Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-4
Szkolenia w hotelarstwie
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 125931
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-4
Zero waste a gastronomia
Danuta Kołożyn-Krajewska
Beata Bilska
Wiesława Grzesińska
Marzena Tomaszewska
nr katalogowy: 125917
marnotrawstwo żywności
zakłady gastronomiczne
usługi hotelarsko-gastronomiczne
food waste
foodservice establishments
hospitality and foodservice industry
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Szlakiem ze smakiem
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 96457
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-10
Niepewny VAT
nr katalogowy: 47123
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-7-8
Ciekawe perspektywy
Elżbieta Margas-Dzwonnik
nr katalogowy: 92453
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Ciastko w kawiarni droższe niż na wynos?
nr katalogowy: 32334
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Nowa matryca VAT - nowe wyzwania dla gastronomii
nr katalogowy: 125826
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Restauracja Leonardo Verde z wegańskim certyfikatem
nr katalogowy: 115019
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Hotel od kuchni
Piotr Dominik
nr katalogowy: 39505
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-4
Gastro-boom
EDYTA KWIATKOWSKA
nr katalogowy: 25252
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Konsekwencje dla branży
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 24617
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Recenzja monografii „Zachowania konsumentów...”
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 139521
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Szkolne kulinaria
nr katalogowy: 4068
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Ratujmy polskie restauracje!
nr katalogowy: 127616
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-12
Zamek żyje z tego co zarobi
Jolanta Czudak
nr katalogowy: 141250
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Recenzja monografii „Zachowania konsumentów...”
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 139521
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
Posiłek z klientem może być fi rmowym kosztem
nr katalogowy: 78900
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-1
Chciałbym mieć restaurację...
Witold Bocho
nr katalogowy: 40684
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Nowa organizacja
nr katalogowy: 128546
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Nowa organizacja
nr katalogowy: 128546
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-9
Zapraszamy do Krakowa
nr katalogowy: 18478
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Szkoła z przygodą w tle
AGNIESZKA PAPRZYCKA
nr katalogowy: 11875
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Szkoła z przygodą w tle
AGNIESZKA PAPRZYCKA
nr katalogowy: 11875
CHŁODNICTWO 2004-4
IV spotkanie Krajowej Sieci Serwisowej SERWIS-POLSKA
nr katalogowy: 709
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-12
Zamek żyje z tego co zarobi
Jolanta Czudak
nr katalogowy: 141250
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Włoski styl
Giancarlo Russo
nr katalogowy: 96452
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Zapraszamy na EuroGastro!
nr katalogowy: 136203
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-7-8
Kuchnia, kwiaty i taniec
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 69673
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-10
Szkoła z projektami
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 79805
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Nie byłoby turystyki bez gastronomii
Beata Mikuta
nr katalogowy: 54042
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-9
Iberyjska podróż w czasoprzestrzeni
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 100610
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Po fali zwolnień nadeszła fala rekrutacji w branży HoReCa
nr katalogowy: 138211
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Trendy gastronomiczne na 2021 r.
nr katalogowy: 130433
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Gwiazdki w UE
PIOTR DOMINIK
nr katalogowy: 34408
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Dobry czas na nowe kontakty!
MARZENA KUROPIESKA
nr katalogowy: 27109
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-12
Wędliny premium ZM Henryka STOKŁOSY
Joanna Miazek
nr katalogowy: 88585
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-6
Gastronomia walczy o swoje
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 98904
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Trendy gastronomiczne na 2021 r.
nr katalogowy: 130433
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Z klasą i z rozmachem
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 32381
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 29157
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Praktyki w Hiszpanii Paszport do pracy
nr katalogowy: 89963
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Zapraszamy na EuroGastro!
nr katalogowy: 136203
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Stawiamy na edukację
Danuta Tutak-Suchowier
nr katalogowy: 65483
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Arte Culinaria Italiana
nr katalogowy: 55265
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Sytuacja na rynku pieczywa
nr katalogowy: 131209
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Mała gastronomia
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 23952
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Norma dobrowolna
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 32362
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Kawy podanej kontrahentowi nie zaliczysz do kosztów firmy - kontrowersyjny wyrok NSA
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 68246
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Zawód sommelier
nr katalogowy: 94069
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Sytuacja na rynku pieczywa
nr katalogowy: 131209
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-11
Wykorzystanie metody Mystery Shopping do badań porównawczych usług świadczonych przez restauracje
Joanna Dziadkowiec
A. Scott Rood
nr katalogowy: 55331
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-10
O działalności gastronomicznej
Marzanna Zienkiewicz
nr katalogowy: 123629
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-12
Szkoła bez granic
nr katalogowy: 72887
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
Casablanca Eliminacje do Coupe Louis Lesaffre w Afryce
Henryk Piesiewicz
Andrzej Szydłowski
nr katalogowy: 60034
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-2
Targi FOODEXPO Targi Spożywczo-Gastronomiczne
nr katalogowy: 118816
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-9
Zaufaj ekspertom
nr katalogowy: 78859
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-12
Szlachetne jak stal
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 110906
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-9
Szef z pasją
nr katalogowy: 93443
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Poland 100 Best Restaurants 2020
nr katalogowy: 130941
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Niezawodny partner
nr katalogowy: 83247
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Nurkowski. MultiWasher – efektywny proces mycia
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 131194
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
Jakość z tradycją
nr katalogowy: 112574
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Nurkowski. MultiWasher – efektywny proces mycia
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 131194
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Od redakcji
nr katalogowy: 131698
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Od redakcji
nr katalogowy: 131698
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Analiza statystyczna branży
nr katalogowy: 136202
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-12
Dział współredagowany przez
nr katalogowy: 81728
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
Nowoczesna klasyka
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 86996
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-4
Zrównoważony rozwój
Piotr Dominik
nr katalogowy: 43724
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-6
Europejska majówka
nr katalogowy: 52078
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Poland 100 Best Restaurants 2020
nr katalogowy: 130941
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Gastronomiczne inspiracje
nr katalogowy: 142950
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Gastronomiczne podpowiedzi
DG
nr katalogowy: 11943
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Artystyczne gotowanie
nr katalogowy: 4134
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Hotelowe Gremium
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 11892
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Wypoczynek w zgodzie z naturą
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 57394
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Lokale gastronomiczne - droga rozwoju piekarni i cukierni
Iga Sarzyńska
nr katalogowy: 85528
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-7
Salima 2006
Marta Stus
nr katalogowy: 19064
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Z piętra na piętro
MAŁGORZATA BIERNAT
nr katalogowy: 4080
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Pensjonat z jadalnią
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4079
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Metal na medal
nr katalogowy: 11871
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Metal na medal
nr katalogowy: 11871
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Restauracja U Szefa
CARMEN
nr katalogowy: 4167
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Złote nagrody
WITOLD K. KOŚCIAŃSKI
nr katalogowy: 3976
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-11
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 22046
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 18503
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Bądź modny
ANKA
nr katalogowy: 4107
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Szkolne kulinaria
MARIA JAGIEŁŁO
ELżBIETA KUROWSKA
nr katalogowy: 18517
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-11
Centrum Lubelszczyzna
nr katalogowy: 5117
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Zawód z pasją - życie ze smakiem
nr katalogowy: 82362
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Biesiady W Karczmie pod Blachą
DG
nr katalogowy: 12134
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 4214
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-10
Europejski Kongres Gastronomiczny
nr katalogowy: 123622
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Targi UKBA. Odkrywanie ciastkarstwa i piekarstwa węgierskiego
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 19093
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-10
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 47122
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Doskonałe do każdej profesjonalnej kuchni
nr katalogowy: 66295
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
SMAKKi GASTROTARGI już niebawem!
nr katalogowy: 142312
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-2
Analiza strat i marnotrawstwa żywności w sektorze mięsnym
nr katalogowy: 125179
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Młodość za barem
Daniel Poświętny
Grzegorz Dacków
nr katalogowy: 78128
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Smakosz warszawski
nr katalogowy: 32369
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Gastronomiczne inspiracje
nr katalogowy: 142950
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Przełomowe innowacje
nr katalogowy: 30184
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Wiedza, bogactwo smaków i stylów kulinarnych
nr katalogowy: 83246
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Jakość smaku
nr katalogowy: 51613
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Otwarcie gastronomii w Białymstoku
nr katalogowy: 132665
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-3
Lekcje w restauracjach
MARTA STELMASIŃSKA
nr katalogowy: 33562
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Sprawna ocena
JOANNA SADLOK-LONC
nr katalogowy: 31188
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-5
Kuchnia pachnąca rywalizacją
nr katalogowy: 25747
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Targi EuroGastro już w marcu
nr katalogowy: 82370
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
OD REDAKCJI
nr katalogowy: 104411
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Madryt zaprasza!
nr katalogowy: 138198
OPAKOWANIE 2012-10
WSTĘP
Anna Naruszko
nr katalogowy: 71904
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-6
EuroGastro 2015 Atrakcje gastronomii
nr katalogowy: 91742
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-5
OD REDAKCJI
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 105498
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
OD REDAKCJI
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 104979
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
OD REDAKCJI
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 98390
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Sektor usług gastronomicznych w latach 2015-2020
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 138572
10.15199/65.2022.7.2
usługi gastronomiczne
placówki gastronomiczne
wydatki gospodarstw domowych
food services
food establishments
household expenditures
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Sektor usług gastronomicznych w latach 2015-2020
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 138572
10.15199/65.2022.7.2
usługi gastronomiczne
placówki gastronomiczne
wydatki gospodarstw domowych
food services
food establishments
household expenditures
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Sektor usług gastronomicznych w latach 2015-2020
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 138572
10.15199/65.2022.7.2
usługi gastronomiczne
placówki gastronomiczne
wydatki gospodarstw domowych
food services
food establishments
household expenditures
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Sektor usług gastronomicznych w latach 2015-2020
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 138572
10.15199/65.2022.7.2
usługi gastronomiczne
placówki gastronomiczne
wydatki gospodarstw domowych
food services
food establishments
household expenditures
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Dobrze ustawione
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 27089
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 38476
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Indywidualna doskonałość
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 24625
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
Solidna porcja wiedzy
nr katalogowy: 74956
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Innowacyjność i rozwój
nr katalogowy: 89944
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
SMAKKi GASTROTARGI już niebawem!
nr katalogowy: 142312
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-5
OD REDAKCJI
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 113657
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Nie tylko na upały
nr katalogowy: 38484
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-6
Imponująca oferta
nr katalogowy: 106247
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-1
Usługi teleradiologiczne w telemedycynie
P. BOGORODZKI
W. SMOLIK
nr katalogowy: 5697
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
Jak promować chleb i zawód piekarza?
Henryk Piesiewicz
Andrzej Szydłowski
nr katalogowy: 60017
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-5-6
(Nie)dostosowani do zmian
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 126742
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
Fachowość na każdym kroku
nr katalogowy: 113104
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-12
Polska gastronomia się jednoczy
Sylwester Cacek
nr katalogowy: 102738
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Branża HoReCa na Targach EuroGastro i WorldHotel
nr katalogowy: 132653
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Sposoby restauratorów na owady
nr katalogowy: 138826
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2009-2-3
Konkurencja zamiast poszerzania zakresu usługi powszechnej
Stefan Kamiński
nr katalogowy: 41895
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Gastronomiczne wsparcie
nr katalogowy: 87678
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Przysmaki "posłańca bogów"
Bogna Wernichowska
nr katalogowy: 65466
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-10
Mała powierzchnia - duże możliwości
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 54773
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-6
IV edycja Mazury HoReCa
nr katalogowy: 120654
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Tarcza dla restauratorów (cz. IV)
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 130429
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
OD REDAKCJI
nr katalogowy: 120183
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-1-2
OD REDAKCJI
nr katalogowy: 124860
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Od redakcji
nr katalogowy: 130427
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Od redakcji
nr katalogowy: 132087
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-5
Opowiedz nam o swoim biznesie, a my dopasujemy do niego zmywarkę
nr katalogowy: 150905
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-25
Jakość usług
Magdalena Mikołajewska
nr katalogowy: 31861
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Tak wygląda najlepszy Hotel i RESTAURACJA w Polsce. Kraków zaprasza
nr katalogowy: 87671
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-12
Poezja i proza... na talerzu
nr katalogowy: 124233
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-9
Smak Italii
Teresa Wojciechowska
nr katalogowy: 86452
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Od redakcji
nr katalogowy: 130427
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2008-2-3
Usługi w sieciach z dostępem nomadycznym - realizacja oraz trendy i kierunki ich rozwoju
Wojciech MICHALSKI
nr katalogowy: 33460
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2007-11
Sieci telemedyczne - mrzonka czy najbliższa przyszłość?
Piotr LUTYŃSKI
Włodzimierz GRABOWSKI
nr katalogowy: 31535
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-12
Proces certyfikacji w ocenie klientów
Radosław WOLNIAK
Łukasz PAJOR
nr katalogowy: 48748
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
SMARTCAP
nr katalogowy: 119011
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-6
Polska gastronomia zrzeszona
Dagmara Stangierska
nr katalogowy: 98897
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2009-4
Z ColorWave 600 biznes staje się łatwiejszy
nr katalogowy: 43737
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2009-8-9
IMS i Web 2.0 - nowe możliwości dla operatorów sieci telekomunikacyjnych1)
Piotr GAJOWNICZEK
nr katalogowy: 46289
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2016-8-9
Nowe podejście do pomiarów jakości usługi SMS w sieciach mobilnych
Janusz Klink
Maciej Rozbicki
Marcus Rompf
Tadeus Uhl
nr katalogowy: 100732
10.15199/59.2016.8-9.7
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2016-8-9
ROZPOZNAWANIE KONTEKSTU NA POTRZEBY USŁUGI NIEZAPRZECZALNOŚCI CONTEXT RECOGNITION FOR NON-REPUDIATION SECURITY SERVICE
Marcin Alan Tunia
nr katalogowy: 101861
10.15199/59.2016.8-9.8
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Biznes, smak, jakość - trzecia edycja Mazury HoReCa za nami
nr katalogowy: 115004
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-10
Maksymalna elastyczność i dokładność dostaw w zakładach przetwórstwa drobiu
nr katalogowy: 110162
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Sukces w wielkim mieście
nr katalogowy: 65467
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-10
Doświadczenie od lat!
nr katalogowy: 79810
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Lozamet - Profesjonalna kuchnia na miarę Twoich oczekiwań
nr katalogowy: 104418
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Branża HoReCa na Targach EuroGastro i WorldHotel
nr katalogowy: 132653
OPAKOWANIE 2005-9
Nowe usługi w zakresie ochrony środowiska
nr katalogowy: 11285
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-23
Młot na korupcję
jaz
nr katalogowy: 5606
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-2
Nauczanie w szkole wyższej i jego jakość
Seweryn CICHOŃ
nr katalogowy: 56785
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-8-9
SIEMENS Usługi multimedialne w sieciach szerokopasmowych
nr katalogowy: 5777
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-9
Geoinformatyka przyjazna geodecie
Waldemar Izdebski
nr katalogowy: 122182
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-8-9
STANOWISKO I METODYKA POMIAROWA DO OCENY JAKOŚCI USŁUGI SMS W SIECIACH MOBILNYCH
Tadeus Uhl
nr katalogowy: 93804
10.15199/59.2015.8-9.96
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-8-9
MATEMATYCZNY MODEL IZOLACJI USŁUG W SIECIACH PLASTROWYCH
Tomasz Nowak
nr katalogowy: 109511
10.15199/59.2017.8-9.50
sieci plastrowe
QoS
algorytmy heurystyczne
5G
network slicing
QoS
heuristic algorithms
5G
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-5
Modelowanie systemu jakości usług o znaczeniu lokalnym świadczonych przez małe i średnie przedsiębiorstwa
Izabela Skalska
Jerzy Szkoda
nr katalogowy: 18178
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-10
Koncepcja modelu systemu zapewnienia jakości dla małych i średnich przedsiębiorstw świadczących usługi o znaczeniu lokalnym
Izabela Skalska
Jerzy Szkoda
nr katalogowy: 11561
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-5
Doświadczenia międzynarodowe
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 44645
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 78116
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-6
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 52076
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Komat świętuje jubileusz!
nr katalogowy: 145165
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością
Ewa Czarniecka-Skubina
Joanna Trafiałek
nr katalogowy: 103656
10.15199/65.2017.1.7
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Tarcza dla restauratorów (cz. IV)
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 130429
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-3
Geoinformatyka przyjazna geodecie
Waldemar Izdebski
nr katalogowy: 118982
OPAKOWANIE 2015-1
Co-packing niejedno ma imię
nr katalogowy: 89189
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Niezgodności w usługach pielęgniarskich
Patrycja GRUCA-WÓJTOWICZ
Maria MIKA
nr katalogowy: 59478
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-8-9
KONTEKSTOWA USŁUGA NIEZAPRZECZALNOŚCI OPARTA O MODEL ADAPTACYJNYCH USŁUG BEZPIECZEŃSTWA
Marcin Alan Tunia
nr katalogowy: 93823
10.15199/59.2015.8-9.113
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-5
Wody podziemne możliwości zmniejszenia rocznych opłat za usługi wodne
Jan Marjanowski
nr katalogowy: 113827
AURA 2018-1
Czy ekosystemy świadczą usługi?
Tomasz Żylicz
nr katalogowy: 111790
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2009-5
Redagowanie porozumień dotyczących jakości obsługi w sieci WiMAX
Andrzej JAJSZCZYK
Maciej TRZMIEL
nr katalogowy: 44673
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-9
Jakość usług medycznych na przykładzie publicznych zamkniętych zakładów opieki zdrowotnej
Elżbieta Pawłowska
Agnieszka Sitko-lutek
nr katalogowy: 62213
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2011-2-3
Usługi IP Multimedia Subsystem
Wojciech MOLISZ
Paweł GAŁKA
nr katalogowy: 58476
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2007-2-3
Problemy regulacyjne usług nomadycznych w telekomunikacji
Stanisław PIĄTEK
nr katalogowy: 24492
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-5-6
Nowe Prawo Wodne - jak mniej stracić na zmianach
Jan Marjanowski
nr katalogowy: 114508
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-4
GASTROSILESIA łączy technologię ze smakiem
nr katalogowy: 113409
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
Jesienne impresje w Polmarkusie
Lucyna Kubicka
nr katalogowy: 49456
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-1
Listopad w Krakowie
nr katalogowy: 40675
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-9
Siła przyciągania
nr katalogowy: 86446
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-5
Galopem przez smak
nr katalogowy: 44650
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-12
Skuteczny plan
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 48578
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-11
Jakość na urlopie
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 80321
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH