Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Japoński rynek żywności trudny, ale lukratywny
nr katalogowy: 35503
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-6
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 9566
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-9
Rynek żywności mrożonej
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 20726
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
Pieczywo ekologiczne - nisza z (odległą?) perspektywą
Marta Stus
nr katalogowy: 41648
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Przeciwutleniacze na rynku żywności funkcjonalnej
Kristen Girard
nr katalogowy: 32546
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-26
Kriogeniczne zamrażanie żywności
nr katalogowy: 73442
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-12
Roczny spis treści. Wykaz artykułów "Przemysł Spożywczy" 2009 r.
nr katalogowy: 48959
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-8
UPEMI - System Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP
nr katalogowy: 78766
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-3
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 83353
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-1
Napoje funkcjonalne - grudzień 2010 r.
Adam Bogacz
nr katalogowy: 57215
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-4
Rynek słodyczy w Polsce
nr katalogowy: 12650
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-6
Konsumenci a rynek żywności wzbogacanej
ANNA DZIĘCIOŁ
BEATA SIŃSKA
HANNA KUNACHOWICZ
nr katalogowy: 27217
CHŁODNICTWO 2012-9
Air Products wprowadza na polski rynek gazy spożywcze w innowacyjnej butli Freshline® Plus z powłoką antybakteryjną, aby zapewnić większą higienę i bezpieczeństwo podczas pakowania żywności w atmosferze modyfikowanej (MAP)
nr katalogowy: 71024
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-12
Najczęściej wybierane marki na rynku żywności mrożonej
HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ
nr katalogowy: 40047
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-11
Ekologiczna produkcja żywności w świetle przepisów prawa. Cz. I. Informacje ogólne
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 5112
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-4
Nanotechnologia w technologii żywności
EWA JAKUBCZYK
nr katalogowy: 25466
OPAKOWANIE 2006-6
Pierwsze w Wielkiej Brytanii opakowanie do zdrowej żywności w postaci przekąski marki Tesco Tempations firmy Readifoods
L. F.
nr katalogowy: 17955
OPAKOWANIE 2016-12
Szanse i zagrożenia na rynku opakowań papierowych
nr katalogowy: 102909
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-12
Przekazywanie konsumentowi informacji na temat żywności
Kamil Stolarski
Konrad Majewski
nr katalogowy: 95693
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-4
Innowacje na polskim rynku żywności
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 20821
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-9
Rozwój rynku żywności mrożonej
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 14907
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 136220
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-6
Przetwórstwo produktów ekologicznych
A. Szeremeta
D. Jastrzębska
nr katalogowy: 20782
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-7
Rynek produktów rolnictwa zrównoważonego będzie wart 64,6 mld zł
nr katalogowy: 132705
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-7
Rynek produktów rolnictwa zrównoważonego będzie wart 64,6 mld zł
nr katalogowy: 132705
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Rynek żywności wygodnej w Polsce
MICHAŁ KOCISZEWSKI
nr katalogowy: 30670
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
Podróbki wyrobów regionalnych - kosztowna sprawa
Marta Stus
nr katalogowy: 54417
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-6
Napoje funkcjonalne - maj 2011 r.
Adam Bogacz
nr katalogowy: 60665
OPAKOWANIE 2016-12
WSTĘP
Anna Naruszko
nr katalogowy: 102901
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Wydarzenia
nr katalogowy: 139512
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
Trendy na światowym rynku aromatów i dodatków do żywności w 2007 r.
Adam Bogacz
nr katalogowy: 29447
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-12
Roczny spis treści Wykaz artykułów - "Przemysł Spożywczy" 2012 r.
nr katalogowy: 73472
OPAKOWANIE 2023-3
Farby do opakowań żywności od hubergroup
nr katalogowy: 142548
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-1
Nowe produkty spożywcze na rynku to prawdziwe wyzwanie
nr katalogowy: 146897
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-4
Jak optyczny czujnik odległości O1D zmienia procesy produkcji żywności?
nr katalogowy: 137264
OPAKOWANIE 2018-8
Preferencje klientów sektora żywności i napojów
nr katalogowy: 115542
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-6
Dynamiczny rozwój rynku żywności ekologicznej i naturalnej
nr katalogowy: 110976
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Dynamiczny rozwój rynku żywności ekologicznej i naturalnej
nr katalogowy: 110830
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Żywność funkcjonalna obecnie i w przyszłości
KRZYSZTOF KRYGIER
ANNA FLOROWSKA
nr katalogowy: 35489
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Slow Food - Obrona prawa do smaku
nr katalogowy: 30218
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-5
Rynek superfoods
nr katalogowy: 113833
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-5
Wprowadzanie na rynek żywnościowy wzbogacanych środków spożywczych
Monika Zagrajek
nr katalogowy: 98688
OPAKOWANIE 2010-5
Opakowania do chłodzonej żywności wygodnej
Joanna Piekarska
Jacek Kondratowicz
nr katalogowy: 51734
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Targi BioFach - wiele nowości
Marta Stus
nr katalogowy: 25200
OPAKOWANIE 2023-3
Farby do opakowań żywności od hubergroup
nr katalogowy: 142548
CHŁODNICTWO 2023-2
Kriogeniczne zamrażanie żywności
nr katalogowy: 142835
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?!
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135257
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 136220
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-9
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności - sierpień 2007
nr katalogowy: 30047
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-10
Akocheese innowacyjny składnik roślinny produktów typu ser
nr katalogowy: 38793
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Polski rynek żywności i napojów
ROMAN URBAN
nr katalogowy: 37382
CHŁODNICTWO 2023-2
Kriogeniczne zamrażanie żywności
nr katalogowy: 142835
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-2
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 9504
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-10
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 94408
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-11
Rynek zbożowo-młynarski i paszowy w Holandii
nr katalogowy: 6449
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-11
Unijne - i krajowe prawo w służbie bezpieczeństwa żywności
nr katalogowy: 31556
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-6
Napoje funkcjonalne i dodatki - maj 2008 r.
nr katalogowy: 36228
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-10
Światowy rynek mrożonek warzywnych
nr katalogowy: 7203
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-9
Śledzenie pochodzenia produktów spożywczych
G. Sokołowski
nr katalogowy: 14898
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-12
WYDARZENIA Informacje biznesowe
nr katalogowy: 88435
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-10
Zmiany, zmiany
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 101288
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Laboratorium badawcze w przemyśle spożywczym
Monika Żmudzka
Danuta Juszczakiewicz
Romualda Dolińska
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 57740
OPAKOWANIE 2010-4
Puszki metalowe ciągle najlepszym opakowaniem do przechowywania żywności
Krystyna Żak
nr katalogowy: 52887
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-4
Jak optyczny czujnik odległości O1D zmienia procesy produkcji żywności?
nr katalogowy: 137264
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
Czeka nas rewolucja w gospodarce odpadami?
nr katalogowy: 118725
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-8
FAŁSZOWANIE ŻYWNOŚCI Cz. I
Halina Makała
nr katalogowy: 144573
fałszowanie żywności
motywy
skutki zdrowotne
urzędowe kontrole
food adulteration
motives
health effects
official controls
OPAKOWANIE 2014-12
CaiLar: opakowaniowa folia ze skrobi i gliny
nr katalogowy: 88452
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-9
Rynek żywności ekologicznej w Polsce to 50 mln euro
nr katalogowy: 62047
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-7
Co piszą inni
nr katalogowy: 1665
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-12
Wpływ reklamy na zakupy żywności
K. Gutkowska
I. Ozimek
nr katalogowy: 14957
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-11
Aktualny stan prawny w zakresie opakowań oraz odpadów opakowaniowych
H. Żakowska
nr katalogowy: 14936
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-12
Rynek żywności ekologicznej na przykładzie mięsa i przetworów mięsnych
Halina Makała
nr katalogowy: 123988
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135311
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-6
Dostawa towaru do klienta - łańcuch dystrybucji
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 99378
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-9
Żywność ekologiczna w Polsce przetwórstwo oraz rynek
Grażyna Cacak-Pietrzak
nr katalogowy: 93652
10.15199/65.2015.9.7
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-4
Perspektywy techniki wysokich ciśnień w przemyśle spożywczym
E. Hać-Szymańczuk
J. Mroczek
nr katalogowy: 20816
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Traceability produktów spożywczych w środowisku produkcyjnym i dystrybucyjnym
G. Sokołowski
nr katalogowy: 14891
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-6
Cryovac Slicepak tworzy nowe możliwości pakowania świeżej żywności
nr katalogowy: 9567
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-2
Rynek żywności ekologicznej na świecie i w Polsce
Mariola Kwasek
Stanisław Kowalczyk
nr katalogowy: 130591
10.15199/65.2021.2.1
rolnictwo ekologiczne
sprzedaż
żywność ekologiczna
jakość i bezpieczeństwo żywności
organic farming
sales
organic food
food quality and safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-2
Rynek żywności ekologicznej na świecie i w Polsce
Mariola Kwasek
Stanisław Kowalczyk
nr katalogowy: 130591
10.15199/65.2021.2.1
rolnictwo ekologiczne
sprzedaż
żywność ekologiczna
jakość i bezpieczeństwo żywności
organic farming
sales
organic food
food quality and safety
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-2
Nowości wydawnicze
nr katalogowy: 82526
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-7
Biologicznie aktywne składniki żywności wspomagające redukcję masy ciała. Cz. I
BOŻENA WASZKIEWICZ-ROBAK
FRANCISZEK ŚWIDERSKI
PIOTR SERAFIN
nr katalogowy: 27942
OPAKOWANIE 2014-2
Opakowania śledzone, czyli bezpieczne
nr katalogowy: 82533
OPAKOWANIE 2016-9
BIO4MAP: nowy typ zrównoważonego opakowania żywności
nr katalogowy: 101435
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Żywność mrożona bardziej popularna niż kiedykolwiek
nr katalogowy: 133088
OPAKOWANIE 2006-6
Najlepsze dwie innowacje- firma Mondi Packaging Flexibles prezentuje opakowanie typu NeoSteamTM MAP
Marian Feldman
nr katalogowy: 17951
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-4
Wdrażanie systemu HACCP w produkcji napoju mlecznego witaminizowanego
K. Szołtysek
W. Ładoński
nr katalogowy: 7070
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak odpowiedzieć na oczekiwania klienta?
nr katalogowy: 139356
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-3
Rynek żywności pochodzenia zwierzęcego. Stan po integracji z UE
R. Urban
nr katalogowy: 14791
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-10
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności - sierpień 2005
nr katalogowy: 14684
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Drożdże Organiczne. EKOrewolucja na rynku drożdży.
nr katalogowy: 127410
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Drożdże Organiczne. EKOrewolucja na rynku drożdży.
nr katalogowy: 127410
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Drożdże Organiczne. EKOrewolucja na rynku drożdży.
nr katalogowy: 127410
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-12
Bo każda kropla jest cenna...
Aneta Brodzik
nr katalogowy: 48581
OPAKOWANIE 2010-12
Zastosowanie chromatografi i gazowej i spektrometrii mas do badania migracji benzofenonu i 4-metylobenzofenonu z zadrukowanych opakowań do żywności
Karol Bal
Zbigniew Mielniczuk
Małgorzata Pawlicka
nr katalogowy: 56148
OPAKOWANIE 2011-9
Niezawodne systemy wykrywania metali
nr katalogowy: 62634
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-2
Co wiemy o żywności genetycznie modyfikowanej?
Monika Pytka
Monika Kordowska-Wiater
Anna Stój
nr katalogowy: 82584
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-4
Biopaliwowe problemy Unii Europejskiej
Adam Kupczyk
Grażyna Wasiak
Monika Madej
Jarosław Osiak
nr katalogowy: 59102
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-3
Rozszerzona Odpowiedzialność Producenta - czeka nas rewolucja
nr katalogowy: 125636
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-9
Produkty dla osób uprawiających turystykę kwalifikowaną
Stanisław Kalisz
Justyna Kadzińska
Karolina Końsko
nr katalogowy: 109283
turystyka kwalifikowana
badania ankietowe
żywność funkcjonalna
qualified tourism
survey research
functional foods
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Drożdże Organiczne-BIO EKOrewolucja na rynku drożdży
nr katalogowy: 124725
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-5
Drożdze Organiczne - EKOrewolucja na rynku drożdży
nr katalogowy: 119908
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-9
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 79271
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-2
Dezynfekcja UV w przemyśle mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 96668
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-5
KRONIKA
nr katalogowy: 98648
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-5
Nowe technologie a "zdrowe" przyzwyczajenia
Piotr Karpiński
nr katalogowy: 105847
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Żywność mrożona bardziej popularna niż kiedykolwiek
nr katalogowy: 133088
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-2
Światowy rynek opakowań do żywności
nr katalogowy: 104250
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Aromaty naturalne w przemyśle spożywczym
Beata Zagroba
nr katalogowy: 105822
OPAKOWANIE 2011-11
WSTĘP
nr katalogowy: 63956
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-12
Roczny spis treści Wykaz artykułów - "Przemysł Spożywczy" 2013 r.
nr katalogowy: 81369
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-6
Zmiana metody stanowienia prawa
Tadeusz Pokrywka
nr katalogowy: 141060
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Ważne dla młynarzy planowane zmiany w prawie żywnościowym UE
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 137011
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Świadomy wybór
Bogusława Kulesza
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 104997
OPAKOWANIE 2012-1
Nowe opakowanie do żywności od RPC
nr katalogowy: 65304
OPAKOWANIE 2020-5
Pierwsze monomateriałowe opakowania z Pouch5
nr katalogowy: 126474
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-3
Przewodnik Biura Certyfikacji Polskiego Rejestru Statków S.A. Norma ISO 22000 w praktyce
nr katalogowy: 42535
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Innowacyjny system do pomiaru rozciągliwości ciasta
nr katalogowy: 41829
CHŁODNICTWO 2012-3
Nowy tunel kriogeniczny Freshline QS firmy Air Products zapewnia przetwórcom żywności szybkie i łatwe mrożenie produktów spożywczych
nr katalogowy: 66791
OPAKOWANIE 2016-7
UPM Raflatac poszerza swój asortyment
nr katalogowy: 99614
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-4
Chiny szansą dla polskich producentów napojów spirytusowych - rezultaty misji rolnej Unii Europejskiej w Państwie Środka
Leszek Wiwała
nr katalogowy: 59101
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-9
Procedura rejestracyjna w okresie przejściowym Nowa żywność
Grażyna Osęka
Jowita Prokop
nr katalogowy: 101005
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-10
Producenci przekazujący żywność nie płacą podatku VAT - wyjaśnia Marek Borowski, prezes zarządu Federacji Polskich Banków Żywności w rozmowie z Magdaleną Borek-Daruk
nr katalogowy: 71989
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
Tradycja na liście
nr katalogowy: 114695
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-11
Co piszą inni
nr katalogowy: 39135
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Ekologiczny zmierzch, czy tylko krótkie załamanie?
nr katalogowy: 38758
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
Rynek żywności luksusowej w Polsce
nr katalogowy: 37330
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-4
Żywność wygodna w sektorze mięsnym
HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ
nr katalogowy: 25471
OPAKOWANIE 2013-12
Produkty z serii Fit od UPM Raflatac
nr katalogowy: 81162
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
Przetwórcy żywności! nauczyciele kształcenia zawodowego chcą i mogą się u Was szkolić
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 54416
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-2
Emulgatory spożywcze w żywności wygodnej
Natalia Krzemińska
nr katalogowy: 82520
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-8
Prace naukowe powinny być bliższe praktyki przemysłowej
Marta Stus
nr katalogowy: 53342
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-2
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do ŻywnoŚci
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 89770
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Współczesne trendy na rynku opakowań
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 136032
10.15199/65.2022.1.6
opakowanie
rynek
trendy
packaging
market
trends
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Współczesne trendy na rynku opakowań
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 136032
10.15199/65.2022.1.6
opakowanie
rynek
trendy
packaging
market
trends
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Współczesne trendy na rynku opakowań
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 136032
10.15199/65.2022.1.6
opakowanie
rynek
trendy
packaging
market
trends
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Współczesne trendy na rynku opakowań
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 136032
10.15199/65.2022.1.6
opakowanie
rynek
trendy
packaging
market
trends
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 118425
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-6
Nowe składniki żywności przegląd decyzji Komisji Europejskiej. Cz. II
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 60519
OPAKOWANIE 2018-5
Emsur Poland: 20 lat na rynku opakowań giętkich
nr katalogowy: 113714
OPAKOWANIE 2012-8
Azjatyckie tygrysy napędzają rynek folii BOPP
nr katalogowy: 70236
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-1-2
Nowe kierunki i trendy
nr katalogowy: 141819
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-5
Podlaski młyn "Bracia Górscy" animatorem atrakcyjnych imprez integracyjnych
nr katalogowy: 109915
CHŁODNICTWO 2010-1-2
Informacje
nr katalogowy: 50035
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-6
Żywność GMO - aspekty prawne
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 45320
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-3
Strategie internacjonalizacji przedsiębiorstw w kontekście zachowań nabywców żywności
Michał Kociszewski
Joanna Szwacka-Mokrzycka
nr katalogowy: 42534
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-12
Informacje biznesowe
nr katalogowy: 48958
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
WYDARZENIA Informacje biznesowe
nr katalogowy: 67961
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Ważne dla młynarzy planowane zmiany w prawie żywnościowym UE
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 137011
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-5
Trendy w aromatach spożywczych Aromat sposobem na sukces produktu
Sylwia Pabiś
Radosław Bonikowski
Józef Kula
nr katalogowy: 91367
10.15199/65.2015.5.2
OPAKOWANIE 2017-5
Globalny rynek opakowań z tworzyw sztucznych do 2022 r.
nr katalogowy: 106024
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-4
Międzynarodowy handel mięsem
nr katalogowy: 34317
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-12
Rynek brytyjski - wyzwanie dla polskich producentów żywności
Agnieszka Górecka
nr katalogowy: 40052
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Promocja polskiej żywności w świecie: kiedy wreszcie?
nr katalogowy: 37594
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-3
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności - luty 2007 r.
nr katalogowy: 25017
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-11
Pork Quality System - wieprzowina ze znakiem jakości
nr katalogowy: 63770
OPAKOWANIE 2015-12
WSTĘP
Anna Naruszko
nr katalogowy: 95516
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-10
Wymogi eksportowe do USA
nr katalogowy: 94536
OPAKOWANIE 2022-5
Nowe opakowanie dla branży spożywczej
nr katalogowy: 137835
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-10
Wiem, co jem Najnowsze trendy przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 110179
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135311
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-2
Bezpieczeństwo żywności w Polsce w okresie członkostwa w Unii Europejskiej
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 89570
10.15199/65.2015.2.1
OPAKOWANIE 2016-1
Opakowania do żywności z tworzyw sztucznych na polskim rynku
KATARZYNA SAMSONOWSKA
MONIKA KACZMARCZYK
nr katalogowy: 96381
10.15199/42.2016.1.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-11
Systemy jakości żywności w Unii Europejskiej
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 123526
10.15199/65.2019.11.1
żywność wysokiej jakości
polityka jakości
systemy jakości
rynek
kontrole
high quality food
quality policy
quality systems
market
controls
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Zagrożenia związane z żywnością Sondaż konsumencki EFSA
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 57738
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Bezpieczeństwo zdrowotne opakowań stosowanych w przemyśle piekarskim i cukierniczym
Marzena Pawlicka
nr katalogowy: 88776
CHŁODNICTWO 2015-3
NOWOŚCI
nr katalogowy: 90160
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-12
RYNEK żywności ekologicznej
Aneta Cegiełka
Kacper Sudra
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Marta Chmiel
nr katalogowy: 135047
jakość
konsument
mięso z produkcji ekologicznej
rynek
żywność ekologiczna
quality
consumer
organic meat
market
organic food
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-1
Światowy i europejski rynek mrożonych owoców i warzyw
Anna Jaworowska
nr katalogowy: 49502
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Testowanie zmiennych parametrów produktów mleczarskich
nr katalogowy: 44557
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-12
Roczny spis treści Wykaz artykułów - "Przemysł Spożywczy" 2011 r.
nr katalogowy: 64646
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Żywność bliska naturze
Marta Stus
nr katalogowy: 25196
OPAKOWANIE 2019-4
Bobst i Partnerzy - wąskowstęgowe innowacje
nr katalogowy: 119866
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-25
Obrońcy roślin
Henryk Piekut
nr katalogowy: 72803
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-6
PRODUKTY VEGE
Adam Kostecki
Jolanta Modzelewska
nr katalogowy: 143580
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-1
Innowacje w żywności
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 82178
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-3
Straty i marnotrawstwo żywności w produkcji piekarsko-cukierniczej
Sylwia Łaba
Robert Łaba
nr katalogowy: 125297
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-3
Tunel zamrażalniczy Freshline DM łączy dwa systemy zamrażania żywności w jednym urządzeniu
nr katalogowy: 50734
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-2
Healthy & Wellness Food - jedzenie dla zdrowia i przyjemności
nr katalogowy: 50131
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Pullulan nowy dodatek do żywności
Małgorzata Gniewosz
nr katalogowy: 44556
OPAKOWANIE 2019-11
Rynek systemów kodujących i znakujących do 2024 roku
nr katalogowy: 123437
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-3
Trendy w opakowaniach do żywności
nr katalogowy: 90145
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Skutki rosyjskiego embarga na import produktów rolno-spożywczych
Łukasz Ambroziak
Iwona Szczepaniak
nr katalogowy: 86654
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-4
Jakość zdrowotna nowych rodzajów żywności
Bożena Borycka
nr katalogowy: 51036
OPAKOWANIE 2017-2
HP PageWide C500 do bezpośredniego zadruku tektury falistej
nr katalogowy: 104225
OPAKOWANIE 2022-9
SPG wprowadza innowacyjne opakowanie próżniowe
nr katalogowy: 139576
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
20 lat IJHARS
nr katalogowy: 143820
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-12
Powiadomienia w systemie RASFF to źródło informacji przy analizie ryzyka
Małgorzata Krzepkowska
nr katalogowy: 95674
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-3
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 125643
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-3
Opakowania do żywności - wymagania, kontrowersje i trendy
Iwona Szymańska
Anna Żbikowska
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
nr katalogowy: 119419
10.15199/65.2019.3.8
bezpieczeństwo
tworzywa sztuczne
biodegradowalność
opakowania jadalne
safety
plastics
biodegradability
edible packages
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-6
Analiza sensoryczna z udziałem dzieci – wyzwania w projektowaniu nowych produktów
Monika Kosowska
nr katalogowy: 106579
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-6
Rosnące znaczenie pasz stosowanych w produkcji ekologicznej w Niemczech
nr katalogowy: 110975
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Konsolidacja branży i promocja naszej żywności w UE
nr katalogowy: 38976
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-11
Dynamiczny rozwój światowego rynku bakalii
nr katalogowy: 71839
OPAKOWANIE 2022-9
SPG wprowadza innowacyjne opakowanie próżniowe
nr katalogowy: 139576
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-2
Opracowywanie nowych produktów żywnościowych o charakterze prozdrowotnym. Cz. II
Janusz Czapski
nr katalogowy: 66176
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Rynek świeżych owoców i warzyw - wybrane wymagania dotyczące bezpieczeństwa żywności
Monika Czarnecka-Partyka
Hanna Wachowska
nr katalogowy: 76239
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 70271
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-8
Uregulowania prawne stosowania GMO w Polsce
Zbigniew Sieradzki
Małgorzata Mazur
Krzysztof Kwiatek
nr katalogowy: 61310
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-9
Novel Foods - nowa żywność w UE oraz możliwości jej zastosowania w przemyśle mięsnym
Dariusz Nowak
Michał Gośliński
nr katalogowy: 122546
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH