Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-5
Znaczenie ograniczeń transferu gotówki do/poza strefy/ę Schengen jako element kształtowania bezpieczeństwa i jakości obrotu gospodarczego
Janusz PŁACZEK
Marek KUSTRA
nr katalogowy: 120375
10.15199/46.2019.5.3
gotówka
strefa Schengen
bezpieczeństwo i jakość obrotu gospodarczego
cash
Schengen zone
security and quality of business transactions
ODZIEŻ 2006-5
Weksel jako sposób kredytowania i zabezpieczenia obrotu gospodarczego
Maciej Pakowski
nr katalogowy: 21876
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-7
Weksel jako sposób kredytowania i zabezpieczania obrotu gospodarczego
Maciej Pakowski
nr katalogowy: 18865
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-11
Elektroniczny nos i język zastosowanie w przemyśle spożywczym
Bartosz Kruszewski
Mieczysław Obiedziński
nr katalogowy: 80678
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-1
Bezpieczeństwo i jakość zdrowotna pieczywa
TOMASZ BOROWY
MARIUSZ S. KUBIAK
nr katalogowy: 73904
OPAKOWANIE 2006-9
Bezpieczeństwo zadrukowanych opakowań do żywności - regulacje prawne w UE i w Polsce
Kazimiera Ćwiek-Ludwicka
nr katalogowy: 17895
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności w zakładach żywienia zbiorowego w Polsce i UE
Dorota Miarka
Monika Stanisławek
Jolanta Kowalska
nr katalogowy: 105830
10.15199/65.2017.5.5
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Samorząd powinien jednoczyć...
nr katalogowy: 31695
ELEKTROINSTALATOR 2017-7-8
Co należy wiedzieć o bezpiecznych przewodach?
nr katalogowy: 110645
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-2
Analiza wpływu struktury własnościowej sieci rozdzielczych na bezpieczeństwo elektroenergetyczne
Sławomir Bielecki
Mirosław Parol
Paweł Piotrowski
nr katalogowy: 49560
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-16-17
Dotacje na bezpieczeństwo energetyczne
Szymon Kawa
nr katalogowy: 70340
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-9
Interpretacja wymagań standardu wg VI wersji BRC oraz vi wersji standardu IFS
Janusz B. BERDOWSKI
nr katalogowy: 70502
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-10
Ocena rozwiązań ustawy konsumenckiej w zakresie odpowiedzialności za jakość produktu
Krzysztof Zymonik
nr katalogowy: 3601
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-2
Dobre praktyki w sklepie mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 130543
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-6
Saletra amonowa jako ważny składnik plonotwórczy, bezpieczny w produkcji i stosowaniu
Andrzej Biskupski
Mieczysław Borowik
Przemysław Malinowski
Artur Kopeć
nr katalogowy: 132143
10.15199/62.2021.6.1
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-6
Saletra amonowa jako ważny składnik plonotwórczy, bezpieczny w produkcji i stosowaniu
Andrzej Biskupski
Mieczysław Borowik
Przemysław Malinowski
Artur Kopeć
nr katalogowy: 132143
10.15199/62.2021.6.1
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-6
Saletra amonowa jako ważny składnik plonotwórczy, bezpieczny w produkcji i stosowaniu
Andrzej Biskupski
Mieczysław Borowik
Przemysław Malinowski
Artur Kopeć
nr katalogowy: 132143
10.15199/62.2021.6.1
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-2
Jakość ekologiczna wprowadzanych na rynek opakowań
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 3472
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-5
Od HACCP do ISO 22000 - wytyczne do praktycznej transformacji systemu
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 35546
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-7-8
CO NOWEGO W KLUBIE POSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 85646
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-6
Poprawa jakości niektórych artykułów spożywczych
Tomasz Jałowiec
Janusz Płaczek
nr katalogowy: 60275
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-8
Zagrożenia środowiska podczas eksploatacji gazociągów podmorskich
Jan Hupka
Aleksandra Opara
Marcin Janczarek
nr katalogowy: 53320
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-6
Napoje funkcjonalne - maj 2010 r.
nr katalogowy: 52629
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-3
Wystawiłeś pustą fakturę - musisz zapłacić VAT
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 89612
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-12
Bezpieczeństwo zabawek w aspekcie norm zharmonizowanych
TERESA MANDUK
ANNA STĘPNIK
nr katalogowy: 23628
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Opakowania do mrożonej żywności charakterystyka, przegląd, normy i przepisy
Beata Grabowska
nr katalogowy: 86656
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-11
Bezpieczeństwo i jakość żywności
nr katalogowy: 56031
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
Wpływ zarządzania bezpieczeństwem żywności na jakość życia
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 67357
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-11
Jakość samochodowych części zamiennych
Dariusz RUDNIK
Dariusz WIŚNIEWSKI
nr katalogowy: 102121
10.15199/47.2016.11.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-3
Kilka zasad ekoprojektowania opakowań do żywności – wyzwania i zalecenia
Anna Niepsuj-Wójkowska
nr katalogowy: 147795
10.15199/65.2024.3.5
opakowanie do żywności
ekoprojektowanie
gospodarka oobiegu zamkniętym
recykling
food packaging
ecodesign
circular economy
recycling
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Żeby prawo było lepsze
Marta Stus
nr katalogowy: 64102
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-7
Relacja z "Akademii PFPŻ ZP - jakość i bezpieczeństwo żywności"
nr katalogowy: 92613
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2012-8
Zintegrowany system informacji o nieruchomościach. Cz. I
WITOLD RADZIO
ARTUR KAPUŚCIŃSKI
nr katalogowy: 70257
AURA 2020-4
Polowania na czarownice
Tomasz Żylicz
nr katalogowy: 125832
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-2
Znakowanie, etykietowanie - jak zarządzać bezpieczeństwem produktów i towarów w łańcuchu produkcyjno-logistycznym?
Adam Steć
Arkadiusz Krzywiński
nr katalogowy: 118825
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-4
Bezpieczeństwo pracowników to dogmat
nr katalogowy: 97723
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-1
Konferencja "Bezpieczeństwo i jakość żywności"
nr katalogowy: 118239
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-5
Poprawa bilansu energetycznego budynku dzięki zastosowaniu systemu ATLAS RENOTER lub ATLAS TERMO PLUS
Maciej Rokiel
nr katalogowy: 126309
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-6
Metody wychładzania tusz a jakość mięsa
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 44873
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-3
Prawnoautorska ochrona dokumentacji projektowej
Adam Gabrysiak
nr katalogowy: 133645
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Jakość i bezpieczeństwo żywności nowe podejście
nr katalogowy: 49531
ELEKTROINSTALATOR 2022-6
SZYBKIE ZMIANY NAPIĘCIA W UKŁADACH ELEKTROENERGETYCZNYCH
Radosław Wiśniewski
Grzegorz Hołdyński
Zbigniew Skibko
nr katalogowy: 138134
ELEKTROINSTALATOR 2022-6
SZYBKIE ZMIANY NAPIĘCIA W UKŁADACH ELEKTROENERGETYCZNYCH
Radosław Wiśniewski
Grzegorz Hołdyński
Zbigniew Skibko
nr katalogowy: 138134
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności - kto nas chroni? co nam zagraża?
Anna Karwowska
nr katalogowy: 88494
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2021-10
Perspektywa zarządzania bezpieczeństwem zaopatrzenia w ciepło
BOŻENA BABIARZ
WŁADYSŁAW SZYMAŃSKI
nr katalogowy: 133989
10.15199/9.2021.10.2
dostawa ciepła
bezpieczeństwo
jakość usług
przedsiębiorstwo komunalne
heat supply
safety
quality of service
utility company
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2021-10
Perspektywa zarządzania bezpieczeństwem zaopatrzenia w ciepło
BOŻENA BABIARZ
WŁADYSŁAW SZYMAŃSKI
nr katalogowy: 133989
10.15199/9.2021.10.2
dostawa ciepła
bezpieczeństwo
jakość usług
przedsiębiorstwo komunalne
heat supply
safety
quality of service
utility company
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-10
Znakowanie i etykietowanie - jak zarządzać bezpieczeństwem produktów i towarów w łańcuchu produkcyjno-logistycznym?
nr katalogowy: 116749
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2013-7
Światowy Dzień Społeczeństwa Informacyjnego 2013 w Polsce Podsumowanie
nr katalogowy: 78151
OPAKOWANIE 2011-5
System wspomagania doboru opakowań – współpraca uczestników łańcucha dostaw
ANNA KOSMACZ-CHODOROWSKA
ANDRZEJ HEJDUK
JAN ŚWIETLIK
nr katalogowy: 59465
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-1
O instrumentach wsparcia dla przetwórstwa żywności
Maria Joanna Przegalińska
nr katalogowy: 142033
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-8
Podstawy bezpieczeństwa chemicznego (cz. I)
Bolesław Hancyk
nr katalogowy: 46746
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-5
3 wskazówki, jak bezpiecznie mogą Państwo znakować artykuły spożywcze
Adam Steć
Arkadiusz Krzywiński
nr katalogowy: 120391
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-12
Zmienione przepisy
nr katalogowy: 6183
CHŁODNICTWO 2008-10
Jakość i bezpieczeństwo żywności mrożonej i chłodzonej w świetle przepisów unijnych
KRZYSZTOF ĆWIERTNIEWSKI
nr katalogowy: 38820
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-5
Konferencje
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 137678
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-3
POLSKA - EUROPA - ŚWIAT
nr katalogowy: 98721
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-9
Ruszty do elewacji wentylowanych w świetle Krajowych Aprobat Technicznych
Ołeksij Kopyłow
nr katalogowy: 93656
10.15199/33.2015.09.02
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Aktywne i inteligentne opakowania żywności – przepisy prawne
Kazimiera Ćwiek-Ludwicka
nr katalogowy: 49525
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-7
Bezpieczeństwo maszyn - potrzebna nowa struktura wymagań
Stanisław Kowalewski
nr katalogowy: 99527
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-7
Wartość mięsa jagnięcego
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 16703
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-6
Bezpieczeństwo żywnościowe w sektorach zbożowym, młynarskim i paszowym pozostaje najwyższym priorytetem
nr katalogowy: 123790
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-11
Biofilm - mikrobiologiczna strategia przetrwania
Joanna Królasik
nr katalogowy: 12824
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Ugotuj i schłodź!
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130934
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Inteligentne i aktywne opakowania do żywności
D. Czajkowska
nr katalogowy: 14895
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-4
PACSystemsÖ Control Memory Xchange, Silniejszy sterownik, Komputer do wizualizacji
nr katalogowy: 2272
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-5
Racjonalizacja i obniżka kosztów wzmacniają pozycję rynkową przedsiębiorstwa
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 14823
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Jedzenie godne zaufania
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 91205
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-10
Właściwości żywieniowe i zdrowotne szarłatu (amarantusa) dla ludzi i zwierząt
Ryszard RYWOTYCKI
nr katalogowy: 14148
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-5
Jakość i bezpieczeństwo mikrobiologiczne napojów
B. Sokołowska. R. A. Grzybowski
nr katalogowy: 6806
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
Czy wzrost cen kakao wpłynie na jakość czekolad?
nr katalogowy: 148928
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-8
Nowa budowa odsiewacza SIRIUS - poprawia możliwości jego wykorzystania, higienę i obsługę
nr katalogowy: 20042
OPAKOWANIE 2014-7
IBERICA AG - europejski standard
nr katalogowy: 85445
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Warto zweryfikować pochodzenie nawet markowej żarówki samochodowej
nr katalogowy: 139809
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-4
Czy podawanie charakterystyki mikrobiologicznej mąki pszennej w obrocie handlowym w USA jest konieczne
nr katalogowy: 6296
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Od pola do stołu - nowe spojrzenie na bezpieczeństwo żywności
Artur Dominiak
nr katalogowy: 7005
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-7
Naprawić szkolenia
Krzysztof Mariankowski
nr katalogowy: 233
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2012-1
Bezpieczeństwo w linii do produkcji kabli
Józef Kapusta
nr katalogowy: 66192
DOZÓR TECHNICZNY 2022-2
Praktyczne aspekty bezpieczeństwa przemieszczania ładunków wielkowymiarowych przy wykorzystaniu systemów hydrauliki siłowej w portach morskich
Adam Baryłka
Mirosław Chmieliński
nr katalogowy: 137172
DOZÓR TECHNICZNY 2022-2
Praktyczne aspekty bezpieczeństwa przemieszczania ładunków wielkowymiarowych przy wykorzystaniu systemów hydrauliki siłowej w portach morskich
Adam Baryłka
Mirosław Chmieliński
nr katalogowy: 137172
DOZÓR TECHNICZNY 2022-2
Praktyczne aspekty bezpieczeństwa przemieszczania ładunków wielkowymiarowych przy wykorzystaniu systemów hydrauliki siłowej w portach morskich
Adam Baryłka
Mirosław Chmieliński
nr katalogowy: 137172
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-12
Sposób na dziczyznę
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 102743
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-12
Higiena w sklepach mięsnych okiem klienta
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 102862
OPAKOWANIE 2006-3
Opakowania środków spożywczych i używek. Najnowsze rozwiązania. Jakość i bezpieczeństwo. Cz. I
Ewa Rajnsz
nr katalogowy: 18034
AUTO MOTO SERWIS 2019-6
Sprzedaż części w serwisie
Jerzy Matląg
nr katalogowy: 135824
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-1
Woreczki Cryovac Grip & Tear oraz Quick Rip Łatwo otwierane woreczki termokurczliwe
nr katalogowy: 82087
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-5
Wyniki kontroli jakości przetworów zbożowych
nr katalogowy: 150888
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-12
Bezpieczeństwo jest tak samo ważne jak jakość czy ochrona środowiska
nr katalogowy: 117793
DOZÓR TECHNICZNY 2004-1
Założenia krajowego systemu certyfikacji kwalifikacji personelu badań magnetycznych lin stalowych
J. Kwaśniewski
L. Lankosz
G. Wiśniewski
nr katalogowy: 943
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-1
Wymagania konsumentów dotyczące jakości soków owocowych wprowadzanych do obrotu i ich opakowań
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 57202
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-4
Stewia w świetle regulacji unijnych oraz najnowszych opinii EFSA
Iwona Wiśniewska
Barbara Jaworska-Łuczak
Waldemar Wierzba
nr katalogowy: 59105
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Nowelizacja ustawy o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych
Wojciech Sawicki
nr katalogowy: 41826
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-8
Branża papiernicza w „Polityce Przemysłowej Polski”
Agnieszka Werner
nr katalogowy: 133142
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Bezpieczeństwo i ochrona żywności
Andrzej Kłodawski
nr katalogowy: 76240
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1988-7
Problemy dotyczące produkcji i stosowania środków smarnych w Polsce
WOJCIECH CHWAJA
nr katalogowy: 107678
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-3
Planowane zachowania pracowników a doskonalenie organizacji
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 89966
10.15199/46.2015.3.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-6
Zmiany standardów jakości i znakowania soków
Izabela Tańska
nr katalogowy: 60518
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-7-8
Symulacyjna analiza jakości oświetlenia samochodowego
Marcin CHRZANOWICZ
Janusz MAZUR
nr katalogowy: 3819
CHŁODNICTWO 2014-7
Czynniki wpływające na bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności przechowywanej w warunkach chłodniczych
Anna Szosland-Fałtyn
Joanna Królasik
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 85762
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
System oceny wyrobów pirotechnicznych w świetle wymagań i przepisów UE
Wojciech DĄBROWSKI
Witold POKORA
Leszek SZYMAŃCZYK
nr katalogowy: 116059
10.15199/48.2018.9.17
normalizacja
wyroby pirotechniczne (WP)
WP widowiskowe
mieszaniny pirotechniczne
bezpieczeństwo
standardization
pyrotechnic articles
fireworks
pyrotechnic compositions
safety
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Warsztaty firmy Silliker "Bezpieczeństwo i jakość żywności"
Marta Stus
nr katalogowy: 56333
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-12
Odzież naruszająca prawa własności intelektualnej - problematyka obrotu na polskim rynku oraz jej jakość wykonania i wartość użytkowa. Cz. I
PRZEMYSŁAW KRYSTIAN FARYŚ
nr katalogowy: 88645
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-1
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 118340
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-2
Środki smarne a bezpieczeństwo żywności. Cz. 1
Radosław Sutkowski
nr katalogowy: 50155
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-10
Zmiany rejestracji użytków gruntowych od założenia ewidencji do chwili obecnej wraz ze zmieniającą się sytuacją polityczną
Olga MATUK
nr katalogowy: 145387
zmiany ustrojowe
użytki gruntowe
klasyfikacja gruntów
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-10
Zmiany rejestracji użytków gruntowych od założenia ewidencji do chwili obecnej wraz ze zmieniającą się sytuacją polityczną
Olga MATUK
nr katalogowy: 145387
zmiany ustrojowe
użytki gruntowe
klasyfikacja gruntów
CHŁODNICTWO 2009-11
Profesjonalna obsługa serwisowa Bezpieczeństwo, jakość, wiarygodność, doświadczenie
ANDRZEJ RÓŻYCKI
nr katalogowy: 47913
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Warto zweryfikować pochodzenie nawet markowej żarówki samochodowej
nr katalogowy: 139809
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-4
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności w oparciu o obowiązujące regulacje prawne UE
Beata Paziak-Domańska
Beata Bartodziejska
nr katalogowy: 90406
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-3
Identyfikacja i oznakowanie elementów sterowniczych maszyn (cz. 1)
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 66384
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Jakość i bezpieczeństwo żywności
Agnieszka Górecka
nr katalogowy: 31131
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-11-12
Rola i zadania Głównego Urzędu Miar
nr katalogowy: 68660
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-2
Inteligentne Sortowniki Optyczne ASM
nr katalogowy: 120558
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-11
GOZ - nowa szansa na innowacje
nr katalogowy: 113952
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-8
wiadomości ? wydarzenia
nr katalogowy: 127691
ELEKTROINSTALATOR 2018-1
(Nie)widoczne bezpieczeństwo Potwierdzenie jakości i rozwój oświetlenia awaryjnego
Aneta Sawicka
nr katalogowy: 111739
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-2
Main Laboratory w Sassuolo – bezpieczeństwo i jakość
Tacjana Pazura
nr katalogowy: 127025
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Projektowanie nowych wyrobów spożywczych
nr katalogowy: 31128
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-1
POLSKA - EUROPA - ŚWIAT
nr katalogowy: 103881
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-2
Magazyn silosowy - wstęp do projektowania
LESŁAW JANOWICZ
PRZEMYSŁAW BOCHAT
nr katalogowy: 32969
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Nowoczesne laboratorium w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 33026
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-3
Znaczenie wzorcowania przyrządów pomiarowych i porównań międzylaboratoryjnych dla przedsiębiorców
nr katalogowy: 24671
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Temperatura ciasta
Henryk Piesiewicz
Mariusz Zieliński
nr katalogowy: 24445
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-2
Dodatki dla piekarstwa i cukiernictwa
nr katalogowy: 89100
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-10
Co nowego w Klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 47645
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2019-2
Bezpieczeństwo energetyczne gminy Gierałtowice – pilotażowe rozwiązania klastrowe
Joachim BARGIEL
Bogdan MÓL
Daria MACHA
Marcin NIEDOPYTALSKI
Paweł SOWA
nr katalogowy: 118375
10.15199/48.2019.02.08
niezawodność zasilania
bezpieczeństwo energetyczne
odbiorcy komunalni
energetyka rozproszona.
power supply reliability
energy security
municipal customer
dispersed energy.
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-5
Konferencje
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 137678
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2019-1
MODULARYZACJA JAKO ELEMENT BUDOWY PRZEWAGI KONKURENCYJNEJ
Jerzy ŁUNARSKI
nr katalogowy: 119292
normalizacja
modularyzacja
technologia
produkcja
normalization
modularization
technology
specialization
production
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-3
Zrównoważony rozwój w budownictwie – inicjatywy europejskie kształtujące nowe wymagania wobec wyrobów i obiektów budowlanych
Sebastian Wall
nr katalogowy: 50541
DOZÓR TECHNICZNY 2009-6
Podstawy zarządzania pracownikami według zasad TQM – Kompleksowego Zarządzania Jakością
Katarzyna Bromirska
nr katalogowy: 48964
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-11
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 48739
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-6
Akademia PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywności
nr katalogowy: 106589
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Opakowania środków spożywczych. Najnowsze rozwiązania. Jakość i bezpieczeństwo
Ewa Rajnsz
nr katalogowy: 29266
GAZETA CUKROWNICZA 2008-12
Jakość wyrobów przemysłu cukrowniczego a bezpieczeństwo w ochronie zdrowia konsumentów
Teresa Sumińska
Jadwiga Strębska-Zając
nr katalogowy: 39885
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Czy jest miejsce dla lodów w "zdrowej diecie"?
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 35920
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-6
Membrany dachowe w systemie Koramic
nr katalogowy: 99347
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-1
Treść rocznika PFiOW 2011 Spis artykułów według działów
nr katalogowy: 65517
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-9
Uznanie wynagrodzenia za właściwe na gruncie ubezpieczeń społecznych
Aleksandra Lejko
nr katalogowy: 139069
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-2
Opakowania do żywności dokumenty, potwierdzenie zgodności
Marzena Pawlicka
Małgorzata Mazańska
Renata Barbarska
nr katalogowy: 103973
10.15199/65.2017.2.9
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-1
Co oznacza hasło „Wszystko w normie”?
Agnieszka Hundert-Andrzejewska
nr katalogowy: 147610
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-11
Prawnoautorska ochrona dokumentacji projektowej
Adam Gabrysiak
nr katalogowy: 129101
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-10
Przyjęcie i rozpatrywanie reklamacji od strony klienta
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 128631
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-5
Jakie informacje dotyczące producenta i zakładu produkcyjnego powinny towarzyszyć oznakowaniu wyrobu budowlanego?
nr katalogowy: 35303
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Czyste zasady
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 129529
gastronomia
bezpieczeństwo zdrowotne żywności
higiena osobista
odzież robocza
środki dezynfekujące
SARS-CoV-2
ozonowanie
promieniowanie UV
gastronomy
food health safety
personal care
workwear
disinfectants
SARS-CoV-2
ozone
UV radiation
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Czyste zasady
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 129529
gastronomia
bezpieczeństwo zdrowotne żywności
higiena osobista
odzież robocza
środki dezynfekujące
SARS-CoV-2
ozonowanie
promieniowanie UV
gastronomy
food health safety
personal care
workwear
disinfectants
SARS-CoV-2
ozone
UV radiation
CHŁODNICTWO 2023-2
Mrożenie i bezpieczeństwo żywności
nr katalogowy: 142832
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-9
Wymagania dotyczące zawartości metali w wyrobach użytkowych w świetle obowiązujących przepisów
Dorota Kolasa
Katarzyna Samsonowska
nr katalogowy: 100750
10.15199/62.2016.9.2
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2016-11
Feudalizm w umowach o zamówienia publiczne
Dariusz ZIEMBIŃSKI
nr katalogowy: 102142
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-10
Znaczenie akredytowanych badań laboratoryjnych w procesie oceny zgodności wyrobów
Romana Zając
Andrzej Fig el
nr katalogowy: 87072
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-2
Przyczyny powstawania mięsa typu DFD u bydła
Jerzy Denaburski
Tomasz Koronkiewicz
nr katalogowy: 41446
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-7-8
Znaczenie akredytowanych badań laboratoryjnych w procesie oceny zgodności wyrobów
Romana Zając
Andrzej Figiel
nr katalogowy: 85638
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-6
Woda butelkowana - i jej niektóre tajemnice
nr katalogowy: 45290
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Ugotuj i schłodź!
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130934
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-6
Certyfikacja dziecięcych wyrobów odzieżowych
ANNA STUDZIŃSKA
IWONA FRYDRYCH
nr katalogowy: 114472
10.15199/60.2018.06.1
odzież dziecięca
bezpieczeństwo
certyfikacja
znak zgodności
children’
s clothes
protection
certification
conformity mark
AUTO MOTO SERWIS 2019-3
Z życia branży
nr katalogowy: 135705
GAZETA CUKROWNICZA 2008-12
Spis treści rocznika 2008 Gazety Cukrowniczej
nr katalogowy: 41214
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-1
Bezpieczeństwo elektroenergetyczne z wykorzystaniem źródeł geotermalnych
Paweł Podolski
Bogumiła Wnukowska
nr katalogowy: 32463
AUTO MOTO SERWIS 2023-7
Posezonowy przegląd platformy rowerowej Veturo
nr katalogowy: 145475
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-6
Bezpieczeństwo i jakość polskiej żywności po akcesji do UE - próba oceny
Marta Szyba
nr katalogowy: 84665
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-3
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne wody lodowej
nr katalogowy: 75479
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2014-6
Farmy wiatrowe - warunki przyłączenia a jakość wytwarzanej energii
Adam Iliaszuk
nr katalogowy: 84632
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2013-8-9
Program Ramowy Krajowego Sympozjum Telekomunikacji i Teleinformatyki KSTiT' 2013 Gdańsk, 4 - 6 września 2013 Środa - 4 września
nr katalogowy: 80818
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-6
IV Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 110966
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Wody butelkowane w Polsce i w Europie
Teresa Latour
nr katalogowy: 37609
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-9
Bezpieczeństwo w sieciach elektroenergetycznych
Jan Iwaszkiewicz
Stanisław Witkowski
Jacek Perz
Tomasz Rawiński
Bogdan Sedler
nr katalogowy: 30060
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-6
Jakość i innowacyjność oraz bezpieczeństwo zdrowotne żywności
Janusz B. BERDOWSKI
nr katalogowy: 27399
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-11
Bezpieczeństwo i jakość żywności
nr katalogowy: 94958
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-11
Wybrane zagadnienia oceny jakości środków transportu samochodowego
Andrzej ŚWIDERSKI
nr katalogowy: 102119
10.15199/47.2016.11.1
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-12
Quality & Management 2011
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 64421
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-12
The effect of mineral carbonate fillers on the quality of nitrate fertilizers Wpływ mineralnych wypełniaczy węglanowych na jakość nawozów saletrzanych
Krzysztof Kozioł
Konrad Żak
Henryk Sterkowicz
Andrzej Biskupski
nr katalogowy: 95893
10.15199/62.2015.12.15
OPAKOWANIE 2013-12
Deklaracja zgodności i dokumentacja potwierdzająca bezpieczeństwo opakowań do żywności
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 81164
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-1
HACCP narzędziem codziennego doskonalenia
Małgorzata Galczak
nr katalogowy: 73855
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-12
Nowa żywność aktualny stan prawny
Justyna Cieślak
nr katalogowy: 95672
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-12
Zmiany w funkcjonowaniu działów kontroli jakości w przedsiębiorstwach hutniczych
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 95493
10.15199/46.2015.12.5
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-7
System HACCP w szpitalnych blokach żywienia - wyniki badań
Mira LISIECKA-BIELANOWICZ
Katarzyna PIETROŃ
Adam LUSAWA
nr katalogowy: 37157
MATERIAŁY BUDOWLANE 2021-3
Innowacyjne wyroby budowlane a zasady wprowadzania do obrotu
Edyta Staniszewska-Chlebowska
nr katalogowy: 130974
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Czarna kreska
Bogusława Kulesza
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 104429
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-7
Wprowadzanie do obrotu wyrobów w kontekście obowiązków uczestników procesu budowlanego
Edyta Staniszewska
nr katalogowy: 108192
10.15199/33.2017.07.26
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-4
Obrót jagnięciną
Bogdan Klepacki
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 9526
OPAKOWANIE 2011-2
Działalność proekologiczna w zakresie opakowań w świadomości konsumentów
MARZENA UCHEREK
nr katalogowy: 57708
OPAKOWANIE 2022-5
Zabezpiecz swoje opakowanie
Dorota Witthuhn
nr katalogowy: 137831
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-10
Wysoka jakość oraz optymalizacja kosztów w branży mleczarskiej
Zbigniew Forjasz
nr katalogowy: 128776
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-7
Maszyny deszczujące typu obrotowego i frontalnego
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 99532
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-6
Zapewnienie jakości przetworów mięsnych podczas magazynowania
Jolanta Kołodziej
nr katalogowy: 99379
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-5
Zyski i nakłady inwestycyjne w przemyśle w 2016 r.
nr katalogowy: 105723
CHŁODNICTWO 2023-2
Mrożenie i bezpieczeństwo żywności
nr katalogowy: 142832
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-10
Zasady dopuszczenia wyrobów budowlanych do obrotu
Jan Bobrowicz
Marek Kaproń
nr katalogowy: 10690
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2020-11-12
12. Europejski Kongres Gospodarczy 2020 – retrospektywny przegląd wydarzeń
Andrzej WYCIŚLIK
Marta ZAGÓRSKA
nr katalogowy: 129408
10.15199/24.2020.11-12.6
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-8
Departament Wyrobów Budowlanych GUNB informuje
nr katalogowy: 144618
ELEKTROINSTALATOR 2018-5
Nowa jakość w detekcji obecności napięcia Wskaźnik napięcia HSA 205 (1-420 kV)
Zbigniew Gwarek
nr katalogowy: 115629
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-6
Walory akredytacji dla przedsiębiorstw z branży spożywczej
nr katalogowy: 121097
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-10
Konsument musi znać skład chleba i ciast
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 87289
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-12
Zakaz obrotu określoną partią wyrobu budowlanego
Grzegorz Skórka
nr katalogowy: 64821
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2006-8-9
Wymagania w zakresie EMC dla urządzeń radiowych i telekomunikacyjnych oraz wprowadzanie ich do obrotu
A. KARWOWSKA-LAMPARSKA
nr katalogowy: 19668
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-1
Na 2017 rok z przymrużeniem oka, czyli pryncypialnie behapowskie życzenia noworoczne
nr katalogowy: 103414
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-7-8
Jakość w procesie świadczenia usług wewnętrznych
Andrzej KŁOSOWSKI
nr katalogowy: 92675
10.15199/46.20157-8.8
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-4
Postrzeganie jakości żywności przez konsumentów
Magdalena Niewczas
nr katalogowy: 75850
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2004-1
Zasady dopuszczania do obrotu i stosowania wyrobów budowlanych po przystąpieniu Polski do Unii Europejskiej
M. Wójtowicz
nr katalogowy: 2850
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-11
Wymagania i obowiązki producentów papierów i tektur przeznaczonych do kontaktu z żywnością
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 55396
OPAKOWANIE 2024-3
O bezpieczeństwie opakowań i produktu zapakowanego
nr katalogowy: 147925
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Technologiczny aspekt zarządzania jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym
Krzysztof Kryża
Grzegorz Szczepanik
Piotr Błaszkiewicz
nr katalogowy: 59480
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH