Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-1-2
Karnawałowe słodkie wypieki
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 124864
karnawał
słodkie wypieki
pączki
faworki
trendy prozdrowotne
walentynki
Światowy Dzień Słodyczy
carnival
sweet pastries
donuts
crullers
health trends
Valentine's Day
World Sweets Day
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-2
Pączki, chrusty i zapusty
Maria Banasik
nr katalogowy: 12602
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Jak pączek, byle nie w maśle Pączki i faworki - tradycyjne, polskie smakołyki, synonim dostatku i ucztowania
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 18640
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-1
Karnawałowy zawrót głowy w KOMPLET Polska
nr katalogowy: 146828
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Smażalniki JUFEBA
nr katalogowy: 118411
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-2
KOMPLET Polska zaprasza na Tłusty Czwartek
nr katalogowy: 103592
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
Takie zwyczajne pączki
Renata Zawadzka-Ben Dor
nr katalogowy: 73309
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Pączki w wersji wege. Jak i na czym je smażyć?
nr katalogowy: 129971
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 43774
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
By cukiernik pączki smażyć mógł
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 118412
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
Karnawałowe nadzienia z Prospony
nr katalogowy: 19249
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-1
Karnawałowe kulki twarogowe
nr katalogowy: 146830
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
Pączki na Litwie
nr katalogowy: 141117
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
Pączki na Litwie
nr katalogowy: 141117
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej-Komorowskiej
nr katalogowy: 142525
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-1
Jufeba - imperium pączkowe
nr katalogowy: 95788
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Zabawa smakiem
nr katalogowy: 96454
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-1
Ach ten pączek - czyli inne oblicze symbolu cukiernictwa!
nr katalogowy: 111497
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-12
Z Panem Max'em na karnawał,Skąd wziął się pączek
G. KARLOVITS
L. BARCZAK
R. SOIŃSKI
G. GRALIK
nr katalogowy: 4334
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej-Komorowskiej
nr katalogowy: 142525
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Tłusty czwartek Smażymy idealne pączki
nr katalogowy: 124337
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-5
Ludwińskie smaki
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 119907
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
EXBERRY. Tworzenie sensacyjnych kolorów przy użyciu Żywności Barwiącej pochodzenia roślinnego
nr katalogowy: 131207
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 127427
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Porady prawne. Sprzedaż własnych pączków we własnej kawiarence – możliwy 3% ryczałt
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 131217
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 127427
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
Automatyczny smażalnik Jufeba WW-AT – wygodna alternatywa dla ręcznych smażalników
nr katalogowy: 141109
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Pływają jak pączki w maśle
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 23775
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 104882
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-1
By cukiernik pączki smażyć mógł, ziarno mleć musi młynarz...
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 118496
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
Z nadzieniem i bez... nadzienia
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 59340
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-2
Rengo, czyli rewolucja na rynku cukierniczym
nr katalogowy: 111924
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Przyjazna słodycz - przyjazna cukiernikom i konsumentom
nr katalogowy: 61401
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Automatyczny smażalnik Jufeba WW-AT – wygodna alternatywa dla ręcznych smażalników
nr katalogowy: 135312
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
Jak inspirować się wypiekami z całego świata podczas tłustego czwartku?
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 141113
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
Jak inspirować się wypiekami z całego świata podczas tłustego czwartku?
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 141113
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-1
Pączek na szczęście
nr katalogowy: 146829
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-2
teksty-preteksty
nr katalogowy: 112022
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Automatyczny smażalnik Jufeba WW-AT - wygodna alternatywa dla ręcznych smażalników
nr katalogowy: 124323
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Automatyczny smażalnik Jufeba WW-AT – wygodna alternatywa dla ręcznych smażalników
nr katalogowy: 135312
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Sklepy firmowe piekarni zmieniają swój charakter
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 137382
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
To były bardzo owocne targi
nr katalogowy: 118035
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Na pączki do Ludwina
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 97324
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
Automatyczny smażalnik Jufeba WW-AT – wygodna alternatywa dla ręcznych smażalników
nr katalogowy: 141109
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
Jak inspirować się wypiekami z całego świata podczas tłustego czwartku?
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 141113
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Kawa może smakować inaczej
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 112500
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-11
Reformy sklepikowej ciąg dalszy
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 94494
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
EXBERRY. Tworzenie sensacyjnych kolorów przy użyciu Żywności Barwiącej pochodzenia roślinnego
nr katalogowy: 131207
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
Czaj mnisi piją...
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 41663
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
20 lutego - tłusty czwartek
nr katalogowy: 124336
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Tłusty czwartek w Europie
nr katalogowy: 135319
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Tłusty czwartek w Europie
nr katalogowy: 135319
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-1
8 lutego – tłusty czwartek
nr katalogowy: 146826
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Porady prawne. Sprzedaż własnych pączków we własnej kawiarence – możliwy 3% ryczałt
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 131217
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Chleb pracą nabyty bywa smaczny i syty
Ewa Koralewska
nr katalogowy: 80913
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Jufeba - imperium pączkowe
nr katalogowy: 79471
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Białe i czerwone z Austrii
winny maniak
nr katalogowy: 54055
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Sklepy firmowe piekarni zmieniają swój charakter
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 137382
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-5
Próba wzbogacenia pączków w błonnik pokarmowy
Marianna Raczyk
Katarzyna Ratusz
Katarzyna Kucharczyk
nr katalogowy: 126520
10.15199/65.2020.5.5
pączki
błonnik
tłuszcz
smażenie
ocena sensoryczna
doughnuts
fibre
fat
deep-frying
sensory analyses
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Dlaczego warto wybrać profesjonalny tłuszcz do smażenia wyrobów cukierniczych?
Sylwia Onacik-Gür
nr katalogowy: 135322
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-1
Twój tłusty czwartek ze smażalnikiem JUFEBA
nr katalogowy: 146827
AURA 2020-2
Topola to mistrzyni szybkości wzrostu
Małgorzata Falencka-Jabłońska
nr katalogowy: 124896
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Pasteur i pączki
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 65769
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Dlaczego warto wybrać profesjonalny tłuszcz do smażenia wyrobów cukierniczych?
Sylwia Onacik-Gür
nr katalogowy: 135322
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Zmieniamy wizerunek firm rodzinnych
nr katalogowy: 56936
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-12
Chleb w obrzędach dorocznych i zwyczajach ludowych Boże Narodzenie - Nowy Rok
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 102517
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-1
Przydatność przypraw w produkcji wyrobów mięsnych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 96231
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Smazenie, nadziewanie i dekorowanie pa,czków, czyli przygotowania do Tłustego Czwartku na finiszu
nr katalogowy: 63536
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-8
przyprawy jako czynnik determinujący walory jakościowe i zdrowotne produktów mięsnych
Janusz R. Mroczek
Gabriela Ppaprocka
Patrycja Moryl
Klaudia Rękas
nr katalogowy: 149960
AURA 2014-11
Zioła w diecie zwierząt jeleniowatych
Czesława Trąba
Krzysztof Rogut
nr katalogowy: 87620
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-10
Gawęda o marketingu Część III
nr katalogowy: 63182
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2011-9
Hybrydowe systemy hydrofitowe Część II. Udział wierzbownicy drobnokwiatowej (Epilobium parviflorum Schr.) w tworzeniu związków humusowych ryzosfery złoża oczyszczalni hydrofitowej
Zbigniew Dąbek
nr katalogowy: 62497
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-11
Dobrze wysmażone
nr katalogowy: 123644
tłuszcze smażalnicze
stałe tłuszcze zwierzęce i roślinne
olej palmowy
tłuszcze utwardzone
mieszanki tłuszczów
wykorzystanie kulinarne.
frying fats
solid animal and vegetable fats
palm oil
cured fats
mixtures of fats (blends)
culinary use.
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-1
Wołki i ich zwalczanie
nr katalogowy: 124785
wołki
Sitophilus sp.
przechowywane zboże
straty
dobra praktyka higieniczna
fumigacja
insektycydy kontaktowe
grain weevils
Sitophilus sp.
stored grain
economic losses
good storage hygiene
fumigation
contact insecticides
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-2
Przyprawy – naturalne składniki żywności
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Kamil Piwowarek
Alicja Napiórkowska
nr katalogowy: 130594
10.15199/65.2021.2.4
przyprawy
oregano
szałwia
rozmaryn
olejki eteryczne
utrwalanie żywności
spices
oregano
sage
rosemary
essential oils
preservation of food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-2
Przyprawy – naturalne składniki żywności
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Kamil Piwowarek
Alicja Napiórkowska
nr katalogowy: 130594
10.15199/65.2021.2.4
przyprawy
oregano
szałwia
rozmaryn
olejki eteryczne
utrwalanie żywności
spices
oregano
sage
rosemary
essential oils
preservation of food
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Sekrety frytury
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 110314
smażenie
tłuszcz
stabilność termiczna
tłuszcze smażalnicze
stałe tłuszcze roślinne
tłuszcze utwardzone
mieszanki
frying
fat
thermal stability
frying fat
solid vegetable fats
dehydrogenated fats
blend
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH