Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
OPAKOWANIE 2019-11
Czy systemy kodujące i znakujące uchronią nas przed fałszerstwami?
nr katalogowy: 123438
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-7
Fałszowanie żywności w XXI wieku: zagrożenia, wyzwania i zapobieganie
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 149392
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
Podróbki wyrobów regionalnych - kosztowna sprawa
Marta Stus
nr katalogowy: 54417
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Wykrywanie zafałszowań żywności
Izabela Przetaczek-Rożnowska
Monika Rosiak
nr katalogowy: 57743
OPAKOWANIE 2019-11
Nowy oręż w walce z fałszerstwami wina
nr katalogowy: 123439
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-2
Chromatografia gazowa w wykrywaniu zafałszowań żywności
Anna Stój
Monika Pytka
Anna Wlazły
Bożena Sosnowska
nr katalogowy: 89575
10.15199/65.2015.2.6
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-8
FAŁSZOWANIE ŻYWNOŚCI Cz. I
Halina Makała
nr katalogowy: 144573
fałszowanie żywności
motywy
skutki zdrowotne
urzędowe kontrole
food adulteration
motives
health effects
official controls
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-11
Warto kupować produkty ze znakiem jakości
nr katalogowy: 80675
OPAKOWANIE 2012-10
PrawdziwyLEK walczy z fałszerzami
nr katalogowy: 71918
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-2
Autentyczność i kontrola rynku soków w Polsce
Witold Płocharski
Jarosław Markowski
Barbara Groele
nr katalogowy: 103966
10.15199/65.2017.2.2
OPAKOWANIE 2013-9
Analiza chemiczna utrudnia fałszowanie opakowań ze szkła
nr katalogowy: 79692
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-9
FAŁSZOWANIE ŻYWNOŚCI Cz. II
Halina Makała
nr katalogowy: 145095
przyprawy
zioła przyprawowe
metody fałszowania
niezgodności autentyczności
kontrole
spices
spice herbs
counterfeiting methods
authenticity discrepancies
controls
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Nowe etykiety utrudnią fałszowanie miodu
nr katalogowy: 148175
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-4
Oszustwa żywności - fałszowanie marek
Wojciech Sawicki
nr katalogowy: 90739
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-4
Ekonomiczne skutki zafałszowania żywności na rynku polskim
Stanisław Kowalczyk
nr katalogowy: 131433
10.15199/65.2021.4.2
żywność
globalizacja
jakość żywności
fałszowanie żywności
konsument
food
globalization
food quality
food adulteration
consumers
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-4
Ekonomiczne skutki zafałszowania żywności na rynku polskim
Stanisław Kowalczyk
nr katalogowy: 131433
10.15199/65.2021.4.2
żywność
globalizacja
jakość żywności
fałszowanie żywności
konsument
food
globalization
food quality
food adulteration
consumers
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-12
Fałszowanie żywności od czasów starożytnych do dziś
Wojciech Sawicki
nr katalogowy: 48946
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-3
Papier i inne podłoża do drukowania banknotów Papiery do drukowania banknotów
Stefan Jakucewicz
Svitlana Khadzhynova
nr katalogowy: 142448
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2013-9
Konstrukcja i badania modułu fluorescencyjnego wieloparametrycznego klasyfikatora paliw ciekłych
Maksymilian Włodarski
Miron Kaliszewski
Aneta Bombalska
Monika Mularczyk-Oliwa
Jarosław Młyńczak
Krzysztof Kopczyński
nr katalogowy: 79305
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2021-12
Fałszowanie pomiaru impedancji w sieciach elektroenergetycznych wysokiego napięcia
Aleksandra Skuza
Marek Suproniuk
nr katalogowy: 135110
10.15199/74.2021.12.4
elektroenergetyka
automatyka zabezpieczeniowa
zabezpieczenia odległościowe
zakłócenia
power engineering
automatic protection systems
distance protection
disturbances
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2021-12
Fałszowanie pomiaru impedancji w sieciach elektroenergetycznych wysokiego napięcia
Aleksandra Skuza
Marek Suproniuk
nr katalogowy: 135110
10.15199/74.2021.12.4
elektroenergetyka
automatyka zabezpieczeniowa
zabezpieczenia odległościowe
zakłócenia
power engineering
automatic protection systems
distance protection
disturbances
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2021-12
Fałszowanie pomiaru impedancji w sieciach elektroenergetycznych wysokiego napięcia
Aleksandra Skuza
Marek Suproniuk
nr katalogowy: 135110
10.15199/74.2021.12.4
elektroenergetyka
automatyka zabezpieczeniowa
zabezpieczenia odległościowe
zakłócenia
power engineering
automatic protection systems
distance protection
disturbances
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-3
Papier i inne podłoża do drukowania banknotów Papiery do drukowania banknotów
Stefan Jakucewicz
Svitlana Khadzhynova
nr katalogowy: 142448
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-12
Potwierdzenie autentyczności i zafałszowania na przykładzie mięsa i przetworów mięsnych
Halina Makała
nr katalogowy: 81261
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2024-11
Współczesne metody detekcji i analizy białek serwatkowych w kontekście zapobiegania fałszowaniu towarów
Oleksandra Pryshchepa
Natalia Daśko
Katarzyna Rafińska
Paula Walenda
Janusz Bojarski
Michał Złoch
Jerzy Łukaszewicz
Paweł Pomastowski
Andrzej Adamski
nr katalogowy: 151460
10.15199/62.2024.11.1
białka serwatkowe
metody detekcji
spektrometria mas
elektroforeza żelowa
fałszowanie produktów
bezpieczeństwo konsumentów
whey proteins
detection methods
MS
gel electrophoresis
product adulteration
consumer safety
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-12
Badania laboratoryjne w kontroli jakości mięsa i jego przetworów
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 117810
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-12
Certyfikat a fałszowanie żywności
Piotr Kafel
nr katalogowy: 64428
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2016-12
Badania wpływu magnesów neodymowych na dokładność pomiaru gazomierzy miechowych
Jacek Jaworski
Zbigniew Gacek
nr katalogowy: 103009
10.15199/17.2016.12.1
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-5
Katedra humoru geodezyjnego
nr katalogowy: 137564
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-6
Plagiat w nauce
Andrzej Jan Szyprowski
nr katalogowy: 132140
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-6
Słowo honoru
®Szczutek
nr katalogowy: 148900
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-9
Postawy konsumentów wobec autentyczności produktów żywnościowych
Aleksandra KOWALSKA
nr katalogowy: 109365
10.15199/48.2017.9.2
konsument
autentyczność żywności
oszustwa żywnościowe
fałszowanie żywności
consumer
food authenticity
food fraud
adulteration
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-12
Patterns of non-compliance in the agri-food chain
Aleksandra KOWALSKA
nr katalogowy: 129605
10.15199/46.2020.12.2
food adulteration
food fraud
mislabelling
composition
food safety governance
fałszowanie żywności
oszustwa żywnościowe
błędne oznaczanie produktu
wykaz składników
zarządzanie kwestiami bezpieczeństwa żywności
OPAKOWANIE 2008-2
Znaczenie opakowania w sprzedaży produktów mleczarskich
Maria Klonowska-Matynia
nr katalogowy: 33277
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-10
Konsumenci produktów mleczarskich
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 22425
CHŁODNICTWO 2006-11
Badania mebli chłodniczych
MAREK STEINDEL
LESZEK BEDNARCZYK
nr katalogowy: 21424
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-7
Polacy opracowali system monitorowania temperatury w transporcie produktów wrażliwych
nr katalogowy: 108071
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-11
Konsument na rynkach produktów zbożowych
Hanna GÓRSKA-WARSEWICZ
nr katalogowy: 6431
OPAKOWANIE 2004-9
Opakowania transportowe produktów spożywczych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 3331
SZKŁO I CERAMIKA 2010-2
Nowe osiągnięcie w grupie produktów Pilkington Suncool
Jolanta Lessig
nr katalogowy: 51102
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-6
Produkty chronione z krajów trzecich, zarejestrowane w UE
Elżbieta Biller
Mieczysław Obiedziński
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 99234
10.15199/65.2016.6.5
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-3
Modyfikacja systemu kontroli jakości oleju napędowego poprzez opracowanie i wprowadzenie dodatkowych parametrów szybkiej oceny stanu jakościowego produktów
CZESŁAW KAJDAS
TOMASZ WIŚNIEWSKI
nr katalogowy: 42355
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-2
Nawilżacze CAREL
Sebastian Smolara
nr katalogowy: 66090
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-2
Sposoby zwiększania wartości odżywczej białka produktów zbożowych Cz. II . Odpowiednie łączenie produktów
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 65581
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2005-6
Deklaracja zgodności -bezpieczeństwo produktów
Krystyna Szadowiak
nr katalogowy: 12449
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-5
SSAB wprowadza pięć nowych rodzin produktów na różne potrzeby klientów
nr katalogowy: 98618
CHŁODNICTWO 2004-11
Periodyczne zamrażanie produktów o dużej zawartości wody. Dotychczasowe badania eksperymentalne
Joachim Kozioł
Krzysztof Banasiak
nr katalogowy: 775
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-2
Perspektywy handlu zagranicznego zbożami
RoJ
nr katalogowy: 13986
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-1
Spożycie produktów zbożowych w Polsce i krajach UE
Michał Sznajder
Elżbieta Goryńska
nr katalogowy: 12573
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-1
Spożycie produktów zbożowych w Polsce i krajach UE
Michał Sznajder
Elżbieta Goryńska
nr katalogowy: 12573
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Znakowanie produktów żywnościowych Dobrowolne znakowanie wartością odżywczą
Ewa Czarniecka-Skubina
Andrzej Janicki
nr katalogowy: 41837
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-9
Dystrybucja produktów mięsnych
Stanisław Urban
nr katalogowy: 93929
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-1
Czy na pewno wiesz co kupujesz?
nr katalogowy: 111485
GAZETA CUKROWNICZA 2006-12
Zachowania współczesnych konsumentów na rynku cukru i produktów cukierniczych w Polsce
M. Piekut
nr katalogowy: 22711
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Kaak. Świeżość pieczywa kluczowa w obrocie e-commerce
nr katalogowy: 131659
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
Produkcja całoziarnowych produktów na świecie i w Polsce
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 41643
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-12
Smaczne i zdrowe - nasze produkty zbożowe
nr katalogowy: 73470
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Aktualne problemy dotyczące znakowania produktów mięsnych
Piotr Szymański
nr katalogowy: 63861
OPAKOWANIE 2015-3
Maszyny pakujące - wymagania na rynku UE
JERZY STĘPIEŃ
nr katalogowy: 90347
10.15199/42.2015.3.4
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Dowody wewnętrzne a obowiązek zawierania umów na zakup produktów rolnych
nr katalogowy: 109775
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-4
Polski handel zagraniczny mięsem w 2019 roku
Marzena Trajer
nr katalogowy: 125975
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-7
Rynek produktów z całego ziarna rozwija się
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 45167
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-10
Napoje funkcjonalne - wrzesień 2009 r.
nr katalogowy: 47547
CHŁODNICTWO 2008-3
Chłodnictwo a bezpieczeństwo żywności
ROBERT HEAP
nr katalogowy: 34121
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-5
Komentarz - Zagrożenia dla rynku biocydów. Możliwości przedłużenia terminu wprowadzania do obrotu produktów biobójczych (biocydów) po 1 września 2006 r.,
Barbara Jaworska-Łuczak
Dobrawa Biadun
nr katalogowy: 20427
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-4
Bilans po półtora roku obowiązywania rosyjskiego embarga
Łukasz Ambroziak
nr katalogowy: 97864
10.15199/65.2016.4.1
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-III
Wybrane aspekty utylizacji zużytych produktów elektroenergetycznych
Robert SEKUŁA
Sławomir LESZCZYŃSKI
nr katalogowy: 30846
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Śledzenie pochodzenia i bezpieczeństwo produktów. Cz. I
Arkadiusz Krzywiński
Hermann Schalk
nr katalogowy: 29262
OPAKOWANIE 2018-6
MOSCA prezentuje nową wiązarkę do produktów z tektury falistej - UCB
nr katalogowy: 114309
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-2
Ogólnopolski Konkurs Promocyjny AGRO POLSKA
nr katalogowy: 49817
OPAKOWANIE 2016-9
Determinan ty wartości informacyjnej opakowań jednostkowych produktów kosmetycznych
MAGDALENA ANKIEL
MICHAŁ WALENCIAK
nr katalogowy: 101449
10.15199/42.2016.9.2
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
"Żywność wygodna" - tendencje i perspektywy
nr katalogowy: 78890
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-9
Jakość środowiskowa produktów w świetle polityki Unii Europejskiej
Beata MICHALISZYN
nr katalogowy: 29553
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-7
Marketingowe aspekty jakości produktów spożywczych
Mariola GRZYBOWSKA-BRZEZIŃSKA
nr katalogowy: 37158
CHŁODNICTWO 2008-7
Zastosowanie skroplonego dwutlenku węgla w przechowalnictwie produktów żywnościowych
JACEK KONDRATOWICZ
EWA BURCZYK
nr katalogowy: 36344
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-4
Zdanie wykonawcy o wyższości produktów profesjonalnych
nr katalogowy: 34661
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-3
Polska - Unia - Świat
nr katalogowy: 24751
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-2
Owoce, warzywa, soki - ich kaloryczność i wartość odżywcza na tle zapotrzebowania na energię i składniki odżywcze Cz. 3. Możliwości poprawy wartości odżywczej i zdrowotnej soków i ich rynkowego wizerunku a znakowanie produktów
Witold Płocharski
Janusz Ciok
Jarosław Markowski
Urszula Pytasz
Krzysztof Rutkowski
nr katalogowy: 75891
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-8
RASFF - produkty rybołówstwa i akwakultury
Sławomir Keszka
Remigiusz Panicz
nr katalogowy: 100978
10.15199/65.2016.8.2
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-2
Techniki analityczne on-line w procesie produkcji żywności
Aleksander Siger
Krzysztof Dwiecki
Jarosław Czubiński
nr katalogowy: 50147
OPAKOWANIE 2009-9
Opakowania transportowe produktów spożywczych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 46556
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
22. Międzynarodowe Targi Produktów Ekologicznych BioFach and Vivaness
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 59333
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Zarządzanie ochroną własności intelektualnej w innowacyjnych przedsiębiorstwach chemicznych – rekomendowane działania
Aldona M. Dereń
nr katalogowy: 140024
10.15199/62.2022.10.2
własność intelektualna
zarządzanie ochroną własności intelektualnej
przedsiębiorstwa chemiczne
potencjał innowacyjny przedsiębiorstw
kapitał intelektualny
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Zarządzanie ochroną własności intelektualnej w innowacyjnych przedsiębiorstwach chemicznych – rekomendowane działania
Aldona M. Dereń
nr katalogowy: 140024
10.15199/62.2022.10.2
własność intelektualna
zarządzanie ochroną własności intelektualnej
przedsiębiorstwa chemiczne
potencjał innowacyjny przedsiębiorstw
kapitał intelektualny
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-5
Chemometria w kontroli jakości produktów spożywczych Cz. II. Napoje i żywność pochodzenia roślinnego
Magdalena Efenberger-Szmechtyk
Agnieszka Nowak
Dorota Kręgiel
nr katalogowy: 98611
10.15199/65.2016.5.5
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
Roślinożercy
Klaudia Kałwa
nr katalogowy: 112129
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Sukcesy i porażki opracowywania nowych produktów spożywczych
BOHDAN ACHREMOWICZ
STANISŁAW KOWALSKI
nr katalogowy: 32541
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-11
Wzbogacanie produktów zbożowych w substancje balastowe
nr katalogowy: 39060
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-10
Poziom i struktura spożycia produktów zbożowych w różnych typach gospodarstw domowych
MARLENA PIEKUT
nr katalogowy: 38773
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-5
Stanowisko wobec projektu ustawy o funduszach promocji produktów rolno-spożywczych
nr katalogowy: 35241
OPAKOWANIE 2022-5
Barwy druku. Offset arkuszowy Lakiery – część 10
Ewa Rajnsz
nr katalogowy: 137838
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-7
Informacje
nr katalogowy: 16710
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
Zmiany cen produktów rolnych i detalicznych w Unii Europejskiej
AGNIESZKA JUDZIŃSKA
nr katalogowy: 38039
OPAKOWANIE 2023-5
Nowa linia produktów z surowców odnawialnych
nr katalogowy: 143407
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-3
Rynek papierów sanitarnych – zmiany i nowe możliwości
TOMASZ GRACZYK
nr katalogowy: 50827
CHŁODNICTWO 2009-11
Żywność genetycznie modyfikowana – szanse i zagrożenia dla konsumentów (część II)
JACEK KONDRATOWICZ
nr katalogowy: 47916
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-10
Inulina znaczenie żywieniowe i technologiczne
Danuta Górecka
Piotr Konieczny
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 47385
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2009-5
Modernizacja "w locie"
nr katalogowy: 47264
GAZETA CUKROWNICZA 2009-9
Trendy na rynku wyrobów ciastkarskich
Marlena Piekut
nr katalogowy: 46536
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Kaak. Świeżość pieczywa kluczowa w obrocie e-commerce
nr katalogowy: 131659
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1988-3
Badania nad odzyskiem produktów naftowych z osadów ściekowych z użyciem pary wodnej
EWA KĘDZIERSKA
LECH WILKANOWICZ
MARIA KONOPKA
nr katalogowy: 107598
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-6
Postępy nauki i techniki
nr katalogowy: 6838
OPAKOWANIE 2020-9
Tester szczelności opakowań
nr katalogowy: 128125
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-6
Wsparcie programów promocji produktów rolno-spożywczych
Mirosława Tereszczuk
nr katalogowy: 52485
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-1
SWDO - system wspomagania doboru opakowań
Andrzej Hejduk
Anna Kosmacz-Chodorowska
Jan Świetlik
nr katalogowy: 57031
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-3
Chemometria w kontroli jakości produktów spożywczych Cz. I. Żywność pochodzenia zwierzęcego
Magdalena Efenberger-Szmechtyk
Agnieszka Nowak
Dorota Kręgiel
nr katalogowy: 97380
10.15199/65.2016.3.7
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-11-12
Centrum Przetwórstwa Produktów Ogrodniczych przy Instytucie Ogrodnictwa w Skierniewicach CPPO – wzorcownia z potencjałem na miarę oczekiwań konsumenta
nr katalogowy: 129637
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-11
Ekonomiczny wpływ braku autoryzacji produktów GMO na import pasz i produkcję żywego inwentarza w Ue
nr katalogowy: 31064
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-6
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 120494
AUTO MOTO SERWIS 2024-6
Nowy asortyment produktów Car Care do pielęgnacji samochodów
nr katalogowy: 151995
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-5
Wybrane determinanty spożycia produktów zbożowych w polskich gospodarstwach domowych
Marlena Piekut
nr katalogowy: 109910
konsumpcja
mąka
pieczywo
ryż
płatki śniadaniowe
makarony
consumption
flour
bread
rice
flakes
pasta
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-11
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 81136
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Magazynowanie produktów świeżych
P. Broniecki
nr katalogowy: 14893
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-8
Dyrektywy Nowego Podejścia
nr katalogowy: 14111
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-4
Zastosowanie przenośników próżniowych do odzyskiwania odrzuconych produktów
nr katalogowy: 105770
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-11
Klient kupuje oczami
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 116910
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-3
Wysoka konkurencyjność polskich produktów pochodzenia zwierzęcego
Mirosława Tereszczuk
nr katalogowy: 83231
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-6
Ślad środowiskowy i jego znaczenie dla rynku produktów i organizacji
Eugeniusz Karol Chyłek
Katarzyna Chyłek
Katarzyna Orzechowska
Agata Sosińska
nr katalogowy: 114457
10.15199/65.2018.6.1
ślad środowiskowy
produkt
organizacja
Unia Europejska
Polska
sektor rolno-spożywczy
environmental footprint
product
organization
European Union
Poland
agri-food sector
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Nowe Centrum Techniczne firmy ADM COCOA w Mannheim
nr katalogowy: 62018
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-5
Urządzenia do napowietrzania produktów spożywczych
nr katalogowy: 83765
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-11
Jakość higieniczna produktów przemiału wykorzystywanych do produkcji makaronów
nr katalogowy: 6442
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-11
Mister i Junior Eksportu Produktów Żywnościowych
nr katalogowy: 1754
OPAKOWANIE 2005-9
Wytyczne ogólne dotyczące pakowania żywności
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 11273
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
Tendencje rozwoju opakowań produktów żywnościowych
A. Korzeniowski
N. Czaja
nr katalogowy: 7136
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-11
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 12849
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-10
Szanse produktów lokalnych w dystrybucji globalnej
Anna Zaborowska
Krzysztof Skierkowski
nr katalogowy: 63167
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-7
Zastosowanie przeciwutleniaczy w przetwórstwie mięsa
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 53053
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-11
Jakość produktów spożywczych determinantą konsumpcji - studium przypadku
Marzena Góralczyk
nr katalogowy: 21945
OPAKOWANIE 2004-9
Nowa rodzina produktów w ofercie Basell Orlen Polyotefins
nr katalogowy: 3341
GAZETA CUKROWNICZA 2004-10
Cukrownie - pozwolenie zintegrowane - część II
D. Fienko
nr katalogowy: 1505
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-9
Śledzenie pochodzenia produktów spożywczych
G. Sokołowski
nr katalogowy: 14898
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-3
XIII Wystawa produktów spożywczych
Roman Jurga
nr katalogowy: 14021
OPAKOWANIE 2018-12
Inteligentne etykietowanie artykułów gospodarstwa domowego
nr katalogowy: 117930
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-11
35 mln euro na promocję produktów rolnych
nr katalogowy: 80677
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-5
35,97 mln euro na promocję produktów rolnych
nr katalogowy: 76641
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-3
KABAKO GRUPPE – rodzinna pasja do tworzenia zdrowych produktów i innowacji
nr katalogowy: 143870
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-4
Porady prawne
nr katalogowy: 83391
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-11
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 63636
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-10
Instrumentalne metody określania dojrzałości fermentowanych produktów mlecznych
A. Bzducha
M. W. Obiedziński
nr katalogowy: 22434
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-8
Struktura jakości produktów żywnościowych współczesnego polskiego konsumenta
Izabela Ochocka
Władysław Pieczonka
nr katalogowy: 3568
OPAKOWANIE 2004-4
Marcowa promocja w firmie Cezex
nr katalogowy: 3190
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-10
Rozwój rynku produktów mleczarskich
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 14918
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-10
Koncepcja ekstrakcyjnej fermentacji butanolowo-acetonowej
WINFRIED HARTMEIER
nr katalogowy: 107148
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-12
Stora Enso dla sprzedawców internetowych – portfolio opakowań e-TALES
nr katalogowy: 111283
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Jubileuszowy Dom Technika
HENRYK PIEKUT
nr katalogowy: 18642
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-4
Spotkania inwestorów z firmami
nr katalogowy: 17575
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-11
System ochrony produktów regionalnych i tradycyjnych
M. Gąsiorowski
J. Jasiński
nr katalogowy: 7220
OPAKOWANIE 2004-11
EMBALLAGE 2004 - Nowe produkty - edycja 2004
nr katalogowy: 3393
OPAKOWANIE 2004-8-1
Warstwa wizualna opakowań jednostkowych - kreatorem wizerunku produktów kosmetycznych
Jadwiga Szymczak
Magdalena Ankiel-Homa
nr katalogowy: 3315
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-7
Charakterystyka produktów przemiału kukurydzy na sucho
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 14087
CHŁODNICTWO 2005-8
Zastosowanie dwutlenku węgla w celu przedłużenia trwałości płynnych produktów mlecznych
Jan Pikul
nr katalogowy: 8686
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1986-10
Piroliza metanu w strumieniu plazmy wodorowej z zamrażaniem produktów reakcji ciekłymi węglowodorami
WINCENTY W. PŁÓTCZYK
ANDRZEJ SZYMAŃSKI
JAN TREPCZYŃSKI
nr katalogowy: 108263
OPAKOWANIE 2019-12
Opakowania produktów do podgrzewania w wysokich temperaturach - część 1.
Ewa Rajnsz
nr katalogowy: 124289
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Produkty zbożowe na zdrowie
nr katalogowy: 136038
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Produkty zbożowe na zdrowie
nr katalogowy: 137006
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Informacje żywieniowe na opakowaniach produktów spożywczych - podejście konsumentów
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 67957
OPAKOWANIE 2006-8-2
Bezpieczeństwo produkcji opakowań produktów spożywczych - wybrane aspekty prawne
Mateusz Mrzygłód
nr katalogowy: 17883
OPAKOWANIE 2004-7
MaxiLIN - nowy, przenośny dispenser rozciągliwej folii do pakowania produktów spożywczych
E.M.
nr katalogowy: 3291
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2014-7
Efektywność środowiskowa produktów, a możliwości oceny cyklu życia płytek obwodów drukowanych z użyciem internetowego narzędzia "LCA to go"
Janusz Sitek
Marek Kościelski
nr katalogowy: 85763
10.15199/ELE-2014-047
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Cechy jakościowe polskich i zagranicznych produktów spożywczych w opiniach polskich 25-latków
Agnieszka Izabela Baruk
nr katalogowy: 53607
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-4
Projekt ustawy o nadmiernych zapasach produktów rolnych
R. Jurga
nr katalogowy: 6275
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-12
Nowa chłodnica powietrza do szokowego zamrażania produktów
nr katalogowy: 1778
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-6
Przetwórstwo produktów pochodzenia roślinnego po integracji z Unią
J. Drożdż
nr katalogowy: 14849
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-10
Walidacja procesów wytwarzania produktów leczniczych w ramach systemu zapewnienia jakości
Sylwia Górecka
nr katalogowy: 11562
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-6
Nowelizacja ustawy o ochronie nazw i oznaczeń produktów rolnych, spożywczych i tradycyjnych
Wojciech Sawicki
nr katalogowy: 45319
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
Znakowanie żywności ekologicznej
Emilia Waleriańczyk
Maciej Przeździak
nr katalogowy: 73295
OPAKOWANIE 2012-1
Maszyny pakujące
STEFAN JAKOWSKI
nr katalogowy: 65322
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-9-10
W jaki sposób wynagradzać zespoły zajmujące się rozwojem nowych produktów, aby poprawić wyniki ich działania
nr katalogowy: 134112
CHŁODNICTWO 2006-12
Znakowanie chłodzonych produktów spożywczych jako instrument stymulujący ich jakość (część 1)
JACEK KONDRATOWICZ
IZABELA BRAKONIECKA
nr katalogowy: 22638
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-6
Lepkość jako pośrednia cecha jakości surowca lub produktów zbożowych
MARIAWACHOWIAK
JAN KIRYLUK
nr katalogowy: 20062
OPAKOWANIE 2006-3
Napój jogurtowy w jednoporcjowych butelkach
L. F.
nr katalogowy: 18044
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-11
W rynku produktów dżemowych supermarkety coraz istotniejsze
A. Gosiewska
nr katalogowy: 6943
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-5
Projekt ustawy o nadmiernych zapasach produktów rolnych
Roman Jurga
nr katalogowy: 4873
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-5
Nowoczesne metody badań autentyczności produktów spożywczych i regionu pochodzenia
A. Kubiak
nr katalogowy: 14828
OPAKOWANIE 2018-2
Nowe gramatury kartonów Zanpack SBS
nr katalogowy: 112375
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
II KONGRES PRZEMYSŁU OPAKOWAŃ Innowacyjne opakowania dla innowacyjnych produktów 1 października 2014, Poznań
nr katalogowy: 85514
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Nowy wymiar automatyzacji w polskiej piekarni. Automatyzacja ukierunkowana przede wszystkim na poprawę jakości produktów, a nie tylko na wyższą wydajność...
nr katalogowy: 132750
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-2
Postrzegana jakość produktów w kontekście postrzeganej jakości marki
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 20843
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-4
Zalety i wady stosowania niekonwencjonalnych i specjalnych produktów chmielowych do produkcji piwa
K. Baranowski
nr katalogowy: 20649
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-8-9
Elektroutlenianie produktów adsorpcji metanolu na platynie i na rodzie
Wojciech Tokarz
Piotr Piela
Andrzej Czerwiński
nr katalogowy: 20342
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-11
System identyfikowalności surowców i produktów (określenie angielskie- traceobility}
nr katalogowy: 6440
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-6
Wszechstronność produkcji oraz wiodąca rola firmy PAVAN S.r.l. w technologii zbożowych produktów śniadaniowych
nr katalogowy: 20060
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-1
Kluczowe parametry produktów kakaowych w różnych zastosowaniach
Renata GASPARSKA
nr katalogowy: 12566
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
Międzynarodowe Targi Branżowe Maszyn i Urządzeń do Obróbki i Przetwórstwa Produktów Rolnych
nr katalogowy: 7140
OPAKOWANIE 2004-6
Więcej produktów z serii Folex w ofercie firmy Cezex
nr katalogowy: 3254
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-1
Kluczowe parametry produktów kakaowych w różnych zastosowaniach
Renata GASPARSKA
nr katalogowy: 12566
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-8-9
Transestryfikacja oleju rzepakowego w reaktorze z oddestylowaniem produktów
Ireneusz Miesiąc
Krzysztof Alejski
Adam Kaczor
nr katalogowy: 20164
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-4
Prognozowanie przyrostu produktów korozji na powierzchniach wewnętrznych rur parowników kotłów
S. Król
M. Pietrzyk
K. Przegaliński
nr katalogowy: 17790
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
Jakość żywieniowa wybranych grup mrożonych produktów warzywnych
E. Polak
K. Ćwiertniewski
K. Egierski
nr katalogowy: 7186
OPAKOWANIE 2005-6
Firma Unilever zmodernizowała linię produktów marki Hellmann dzięki nowym etykietom z firmy Prodesmag
LF.
nr katalogowy: 11194
OPAKOWANIE 2005-3
Poligrafia w technologii wykonywania opakowań, oczekiwania i rzeczywistość - punkt widzenia wykonawcy druków
Barbara Kozielska
nr katalogowy: 11114
CHŁODNICTWO 2005-4
Analiza teoretyczna termodynamicznych uwarunkowań krystalizacji lodu w produktach o dużej zawartości wody
Krzysztof Banasiak
Joachim Kozioł
nr katalogowy: 8644
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-4
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 113221
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-5
STILL rozszerza paletę produktów do zastosowań zewnętrznych
nr katalogowy: 60288
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2020-6
Wykorzystanie ubocznych produktów spalania (UPS) w gospodarce o obiegu zamkniętym
nr katalogowy: 126696
OPAKOWANIE 2022-5
Barwy druku. Offset arkuszowy Lakiery – część 10
Ewa Rajnsz
nr katalogowy: 137838
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Zdrowy hedonizm: odkrywamy przełomowe trendy w dziedzinie naturalnych barwników
nr katalogowy: 142141
AURA 2024-10
Rynek żywności
Gaweł ANDRZEJEWSKI
nr katalogowy: 150961
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2017-4
Kontrola jakości produktów na podstawie pomiaru poziomu drgań
nr katalogowy: 105206
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-3
Przemysłowa analiza obrazu CSB-Vision "okiem" Państwa fabryki
nr katalogowy: 112884
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH