Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2006-5
Proszki samorozpadowe na bazie faz międzymetalicznych z układu Fe-Al, w aspekcie możliwości ich wykorzystania w formie intermetalicznych powłok ochronnych z zastosowaniem techniki DGS
nr katalogowy: 21713
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-11
Przegląd Stowarzyszenie Pralników Polskich
nr katalogowy: 48258
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1999-5
Nowoczesne środki piorące
MARIA RÓŻYŃSKA
KAZIMIERZ LINKIEWICZ
nr katalogowy: 43600
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-10
KONFERENCJE, NARADY, WYSTAWY
nr katalogowy: 107151
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-10
NOWE NORMY
nr katalogowy: 10941
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-13
Elekty-defekty
fi
nr katalogowy: 13188
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2005-1
Metody nanoszenia farb dekoracyjnych
Henryk Pieczarowski
nr katalogowy: 15414
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2005-1
Metody nanoszenia farb dekoracyjnych
Henryk Pieczarowski
nr katalogowy: 15414
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2013-12
SFERYCZNE PROSZKI ZE STOPÓW RENU Z KOBALTEM I NIKLEM
ADRIANA WRONA
KATARZYNA LESZCZYŃSKA-SEJDA
MARCIN LIS
GRZEGORZ BENKE
MARIAN CZEPELAK
KRYSTYNA ANYSZKIEWICZ
JACEK MAZUR
KATARZYNA BILEWSKA
ANDRZEJ CHMIELARZ
MIECZYSŁAW WOCH
MARIUSZ STASZEWSKI
MAŁGORZATA OSADNIK
ŁUCJA ORŁOWSKA-BUZEK
KAMIL KOZUB
PAWEŁ GAMBAL
WOJCIECH SATORA
nr katalogowy: 81638
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-1
Koniec kodeksu pracy
D. Smoliński
nr katalogowy: 15857
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-5
Struktura i własności magnetycznie miękkich materiałów kompozytowych z nanokrystalicznymi proszkami stopów kobaltu
Konieczny J.
Dobrzański L. A.
Nowosielski R.
nr katalogowy: 15023
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1989-11
KONFERENCJE, NARADY, WYSTAWY
nr katalogowy: 107351
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2006-3
Nanokompozyty FeAl-TiC wytwarzane metodą syntezy mechanicznej i prasowania na gorąco
MAREK KRASNOWSKI
TADEUSZ KULIK
nr katalogowy: 17167
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2005-5
Charakterystyka mikrostrukturalna powłoki Al-Si uzyskanej na stopie y-TiAl o podwyższonej zawartości niobu
M. Góral
G. Moskal
L. Swadźba
nr katalogowy: 10190
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Specjalne wymagania
nr katalogowy: 114539
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-11
Aktywne biologicznie - zmodyfikowane proszki węglowe
Katarzyna Mitura
Renata Woś
Mateusz Fijałkowski
Tomasz Niemiec
Katarzyna Solarska
Agnieszka Gajewska
Janusz Skolimowski
nr katalogowy: 64059
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-11
Domieszkowanie MgB2 nanokrystalicznym SiC przy zastosowaniu mieszania w wysokim ciśnieniu gazu obojętnego i izostatycznego
Andrzej MORAWSKI
Tomasz. LADA
Adam PRESZ
Tadeusz MAZUR
Ryszard DIDUSZKO
nr katalogowy: 3929
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-8
Właściwości sproszkowanej żywności dla dzieci
Anna Kot
Karolina Szulc
Anna Kamińska-Dwórznicka
nr katalogowy: 121981
10.15199/65.2019.8.4
żywność dla dzieci
proszki spożywcze
mikrokapsułkowanie
czas przechowywania
baby food
food powders
microencapsulation
storage time
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2006-6
Otrzymywanie i właściwości trudnopalnych nanokompozytów uretanowo-mocznikowych z napełniaczami z prekursorów glinoorganicznych
MACIEJ MARCZEWSKI
BEATA SIENKIEWICZ
ANTONI PIETRZYKOWSKI
nr katalogowy: 21749
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-12
Owcze produkty spożywcze.Aspekty towaroznawcze
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 14961
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-1
Warszawskie Targi Spożywcze Euro Food
nr katalogowy: 1555
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2006-5
Wpływ zawartości krzemu na odporność na utlenianie izotermiczne powłok aluminidkowych uzyskanych z zawiesin Al-Si na w stopie TiAlNb
MAREK GÓRAL
GRZEGORZ MOSKAL
LUCJAN SWADŹBA
W. SUPER
nr katalogowy: 21646
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-4
Schowki w łazience
Magdalena Kaliszuk-Barańska
nr katalogowy: 124012
OPAKOWANIE 2007-2
Systemy identyfikacji opakowań farmaceutycznych oraz nanotechnologie w Norymberdze
nr katalogowy: 24300
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2017-10
PROSZKI METALICZNE DO NOWYCH ZASTOSOWAŃ
ADRIAN WRONA
nr katalogowy: 110133
10.15199/67.2017.10.14
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1999-6
Metody wytwarzania nowoczesnych proszków piorących
MARIA RÓŻYŃSKA
KAZIMIERZ LINKIEWICZ
nr katalogowy: 43612
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1999-8
Możliwości otrzymywania proszków kompaktowych w polskich zakładach chemii gospodarczej
MARIA RÓŻYŃSKA
KAZIMIERZ LINKIEWICZ
nr katalogowy: 43634
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2008-5
TECHNIKA PLAZMOWA W INŻYNIERII MATERIAŁOWEJ METALI
MARCIN LIS
MIECZYSŁAW WOCH
nr katalogowy: 35572
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Polskie przedsiębiorstwa spożywcze na rankingowej Liście 2000
JADWIGA DROŻDŻ
nr katalogowy: 32547
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Polskie przedsiębiorstwa spożywcze na rankingowej Liście 2000
JADWIGA DROŻDŻ
nr katalogowy: 23598
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-11
Najciekawsze wydarzenia i produkty spożywcze
Agnieszka Górecka
nr katalogowy: 39232
OPAKOWANIE 2019-7
Opakowania ze zrównoważonych polimerów i oleju talowego
nr katalogowy: 121474
OPAKOWANIE 2019-7
Opakowania ze zrównoważonych polimerów i oleju talowego
nr katalogowy: 121472
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-12
Wieści konopne
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 123893
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-2
PRZYSZŁOŚĆ OPAKOWAŃ NA ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
Aleksandra BRYK
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 138385
10.15199/180.2022.2.3
opakowania na artykuły spożywcze
badania ankietowe
istotne cechy tych opakowań
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
packaging of food products
survey questionnaires
significant properties of the packaging
active packaging
intelligent packaging
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-2
PRZYSZŁOŚĆ OPAKOWAŃ NA ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
Aleksandra BRYK
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 138385
10.15199/180.2022.2.3
opakowania na artykuły spożywcze
badania ankietowe
istotne cechy tych opakowań
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
packaging of food products
survey questionnaires
significant properties of the packaging
active packaging
intelligent packaging
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-2
PRZYSZŁOŚĆ OPAKOWAŃ NA ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
Aleksandra BRYK
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 138385
10.15199/180.2022.2.3
opakowania na artykuły spożywcze
badania ankietowe
istotne cechy tych opakowań
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
packaging of food products
survey questionnaires
significant properties of the packaging
active packaging
intelligent packaging
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2008-4
Własności spieków Fe-Cu i Fe-Cu-Sn spełniających rolę osnowy w narzędziach metaliczno-diamentowych
MARTA ŻAK-SZWED
JANUSZ KONSTANTY
AGNIESZKA RADZISZEWSKA
nr katalogowy: 34273
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2007-4
Odporność na korozję wysokotemperaturową powłok Al-Si wytwarzanych na stopach TiAl
MAREK GÓRAL
MAREK HETMAŃCZYK
LUCJAN SWADŹBA
BOGUSŁAW MENDALA
GRZEGORZ MOSKAL
nr katalogowy: 25511
OPAKOWANIE 2016-9
Bosch Packaging Technology: proekologiczna innowacja
nr katalogowy: 101434
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-4
KRONIKA
nr katalogowy: 59068
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
Firmy spożywcze doceniają Facebooka
Magdalena Wocior
nr katalogowy: 73305
OPAKOWANIE 2021-7
Westrock EverGrow wyeliminuje tworzywa sztuczne
nr katalogowy: 132596
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-5
Badania stopnia wypłukiwania proszków przeznaczonych do prania w pralkach automatycznych
LECHOSŁAW BOLIŃSKI
nr katalogowy: 107004
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2013-2
Nowości
nr katalogowy: 74469
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Aromaty spożywcze - zalety i wady
Bolesław Hoffmann
nr katalogowy: 79477
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-3
Wykorzystanie kukurydzy do celów spożywczych
Henryk Piekut
nr katalogowy: 136808
CHŁODNICTWO 2024-1
Specyfika transportu produktów w kontrolowanej temperaturze
Paweł Latoszek
nr katalogowy: 147615
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-11
Z ŻYCIA NASZYCH ZAKŁADÓW PRZEMYSŁOWYCH
nr katalogowy: 107541
SZKŁO I CERAMIKA 2012-1
Charakterystyka ceramicznych materiałów stosowanych do natryskiwania plazmowego
Marek Góral
Marcin Drajewicz
MACIEJ Pytel
Sławomir Kotowski
nr katalogowy: 65858
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Naturalnie przez cały rok! Nowe trendy w produkcji proszków roślinnych jako naturalnych dodatków do żywności i suplementów diety
Anna Michalska-Ciechanowska
Jessica Brzezowska
nr katalogowy: 133181
10.15199/64.2021.4.2
proszki roślinne
sposoby suszenia
parametry
nośniki
produkty reakcji Maillarda
nowe właściwości funkcjonalne
plant powders
drying methods
parameters
carriers
Maillard reaction products
new functional properties
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Naturalnie przez cały rok! Nowe trendy w produkcji proszków roślinnych jako naturalnych dodatków do żywności i suplementów diety
Anna Michalska-Ciechanowska
Jessica Brzezowska
nr katalogowy: 133181
10.15199/64.2021.4.2
proszki roślinne
sposoby suszenia
parametry
nośniki
produkty reakcji Maillarda
nowe właściwości funkcjonalne
plant powders
drying methods
parameters
carriers
Maillard reaction products
new functional properties
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Naturalnie przez cały rok! Nowe trendy w produkcji proszków roślinnych jako naturalnych dodatków do żywności i suplementów diety
Anna Michalska-Ciechanowska
Jessica Brzezowska
nr katalogowy: 133181
10.15199/64.2021.4.2
proszki roślinne
sposoby suszenia
parametry
nośniki
produkty reakcji Maillarda
nowe właściwości funkcjonalne
plant powders
drying methods
parameters
carriers
Maillard reaction products
new functional properties
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Naturalnie przez cały rok! Nowe trendy w produkcji proszków roślinnych jako naturalnych dodatków do żywności i suplementów diety
Anna Michalska-Ciechanowska
Jessica Brzezowska
nr katalogowy: 133181
10.15199/64.2021.4.2
proszki roślinne
sposoby suszenia
parametry
nośniki
produkty reakcji Maillarda
nowe właściwości funkcjonalne
plant powders
drying methods
parameters
carriers
Maillard reaction products
new functional properties
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Spożywcze laury
nr katalogowy: 11958
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Wybrane produkty spożywcze jako czynnik ograniczający ryzyko zachorowania na raka piersi
Bohdan Achrem-Achremowicz
nr katalogowy: 139171
10.15199/65.2022.8.8
rak piersi
dieta w prewencji
produkty mleczne
warzywa kapustowate
kapusta gotowana i kiszona
breast cancer
preventive diet
dairy products
cabbage vegetable
boiled and sauerkraut
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Rankingowa Lista 2000 polskich przedsiębiorstw spożywczych
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 49516
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia żywieniowego
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 44361
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2005-6
Spożywcze organiczne barwniki syntetyczne. Charakterystyka, metody analityczne
Irena Baranowska
nr katalogowy: 14329
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 7031
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Stan magazynu Jak przechowywać artykuły spożywcze
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4161
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2010-4
Charakterystyka właściwości fizykochemicznych proszków węglowych pod kątem ich zastosowania w przemyśle farmaceutyczno-kosmetycznym
Mirella Batory
Małgorzata Czerniak-Reczulska
Jamiy Dashdorj
Mary ElLen Zvanut
Piotr Niedzielski
nr katalogowy: 57085
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-1
Promocja polskich firm spożywczych w Paryżu
nr katalogowy: 20144
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Kulinaria Roku Merkurego
BOGNA WERNICHOWSKA
nr katalogowy: 11874
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-7
Aromaty spożywcze zażerające alkohol etylowy
nr katalogowy: 7114
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Kulinaria Roku Merkurego
BOGNA WERNICHOWSKA
nr katalogowy: 11874
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-10
Branża mięsna na POLAGRZE-FOOD 2006
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 21555
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Targi rolno-spożywcze w Polsce - 2004 r.
Anna Skrzyńska
nr katalogowy: 7026
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-5
Największe firmy spożywcze
J. Drożdż
nr katalogowy: 14822
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-9
FI EUROPA FSH 2005 - WKRÓTCE WSZYSTKO ZAREZERWOWANE
nr katalogowy: 14129
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-6
Znakowanie dozwolonych substancji dodatkowych nieprzeznaczonych bezpośrednio dla konsumenta
nr katalogowy: 12696
AURA 2021-2
CIEKAWOSTKI TECHNOLOGICZNE ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 130610
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-3
Dlaczego warto wybrać się do Brna
nr katalogowy: 19223
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-10
Stan przemysłu zbożowo-młynarskiego i wtórnego przetwórstwa
nr katalogowy: 22316
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Odzysk ciepła - ważny temat
Małgorzata Maniawska
nr katalogowy: 14810
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-2
Aromaty spożywcze zawierające alkohol etylowy
nr katalogowy: 14776
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-6
II Targi spożywcze IFE Poland w Warszawie
JP
nr katalogowy: 6840
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Rozwiązanie, które wszystkim smakuje
nr katalogowy: 93120
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2009-7
WYZNACZANIE TEMPERATUR POCZĄTKU PRZEMIAN ZACHODZĄCYCH PODCZAS SPIEKANIA KONSTRUKCYJNYCH STALI MANGANOWO-CHROMOWO-MOLIBDENOWYCH
MACIEJ SUŁOWSKI
nr katalogowy: 45714
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2009-6
WYBRANE PROBLEMY PRZERÓBKI PLASTYCZNEJ MATERIAŁÓW DWUSKŁADNIKOWYCH I WARSTWOWYCH OTRZYMANYCH METODĄ METALURGII PROSZKÓW
STEFAN SZCZEPANIK
STANISŁAW PIENIĄŻEK
GABRIEL BARTON
nr katalogowy: 45137
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2009-4
Własności spieków na bazie żelaza wytworzonych metodą prasowania na gorąco
JANUSZ KONSTANTY
DOROTA TYRAŁA
AGNIESZKA RADZISZEWSKA
WIKTORIA RATUSZEK
nr katalogowy: 44110
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-3-4
Meganadzieja w mikrosferach
Irena Fober
nr katalogowy: 74601
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2010-4
Struktura i własności spieków Fe-Ni-Cu-Sn przeznaczonych na osnowę w narzędziach metaliczno-diamentowych
DOROTA TYRAŁA
JANUSZ KONSTANTY
AGNIESZKA RADZISZEWSKA
nr katalogowy: 51130
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2014-7
SPIEKANE MATERIAŁY NA ŁOŻYSKA ŚLIZGOWE
MARCIN MADEJ
nr katalogowy: 85632
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-12
Synthesis and physicochemical properties of proton ceramic conductors containing modified BaCe0.9Y0.1O3 Synteza i właściwości fizykochemiczne ceramicznych przewodników protonowych zawierających modyfikowany BaCe0,9Y0,1O3
Bartłomiej Lis
Magdalena Dudek
Piotr Tomczyk
nr katalogowy: 88656
10.12916/przemchem.2014.2042
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2011-12
MECHANICZNA KONSOLIDACJA PROSZKÓW SREBRA METODĄ CWS
MARIA W. RICHERT
JAN RICHERT
MARZANNA KSIĄŻEK
ADAM TCHÓRZ
nr katalogowy: 64651
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2012-6
WŁASNOŚCI NOWYCH MATERIAŁÓW SPIEKANYCH Z PROSZKU DISTALOY SA Z DODATKIEM WĘGLA I BORU
JOANNA KARWAN-BACZEWSKA
nr katalogowy: 68561
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2010-11
Enkapsulacja jako skuteczny sposób zapobiegania utlenianu proszków w technologii magnesów wiązanych
DOROTA KLIMECKA-TATAR
GRAŻYNA PAWŁOWSKA
STEFAN SZYMURA
nr katalogowy: 55629
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-11
Epoxy composites with carbon fillers. Structure and properties Kompozyty żywicy epoksydowej z napełniaczami węglowymi. Struktura i właściwości
Ewelina Ciecierska
Anna Boczkowska
Michał Kubiś
Paulina Chabera
Tomasz Wiśniewski
nr katalogowy: 95026
10.15199/62.2015.11.28
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
Handel artykułami rolno-spożywczymi z krajami Unii Europejskiej po integracji
J. Rowiński
nr katalogowy: 7145
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Syntetyczne organiczne barwniki spożywcze jako dodatki do żywności
J. Janiak
nr katalogowy: 20800
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Aromaty spożywcze w nowym Rozporządzeniu Ministra Zdrowia dostosowanym do wymogów unijnych
Bolesław HOFFMAN
nr katalogowy: 5072
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-6
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 77428
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2009-4-5
Poprawa odporności i elektromagnesów typu Nd-Fe-B na korozję lokalną poprzez chemiczną modyfi kację proszku magnetycznego
DOROTA KLIMECKA-TATAR
HENRYK BALA
KARINA JAGIELSKA-WIADEREK
nr katalogowy: 42865
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2009-11
PRZETWARZANIE PROSZKÓW TYTANU I JEGO STOPU Ti6Al4V
PAWEŁ BANDOŁA
ZBIGNIEW GRONOSTAJSKI
TOMASZ SKUBISZEWSKI
nr katalogowy: 48057
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2010-12
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
nr katalogowy: 56477
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-6
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 106112
OPAKOWANIE 2013-7
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 77714
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-5
Emulsje spożywcze typu o/w zastosowanie i zwiększanie ich stabilności
Grażyna Bortnowska
nr katalogowy: 59561
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Alergeny w żywności Lista obowiązkowa
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 91207
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-7
Tusze spożywcze do drukowania żywności 3D: skład i właściwości reologiczne
Grażyna Bortnowska
nr katalogowy: 144121
10.15199/65.2023.7.3
tusze spożywcze
żywność 3D
właściwości reologiczne
food inks
3D food
rheological properties
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-7
Tusze spożywcze do drukowania żywności 3D: skład i właściwości reologiczne
Grażyna Bortnowska
nr katalogowy: 144121
10.15199/65.2023.7.3
tusze spożywcze
żywność 3D
właściwości reologiczne
food inks
3D food
rheological properties
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-7
Tusze spożywcze do drukowania żywności 3D: skład i właściwości reologiczne
Grażyna Bortnowska
nr katalogowy: 144121
10.15199/65.2023.7.3
tusze spożywcze
żywność 3D
właściwości reologiczne
food inks
3D food
rheological properties
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-7
Tusze spożywcze do drukowania żywności 3D: skład i właściwości reologiczne
Grażyna Bortnowska
nr katalogowy: 144121
10.15199/65.2023.7.3
tusze spożywcze
żywność 3D
właściwości reologiczne
food inks
3D food
rheological properties
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Działania Inspekcji Jakości Handlowej Artykułów Rolno-spożywczych na rzecz ułatwienia dostępu polskich artykułów rolno-spożywczych do rynku Federacji Rosyjskiej
Magdalena Żelazna
nr katalogowy: 5070
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-9
Klient 2020
REDAKCJA
nr katalogowy: 122542
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
Grupa CSM Ingredients nawiązała współpracę z firmą URIKA i otwiera nowe centrum innowacji w Izraelu
nr katalogowy: 141120
CHŁODNICTWO 2023-3
Rodzaje chłodni
Jan Wiśniewski
nr katalogowy: 143888
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-10
Słowo klucz - elastyczność. Aktualny stan prawny w zakresie stosowania HACCP w produkcji środków spożywczych - możliwość ułatwień
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 22131
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 142969
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-5
Analiza zastosowania aromatów w produktach spożywczych
Emilia Janiszewska-Turak
Natalia Roman
nr katalogowy: 120365
10.15199/65.2019.5.5
aromaty spożywcze
produkty spożywcze
analiza rynku
badanie konsumenckie
food flavors
food products
market analysis
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-3
Smakołyki ze sklepu internetowego
Arkadiusz Krzywiński
Hermann Schalk
nr katalogowy: 33818
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-12
Cryovac na Polagrze 2007
nr katalogowy: 31765
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-9
Wpływ współczesnych systernów zarządzania jakością a szczególnie HACCR BRC, IFS na proces doskonalenia organizacji zajmującej się produkcja i obrotem żywności
Janusz B. Berdowski
nr katalogowy: 11545
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-4
Pudełka składane nieodzowne w czasach kryzysu epidemicznego
nr katalogowy: 126110
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-3
Mięsne regulacje Wybrane przepisy prawne dotyczące mięsa i produktów mięsnych
Joanna Obara
nr katalogowy: 97184
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-8
Kronika
nr katalogowy: 29134
OPAKOWANIE 2008-9
Jak należy zapakować produkty spożywcze
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 37927
CHŁODNICTWO 2014-6
Zamrażanie przy użyciu tunelu
nr katalogowy: 85150
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-1
Chiny strategiczny partner Polski w handlu z krajami spoza UE
Małgorzata Bułkowska
nr katalogowy: 111719
10.15199/65.2018.1.2
handel zagraniczny
produkty rolno-spożywcze
Polska
Chiny
foreign trade
agri-food products
Poland
China
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-7
Wyniki kontroli IJHARS
nr katalogowy: 106817
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Mąki funkcjonalne nowa oferta National Starch Food Innovation
nr katalogowy: 32538
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-6
Przemiał żyta i pszenżyta na cele przemysłowe
nr katalogowy: 27177
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Przyznano Godło Promocyjne "AGRO POLSKA" "AGRO POLAND - EURO QUALITY"
nr katalogowy: 37608
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Inspekcja JHARS skontrolowała pieczywo i lody
nr katalogowy: 83157
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Technolog, doradca klienta firmy LIBRA Marek Pasemko (1964-2018)
nr katalogowy: 123016
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Technolog, doradca klienta firmy LIBRA Marek Pasemko (1964-2018)
nr katalogowy: 123015
OPAKOWANIE 2018-10
Opakowanie ma znaczenie
nr katalogowy: 116775
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Polska - Unia - Świat
nr katalogowy: 33036
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-12
Anuga 2007 Międzynarodowe Targi Spożywcze
nr katalogowy: 31762
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-9
Odpowiednia strategia sprzedaży
nr katalogowy: 29766
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Jak przenosić produkty spożywcze
nr katalogowy: 29270
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Piekarze wśród pionierów przetwórstwa ekologicznego
nr katalogowy: 28971
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-6
Wytyczne do projektów branżowych związanych z budową zakładu przetwórstwa spożywczego
Eugeniusz Piotrowski
nr katalogowy: 26942
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-12
Kronika
nr katalogowy: 40319
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-12
INFORMACJE BIZNESOWE
nr katalogowy: 40057
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-10
INFORMACJE BIZNESOWE
nr katalogowy: 38804
OPAKOWANIE 2008-7
Dogłębne opanowanie technologii perforacji laserowej
nr katalogowy: 36887
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-5
Przepisy Unii Europejskiej dotyczące aromatów
JOANNA GAJDA
nr katalogowy: 25843
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Nowe prawo żywnościowe. Cz. III
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 23749
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
OD REDAKCJI
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 103517
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 94055
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-3
Dodawanie enzymów i mikroelementów do mąki coraz częstszą praktyką na świecie
nr katalogowy: 58124
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Ocena zmian w podatku VAT i zatrudnienie uchodźców
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 136706
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-2
Gazele Biznesu małych i średnich firm spożywczych
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 74712
OPAKOWANIE 2017-5
Globalny rynek opakowań z tworzyw sztucznych do 2022 r.
nr katalogowy: 106024
OPAKOWANIE 2018-5
Technologia współwtrysku - nowe zastosowanie
nr katalogowy: 113712
AURA 2008-4
WIADOMOŚCI Z INTERNETU
ADAM WIECZOREK
nr katalogowy: 34232
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-3
Firma Ocean Spray ITG owocowo prezentuje się na targach FiCEE 2008
nr katalogowy: 33821
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-10
Branża mięsna na POLAGRZE 2007
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 30653
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-9
Przemysłowe przetwórstwo kukurydzy na cele spożywcze
nr katalogowy: 29974
OPAKOWANIE 2007-9
Przemysł spożywczy w Niemczech: trendy i innowacje na konkurencyjnym rynku
nr katalogowy: 29750
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Z czego składają się lody
nr katalogowy: 27080
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-15-16
Co się kryje w napojach?
Ewa Sicińska
nr katalogowy: 37455
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-7
Informacje biznesowe
nr katalogowy: 36754
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Zasady stosowania oświadczeń żywieniowych zdrowotnych dotyczących produktów spożywczych - nowe regulacje Wspólnoty Europejskiej (cz.I)
Janusz Ciok
nr katalogowy: 25593
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-3
Dobrobyt z drugiej ręki
nr katalogowy: 24009
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-1
Technika i medycyna
nr katalogowy: 129881
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Światowy Dzień Żywności 2021
nr katalogowy: 133093
CHŁODNICTWO 2023-2
Zastosowanie agregatów z naturalnym czynnikiem chłodniczym
nr katalogowy: 142840
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-6
Gazele Biznesu 2016 ranking najszybciej rozwijających się firm branży spożywczej
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 106751
10.15199/65.2017.6.2
przemysł spożywczy
małe i średnie firmy spożywcze
ranking najbardziej dynamicznych firm
food industry
small and medium-sized food enterprises
ranking of the most dynamic companies
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
Gala finałowa konkursu "Wojewódzki Lider Smaku"
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 114708
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Zapobieganie występowaniu omacnicy spichrzanki i mklików
Stanisław Ignatowicz
nr katalogowy: 34431
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Aromaty spożywcze najnowsze trendy w produkcji i zastosowaniu
MAREK DRURI
nr katalogowy: 37389
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-6
Zapobieganie występowaniu omacnicy spichrzanki i mklików
STANISŁAW IGNATOWICZ
nr katalogowy: 35955
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-5
Stan i perspektywy handlu zagranicznego zbożami i przetworami zbożowymi
nr katalogowy: 35234
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-2
Młynarstwo w Azji - duży potencjał wzrostu
nr katalogowy: 24140
OPAKOWANIE 2016-12
Rozwój rynku opakowań aseptycznych
nr katalogowy: 102908
OPAKOWANIE 2018-3
Wykorzystanie zasobów naturalnych tematem targów Anuga FoodTec 2018
Blanka Zapalska
nr katalogowy: 112792
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-9
Problemy otoczenia konkurencyjnego i globalnego sektora bioetanolu w Polsce Cz. 1. Otoczenie zewnętrzne
Adam Kupczyk
Adam Stępień
Ewa Golisz
nr katalogowy: 71063
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-12
Roczny spis treści
nr katalogowy: 102853
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-3
Wykorzystanie kukurydzy do celów spożywczych
Henryk Piekut
nr katalogowy: 136808
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Kupujesz owoce od rolnika, płacisz na Fundusz Promocji Owoców i Warzyw
nr katalogowy: 109776
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-1
Papier siarczanowy: słaby dolar powoduje ograniczenie dostaw i wzrost cen
TOMASZ GRACZYK
nr katalogowy: 32853
CHŁODNICTWO 2007-12
Technologie Freshline do przetwarzania mięsa - Profesjonalne rozwiązania na potrzeby zamrażania, schładzania i pakowania
nr katalogowy: 32195
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-11
Komisja Europejska - promocja produktów rolno-spożywczych
nr katalogowy: 123537
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
Grupa CSM Ingredients nawiązała współpracę z firmą URIKA i otwiera nowe centrum innowacji w Izraelu
nr katalogowy: 141120
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-8
PRZYSZŁOŚĆ OPAKOWAŃ na artykuły spożywcze
Aleksandra Bryk
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 144569
opakowania na artykuły spożywcze
badania ankietowe
istotne cechy tych opakowań
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
packaging of food products
survey questionnaires
significant properties of the packaging
active packaging
intelligent packaging
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1989-4
Zastosowanie pomiaru przewodnictwa elektrycznego katalizatorów Ni/nośnik do wyznaczania energii aktywacji powierzchniowej dyfuzji niklu
TADEUSZ PARYJCZAK
IRENEUSZ KOCEMBA
nr katalogowy: 107229
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-11-12
POLSKA I ŚWIAT Wydarzenia
nr katalogowy: 105970
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-11
Wkopanie kamienia węgielnego pod nowy zakład produkcyjny gazów technicznych Firmy Messer Polska Sp. z o.o.
nr katalogowy: 31453
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-8
Porównanie wartości wybranych wyróżników ziarna pszenicy w stadium dojrzałości woskowej i pełnej
MICHAEL ABDALLA
ŁUKASZ DOPIERAŁA
nr katalogowy: 37060
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-11
Do zobaczenia w Krakowie
nr katalogowy: 80328
OPAKOWANIE 2015-3
Kolor prawdę Ci powie
nr katalogowy: 90333
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-7-8
Prof. Janusz B. Berdowski – 60 lat w służbie gospodarki, nauki i jakości
nr katalogowy: 127686
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Zanieczyszczenia fizyczne w żywności
Antoni Gibowicz
Robert Palka
nr katalogowy: 139147
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-9
Granulacja mączki wapiennej przy użyciu wybranych cieczy wiążących
Jerzy Kwiatek
Robert Siuda
Tadeusz Gluba
Tomasz P. Olejnik
Andrzej Obraniak
Agnieszka Marszałek-Gubiec
Tomasz Pietrasik
nr katalogowy: 116162
10.15199/62.2018.9.31
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-11
Odzysk pierwiastków ziem rzadkich z popiołów lotnych Cz. I. Ługowanie
Sylwester Żelazny
Henryk Świnder
Barbara Białecka
Andrzej Jarosiński
nr katalogowy: 110741
10.15199/62.2017.11.13
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-11
Właściwości sorpcyjne proszków gaśniczych modyfikowanych chemicznie
Dorota Szułczyńska
Justyna Gniazdowska
Jacek Małek
nr katalogowy: 129145
10.15199/62.2020.11.18
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-11
Właściwości sorpcyjne proszków gaśniczych modyfikowanych chemicznie
Dorota Szułczyńska
Justyna Gniazdowska
Jacek Małek
nr katalogowy: 129145
10.15199/62.2020.11.18
CHŁODNICTWO 2010-4
Nowe rozwiązania i urządzenia Tecumseh
nr katalogowy: 51204
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-8
Rozmawiamy z BOGNĄ DUDĄ-JANKOWIAK Wiceprezesem Polskiego Koncernu Mięsnego DUDA SA
Krzysztof Łękawski
Małgorzata Witek
nr katalogowy: 29123
CHŁODNICTWO 2011-8
Nowe technologie spożywcze na wyciągnięcie ręki
nr katalogowy: 61694
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-11
Wydzielanie barwników spożywczych ze ścieków za pomocą ekstrakcji hydrofobowymi cieczami jonowymi
MONIKA STASIEWICZ
nr katalogowy: 55584
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-20-21
ZŁOTY INŻYNIER 2010
nr katalogowy: 55092
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-2
Targi FOODEXPO Targi Spożywczo-Gastronomiczne
nr katalogowy: 118816
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-10
Konwersja odpadów żywnościowych na energię odnawialną poprzez fermentację beztlenową
Paweł Mikulski
Daniel Borowiak
Małgorzata Krzywonos
nr katalogowy: 116811
10.15199/62.2018.10.19
OPAKOWANIE 2011-8
System kontroli rentgenowskiej do produktów spożywczych
nr katalogowy: 61737
OPAKOWANIE 2016-9
Targi opakowań i technologii spożywczych
nr katalogowy: 101413
OPAKOWANIE 2015-3
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 90322
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH