Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-15
Ciepło prosto z morza
wmb
nr katalogowy: 5458
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-5
Cudze chwalicie, swego nie znacie - wysoka wartość świń z hodowli krajowej
Magdalena Szyndler-Nędza
nr katalogowy: 44254
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Rośnie popyt ale i rodzima produkcja
nr katalogowy: 4936
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Rodzima karczma
D. SOBAŃSKA
nr katalogowy: 4175
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-12
Ocena jakości mięsa jagnięcego
Bogdan Klepacki
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 9662
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Walory smakowe i właściwości prozdrowotne mięsa świń ras rodzimych
Aleksandra Cebulska
Anna Zmudzińska
nr katalogowy: 151418
10.15199/65.2024.11.4
świnie
rasy rodzime
wieprzowina
jakość
pigs
native breeds
pork
quality
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Walory smakowe i właściwości prozdrowotne mięsa świń ras rodzimych
Aleksandra Cebulska
Anna Zmudzińska
nr katalogowy: 151418
10.15199/65.2024.11.4
świnie
rasy rodzime
wieprzowina
jakość
pigs
native breeds
pork
quality
OPAKOWANIE 2019-5
PET Blue Ocean - zrównoważony rozwój gratis
nr katalogowy: 120410
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 24469
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2010-6
W Sosnowcu powstaje największa w Europie fabryka kolektorów słonecznych
nr katalogowy: 52205
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-3
teksty-preteksty
nr katalogowy: 58136
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-5
Kruchość mięsa - metody poprawy
nr katalogowy: 44255
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-3
Kruchość mięsa wołowego i metody jej poprawy
Dariusz Nowak
nr katalogowy: 42538
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-3
SYGNAŁY O TECHNICE
nr katalogowy: 41563
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-22
Pełną parą na gigancie
nr katalogowy: 64473
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-10
Charakterystyka użytkowanych ras bydła mięsnego w Polsce
Piotr Wójcik
nr katalogowy: 63175
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-11
Wieprzowe menu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 72213
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-4
Polimorfizm białek mleka a ich przydatność do produkcji serów
Arnold Reps
Krystyna Wiśniewska
Stanisław Kamiński
Agnieszka Jankowska
Anna Ruść
nr katalogowy: 76486
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-26
Czujna fotonika
nr katalogowy: 95955
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Polskie hity eksportowe
nr katalogowy: 100577
AURA 2015-12
Krótka (pre)historia kilku pojęć biologicznych
Mirosław Twardowski
nr katalogowy: 95335
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Miłość do pieczenia i litewskie dziedzictwo
nr katalogowy: 141616
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Jaja. Samo zdrowie
Wiesław Przybylski
nr katalogowy: 70279
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-1
Kamień energii i optymizmu
nr katalogowy: 129883
DOZÓR TECHNICZNY 2013-4
Grafen szansą dla mikroinstalacji OZE
Cezary Tomasz Szyjko
nr katalogowy: 77746
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Wszelkie prawa zastrzeżone
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 64104
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-2
Charakterystyka mikroflory najczęściej występującej w surowcach i przetworach mięsnych
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 65707
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-10
Wybrane aspekty jakości mleka surowego w ujęciu sezonowym
Antoni Stanisław Pluta
Emilia Piętka
nr katalogowy: 128774
10.15199/65.2020.10.3
jakość mleka
skład chemiczny
sezonowość produkcji
LKS
milk quality
chemical composition
production seasonality
SCC
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-10
Wybrane aspekty jakości mleka surowego w ujęciu sezonowym
Antoni Stanisław Pluta
Emilia Piętka
nr katalogowy: 128774
10.15199/65.2020.10.3
jakość mleka
skład chemiczny
sezonowość produkcji
LKS
milk quality
chemical composition
production seasonality
SCC
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-8
Jakość mięsa świń rodzimej rasy złotnickiej pstrej i jej mieszańców
Karolina Szulc
Jacek nowicKi
nr katalogowy: 149962
świnie
rasa rodzima
złotnicka pstra
jakość mięsa
pig
native breed
Zlotnicka Spotted breed
meat quality
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-5
Nanomateriały budowlane
Lech Czarnecki
Krzysztof J. Kurzydłowski
nr katalogowy: 68109
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Dyskryminacja i mobbing - nowe rozwiązania korzystne dla pracownika
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 122151
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-12
Metody chłodzenia i dojrzewania poubojowego a kruchość wołowiny kulinarnej
Wioletta Krzynowek
Marek Cierach
nr katalogowy: 73014
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-7
Wpływ postępowania przedubojowego z bydłem rzeźnym na jakość mięsa
Julia Marchel
Marek Cierach
nr katalogowy: 69406
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-4
Od redakcji
Andrzej Jan Szyprowski
nr katalogowy: 58864
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1992-8
Stan obecny i zamierzenia rozwojowe polskiego przemysłu chemicznego
KONSTANTY CHMIELEWSKI
nr katalogowy: 106125
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-6
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne surowców ziołowych
Alina Kunicka-Styczyńska
Krzysztof Śmigielski
nr katalogowy: 60534
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-5
Wpływ czynników środowiskowych, dietetycznych oraz indywidualnych na zawartość wapnia i magnezu we włosach ludzkich
Agnieszka Zielińska
Katarzyna Chojnacka
Izabela Michalak
nr katalogowy: 59933
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Marsala - wino, które zmieniło historię Europy
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 99159
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-5
Przemysłowe metody kształtowania kruchości i soczystości mięsa wołowego
Maciej Borzyszkowski
nr katalogowy: 91536
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-1
Wartość odżywcza i bezpieczeństwo zdrowotne mięsa wołowego
Renata Stanisławczyk
nr katalogowy: 111830
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-8
Copper and zinc contents in the area of the "Żelazny Most" tailing pond Zawartość miedzi i cynku w środowisku, w rejonie oddziaływania obiektu unieszkodliwiania odpadów wydobywczych "Żelazny Most"
Roman Kołacz
Sebastian Opaliński
Zbigniew Dobrzański
Robert Kupczyński
Przemysław Cwynar
Maciej Durkalec
Stanisław Czaban
nr katalogowy: 86121
10.12916/przemchem.2014.1451
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2011-9
Hybrydowe systemy hydrofitowe Część II. Udział wierzbownicy drobnokwiatowej (Epilobium parviflorum Schr.) w tworzeniu związków humusowych ryzosfery złoża oczyszczalni hydrofitowej
Zbigniew Dąbek
nr katalogowy: 62497
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-5
Teff - alternatywne zboże
Michael Abdalla
nr katalogowy: 76474
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2020-5
Kasta, czyli o naszej pozycji zawodowej
®Szczutek
nr katalogowy: 126234
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-9
Tradycyjne produkty mięsne A zji
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 62722
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-8
Rtęć. Źródła uwalniania do środowiska, wskaźniki zanieczyszczenia, zagrożenia dla zdrowia ludzi i rola edukacji
Jarosław Chmielewski
Bożena Wójtowicz
Ilona Żeber-Dzikowska
Jarogniew Łuszczki
Małgorzata Dziechciaż
Radosław Sierpiński
Artur Marszałek
Barbara Gworek
Monika Szpringer
nr katalogowy: 127575
10.15199/62.2020.8.23
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-8
Rtęć. Źródła uwalniania do środowiska, wskaźniki zanieczyszczenia, zagrożenia dla zdrowia ludzi i rola edukacji
Jarosław Chmielewski
Bożena Wójtowicz
Ilona Żeber-Dzikowska
Jarogniew Łuszczki
Małgorzata Dziechciaż
Radosław Sierpiński
Artur Marszałek
Barbara Gworek
Monika Szpringer
nr katalogowy: 127575
10.15199/62.2020.8.23
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-8
Rtęć. Źródła uwalniania do środowiska, wskaźniki zanieczyszczenia, zagrożenia dla zdrowia ludzi i rola edukacji
Jarosław Chmielewski
Bożena Wójtowicz
Ilona Żeber-Dzikowska
Jarogniew Łuszczki
Małgorzata Dziechciaż
Radosław Sierpiński
Artur Marszałek
Barbara Gworek
Monika Szpringer
nr katalogowy: 127575
10.15199/62.2020.8.23
GOSPODARKA WODNA 2018-8
Kanał Mazurski - przebieg, parametry kanału i obiektów hydrotechnicznych
KRZYSZTOF STACHOWSKI
nr katalogowy: 115366
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-9
Polskie górnictwo i hutnictwo miedzi w sztuce medalierskiej
Dariusz Świsulski
nr katalogowy: 144889
10.15199/74.2023.9.14
miedź
górnictwo miedzi
hutnictwo miedzi
KGHM
medale
copper
copper mining
copper metallurgy
KGHM
medals
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2024-2
Polskie górnictwo i hutnictwo miedzi w sztuce medalierskiej
DARIUSZ ŚWISULSKI
nr katalogowy: 149033
miedź
górnictwo miedzi
hutnictwo miedzi
KGHM
medale
copper
copper mining
copper metallurgy
KGHM
medals
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-3
Włókiennicze i inne dozymetry do pomiarów promieniowania wysokoenergetycznego
Elżbieta SĄSIADEK
nr katalogowy: 125655
10.15199/60.2020.03.1
dozymetr promieniowania UV
dozymetr tekstylny
pomiary energii UV
radiation dosimeter
textile dosimeter
measurements of UV energy
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-2
Wołowina kulinarna cz. I – czynniki wpływające na jakość mięsa
Monika Modzelewska-Kapituła
Weronika Zduńczyk
Katarzyna Tkacz
nr katalogowy: 130544
rasy bydła
jakość mięsa
dojrzewanie
obróbka cieplna
beef breeds
meat quality
ageing
thermal treatment
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-7
Bazy danych w prognozowaniu mikrobiologicznym żywności
Elżbieta Rosiak
Danuta Kołożyn-Krajewska
Joanna Gredka
Szymon Ośko
nr katalogowy: 121436
10.15199/65.2019.7.2
żywność
prognozowanie mikrobiologiczne
bazy on-line
biofood
predictive microbiology
on-line database
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa jagnięcego
Izabela Narkiewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Iwona Szymańska
nr katalogowy: 140173
10.15199/65.2022.10.5
jagnięcina
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
amb
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa jagnięcego
Izabela Narkiewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Iwona Szymańska
nr katalogowy: 140173
10.15199/65.2022.10.5
jagnięcina
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
amb
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa jagnięcego
Izabela Narkiewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Iwona Szymańska
nr katalogowy: 140173
10.15199/65.2022.10.5
jagnięcina
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
amb
consumers preferences
questionnaire survey
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-10
Zarządzanie różnorodnością - stan i perspektywy rozwoju
Elżbieta SKRZYPEK
nr katalogowy: 116589
10.15199/48.2018.10.1
różnicowanie
zarządzanie różnicowaniem
obszary różnicowania
badania zarządzania różnicowaniem
diversity
diversity management
areas of diversity
research on diversity
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-10
Zastosowanie biostarterów grzybowych w procesie dojrzewania wołowiny na sucho
Wiesław PRZYBYLSKI
Magdalena PŁECHA
nr katalogowy: 151152
wołowina sezonowana na sucho
jakość sensoryczna
mikrobiologia mięsa
Mucor flavus
biostartery
związki lotne
dry-aged beef (DAB)
sensory quality
microbiology of meat
Mucor flavus
biostarters
volatile compounds
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-12
Sposoby prezentowania odzieży w e-sklepach oraz rozwiązania informatyczne do wdrażania e-sprzedaży odzieży z wykorzystaniem rzeczywistości rozszerzonej (AR) w e-commerce
JAROSŁAW WOJCIECHOWSKI
nr katalogowy: 123907
10.15199/60.2019.12.3
e-commerce
odzież
rzeczywistość rozszerzona AR
aplikacja webowa
progresywna aplikacja webowa
aplikacja wielowarstowa
wirtualna przymierzalnia
e-commerce
garments
augmentedreality
web application progressive web application
multi-tierapplication
virtualfittingroom
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH