Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-12
Zastosowanie kultur starterowych w procesie słodowania jęczmienia
Dorota Michałowska
nr katalogowy: 102824
10.15199/64.2016.12.1
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
Wpływ agrotechniki jęczmienia jarego na jakość słodów typu pilzneńskiego
Józef Błażewicz
Marek Liszewski
nr katalogowy: 87587
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-2
„Jakość surowców piwowarskich a dobra jakość piwa (cz. II)
Krzysztof Baranowski
nr katalogowy: 58029
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-11
Sztuka słodowania po polsku - czyli sztuka radzenia sobie ze zmiennością
Krzysztof Kucharski
nr katalogowy: 102279
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-11-12
Znaczenie beta-glukanaz w procesie produkcji piwa
Dorota Michałowska
nr katalogowy: 73565
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Słody żytnie w ocenie technologicznej
Józef Błażewicz
Joanna Kawa-Rygielska
Alan Gasiński
nr katalogowy: 122465
10.15199/64.2019.8-9.1
czas słodowania
słody żytnie karmelowe i pilzneńskie
brzeczka
wydajność zacierania
malting time
caramel rye malt
pilsener rye malt
wort
mashing efficiency
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-10
The effect of malting on green lentils and their suitability for wort production
Jonas Trummer
Aleksander Poreda
Wiktor Berski
nr katalogowy: 123047
10.15199/64.2019.10.1
soczewica
słodowanie
zacieranie
enyzmy
Lentils
malting
mashing
exogenous enzymes
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-8-9
Zalety technologiczne nietypowo suszonych słodów specjalnych
Józef Błażewicz
Joanna Kawa-Rygielska
nr katalogowy: 116202
10.15199/64.2018.8-9.2
słody specjalne
brzeczka
azot alfa-aminokwasowy
polifenole
special malts
wort
free amino nitrogen (FAN)
polyphenol
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-11-12
Słody a bogata paleta piwnych barw
Marek Suliga
nr katalogowy: 64614
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-7
Jakość technologiczna słodów niskobiałkowych
Dorota Michałowska
nr katalogowy: 121518
10.15199/64.2019.7.3
słody niskobiałkowe
jakość technologiczna
low protein malts
technological quality
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
Lipooksygenazy a stabilność sensoryczna piwa
Dorota Michałowska
nr katalogowy: 67226
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-9
Alternatywne surowce wykorzystywane w browarnictwie
Paulina Bogdan
Edyta Kordialik-Bogacka
nr katalogowy: 86639
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-2
Hydrofobiny - produkty metabolizmu grzybów strzępkowych jako potencjalna przyczyna gushingu pierwotnego piwa
Agnieszka Salamon
nr katalogowy: 89765
10.15199/64.2015.2.3
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-7
Przydatność technologiczna słodów typu pilzneńskiego z ziarna o nadmiernej zawartości białka
Józef Błażewicz
Joanna Kawa-Rygielska
Ewa Trzepizur
Andrzej Dawidowicz
nr katalogowy: 108398
ziarno
słód
brzeczka
wydajność warzelni
grain
malt
wort
mashing efficiency
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-6
Beta-glukan w brzeczkach otrzymanych z dodatkiem pseudozbóż lub syropu maltozowego
Paulina Bogdan
Edyta Kordialik-Bogacka
nr katalogowy: 99244
10.15199/64.2016.6.2
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-11
Zastosowanie preparatów enzymatycznych w procesie zacierania słodu gryczanego stanowiącego surowiec do produkcji bezglutenowych napojów fermentowanych
Agnieszka Salamon
nr katalogowy: 102282
10.15199/64.2016.11.2
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2005-5
VI Konferencja Okrągłego Stołu Społeczeństwo informacyjne w Europie - czas przemian, czas działań
Andrzej M. Wilk
nr katalogowy: 13502
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-10-11
Czas na czas
Marek Bielski
nr katalogowy: 13123
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-7
Czas pracy kierowców (zadaniowy czas pracy)
F. Małysz
nr katalogowy: 15589
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-8
Umowy o pracę na czas określony w okresie obowiązywania ustawy antykryzysowej
nr katalogowy: 53372
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2017-7
Czas pracy we wskaźnikach produktywności w przemyśle hutniczym
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 108483
10.15199/24.2017.7.3
czas pracy
przemysł hutniczy
produktywność
work time
steel industry
productivity index
employment efficiency
CHŁODNICTWO 2009-8
Automatyzacja cyklu odszraniania oziębiaczy powietrza
Piotr NIKOŃCZUK
Bogusław ZAKRZEWSKI
Ewelina HRYCYK
nr katalogowy: 46412
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-2
Umowy na czas określony w okresie przejściowym
Piotr Wąż
nr katalogowy: 96548
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-6
Czas pracy kierowców (podstawowe normy czasu pracy, okresy rozliczeniowe, równoważny i przerywany czas pracy)
F. Małysz
nr katalogowy: 15631
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-1
Rok jak inne
Jan Desselberger
nr katalogowy: 57012
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Nowe prawo pracy już obowiązuje
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 143438
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2008-5
Czas Przeglądu Telekomunikacyjnego
Józef Modelski
nr katalogowy: 35323
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Czas na rybę!
nr katalogowy: 132105
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-11
Czy pracownika zawsze można "próbować"?
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 71844
AUTO MOTO SERWIS 2019-4
Czas to pieniądz – profesjonalny serwis
nr katalogowy: 135732
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Długotrwałe umowy na czas określony - czy trzeba uzasadniać ich zawarcie i wypowiedzenie?
nr katalogowy: 87994
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-3
ZULU time lub jak kto woli czas ZULUsów
Ryszard Rus
nr katalogowy: 142303
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Nowe prawo pracy już obowiązuje
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 143438
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Nowe prawo pracy już obowiązuje
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 143438
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Nowe prawo pracy już obowiązuje
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 143438
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-26
Czas Mikołaja
Ewa Mańkiewicz-Cudny
nr katalogowy: 49287
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-10
Szybki i wysokorozdzielczy miernik częstotliwości na bazie układów FPGA
PRZEMYSŁAW SZECÓWKA
GRZEGORZ SŁUGOCKI
TEODOR GOTSZALK
nr katalogowy: 47306
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-7
10-lecie Eurobox Polska Sp. z o.o. - rozmowa z prezesem Ryszardem Kołodziejskim
nr katalogowy: 36896
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-3
Na bieżąco...
nr katalogowy: 75130
GAZETA CUKROWNICZA 2004-9
Kampania ruszyła
Barbara Marjankowska
nr katalogowy: 1494
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-6
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 12707
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2006-5
Kontrolowanie jakości powietrza wewnętrznego z wykorzystaniem wentylacji okresowej
Jarzy Sowa
nr katalogowy: 16211
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-1
Nagroda za czas
Stanisław Czaja
nr katalogowy: 5183
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-23-24
Świt dla polskiej techniki
Jerzy Jasiuk
nr katalogowy: 13387
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-2
Dojrzewanie bazy lodowej – jak czas podkręca smak lodów?
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 147195
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-2
Szybki i wysokorozdzielczy miernik częstotliwości na bazie układów FPGA
PRZEMYSŁAW SZECÓWKA
GRZEGORZ SŁUGOCKI
TEODOR GOTSZALK
nr katalogowy: 50185
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2005-5
Czas i względność
Andrzej Dobrogowski
nr katalogowy: 13507
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-10-11
Nadchodzi czas komety
fi
nr katalogowy: 13146
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-10
Właśnie tego szukałeś!
nr katalogowy: 12123
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Wynagrodzenie za czas choroby
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 66774
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-11
Profesjonalne rozwiązania dla przemysłu spożywczego OMC Envag
nr katalogowy: 56022
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-6
Kompatybilność elektromagnetyczna (KEM) w interfejsie AS-i
Klaus Indefrey
Peter Respondek
nr katalogowy: 2311
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-6
Obliczanie długości okresów wypowiedzenia
nr katalogowy: 77202
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-7-8
Przyjdzie czas na czas po epidemii
Ewa Mańkiewicz-Cudny
nr katalogowy: 125866
AURA 2023-10
Czas na Odrę
nr katalogowy: 145428
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-5-6
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 112675
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2005-11
Czynniki wpływające na czas usuwania awarii przewodów wodociągowych i ich uzbrojeniaez nazwy
Jarosław Bajer
Adam Przebinda
nr katalogowy: 9329
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Czas na rybę!
nr katalogowy: 132105
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Czas na polskie superowoce!
nr katalogowy: 132108
ELEKTROINSTALATOR 2020-1
Automaty schodowe
nr katalogowy: 124588
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-5
Czas pracy
Aleksandra Lejko
nr katalogowy: 98472
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-8
Długoterminowa umowa o pracę
Piotr Wąż
nr katalogowy: 61470
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-6
O terminach w nowych przepisach o umowach o pracę na czas określony
Piotr Wąż
nr katalogowy: 98995
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-4
Czas pracy kierowców przepisy i podstawowe pojęcia
F. Małysz
nr katalogowy: 15705
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2005-5
Społeczeństwo informacyjne równych szans - czas działać
Andrzej M. Wilk
Piotr Waglowski
Benedykt Wojtyński
nr katalogowy: 13511
AURA 2006-7
RECENZJE - CZAS ZIEMI - Marek M. Bonenberg; - RADAR -WYNALAZEK, KTËRY ZMIENIú îWIAT - LEKSYKON ZABYTKËW ARCHITEKTURY DOLNEGO îLąSKA
kb
nr katalogowy: 15921
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
Wieloletnie umowy terminowe - zagrożenia dla pracodawców
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 54434
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2017-10
Badanie parametrów dynamicznych nowych konstrukcji udarowych dzielników napięć
Andrzej ŁASICA
Bartosz CHABER
nr katalogowy: 109833
10.15199/48.2017.10.16
dzielnik napięcia
czas odpowiedzi.
voltage divider
step response.
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-2
Słody ciemne – wpływ na jakość brzeczki i przebieg procesu fermentacji
Justyna Paszkot
Adam Głowacki
Joanna Kawa-Rygielska
nr katalogowy: 148466
10.15199/64.2024.2.2
słody ciemne
piwa ciemne
związki Maillarda
dark malts
dark beers
Maillard reaction compounds
AUTO MOTO SERWIS 2020-5
Auto i technika
nr katalogowy: 135551
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-3
ZULU time lub jak kto woli czas ZULUsów
Ryszard Rus
nr katalogowy: 142303
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
„Czas na rybę!”
nr katalogowy: 138207
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Wyniki konkursu „Czas na rybę!”
nr katalogowy: 140251
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-5
Czas pracy kierowców (czas pracy, dyżuru i okresy pozostawania do dyspozycji
F. Małysz
nr katalogowy: 15664
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
„Czas na rybę!”
nr katalogowy: 138207
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-1
Projekt zmiany kodeksowych przepisów dotyczących umów o pracę na czas określony
Piotr Wąż
nr katalogowy: 141331
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
„Czas na rybę!” edycja 2023
nr katalogowy: 145005
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2009-12
Czas i jego skale w nawigacyjnych systemach satelitarnych
Jacek Januszewski
nr katalogowy: 48939
AUTO MOTO SERWIS 2020-5
Auto i technika
nr katalogowy: 135551
AUTO MOTO SERWIS 2019-4
Czas to pieniądz – profesjonalny serwis
nr katalogowy: 135732
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Ostatni dobry czas na reorganizację w piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 140771
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 66234
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2007-8
Od redakcji
Wojciech Sokólski
nr katalogowy: 29100
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Jak karnawał, to karnawał!
Grzegorz Russak
nr katalogowy: 73880
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-23
Polska awansuje w znanym rankingu
Andrzej Arendarski
nr katalogowy: 80522
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-9
Projektowanie obiektów o konstrukcji stalowej według koncepcji bezpieczeństwa wykorzystującej naturalny pożar
Jerzy Chojnacki
nr katalogowy: 38195
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-4
Technologie przyspieszające budowę mostów
Grażyna Łagoda
Marek Łagoda
nr katalogowy: 34678
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-5
GRILLujemy całe lato!
nr katalogowy: 25738
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-1
Z Nowym Rokiem...- Konrad Olejnik, dyrektor IPiP PŁ i pr zewodniczący Rady Programowej PP
nr katalogowy: 82741
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-1-2
Wspólna kampania "Czas na polskie superowoce" w 2020 r.
nr katalogowy: 125124
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Wyniki konkursu „Czas na rybę!”
nr katalogowy: 134034
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Nadchodzi czas mądrego oszczędzania
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 140767
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-7
Rozwiązywanie umów zawartych na czas określony
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 53120
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-5
Trudny czas w piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 126091
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2017-10
OPIS PROJEKTU PROBAT - STRESZCZENIE PROWADZONYCH BADAŃ
KAROL KOPCIUCH
MAGDALENA BŁAŻEJCZAK
PIOTR BAKIERA
Piotr FIEC
nr katalogowy: 110142
10.15199/67.2017.10.23
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-7
Nowe podejście do modernizacji rozdzielnic Średniego Napięcia SN na przykładzie rozdzielni RSW oraz ST7 produkcji ZWAR
Aleksander Kuźmiński
Maciej Rup
nr katalogowy: 91897
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-4
Prawa i obowiązki pracownika w zakładach mięsnych
Ryszard Bryła
nr katalogowy: 90914
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2015-9
Rozszerzona metoda wyznaczania czasu komutacji w silnikach PM BLDC
Dawid MAKIEŁA
nr katalogowy: 93291
10.15199/48.2015.09.67
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-10
Kierunki rozwoju modeli wyznaczania czasu retencji gazów gaśniczych
Przemysław Kubica
nr katalogowy: 87545
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-23
E-porządki w biurze
Tadeusz Szafarz
nr katalogowy: 31439
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-4
KNR-y na roboty budowlane według nowych technologii
nr katalogowy: 34669
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Sukces zaplanowany
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 23285
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-3
FP Spomax SA przed wielkim Jubileuszem
nr katalogowy: 132057
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-3
Wspomnienie – Redaktor Witold Ochremiak
Henryk Nakielski
nr katalogowy: 130764
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2018-4
Czas w elektroenergetyce: mili-, mikro-, nanosekundy
nr katalogowy: 113267
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-3
Wpływ zmiany czasu na przebieg obciążenia odbiorców typu gospodarstwa domowe
Jarosław Tomczykowski
nr katalogowy: 50220
AURA 2012-1
WIADOMOŚCI Z INTERNETU
Adam WIECZOERK
nr katalogowy: 64934
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Amortyzacja środków trwałych - czasowe zaprzestanie używania i używanie sezonowe
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 36608
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Wypowiadanie umów o pracę - część II
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 36607
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-3
Wróciły wspomnienia
Jola Bortkun
nr katalogowy: 25002
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-9
Na bieżąco...
nr katalogowy: 100801
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-3
Wspomnienie – Redaktor Witold Ochremiak
Henryk Nakielski
nr katalogowy: 130764
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Czas na polskie superowoce!
nr katalogowy: 132108
CHŁODNICTWO 2023-3
Tradycyjna chłodnia z płyt warstwowych
nr katalogowy: 143890
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
Marketing nostalgiczny
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 143928
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Odroczony wypiek pieczywa Część II. Metoda odroczonego rozrostu
Magdalena Mart
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 76262
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-6
Czas na inżynierów
Andrzej Arendarski
nr katalogowy: 137992
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
Świadectwa pracy po nowemu - ważny termin 30 czerwca 2017
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 104854
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-9
Czy czeka nas rewolucja w umowach terminowych?
Piotr Wąż
nr katalogowy: 86848
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-10
Badanie wpływu wykształceń na suficie na czas zadziałania czujek pożarowych
Sylwia Boroń
Waldemar Wnęk
Przemysław Kubica
Agata Domżał
Grzegorz Kasperowicz
Bogusław Marszałek
nr katalogowy: 87546
DOZÓR TECHNICZNY 2013-4
Zmiana trwałości stali w wyniku pełzania, a wybrane problemy eksploatacyjne
Tadeusz Jóźwik
nr katalogowy: 77743
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2013-6
Kompensacja wpływu zmian temperatury na czas propagacji cyfrowych podzespołów elektronicznych
Michał Maćkowski
nr katalogowy: 77246
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-12
Praca w dniu zmiany czasu zimowego na letni i odwrotnie
Piotr Wąż
nr katalogowy: 134902
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-7
Uwaga na umowy terminowe
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 60714
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-12
Świąteczna oferta
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 102526
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Ostatni dobry czas na reorganizację w piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 140771
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-4
Czas przydatności tradycyjnego składania zamówień niedługo minie
nr katalogowy: 148321
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-9
Przygotowania czas zacząć
nr katalogowy: 150311
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-8
Zadaniowy czas pracy trzeba udokumentować
nr katalogowy: 28956
CHŁODNICTWO 2008-5
Badania eksperymentalne witryny chłodniczej GD100 Część 2
SERGIY FILIN
BOGUSŁAW ZAKRZEWSKI
ADAM OWSICKI
WOJCIECH WIERZBICKI
nr katalogowy: 35537
CHŁODNICTWO 2007-1-2
Wpływ przegrody termalnej na czas zamrażania kontaktowego i rozmrażania pakietów żelowych.Badania eksperymentalne
BEATA GRABOWSKA
JACEK KASPERSKI
ZBIGNIEW KRÓLICKI
STEFAN RESZEWSKI
nr katalogowy: 24255
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-1
ZŁOTY JUBILEUSZ Przemysłu Fermentacyjnego i Owocowo-Warzywnego
Maria Joanna Przegalińska
nr katalogowy: 23825
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
BAKEPOL - czas na smak, czas na jakość w Lublinie!
nr katalogowy: 93903
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-10
Siarczek dimetylu (DMS) w piwie - od surowca do produktu gotowego. Cz. 1
Agnieszka Salamon
nr katalogowy: 110187
10.15199/64.2017.10.3
siarczek dimetylu (DMS)
piwo
surowce
słód
prekursory DMS
dimethyl sulfide (DMS)
beer
raw materials
malt
DMS precursors
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-9
Bhp w sieci
nr katalogowy: 70769
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-12
Zysk, organizacja, oszczędność
nr katalogowy: 95050
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-16-17
Super spieki lidera
Joanna Wachowicz
nr katalogowy: 100138
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2016-2
Szybki montaż płytek na nierównym podłożu
Bartosz Polaczyk
nr katalogowy: 99120
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-5
Ciekawy czas zmiennej gospodarki
nr katalogowy: 98765
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Świąteczne smaki
nr katalogowy: 129547
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Nadchodzi czas mądrego oszczędzania
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 140767
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Horoskop dla kuchmistrzów i gastronomów Zapisane w gwiazdach
Bogna Wernichowska
nr katalogowy: 90558
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-8
URLOP……i piękne miejsca do zobaczenia
Paweł JAŻDŻEWSKI
nr katalogowy: 149804
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2018-11
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
nr katalogowy: 117369
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-3
Wielkanoc to czas radości i wzmożonej pracy w zakładach mięsnych - stwierdza Jerzy Grudziński, były prezes firmy PEKPOL w rozmowie z redakcją
nr katalogowy: 58466
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Piekarzu, czy wiesz, że...
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 122755
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-4
Zastosowanie środowiska LabView do weryfikacji sygnałów impulsowych wykorzystywanych w badaniach kompatybilności elektromagnetycznej
ADAM MAĆKOWIAK
KRZYSZTOF SIECZKAREK
nr katalogowy: 51395
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2013-3
Wpływ impregnacji olejem wstępnie wysuszonej izolacji transformatora na czas i skuteczność suszenia końcowego
Christoph Krause
Kurt Wick
Uwe Nachtigall
Wojciech R. Marciniak
Ryszard Malewski
nr katalogowy: 75023
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-8
Dobra akustyka w salach lekcyjnych warunkuje komfort ich użytkowania
Mikołaj Jarosz
nr katalogowy: 108714
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-12
Paleta pomysłów
nr katalogowy: 88299
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-1
Restrukturyzować czy likwidować?
Kazimierz Kubiak
nr katalogowy: 74208
ELEKTROINSTALATOR 2019-5
OD REDAKCJI
Tomasz Charążka
nr katalogowy: 121063
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-4
Mazurki wielkanocne
nr katalogowy: 119432
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Nowości Lubiany, które upiększą świąteczny stół
nr katalogowy: 134939
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Wyniki konkursu „Czas na rybę!”
nr katalogowy: 134034
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Wyniki konkursu „Czas na rybę!”
nr katalogowy: 140251
GOSPODARKA WODNA 2023-6
BIAŁA KSIĘGA POLSKICH RZEK. LEKCJE PŁYNĄCE Z KATASTROFY ODRZAŃSKIEJ
nr katalogowy: 143534
OPAKOWANIE 2017-5
W logistyce czas to klucz do sukcesu
nr katalogowy: 106036
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-7-8
Wiosna w roku Heweliusza
Jan Desselberger
nr katalogowy: 58976
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Normatywny czas pracy w roku 2011, dodatek za pracę w nocy – raz jeszcze
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 57917
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-3
Czas reakcji systemu monitorowania w czasie rzeczywistym poziomu zużycia sprzętu ochrony układu oddechowego pochłaniającego pary amoniaku
Agnieszka Brochocka
Mateusz Wojtkiewicz
nr katalogowy: 142404
10.15199/62.2023.3.1
sensor par amoniaku
sprzęt ochrony układu oddechowego
czas reakcji
zmiany rezystancji
ammonia vapor sensor
respiratory protective devices
response time
resistance changes
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-3
Czas reakcji systemu monitorowania w czasie rzeczywistym poziomu zużycia sprzętu ochrony układu oddechowego pochłaniającego pary amoniaku
Agnieszka Brochocka
Mateusz Wojtkiewicz
nr katalogowy: 142404
10.15199/62.2023.3.1
sensor par amoniaku
sprzęt ochrony układu oddechowego
czas reakcji
zmiany rezystancji
ammonia vapor sensor
respiratory protective devices
response time
resistance changes
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-3
Czas reakcji systemu monitorowania w czasie rzeczywistym poziomu zużycia sprzętu ochrony układu oddechowego pochłaniającego pary amoniaku
Agnieszka Brochocka
Mateusz Wojtkiewicz
nr katalogowy: 142404
10.15199/62.2023.3.1
sensor par amoniaku
sprzęt ochrony układu oddechowego
czas reakcji
zmiany rezystancji
ammonia vapor sensor
respiratory protective devices
response time
resistance changes
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-1
Informacje > głosy z polski
nr katalogowy: 82045
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-20-21
CO PISZĄ INNI
nr katalogowy: 71521
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-8
Właściwości akustyczne foteli teatralnych
Elżbieta Nowicka
nr katalogowy: 53530
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Luty - czas działania
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 118417
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-6
Czas na inżynierów
Andrzej Arendarski
nr katalogowy: 137992
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Dobra kuchnia zawsze się obroni
nr katalogowy: 94674
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-11-12
Targi ITM Polska - (r)ewolucja w branży przemysłowej
Przemysław Trawa
nr katalogowy: 98649
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-12
Efekty-Defekty
nr katalogowy: 141270
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-25-26
Czas na Konopnicką
nr katalogowy: 117481
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-4
Optyczno-fizjologiczne uwarunkowania eksperymentalnego oznakowania drogowego (OE)
Dariusz Litwin
Adam Czyżewski
Jacek Galas
Piotr Wikliński
Marek Daszkiewicz
Barbara Rymsza
Leszek Kornalewski
Rafał Lusa
Paweł Skierczyński
nr katalogowy: 112235
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
Uwaga na płatności gotówką za najem
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 114713
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-2
Czas indukcji mieszaniny metanu z tlenem o składzie typowym dla procesu półspalania
EDWARD RÓJ
JÓZEF GŁOWIŃSKI
MAREK DMOCH
TERESA BACZYŃSKA
nr katalogowy: 33006
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-24-25
Postępy sektora energetyki w wykorzystaniu funduszy unijnych
Szymon Kawa
nr katalogowy: 81663
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-10
Cenimy zdrowie konsumenta - stawiamy na żyto w produkcji pieczywa
nr katalogowy: 87284
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-12
Diamentowy jubileusz Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego i Chemicznego w Gdańsku
Halina Łankiewicz
nr katalogowy: 72865
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-25
Sieroty dla nauki
Irena Fober
nr katalogowy: 56565
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-24
Czas świętowania, czas odbudowy
Ewa Mańkiewicz-Cudny
nr katalogowy: 123182
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-18
Ucieczka w historię
nr katalogowy: 100316
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Letnia oferta, gdy skończy się lockdown
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 131987
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Letnia oferta, gdy skończy się lockdown
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 131987
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-11-12
Z działalności Klubu POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 135164
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-10
Karp w roli głównej
nr katalogowy: 145628
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-10
Projektowanie konstrukcji budowlanych z wykorzystaniem parametrycznych krzywych temperatura – czas wg PN-EN 1991-1-2
Paweł Sulik
Paweł Wróbel
nr katalogowy: 63311
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-11
Zatrudniamy pracownika na umowę terminową - ważne zmiany w 2016 roku
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 94478
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Mazowiecki Oddział Wojewódzki Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Przemysłu Spożywczego po pandemii
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 138727
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-6
Jak wykorzystać letnie dary natury, aby być zdrowym jesienią i w zimie?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 106091
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2018-11
Nowe technologie przełączania oszczędzają czas i koszty
nr katalogowy: 117141
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2012-8
Wystąpienie Jana Banaszaka na konferencji "COP - wczoraj, dziś, jutro"
nr katalogowy: 71794
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Chleb w obrzędach dorocznych i zwyczajach ludowych Żniwa - Dożynki
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 99150
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Czekoladowy świat Joanny Profus
Joanna Profus
nr katalogowy: 130789
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-10
Gdy geodeta (nie)udaje Greka
Mariusz MEUS
nr katalogowy: 145382
CHŁODNICTWO 2018-4
Chłodziarki do wina
winny maniak
nr katalogowy: 115890
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-1
Minuty zamiast dni - kompletne rozwiązanie firmy igus skraca czas montażu centrów obróbkowych
nr katalogowy: 118249
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-16-17
PORADNIK Wino dla inżyniera (204) Chłodziarki do wina
winny maniak
nr katalogowy: 115142
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-10
Departament Prawno-Organizacyjny GUNB informuje
nr katalogowy: 87582
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-7
Na bieżąco...
nr katalogowy: 53181
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-6
Mądrzy przed szkodą
Ewa Mańkiewicz-Cudny
nr katalogowy: 132015
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH