Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
OPAKOWANIE 2005-1
Rozwój produkcji maszyn pakujących
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 11052
OPAKOWANIE 2005-1
Rozwój produkcji maszyn pakujących
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 11052
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-3
Przegląd wybranych rynków tissue w Europie
nr katalogowy: 50828
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-7
Marketing w małej firmie
nr katalogowy: 60745
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-11
Preferencje barw papierów graficznych
Ewa Drzewińska
nr katalogowy: 22108
OPAKOWANIE 2005-2
Wykorzystanie testu zapamiętywania w ocenie warstwy wizualnej opakowań przez nabywców indywidualnych
Jadwiga Szymczak
Magdalena Ankiel-Homa
nr katalogowy: 11089
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-12
Zmiany w konsumpcji żywności w Polsce
KRYSTYNA KUŚMIERCZYK
DOROTA SZEPIENIEC-PUCHALSKA
nr katalogowy: 40036
OPAKOWANIE 2007-9
Wpływ warstwy wizualnej opakowań jednostkowych na decyzje zakupowe nabywców indywidualnych (na przykładzie jogurtów)
Elżbieta Polowczyk
nr katalogowy: 29742
OPAKOWANIE 2012-9
Coraz większa rola opakowania do owoców i warzyw
TADEUSZ CĄDEREK
nr katalogowy: 71157
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-1
Wymagania konsumentów dotyczące jakości soków owocowych wprowadzanych do obrotu i ich opakowań
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 57202
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Opakowanie produktu spożywczego a wartość dla producenta
Joanna Kuzincow
Wiktor Woytowicz
nr katalogowy: 93124
10.15199/65.2015.8.8
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-5-6
Wpływ sposobu suszenia na wybrane właściwości suszy z owoców i warzyw
Piotr Grzegory
Dariusz Piotrowski
nr katalogowy: 77522
OPAKOWANIE 2010-6
Tworzywa opakowaniowe a preferencje nabywców (na przykładzie opakowań piwa)
Jadwiga Szymczak
Magdalena Ankiel-Homa
nr katalogowy: 52560
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-8
Lojalność nabywców finalnych
Agnieszka Izabela BARUK
nr katalogowy: 61295
OPAKOWANIE 2009-2
Preferencje dotyczące wartości promocyjnej opakowań do mleka
Małgorzata Mika
nr katalogowy: 41626
OPAKOWANIE 2009-2
Preferencje dotyczące elementów warstwy wizualnej opakowań reklamowych
Małgorzata Lisińska - Kuśnierz
nr katalogowy: 41625
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-3
Nieetyczne działania producentów na rynku dóbr szybkozbywalnych
Agnieszka Izabela Baruk
nr katalogowy: 50329
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Cechy jakościowe polskich i zagranicznych produktów spożywczych w opiniach polskich 25-latków
Agnieszka Izabela Baruk
nr katalogowy: 53607
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-6
Czy można uniknąć podpisywania faktur przez rolników ryczałtowych?
nr katalogowy: 110953
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-3
Reakcje młodych polskich nabywców finalnych na działania wspierające sprzedaż produktów spożywczych w sklepach samoobsługowych
Agnieszka Izabela GARUK
nr katalogowy: 41923
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-8
ISO Management Systems, 3-2006
nr katalogowy: 18135
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-11
Innowacja i zróżnicowanie
nr katalogowy: 22592
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-11
Preferencje użytkowników oświetlonego wnętrza w zakresie barwy światła
Piotr Pracki
nr katalogowy: 7688
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-7
Konsumenci na rynku żywności
H. Makala
nr katalogowy: 7112
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-11
Jakość produktów spożywczych determinantą konsumpcji - studium przypadku
Marzena Góralczyk
nr katalogowy: 21945
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-1
Elewacja z płytek ceramicznych
ZBIGNIEW KOZERA
nr katalogowy: 21276
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Preferencje gości ponad wszystko
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 12071
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-8
Baruk Kreatywność pracowników wobec znużenia reklamą internetową
Agnieszka Izabela
nr katalogowy: 18133
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-5
ABC marketingu. Zachowania nabywców i segmentacja
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 12667
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Innowacyjność w sektorze dodatków smakowych
M. Kociszewski
J. Szwacka
nr katalogowy: 20797
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-4
Współpraca w branży skórzanej
J. Zakrzewski
nr katalogowy: 5914
OPAKOWANIE 2006-6
Elementy systemu HACCP w dystrybucji opakowań do kontaktu z żywnością dla sektora gastronomicznego
Jerzy Luberda
nr katalogowy: 17960
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-6
Zawartość tłuszczu śródmięśniowego w mięsie wieprzowym
Tadeusz Blicharski
Anna Hammermeister
Mariusz Pierzchała
nr katalogowy: 16719
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-2
Mlewniki włoskiej firmy GBS GROUP S.p.A. stosowane w młynach na całym świecie
nr katalogowy: 6236
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-3
Znaczenie oceny pracowników w zaspokajaniu potrzeb nabywców wewnętrznych
Agnieszka Izabela Baruk
nr katalogowy: 3486
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-4
Minimalistyczna kuchnia
Marta Bednarska-Małek
nr katalogowy: 95470
AURA 2007-8
Wycena dóbr nierynkowych
TOMASZ ŻYLICZ
nr katalogowy: 29006
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Siła ceny
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 37921
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-3
Nieetyczne działania detalistów w opiniach nabywców
Agnieszka Izabela BARUK
nr katalogowy: 66286
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Rynek żywności wygodnej w Polsce
MICHAŁ KOCISZEWSKI
nr katalogowy: 30670
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-1
Konsumpcja wędlin - spożycie,preferencje, czynniki wyboru
Marlena Piekut
nr katalogowy: 32567
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-12
Preferencje, częstotliwość oraz okoliczności spożywania napojów alkoholowych wśród studentów
Marlena Piekut
nr katalogowy: 32213
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-9
Trend produktów PREMIUM w sokownictwie
Grzegorz Frącek
nr katalogowy: 30027
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Postęp w produkcji żywności a zalecenia żywieniowe
JAN GAWĘCKI
nr katalogowy: 23587
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
Aroma Design - Nowe trendy w cukierniach na jesień i zimę
Anita Romanowska
nr katalogowy: 80101
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Cena niestandardowa
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 38480
OPAKOWANIE 2008-3
Znaczenie graficznego wyglądu opakowań
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 34032
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-8
Młodzi nabywcy finalni jako podmioty oddziaływania merchandisingowego
Agnieszka Izabela BARUK
nr katalogowy: 29397
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-11
Budowanie przewagi konkurencyjnej firm spożywczych
nr katalogowy: 39226
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-8
Satysfakcja nabywców usług zdrowotnych
Agnieszka BUKOWSKA-PIESTRZYŃSKA
nr katalogowy: 37173
OPAKOWANIE 2007-1
Górny kubeczek, który spełnia rolę wieczka
nr katalogowy: 23717
-
nr katalogowy:
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2012-2
Rynek płytek ceramicznych na Ukrainie
Robert Stawski
nr katalogowy: 68737
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-6
Indywidualizacja w nauczaniu
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 36138
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Sukcesy i porażki opracowywania nowych produktów spożywczych
BOHDAN ACHREMOWICZ
STANISŁAW KOWALSKI
nr katalogowy: 32541
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Informacje Biznesowe
nr katalogowy: 31138
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-2
Atmos - innowacyjna technologia wytwarzania wysokogatunkowych bibułek higienicznych
nr katalogowy: 24399
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-1
Trendy w zachowaniach konsumentów a działalność zakładów piekarsko-ciastkarskich
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 23332
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
BIOEXPO Warsaw
nr katalogowy: 132098
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Drugie życie czekolady
Maria Pawlik
nr katalogowy: 139672
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-10
Rozwiązania opakowaniowe dla żywności, napojów, produktów mlecznych i alternatywnych produktów mlekozastępczych
nr katalogowy: 150989
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-5
Marki pracodawców w opiniach polskich pracowników
Agnieszka Izabela BARUK
nr katalogowy: 35547
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-2
Parlament 434 milionów
nr katalogowy: 130304
AUTO MOTO SERWIS 2021-2
Uszczelniamy kampera
nr katalogowy: 134536
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-2
Opakowania handlowe - między wygodą a ekologią
nr katalogowy: 125055
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Prym wiedzie jabłko, tuż za nim pomidor i marchewka
nr katalogowy: 127662
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2001-6
Rozwój rynku nawozów azotowych w Polsce w latach 90-tych a pozycja na nim Zakładów Azotowych "Puławy" S.A.
JERZY WILIŃSKI
SŁAWOMIR STRZAŁKA
nr katalogowy: 28221
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2012-3
Dlaczego ceny podobnych płytek są różne?
Ferdynand Gacki
nr katalogowy: 70461
OPAKOWANIE 2011-12
Rynek opakowań okazjonalnych w aspekcie wymagań i oczekiwań konsumentów
MARZENA UCHEREK
nr katalogowy: 65074
AUTO MOTO SERWIS 2021-2
Uszczelniamy kampera
nr katalogowy: 134536
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Jak smakuje roślinny łosoś? Alternatywy ryb coraz bardziej dostępne na rynku
nr katalogowy: 142075
OPAKOWANIE 2023-4
Nowe rozdanie targów Packaging Innovations
nr katalogowy: 143039
OPAKOWANIE 2018-8
Preferencje klientów sektora żywności i napojów
nr katalogowy: 115542
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-9
Preferencje wybranej grupy młodzieży dotyczące spożycia soków marchwiowych
Anna Dobrowolska
Tadeusz Tuszyński
nr katalogowy: 38260
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-2-3
POLSKA I ŚWIAT - Wydarzenia
nr katalogowy: 65865
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Prym wiedzie jabłko, tuż za nim pomidor i marchewka
nr katalogowy: 127662
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-7
Zadowolony klient na udanych zakupach
Jerzy Pająk
Jan Bagiński
nr katalogowy: 34473
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-3
Nowe szanse na rozwój
nr katalogowy: 90144
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-10
Pięta Achillesowa akumulatory
Maciej Kamyk
nr katalogowy: 133719
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-11
Postawy i preferencje zakupowe Polaków
nr katalogowy: 80684
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Drugie życie czekolady
Maria Pawlik
nr katalogowy: 139672
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-2
Parlament 434 milionów
nr katalogowy: 130304
AUTO MOTO SERWIS 2023-7
Hybrydowe „okazje” z cofniętym licznikiem
nr katalogowy: 145472
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Wzrost zainteresowania żywnością prozdrowotną, nowe trendy na rynkach światowych
Bohdan Achrem-Achremowicz
nr katalogowy: 140174
10.15199/65.2022.10.6
żywność prozdrowotna
preferencje nabywców
ochrona zdrowia
poprawa sprawności fizycznej
odchudzanie
produkty alternatywne
functional food
buyers preferences
health protection
improvement of physical fitness
slimming
alternative products
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Wzrost zainteresowania żywnością prozdrowotną, nowe trendy na rynkach światowych
Bohdan Achrem-Achremowicz
nr katalogowy: 140174
10.15199/65.2022.10.6
żywność prozdrowotna
preferencje nabywców
ochrona zdrowia
poprawa sprawności fizycznej
odchudzanie
produkty alternatywne
functional food
buyers preferences
health protection
improvement of physical fitness
slimming
alternative products
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Wzrost zainteresowania żywnością prozdrowotną, nowe trendy na rynkach światowych
Bohdan Achrem-Achremowicz
nr katalogowy: 140174
10.15199/65.2022.10.6
żywność prozdrowotna
preferencje nabywców
ochrona zdrowia
poprawa sprawności fizycznej
odchudzanie
produkty alternatywne
functional food
buyers preferences
health protection
improvement of physical fitness
slimming
alternative products
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2023-2
LIFE IN A CLIMATE-IMPACTED FUTURE
nr katalogowy: 142117
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
Aromatyczny chleb dla zdrowia
Józef Ziółkowski
Adam Melkowski
Józef Sadkiewicz
nr katalogowy: 59323
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
Idealne na lato?
Jarosław Buss
nr katalogowy: 121430
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-3
Felieton – Nie tylko biel i czerwień
nr katalogowy: 130769
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-3
Felieton – Nie tylko biel i czerwień
nr katalogowy: 130769
-
nr katalogowy:
OPAKOWANIE 2023-4
Nowe rozdanie targów Packaging Innovations
nr katalogowy: 143039
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-4
Skanowanie sylwetki. Cz. I
Ryszard Kowalczyk
nr katalogowy: 44489
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Cukiernia na lato
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 76273
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-4
Skuteczny marketing w małej firmie
nr katalogowy: 75661
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-3
Felieton – Nie tylko biel i czerwień
nr katalogowy: 130769
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-2
Krajowi producenci płytek ceramicznych alarmują w sprawie rosnących kosztów produkcji
Ferdynand Gacki
nr katalogowy: 132434
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Teraźniejszość i przyszłość cukiernictwa. Rozmowa z Agatą Baldwin, specjalistą ds. marketingu firmy Barry Callebaut Polska
nr katalogowy: 138269
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-1
Zadłużona branża słodyczy
nr katalogowy: 146824
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-3
B2B-Deutsch - praktyczny niemiecki dla biznesu
nr katalogowy: 66673
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Jak smakuje roślinny łosoś? Alternatywy ryb coraz bardziej dostępne na rynku
nr katalogowy: 142075
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-9
Dystrybucja produktów mięsnych
Stanisław Urban
nr katalogowy: 93929
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-4
Zakupy kiełbas - gdzie, jakie, za ile
GRZEGORZ MECH
nr katalogowy: 148317
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Trendy konsumenckie – czy przemysł spożywczy spełnia oczekiwania konsumentów
Joanna Markowska
nr katalogowy: 151416
10.15199/65.2024.11.2
trendy w przemyśle spożywczym
innowacje
bezpieczeństwo żywności
preferencje konsumentów
food industry trends
innovation
food safety
consumer preferences
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Trendy konsumenckie – czy przemysł spożywczy spełnia oczekiwania konsumentów
Joanna Markowska
nr katalogowy: 151416
10.15199/65.2024.11.2
trendy w przemyśle spożywczym
innowacje
bezpieczeństwo żywności
preferencje konsumentów
food industry trends
innovation
food safety
consumer preferences
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-13
PORADNIK Wino dla inżyniera (167) Primitivo w Polsce
winny maniak
nr katalogowy: 99064
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Kuchnia roślinna w Polsce
nr katalogowy: 130438
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-11
Inicjatywy, rekomendacje i preferencje w zakresie wyboru technik dostępowych dla sieci szerokopasmowych
Wojciech Michalski
nr katalogowy: 94968
10.15199/59.2015.11.5
AURA 2016-4
Znaczenie preferencji siedliskowych zwierząt dla zróżnicowania genetycznego populacji
Robert W. Mysłajek
nr katalogowy: 97561
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Podzielona płatność w VAT - zachęty dla przedsiębiorców
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 113052
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Skuteczność wdrożenia systemów zarządzania w sektorze spożywczym
Maciej URBANIAK
nr katalogowy: 43969
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-7-8
Wysoka jakość opakowań i zrównoważony rozwój
nr katalogowy: 78971
CHŁODNICTWO 2011-4
Panasonic w czasie Forum Wentylacja - Salon Klimatyzacja zaprezentował "Eko Idee" dla pokoi, domów i biur
nr katalogowy: 59184
AUTO MOTO SERWIS 2022-5
Opony łączą motocykl z drogą
nr katalogowy: 137906
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-10
Marketing wewnętrzny w przedsiębiorstwach przemysłu mięsnego
Stanisław Urban
nr katalogowy: 80011
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-4
Postrzeganie jakości żywności przez konsumentów
Magdalena Niewczas
nr katalogowy: 75850
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-10
Znaczenie marketingowej roli opakowania
Agnieszka Izabela BARUK
nr katalogowy: 94142
10.15199/46.2015.10.6
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2016-10
Zmiany w procesie obsługi reklamacji w hutach
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 101633
10.15199/24.2016.10.4
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-6
Najczęstsze usterki budowlane wykrywane w trakcie odbiorów końcowych mieszkań
Sebastian Dubas
Piotr Nowotarski
Roman Milwicz
nr katalogowy: 99328
10.15199/33.2016.06.72
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-8-9
HIERARCHICZNY SYSTEM ZABEZPIECZANIA PLIKÓW DŹWIĘKOWYCH
Przemysław Dymarski
Robert Markiewicz
nr katalogowy: 93794
10.15199/59.2015.8-9.86
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-3
Modele e-learningu w reklamie telewizyjnej …?
JOLANTA BRZOSTEK-PAWŁOWSKA
nr katalogowy: 50819
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Regulacje unijne a preferencje konsumentów
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 50248
AURA 2009-6
Efekty zewnętrzne
TOMASZ ŻYLICZ
nr katalogowy: 45361
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
EXBERRY - żywność barwiąca to barwy pochodzące z natury
nr katalogowy: 44554
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
W Krakowie o neuromarketingu
nr katalogowy: 43753
GAZETA CUKROWNICZA 2009-9
Trendy na rynku wyrobów ciastkarskich
Marlena Piekut
nr katalogowy: 46536
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Techniczne rozwiązania dla branży spożywczej
nr katalogowy: 65294
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-2
Krajowi producenci płytek ceramicznych alarmują w sprawie rosnących kosztów produkcji
Ferdynand Gacki
nr katalogowy: 132434
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
POLAGRA 2021
nr katalogowy: 132093
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-4
Jakość w centrum zrównoważonego rynku produktów owocowo-warzywnych i preferencje konsumentów II Euro-Śródziemnomorskie Sympozjum Przetwórstwa Owoców i Warzyw. Cz. 2
Dariusz Piotrowski
nr katalogowy: 105158
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-5
Spożycie i preferencje nabywcze konsumentów ryb i ich przetworów w Polsce
Joanna Tkaczewska
Władysław Migdał
nr katalogowy: 76649
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-8
Dobre opakowania redukują koszty zwrotów w handlu internetowym
nr katalogowy: 108997
OPAKOWANIE 2010-3
Znaczenie wyglądu opakowań
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 50642
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2010-3
POZYCJONOWANIE DZIAŁALNOŚCI PRZEDSIĘBIORSTWA GÓRNICZEGO JAKO ŹRÓDŁA PRZEWAGI KONKURENCYJNEJ
JAN KUDEŁKO
nr katalogowy: 50406
OPAKOWANIE 2010-2
Znaczenie działań marketingowych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 50112
OPAKOWANIE 2010-1
Kubki pełne "czarnego złota"
nr katalogowy: 49234
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-7
Niestandardowe reklamy na rynku żywności
Monika Świątkowska
nr katalogowy: 45701
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-3
Strategie internacjonalizacji przedsiębiorstw w kontekście zachowań nabywców żywności
Michał Kociszewski
Joanna Szwacka-Mokrzycka
nr katalogowy: 42534
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-10
Jak pakuje się niebezpieczne chemikalia?
Bolesław Hancyk
nr katalogowy: 47561
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2012-6
Obliczanie powierzchni nowo budowanych lokali i budynków według jednolitych zasad
Tomasz Budzyński
nr katalogowy: 68402
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-2
Trendy w nazewnictwie parówek
nr katalogowy: 118690
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-10
Wojenne reperkusje w budownictwie mieszkaniowym
Tomasz Budzyński
nr katalogowy: 139883
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-6
Marketingowe partnerstwo oferentów z nabywcami
Agnieszka Izabela Baruk
nr katalogowy: 84664
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-3
Marketingowy potencjał polskich nabywców finalnych a ich oczekiwania związane z jego wykorzystywaniem
Agnieszka Izabela BARUK
nr katalogowy: 104587
10.15199/48.2017.3.2
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-8
Analiza rynku opakowań w przemyśle mięsnym
Małgorzata Nowacka
Edyta Szulc
nr katalogowy: 100637
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-4
EXBERRY - żywność barwiąca to barwy pochodzące z natury: przyszłość należy do naturalnych alternatyw!
nr katalogowy: 43995
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-23
Gdzie po rozum
nr katalogowy: 48487
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
Wina z antypodów
winny maniak
nr katalogowy: 120198
OPAKOWANIE 2019-3
Twój osobisty napój? Tak, to już możliwe dzięki elastycznej produkcji z ACOPOStrak
Stefan Hensel
nr katalogowy: 119332
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
Primitivo z Apulii. Hit sprzedaży w Polsce
winny maniak
nr katalogowy: 98406
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-3
Charakterystyka oraz segmentacja rynku serwetek papierowych w Polsce, Szwecji i Niemczech
Dorota Szymańska
nr katalogowy: 59616
AURA 2024-11
Wyceny przedsięwzięć ochronnych
Tomasz ŻYLICZ
nr katalogowy: 151518
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-4
Moc słowa
nr katalogowy: 50054
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
Kolejny rok za nami...
Marcin Szczepaniak
nr katalogowy: 49454
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-4
Dawne i zapomniane przepisy mięsne
Marek Zin
Paulina Duma
nr katalogowy: 42886
OPAKOWANIE 2009-2
Opakowania w działalności marketingowej
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 41624
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-1
Nowa metoda oceny wartości przemiałowej i ekonomicznej pszenicy wykorzystywanej w młynie
nr katalogowy: 49108
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-10
Konsument - najważniejsze ogniwo współczesnego przedsiębiorstwa
ROKSANA ŻEREK
nr katalogowy: 47668
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-10
Poziom jakości jako wyznacznik markowego charakteru produktów spożywczych
Agnieszka Izabela BARUK
nr katalogowy: 47636
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-9
Początki kryzysu w dużych krajowych firmach chemicznych: "Lista 500" za 2008 r.
Zbigniew Krawczyk
nr katalogowy: 47191
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-1
Nazewnictwo produktów mięsnych adresowanych do dzieci
nr katalogowy: 118341
AUTO MOTO SERWIS 2022-2
Z życia branży
nr katalogowy: 136669
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-2
Mieszkaniowa zima wyczekuje lata
Tomasz BUDZYŃSKI
nr katalogowy: 147163
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2014-10
Wykorzystanie macierzy 3 × 3 do określenia pozycji technologicznej wybranego przedsiębiorstwa branży stalowej
Manuela INGALDI
nr katalogowy: 87711
OPAKOWANIE 2019-12
Jakość postrzegana i wizerunek dostępnych na polskim rynku marek środków do zmywania w zmywarkach automatycznych
Andrzej Pawluk
nr katalogowy: 124297
10.15199/42.2019.12.2
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-6
Rola modułów dialogowych w tworzeniu profilów osobowych uczestników szkoleń e-learningowych
WOJCIECH PRZYŁUSKI
nr katalogowy: 44774
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-11
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 151601
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-6
Preferencje konsumentów na rynku napojów bezalkoholowych
Stanisław Kalisz
Anna Grobelna
Bartosz Kruszewski
Andrzej Mazurkiewicz
nr katalogowy: 114464
10.15199/65.2018.6.6
napoje bezalkoholowe
preferencje konsumenckie
soki
nektary
napoje
non-alcoholic beverages
juices
nectars
consumer preferences
AURA 2023-11
Jakie mamy preferencje wobec ochrony środowiska?
Tomasz ŻYLICZ
nr katalogowy: 145937
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-12
Identyfikacja luk doskonałości w obsłudze klientów organizacji non profit (na przykładzie biblioteki)
Agnieszka BUKOWSKA-PIESTRZYŃSKA
Magdalena NERKA
nr katalogowy: 48747
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-7-8
Co wybrać: dekanter czy prasę taśmową?
nr katalogowy: 53822
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-6
Ograniczenia w obrocie nieruchomościami rolnymi złagodzone
Tomasz Budzyński
nr katalogowy: 120537
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-5
Bezpieczny jak klient dewelopera
Tomasz Budzyński
nr katalogowy: 131609
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-5
Bezpieczny jak klient dewelopera
Tomasz Budzyński
nr katalogowy: 131609
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-4
Aktywność prosumpcyjna nabywców finalnych w kontekście ich postaw życiowych
Agnieszka Izabela BARUK
nr katalogowy: 113217
10.15199/48.2018.4.2
nabywca finalny
aktywność prosumpcyjna
postawa
potencjał prosumpcyjny
final purchaser
prosumeric activity
attitude
prosumeric potential
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 116720
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-3
Badanie rynku w skutecznym marketingu małej firmy (cz. 1)
nr katalogowy: 50395
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Teraźniejszość i przyszłość cukiernictwa. Rozmowa z Agatą Baldwin, specjalistą ds. marketingu firmy Barry Callebaut Polska
nr katalogowy: 138269
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-12
Multisensoryczna ROLA SMAKU W ŻYWNOŚCI
Anna Płachetka
nr katalogowy: 146358
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
Analiza preferencji konsumentów kawy odnośnie stopnia jej prażenia
Anna Gątarska
Joanna Maria Klepacka
nr katalogowy: 143825
10.15199/65.2023.6.5
kawa
prażenie
preferencje konsumenckie
cechy organoleptyczne
coffee
roasting
consumer preferences
organoleptic features
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
Analiza preferencji konsumentów kawy odnośnie stopnia jej prażenia
Anna Gątarska
Joanna Maria Klepacka
nr katalogowy: 143825
10.15199/65.2023.6.5
kawa
prażenie
preferencje konsumenckie
cechy organoleptyczne
coffee
roasting
consumer preferences
organoleptic features
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
Analiza preferencji konsumentów kawy odnośnie stopnia jej prażenia
Anna Gątarska
Joanna Maria Klepacka
nr katalogowy: 143825
10.15199/65.2023.6.5
kawa
prażenie
preferencje konsumenckie
cechy organoleptyczne
coffee
roasting
consumer preferences
organoleptic features
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-6
Cena jako instrument marketingu
Henryk Wnorowski
nr katalogowy: 45308
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Wina amerykańskie
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 56356
AUTO MOTO SERWIS 2019-8
Co to znaczy napęd hybrydowy?
Ryszard Polit
nr katalogowy: 135993
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-3
Dobre prognozy i duże wyzwania
nr katalogowy: 136767
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-10
Wojenne reperkusje w budownictwie mieszkaniowym
Tomasz Budzyński
nr katalogowy: 139883
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-7
Charakterystyka żywności ekologicznej pochodzenia zwierzęcego i czynników jej wyboru przez konsumentów
Halina Makała
nr katalogowy: 121442
10.15199/65.2019.7.7
żywność ekologiczna
konwencjonalna
jakość mięsa i ekologicznych wyrobów mięsnych
ecological
conventional food
quality of meat and organic meat products
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Nadawanie barwy peklowniczej - Nowe trendy w produkcji
Barbara Szmyt
Marta Woźniak
Adam Kostecki
nr katalogowy: 105277
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Doskonałe rozwiązania prosto z natury
nr katalogowy: 65286
OPAKOWANIE 2019-8
Pułapki niespecjalistycznego systemu ERP
nr katalogowy: 122045
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH