Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-4
Wielkanoc. Wielkanocne mazurki
nr katalogowy: 4858
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-4
Wielkanoc - mięsne święta i polska tradycja
nr katalogowy: 67058
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-3
Informacje
nr katalogowy: 33857
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-3
Radość świętowania Nietradycyjna Wielkanoc
Lili Filipiak
nr katalogowy: 97174
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Słodkie smaki i aromaty, które królują na wielkanocnym stole
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142142
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
Co piekarz wiedzieć powinien - Wielkanoc z pieczywem i… żurkiem
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 147655
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Wielkanoc u Kuroniów
nr katalogowy: 137476
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Wielkanoc
nr katalogowy: 74649
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Mazurki wielkanocne
nr katalogowy: 136989
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Wielkanocna baba
nr katalogowy: 142146
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-4
Wielkanoc - Mięsne Święta - Polska Tradycja
nr katalogowy: 90917
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Wielkanoc u Kuroniów
nr katalogowy: 137476
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 148037
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Mazurki wielkanocne
nr katalogowy: 90363
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Mazurki wielkanocne
nr katalogowy: 136989
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 147661
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 142148
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Wielkanocna baba
nr katalogowy: 112503
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-4
Wielkanocny stół
nr katalogowy: 119431
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Czekoladowy świat Joanny Profus
Joanna Profus
nr katalogowy: 130789
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Czekoladowy świat Joanny Profus
Joanna Profus
nr katalogowy: 130789
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 142522
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
Ciasteczkowe inspiracje Igi Sarzyńskiej-Komorowskiej Minipierniczki na Wielkanoc
nr katalogowy: 147663
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 118895
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 131212
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 136993
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 136993
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Święcone w pałacu
BOGNA WERNICHOWSKA
nr katalogowy: 4086
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-4
Advocaat na Święta
nr katalogowy: 66922
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
Kanony smaku. Przygody pewnej Baby
Filip Bartelak
nr katalogowy: 12635
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Wiosenna fuzja słodyczy
ANNA SOBAŃSKA
nr katalogowy: 18598
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-3
Wielkanoc - mięsne święta!
nr katalogowy: 119296
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej
nr katalogowy: 131213
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-4
Na wielkanoc tort w kształcie zajączka
nr katalogowy: 4861
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
Chleb w obrzędach dorocznych i zwyczajach ludowych Wielkanoc - obrzędy wiosenne
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 96691
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Szkoła otwarta na pomysły
MARIA JAGIEŁŁO
nr katalogowy: 11986
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-5
Najlepszy Wyrób Okazjonalny Wielkanoc 2006
nr katalogowy: 16742
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
Wielkanoc w polskiej tradycji
nr katalogowy: 12631
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
W zdrowiu na Wielkanoc
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 96688
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-7-8
Jajco macierzyste blues
Wiesław Wiktor Jędrzejczak
nr katalogowy: 19441
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 131212
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Polsko-ukraińska Wielkanoc
nr katalogowy: 137473
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej
nr katalogowy: 131213
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 142148
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 142148
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-12
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 117805
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-5
Wielkanoc Mięsne Święta
nr katalogowy: 25974
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Polsko-ukraińska Wielkanoc
nr katalogowy: 137473
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
Bułgarska Wielkanoc
Witt Wilczyński
nr katalogowy: 119629
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-3
Tradycyjne wyroby mięsne wysokiej jakości
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 66707
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-3
Wielkanoc W harmonii z naturą
nr katalogowy: 97173
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-7
Całkiem już wiosennie...
Jan Desselberger
nr katalogowy: 34478
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
Mazurki wielkanocne
nr katalogowy: 147660
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-3
Wielkanoc, jak drzewiej bywało
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
nr katalogowy: 33550
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Mistrzowskie Prezentacje
Joanna Profus
Małgorzata Weber
Iga Sarzyńska-Komorowska
Jowitą Woszczyńską
nr katalogowy: 136600
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Wielkanocne przysmaki
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 136711
Wielkanoc
potrawy
jaja
ryby
zupy
sosy
sałatki
ciasta
potrawy regionalne
nowe trendy
Easter
dishes
eggs
fish
soups
sauces
cakes
regional dishes
new trends
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Wielkanocne przysmaki
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 136711
Wielkanoc
potrawy
jaja
ryby
zupy
sosy
sałatki
ciasta
potrawy regionalne
nowe trendy
Easter
dishes
eggs
fish
soups
sauces
cakes
regional dishes
new trends
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-3
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 112882
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-4
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 83429
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-3
Wielkanoc to czas radości i wzmożonej pracy w zakładach mięsnych - stwierdza Jerzy Grudziński, były prezes firmy PEKPOL w rozmowie z redakcją
nr katalogowy: 58466
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-3
Mistrzowie polecają na Wielkanoc
nr katalogowy: 83129
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Słodkie smaki i aromaty, które królują na wielkanocnym stole
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142142
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Puste figurki czekoladowe
nr katalogowy: 142147
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
BUONA PASQUA! Wesołych Świąt Wielkiejnocy!
Beata Marchand
nr katalogowy: 83167
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-3
Świątecznie i wiosennie
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 125304
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
Małopolski Konkurs
nr katalogowy: 98408
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Wiosenna sztuka pięknej dekoracji – ROZMOWA Z BARBARĄ BOROWICZ, ZAŁOŻYCIELKĄ FIRMY ORAZ DYREKTOR DS. MARKETINGU
nr katalogowy: 130787
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Puste figurki czekoladowe
nr katalogowy: 142147
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-7
PORADNIK Wino dla inżyniera (47)
winny maniak
nr katalogowy: 51118
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-2-3
Gry salonowe i uliczne
nr katalogowy: 96355
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-3
Co po świątecznym obiedzie?
nr katalogowy: 136822
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Wielkanocna baba
nr katalogowy: 142146
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-4
Wielkanoc Bajecznie jajecznie
nr katalogowy: 83437
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Wiosenna sztuka pięknej dekoracji – ROZMOWA Z BARBARĄ BOROWICZ, ZAŁOŻYCIELKĄ FIRMY ORAZ DYREKTOR DS. MARKETINGU
nr katalogowy: 130787
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-3
Co po świątecznym obiedzie?
nr katalogowy: 136822
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-4
Wielkanoc dookoła Polski
Hanna Szymanderska
nr katalogowy: 43711
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Majstersztyk najlepszą promocją rzemiosła piekarskiego i ciastkarskiego
nr katalogowy: 54833
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Mistrzowskie Prezentacje
Joanna Profus
Małgorzata Weber
Iga Sarzyńska-Komorowska
Jowitą Woszczyńską
nr katalogowy: 136600
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
O święconym baranku, pisankach i turkach.
Elżbieta Staszewska
nr katalogowy: 83166
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-3
Kiełbasa biała na wielkanocnym stole
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 147900
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-4
Mięsne sekrety
nr katalogowy: 83434
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Na spacer z żółwiem
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 43742
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-4
Polska Wielkanoc
Grzegorz Russak
nr katalogowy: 66911
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-12
Zamówienia świąteczne krok po kroku
Sylwia Krębuszewska-Kozieł
nr katalogowy: 55895
AURA 2019-4
Jajko
Olgierd WIECZOREK
nr katalogowy: 119618
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Wielkanocne symbole
nr katalogowy: 130786
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Święta Wielkiejnocy w polskiej kuchni
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 90361
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-1-2
Apetyt na zbiory
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 89414
OPAKOWANIE 2012-12
Opakowanie przykuwające wzrok: najnowsze trendy
VÉRONIQUE CURULLA
nr katalogowy: 73616
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-6-7
Od strusiego po przepiórcze
Henryk Piekut
nr katalogowy: 90535
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Przy wielkanocnym stole
nr katalogowy: 104987
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-6-7
Wielkanoc diabetyka
Irena Fober
nr katalogowy: 90540
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-4
W 80 południków dookoła elipsoidy, czyli z geodetą przez świat
Mariusz Meus
nr katalogowy: 131181
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
Dialog z tradycją
nr katalogowy: 119634
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-4
W 80 południków dookoła elipsoidy, czyli z geodetą przez świat
Mariusz Meus
nr katalogowy: 131181
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-4
Wielkanoc przy stole
Wilhelm Karud
nr katalogowy: 83438
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-3
MIĘSNE PRZYSMAKI wielkanocne
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 142437
kiełbasa biała
kiełbasa wędzona
wędzonki
pieczenie
zupy wielkanocne
przetwory w galarecie
white sausage
smoked sausage
whole muscle smoked products
roasted meat products
easter soups
products in gelatine jelly
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-3
MIĘSNE PRZYSMAKI wielkanocne
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 142437
kiełbasa biała
kiełbasa wędzona
wędzonki
pieczenie
zupy wielkanocne
przetwory w galarecie
white sausage
smoked sausage
whole muscle smoked products
roasted meat products
easter soups
products in gelatine jelly
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-3
MIĘSNE PRZYSMAKI wielkanocne
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 142437
kiełbasa biała
kiełbasa wędzona
wędzonki
pieczenie
zupy wielkanocne
przetwory w galarecie
white sausage
smoked sausage
whole muscle smoked products
roasted meat products
easter soups
products in gelatine jelly
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Wielkanoc w wersji light i vege
dr inż. Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 130936
Wielkanoc
potrawy
wartość kaloryczna
jaja przepiórcze
chude ryby
mięso królicze i indycze
wegetarianizm
Easter
dishes
caloric value
quail eggs
lean fish
rabbit and turkey meat
vegetarianism
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Wielkanoc w wersji light i vege
dr inż. Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 130936
Wielkanoc
potrawy
wartość kaloryczna
jaja przepiórcze
chude ryby
mięso królicze i indycze
wegetarianizm
Easter
dishes
caloric value
quail eggs
lean fish
rabbit and turkey meat
vegetarianism
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
Wielkanoc w Rumunii
Witt Wilczyński
nr katalogowy: 112570
OPAKOWANIE 2020-2
Słodka pokusa: nowe produkty, smaki, wzory
Melanie Streich
nr katalogowy: 125155
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-3
Wędliny na wielkanocny stół kupić czy zrobić samemu?
Joanna Żochowska-Kujawska
nr katalogowy: 90142
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-3
Rozważania nad wielkanocnym stołem
Renata Stanisławczyk
nr katalogowy: 83139
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-5
Produkty wędliniarskie w dziejach świata (część II)
nr katalogowy: 76755
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-9
Ab ovo do zet, czyli wielkanocny alfabet chleba
Irena Fober
nr katalogowy: 59193
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH