Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Z czego składają się lody (c.d.)
nr katalogowy: 28988
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Nowości Comprital 2022
nr katalogowy: 136606
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-10
Doskonałość w detalach: kluczowe aspekty tworzenia bazy lodowej
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 145352
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Nowości Comprital 2022
nr katalogowy: 136606
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
Wady lodów
Zbigniew Szymko
nr katalogowy: 59346
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-9
Tajniki perfekcyjnych lodów - Tworzenie sorbetów: kluczowe aspekty produkcji lodów na bazie wody
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 150319
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-11
Współczesna sztuka składników Odkrywanie tajemnic produkcji lodów z wykorzystaniem zdrowych i naturalnych składników (cz. 1)
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 145850
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Współczesna sztuka składników Odkrywanie tajemnic produkcji lodów z wykorzystaniem zdrowych i naturalnych składników (cz. 2)
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 146314
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-9
Lody z dodatkami prozdrowotnymi
Maja Bulwarska
Anna Florowska
nr katalogowy: 62562
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Tendencje w produkcji lodów
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 43770
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-4
Białka w lodach
Elżbieta Polak
Joanna Markowska
nr katalogowy: 97867
10.15199/65.2016.4. 3
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-12
Podstawowe parametry określające jakość lodów
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 55910
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-1
Pasteryzacja bazy lodowej – od tego zaczyna się smak lodów
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 146837
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Vegan ice cream A review
Anna Kot
Anna Kamińska-Dwórznicka
nr katalogowy: 141297
10.15199/65.2022.12.5
vegan ice cream
vegan
ice cream
ice cream ingredients
lody wegańskie
weganizm
lody
składniki do lodów
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Vegan ice cream A review
Anna Kot
Anna Kamińska-Dwórznicka
nr katalogowy: 141297
10.15199/65.2022.12.5
vegan ice cream
vegan
ice cream
ice cream ingredients
lody wegańskie
weganizm
lody
składniki do lodów
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Vegan ice cream A review
Anna Kot
Anna Kamińska-Dwórznicka
nr katalogowy: 141297
10.15199/65.2022.12.5
vegan ice cream
vegan
ice cream
ice cream ingredients
lody wegańskie
weganizm
lody
składniki do lodów
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Vegan ice cream A review
Anna Kot
Anna Kamińska-Dwórznicka
nr katalogowy: 141297
10.15199/65.2022.12.5
vegan ice cream
vegan
ice cream
ice cream ingredients
lody wegańskie
weganizm
lody
składniki do lodów
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Vegan ice cream A review
Anna Kot
Anna Kamińska-Dwórznicka
nr katalogowy: 141297
10.15199/65.2022.12.5
vegan ice cream
vegan
ice cream
ice cream ingredients
lody wegańskie
weganizm
lody
składniki do lodów
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-3
Nowości lodziarskie 2015
nr katalogowy: 89610
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-7
Kompensacja – istotny proces w tworzeniu lodów (cz. 2)
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 149431
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-9
Producenci lodów w dobrej kondycji
nr katalogowy: 150318
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
Lody mleczne a gronkowcowe zatrucia pokarmowe
Justyna Płoska
Lidia Stasiak-Różańska
Antoni Stanisław Pluta
nr katalogowy: 129154
10.15199/65.2020.11.5
lody mleczne
gronkowce
enterotoksyna
zatrucia pokarmowe
milk ice cream
staphylococci
enterotoxin
foodborne infections
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
Lody mleczne a gronkowcowe zatrucia pokarmowe
Justyna Płoska
Lidia Stasiak-Różańska
Antoni Stanisław Pluta
nr katalogowy: 129154
10.15199/65.2020.11.5
lody mleczne
gronkowce
enterotoksyna
zatrucia pokarmowe
milk ice cream
staphylococci
enterotoxin
foodborne infections
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Europejski Dzień Lodów Rzemieślniczych
nr katalogowy: 130795
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-5
Mieszalnik jako pasteryzator lodów
Piotr Przybysz
Czesław Kuncewicz
Jacek Stelmach
Michał Głogowski
nr katalogowy: 126287
10.15199/62.2020.5.19
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
Ewolucja maszyn do produkcji lodów
nr katalogowy: 49466
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Europejski Dzień Lodów Rzemieślniczych
nr katalogowy: 130795
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
Grycan - Lody od pokolen
nr katalogowy: 78305
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Dekorowanie lodów rzemieślniczych w witrynie
nr katalogowy: 27081
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Rynek lodów w Polsce
Piotr Szajner
nr katalogowy: 44562
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NOWOŚCI / PROMOCJE
nr katalogowy: 130797
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Dekorowanie lodów rzemieślniczych w witrynie
nr katalogowy: 25627
CHŁODNICTWO 2012-7-8
Rynek lodów w Rosji
Magdalena Wasyłeczko
nr katalogowy: 70339
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
Tajniki perfekcyjnych lodów - Kompensacja – istotny proces w tworzeniu lodów
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 148041
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
Dodatki smakowe w lodach
Elżbieta POLAK
nr katalogowy: 12768
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
Nowości lodziarskie 2016
nr katalogowy: 96698
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NOWOŚCI / PROMOCJE
nr katalogowy: 130797
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-6
W poszukiwaniu najlepszych lodów
nr katalogowy: 106103
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
Nowości
nr katalogowy: 37354
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Europejski Dzień Lodów Rzemieślniczych
nr katalogowy: 136603
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Europejski Dzień Lodów Rzemieślniczych
nr katalogowy: 136603
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Dzień Lodów Rzemieślniczych
nr katalogowy: 142152
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Dzień Lodów Rzemieślniczych
nr katalogowy: 142152
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Po pierwsze - dobra lokalizacja
nr katalogowy: 43766
CHŁODNICTWO 2009-10
Produkcja lodów w Polsce
STANISŁAW URBAN
nr katalogowy: 47477
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Ciekawe smaki, wielorakie możliwości
nr katalogowy: 137389
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-12
Ewolucja maszyn do produkcji lodów
nr katalogowy: 48367
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-3
Sprzedaż lodów gałkowych rzemieślniczych produkcji obcej
nr katalogowy: 42489
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-1
V SEMINARIUM LODOWE
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 23354
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Wszystko o produkcji lodów. Od czego zacząć i jakie urządzenia wybrać do lodziarni?
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 131994
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-10
Jakość fizykochemiczna i mikrobiologiczna lodów oferowanych na rynku
Jolanta Król
Aneta Karasińska
Aneta Brodziak
Joanna Barłowska
Monika Kędzierska-Matysek
nr katalogowy: 116667
10.15199/65.2018.10.3
lody
jakość
producenci
sezon produkcji
ice cream
quality
producers
production season
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Najprostszy sposób na lody
nr katalogowy: 35921
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
Producent lodów Hela stawia na branżowego specjalistę IT - firmę CSB-System
Arkadiusz Krzywiński
Hermann Schalk
nr katalogowy: 38040
CHŁODNICTWO 2007-1-2
Stowarzyszenie Krajowych Producentów Lodów i Deserów Mrożonych
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 24247
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-10
Lody - produkt sezonowy
nr katalogowy: 47607
OPAKOWANIE 2007-1
Dietetyczne lody w opakowaniu grupowym czteroczęściowym (quattro-pack)
nr katalogowy: 23706
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Wygoda na deser
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 57389
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Wady lodów
nr katalogowy: 45455
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Sprzedaż lodów gałkowych
nr katalogowy: 45004
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Klasyfikacja i definicje lodów
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 18978
CHŁODNICTWO 2010-10
Wpływ częściowego zastąpienia sacharozy polidekstrozą na jakość lodów nisko zamrożonych
Małgorzata Jasińska
Karolina Gaczkowska
Krystian Wąsik
nr katalogowy: 54606
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-10
Producent lodów HELA stawia na branżowego specjalistę IT - firmę CSB-System
nr katalogowy: 63161
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Sigep 2031
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 74655
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Poznaj smaki świata
nr katalogowy: 34458
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Ciekawe smaki, wielorakie możliwości
nr katalogowy: 137389
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Europejski Dzień Lodów Tradycyjnych
nr katalogowy: 76279
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-7
Rynek lodów w Polsce. Stan ekonomiczny sektora
nr katalogowy: 20767
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 19046
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-10
Nowa wytwórnia lodów
Z. Grycana
nr katalogowy: 5104
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Tomasz Szypuła w finale!
nr katalogowy: 132767
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Seminarium InterIce. Nowe rozwiązania technicznotechnologiczne w produkcji lodów
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 19158
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Nowe trendy w produkcji lodów i nie tylko
nr katalogowy: 90812
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
Seminarium CLCh. Nowe trendy w produkcji lodów
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 19271
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
Tajniki perfekcyjnych lodów. Sztuka kreowania smaków w produkcji lodów: pasty lodowe i świeże owoce
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 147665
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
Nowości lodziarskie 2014
nr katalogowy: 82620
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-6
Lody w sklepie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 120486
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-2
Dojrzewanie bazy lodowej – jak czas podkręca smak lodów?
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 147195
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Nowości lodziarskie
nr katalogowy: 142157
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Nowości lodziarskie
nr katalogowy: 142157
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-3
Sezon lodziarski 2020 rozpoczęty
nr katalogowy: 125308
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Nowości lodziarskie 2019
nr katalogowy: 118898
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-12
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 55913
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Oferta to nie wszystko
nr katalogowy: 112502
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Tomasz Szypuła w finale!
nr katalogowy: 132767
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-7
Informacje Biznesowe
nr katalogowy: 27948
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-5
Pokazy lodowe na miarę Ferrari
nr katalogowy: 67489
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
Producent lodów "HELA" stawia na branżowego specjalistę IT firmę CSB-System
nr katalogowy: 41653
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Znakowanie lodów – ważny obowiązek
Jarosław Zbaliszyn
nr katalogowy: 142156
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Wszystko o produkcji lodów. Od czego zacząć i jakie urządzenia wybrać do lodziarni?
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 131994
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-4
Tradycyjne i z automatu
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 66907
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Nowości lodziarskie
nr katalogowy: 142157
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Nowości w witrynie
nr katalogowy: 27800
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-5
L'arte del gelato
nr katalogowy: 83780
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-2
Świeżo zmrożone
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 49894
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Lody. Od czego zacząć?
nr katalogowy: 40788
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Jak robić dobre lody?
nr katalogowy: 136601
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-1
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19317
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19164
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19121
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19084
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19047
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Pracę należy dobrze zaplanować i przygotować
nr katalogowy: 44547
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Konferencja w Kurozwękach
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 43768
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
Włoskie lody niskokaloryczne
nr katalogowy: 19153
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-7
Nowości Zielonej Budki
nr katalogowy: 19078
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-6
Eurogastro + Eurosweet 2005
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 12700
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-7
Tomasz Szypuła w czołówce najlepszych lodziarzy świata!
nr katalogowy: 149425
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-3
Jubileusz Pro-Ice
Lucyna Kubicka
nr katalogowy: 4825
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-11
Awokado wartość żywieniowa
Bartosz Kulczyński
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 94957
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-8
Nowości w lodziarstwie (cz.I)
Piotr Ejsmont
nr katalogowy: 12757
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Z ziemi włoskiej do Polski – włoska szkoła gelato
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 136058
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Produkty dla branży lodowej
Maria Zaleska
nr katalogowy: 142159
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Zielona Budka w rytmach samby
nr katalogowy: 45456
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Nowości lodziarskie 2013
nr katalogowy: 74656
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-8
Ekologiczne wafle do lodów
nr katalogowy: 115198
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-9
Postępowanie antydumpingowe przeciwko chińskim importerom mrożonych truskawek
J. Jędrzejewska
nr katalogowy: 20727
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-12
ARR. Dopłaty do przetwórstwa masła, masła skoncentrowanego i śmietanki
nr katalogowy: 22997
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
Lody od pokoleń
nr katalogowy: 7172
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
Hit Sezonu Nestle. Eliminacje w Zakopanem
Marta Stus
nr katalogowy: 12609
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-7
Znakowanie opakowań lodów w świetle polskich i europejskich przepisów
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 4983
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-8
ARR. Nowe możliwości pomocy dla sektora cukierniczolodziarskiego - dopłaty do przetwórstwa
nr katalogowy: 12737
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-8
Lody z buraków ćwikłowych
nr katalogowy: 150104
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-3
Inter-Ice. Jakość, prozdrowotność, przepisy
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 19231
CHŁODNICTWO 2006-5
Chłodnictwo dla zakładów przemysłu mleczarskiego
ELŻBIETA POLAK
KRZYSZTOF ĆWIERTNIEWSKI#
nr katalogowy: 16110
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-12
Unifme. Świąteczny Tort Karmelowy
nr katalogowy: 12870
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Nowe pomysły rodzą się jesienią. Seminarium Polskiego Rynku Lodowego
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 4757
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
Myśleć kreatywnie
nr katalogowy: 44389
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Nowości lodziarskie 2018
nr katalogowy: 112508
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Nowe możliwości pomocy dla sektora cukierniczo-lodziarskiego - dopłaty do przetwórstwa masła, masła skoncentrowanego i śmietanki
nr katalogowy: 14881
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Nurkowski obchodzi 30-lecie działalności w Polsce
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 139666
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Nurkowski obchodzi 30-lecie działalności w Polsce
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 139666
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Zielona Energia WAFLEXu
nr katalogowy: 142510
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
Seminarium lodowe w Elgiszewie
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 49465
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Kandy Ambasadorem Polskiej Gospodarki
nr katalogowy: 129426
AURA 2008-11
Globalny eksperyment
EDWARD GARŚCIA
nr katalogowy: 39343
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-1
Półprodukty lodziarskie w cukiernictwie
nr katalogowy: 23356
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Najlepsze dodatki do lodów są z Polski
Serena
nr katalogowy: 136604
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Lodowy uniwersytet
nr katalogowy: 24632
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Nowości lodziarskie 2012
nr katalogowy: 66231
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-7
BALTPIEK - reaktywacja?
nr katalogowy: 77292
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Sezonowe długi przez cały rok
nr katalogowy: 145168
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Zielona Energia WAFLEXu
nr katalogowy: 142510
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Zielona Energia WAFLEXu
nr katalogowy: 142510
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-8
Zrozumieć rzekę
J. Borowska
nr katalogowy: 2656
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-10
Lody nadal sezonowe
nr katalogowy: 12819
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
PreGel - higiena i estetyka
nr katalogowy: 28981
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-4
INTER-ICE 2003
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 4868
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Lodowe sukcesy
nr katalogowy: 4083
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Lody. Jakość czy ilość?
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 56947
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 97343
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Polmarkus. Czas na lody
nr katalogowy: 137391
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Polmarkus. Czas na lody
nr katalogowy: 137391
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-7
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 4987
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-6
Lodowe dekoracje (cz. I)
Piotr Ejsmont
nr katalogowy: 12706
CHŁODNICTWO 2009-12
Ocena wybranych cech jakościowych lodów Delicja w czasie przechowywania
ANNA MITUNIEWICZ-MAŁEK
IZABELA DMYTRÓW
RENATA PILARCZYK
JUSTYNA BODNAR
nr katalogowy: 48670
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-10
Nowości Zielonej Budki
nr katalogowy: 22136
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-5
SIGEP 2005 (cz. II)
Marta Stus
nr katalogowy: 12683
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Z czego składają się lody (c.d.)
nr katalogowy: 31708
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Kolejna udana impreza w Centrum Polska
Elżbieta i Ryszard Dominiakowie
nr katalogowy: 92625
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 19083
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
PRO-ICE przykładem polskiego sukcesu
nr katalogowy: 19033
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-8
Od czego zależy jakość lodów
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 12758
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-4
Sigep 2005 (cz. I)
Marta Stus
nr katalogowy: 12658
CHŁODNICTWO 2008-8
Właściwości prozdrowotne błonnika pokarmowego i możliwości zastosowania w przetwórstwie chłodzonych przetworów mięsnych.
JACEK KONDRATOWICZ
EWA BURCZYK
nr katalogowy: 37307
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-8
Znakowanie wyrobów piekarskich i ciastkarskich na podstawie prawa unijnego i krajowego (cz. II)
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 99716
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Jaki VAT na lody? Sprzedaż czy usługa gastronomiczna?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 70299
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Otwieramy lodziarnię
Jarosław Zbaliszyn
nr katalogowy: 136602
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-5
Wprowadzanie na rynek żywnościowy wzbogacanych środków spożywczych
Monika Zagrajek
nr katalogowy: 98688
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-8
Zbigniew Grycan zaczyna od nowa
nr katalogowy: 5025
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
SIGEP zaprasza!
nr katalogowy: 134820
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-5
Sukcesy i bariery w rozwoju chłodnictwa w Polsce po akcesji do Unii Europejskiej - analiza ankiety
JANINA JĘDRZEJEWSKA
nr katalogowy: 26229
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Najlepsze dodatki do lodów są z Polski
Serena
nr katalogowy: 136604
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 130223
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-5
Nowe składniki żywności przegląd decyzji Komisji Europejskiej. Cz. I
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 59550
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Lody synbiotyczne - zastosowanie probiotyków i prebiotyków
Anna Szosland-Fołtyn
nr katalogowy: 32791
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Prodotti Stella
nr katalogowy: 27083
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Czy jest miejsce dla lodów w "zdrowej diecie"?
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 35920
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
90 lat lodów na patyku
nr katalogowy: 78304
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-1
PATRONATY
nr katalogowy: 147597
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-9
...Jestem zainteresowany produkcją lodów rzemieślniczych bardzo wysokiej jakości
P.K.
nr katalogowy: 56401
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
Znamy najlepsze lody w Polsce
nr katalogowy: 113448
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-3
Medac ma 60 lat Dbamy o jakość, chronimy środowisko
nr katalogowy: 125313
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-11
Z czego składają się lody (c.d.) - Środki smakowo-zapachowe
nr katalogowy: 31395
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Amortyzacja środków trwałych - czasowe zaprzestanie używania i używanie sezonowe
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 36608
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Polmarkus. Czas na lody
nr katalogowy: 137391
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
Jak ograniczyć straty w produkcji lodów?
Zbigniew Szymko
nr katalogowy: 51675
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Mimo trudności sezon lodziarski był lepszy
Jarosław Zbaliszyn
nr katalogowy: 140164
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-10
Centralne Laboratorium Chłodnictwa wyjaśnia. Dziennikarskie figle psują rynek
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 5105
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-6
Pasta do zębów. Cz. II. Składniki aktywne
Elżbieta Kociołek-Balawejder
Marta K. Żebrowska
nr katalogowy: 60212
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-5
Dalszy ciąg uwag o sytuacji polskich rzemieślników-lodziarzy
Rajmund Kawalec
nr katalogowy: 4909
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-2
Festo - partnerem przemysłu spożywczego i maszyn pakujących
nr katalogowy: 66172
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-11-12
Homogenizatory tłokowe - innowacyjność, technologia i oszczędność
Jakub Stobiecki
nr katalogowy: 111189
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-3
Między klasyką a fantazją w lodziarstwie
nr katalogowy: 125312
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-3
Nowości lodziarskie 2020
nr katalogowy: 125311
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Rozpocznij sezon lodowy z Savpol
nr katalogowy: 126619
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Otwieramy lodziarnię
Jarosław Zbaliszyn
nr katalogowy: 136602
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-3
Dodawanie do żywności witamin i składników mineralnych oraz niektórych innych substancji - rozporządzenie PE i RU nr 1925/2006
nr katalogowy: 24523
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-3
Dodawanie do żywności witamin i składników mineralnych oraz niektórych innych substancji - rozporządzenie PE i RU nr 1925/2006
nr katalogowy: 24523
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
SIGEP zaprasza!
nr katalogowy: 134820
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-10
Homogenizatory tłokowe - innowacyjność, technologia i oszczędność w branży mleczarskiej
nr katalogowy: 110161
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH