Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-11
Budowanie przewagi konkurencyjnej firm spożywczych
nr katalogowy: 39226
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-6
Trzy strategie budowania przewagi konkurencyjnej w okresie poprzedzającym sprzedaż piekarni
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 114037
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Filary biznesu
JAROSŁAW STEGLIŃSKI
nr katalogowy: 35143
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-5-6
BAQ Jakość - istotnym elementem sukcesu
nr katalogowy: 33722
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-1
Z ŻYCIA POLSKIEJ IZBY PRZEMYSŁU CHEMICZNEGO
nr katalogowy: 111637
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-12
Rola lidera w zarządzaniu przedsiębiorstwem
nr katalogowy: 48955
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-2
Jubileuszowa uroczystość firmy FAKRO
Krystyna Wiśniewska
nr katalogowy: 96800
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-10
Poszukiwanie nowych źródeł przewagi konkurencyjnej w budownictwie - domy pasywne
W. Matwiejczuk
K. Dołżyk
nr katalogowy: 2725
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-10
Społeczna odpowiedzialność biznesu jako źródło przewagi konkurencyjnej (cz.I)
Jan Klimek
nr katalogowy: 47582
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Dystrybucja wyrobów cukierniczych jako element przewagi konkurencyjnej na rynku słodyczy
Danuta Janczewska
nr katalogowy: 28983
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-1
Sieć relacji międzyorganizacyjnych jako nowe źródło przewagi konkurencyjnej przedsiębiorstwa
Jan MACIAS
nr katalogowy: 49432
OPAKOWANIE 2015-4
Ekologiczne parametry opakowań a budowanie pozycji marki
JOANNA KUZINCOW
nr katalogowy: 90884
10.15199/42.2015.4.2
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2010-3
POZYCJONOWANIE DZIAŁALNOŚCI PRZEDSIĘBIORSTWA GÓRNICZEGO JAKO ŹRÓDŁA PRZEWAGI KONKURENCYJNEJ
JAN KUDEŁKO
nr katalogowy: 50406
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Jak wypracować przewagę konkurencyjną w piekarni i cukierni
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 142505
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-2
Technologiczne aspekty systemu ocen pracowniczych
Bogusław Węgrzyn
nr katalogowy: 21151
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Marki z kapitałem
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 14889
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-7
Eurologistyka - nowe uwarunkowania rozwoju
W. Szymanowski
nr katalogowy: 14872
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-10
Mechanizmy fiskalne wspierające działalność badawczo-rozwojową
Michał Turczyk
Edyta Janus
nr katalogowy: 55107
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-6
Ocena kapitału intelektualnego w małych i średnich przedsiębiorstwach
Joanna Olga Paliszkiewicz
nr katalogowy: 3534
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
System wartości podstawą przewagi konkurencyjnej w obszarze e-commerce
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 143439
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
System wartości podstawą przewagi konkurencyjnej w obszarze e-commerce
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 143439
ELEKTROINSTALATOR 2021-8
CZY POLSKIE PRZEDSIĘBIORSTWA SĄ GOTOWE NA WALKĘ O ZEROEMISYJNOŚĆ?
Piotr Danielski
nr katalogowy: 133130
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-8
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 29398
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-8
Innowacje w świetle standardów zarządzania
Tomasz B. KALINOWSKI
nr katalogowy: 37165
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-7
Rachunek kosztów sterowany czasem (TDABC)
Katarzyna SZCZEPAŃSKA
nr katalogowy: 46161
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-8
Rola i funkcje zarządzających procesami w systemie przedsiębiorstwa
Elżbieta SKRZYPEK
Mariusz HOFMAN
nr katalogowy: 29390
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2001-8
Współczesne wyzwania polskiego przemysłu naftowego
ANDRZEJ MODRZEJEWSKI
CZESŁAW BUGAJ
nr katalogowy: 28249
OPAKOWANIE 2016-9
Determinan ty wartości informacyjnej opakowań jednostkowych produktów kosmetycznych
MAGDALENA ANKIEL
MICHAŁ WALENCIAK
nr katalogowy: 101449
10.15199/42.2016.9.2
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Jak skutecznie szukać miejsca dla nowych produktów?
HENRYK MRUK
nr katalogowy: 33020
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-12
Rozwijanie działalności eksportowej w firmach przetwórstwa rolno-spożywczego
PAWEŁ BRYŁA
nr katalogowy: 31934
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-9
System ocen pracowników umysłowych jako narzędzie kształtowania partycypacyjnego Zarządzania przez Jakość (TQM)
Bogusław WĘGRZYN
nr katalogowy: 29552
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-5
Wartość interesariuszy jako kluczowy czynnik wartości organizacji odpowiedzialnych społecznie
Adam JABŁOŃSKI
Marek JABŁOŃSKI
nr katalogowy: 35548
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-4
Innowacje warunkiem rozwoju i międzynarodowej konkurencyjności
Jan MACIAS
nr katalogowy: 34745
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-9
Podstawowe wyznaczniki jakości systemu obsługi klienta w przedsiębiorstwie hutniczym
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 38313
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-9
Sterowniki energetyczne z analizatorem jakości energii do pracy w warunkach ekstremalnych – MUPASZ 710 i 810 extreme
nr katalogowy: 53962
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-9
Segmentacja i pozycjonowanie rynku docelowego jako metody osiągania przewagi konkurencyjnej
MONIKA MALINOWSKA-OLSZOWY
nr katalogowy: 29964
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2012-2
WŚRÓD KSIĄŻEK
nr katalogowy: 66520
OPAKOWANIE 2022-5
Aniflex wybiera technologię cyfrową Xeikon
nr katalogowy: 137826
OPAKOWANIE 2016-8
Opakowanie źródłem osiągania przewagi konkurencyjnej na rynku
nr katalogowy: 100425
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
System wartości podstawą przewagi konkurencyjnej w obszarze e-commerce
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 143439
OPAKOWANIE 2011-12
Rynek opakowań okazjonalnych w aspekcie wymagań i oczekiwań konsumentów
MARZENA UCHEREK
nr katalogowy: 65074
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2012-2
Ścieżki budowania konkurencyjności
Kazimierz Kubiak
nr katalogowy: 66070
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-10
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 123127
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-2
VARIA
nr katalogowy: 65693
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-6
Wykorzystanie sieci neuronowych w sprzedaży internetowej. Od personalizacji po problemy logistyczne
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 146321
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-11
Ochrona własności intelektualnej – przyszłość, wyzwania i trendy
Jolanta Czudak
nr katalogowy: 146142
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-9
Windy i platformy spod kobiecej ręki
Jolanta Czudak
nr katalogowy: 145053
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2011-7
WŚRÓD KSIĄŻEK
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 61220
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Ishida. OrganikAgro Food usprawnia proces naważania i kontroli jakości
nr katalogowy: 127887
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-1
Przemysł 4.0. Chemia 4.0. Funkcje wsparcia w przemyśle chemicznym
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 118312
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-1
Jakość jest trendy!
nr katalogowy: 73871
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Ishida. OrganikAgro Food usprawnia proces naważania i kontroli jakości
nr katalogowy: 127887
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-11
Mamy potencjał i pomysł na siebie
nr katalogowy: 140638
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-4
Rola koncepcji zarządzania różnorodnością w doskonaleniu organizacji
Elwira GROSS-GOŁACKA
nr katalogowy: 97924
10.15199/47.2016.4.5
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-2
Uwarunkowania innowacyjności w przedsiębiorstwach
Zbigniew KŁOS
nr katalogowy: 41775
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-24
Innowacje w organizacjach sieciowych
Aldona Kluczek
Łukasz Babuśka
nr katalogowy: 48513
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-9
Komercjalizacja po polsku, czyli innowacje dzięki współpracy
nr katalogowy: 70906
OPAKOWANIE 2016-3
Kodak Flexcel NX 2016
nr katalogowy: 97992
OPAKOWANIE 2022-5
Aniflex wybiera technologię cyfrową Xeikon
nr katalogowy: 137826
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Silny brand to ważny cel dla piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 138276
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-9
Ocena zagrożeń pracowników wiedzy w procesie pracy
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 70494
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-7-8
Ekonomia wiedzy w warunkach nowej gospodarki
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 69432
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-7
Istota i koncepcje zarządzania wiedzą w przedsiębiorstwie
Jan Macias
nr katalogowy: 60984
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-5
Przesłanki wdrażania systemów jakości
Agnieszka Tabor- Smardzewsk a
nr katalogowy: 51604
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-7-8
Podejście procesowe a jakość funkcjonowania organizacji
Wiesław ŁUKASIŃSKI
nr katalogowy: 100035
10.15199/47.2016.7-8.3
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-11
Marketing wartości
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 151398
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-2
ludzie i wydarzenia > kto jest kim Małgorzata Sulestrowska
nr katalogowy: 112030
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-2
Założenia do konstruowania systemów wiedzy w chemicznych laboratoriach badawczych
Bożena Gajdzik
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 49677
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-1
Kapitał intelektualny jako kreator jakości i wartości przedsiębiorstwa
Jan MACIAS
nr katalogowy: 40661
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-10
Ciągłe doskonalenie - praktyczna realizacja zasady ISO 9001
Wiesław ŁUKASIŃSKI
Tadeusz SIKORA
nr katalogowy: 47642
OPAKOWANIE 2011-3
ProLiner PP30 alternatywą dla branży etykiet papierowych
nr katalogowy: 58450
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-6
Innowacyjność - kluczowy czynnik sukcesu i przewagi konkurencyjnej!
nr katalogowy: 92158
OPAKOWANIE 2024-8
System MIS – strategiczna konieczność
nr katalogowy: 150218
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-6
Konwersja maszyny papierniczej biznesowego – projekt pmp dla – studium przypadku
nr katalogowy: 126943
CHŁODNICTWO 2009-5
Szczecin. Dobry klimat dla ujemnych temperatur
nr katalogowy: 44586
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2009-2
Kaizen jako strategia zwiększania konkurencyjności przedsiębiorstw hutniczych
DOROTA BURCHART-KOROL
JOANNA FURMAN
nr katalogowy: 41583
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-2
Mobilne przedsiębiorstwo
nr katalogowy: 74705
OPAKOWANIE 2022-11
Światowa premiera nowego Speedmastera XL 106
nr katalogowy: 140504
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-9
Rola jakości w kształtowaniu przewagi konkurencyjnej przedsiębiorstw sektora AGD
nr katalogowy: 54393
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Dynamiczne kształtowanie inteligentnych cen będzie głównym źródłem przewagi konkurencyjnej w przyszłości
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 138726
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-9
Budowanie relacji z dostawcami w przedsiębiorstwach branży spożywczej
Małgorzata JASIULEWICZ-KACZMAREK
nr katalogowy: 100738
10.15199/47.2016.9.1
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-2
Proces innowacyjny a nowe narzędzia doskonalenia jakości
Patrycja Hąbek
nr katalogowy: 57420
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-12
Społeczna odpowiedzialność biznesu jako źródło przewagi konkurencyjnej (cz. III)
Jan Klimek
nr katalogowy: 48343
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-11
Społeczna odpowiedzialność biznesu jako źródło przewagi konkurencyjnej (cz. II
Jan Klimek
nr katalogowy: 47765
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Dynamiczne kształtowanie inteligentnych cen będzie głównym źródłem przewagi konkurencyjnej w przyszłości
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 138726
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Silny brand to ważny cel dla piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 138276
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-11
Zastosowanie insourcingu w doskonaleniu jakości produktów i usług
Grzegorz GRELA
nr katalogowy: 117001
10.15199/48.2018.11.5
insourcing
doskonalenie jakości
budowanie przewagi konkurencyjnej
insourcing
quality improvement
building a competitive advantage
OPAKOWANIE 2012-12
Opakowanie przykuwające wzrok: najnowsze trendy
VÉRONIQUE CURULLA
nr katalogowy: 73616
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-25
Baza Kluczowych Technologii (1)
Piotr Skurzyński
nr katalogowy: 64546
CHŁODNICTWO 2011-5
Swegon = profesjonalizm i wiarygodność
nr katalogowy: 59723
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2019-1
O POŻYTKACH KONSTYTUOWANIA KULTURY ORGANIZACYJNEJ W SYSTEMACH PRODUKCYJNYCH
Jerzy ŁUNARSKI
nr katalogowy: 119286
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Umowa o pracę a innowacyjność pracownicza
Artur Ogurek
nr katalogowy: 140031
10.15199/62.2022.10.19
innowacje
działalność innowacyjna
innowacje pracownicze
przewaga konkurencyjna
pracodawca
pracownik
własność intelektualna
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Umowa o pracę a innowacyjność pracownicza
Artur Ogurek
nr katalogowy: 140031
10.15199/62.2022.10.19
innowacje
działalność innowacyjna
innowacje pracownicze
przewaga konkurencyjna
pracodawca
pracownik
własność intelektualna
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Umowa o pracę a innowacyjność pracownicza
Artur Ogurek
nr katalogowy: 140031
10.15199/62.2022.10.19
innowacje
działalność innowacyjna
innowacje pracownicze
przewaga konkurencyjna
pracodawca
pracownik
własność intelektualna
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-9
Przyszłość należy do transportu autonomicznego
nr katalogowy: 122495
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Matematyczna interpretacja problemu kolejek w sklepach z pieczywem
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 131651
OPAKOWANIE 2021-12
Ambitne plany inwestycyjne Schumacher Packaging
nr katalogowy: 135066
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-9
Normalizacja w ewolucji systemów
JERZY ŁUNARSKI
nr katalogowy: 101062
10.15199/148.2016.9.5
OPAKOWANIE 2020-9
Odpowiednie naważanie i kontrola jakości
nr katalogowy: 128126
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-12
Sieci międzyorganizacyjne - podejście do strategii przedsiębiorstw
Jan Macias
nr katalogowy: 81139
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Identyfikacja i ocena wybranych produktów żywnościowych
Mariola Grzybowska-Brzezińska
nr katalogowy: 86667
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-11
Uczenie się w klasterach
Jan MACIAS
nr katalogowy: 55323
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-11
Mamy potencjał i pomysł na siebie
nr katalogowy: 140638
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-6
Etyka, a projakościowe zarządzanie organizacją
Wiesław ŁUKASIŃSKI
Bernard BIŃCZYCKI
nr katalogowy: 91777
10.15199/46.2015.6.2
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2018-4
MASS CUSTOMIZATION - TYP PRODUKCJI DEDYKOWANY DLA ORGANIZACJI PROCESU WYTWARZANIA WYROBÓW MODUŁOWYCH
Władysław ZIELECKI
Ryszard PERŁOWSKI
Ryszard TŁUCZEK
nr katalogowy: 117633
typ produkcji
wyrób modułowy
Mass Customization
type of production
modular product
Mass Customization
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-8
Kreowanie wizerunku firmy
Agnieszka Andruszkiewicz
nr katalogowy: 86395
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-3
Opinie o książce dr n. ekon. Miry Lisieckiej-Biełanowicz pt. "Zarządzanie jakością relacji w organizacjach ochrony zdrowia" Warszawski Uniwersytet Medyczny, Wydawnictwo Difin, Warszawa, 2016, stron 172
nr katalogowy: 104595
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-1
IP - Kwidzyn pod nowym kierownictwem - rozmowa z Anetą Muskałą, prezesem zarządu
nr katalogowy: 96389
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Matematyczna interpretacja problemu kolejek w sklepach z pieczywem
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 131651
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Czynniki determinujące potrzebę wdrożenia e-learningu przemysłowego w polskim przedsiębiorstwie sektora chemicznego
Sylwia Łukaszczykiewicz
nr katalogowy: 140035
10.15199/62.2022.10.5
przedsiębiorstwo chemiczne
e-learning
przemysł
wdrożenie
chemical company
e-learning
industry
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Czynniki determinujące potrzebę wdrożenia e-learningu przemysłowego w polskim przedsiębiorstwie sektora chemicznego
Sylwia Łukaszczykiewicz
nr katalogowy: 140035
10.15199/62.2022.10.5
przedsiębiorstwo chemiczne
e-learning
przemysł
wdrożenie
chemical company
e-learning
industry
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Czynniki determinujące potrzebę wdrożenia e-learningu przemysłowego w polskim przedsiębiorstwie sektora chemicznego
Sylwia Łukaszczykiewicz
nr katalogowy: 140035
10.15199/62.2022.10.5
przedsiębiorstwo chemiczne
e-learning
przemysł
wdrożenie
chemical company
e-learning
industry
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Czynniki determinujące potrzebę wdrożenia e-learningu przemysłowego w polskim przedsiębiorstwie sektora chemicznego
Sylwia Łukaszczykiewicz
nr katalogowy: 140035
10.15199/62.2022.10.5
przedsiębiorstwo chemiczne
e-learning
przemysł
wdrożenie
chemical company
e-learning
industry
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Czynniki determinujące potrzebę wdrożenia e-learningu przemysłowego w polskim przedsiębiorstwie sektora chemicznego
Sylwia Łukaszczykiewicz
nr katalogowy: 140035
10.15199/62.2022.10.5
przedsiębiorstwo chemiczne
e-learning
przemysł
wdrożenie
chemical company
e-learning
industry
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-9
Kluczowe zagadnienia w zarządzaniu dużymi organizmami gospodarczymi w zmieniających się warunkach rynkowych na przykładzie spółki Polimex-Mostostal SA
Konrad Jaskóła
nr katalogowy: 54160
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Identyfikacja przesłanek wdrożenia strategii TQM wśród przedsiębiorstw budowlanych
Andrzej BUSZKO
nr katalogowy: 113587
10.15199/48.2018.5.6
strategia TQM
przedsiębiorstwa budowlane
przewaga konkurencyjna
skuteczność działania
TQM strategy
construction companies
competitive advantage
successful operation
OPAKOWANIE 2018-9
Opakowanie innowacyjne
Marcin Gauden
nr katalogowy: 116082
OPAKOWANIE 2012-11
Joncryl FLX - wodorozcieńczalna technologia do druku na foliach
TANJA KUIPHUIS
JACEK URBANEK
nr katalogowy: 72389
OPAKOWANIE 2011-8
Druk-Pak, czyli bezpieczne opakowania na leki
TOMASZ WOJCIECHOWSKI
nr katalogowy: 61735
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-12
Obszary, od których zależy wartość sprzedawanej piekarni
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 123748
OPAKOWANIE 2019-9
Innowacje kluczem do sukcesu
Stefania Łopacka
Michał Sikorski
nr katalogowy: 122573
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Data science w piekarni - Sztuczna inteligencja w branży cukierniczej
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 146297
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Jak uczynić firmę doskonalszą od wewnątrz Odc. 12. Wspieram Ciebie, czyli mentoring w firmie (cz.1)
nr katalogowy: 122164
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-8-9
Patentowanie wynalazków wspomaganych komputerowo - analiza aktualnego stanu prawnego
Jerzy Domżał
nr katalogowy: 108984
10.15199/59.2017.8-9.4
patentowanie wynalazków wspomaganych komputerowo
prawo własności intelektualnej
patent
prawo autorskie
patenting of computer-implemented inventions
intellectual property rights
patent
copyright
OPAKOWANIE 2014-9
Etiko wybrało Full HD Flexo firmy Esko
nr katalogowy: 86705
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-11
Zintegrowana strategia rynkowa przedsiębiorstw przetwórstwa mięsa
Karol Krajewski
nr katalogowy: 87947
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-10
Konkurencyjność współczesnego przedsiębiorstwa
Jan MACIAS
nr katalogowy: 87070
OPAKOWANIE 2011-11
Ekologia się opłaca
TOMASZ KRAWCZAK
nr katalogowy: 63977
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-11
Samoocena w procesie kształtowania dojrzałości organizacji
Wiesław Łukasiński
nr katalogowy: 80393
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-3
10 lat według standardów NATO
Dorota Krupnik
nr katalogowy: 58057
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-1
Społeczna odpowiedzialność biznesu
Michał Kociszewski
Joanna Szwacka-Mokrzycka
nr katalogowy: 57021
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-2
Narzędzia i metody wspomagające zarządzanie płynnością finansową w grupach kapitałowych działających w branży chemicznej
Grzegorz Zimon
nr katalogowy: 118572
10.15199/62.2019.2.2
OPAKOWANIE 2016-11
Marketing i technologia opakowań
TOMASZ KRAWCZAK
nr katalogowy: 102170
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-4
Orzecznictwo Sądu Najwyższego
nr katalogowy: 139
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
Budowanie marki na rynku żywnościowym
H. Mruk
J. Mruk
nr katalogowy: 7154
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-6
Aktywność innowacyjna małych i średnich przedsiębiorstw z Klastra "Zielona Chemia"
Irena Łącka
Jacek Drożdżal
Przemysław Wojdyła
nr katalogowy: 126668
10.15199/62.2020.6.5
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-1
Jakość produktów jako filar produkcji klasy światowej
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 73780
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-7-8
Technologie informacyjnotelekomunikacyjne w obszarze usług
Barbara OLBRYCH
nr katalogowy: 69434
OPAKOWANIE 2012-6
Wpływ opakowania na kształtowanie wizerunku produktu
MAŁGORZATA MIKA-MĘTEL
nr katalogowy: 68641
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-6
Trójsegmentowa analiza kompetencji w chemicznym laboratorium badawczym. Ujęcie personalne, techniczno-metodologiczne i organizacyjne
Bożena Gajdzik
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 68501
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-4
Jakość relacji pomiędzy podmiotami niszy rynkowej
Andrzej Buszko
nr katalogowy: 66856
AURA 2011-8
Fińskie innowacje energetyczne
Jerzy SZILDER
nr katalogowy: 61555
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-7
Czynniki kształtujące motywację własną innowatora
Aldona Kluczek
nr katalogowy: 60983
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-11
Model zarządzania regionem oparty na koncepcji zarządzania wartością regionu
Adam Jabłoński
Marek Jabłoński
nr katalogowy: 80391
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-2
Jakość handlowa piwa jako element przewagi konkurencyjnej w przemyśle piwowarskim (cz. 2)
Maciej Chołdrych
nr katalogowy: 75886
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-6
Wsparcie programów promocji produktów rolno-spożywczych
Mirosława Tereszczuk
nr katalogowy: 52485
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-10
Kapitał ludzki źródłem jakościowej dojrzałości organizacji
Wiesław ŁUKASIŃSKI
nr katalogowy: 94137
10.15199/46.2015.10.1
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-4
Model klastra producentów tradycyjnych produktów mlecznych na Podlasiu
Zbigniew Nasalski
Andrzej Fetliński
Maria Andrzej Faliński
nr katalogowy: 90730
10.15199/65.2015.4.2
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-9
Proces komunikacji na rynku B2B
Anna WRONKA
nr katalogowy: 93536
10.15199/46.2015.9.4
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2021-2
Przemysł 4.0 – kształtowanie procesów produkcyjnych
Bożenna Kawalec-Pietrenko
nr katalogowy: 130469
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-1
Rola informacji strategicznej w tworzeniu wartości
Grażyna Paulina WÓJCIK
nr katalogowy: 124631
10.15199/46.2020.1.1
systemy wartości
System Informacji Strategicznej
efektywne zarządzanie organizacją
zarządzanie informacją strategiczną
value systems
Strategic Information System
effective organization management
strategic information management
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-5
Standardy zarządzania jakością, środowiskiem oraz bezpieczeństwem żywności w działaniach operatorów logistycznych
Maciej Urbaniak
nr katalogowy: 76454
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-5
Prezentacja stosowanych rozwiązań organizacyjnych zespołowego doskonalenia przy wykorzystaniu koncepcji Kaizen
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 105586
10.15199/48.2017.5.3
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-2
Organizacja logistyki w przedsiębiorstwach przemysłu mięsnego
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 112220
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-8
Klastry a zrównoważony rozwój Unii Europejskiej w świetle inteligentnej specjalizacji na przykładzie Mazowieckiego Klastra Chemicznego
Anna Masłoń-Oracz
Magdalena Proczek
nr katalogowy: 108863
10.15199/62.2017.8.1
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-2
Zarządzanie wiedzą jako wymóg współczesności
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 82386
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-4
Wybrane metody kształtowania jakości
Arkadiusz Potocki
nr katalogowy: 83451
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-7-8
Orientacja na klienta zewnętrznego w procesie kształtowania jakości funkcjonowania organizacji
Wiesław Łukasiński
nr katalogowy: 85637
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2009-3
Proces innowacji produktowych w przedsiębiorstwie hutniczym
BOŻENA GAJDZIK
nr katalogowy: 91090
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-11
Doskonałość jako narzędzie kształtowania jakości produktów żywnościowych w opinii studentów
Krzysztof Kud
Beata Kud
nr katalogowy: 72368
DOZÓR TECHNICZNY 2012-5
Innowacyjne instalacje informatyczne w polskiej energetyce
Cezary Tomasz Szyjko
nr katalogowy: 71032
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-2
OFFSHORING jako strategia globalnego pozyskiwania zasobów
Jan Macias
nr katalogowy: 65682
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-1
CSR i zrównoważony rozwój w dobie współczesnej silnej konkurencji
Marek Bachorski- Rudnicki
Janusz Kroik
nr katalogowy: 65116
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-7-8
Kształtowanie postaw proinnowacyjnych i projakościowych
Zbigniew KŁOS
nr katalogowy: 69433
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-4
Jakościowa rola sektora publicznego w procesie wspierania klastrów w Polsce
Jan KAŹMIERSKI
nr katalogowy: 66847
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2011-9
Zarządzanie kompetencjami strategicznymi w przedsiębiorstwie hutniczym
rafaŁ PrUsaK
nr katalogowy: 62513
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-10
Uwarunkowania i konsekwencje jakości wiedzy organizacyjnej
Adam Skrzypek
nr katalogowy: 79781
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-4
Przedsiębiorczość jako proces wykorzystywania okazji rynkowych w burzliwym otoczeniu
Jan Macias
nr katalogowy: 75845
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-3
Ryzyko - zagrożenie czy szansa?
Tomasz Gasiński
nr katalogowy: 75117
OPAKOWANIE 2011-2
Walory promocyjne opakowań
MAŁGORZATA MIKA-MĘTEL
nr katalogowy: 57706
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-2
Zarządzanie procesem logistycznej obsługi klienta
Monika Jedynak
nr katalogowy: 57419
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-1
Rola paradygmatu w rozwoju nauk o zarządzaniu
Anna Pietruszka - Ortyl
nr katalogowy: 56964
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-11
Six Sigma - wyzwania dla przedsiębiorstwa usługowego
nr katalogowy: 55325
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-10
Ocena ryzyka współpracy z dostawcami
Marcin KRÓL
Dorota STADN ICKA
nr katalogowy: 55040
SZKŁO I CERAMIKA 2010-5
Cele i kierunki działania Narodowego Centrum Badań i Rozwoju
PIOTR SKURZYŃSKI
nr katalogowy: 54946
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-2
Promocja zdrowia w zakładach pracy
Krzysztof Puchalsk
Elżbieta Korzeniowska
nr katalogowy: 124801
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-2
Autentyczność i kontrola rynku soków w Polsce
Witold Płocharski
Jarosław Markowski
Barbara Groele
nr katalogowy: 103966
10.15199/65.2017.2.2
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-11
Możliwości poprawy procesów w grupie zakupowej na rynku B2B w Polsce
Piotr SOSNOWSKI
nr katalogowy: 94694
10.15199/46.2015.11.4
OPAKOWANIE 2016-2
Środowiskowe aspekty społecznej odpowiedzialności przedsiębiorstw w branży opakowaniowej - część I
JOANNA KUZINCOW
nr katalogowy: 96984
10.15199/42.2016.2.4
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-8-9
AUDYT INFORMATYCZNY JAKO PROCEDURA OCENY POZIOMU BEZPIECZEŃSTWA INFRASTRUKTURY IT
Henryk Gierszal
Jakub Radziulis
Piotr Bojanowski
Krystyna Urbańska
Rafał Renk
nr katalogowy: 93831
10.15199/59.2015.8-9.121
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2015-6
Reengineering business processes in manufacturing company
Sandra GRABOWSKA
nr katalogowy: 92151
10.15199/24.2015.6.6
OPAKOWANIE 2015-2
Jak osiągnąć sukces w projektowaniu opakowań
nr katalogowy: 89873
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-1
Innowacje w przemyśle chemicznym w Polsce. Aspekty teoretyczne i praktyczne
Arkadiusz Piwowar
nr katalogowy: 88947
10.15199/62.2015.1.2
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Zrównoważony rozwój opakowań do żywności
Izabela Gajlewicz
Marta Lenartowicz-Klik
nr katalogowy: 139173
10.15199/65.2022.8.9
zrównoważony rozwój
tworzywa sztuczne
opakowania
ekologia
biomateriały
PCR
sustainable development
polymers
packaging
ecology
biomaterials
PCR
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-3
Sztuczna inteligencja w branży zbożowo-młynarskiej?
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 148938
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Brak zgody na nieuczciwe wykorzystywanie przewagi kontraktowej
nr katalogowy: 122472
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
Perła - od klasyki po okazy piwne
nr katalogowy: 87597
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2018-12
Aplikacje technologiczne dla Przemysłu 4.0
nr katalogowy: 117850
Przemysł 4.0
czwarta rewolucja przemysłowa
Internet Rzeczy
sensory
e-zarządzanie
Industry 4.0
fourth industrial revolution
Internet of Things
sensors
e-managment
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-7
Proces ciągłego doskonalenia jakości usług medycznych na przykładzie Szpitali Pomorskich Sp. z o.o.
Małgorzata Z. Wiśniewska
Aneta Muzolf
nr katalogowy: 114874
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-7
Idee kształtujące innowacyjne wyzwania techniki budowlanej
Lech Czarnecki
Jan Deja
Kazimierz Furtak
Anna Halicka
Oleg Kapliński
Maria Kaszyńska
Marcin Kruk
Krzysztof Kuczyński
Edward Szczechowiak
Jacek Śliwiński
nr katalogowy: 108174
10.15199/33.2017.07.10
OPAKOWANIE 2017-11
BADANIA I ROZWÓJ: Rozwój rynku oraz kierunki innowacji opakowań aerozolowych
ANNA FITRZYK
nr katalogowy: 110605
10.15199/42.2017.11.1
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-12
Systemy zarządzania środowiskiem i jakością a proces restrukturyzacji podmiotów leczniczych
Ewa Popławska
nr katalogowy: 81142
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-3
Korzyści doskonalenia systemów zarządzania jakością opartych o wymagania normy ISO 9001:2008
Radosław Wolniak
nr katalogowy: 82905
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-4
Innowacje - jakościowy wymiar strategii przedsiębiorstwa
Jan Macias
nr katalogowy: 66846
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2011-11
Competitiveness of metallurgical enterprises after restructuring in domestic steel industry
bożenA gAJDZiK
nr katalogowy: 63800
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-11
Alians strategiczny jako strategia przedsiębiorstwa w niepewnym otoczeniu
Jan Macias
nr katalogowy: 80392
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2013-3
STRATEGIE I MODERNIZACJE TECHNOLOGII ORAZ ICH OCENA METODĄ EKONOMICZNEJ WARTOŚCI DODANEJ
JAN KUDEŁKO
KONRAD WANIELISTA
nr katalogowy: 75242
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-3
Analiza polskiego rynku bielizny ze szczególnym uwzględnieniem województwa łódzkiego. Cz. II
Monika Malinowska -Olszowy
Dorota Wnuk
nr katalogowy: 58674
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2011-2-3
Rozwój szerokopasmowego dostępu do Internetu w Polsce
Michał Duszak
Barbara Bartoszewska
Magdalena Olender-Skorek
Robert Czarnecki
nr katalogowy: 58481
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-11
Recenzje
nr katalogowy: 55336
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH