Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Lojalność klienta
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 124331
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Satysfakcja i lojalność klienta w konkurencyjnym otoczeniu
Adam SKRZYPEK
nr katalogowy: 28044
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-9
Lojalność i konsumencki patriotyzm a działalność przemysłu mięsnego
Stanisław Urban
nr katalogowy: 62723
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-2
Postrzegana jakość produktów w kontekście postrzeganej jakości marki
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 20843
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-8
Wartość dla klienta jako element wzmocnienia lojalności w sektorze usług telekomunikacyjnych
Stanisław TKACZYK
Jolanta KOŁUDA
nr katalogowy: 122011
10.15199/46.2019.8.1
klient
wartość
zadowolenie
lojalność
usługa
telekomunikacja
customer
value
satisfaction
loyalty
service
telecommunications
OPAKOWANIE 2012-3
Metal i szkło: idealne połączenie
JASON HEGARTY
nr katalogowy: 66346
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-2
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 89121
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Strategie konkurowania na rynku produktów spożywczych
HENRYK MRUK
nr katalogowy: 37384
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-4
Odpowiedzialność za produkt w kodeksowych rozwiązaniach reklamacyjnych
Krzysztof Zymonik
nr katalogowy: 34748
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
Powracający klient (cz. I)
nr katalogowy: 121418
jakość
lojalność
obsługa
postawa lojalnościowa
program lojalnościowy
wpływ na innych.
quality
loyalty
service
loyalty attitude
loyalty program
impact on others.
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Przyjazny i dobrze wyszkolony personel to główne powody lojalności klientów wobec warsztatów samochodowych
nr katalogowy: 139806
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Przyjazny i dobrze wyszkolony personel to główne powody lojalności klientów wobec warsztatów samochodowych
nr katalogowy: 139806
OPAKOWANIE 2018-12
Inteligentne etykietowanie artykułów gospodarstwa domowego
nr katalogowy: 117930
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-2
A PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 74539
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 113588
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-8
Lojalność nabywców finalnych
Agnieszka Izabela BARUK
nr katalogowy: 61295
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-10
Satysfakcja i lojalność klientów
Krystyna LISIECKA
Agnieszka KAŃKA
nr katalogowy: 94140
10.15199/46.2015.10.4
OPAKOWANIE 2014-3
Spada satysfakcja z funkcjonalności opakowań
nr katalogowy: 83298
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
Kształcenie młodych cukierników w zakładzie
nr katalogowy: 41661
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-25
Komunikacja z bonusem
Małgorzata Dygas
nr katalogowy: 48530
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Fenomen słowa "polecam"
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 88780
OPAKOWANIE 2021-3
New Aerodinamica: misja Szwecja
nr katalogowy: 130910
OPAKOWANIE 2022-4
Moc opakowań dostosowanych do indywidualnych potrzeb z OKI Pro9000
nr katalogowy: 137318
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
Zdobywanie lojalności klientów
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 114704
OPAKOWANIE 2022-4
Moc opakowań dostosowanych do indywidualnych potrzeb z OKI Pro9000
nr katalogowy: 137318
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-12
Wartość relacji z klientami
Adam Steć
Paweł Małecki
nr katalogowy: 55885
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-6
Jakość marketingu szeptanego uczelni wyższej
Aleksander LOTKO
Łukasz WÓJTOWICZ
nr katalogowy: 114113
10.15199/48.2018.6.4
marketing szeptany
uniwersytet
Net Promoter Score
przekaz marketingowy
lojalność studentów
word-of-mouth marketing
university
Net Promoter Score
marketing message
students'
loyalty
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Powracający klient (cz. II)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 122293
jakość
lojalność
obsługa
postawa lojalnościowa
program lojalnościowy
wpływ na innych. Title: Returning Customer (part II)
quality
loyalty
service
loyalty attitude
loyalty program
impact on others.
OPAKOWANIE 2017-7
Rola designu przy tworzeniu opakowań kosmetycznych
Iwona Jadanowska-Gromke
nr katalogowy: 107509
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-5
NAJWAŻNIEJSZYM KOMPONENTEM JEST WIEDZA I DOŚWIADCZENIE
nr katalogowy: 126522
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-1
Branding - wartość marki
Adam Bogacz
nr katalogowy: 111767
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-6
Szacunek i lojalność
nr katalogowy: 76974
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-2
Przez żołądek do serca, czyli zakochani w jakości
nr katalogowy: 74709
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-10
Jak nowoczesność zmienia podejście do marki
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 150833
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-1
Wykaz ważniejszych artykułów opublikowanych w 2011 roku
nr katalogowy: 65129
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Employer Branding a Społeczna Odpowiedzialność Biznesu (CSR) - część 2
Alicja Załoga
nr katalogowy: 125802
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Marketing zaangażowany społecznie
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 130785
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-2
Marketing zaangażowany społecznie
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 131282
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-12
Jakość usług edukacyjnych w zakresie nauczania języków obcych a lojalność klientów. Analiza z wykorzystaniem modeli regresji wielorakiej
Małgorzata LOTKO
nr katalogowy: 117603
10.15199/48.2018.12.1
usługa
jakość
lojalność
service
quality
loyalty
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-9
Innowacje organizacyjne - szansa dla łańcucha dostaw produktów mięsnych
Karol Krajewski
Agnieszka Tul -Krzyszczuk
nr katalogowy: 86626
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-2
Czy można konkurować na „śpiocha”?
Ewa Kakiet-Springer
nr katalogowy: 130541
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-9
Przełom w przemyśle piwowarskim dzięki energooszczędnej technologii UVC
nr katalogowy: 150459
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-3
STOWARZYSZENIA MIERNICZE PROJEKT KODEKSU DEONTOLOGJI MIERNICZEJ
nr katalogowy: 112529
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-5
Nietolerancja pokarmowa glutenu
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 83996
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2014-2
Prof. Jan Trojak - wspomnienia o naszym Mistrzu i Przyjacielu
Andrzej Wiszniewski
nr katalogowy: 82285
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-1
CSR i zrównoważony rozwój w dobie współczesnej silnej konkurencji
Marek Bachorski- Rudnicki
Janusz Kroik
nr katalogowy: 65116
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2011-12
Architektura systemów informatycznych w nowoczesnych przedsiębiorstwach telekomunikacyjnych
Bartosz Chrabski
Piotr Zawistowski
nr katalogowy: 64910
OPAKOWANIE 2012-4
Chwytliwe opakowanie przebojem targów drupa 2012
nr katalogowy: 67107
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-6
Identyfikacja pracownika z przedsiębiorstwem
Izabella Szudrowicz
nr katalogowy: 84663
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-12
Jakości nie otrzymuje się w prezencie - trzeba ją wypracować i dbać o nią codziennie
nr katalogowy: 102795
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8
Jak porażkę zamienić w sukces Historia RSP Nowego Pola w Górznie
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 93078
CHŁODNICTWO 2013-11
Czynniki wpływające na zachowania konsumentów w zakresie wyboru sprzętu chłodniczego w świetle przeprowadzonych badań w województwie lubuskim
Stanisław Urban
Mariola Michałowska
nr katalogowy: 80666
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-5
Młodzi kontra starzy, czyli współpraca w służbie bhp
Beata Kaczmarek
nr katalogowy: 126201
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-5
Wykorzystanie technologii Blockchain w budowaniu lojalności klientów
Sebastian MATYSIK
nr katalogowy: 151285
10.15199/46.2024.5.3
Blockchain
lojalność klientów
tokenizacja
programy lojalnościowe
metoda PRISMA
Blockchain
customer loyalty
tokenization
loyalty programs
the PRISMA method
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-6
Jakość usług zdrowotnych na przykładzie usług stomatologicznych
Agnieszka BUKOWSKA-PIESTRZYŃSKA
nr katalogowy: 106568
10.15199/48.2017.6.2
cechy jakości usług
jakość usług zdrowotnych
oczekiwania pacjentów
characteristics of service quality
quality healthcare services
patients’
expectations
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Relacje między postrzeganą jakością usług i satysfakcją klientów supermarketów
Grzegorz BIESOK
Jolanta WYRÓD-WRÓBEL
nr katalogowy: 113586
10.15199/48.2018.5.5
badania konsumenckie
model satysfakcji
postrzegana jakość usług
satysfakcja klienta
consumer research
satisfaction model
perceived service quality
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-9-10
Pozytywne doświadczenia zakupowe w kreowaniu lojalności nabywczej
Anna DEMBICKA
nr katalogowy: 134111
10.15199/46.2021.9–10.4
pozytywne doświadczenie zakupowe
postrzeganie jakości
satysfakcja klienta
lojalność klienta
positive shopping experience
quality perception
customer satisfaction
customer loyalty
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-11-12
Moda jako wartość konsumencka – eksplikacja zagadnienia
Anna DEMBICKA
nr katalogowy: 135160
10.15199/46.2021.11–12.2
wartość klienta
kształtowanie wartości dla klienta
moda jako wartość konsumencka
współczesne nurty badań nad modą
lojalność klienta
customer value
shaping customer value
fashion as a consumer value
contemporary trends in fashion research
customer loy
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-4
Od klasyki do jakości 4.0 i 5.0 – uwarunkowania i konsekwencje
Elżbieta SKRZYPEK
Adam SKRZYPEK
nr katalogowy: 144855
10.15199/46.2023.4.1
jakość 4.0
jakość 5.0
przemysł 4.0
społeczeństwo 4.0 i 5.0
Quality 4.0
Quality 5.0
Industry 4.0
Society 4.0 and 5.0
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH