Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-11-12
Moda jako wartość konsumencka – eksplikacja zagadnienia
Anna DEMBICKA
nr katalogowy: 135160
10.15199/46.2021.11–12.2
wartość klienta
kształtowanie wartości dla klienta
moda jako wartość konsumencka
współczesne nurty badań nad modą
lojalność klienta
customer value
shaping customer value
fashion as a consumer value
contemporary trends in fashion research
customer loy
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Piwo regionalne na topie
Ł. Dubiel
nr katalogowy: 6760
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-2
Moda na ekologię
nr katalogowy: 65591
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-4
Polska moda podbija zagraniczne rynki
nr katalogowy: 113229
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Ocena konsumencka serów dojrzewających produkowanych z mleka krowiego
Barbara Krzysztofik
Barbara Krochmal-Marczak
nr katalogowy: 134164
10.15199/65.2021.10.8
sery
ocena organoleptyczna
wskaźnik jakości
cheeses
organoleptic evaluation
quality index
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Ocena konsumencka serów dojrzewających produkowanych z mleka krowiego
Barbara Krzysztofik
Barbara Krochmal-Marczak
nr katalogowy: 134164
10.15199/65.2021.10.8
sery
ocena organoleptyczna
wskaźnik jakości
cheeses
organoleptic evaluation
quality index
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Ocena konsumencka serów dojrzewających produkowanych z mleka krowiego
Barbara Krzysztofik
Barbara Krochmal-Marczak
nr katalogowy: 134164
10.15199/65.2021.10.8
sery
ocena organoleptyczna
wskaźnik jakości
cheeses
organoleptic evaluation
quality index
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Ocena konsumencka serów dojrzewających produkowanych z mleka krowiego
Barbara Krzysztofik
Barbara Krochmal-Marczak
nr katalogowy: 134164
10.15199/65.2021.10.8
sery
ocena organoleptyczna
wskaźnik jakości
cheeses
organoleptic evaluation
quality index
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Od pola do stołu
nr katalogowy: 137468
SZKŁO I CERAMIKA 2011-4
Przebieg charakterystycznych funkcji rozkładu Weibulla w zależności od parametrów
Wacław Marek Rećko
nr katalogowy: 61533
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-4
Moda na przekór kryzysowi
Zofia K.
nr katalogowy: 44485
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-6
Konferencja napojowa Krajowej Izby Gospodarczej "Przemysł Rozlewniczy"
nr katalogowy: 92032
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Jak ogłosić upadłość?
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 140243
OPAKOWANIE 2018-6
Rynek opakowań - z naszej perspektywy
Tadeusz Napora
Magdalena Podolska-Meier
nr katalogowy: 114311
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-4
Piekarzu, czy wiesz, że... pieczywo, jako produkt spożywczy, jest NIEZBĘDNE w diecie każdego zdrowego człowieka (z wykluczeniem schorzeń i alergii), warto zatem wiedzieć co oznacza tak dziś popularyzowany przez dietetyków Indeks Glikemiczny (ang. glycemic index, GI) i w jakim stopniu dotyczy to pieczywa?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 119422
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-3
Marketing a jakość środowiskowa opakowania
Joanna Kuzincow
nr katalogowy: 119368
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Wpływ wybranych czynników żywieniowych na jakość mięsa wołowego
Agnieszka Kalinowska-Dohojda
Teresa Banaszkiewicz
nr katalogowy: 68838
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2012-4
Moda na vintage
Monika Gibes
nr katalogowy: 72734
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-1
MIASTO – MODA – MASZYNA – nowa wystawa stała w Centralnym Muzeum Włókiennictwa w Łodzi już otwarta
Sylwia Meyer-Olejarczyk
nr katalogowy: 136467
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Mała gastronomia
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 24618
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-5
Gastro-boom
EDYTA KWIATKOWSKA
nr katalogowy: 25733
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-12-13
Ekomoto
nr katalogowy: 36620
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-12
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 95685
ODZIEŻ 2006-1
Moda damska wiosna-lato 2006
Magda Druri
nr katalogowy: 17875
ODZIEŻ 2005-1
Moda damska wiosna-lato 2005
Magda Druri
nr katalogowy: 10997
ODZIEŻ 2005-1
Moda damska wiosna-lato 2005
Magda Druri
nr katalogowy: 10997
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-11
Sezon kraty
nr katalogowy: 39329
ODZIEŻ 2004-2
Moda męska Wiosna-Lato 2004
Magda Druri
nr katalogowy: 3043
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-5
W Modeście już jesień i zima
nr katalogowy: 13693
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-11
Z zagranicy
nr katalogowy: 13903
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-24
Ogrzewanie "trawą"
Henryk Piekut
nr katalogowy: 56760
ODZIEŻ 2006-5
Moda damska na sezon jesień-zima 2006-07
Magda Druri
nr katalogowy: 21874
AURA 2022-8
Świadomość konsumencka i ekologia, a greenwashing
Michał ROZMARYNOWSKI
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 138764
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-9
Tendencje mody na sezon jesień-zima 2005-2006
T. Ibek
nr katalogowy: 13847
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Destigo Hotels – nowa polska marka hotelowa i sieć hotelowa
nr katalogowy: 150007
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-2
Sektorowa Rada ds. kompetencji Moda i innowacyjne Tekstylia – podsumowanie działalności
nr katalogowy: 142773
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-13
Szaleństwo pod kapturem
nr katalogowy: 91849
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-11
Zaproszenie do tańca
A. Zakrzewska
nr katalogowy: 39328
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-1
MODA
nr katalogowy: 49483
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-7-8
Moda optymistyczna
Magda Druri
nr katalogowy: 53764
ODZIEŻ 2007-2
Moda damska wiosna - lato 2007
Magda Druri
nr katalogowy: 25585
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-5
Zastosowanie testu U Manna-Whitneya w analizie klientów branży e-commerce
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 150882
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-2
Moda dziecięco-młodzieżowa na jesień-zimę 2008/2009
KATARZYNA MACIEJEWSKA-SERRA
nr katalogowy: 33465
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-5
Wystawa MIASTO-MODA-MASZYNA wydarzeniem historycznym roku 2021!
Sylwia Meyer-Olejarczyk
nr katalogowy: 139949
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-6
Moda fizyczna: czy odzież cyfrowa może prowadzić do bardziej świadomych ekologicznie konsumentów?
Ieva Mackevičiūtė
nr katalogowy: 141021
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Kanapki na ciepło z pieczywa typu włoskiego - moda czy trend?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 87981
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Moda na dietę roślinną
nr katalogowy: 138830
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Bühler. Możliwości wykorzystania roślin strączkowych. Okazały się bardzo obiecującymi składnikami w odżywianiu nowych pokoleń
Alexandra Londoño Baderschneider
nr katalogowy: 133705
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-1-2
Moda na steki zza oceanu
nr katalogowy: 89396
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-1
MIASTO – MODA – MASZYNA – nowa wystawa stała w Centralnym Muzeum Włókiennictwa w Łodzi już otwarta
Sylwia Meyer-Olejarczyk
nr katalogowy: 136467
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2024-3
Najlepsza polska moda nagrodzona!
Dominik Górny
nr katalogowy: 149221
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-1-2
Moda w muzeum? W Łodzi wiedzą, jak to robić
nr katalogowy: 124905
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
Piwa regionalne - chwilowa moda czy trwały trend? Rozmowa z Hubertem Buksowiczem - prezesem Browaru Jabłonowo
nr katalogowy: 87595
SZKŁO I CERAMIKA 2013-4
Piękno w detalach
KATIA SOKOŁOWA-ZYZAK
nr katalogowy: 78422
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-12
Koktajlowy karnawał
nr katalogowy: 56521
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-9
Szansa na spełnienie marzeń
Joanna Żaworonek
nr katalogowy: 54525
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-10-11
Moda w czasach zarazy wiosna - lato 2021
Magda Druri
nr katalogowy: 129230
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2017-8
Moda damska na sezon wiosna-lato 2018 Nowoczesna i nostalgiczna
Magda Druri
nr katalogowy: 108918
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2016-1
Duży format - wyjątkowy efekt, ale i duże wymagania!
nr katalogowy: 97425
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Moda na dietę roślinną
nr katalogowy: 138830
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Ocena konsumencka i rola nauki w przemyśle mięsnym
nr katalogowy: 68845
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-8
Montaż warstwowy stolarki budowlanej z Aprobatą Techniczną
Michał Sawicki
nr katalogowy: 92957
10.15199/33.2015.08.08
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Bühler. Możliwości wykorzystania roślin strączkowych. Okazały się bardzo obiecującymi składnikami w odżywianiu nowych pokoleń
Alexandra Londoño Baderschneider
nr katalogowy: 133705
OPAKOWANIE 2010-7
Konsumencka ocena kartonowych opakowań jednostkowych do mleka
Jadwiga Szymczak
Magdalena Ankiel-Homa
nr katalogowy: 52981
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-8
Moda damska na sezon wiosna-lato 2019 Radosna zabawa modą
MAGDA DRURI
nr katalogowy: 115472
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-10-11
Moda w czasach zarazy wiosna - lato 2021
Magda Druri
nr katalogowy: 129230
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-2
Sektorowa Rada ds. kompetencji Moda i innowacyjne Tekstylia – podsumowanie działalności
nr katalogowy: 142773
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-5
Wystawa MIASTO-MODA-MASZYNA wydarzeniem historycznym roku 2021!
Sylwia Meyer-Olejarczyk
nr katalogowy: 139949
OPAKOWANIE 2019-7
PACKAGING SPECTRUM: Aktywne opakowanie regulujące wilgotność i zawartość wody. Projekt HumidWRAP
onika Kaczmarczyk
Alicja Kaszuba
Jacek Frydrych
nr katalogowy: 121483
10.15199/42.2019.7.2
OPAKOWANIE 2015-9
Wpływ pakowania w modyfikowanej atmosferze na jakość mięsa i produktów mięsnych
ALEKSANDRA LIPIŃSKA
JOANNA ŁOPACKA
ANNA SAKOWSKA
URSZULA RAFALSKA
KATARZYNA ŻONTAŁA
nr katalogowy: 94364
10.15199/42.2015.9.1
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-1
Ocena konsumencka usług telefonii komórkowej w Polsce – perspektywa konsumenta
Paweł KARASZEWICZ
Katarzyna SZCZEPAŃSKA
nr katalogowy: 136444
10.15199/46.2022.1.3
usługi
jakość
badanie jakości usług
telefonia mobilna
services
quality
service quality research
mobile telephony
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-1
Ocena konsumencka usług telefonii komórkowej w Polsce – perspektywa konsumenta
Paweł KARASZEWICZ
Katarzyna SZCZEPAŃSKA
nr katalogowy: 136444
10.15199/46.2022.1.3
usługi
jakość
badanie jakości usług
telefonia mobilna
services
quality
service quality research
mobile telephony
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-1
Ocena konsumencka usług telefonii komórkowej w Polsce – perspektywa konsumenta
Paweł KARASZEWICZ
Katarzyna SZCZEPAŃSKA
nr katalogowy: 136444
10.15199/46.2022.1.3
usługi
jakość
badanie jakości usług
telefonia mobilna
services
quality
service quality research
mobile telephony
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-11-12
Roczny (tematyczny) spis treści 2015 r. (pierwsza liczba oznacza numer "PZM", druga stronę)
nr katalogowy: 95186
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-24
CO PISZĄ INNI
nr katalogowy: 48510
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2009-9
Mechatronika - moda, czy nieuchronność?
Krzysztof KLUSZCZYŃSKI
nr katalogowy: 46037
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Z ziemi włoskiej do Polski – włoska szkoła gelato
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 136058
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2017-12
Elektronika Konsumencka na IFA 2017
nr katalogowy: 111327
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-3
Metsä Tissue - jakość, zdrowie i wyjątkowy styl
nr katalogowy: 42450
CHŁODNICTWO 2009-1-2
Instalacja chłodnicza spełniająca wymogi europejskie
nr katalogowy: 41429
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-5
Smak tłuszczu
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 51702
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-8
Tendencje w modzie damskiej na sezon wiosna-lato 2015 Sztuka inspiruje modę
MAGDA DRURI
nr katalogowy: 86376
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-7-8
Moda damska na sezon wiosna-lato 2020 Nowatorska i praktyczna
MAGDA DRURI
nr katalogowy: 121768
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-1-2
Moda damska na sezon jesienno-zimowy 2020/21 Pragmatyczna idealistka
MAGDA DRURI
nr katalogowy: 124906
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-2
Awangarda i tradycja
MAGDA DRURI
nr katalogowy: 118747
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-8
Moda damska na sezon wiosna-lato 2017 Letni koktajl
MAGDA DRURI
nr katalogowy: 100278
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-6
Moda fizyczna: czy odzież cyfrowa może prowadzić do bardziej świadomych ekologicznie konsumentów?
Ieva Mackevičiūtė
nr katalogowy: 141021
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-5
X Fashion Week Poland Moda w hali
Anna Zakrzewska
nr katalogowy: 84569
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-4
Światowa moda w Łodzi
ANNA ZAKRZEWSKA
nr katalogowy: 44484
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-8
Nowe - nie znaczy złe...
nr katalogowy: 46315
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-12
Konsument korporacyjny
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 95044
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-4
Pomysły złowione w sieć
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 43717
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Suplementy diety – wygodna moda, czy zbędny dodatek?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 136984
AUTO MOTO SERWIS 2023-6
Ford Kuga PHEV jako samochód wyprawowy. Namiot może zmienić SUV-a w kampera
nr katalogowy: 144481
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-1
Moda z Włoch
nr katalogowy: 19973
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-3
Obuwie dziecięce
T. Ibek
nr katalogowy: 19929
GAZETA CUKROWNICZA 2004-2-3
List Optymisty
nr katalogowy: 1419
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Warzywne co nieco
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 143647
warzywa
wartość odżywcza
walory zdrowotne
wykorzystanie kulinarne
surówki/sałatki warzywne
vegetables
nutritional value
health values
culinary use
vegetable salads.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Warzywne co nieco
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 143647
warzywa
wartość odżywcza
walory zdrowotne
wykorzystanie kulinarne
surówki/sałatki warzywne
vegetables
nutritional value
health values
culinary use
vegetable salads.
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-11
ModaFolk
E. Kałuda
nr katalogowy: 22277
ODZIEŻ 2006-5
10 konkurs Moda Folk
Magda Druri
nr katalogowy: 21877
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-7
Uwaga - dekolt!
J. Perlińska-Szebesta
nr katalogowy: 19788
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-3
Trendy 2004
J. Perlińska-Szebesta
nr katalogowy: 5894
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Ekologia – moda czy konieczność?
nr katalogowy: 143442
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Ekologia – moda czy konieczność?
nr katalogowy: 143442
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Gotowe kanapki w dobrej diecie
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 98576
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-8
Moda damska na sezon wiosna-lato 2016 Wolność i wygoda
MAGDA DRURI
nr katalogowy: 93039
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-5
Moda w BAJCE
nr katalogowy: 19842
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-9
Moda i nowoczesność
J. Zakrzewski
nr katalogowy: 6071
ODZIEŻ 2005-6
Na świąteczne i karnawałowe okazje pragniemy wyglądać
Magda Druri
nr katalogowy: 11044
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2016-4
Obliczenia właściwości kalorycznych frakcji morfologicznych odpadów komunalnych
LESZEK KULESZA
nr katalogowy: 97628
10.15199/9.2016.4.1
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-12
Ludowo, baśniowo i modnie
nr katalogowy: 6177
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-1
Moda na odzież skórzaną
nr katalogowy: 5828
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-10
Moda na kawę aromatyzowaną
nr katalogowy: 5102
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-3
Nowa moda carving owoców i warzyw
nr katalogowy: 4823
ODZIEŻ 2005-5
Moda damska na sezon jesienno-zimowy 2005-2006
Magda Druri
nr katalogowy: 11035
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Zakręcone ciastko
nr katalogowy: 142956
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-5
Surowce i dodatki do żywności
Patrycja Łusiak
Paweł Sobczak
nr katalogowy: 148661
10.15199/65.2024.5.3
żywność funkcjonalna
dodatki do żywności
produkty uboczne
functional food
food additives
by-products
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-1
Odzież skórzana
M. Druri
nr katalogowy: 19996
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
Nowa czekoladowa oferta z firmy PAN
nr katalogowy: 19257
ODZIEŻ 2006-2
Historia w kratkę
Magda Druri
nr katalogowy: 17868
ODZIEŻ 2006-2
Historia w kratkę
Magda Druri
nr katalogowy: 17867
ODZIEŻ 2006-4
Alicja w krainie mody
Magda Druri
nr katalogowy: 17848
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-5
Barwne lata 70.
J. Perlińska-Szebesta
nr katalogowy: 13716
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-7
Dyskryminacja w zatrudnieniu
joa
nr katalogowy: 8121
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
W zwolnionym rytmie
Klaudia Kałwa
nr katalogowy: 110324
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-8
Rękojmia i gwarancja konsumencka w świetle nowelizacji przepisów
Maciej Walacik
nr katalogowy: 138916
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-7
Dolce vita
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 107423
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-12
Moda na Portugalię
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 88302
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-11
Z prasy zagranicznej
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 134660
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Moda na kawę
D.G.
nr katalogowy: 4241
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-4
Gorąca moda czyli inspiracje spod równika
J. Perlińska-Szebesta
nr katalogowy: 13661
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-2
Moda a technika w odzieżownictwie
W. Więźlak
nr katalogowy: 13611
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Zupa w winnym towarzystwie
MARIUSZ KAPCZYŃSKI
nr katalogowy: 11935
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 131189
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-3
Wartość dodana jako kategoria ekonomiczna
Marian Winiarski
nr katalogowy: 9507
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-9
Sport, moda i wygoda
T. Ibek
nr katalogowy: 6084
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-12
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gatronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 4350
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-10
Bezpieczna moda na lato! Czy zagości w Polsce
J. Alvarez
nr katalogowy: 13878
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-5
Tendencje mody
T. Ibek
nr katalogowy: 13710
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Sekai, znaczy świat
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 12125
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2005-11
System Zarządzania Bezpieczeństwem (Ryzykiem) gazociągów - moda czy potrzeba
Andrzej Dietrich
nr katalogowy: 9340
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-1
Dobre praktyki przy doborze stacjonarnych baterii akumulatorów
Mariusz Jurczuk
Krzysztof Bukała
nr katalogowy: 15195
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-15
Ciemna strona słońca
Irena Fober
nr katalogowy: 5453
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-1
Dobre praktyki przy doborze stacjonarnych baterii akumulatorów
Mariusz Jurczuk
Krzysztof Bukała
nr katalogowy: 15195
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
Dodatki smakowe w lodach
Elżbieta POLAK
nr katalogowy: 12768
ODZIEŻ 2005-2
Nowe tkaniny w modzie damskiej na sezon jesienno-zimowy 2005-2006
Magda Druri
nr katalogowy: 11009
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 131189
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-4
Torty na czasie
nr katalogowy: 51056
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-12
Dieta bezmięsna - moda czy fanaberia?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 117387
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Z ziemi włoskiej do Polski – włoska szkoła gelato
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 136058
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2017-11
Wartość i znaczenie skór pochodzących od roślinożernych zwierząt futerkowych. Część II: Skóry nutrii
JANUSZ JERZY KUŹNIEWICZ
PIOTR WOŹNIAK
nr katalogowy: 110570
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
Salon Czekolady w Paryżu
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 49459
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-11
Konsumencka ocena jakości żywności i ogólna ocena jakości
Adam Olszewski
nr katalogowy: 123399
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-2
Atramenty drukarskie- Bafixan®Inks « Helizarin®EVO - nowa jakość druku papieru i tekstyliów
M. Stępień
nr katalogowy: 13617
AUTO MOTO SERWIS 2023-2
Od redakcji
Szymon Kardasz
nr katalogowy: 142211
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-11
Przerwa na kawę
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 80322
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
HERT. Czystość i higiena - moda czy konieczność.Rrozmowa z Michałem Barcickim, menedżerem produktu w firmie Hert
Magdalena Mart
nr katalogowy: 5055
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-11-12
Z futer i koronek
nr katalogowy: 64831
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-2
Płytki, które najczęściej kupują klienci
Monika Gibes
nr katalogowy: 120980
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-12
Moda na wynajem zastawy
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 56176
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-1
Paryski tydzień Mody Haute Couture
Lena Erziak
nr katalogowy: 141977
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-3
Czynniki warunkujące proces peklowania
Aneta Cegiełka
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 119300
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Rzemieślniczy – czyli jaki?
nr katalogowy: 134802
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Suplementy diety – wygodna moda, czy zbędny dodatek?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 136984
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-4
Kolorystyczna odwilż
nr katalogowy: 76036
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-6
Moda w świecie tortów weselnych
nr katalogowy: 91503
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Higiena w stylu eko
nr katalogowy: 142322
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-11
Moda na rękodzieło
nr katalogowy: 39326
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-6
Polska Akademia Mody nagrodziła najlepszych...
Dominik Górny
nr katalogowy: 141038
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-6
Polska Akademia Mody nagrodziła najlepszych...
Dominik Górny
nr katalogowy: 141038
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-11
Włoska moda dla najmłodszych
KATARZYNA MACIEJEWSKA SERRA
nr katalogowy: 95152
AURA 2022-8
Świadomość konsumencka i ekologia, a greenwashing
Michał ROZMARYNOWSKI
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 138764
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-6
Święto włókienników w CMW
J. Zakrzewski
nr katalogowy: 121044
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-6
Layla Fashion proponuje
nr katalogowy: 36210
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Moda na lody
nr katalogowy: 24631
AURA 2007-2
Kolorowa opaska na dłoni: moda czy dowód świadomej postawy?
Elżbieta Tyralska-Wojtycza
nr katalogowy: 24031
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-11
Rynkowe dnia gotowe z mięsem – analiza składu, wartości odżywczej i ceny
Mirosław Słowiński
ANETA CEGIEŁKA
nr katalogowy: 151611
dania gotowe
wartość odżywcza
zawartość mięsa
ready made meals
nutritional value
content of meat
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-11-12
Smakowe kandyzy z owoców dyni
Agnieszka Nawirska-Olszańska
Anita Biesiada
nr katalogowy: 95651
10.15199/64.2015.11-12.3
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-5
Wartość interesariuszy jako kluczowy czynnik wartości organizacji odpowiedzialnych społecznie
Adam JABŁOŃSKI
Marek JABŁOŃSKI
nr katalogowy: 35548
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-12
Po co nam etyka, skoro mamy prawo?
nr katalogowy: 95567
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-3
Moda na ekologię
ANNA ZAKRZEWSKA
nr katalogowy: 33970
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-2
Moda ślubna 2008
Emilia Kałuda
nr katalogowy: 33466
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Moda na kaszi
nr katalogowy: 32372
ODZIEŻ 2007-4
Moda damska na sezon jesień-zima 2007/08
Magda Druri
nr katalogowy: 32160
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-11
Dżinsy po góralsku
ANNA ZAKRZEWSKA
nr katalogowy: 31143
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-19
Moda na biomasę
Grzegorz Ojczyk
nr katalogowy: 38063
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-3
Klaster - moda czy szansa?
nr katalogowy: 24583
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-1
Karnawałowa moda męska
Emilia Kałuda
nr katalogowy: 23808
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Pokarm królów i zakochanych
TERESA KOKOCIŃSKA
nr katalogowy: 23298
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2015-11
Building Information Modeling czyli przestrzenne modelowanie informacji o budynkach i budowlach
Konrad Orłowski
nr katalogowy: 94614
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-2
Łazienka zrobiona na szaro
Magdalena Kaliszuk-Barańska
nr katalogowy: 91583
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-1
MODA, KTÓREJ ZALEŻY. Konkurs MODOPOLIS 2021 rozstrzygnięty
Joanna Karpińska
nr katalogowy: 136468
AUTO MOTO SERWIS 2023-2
Od redakcji
Szymon Kardasz
nr katalogowy: 142211
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Trendy, kontrtrendy i antytrendy - z nurtem rzeki czy pod prąd?
nr katalogowy: 97334
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-9
Dieta o niskim indeksie glikemicznym – czy można uchronić się przed cukrzycą i otyłością?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 150304
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-1
Zarządzanie jakością – od selektywnej do zrównoważonej jakości
Tadeusz BORYS
Piotr ROGALA
Sławomir WAWAK
nr katalogowy: 147607
10.15199/46.2024.1.2
zarządzanie jakością
ewolucja
TQM
jakość 4.0
jakość 5.0
quality management
evolution
TQM
quality 4.0
quality 5.0
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-12
Pozyskiwanie i charakterystyka jakości mięsa bizona
Iwona Chwastows a-Siwiecka
Marlena J. Baryczka
Rafał Winarski
nr katalogowy: 117813
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-8-9
Moda na piwa bez alkoholu
Agnieszka Salamon
Urszula Jasińska
Marek Napiórkowski
nr katalogowy: 116200
10.15199/64.2018.8-9.1
piwo bezalkoholowe
technologie produkcji
metody oznaczania etanolu
parametry fizykochemiczne
wartość energetyczna
izotoniczność
alcohol-free beer
production technologies
methods of ethanol determination
physicochemical parameters
energy value
isotonicity
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Wielkanoc w wersji light i vege
dr inż. Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 130936
Wielkanoc
potrawy
wartość kaloryczna
jaja przepiórcze
chude ryby
mięso królicze i indycze
wegetarianizm
Easter
dishes
caloric value
quail eggs
lean fish
rabbit and turkey meat
vegetarianism
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH