Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-6
Perspektywy rozwoju produkcji papieru i tektury w Polsce do 2013 roku
Zbigniew Fornalski
nr katalogowy: 18876
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-11
Centrum Szkoleniowe i Innowacji MULTIVAC: przestrzeń tworzenia dla branży spożywczej
nr katalogowy: 151609
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-7-8
Rola programów rozwoju dostawców w doskonaleniu produktów i procesów
Maciej URBANIAK
nr katalogowy: 133058
10.15199/46.2021.7–8.3
programy rozwoju dostawców
doskonalenie produktów i procesów
supplier development programs
product and process improvement
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-1
Ewolucja systemów zarządzania jakością produktów w przedsiębiorstwach hutniczych
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 81989
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Instruowanie Pracowników (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 141116
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-5
Wdrażanie, nadzorowanie i doskonalenie procesów
Piotr Grudowski
nr katalogowy: 3522
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Zakład Technologii Przetworów Owocowych i Warzywnych
nr katalogowy: 70390
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-12
Doskonalenie procesów produkcji i funkcji wsparcia w przedsiębiorstwie hutniczym
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 48749
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-3
Doskonalenie zarządzania organizacją
Jerzy KOWALCZYK
nr katalogowy: 50326
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Instruowanie Pracowników (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 141116
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2016-11
Doskonalenie funkcjonowania systemu wytwarzania w przedsiębiorstwie branży metalowej z wykorzystaniem narzędzi Lean
Monika GÓRSKA
nr katalogowy: 102680
10.15199/24.2016.11.15
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2007-11
EKSPERCKI SYSTEM DOSKONALENIA PROCESÓW WYTWARZANIA CZĘŚCI SILNIKÓW LOTNICZYCH Z WYKORZYSTANIEM STRATEGII SIX SIGMA
TOMASZ SIEŃKO
STANISŁAW NOWAK
ADAM SURY
BOGUSŁAW ŚWIĄTEK
MAREK SIBIELAK
WALDEMAR RĄCZKA
KRZYSZTOF ŻABA
AGATA LIS
nr katalogowy: 31353
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-1
IP - Kwidzyn pod nowym kierownictwem - rozmowa z Anetą Muskałą, prezesem zarządu
nr katalogowy: 96389
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Strategie marketingowe na rynku produktów spożywczych
B. Pilarczyk
nr katalogowy: 14877
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2013-1
WŚRÓD KSIĄŻEK
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 74119
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Public relations w firmach przemysłu spożywczego
M. Świątkowska
nr katalogowy: 20762
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-5
Standardy zarządzania jakością, środowiskiem oraz bezpieczeństwem żywności w działaniach operatorów logistycznych
Maciej Urbaniak
nr katalogowy: 76454
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-5
Bariery systemowego zarządzania jakością w przedsiębiorstwach
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 84095
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-1
Zarządzanie procesami
Piotr ROGALA
nr katalogowy: 40659
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-9
Efektywne planowanie transportu multimodalnego
Marzenna Cichosz
Katarzyna Nowicka
Barbara Ocicka
nr katalogowy: 116126
10.15199/62.2018.9.2
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-9
Doskonalenie procesów (studium badań empirycznych)
Maciej URBANIAK
nr katalogowy: 29547
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-11
Doskonalenie systemu zarządzania jakością
Piotr Rogala
nr katalogowy: 55324
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-6
Analiza wpływu filozofii TQM na zarządzanie łańcuchem dostaw - przegląd literatury
Dominik ZIMON
nr katalogowy: 106570
10.15199/48.2017.6.3
TQM
łańcuch dostaw
logistyka
jakość
TQM
supply chain
logistics
quality
OPAKOWANIE 2023-11
Nowa era wydajności i innowacji
nr katalogowy: 146014
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Oddział Technologii Mięsa i Tłuszczu
nr katalogowy: 70397
AURA 2011-5
Udział techniki i ludzi techniki w rozwoju cywilizacyjnym
Bogdan NEY
nr katalogowy: 59707
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2014-5
Wykorzystanie techniki obliczeniowej w diagnostyce wysokotemperaturowych komór grzewczych
nr katalogowy: 84253
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-7
Proces ciągłego doskonalenia jakości usług medycznych na przykładzie Szpitali Pomorskich Sp. z o.o.
Małgorzata Z. Wiśniewska
Aneta Muzolf
nr katalogowy: 114874
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-5
Metody identyfikacji procesów w organizacji
Grzegorz Biesok
nr katalogowy: 51597
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Czy jest miejsce dla lodów w "zdrowej diecie"?
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 35920
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-1
Wybrane koncepcje zarządzania jakością
Anita Fajczak- Kowalska
nr katalogowy: 81987
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
Jakość z tradycją
nr katalogowy: 74948
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-12
Kompendium wdrożeniowe - Doskonalenie
Antoni Kleniewski
nr katalogowy: 73033
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-2
Zarządzanie jakością produktów a jakość zarządzania organizacją
Krystyna Lisiecka
nr katalogowy: 74533
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1988-12
Doskonalenie licencyjnej technologii wytwarzania dimetylotereftalanu
REGINA GÓRKA
nr katalogowy: 107770
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-5
Rola wdrożeń pilotażowych w implementacji koncepcji Lean Management
Marcin Kamil KOWALCZYK
nr katalogowy: 98542
10.15199/47.2016.5.2
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-8
Co nowego w Klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 37174
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-12
Quality & Management 2011
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 64421
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2012-10
Kompleksowo o filarach Produkcji Klasy Światowej w hutnictwie stali − WCM
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 71865
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-8
Zarabiać na czystszej produkcji
nr katalogowy: 48460
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-9
ludzie i wydarzenia > praca ludzka Duży może więcej
Sylwester Trzepizur
nr katalogowy: 115702
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-7
Ekstrakty przypraw naturalnych w płynie
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 45678
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Zakład Technologii Fermentacji
nr katalogowy: 70388
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-6
Co nowego w Klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 36183
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-6
Usprawnianie procesów budowlanych z wykorzystaniem Lean Management
Piotr Nowotarski
Jerzy Pasławski
Jakub Matyja
nr katalogowy: 99310
10.15199/33.2016.06.54
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-7
Kompleksowe wykorzystanie metod i narzędzi zarządzania jakością w FMEA procesu
Anna MAZUR
Joanna MAŁECKA
nr katalogowy: 121526
10.15199/46.2019.7.3
metody i narzędzia zarządzania jakością
FMEA procesu
doskonalenie jakości procesów
diagram Ishikawy
5 WHY
methods and tools of quality management
FMEA process
process quality improvement
Ishikawa diagram
5 WHY
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2009-2
Kaizen jako strategia zwiększania konkurencyjności przedsiębiorstw hutniczych
DOROTA BURCHART-KOROL
JOANNA FURMAN
nr katalogowy: 41583
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-8
Przegląd standardów uzupełniających systemy zarządzania jakością w wybranych branżach przemysłu
Agnieszka MISZTAL
nr katalogowy: 46179
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-7
Zielone zarządzanie procesami biznesowymi
PIOTR ROGALA
nr katalogowy: 127331
SZKŁO I CERAMIKA 2010-2
Doskonalenie Procesów Produkcyjnych FMEA (Failure mode and effects analysis) – analiza rodzajów i skutków możliwych błędów w maszynach
SEBASTIAN SACHA
nr katalogowy: 51093
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-3
Krytyczne czynniki sukcesu programów Lean Six Sigma - punkt widzenia menedżerów średniego szczebla
nr katalogowy: 66288
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-10
Walidacja procesów wytwarzania produktów leczniczych w ramach systemu zapewnienia jakości
Sylwia Górecka
nr katalogowy: 11562
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-4
Przegląd systemu zarządzania jakością w szpitalu
Lidia Sierpińska
nr katalogowy: 75855
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-14-15
Ciągłe doskonalenie
BARBARA GRABOWSKA
nr katalogowy: 19389
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-4
Mój bohater papier. Cz. 4. Tektura falista jako materiał twórczy
Agnieszka Andruszkiewicz
nr katalogowy: 131503
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-6
Powoli do przodu
Ewa GÓRSKA
nr katalogowy: 68387
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-11
Utrwalanie mięsa i jego wyrobów poprzez schładzanie i zamrażanie
Marian Panasiewicz
nr katalogowy: 95371
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-2
Uwarunkowania podejścia procesowego w przedsiębiorstwie
Bogusław Węgrzyn
nr katalogowy: 65686
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
Zarządzanie jakością, zarządzanie informacją
nr katalogowy: 73302
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-5
Wdrażania systemów zarządzania jakością - korzyści i trudności
Tomasz Hermaniuk
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 51598
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Doskonalenie Metod Pracy (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 143454
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-10
Rynek produktów cukierniczych opiera się kryzysowi
nr katalogowy: 47602
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Doskonalenie Metod Pracy (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 142960
OPAKOWANIE 2024-8
System MES w firmie – monitorowanie i kontrola produkcji
nr katalogowy: 150220
OPAKOWANIE 2006-1
Kierunki optymalizacji maszyn pakujących
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 18111
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-2
Droga Citibanku Handlowego do wyróżnienia EFQM. Uznanie za doskonalenie
Joanna Woźniakowska
nr katalogowy: 11439
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-8
4evergreen: Doskonalenie cyrkularności opakowań z surowców włóknistych
nr katalogowy: 139224
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-11
Nie bójmy się myśleć
Robert Kozela
nr katalogowy: 94876
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-3
DECHEMA - Raporty o trendach rozwojowych
nr katalogowy: 28882
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Zarządzanie jakością, zarządzanie informacją
Adam Steć
nr katalogowy: 85513
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1989-5
Technologia wytwarzania cykloheksanonu i jej doskonalenie
STANISŁAW CIBOROWSKI
ZYGMUNT ALLINA
IRENA BALCERZAK
KAZIMIERZ BALCERZAK
ALINA JANITZ
WANDA KOWALSKA
STEFAN SZARLIK
TADEUSZ VIEWEGER
WOJCIECH WIELEŻYŃSKI
ANDRZEJ ZIMOWSKI
MICHAŁ ZYLBERSZTEJN
nr katalogowy: 107244
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-9
Doskonalenie jakości (wyrobów) konsekwencją nowelizacji prawa konsumenckiego
Janusz ZĄBEK
nr katalogowy: 93534
10.15199/46.2015.9.2
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-12
Audity zewnętrzne doskonalenie systemów zarządzania
Agnieszka MICHALAK
nr katalogowy: 40403
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Doskonałość w zarządzaniu - istota i modele
Piotr Rogala
nr katalogowy: 43965
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Zwycięstwo pachnące lawendą
Iwona Kwapiszewska
nr katalogowy: 73888
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-5
Nowoczesne, komfortowe produkty FILTER SERVICE Sp. z o.o.
ADAM JABŁOŃSKI
nr katalogowy: 120423
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-5
Przemysł 4.0 a sektor chemiczny gospodarki
Katarzyna Nosalsk
Grzegorz Mazurek
nr katalogowy: 113875
10.15199/62.2018.5.30
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-6
Wykorzystanie Kaizen w przedsiębiorstwie produkcyjnym
Radosław Wolniak
nr katalogowy: 77148
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-8
Auditowanie metodą podejścia procesowego
Tadeusz GODULA
nr katalogowy: 37167
CHŁODNICTWO 2004-11
Periodyczne zamrażanie produktów o dużej zawartości wody. Dotychczasowe badania eksperymentalne
Joachim Kozioł
Krzysztof Banasiak
nr katalogowy: 775
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-5
CO NOWEGO W KLUBIE POSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 76462
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
Od produktów typu Clean Design do bardzo szybkiej automatyzacji produkcji
nr katalogowy: 78772
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Śledzenie pochodzenia i bezpieczeństwo produktów. Cz. I
Arkadiusz Krzywiński
Hermann Schalk
nr katalogowy: 29262
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2017-3
DOSKONALENIE PROCESÓW PROJEKTOWANIA DZIAŁANIAMI INNOWACYJNYMI W ZAUTOMATYZOWANEJ PRODUKCJI MONTAŻOWEJ
Jerzy ŁUNARSKI
nr katalogowy: 108821
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-8
4evergreen: Doskonalenie cyrkularności opakowań z surowców włóknistych
nr katalogowy: 139224
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Doskonalenie Metod Pracy (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 142960
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-11-12
Standaryzacja działań jako metoda doskonalenia na przykładzie przedsiębiorstwa produkcyjnego
Anna MAZUR
Agnieszka BARCKA
Joanna CHWALNA
nr katalogowy: 135162
10.15199/46.2021.11–12.4
standaryzacja
doskonalenie procesów
metody i narzędzia zarządzania jakością
diagram Ishikawy
diagram Pareto-Lorenza
standardization
process improvement
methods and tools of quality management
Ishikawa diagram
Pareto-Lorenz diagram
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-6
Audit wewnętrzny w doskonaleniu systemu zarządzania - wyniki badań ankietowych
Romana ZAJĄC
nr katalogowy: 106572
10.15199/48.2017.6.5
zintegrowany system zarządzania
audit wewnętrzny
badania ankietowe
integrated management system
internal audit
questionnaire inquiries
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-6
VARIA
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 52390
CHŁODNICTWO 2011-3
Efekty utrwalania produktów mięsnych przez doskonalenie metod technologii i techniki chłodzenia oraz zamrażania
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 58373
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-5
SSAB wprowadza pięć nowych rodzin produktów na różne potrzeby klientów
nr katalogowy: 98618
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-7
Metoda zautomatyzowanej, bieżącej analizy jakości procesów produkcji żywności z zastosowaniem spektrometrii bliskiej podczerwieni, wspomaganej techniką wizyjną
JERZY KERN
nr katalogowy: 45498
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2021-5
Przygotowanie powierzchni wyrobów w cynkowniach ogniowych
nr katalogowy: 131691
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-9
Efektywność przeglądów kierownictwa w systemie zarządzania jakością
Danuta Tr ybuch
nr katalogowy: 70497
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-2
Zarządzanie dokumentami w obszarze bezpieczeństwa i higieny pracy - wizualizacja procesu bhp
Dariusz Smoliński
nr katalogowy: 103943
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-12
Doskonalenie procesu grafitowania wyrobów aluminiowych
Karolina Czerwińska
Paulina Bełch
Marzena Hajduk-Stelmachowicz
Dominika Siwiec
Andrzej Pacana
nr katalogowy: 135200
10.15199/62.2021.12.8
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-12
Doskonalenie procesu grafitowania wyrobów aluminiowych
Karolina Czerwińska
Paulina Bełch
Marzena Hajduk-Stelmachowicz
Dominika Siwiec
Andrzej Pacana
nr katalogowy: 135200
10.15199/62.2021.12.8
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-6
Doskonalenie kwalifikacji rynkowych w budownictwie
Jadwiga Fangrat
Małgorzata Głowacz
Jan Bobrowicz
Jan Sieczkowski
nr katalogowy: 143804
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2018-7
Doskonalenie procesu produkcyjnego w nurcie koncepcji Przemysłu 4.0
Sandra GRABOWSKA
nr katalogowy: 114816
10.15199/24.2018.7.6
Przemysł 4.0
proces produkcyjny
diagram Ishikawy
Industry 4.0
production process
Ishikawa diagram
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2018-7
Doskonalenie procesu produkcyjnego w nurcie koncepcji Przemysłu 4.0
Sandra GRABOWSKA
nr katalogowy: 114815
10.15199/24.2018.7.6
Przemysł 4.0
proces produkcyjny
diagram Ishikawy
Industry 4.0
production process
Ishikawa diagram
OPAKOWANIE 2016-9
FachPack- papierek lakmusowy branży opakowań
nr katalogowy: 101414
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-6-7
Produkty kompleksotwórcze firmy ZSM służące optymalizacji mokrych procesów wykończania tekstyliów
ANTJE MEHLHORN
NICOLAI WICKERT
nr katalogowy: 45260
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-7
Prognozowanie wybranych zagrożeń środowiska naturalnego powstających w wyniku procesów spalania
Henryk Radomiak
Monika Zajemska
Dorota Musiał
Anna Poskart
Tomasz Wyleciał
nr katalogowy: 108308
10.15199/62.2017.7.3
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2004-10
Sterownik do wieloetapowych procesów technologicznych
L. Łukasiak
J. Grabowski
P. Nowek
K. Stankiewicz
R. B. Beck
A. Jakubowski
nr katalogowy: 1218
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-9
Pomiar efektywności środowiskowej produktów i organizacji w Unii Europejskiej
Beata MICHALISZYN
nr katalogowy: 93535
10.15199/46.2015.9.3
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2017-10
DZIAŁALNOŚĆ BADAWCZO-WDROŻENIOWA I PRODUKCYJNA ODDZIAŁU IMN W LEGNICY
RYSZARD CHAMER
nr katalogowy: 110125
10.15199/67.2017.10.6
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-9
Zorientowana na jakość optymalizacja procesów i produktów za pomocą Systemu CSB
nr katalogowy: 62720
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-1
Możliwości zastosowania komputerowej analizy obrazu w przemyśle mięsnym
Maciej Borzyszkowski
Marek Cierach
nr katalogowy: 40720
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2020-7-8
Poszukaj w internecie
nr katalogowy: 127716
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-8-9
Problemy sektora spożywczego w Polsce
Jadwiga Drożdż
Roman Urban
nr katalogowy: 71072
GAZETA CUKROWNICZA 2007-2
Automatyzacja procesów pakowania z wykorzystaniem robotów przemysłowych
Michał Redźko
nr katalogowy: 24102
ELEKTROINSTALATOR 2018-2
Programy do wspomagania procesów produkcyjnych
Łukasz świebodziński
nr katalogowy: 112787
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-9
Śledzenie pochodzenia i bezpieczeństwo produktów. Cz. II
Arkadiusz Krzywiński
Hermann Schalk
nr katalogowy: 29760
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2015-5
Wybrane narzędzia doskonalenia systemu wytwarzania wyrobów metalowych
Monika GÓRSKA
nr katalogowy: 91244
10.15199/24.2015.5.15
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-12
Doskonalenie jako szansa na sukces rynkowy organizacji
Adam SKRZYPEK*
nr katalogowy: 124115
10.15199/46.2019.12.1
doskonalenie
doskonałość
metody doskonalenia
przywództwo
improvement
excellence
methods of improvement
leadership
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Nowe Centrum Techniczne firmy ADM COCOA w Mannheim
nr katalogowy: 62018
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2000-3
Chlorek potasu w procesach otrzymywania siarczanu potasu Część II. Wytwarzanie siarczanu potasu z odpadowych siarczanów
BARBARA GRZMIL
KAZIMIERZ KAŁUCKI
nr katalogowy: 42721
OPAKOWANIE 2010-5
LCA jako narzędzie oceny metod postępowania z odpadami opakowaniowymi
Konrad Nowakowski
Grzegorz Ganczewski
nr katalogowy: 51730
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-5
Optymalizacja procesów technologicznych metodą simpleksów
Paweł Kitzman
nr katalogowy: 9539
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-2
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 65835
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-7
Standardy GS1 do usprawniania procesów magazynowych
Grzegorz Sokołowski
nr katalogowy: 92517
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-8
Rola aspektów środowiskowych w doskonaleniu jakości produktów
Maciej URBANIAK
nr katalogowy: 29395
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Doskonalenie konstrukcji urządzeń procesowych stosowanych do wytwarzania soków i koncentratów na przykładzie pras koszowo-tłokowych IPS 5000, 10000 i 15000 - nowej generacji
nr katalogowy: 140169
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Doskonalenie konstrukcji urządzeń procesowych stosowanych do wytwarzania soków i koncentratów na przykładzie pras koszowo-tłokowych IPS 5000, 10000 i 15000 - nowej generacji
nr katalogowy: 140169
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Doskonalenie konstrukcji urządzeń procesowych stosowanych do wytwarzania soków i koncentratów na przykładzie pras koszowo-tłokowych IPS 5000, 10000 i 15000 - nowej generacji
nr katalogowy: 140169
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-9
Zarządzanie jakością i higiena produkcji w zintegrowanym systemie informatycznym Zorientowana na jakość optymalizacja procesów i produktów za pomocą Systemu CSB
nr katalogowy: 86627
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Doskonalenie jakości usług logistycznych z wykorzystaniem metody Bow-Tie - na przykładzie procesu magazynowania
Joanna JASIŃSKA
Andrzej ŚWIDERSKI
nr katalogowy: 116051
10.15199/48.2018.9.10
usługa logistyczna
doskonalenie jakości
zarządzanie jakością
logistics service
quality improvement
quality management
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-5
Papier - aktualizacja 4.0
MACIEJ DOLIWA
nr katalogowy: 113984
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-1
Audity - doskonalenie systemów zarządzania
Agnieszka MICHALAK
nr katalogowy: 40660
ODZIEŻ 2004-3
Menedżer w nowoczesnym przedsiębiorstwie Część I
Józef Penc
nr katalogowy: 3051
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-6
Projektowanie materiałowe jako podstawowy cel inżynierii materiałowej
Dobrzański L. A.
nr katalogowy: 15031
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2020-7-8
Poszukaj w internecie
nr katalogowy: 127716
OPAKOWANIE 2008-12
Zmiany w obrocie rynkowym świeżymi owocami i warzywami zwiększają zapotrzebowanie na nowoczesne opakowania
Tadeusz Cąderek
Jan Świetlik
nr katalogowy: 40417
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-6
Naszym priorytetem jest doskonalenie zawodowe członków
nr katalogowy: 45064
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-9
"Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności"
nr katalogowy: 62807
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-7
Aktualności
nr katalogowy: 69460
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-6
Wędzenie produktów mięsnych
Ryszard Kowalski
Jan Pyrcz
nr katalogowy: 16715
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-4
Projakościowe działania organizacji technicznych w Wielkopolsce
Bohdan CZYŻEWSKI
nr katalogowy: 105075
SZKŁO I CERAMIKA 2011-6
Targi TechnoPharm 2011 Norymberga 11 - 13 10.2011
Jan Wasylak
nr katalogowy: 64338
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-2
Ocena form zaopatrzenia przedsiębiorstw w surowce z przetwórstwa zbóż a ich oczekiwania wobec dostawców
MONIKA ŚWIĄTKOWSKA
KAROL KRAJEWSKI
nr katalogowy: 97763
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-5
Prezentacja stosowanych rozwiązań organizacyjnych zespołowego doskonalenia przy wykorzystaniu koncepcji Kaizen
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 105586
10.15199/48.2017.5.3
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-12
Biopaliwa drugiej generacji
Łukasz Jęczmionek
Stanisław Oleksiak
Iwona Skręt
Antoni Marchut
nr katalogowy: 23108
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
Zarządzanie jakością i higiena produkcji w zintegrowanym systemie informatycznym - Zorientowana na jakość optymalizacja procesów i produktów za pomocą Systemu CSB
nr katalogowy: 78875
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
Finał na Mazowszu
nr katalogowy: 103535
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-11
Z półki księgarskiej
nr katalogowy: 22372
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-8
Co nowego w Klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 46186
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-7
Co nowego w Klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 46171
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2009-5
Modernizacja "w locie"
nr katalogowy: 47264
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
Wzrost efektywnooeci maszyn i linii produkcyjnych (OEE)
nr katalogowy: 80080
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
Wpływ procesów technologicznych na wartość odżywczą i jakość pieczywa...
Anna Lebiedzińska
Jan Sperra
Jan Szczypski
Piotr Szefer
nr katalogowy: 12613
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2006-5
Własności fizyczne brykietowanych zasypek krystalizatorowych
NOWACKI K.
LIS T. KANIA H.
SIWIEC G
nr katalogowy: 16968
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-11
Aktywność wody parametr trwałości produktów spożywczych
K. Ćwiertniewski
E. Polak
K. Egierski
nr katalogowy: 14937
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-9
Zastosowanie benchmarkingu w praktyce
Krystyna Lisiecka
nr katalogowy: 18125
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-5
Recenzje - Dr hab. inż. Radosław Wolniak Wymiary kulturowe polskich organizacji a doskonalenie zarządzania jakością Wyd. CeDeWu Warszawa 2012
Anna Sędek
nr katalogowy: 76464
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-7
Odzież i sprzęt ochronny
M.W
nr katalogowy: 8123
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-11
Ekonomia behawioralna a doskonalenie jakości
Marek Bugdol
nr katalogowy: 21938
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-1
System CSB steruje sortowaniem i kompletacją towaru w zakładzie InterChicken
nr katalogowy: 65237
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-11
Zastosowanie insourcingu w doskonaleniu jakości produktów i usług
Grzegorz GRELA
nr katalogowy: 117001
10.15199/48.2018.11.5
insourcing
doskonalenie jakości
budowanie przewagi konkurencyjnej
insourcing
quality improvement
building a competitive advantage
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-14-15
Droga do jakości
JAN BAGIŃSKI
IWONA GŁAŻEWSKA
nr katalogowy: 19388
OPAKOWANIE 2012-11
Joncryl FLX - wodorozcieńczalna technologia do druku na foliach
TANJA KUIPHUIS
JACEK URBANEK
nr katalogowy: 72389
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-11
Firma Seco Tools poszerza asortyment produktów Turbo o frez kątowy Turbo 16
nr katalogowy: 129171
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-12
Ogólnopolski projekt szkoleniowy dla pracowników firmy Makro Cash and Carry Polska S.A.
nr katalogowy: 23128
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-9
Schumacher Packaging poszerza serię produktów CargoProfil
nr katalogowy: 116262
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-11
Firma Seco Tools poszerza asortyment produktów Turbo o frez kątowy Turbo 16
nr katalogowy: 129171
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2012-10
Kształcenie i doskonalenie zawodowe geodetów i kartografów
Robert Łuczyński
nr katalogowy: 71630
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1988-7
Selektywna katalityczna redukcja tlenków azotu
JERZY STRASZKO
BOŻENA KALISIAK
nr katalogowy: 107683
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-3
Wydajna logistyka wewnętrzna System CSB steruje sortowaniem i kompletacją towaru w zakładzie InterChicken
nr katalogowy: 104729
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-5
Przyspieszanie niektórych procesów technologicznych w winiarstwie a jakość wina
Agnieszka Wilkowska
Dorota Piatka
Eugeniusz Pogorzelski
nr katalogowy: 51964
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1994-6
Informatyzacja Petrochemii Płock SA
LECH BARSZCZEWSKI
nr katalogowy: 43141
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-9
Inteligentna optymalizacja procesów w przemiale zbóż za pomocą pomiaru online wielkości cząstek
nr katalogowy: 79012
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2005-9
Doskonalenie sposobów odprowadzania i oczyszczania ścieków z małych miejscowości
JAN KLUGIEWICZ
nr katalogowy: 9303
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-6
Identyfikacja pracownika z przedsiębiorstwem
Izabella Szudrowicz
nr katalogowy: 84663
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-8
AIB Państwa partnerem w produkcji okien i drzwi
nr katalogowy: 17401
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-13
Innowacyjny Turów
nr katalogowy: 19661
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-7
Ogólnopolski projekt szkoleniowy dla pracowników firmy "real,- Sp. z o.o i Spółka" Spółka komandytowa
nr katalogowy: 16706
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-5
Zarządzanie jakością, zarządzanie informacją
nr katalogowy: 101320
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-5
Jakość i bezpieczeństwo produktów w trosce o dobro klienta i sukces rynkowy
nr katalogowy: 68045
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-4
Wyłącznik próżniowy SN typu VD4 z napędem EL
Piotr Lachowski
nr katalogowy: 21126
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-2
Urea-hydrogen peroxide complex as an efficient and ecological oxidant. Kompleks mocznikowo-wodoronadtlenkowy jako efektywny i ekologiczny czynnik utleniający w syntezie organicznej
Anna Podraza
Jan Pielichowski
nr katalogowy: 74896
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-6
Doskonalenie kwalifikacji zawodowych przez rzeczoznawców majątkowych. Może również już czas na geodetów?
Tomasz Budzyński
nr katalogowy: 114076
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-12
Przepływ strumienia informacji a doskonalenie jakości procesu
Magdalena Wierzbicka
Jacek Mazurkiewicz
nr katalogowy: 11599
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Przepis na długą młodość
Monika Stromkie-Złomaniec
nr katalogowy: 132676
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-7
Zarządzanie produktem mięsnym - szansa dla przetwórstwa
Karol Krajewski
nr katalogowy: 85731
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1996-9
Energetyka w przemyśle chemicznym
Marek Lewandowski
nr katalogowy: 42526
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-11
Chemical reactions in granulation of selected mineral fertilizers Reakcje chemiczne w procesach granulacji wybranych nawozów mineralnych
Andrzej Biskupski
Leszek Grochowski
Seba stian Schab
Krzysztof Kozioł
Bronisław Szczepaniak
nr katalogowy: 95014
10.15199/62.2015.11.16
OPAKOWANIE 2017-10
Inteligentne etykietowanie - mądre oszczędzanie
nr katalogowy: 110042
OPAKOWANIE 2020-4
Cyfrowe technologie zwiększają wszechstronność procesów pakowania
nr katalogowy: 126010
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-12
Anuga FoodTec 2009 zaprasza
nr katalogowy: 40138
CHŁODNICTWO 2011-10
Uogólnione zależności obliczeniowe wybranych właściwości fizycznych produktów w technologiach chłodniczych Część 1
Joachim Kozioł
nr katalogowy: 63281
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-12
Jakość żywności w XXI w. - czy mamy powody wyłącznie do zadowolenia
E. Mrówka
nr katalogowy: 23152
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-3
Pomiary, analiza i doskonalenie jako kryteria auditu systemu zarządzania jakością
Piotr Grudowski
nr katalogowy: 18221
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-2
Recenzja- Romuald Kolman, Zdobywanie wiedzy. Poradnik podnoszenia kwalifikacji (magisteria, doktoraty, habilitacje)
Elżbieta SKRZYPEK
nr katalogowy: 3481
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Przeciwutleniacze w żywności
EWA SICIŃSKA
nr katalogowy: 35497
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-1-2
Doskonalenie metod badania zabezpieczeń
Zygmunt Kuran
Sławomir Skrodzki
nr katalogowy: 7492
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-3
Bakteryjne preparaty enzymatyczne w technologii żywności Cz. 2. Zastosowanie enzymów
Lidia Stasiak-Różańska
Stanisław Błażejak
Agnieszka Dmowska
Iwona Gientka
nr katalogowy: 90146
10.15199/65.2015.3.4
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2021-4
Firma Seco pomaga klientom redukować emisję dwutlenku węgla
nr katalogowy: 133001
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-1
System zarządzania jakością w organizacjach ochrony zdrowia Ewaluacja systemu na podstawie wyników audytów cz. 2
Mira LISIECKA-BIEŁANOWICZ
nr katalogowy: 96197
10.15199/47.2016.1.4
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Mycie w systemie CIP
JOANNA PIEPIÓRKA
JAROSŁAW DIAKUN
nr katalogowy: 30675
CHŁODNICTWO 2007-3
Szybkie i skuteczne schładzanie warunkiem uzyskania oczekiwanej jakości
nr katalogowy: 24971
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-2
Projektowanie higienizacji w zakładach przemysłu spożywczego
KATARZYNA GODLEWSKA
nr katalogowy: 24313
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH