjność architektury
deweloper
preferencje klientów
budynek wielorodzinny.
architecture attractiveness
developer
customer preferences
multi-family building.
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-10
Zależność między oceną atrakcyjności wielorodzinnego budynku mieszkalnego a jego lokalizacją
Krzysztof Zima
Stanisław Belniak
Joanna Gil-Mastalerczyk
nr katalogowy: 139990
10.15199/33.2022.10.13
atrakcyjność architektury
deweloper
preferencje klientów
budynek wielorodzinny.
architecture attractiveness
developer
customer preferences
multi-family building.
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-10
Zależność między oceną atrakcyjności wielorodzinnego budynku mieszkalnego a jego lokalizacją
Krzysztof Zima
Stanisław Belniak
Joanna Gil-Mastalerczyk
nr katalogowy: 139990
10.15199/33.2022.10.13
atrakcyjność architektury
deweloper
preferencje klientów
budynek wielorodzinny.
architecture attractiveness
developer
customer preferences
multi-family building.
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-11
Innowacja i zróżnicowanie
nr katalogowy: 22592
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-11
Preferencje użytkowników oświetlonego wnętrza w zakresie barwy światła
Piotr Pracki
nr katalogowy: 7688
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-7
Konsumenci na rynku żywności
H. Makala
nr katalogowy: 7112
OPAKOWANIE 2005-1
Rozwój produkcji maszyn pakujących
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 11052
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Preferencje gości ponad wszystko
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 12071
OPAKOWANIE 2005-1
Rozwój produkcji maszyn pakujących
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 11052
OPAKOWANIE 2006-6
Elementy systemu HACCP w dystrybucji opakowań do kontaktu z żywnością dla sektora gastronomicznego
Jerzy Luberda
nr katalogowy: 17960
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-6
Zawartość tłuszczu śródmięśniowego w mięsie wieprzowym
Tadeusz Blicharski
Anna Hammermeister
Mariusz Pierzchała
nr katalogowy: 16719
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-7
Marketing w małej firmie
nr katalogowy: 60745
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-4
Minimalistyczna kuchnia
Marta Bednarska-Małek
nr katalogowy: 95470
AURA 2007-8
Wycena dóbr nierynkowych
TOMASZ ŻYLICZ
nr katalogowy: 29006
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Rynek żywności wygodnej w Polsce
MICHAŁ KOCISZEWSKI
nr katalogowy: 30670
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-1
Konsumpcja wędlin - spożycie,preferencje, czynniki wyboru
Marlena Piekut
nr katalogowy: 32567
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-12
Preferencje, częstotliwość oraz okoliczności spożywania napojów alkoholowych wśród studentów
Marlena Piekut
nr katalogowy: 32213
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-9
Trend produktów PREMIUM w sokownictwie
Grzegorz Frącek
nr katalogowy: 30027
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Postęp w produkcji żywności a zalecenia żywieniowe
JAN GAWĘCKI
nr katalogowy: 23587
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-6
Indywidualizacja w nauczaniu
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 36138
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-5
Czerstwienie pieczywa - część II
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 76469
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-4
Czerstwienie pieczywa - część I
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 75662
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
BIOEXPO Warsaw
nr katalogowy: 132098
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Drugie życie czekolady
Maria Pawlik
nr katalogowy: 139672
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-10
Rozwiązania opakowaniowe dla żywności, napojów, produktów mlecznych i alternatywnych produktów mlekozastępczych
nr katalogowy: 150989
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Prym wiedzie jabłko, tuż za nim pomidor i marchewka
nr katalogowy: 127662
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-9
Preferencje wybranej grupy młodzieży dotyczące spożycia soków marchwiowych
Anna Dobrowolska
Tadeusz Tuszyński
nr katalogowy: 38260
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-2-3
POLSKA I ŚWIAT - Wydarzenia
nr katalogowy: 65865
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Prym wiedzie jabłko, tuż za nim pomidor i marchewka
nr katalogowy: 127662
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-6
Wartość technologiczna mąki
TOMASZ BOROWY
MARIUSZ S. KUBIAK
nr katalogowy: 77118
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-11
Postawy i preferencje zakupowe Polaków
nr katalogowy: 80684
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Drugie życie czekolady
Maria Pawlik
nr katalogowy: 139672
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
Aromatyczny chleb dla zdrowia
Józef Ziółkowski
Adam Melkowski
Józef Sadkiewicz
nr katalogowy: 59323
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
Idealne na lato?
Jarosław Buss
nr katalogowy: 121430
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-3
Felieton – Nie tylko biel i czerwień
nr katalogowy: 130769
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-3
Felieton – Nie tylko biel i czerwień
nr katalogowy: 130769
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-4
Skanowanie sylwetki. Cz. I
Ryszard Kowalczyk
nr katalogowy: 44489
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-4
Skuteczny marketing w małej firmie
nr katalogowy: 75661
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-3
Felieton – Nie tylko biel i czerwień
nr katalogowy: 130769
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-2
Krajowi producenci płytek ceramicznych alarmują w sprawie rosnących kosztów produkcji
Ferdynand Gacki
nr katalogowy: 132434
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Teraźniejszość i przyszłość cukiernictwa. Rozmowa z Agatą Baldwin, specjalistą ds. marketingu firmy Barry Callebaut Polska
nr katalogowy: 138269
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-1
Zadłużona branża słodyczy
nr katalogowy: 146824
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-7
Roślinne substytuty produktów mięsnych
Oskar Nowak
Joanna Ciborska
Monika Modzelewska-Kapituła
nr katalogowy: 149401
10.15199/65.2024.7.3
analogi mięsa
roślinne substytuty
rynek
rozwój
meat analogues
plant-based substitutes
market
development
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-13
PORADNIK Wino dla inżyniera (167) Primitivo w Polsce
winny maniak
nr katalogowy: 99064
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Kuchnia roślinna w Polsce
nr katalogowy: 130438
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-11
Inicjatywy, rekomendacje i preferencje w zakresie wyboru technik dostępowych dla sieci szerokopasmowych
Wojciech Michalski
nr katalogowy: 94968
10.15199/59.2015.11.5
AURA 2016-4
Znaczenie preferencji siedliskowych zwierząt dla zróżnicowania genetycznego populacji
Robert W. Mysłajek
nr katalogowy: 97561
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-1
Budowanie lojalności klientów zakładów mięsnych
Stanisław Urban
nr katalogowy: 23521
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-3
Modele e-learningu w reklamie telewizyjnej …?
JOLANTA BRZOSTEK-PAWŁOWSKA
nr katalogowy: 50819
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Regulacje unijne a preferencje konsumentów
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 50248
AURA 2009-6
Efekty zewnętrzne
TOMASZ ŻYLICZ
nr katalogowy: 45361
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
EXBERRY - żywność barwiąca to barwy pochodzące z natury
nr katalogowy: 44554
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
W Krakowie o neuromarketingu
nr katalogowy: 43753
GAZETA CUKROWNICZA 2009-9
Trendy na rynku wyrobów ciastkarskich
Marlena Piekut
nr katalogowy: 46536
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Techniczne rozwiązania dla branży spożywczej
nr katalogowy: 65294
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-2
Krajowi producenci płytek ceramicznych alarmują w sprawie rosnących kosztów produkcji
Ferdynand Gacki
nr katalogowy: 132434
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
POLAGRA 2021
nr katalogowy: 132093
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-4
Jakość w centrum zrównoważonego rynku produktów owocowo-warzywnych i preferencje konsumentów II Euro-Śródziemnomorskie Sympozjum Przetwórstwa Owoców i Warzyw. Cz. 2
Dariusz Piotrowski
nr katalogowy: 105158
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-5
Spożycie i preferencje nabywcze konsumentów ryb i ich przetworów w Polsce
Joanna Tkaczewska
Władysław Migdał
nr katalogowy: 76649
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-12-13
Kręci się wokół klientów
Tadeusz Szafarz
nr katalogowy: 36628
CHŁODNICTWO 2005-1-2
Spotkanie klientów Area Traders
nr katalogowy: 8621
CHŁODNICTWO 2005-1-2
Spotkanie klientów Area Traders
nr katalogowy: 8621
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-3
Przegląd wybranych rynków tissue w Europie
nr katalogowy: 50828
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-4
EXBERRY - żywność barwiąca to barwy pochodzące z natury: przyszłość należy do naturalnych alternatyw!
nr katalogowy: 43995
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-23
Gdzie po rozum
nr katalogowy: 48487
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
Wina z antypodów
winny maniak
nr katalogowy: 120198
OPAKOWANIE 2019-3
Twój osobisty napój? Tak, to już możliwe dzięki elastycznej produkcji z ACOPOStrak
Stefan Hensel
nr katalogowy: 119332
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
Primitivo z Apulii. Hit sprzedaży w Polsce
winny maniak
nr katalogowy: 98406
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-3
Charakterystyka oraz segmentacja rynku serwetek papierowych w Polsce, Szwecji i Niemczech
Dorota Szymańska
nr katalogowy: 59616
AURA 2024-11
Wyceny przedsięwzięć ochronnych
Tomasz ŻYLICZ
nr katalogowy: 151518
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-4
Możemy dużo zarobić przypisując klientów do klastrów na platformach e-commerce
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 149818
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Dziesięć najczęściej popełnianych błędów podczas obsługi klientów
nr katalogowy: 63534
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-6
Rola modułów dialogowych w tworzeniu profilów osobowych uczestników szkoleń e-learningowych
WOJCIECH PRZYŁUSKI
nr katalogowy: 44774
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-11
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 151601
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-6
Preferencje konsumentów na rynku napojów bezalkoholowych
Stanisław Kalisz
Anna Grobelna
Bartosz Kruszewski
Andrzej Mazurkiewicz
nr katalogowy: 114464
10.15199/65.2018.6.6
napoje bezalkoholowe
preferencje konsumenckie
soki
nektary
napoje
non-alcoholic beverages
juices
nectars
consumer preferences
AURA 2023-11
Jakie mamy preferencje wobec ochrony środowiska?
Tomasz ŻYLICZ
nr katalogowy: 145937
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-11
Trudni klienci Dziesięć najczęściej popełnianych błędów podczas obsługi klientów
Credin Polska
nr katalogowy: 31394
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-9
Zastosowanie testu statystycznego t-Studenta (paired sample t-test) w badaniu zachowań klientów sklepu e-commerce
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 150442
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 116720
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Teraźniejszość i przyszłość cukiernictwa. Rozmowa z Agatą Baldwin, specjalistą ds. marketingu firmy Barry Callebaut Polska
nr katalogowy: 138269
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-12
Multisensoryczna ROLA SMAKU W ŻYWNOŚCI
Anna Płachetka
nr katalogowy: 146358
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
Analiza preferencji konsumentów kawy odnośnie stopnia jej prażenia
Anna Gątarska
Joanna Maria Klepacka
nr katalogowy: 143825
10.15199/65.2023.6.5
kawa
prażenie
preferencje konsumenckie
cechy organoleptyczne
coffee
roasting
consumer preferences
organoleptic features
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
Analiza preferencji konsumentów kawy odnośnie stopnia jej prażenia
Anna Gątarska
Joanna Maria Klepacka
nr katalogowy: 143825
10.15199/65.2023.6.5
kawa
prażenie
preferencje konsumenckie
cechy organoleptyczne
coffee
roasting
consumer preferences
organoleptic features
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
Analiza preferencji konsumentów kawy odnośnie stopnia jej prażenia
Anna Gątarska
Joanna Maria Klepacka
nr katalogowy: 143825
10.15199/65.2023.6.5
kawa
prażenie
preferencje konsumenckie
cechy organoleptyczne
coffee
roasting
consumer preferences
organoleptic features
AUTO MOTO SERWIS 2019-5
Powroty klientów
nr katalogowy: 135758
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-11
NOWOŚCI TECHNIKI 64, III
nr katalogowy: 9176
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
Zdobywanie lojalności klientów
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 114704
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
Nowoczesna cukiernia dla nowoczesnego klienta
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 109056
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-2
Jakość obsługi jako kryterium segmentacji klientów banku
Mirosława Kaczmarek
nr katalogowy: 11434
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-6
Innowacyjne wykorzystanie założeń metody FMEA dla potrzeb zarządzania ryzykiem organizacyjnym w systemach produkcyjnych
Anna STASIUK-PIEKARSKA
nr katalogowy: 106571
10.15199/48.2017.6.4
ryzyko organizacyjne
system produkcyjny
innowacja
analiza FMEA
metoda ekspercka
organizational risk
production system
innovation
FMEA
expert method
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Nadawanie barwy peklowniczej - Nowe trendy w produkcji
Barbara Szmyt
Marta Woźniak
Adam Kostecki
nr katalogowy: 105277
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Doskonałe rozwiązania prosto z natury
nr katalogowy: 65286
OPAKOWANIE 2019-8
Pułapki niespecjalistycznego systemu ERP
nr katalogowy: 122045
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kodeks Praktyki AIJN
Barbara Groele
nr katalogowy: 139106
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-8-9
SIEMENS MOBILE GIGASET na pierwszym planie. Nowa strategia - dla klientów oraz sprzedawców
nr katalogowy: 5776
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-6
Badania satysfakcji klientów w świetle normy ISO 9001-2000
Piotr Kafel
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 11499
OPAKOWANIE 2020-1
Innowacje w ofercie produktowej firmy TREPKO
nr katalogowy: 124644
OPAKOWANIE 2015-1
Konfekcjonowanie: wartość dodana dla klientów
nr katalogowy: 89188
OPAKOWANIE 2024-8
BW Papersystems: zaangażowanie we wspieranie naszych klientów
nr katalogowy: 150225
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2009-10
Ocena funkcjonowania systemu obsługi klientów w Polsce
Mirosław Dobrut
Artur Bieliński
Mariusz Dymkowski
nr katalogowy: 47160
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2017-11
Wpływ personalizacji odzieży na komfort cieplny użytkownika. Wpływ stopnia dopasowania na izolacyjność cieplną odzieży
PAMELA MIŚKIEWICZ
AGNIESZKA CICHOCKA
nr katalogowy: 110572
10.15199/60.2017.11.1
personalizacja odzieży
izolacyjność cieplna
komfort cieplny
stopień dopasowania odzieży
garment personalization
thermal insulation
thermal comfort
fitting degree of garment
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-3
Monumental – wielki format w najlepszym wydaniu
nr katalogowy: 133639
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-6
Kulisy pracy działu Selgros HoReCa
nr katalogowy: 106248
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-5
Wybrane komponenty systemu obsługi klienta na przykładzie rynku artykułów przemysłowych
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 44345
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-14-15
Komputerowe wspomaganie zarządzania jakością
Mirosław Majsterek
nr katalogowy: 46623
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Obsługa klienta – 10 najczęstszych błędów
nr katalogowy: 128989
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Obsługa klienta – 10 najczęstszych błędów
nr katalogowy: 128989
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Chleb na świecie na przestrzeni dziejów
nr katalogowy: 83160
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2012-12
Unijne preferencje celne dla Pakistanu weszły w życie
nr katalogowy: 73526
AURA 2012-3
Podatek Grovesa-Clarke'a
Tomasz ŻYLICZ
nr katalogowy: 66241
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-7
Dlaczego warto zaufać Q Graderowi
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 77297
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Stół to najlepsze miejsce do rozmowy
nr katalogowy: 51621
CHŁODNICTWO 2021-4
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 133125
AURA 2019-10
Nie lubimy ryzyka
Tomasz Żylicz
nr katalogowy: 123002
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-2
Relacje z klientami i oddziaływanie na klienta Część 14- Ułożenie puzzli w całość, czyli akcja z wykorzystaniem mediów społecznościowych
nr katalogowy: 103587
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-11
Obsługa reklamacji
Katarzyna Szczepańska
nr katalogowy: 31567
ELEKTROINSTALATOR 2022-11
REKORDOWA ZMIANA SPRZEDAWCÓW PRZEZ ODBIORCÓW INDYWIDUALNYCH
nr katalogowy: 140669
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-3
Analiza odejść klientów sklepu internetowego
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 143484
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-5
Wykorzystanie technologii Blockchain w budowaniu lojalności klientów
Sebastian MATYSIK
nr katalogowy: 151285
10.15199/46.2024.5.3
Blockchain
lojalność klientów
tokenizacja
programy lojalnościowe
metoda PRISMA
Blockchain
customer loyalty
tokenization
loyalty programs
the PRISMA method
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-5
Trendy i nowości w biznesie pralniczym
nr katalogowy: 84577
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-12
Audity zewnętrzne doskonalenie systemów zarządzania
Agnieszka MICHALAK
nr katalogowy: 40403
OPAKOWANIE 2015-9
Papier to przyszłość dla opakowań
nr katalogowy: 94362
ELEKTROINSTALATOR 2022-11
REKORDOWA ZMIANA SPRZEDAWCÓW PRZEZ ODBIORCÓW INDYWIDUALNYCH
nr katalogowy: 140669
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Skąd pochodzi smak i aromat kawy?
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 83178
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
Bezglutenowe wypieki na rynku amerykańskim
Bogdan Achremowicz
nr katalogowy: 86250
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2013-8
Naturalny związek miedzy oszczędnościami energii a zrównoważonym systemem dwururowym
nr katalogowy: 78385
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-7-8
Koncentrujemy się na rozwoju naszych marek
nr katalogowy: 53811
AURA 2016-1
Polityka ekologiczna Unii Europejskiej
Tomasz ŻYLICZ
nr katalogowy: 96091
10.15199/2.2016.1.6
OPAKOWANIE 2021-6
Idealne opakowania z usługą Metsä Board 360 Service
nr katalogowy: 132214
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-8
Jak smażyć z wykorzystaniem frytur?
nr katalogowy: 144335
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-10
Świadome zakupy (część 1)
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 150832
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-4
KALEJDOSKOP VII–VIII 2024 ZE ŚWIATA NAPOJÓW
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 150169
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Ciągle do przodu
nr katalogowy: 32379
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
PreGel - higiena i estetyka
nr katalogowy: 28981
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Satysfakcja i lojalność klienta w konkurencyjnym otoczeniu
Adam SKRZYPEK
nr katalogowy: 28044
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
Nisze na rynku piekarskim
Henryk Mruk
nr katalogowy: 37332
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-3
Aby piekarz i cukiernik trafiał w potrzeby klientów!
nr katalogowy: 104272
AUTO MOTO SERWIS 2021-2
Strefa Biznes
nr katalogowy: 134548
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
Rzeczowo i na temat
nr katalogowy: 44376
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-10
Kalejdoskop ze świata napojów - wrzesień 2009 r.
nr katalogowy: 47549
AUTO MOTO SERWIS 2020-6
Strefa Biznes
nr katalogowy: 135576
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-5
Zastosowanie testu U Manna-Whitneya w analizie klientów branży e-commerce
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 150882
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Wszystko co trzeba wiedzieć na temat systemów rekomendacji dla sklepów branży e-commerce
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 149845
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-11
Ocena poziomu zadowolenia klienta przedsiębiorstwa hutniczego
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 80395
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-7
Jakość obsługi samochodów: opinie klientów
Jerzy Pająk
Jan Bagiński
nr katalogowy: 34472
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-11
MAN w Dworze Polskim pod Bocianem
nr katalogowy: 32177
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-6
OPTASIZE-OPTASTEAM - ekonomiczny system ciągłej obróbki wstępnej tkanin celulozowych lub mieszanek
ANTJE MEHLHORN
NICOLAI WICKERT
JÖRG MÜLLENBACH
nr katalogowy: 27118
AUTO MOTO SERWIS 2021-2
Strefa Biznes
nr katalogowy: 134548
OPAKOWANIE 2018-3
Pomyśl o wewnętrznej stronie opakowania!
nr katalogowy: 112810
OPAKOWANIE 2013-1
Trzecia edycja konferencji Grupy TREPKO
ANNA ŻABIEREK
nr katalogowy: 73752
OPAKOWANIE 2011-11
Marbach greenplate przebiła się na rynku
nr katalogowy: 63969
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-5
SSAB wprowadza pięć nowych rodzin produktów na różne potrzeby klientów
nr katalogowy: 98618
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-3
Rozmyślania na temat prania... Wyrywanie klientów
Marcin Barszcz
nr katalogowy: 90247
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Budujemy piece dla mistrzów rzemiosła
nr katalogowy: 126605
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2018-12
Czwarta rewolucja przemysłowa - o co chodzi?
Marek ST. WĘGLOWSKI
nr katalogowy: 117599
10.15199/24.2018.12.10
rewolucje przemysłowe
Przemysł 4.0
kompetencje personelu
industrial revolutions
Industry 4.0
qualifications and skills of personnel
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Pomysły na tani i efektywny marketing
nr katalogowy: 23761
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Ekspozycja towaru to sztuka
nr katalogowy: 68242
OPAKOWANIE 2011-9
Pierwszy PlateRite FX 1200 w Polsce
nr katalogowy: 62630
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-12
ASTOR otworzył centrum robotyzacji w Krakowie
nr katalogowy: 124049
AUTO MOTO SERWIS 2019-5
Powroty klientów
nr katalogowy: 135758
OPAKOWANIE 2022-12
Opakowania średniej wielkości największymi ofiarami inflacji
nr katalogowy: 141135
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Przyjazny i dobrze wyszkolony personel to główne powody lojalności klientów wobec warsztatów samochodowych
nr katalogowy: 139806
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-4
Targi w Merkurze
nr katalogowy: 75349
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-4-5
Substancje chemiczne w wyrobach i obowiązek producentów wobec klientów - REACH w branży modowej
nr katalogowy: 126334
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Przyjazny i dobrze wyszkolony personel to główne powody lojalności klientów wobec warsztatów samochodowych
nr katalogowy: 139806
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-8
Drukowanie neutralne dla klimatu Jak to robią Niemcy
Elżbieta Włodarczyk
nr katalogowy: 115650
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-3
Wina dla wymagających klientów
winny maniak
nr katalogowy: 125373
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-1
6 lat firmy Elomatic w Łodzi
nr katalogowy: 96384
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Matematyczna interpretacja problemu kolejek w sklepach z pieczywem
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 131651
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
Grupowanie klientów sklepu wielobranżowego techniką klastra aglomeracyjnego
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 143924
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-8-9
WYKORZYSTANIE TECHNIK SIECI SPOŁECZNYCH W REDUKCJI ODEJŚĆ KLIENTÓW SIECI TELEKOMUNIKACYJNEJ
Witold Gruszczyński
nr katalogowy: 93764
10.15199/59.2015.8-9.55
OPAKOWANIE 2018-3
Jak wygrać na sklepowej półce
nr katalogowy: 112806
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Klasyka z powiewem nowości
nr katalogowy: 83260
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2021-3
Rozszerzone możliwości pomiarów i kompensacji narzędzi skrawających z interfejsem ANCA i ZOLLER zgodnie z wymaganiami klientów
nr katalogowy: 132126
OPAKOWANIE 2017-5
W logistyce czas to klucz do sukcesu
nr katalogowy: 106036
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-11
Marketing i Public Relations w małej firmie (cz. 3)
nr katalogowy: 55366
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Zmiany na rynku i trendy w cukiernictwie
nr katalogowy: 134233
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-9
BW Papersystems dostarcza tekturnice, aby spełnić Twoje cele produkcyjne
nr katalogowy: 145186
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-1
Regularyzacja w modelach machine learning
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 147201
OPAKOWANIE 2017-3
EyeC na targach Packaging Innovations
nr katalogowy: 104782
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Targi Piekarsko-Cukiernicze w Merkurze
nr katalogowy: 66753
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Prodotti Stella prezentuje zestawy, których nie możesz przegapić
nr katalogowy: 58726
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-9
Strefa wolna od geodetów
Michał PELLOWSKI
nr katalogowy: 122192
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH