Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-2
Effect of addition of selected supercritical CO2 plant extracts on properties of shampoos Wpływ dodatku wybranych ekstraktów roślinnych, otrzymanych przez ekstrakcję CO2 w warunkach nadkrytycznych, na właściwości szamponów do włosów
Elżbieta Sikora
Marta Olszańska
Jan Ogonowski
nr katalogowy: 82427
10.12916/przemchem.2014.212
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Ocena fizykochemicznych właściwości surowców roślinnych w formie proszku i otrzymanych z ich udziałem suchych szamponów do włosów
Małgorzata Zięba
Emilia Klimaszewska
Millena Ruszkowska
nr katalogowy: 138870
10.15199/62.2022.8.5
suche szampony do włosów
proszki
właściwości fizykochemiczne
jakość
dry hair shampoos
powders
physicochemical properties
quality
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Ocena fizykochemicznych właściwości surowców roślinnych w formie proszku i otrzymanych z ich udziałem suchych szamponów do włosów
Małgorzata Zięba
Emilia Klimaszewska
Millena Ruszkowska
nr katalogowy: 138870
10.15199/62.2022.8.5
suche szampony do włosów
proszki
właściwości fizykochemiczne
jakość
dry hair shampoos
powders
physicochemical properties
quality
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Ocena fizykochemicznych właściwości surowców roślinnych w formie proszku i otrzymanych z ich udziałem suchych szamponów do włosów
Małgorzata Zięba
Emilia Klimaszewska
Millena Ruszkowska
nr katalogowy: 138870
10.15199/62.2022.8.5
suche szampony do włosów
proszki
właściwości fizykochemiczne
jakość
dry hair shampoos
powders
physicochemical properties
quality
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Ocena fizykochemicznych właściwości surowców roślinnych w formie proszku i otrzymanych z ich udziałem suchych szamponów do włosów
Małgorzata Zięba
Emilia Klimaszewska
Millena Ruszkowska
nr katalogowy: 138870
10.15199/62.2022.8.5
suche szampony do włosów
proszki
właściwości fizykochemiczne
jakość
dry hair shampoos
powders
physicochemical properties
quality
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Ocena fizykochemicznych właściwości surowców roślinnych w formie proszku i otrzymanych z ich udziałem suchych szamponów do włosów
Małgorzata Zięba
Emilia Klimaszewska
Millena Ruszkowska
nr katalogowy: 138870
10.15199/62.2022.8.5
suche szampony do włosów
proszki
właściwości fizykochemiczne
jakość
dry hair shampoos
powders
physicochemical properties
quality
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Ocena fizykochemicznych właściwości surowców roślinnych w formie proszku i otrzymanych z ich udziałem suchych szamponów do włosów
Małgorzata Zięba
Emilia Klimaszewska
Millena Ruszkowska
nr katalogowy: 138870
10.15199/62.2022.8.5
suche szampony do włosów
proszki
właściwości fizykochemiczne
jakość
dry hair shampoos
powders
physicochemical properties
quality
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Ocena fizykochemicznych właściwości surowców roślinnych w formie proszku i otrzymanych z ich udziałem suchych szamponów do włosów
Małgorzata Zięba
Emilia Klimaszewska
Millena Ruszkowska
nr katalogowy: 138870
10.15199/62.2022.8.5
suche szampony do włosów
proszki
właściwości fizykochemiczne
jakość
dry hair shampoos
powders
physicochemical properties
quality
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Ocena fizykochemicznych właściwości surowców roślinnych w formie proszku i otrzymanych z ich udziałem suchych szamponów do włosów
Małgorzata Zięba
Emilia Klimaszewska
Millena Ruszkowska
nr katalogowy: 138870
10.15199/62.2022.8.5
suche szampony do włosów
proszki
właściwości fizykochemiczne
jakość
dry hair shampoos
powders
physicochemical properties
quality
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Ocena fizykochemicznych właściwości surowców roślinnych w formie proszku i otrzymanych z ich udziałem suchych szamponów do włosów
Małgorzata Zięba
Emilia Klimaszewska
Millena Ruszkowska
nr katalogowy: 138870
10.15199/62.2022.8.5
suche szampony do włosów
proszki
właściwości fizykochemiczne
jakość
dry hair shampoos
powders
physicochemical properties
quality
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Ocena fizykochemicznych właściwości surowców roślinnych w formie proszku i otrzymanych z ich udziałem suchych szamponów do włosów
Małgorzata Zięba
Emilia Klimaszewska
Millena Ruszkowska
nr katalogowy: 138870
10.15199/62.2022.8.5
suche szampony do włosów
proszki
właściwości fizykochemiczne
jakość
dry hair shampoos
powders
physicochemical properties
quality
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-4
Obniżenie potencjału drażniącego szamponów do włosów poprzez zastosowanie nowych surfaktantów o charakterze zwitterjonowym
Małgorzata Zięba
Artur Seweryn
Emilia Klimaszewska
Daria Wieczorek
nr katalogowy: 119569
10.15199/62.2019.4.13
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-4
Quality of hair shampoos differing in the type of basic surfactant
Dobrawa KWAŚNIEWSKA
Daria WIECZOREK
Katarzyna STASZAK
Michalina WOSZCZEK
nr katalogowy: 119885
10.15199/46.2019.4.4
surfactants
quality of hair shampoo
surfaktanty
jakość szamponów do włosów
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-2
Use of Saponaria officinalis extract and Urtica dioica supercritical carbon dioxide extract in shampoos Zastosowanie w szamponach ekstraktu z mydlnicy oraz ekstraktu z pokrzywy otrzymanego w warunkach nadkrytycznego ditlenku węgla
Elżbieta Sikora
Marta Olszańska
Jan Ogonowski
nr katalogowy: 96627
10.15199/62.2016.2.10
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1987-9
Półprodukty dla przemysłu kosmetycznego otrzymywane z siarki elementarnej
IRENA BŁASIAK
TERESA GOLEC
MARIAN DOJKA
ZDZISŁAWA GĄTARZ
JAN KRAJEWSKI
ALINA GWARDYS
DANUTA KWIECIŃSKA
nr katalogowy: 107937
OPAKOWANIE 2006-7
Opakowanie do kosmetyku do pielęgnacji włosów
L. F.
nr katalogowy: 17938
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1988-9
Pochodne lecytyny rzepakowej otrzymane z ubocznych produktów rafinacji oleju
ALEKSANDRA MINORSKA
ALEKSANDRA SZCZUCIŃSKA
nr katalogowy: 107722
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-6
Substancje barwiące włosy
JOANNA RUTOWICZ
nr katalogowy: 27128
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-7-8
Peruka dawniej i dziś. Cz. I
Katarzyna Kucińska
Izabela Ciesielska-Wróbel
nr katalogowy: 61875
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-7
Tektury Metsä Board na opakowania kosmetyków
nr katalogowy: 127294
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-7
Tektury Metsä Board na opakowania kosmetyków
nr katalogowy: 127294
AURA 2014-3
Włosy - ozdoba i niepokoje
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 82666
OPAKOWANIE 2004-8-1
Dwuwarstwowe opakowania dla cięła i ducha
Janusz Rynkiewicz
nr katalogowy: 3307
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-5
Zastosowanie analizy mineralnej włosów w ocenie narażenia na metale pacjentów leczonych ortodontycznie
Katarzyna Chojnacka
Marcin Mikulewicz
Izabela Michalak
Agnieszka Zielińska
Paulina Wołowiec
Małgorzata Labuda
nr katalogowy: 59848
AURA 2024-1
Napraw, nie wyrzucaj!
nr katalogowy: 146855
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-12
Zobacz, pomyśl, odpowiedz!
nr katalogowy: 146375
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-10
Olej rydzowy jako naturalne źródło karotenoidów dla przemysłu kosmetycznego
Danuta Kurasiak-Popowska
Kinga Stuper-Szablewska
Jerzy Nawracała
nr katalogowy: 110067
10.15199/62.2017.10.8
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-5
Analiza wielopierwiastkowa włosów ludzkich jako metoda biomonitoringu jako metoda biomonitoringu w środowisku i żywności
KATARZYNA CHOJNACKA
AGNIESZKA ZIELIŃSKA
HELENA GÓRECKA
ZBIGNIEW DOBRZAŃSKI
HENRYK GÓRECKI
nr katalogowy: 44474
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2021-1
Szybki i bezpieczny transport na hali produkcyjnej
nr katalogowy: 130351
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-5
Wpływ czynników środowiskowych, dietetycznych oraz indywidualnych na zawartość wapnia i magnezu we włosach ludzkich
Agnieszka Zielińska
Katarzyna Chojnacka
Izabela Michalak
nr katalogowy: 59933
OPAKOWANIE 2013-5
Dezodoranty w aluminiowych opakowaniach biją rekordy
nr katalogowy: 76614
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-5
Zastosowanie analizy mineralnej włosów w identyfikacji biodostępności pierwiastków dla człowieka
Paulina Wołowiec
Agnieszka Saeid
Marcin Mikulewicz
Katarzyna Chojnacka
nr katalogowy: 68218
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-8
Porównanie nowoczesnych metod ekstrakcji flawonoidów z kwiatów rumianku (Matricaria chamomilla L.)
Tomasz Blicharski
Tomasz Oniszczuk
Kamila Kasprzak
Maciej Combrzyński
Gabriela Widelska
Anna Krajewska
Anna Oniszczuk
nr katalogowy: 108912
10.15199/62.2017.8.40
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-4
Analiza mineralna włosów ludzkich w ocenie biodostępności pierwiastków odżywczych oraz toksycznych pochodzenia przemysłowego z żywności
KATARZYNA CHOJNACKA
AGNIESZKA ZIELIŃSKAa
IZABELA MICHALAK
HELENA GÓRECKA
MARCIN MIKULEWICZ
HENRYK GÓRECKI
nr katalogowy: 51333
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-4
Wirtualne cięcie
Irena Fober
nr katalogowy: 57656
OPAKOWANIE 2020-8
Zrównoważony wybór
nr katalogowy: 127781
OPAKOWANIE 2020-8
Zrównoważony wybór
nr katalogowy: 127781
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
Zielone porządki
Hanna Stolińska
nr katalogowy: 85461
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-1
Maszyny garbarskie do szlifowania i pokrewne
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 96132
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-19
CO PISZĄ INNI efekty-defekty
nr katalogowy: 46717
OPAKOWANIE 2018-9
etma wybrała najlepsze tuby roku 2018
nr katalogowy: 116087
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-4
Higiena rąk w przemyśle mięsnym
Robert Palka
Hanna Bartnicka
nr katalogowy: 119686
AURA 2020-11
Pod włos
Olgierd WIECZOREK
nr katalogowy: 128911
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-4
Hydrolizat kolagenu nowoczesny suplement diety
Franciszek Świderski
Małgorzata Czerwonka
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 43858
OPAKOWANIE 2012-12
Opakowanie przykuwające wzrok: najnowsze trendy
VÉRONIQUE CURULLA
nr katalogowy: 73616
AURA 2020-10
CIEKAWOSTKI TECHNOLOGICZNE ZE ŚWIATA
Adam Wieczorek
nr katalogowy: 128415
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1988-3
Z ŻYCIA NASZYCH ZAKŁADÓW PRZEMYSŁOWYCH
nr katalogowy: 107604
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Dieta a skóra (cz. 1)
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 134228
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-4
Biomonitoring zanieczyszczeń przemysłowych i toksyn z wykorzystaniem analizy mineralnej włosów ludzkich
KATARZYNA CHOJNACKA
AGNIESZKA ZIELIŃSKA
IZABELA MICHALAK
HELENA GÓRECKA
MARCIN MIKULEWICZ
HENRYK GÓRECKI
nr katalogowy: 51332
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-4
PERSONALIA
nr katalogowy: 66987
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-3
teksty-preteksty
nr katalogowy: 112601
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-6
Kalejdoskop ze świata napojów
nr katalogowy: 99254
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Bezpieczeństwo potraw
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 54030
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1986-8
Z ŻYCIA NASZYCH ZAKŁADÓW PRZEMYSŁOWYCH
nr katalogowy: 108232
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2024-3
Z ŻYCIA POLSKIEJ IZBY PRZEMYSŁU CHEMICZNEGO
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 147818
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-4
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 105163
AURA 2015-2
Pielęgnacja włosów
Agnieszka Bywalec
nr katalogowy: 89313
10.15199/2.2015.2.9
AURA 2011-2
Afrykański as w kosmetykach
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 57496
AURA 2010-4
Amazonia w kosmetyce
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 51029
OPAKOWANIE 2021-5
Mniejsze zużycie plastiku i większa skala obiegu zamkniętego
nr katalogowy: 131778
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-5
Zastosowanie miedziowych kompleksów chlorofilu jako barwników naturalnych
Elżbieta Vogt
Otmar Vogt
Ewelina Poręba
Anna Malaca
nr katalogowy: 120220
10.15199/62.2019.5.6
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2017-11
Wartość i znaczenie skór pochodzących od roślinożernych zwierząt futerkowych. Część II: Skóry nutrii
JANUSZ JERZY KUŹNIEWICZ
PIOTR WOŹNIAK
nr katalogowy: 110570
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-9-10
Targi nie tylko wakacyjne
Erwin Halentz
Józef Trzionka
nr katalogowy: 120063
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-2
Fotoelektrochemiczny rozkład soli sodowej kwasu ksylenosulfonowego w roztworze NaClO4 z dodatkiem NaClO
Lidia Osiewała
Adam Socha
Aleksandra Perek
Jacek Rynkowski
nr katalogowy: 65846
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-3
Parabens. Ecotoxicity and potential threat to aquatic environments Parabeny. Ekotoksyczność i potencjalne zagrożenie dla środowisk wodnych
Marcin Kaźmierczuk
Szymon Paczkowski
Radosław Kalinowski
Beata Tomczyk
Justyna Rybak
nr katalogowy: 97249
10.15199/62.2016.3.22
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1987-12
Biotechnologia w przemyśle kosmetycznym
JÓZEF GÓRA
nr katalogowy: 108012
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-11
Synteza, struktura i właściwości betain oraz ich zastosowania
MIROSŁAW SZAFRAN
ZOFIA DEGA-SZAFRAN
IWONA KOWALCZYK
PIOTR BARCZYŃSKI
nr katalogowy: 55588
AURA 2012-10
Czas peptydów
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 71254
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-9
Characteristics and possibilities of industrial use of castor oil Charakterystyka i możliwości przemysłowego wykorzystania oleju rycynowego
Jolanta Małajowicz
Sabina Kuśmirek
nr katalogowy: 100775
10.15199/62.2016.9.20
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1989-6
Opracowanie metody estryfikacji kwasów stearynowego i oleinowego alkoholami 2-etyloheksylowym i decylowym
STANISŁAW ROPUSZYŃSKI
EDWARD MULARCZYK
GRAŻYNA MATACZYŃSKA
nr katalogowy: 107265
AURA 2023-3
Mała butelka, a duży problem
Laura Parker
nr katalogowy: 142206
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-12
Barber
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 110997
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
Naturalnie niezdrowe Szkodliwe substancje występujące naturalnie w żywności
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 103521
AURA 2010-8
Słońce to życie..., ale ostrożnie
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 53467
AURA 2011-4
Uwaga na oznakowanie kosmetyków
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 58777
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-12
Rozważania nad spożyciem mięsa przez człowieka
Renata Stanisławczyk
nr katalogowy: 81264
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1991-12
Synteza N,N-di(polioksyetyleno)alkiloamin i ich N-tlenków
WOJCIECH MISIURNY
WOJCIECH JERZYKIEWICZ
nr katalogowy: 106926
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-4
Prostowaczka i pokrewne walcowe maszyny garbarskie
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 104902
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-12
Release of di(2-ethylhexyl) and dibutyl phthalates from municipal landfills in Poland Uwalnianie ftalanów di(2-etyloheksylu) oraz dibutylu do środowiska ze składowisk odpadów komunalnych w Polsce
Paweł Wowkonowicz
Andrzej Barański
nr katalogowy: 81322
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-6
Piorunochrony pseudoaktywne
Eduard M. BAZYLEAN
Krystian Leonard CHRZAN
nr katalogowy: 68807
AURA 2012-4
Wiosna za oknem i w nas...
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 67510
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Jakość bezpieczeństwa pracy
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143175
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-1
Dlaczego nagradzać jakość ? - rola przywódcy w doskonaleniu zarządzania jakością
Mirosław Recha
nr katalogowy: 103337
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-3
Od redakcji
Andrzej Jan Szyprowski
nr katalogowy: 104623
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Znak "Jakość Tradycja" łatwy do uzyskania
Marta Stus
nr katalogowy: 61379
AURA 2012-8
Idzie lato - chroń włosy
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 69874
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Liczba glutenowa (LG) a jakość mąki pszennej
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 55240
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-2
AKTUALNOŚCI
nr katalogowy: 84785
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-12
Jakość wzorca a jakość wykonania odzieży w świetle certyfikacji wyrobu na znak bezpieczeństwa. Cz. I
A. Witaszczyk
M. Rybicki
nr katalogowy: 6191
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-11
Ważna jest jakość
Ewa GÓRSKA
nr katalogowy: 94697
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-11
Wybrane zagadnienia oceny jakości środków transportu samochodowego
Andrzej ŚWIDERSKI
nr katalogowy: 102119
10.15199/47.2016.11.1
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Inteligentna technologia
nr katalogowy: 31189
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2010-1
Aktualności
nr katalogowy: 50758
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-9
Pomiar jakości usług medycznych z wykorzystaniem metody SERVQUAL
Roman LEWANDOWSKI
nr katalogowy: 38306
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Jakość mąki - bezustanne wyzwanie
Wojciech Górniak
nr katalogowy: 66741
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-7
Chemical and biotechnological synthesis of gamma-decalactone Chemiczna i biotechnologiczna synteza gamma-dekalaktonu
Ewa Białecka-Florjańczyk
Jolanta Małajowicz
Beata Dudziak
nr katalogowy: 99658
10.15199/62.2016.7.25
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-3
VARIA
Anna Farion
Monika Partyka
Małgorzata Biarda
Dorota Dudkiewicz
Agnieszka Hundert
Hubert Prochera
nr katalogowy: 143995
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-11
Porost zbóż Metoda poprawy jakości wypiekowej mąki
nr katalogowy: 22328
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-7
Odpowiedzialność za jakość produktu
Marek Bachorski - Rudnicki
nr katalogowy: 52988
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-3
Jakość zarządzania uczelnią wyższą a determinanty jej rozwoju
Aleksander Gwiazda
nr katalogowy: 66281
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-2
Jakość zależy od was
nr katalogowy: 74474
GAZETA CUKROWNICZA 2006-8
Jakość cukru białego wyprodukowanego podczas kampanii 2005
A. Baryga
T. Sumińska
J. Strębska-Zając
nr katalogowy: 16591
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-12
Jakość pieczywa ma zachęcać do jego spożywania. Ale czy tak jest?
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 72838
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-3
Projakościowe aspekty doskonalenia zarządzania zasobami niematerialnymi
Zbigniew Kłos
nr katalogowy: 66280
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-12
Różnorodność aspektów relacji wino a jakość życia
Zbigniew Kłos
Jacek Kłos
nr katalogowy: 31719
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-3
Wpływ zabiegów technologicznych na jakość mrożonek z grzybów jadalnych
EMILIA BERNAŚ
GRAŻYNA JAWORSKA
nr katalogowy: 25012
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Czy jakość opłaca się piekarzowi?
Jarosław Gajda
nr katalogowy: 56323
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-4
Wysoka jakość ziarna zbóż podstawą produkcji żywności wysokiej jakości
Andrzej Markowski
nr katalogowy: 66841
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-10
Jakość zapisów w umowach konsumenckich
Krzysztof Zymonik
nr katalogowy: 21923
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-9
Stosowane technologie wypieku pieczywa a jakość mąki
Alicja CEGLIŃSKA
nr katalogowy: 6381
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-10
Filtracja wody mineralnej
nr katalogowy: 30749
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-11
Jakość sprężonego powietrza w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 22594
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
Wpływ zarządzania bezpieczeństwem żywności na jakość życia
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 67357
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-3
Zarządzanie przez jakość
Adam Olszewski
nr katalogowy: 16759
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Jakość sprawozdań finansowych
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 128318
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Jakość sprawozdań finansowych
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 128318
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-6
TQM a jakość życia
Bolesław Goranczewski
Daniel Puciato
nr katalogowy: 52377
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-12
Jakość produktów z tworzyw sztucznych w kontekście procesu doboru i przygotowania surowców
Bożena Skotnicka-Zasadzień
Radosław Wolniak
nr katalogowy: 111400
10.15199/62.2017.12.5
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-2
Postrzegana jakość produktów w kontekście postrzeganej jakości marki
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 20843
GOSPODARKA WODNA 2005-9
Jakość wód na terenach leśnych w rejonie Nadleśnictwa Wołów
Julian Paluch
Krzysztof Pulikowski
nr katalogowy: 9795
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2009-8-9
Wpływ parametrów sieci na jakość sygnałów wideo
Sławomir KULA
Przemysław DYMARSKI
Grzegorz SZMYD
nr katalogowy: 46281
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-8
Problemy z wynagradzaniem za jakość
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 115372
10.15199/48.2018.8.1
wynagrodzenie
jakość
premia
sprawiedliwość
remuneration
quality
bonus
justice
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-8
Jakość produktów papierowych
KRZYSZTOF GŁOWACKI
nr katalogowy: 100460
10.15199/54.2016.8.1
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
Światowa jakość
nr katalogowy: 86993
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-11
Jakość ziarna pszenicy zebranego w 2012 roku w wybranych krajach członkowskich Unii Europejskiej - Jadwiga Rothkaehl - Stowarzyszenie Młynarzy RP
nr katalogowy: 72180
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
"Jakość Tradycja" - także dla piekarzy i cukierników
Marta Stus
nr katalogowy: 54415
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-10
POLSKA JAKOŚĆ w 100-lecie odzyskania niepodległości
Marek Roszak
Witold Poko
nr katalogowy: 116595
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-25
Jakość usług
Magdalena Mikołajewska
nr katalogowy: 31861
ELEKTROINSTALATOR 2022-5
POMIARY ELEKTRYCZNE W KONTEKŚCIE PARAMETRÓW JAKOŚCI ENERGII ELEKTRYCZNEJ
ANDRZEJ KSIĄŻKIEWICZ
nr katalogowy: 137738
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-4
Postrzeganie jakości żywności przez konsumentów
Magdalena Niewczas
nr katalogowy: 75850
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-9
Doskonalenie jakości (wyrobów) konsekwencją nowelizacji prawa konsumenckiego
Janusz ZĄBEK
nr katalogowy: 93534
10.15199/46.2015.9.2
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-9
Ranga jakości w społeczeństwie wiedzy
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 18122
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-12
System HACCP a jakość żywności
Marzena POPIS
nr katalogowy: 56160
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-12
Jakości nie otrzymuje się w prezencie - trzeba ją wypracować i dbać o nią codziennie
nr katalogowy: 102795
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-12
JAKOŚĆ ZWYCIĘŻYŁA BYLE JAKOŚĆ
nr katalogowy: 73026
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2008-6
Zastosowanie techniki termowizyjnej do diagnostyki jakości nagrzewania wsadu w piecu pokrocznym
LECH SZECÓWKA
nr katalogowy: 36078
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-9
Antoni Kiliński (1909-1989)
Witold Miecznikowski
nr katalogowy: 54399
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2007-12
Wpływ procesu prostowania na jakość taśm przeznaczonych do tłoczenia automatycznego elementów pojazdów
Jan ŁUKOWSKI
Maciej BOLDYS
nr katalogowy: 32152
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-3
VARIA
Anna Farion
Monika Partyka
Małgorzata Biarda
Dorota Dudkiewicz
Agnieszka Hundert
Hubert Prochera
nr katalogowy: 143995
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-9
Uwagi na temat jakości kształcenia
Krzysztof Chodnikiewicz
nr katalogowy: 133367
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-4
Jakość cyfrowej odbitki próbnej
SVITLANA KHADZHYNOVA
MAREK KRYCZKA
nr katalogowy: 44166
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-2
Nowoczesna technologia a jakość piwa - refleksje na ten temat i rady Mistrza - prof. Ludwika Narzissa dla współczesnych technologów piwowarów
nr katalogowy: 41718
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2016-4
Jakość energii elektrycznej w wybranej elektrowni wiatrowej na podstawie wyników badań jej parametrów i standardów
Ryszard Skliński
nr katalogowy: 97779
10.15199/74.2016.4.3
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-2
Wpływ żywienia trzody chlewnej na jakość mięsav
Joanna Brzozowska
nr katalogowy: 74699
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
VAPOR firmy TAGLIAVINI - nowoczesny piec do tradycyjnych wypieków
nr katalogowy: 71377
OPAKOWANIE 2008-4
Jakość i zużycie opakowań metalowych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 34734
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-3
Służba bhp – jakość, profesjonalizm, wyzwania
nr katalogowy: 142274
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-7
Architektura obiektów ochrony zdrowia a jakość usług medycznych – na przykładzie lecznictwa psychiatrycznego
Beata ŁABUZ-ROSZAK
Jakub S. BIL
Piotr GORCZYCA
Marek ROSZAK
nr katalogowy: 114875
10.15199/48.2018.7.1
jakość usług medycznych
architektura obiektów ochrony zdrowia
lecznictwo psychiatryczne
quality of health services
architecture of health service buildings
psychiatric services
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-2
Wpływ zawartości pszenicy miękkiej w mieszance z pszenicą twardą na wyciąg i jakość mąki oraz makaronów
nr katalogowy: 65586
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-7-8
Wysoka jakość opakowań i zrównoważony rozwój
nr katalogowy: 78971
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-1
Marketingowa istota jakości usług
Andrzej Kłosowski
nr katalogowy: 73777
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-10
Nowa jakość
Robert Kozela
nr katalogowy: 63031
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-11
Nowoczesny system mycia zbiorników dla zakładów celulozowo-papierniczych
nr katalogowy: 39515
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-23-24
Oblicza jakości
Ewa Górska
nr katalogowy: 94811
AURA 2023-5
Krótka historia jakości wody do picia
Paweł Cieślar
nr katalogowy: 143130
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-1
Zarządzanie procesami
Agnieszka MICHALAK
nr katalogowy: 32721
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Jakość mąki z perspektywy piekarza
Maciej Włodarczyk
nr katalogowy: 31679
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-11
Jakość mąki z perspektywy piekarza
MACIEJ WŁODARCZYK
nr katalogowy: 31055
OPAKOWANIE 2008-7
Rodzaje i charakterystyka tektur falistych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 36885
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-4
Wpływ Modelu Doskonalenia Zarządzania PNJ na jakość funkcjonowania organizacji.
Wiesław ŁUKASIŃSKI
Tadeusz SIKORA
nr katalogowy: 34750
OPAKOWANIE 2010-3
Opakowaniowe giętkie folie z tworzyw sztucznych jako materiały do drukowania
Bohdan Czerniawski
nr katalogowy: 50637
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-8
Wpływ właściwości papieru na jakość druków cyfrowych. Cz. 1.
Marek Kryczka
Svitlana Khadzhynova
Jerzy Skowroński
nr katalogowy: 61814
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-1
Kompetencje auditora
Marzena BARYLUK
nr katalogowy: 32712
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Czynniki wpływające na jakość ziarna pszenicy i uzyskanej z niego mąki
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 80908
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-9
Najwyższa jakość
nr katalogowy: 115762
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Z lodem Ci się upiecze
nr katalogowy: 50244
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-3
Jaka wołowina jest najlepsza?
nr katalogowy: 75381
AURA 2023-5
Krótka historia jakości wody do picia
Paweł Cieślar
nr katalogowy: 143130
GAZETA CUKROWNICZA 2011-1
Jakość cukru białego wyprodukowanego podczas kampanii 2009
Teresa Sumińska
Jadwiga Strębska-Zając
nr katalogowy: 57428
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-3
Pielęgniarstwo a jakość
Wojciech Kapała
nr katalogowy: 18224
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-12
Wysoka jakość produktu uzyskiwana w niskiej temperaturze
Laurent Guerindon
nr katalogowy: 31938
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Test tajemniczego klienta
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 30201
OPAKOWANIE 2007-7
Kryteria oceny jakości pudeł tekturowych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 28043
OPAKOWANIE 2007-6
Ocena jakości opakowań transportowych z tworzyw sztucznych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 27380
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Jakość pieczywa nadal krytykowana
Marta Stus
nr katalogowy: 35893
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Przez jakość do sukcesu
nr katalogowy: 35146
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Podstawowe surowce piekarskie: Mąka (cz. II)
nr katalogowy: 34912
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-6
XII Krajowa i IV Międzynarodowa Konferencja „Jakość przyszłości – przyszłość jakości” 5-8.06.2024 r., Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
nr katalogowy: 146603
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Jakość bezpieczeństwa pracy
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143175
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Jakość bezpieczeństwa pracy
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143175
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-10
Nowa jakość pracy służby bhp
nr katalogowy: 63010
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-5
Cechy sensoryczne i czynniki warunkujące jakość mięsa
Magdalena Górska
nr katalogowy: 98641
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-11
Analiza niezgodności w wybranych przedsiębiorstwach
Urszula BALON
Paweł NOWICKI
Piotr KAFEL
nr katalogowy: 88620
AURA 2017-7-8
Tajemnica sylfionu - pierwszej znanej rośliny wytępionej przez człowieka
Przemysław Piotr TOMCZYK
nr katalogowy: 108383
OPAKOWANIE 2005-7
Analiza wpływu procesu produkcji opakowań z tektury falistej na ich jakość
Hieronim Kubera
Monika Janicka
nr katalogowy: 11233
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
"Jakość ziarna i mąki - aspekt technologiczny i zdrowotny"
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 37734
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-1
Rozważania na temat stabilizacji jakości mąki w młynie
Wiesław Kowalewski
nr katalogowy: 23480
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2020-7-8
Systemy potwierdzenia jakości złączy i rur preizolowanych
Ewa Kręcielewska
Iwona Mazurkiewicz
nr katalogowy: 127218
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2020-7-8
Systemy potwierdzenia jakości złączy i rur preizolowanych
Ewa Kręcielewska
Iwona Mazurkiewicz
nr katalogowy: 127218
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
KOMA to jakość
nr katalogowy: 90796
OPAKOWANIE 2009-4
Jakość bębnów metalowych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 44151
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-10
Badanie jakości usług metodą SERVQUAL
Monika STOMA
nr katalogowy: 47633
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Jakość kosztuje, ale nieprzemyślana oszczędność bywa znacznie droższa
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 58699
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Żeby chleb był lepszy. Konferencja Zakładu Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa IBPRS Wpływ cech ziarna na jakość chleba
nr katalogowy: 4728
OPAKOWANIE 2012-2
Nowa jakość w odczytywaniu kodów kreskowych
Firma Cognex Corporation wprowadziła na rynek obecnie najlepszy - jak twierdzi - stacjonarny czytnik przemysłowy kodów ID DataMan 300.
nr katalogowy: 65812
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-2
Osiąganie średniej pozycji rynkowej i dużego zysku
Teresa Szczepkowicz-Duda
nr katalogowy: 76161
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-11
Jakość pszenicy i mąki oraz produkcja i spożycie przetworów zbożowych w R osji
nr katalogowy: 63571
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2014-1
Oddziaływanie przemienników częstotliwości na jakość energii elektrycznej w układzie potrzeb własnych elektrowni. Część I - Badania obiektowe
Ryszard PAWEŁEK
Irena WASIAK
nr katalogowy: 81866
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-6
Zapewnienie jakości przetworów mięsnych podczas magazynowania
Jolanta Kołodziej
nr katalogowy: 99379
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-12
Subiektywna i obiektywna jakość życia
Piotr Rogala
nr katalogowy: 88622
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH