Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-4
Czynniki wpływające na jakość mycia naczyń Czyste zależności
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 97689
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Zmyślne zmywanie(II) Mycie naczyń - organizacja zmywalni naczyń stołowych
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 18635
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Na zmywaku(I) Mycie naczyń
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 18665
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-9
Detergenty do mycia naczyń w konsumenckich zmywarkach automatycznych
Damian Lisowski
Elżbieta Sikora
nr katalogowy: 144972
10.15199/62.2023.9.5
chemia gospodarcza
związki powierzchniowo czynne
detergent do zmywarek
automatyczne mycie naczyń
household chemicals
surfactants
dishwasher detergent
automatic dishwashing
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-9
Detergenty do mycia naczyń w konsumenckich zmywarkach automatycznych
Damian Lisowski
Elżbieta Sikora
nr katalogowy: 144972
10.15199/62.2023.9.5
chemia gospodarcza
związki powierzchniowo czynne
detergent do zmywarek
automatyczne mycie naczyń
household chemicals
surfactants
dishwasher detergent
automatic dishwashing
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-10
Pora na zmywanie
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 47111
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Mycie naczyń w zmywarce nigdy nie było tak proste i tanie
nr katalogowy: 18606
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-7-8
Strefa czystości
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 92436
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-2
Patenty i projekty
nr katalogowy: 74
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
Skuteczność na zmywaku
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 86992
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-9
Czyste innowacje
nr katalogowy: 115757
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Niech żyje, żyje nam – czyli jak utrzymać zmywarkę gastronomiczną w dobrej kondycji
nr katalogowy: 142319
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Prowadź swój biznes, ona zajmie się zmywaniem
nr katalogowy: 142511
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-7
Mycie i dezynfekcja – efektywność i skuteczność działania środków myjących wobec drobnoustrojów
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Kamil Piwowarek
Alicja Napiórkowska
nr katalogowy: 127262
środki myjące
surfaktanty
mycie
dezynfekcja
przetrwalniki
cleaning agents
surfactants
washing
disinfection
spores
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2010-7-8
Ocena możliwości wykorzystania wody szarej
Jarosław Mucha
Andrzej Jodłowski
nr katalogowy: 52825
OPAKOWANIE 2021-6
Tresu MaxiPrint System oszczędza: czas, pieniądze, odpady, problemy
nr katalogowy: 132222
SZKŁO I CERAMIKA 2010-3
Odporność wybranych rodzajów zdobienia szkła gospodarczego na proces zmywania mechanicznego
DAMIAN DUBIS
nr katalogowy: 53255
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-6
Bezpieczeństwo w Twoich rękach
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 91735
SZKŁO I CERAMIKA 2009-3
Techno-stylistyczne kategorie ceramiki wczesnośredniowiecznej z północnych rejonów Śląska w świetle analiz fizykochemicznych
HENRYK STOKSIK
MARCIN PATERNOGA
nr katalogowy: 44942
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2018-9
Technologie chemicznej obróbki powierzchni metali oparte na rozpuszczalnikach organicznych
Antonina Kozłowska
nr katalogowy: 115918
technologie bezściekowe
odtłuszczanie
fosforanowanie
usuwanie powłok lakierowych.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Drobnoustroje pod lupą
nr katalogowy: 38465
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-11
Wybieramy zmywarkę
nr katalogowy: 123641
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-11
Zmywarki wózkowe Somengil - higiena i ekonomia
nr katalogowy: 94484
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Bezpieczne i ergonomiczne mycie przy użyciu węży
Stanisław Nieświec
nr katalogowy: 34575
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Czystość z połyskiem
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 110316
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Zdrowy jak ryba
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
INGRID WACHOWICZ
nr katalogowy: 23956
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-3
Zastosowanie jonitów do sorpcji jonów amonowych z wodnych roztworów renianu(VII) amonu
KATARZYNA LESZCZYŃSKA-SEJDA
GRZEGORZ BENKE
KRYSTYNA ANYSZKIEWICZ
nr katalogowy: 33538
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-7
Zmywarki do naczyń z przenośnikiem
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 121265
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Zmywarki wózkowe Somengil - higiena i ekonomia
nr katalogowy: 97844
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Zmywanie na błysk(I) Maszyny do mycia naczyń
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4270
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-8
Myjki pianowe i jakość piany
Sylwia Mierzejewska
Joanna Piepiórka-Stepuk
Sandra Masłowska
nr katalogowy: 86355
SZKŁO I CERAMIKA 2014-5
SZKLANE I CERAMICZNE NACZYNIA STOŁOWE POD LUPĄ
nr katalogowy: 87112
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-5
Niezawodne gratowanie, mycie i suszenie części w 15-sekundowym cyklu
nr katalogowy: 126451
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Zmywanie - duży problem
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 29640
CHŁODNICTWO 2017-12
Rozwiązania instalacji chłodniczych zwiększające efektywność energetyczną w mleczarniach
Stefan Reszewski
nr katalogowy: 111392
10.15199/8.2017.12.2
audyt energetyczny
oszczędności energii pierwotnej
uniknięta emisja CO2
odzysk ciepła
system free-cooling
energy audit
original energy savings
avoided emission of CO2
heat recovery
free-cooling
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-4
Effect of the hydrophobic plant extract and sodium chloride content on the rheological properties of hand dishwashing liquids Znaczenie hydrofobowych ekstraktów roślinnych i stężenia chlorku sodu w kształtowaniu właściwości reologicznych płynów do ręcznego mycia naczyń
Tomasz Wasilewski
Artur Seweryn
nr katalogowy: 97898
10.15199/62.2016.4.13
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Zmywarki wózkowe Somengil - czysta praca
nr katalogowy: 98566
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-12
Co kryją w sobie wytwory papiernicze z XVIII i XIX stulecia?
Tomasz Kozielec
nr katalogowy: 56600
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
Prozdrowotne polifenole w chorobach serca i naczyń krwionośnych
Jan Oszmiański
nr katalogowy: 29443
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-9
Czyste wytyczne
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 86442
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2012-3
Implanty naczyń krwionośnych
nr katalogowy: 68444
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-11
Instalacje rurowe mycie w obiegu zamkniętym
Joanna Piepiórka
Sylwia Mierzejewska
nr katalogowy: 48044
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-11
Oddziaływania mechaniczne Joanna Piepiórka-Stepuk, Maciej Wawrzyniak, Dariusz Piotrowski
Joanna Piepiórka-Stepuk
Maciej Wawrzyniak
Dariusz Piotrowski
nr katalogowy: 102271
10.15199/65.2016.11.8
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-10
Wpływ ładunku elektrycznego na potencjał elektrokinetyczny na granicy faz: proteza naczyń krwionośnych-krew
Bożena ŁOWKIS
Beata ZBOROMIRSKA-WNUKIEWICZ
Katarzyna GRYZŁO
nr katalogowy: 38643
OPAKOWANIE 2020-9
Opakowania wielokrotnego użytku tematem dialogu
nr katalogowy: 128115
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
Higieniczne ABC
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 119627
gastronomia
czystość i higiena
środki chemiczne
mycie
płukanie
dezynfekcja
odkamienianie
usuwanie przypaleń
czyszczenie
gastronomy
cleanliness and hygiene
chemical agents
washing
rinsing
disinfecting
descaling
removing burns
cleaning
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2006-5
Mycie parą
nr katalogowy: 22575
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-11
Produkcja firmy KILIA
nr katalogowy: 9656
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-8
Wykorzystanie soli magnezowych kwasu lauryloeterosiarkowego i kwasu alkilobenzenosulfonowego do wytwarzania płynów do ręcznego mycia naczyń
TOMASZ WASILEWSKI
JAN PRZONDO
JUSTYNA GORZELAK
nr katalogowy: 61525
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-4
Posadzki w zakładach przemysłu spożywczego
Sylwia Mierzejewska
nr katalogowy: 67526
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-2
Mycie maszyn i urządzeń w przemyśle spożywczym
P.P. Lewicki
nr katalogowy: 14767
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-2
Błysk tkwi w szczegółach
SYLWIA MIERZEJEWSKA
nr katalogowy: 3998
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-6
Środek do czyszczenia szkła
Andrzej Bądkowski
nr katalogowy: 8086
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 132515
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-7
Odpowiedzi redakcji
nr katalogowy: 238
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-8
Mycie rąk ważne jak karabin
Robert Kozela
nr katalogowy: 8147
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 132515
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-12
Analiza i optymalizacja procesów mycia
nr katalogowy: 141093
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Nowa jakość dozowania
nr katalogowy: 46077
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-4
Sterole roślinne w żywieniu i przemyśle spożywczym
Izabela Podgórska
Ewa Solarska
nr katalogowy: 105775
10.15199/65.2017.4.7
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-9
Polskie wersje norm dotyczących maszyn dla przemysłu spożywczego
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 115718
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-9
Polskie wersje norm dotyczących maszyn dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 115717
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-4
Pracownik obory
Iwona Romanowska-Słomka
nr katalogowy: 59017
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-4
Nanowłókna celulozowe o właściwościach hemostatycznych
ANNA PINAR
ROMUALDA KOŹMIŃSKA
nr katalogowy: 90938
10.15199/60.2015.4.3
OPAKOWANIE 2005-1
BioWare - korzystając z mądrości Natury
nr katalogowy: 11066
OPAKOWANIE 2005-1
BioWare - korzystając z mądrości Natury
nr katalogowy: 11066
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2010-1
Wykorzystanie metod inżynierii materiałowej w analizie ceramiki starożytnej – badania makro- i mikroskopowe
Katarzyna Konopka
Agnieszka Biernacka
Dorota Riegert
Urszula Kobylińska
nr katalogowy: 49855
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-3
Niebezpieczna homocysteina
Ewa Sicińska
nr katalogowy: 5237
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-4
Światowy standard oferty
E. Smoliński
nr katalogowy: 7069
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Właściwa higiena
nr katalogowy: 132101
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-12
Analiza i optymalizacja procesów mycia
nr katalogowy: 141093
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Jak to jest z tą higieną dłoni, czyli która metoda mycia rąk jest lepsza i dlaczego?
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 132510
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2020-6
Automatyczne sterowanie i regulacja
nr katalogowy: 126758
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-11
Im starszy, tym lepszy
nr katalogowy: 22044
SZKŁO I CERAMIKA 2005-4
Patenty zgłoszone w UP RP
nr katalogowy: 15159
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
Multi Washer – po prostu mycie niskim kosztem
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 147653
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-18
Najdawniejsze sztuczne tworzywa
Bolesław Orłowski
nr katalogowy: 54486
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-2
Melamina jako składnik naczyń i przyborów kuchennych. Analiza przypadków produktów niebezpiecznych dla zdrowia konsumentów
Małgorzata A. Jarossová
Paulina Krnáčová
Małgorzata Krzywonos
Anna Cierniak-Emerych
Alica Lacková
Szymon T. Dziuba
nr katalogowy: 124849
10.15199/62.2020.2.14
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Ważna decyzja
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 18607
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
Zmywanie na błysk
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4329
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4297
OPAKOWANIE 2004-9
Wykorzystanie naczyń i opakowań w kuchenkach mikrofalowych
Krzysztof Melski
nr katalogowy: 3332
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-3
Mycie płytowych wymienników ciepła
Joanna Piepiórka-Stepuk
nr katalogowy: 75466
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Mycie w systemie CIP
JOANNA PIEPIÓRKA
JAROSŁAW DIAKUN
nr katalogowy: 30675
OPAKOWANIE 2022-4
Antybakteryjne lakiery firmy Schur Flexibles
nr katalogowy: 137327
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2005-3
Opis i wizualizacja sieci naczyń krwionośnych
Dzmitry SANKO
AIexander TUZIKOV
nr katalogowy: 11666
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-11
Nowoczesny system mycia zbiorników dla zakładów celulozowo-papierniczych
nr katalogowy: 39515
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2008-3
Jakie wymagania powinny spełniać posadzki w kuchniach przemysłowych
Henryk Pieczarowski
nr katalogowy: 37021
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-2
Projektowanie higienizacji w zakładach przemysłu spożywczego
KATARZYNA GODLEWSKA
nr katalogowy: 24313
SZKŁO I CERAMIKA 2014-3
Dawnych naczyń czar
DANUTA SAGA TOMASZEWSKA
nr katalogowy: 84826
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-8
Srebro jako biocyd stosowany we włókiennictwie
M. Gonciarz-Wach
nr katalogowy: 19775
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2023-10
WYKORZYSTANIE DETEKCJI WYCHWYTU ELEKTRONÓW DO BADANIA MIGRACJI ZWIĄZKÓW KARBONYLOWYCH Z NACZYŃ EKOLOGICZNYCH DO ŻYWNOŚCI
Karolina Brończyk
Agata Dąbrowska
Adam Dąbrowski
nr katalogowy: 145694
10.15199/13.2023.10.4
naczynia ekologiczne
związki karbonylowe
migracja
profil sensoryczny kawy
ecological vessels
carbonyl compounds
migration
sensory profile of coffee
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Dania z warzywniaka
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
INGRID WACHOWICZ
nr katalogowy: 31173
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-10
Ręcznik bardziej higieniczny
nr katalogowy: 101388
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-3
Innowacyjne technologie i ur ządzenia stosowane w czyszczeniu cylindrów rastrowych i cylindrów for mowych wklęsłodrukowych
Elżbieta Włodarczyk
nr katalogowy: 75551
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-4
Wybrane zgłoszenia patentowe z dziedziny chemii (wg Biuletynu Urzędu Patentowego, nr 2 i 3 z 2011 r.)
nr katalogowy: 58874
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2021-4
Urządzenia do przygotowania powierzchni
nr katalogowy: 131292
AUTO MOTO SERWIS 2020-7
Automatyczne skrzynie biegów w warsztacie (cz. 15) – Suzuki
Mariusz Leśniewski
nr katalogowy: 135610
GOSPODARKA WODNA 2012-2
INFORMACJE NOWOŚCI INFORMACJE
nr katalogowy: 65680
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2014-3
Krótki przegląd technik biometrycznych do rozpoznawania osób
Mirosława Plucińska
nr katalogowy: 83105
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Posadzki przemysłowe wymagania higieniczno-sanitarne
JOANNA PIEPIÓRKA
IWONA MICHALSKA-POŻOGA
nr katalogowy: 37386
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
O zmywalniach raz jeszcze Projektując zmywalnię warto pamiętać, by nie wymyślać zagrożeń na siłę.
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 18579
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2005-3
Wykorzystanie przetwarzania obrazu jako metody analizy naczyń krwionośnych wraz z obrazami angiograficznymi
Bogusław OBARA
Rafał T. NIŻANKOWSK
nr katalogowy: 11675
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-6
Badanie właściwości drukowych papierów makulaturowych pod kątem ich zastosowania do drukowania książek
STEFAN JAKUCEWICZ
ANETA DĄBROWSKA
nr katalogowy: 36192
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-3
Wpływ zabiegów technologicznych na jakość mrożonek z grzybów jadalnych
EMILIA BERNAŚ
GRAŻYNA JAWORSKA
nr katalogowy: 25012
OPAKOWANIE 2022-4
Antybakteryjne lakiery firmy Schur Flexibles
nr katalogowy: 137327
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Sztuka ekspedycji
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 82357
SZKŁO I CERAMIKA 2012-5
"Początki ceramiki artystycznej pogranicza Śląska i Łużyc"
Muzeum Ceramiki
nr katalogowy: 71882
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-10
Efektywne procesy pasteryzacji na urządzeniach Alfa Laval
nr katalogowy: 116669
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-9
Prawidłowe mocowanie obrabianych elementów poprawia efektywność czyszczenia
nr katalogowy: 122499
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
NOWOŚCI
nr katalogowy: 36858
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-4
Higieniczne wykończenie tekstyliów nanocząstkami srebra
EVELYN RENNÉ
nr katalogowy: 34786
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Wpuszczone w kanał
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 30186
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Nowości
nr katalogowy: 36591
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2004-8-9
Ocena rozkładów prędkości przepływu w modelach naczyń krwionośnych ze stentami
D. Liepsch
A. Sakurai
Th. Tiefenbacher
H. Berger
Th. Kleinschmidt
O. Greil
nr katalogowy: 1095
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-11
Wydajne systemy CIP
nr katalogowy: 102287
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Jak to jest z tą higieną dłoni, czyli która metoda mycia rąk jest lepsza i dlaczego?
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 132510
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-4
Techniki wizyjne w automatyzacji procesu pozycjonowania przedmiotu obrabianego na frezarce sterowanej numerycznie
Stefan Domek
Paweł Dworak
Krzysztof Okarma
Krzysztof Pietrusewicz
nr katalogowy: 50901
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2009-5
S7AOS- dla SIMATIC S7-300
Adam Romański
nr katalogowy: 47267
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Przystępna jakość
nr katalogowy: 39713
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2004-1
WŚRÓD KSIĄŻEK
nr katalogowy: 1966
AURA 2022-11
Zużycie prądu w domu
nr katalogowy: 140552
SZKŁO I CERAMIKA 2014-5
Entrada Gratis BEZCENNA CERAMIKA Z NIKARAGUI
DOROTA ŁASISZ
nr katalogowy: 87115
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-3
Saponins of horse chestnuts. Traditional herbal medicine as a renewable chemical raw material Saponiny kasztanowca. Tradycyjny lek roślinny w roli odnawialnego surowca chemicznego
Mariusz M. Gruza
Kamil Jatczak
Bogdan Zagrodzki
Katarzyna Filip
Grzegorz Grynkiewicz
nr katalogowy: 90068
10.15199/62.2015.3.15
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Multi Washer – efektywne mycie koszy
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 127409
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-11
Czy efektywne składowanie towaru w magazynie gwarantuje uzyskanie przewagi nad konkurencją?
Karolina Pakura
nr katalogowy: 80783
OPAKOWANIE 2020-9
TGM oferuje rozwiązania „pod klucz”
nr katalogowy: 128127
OPAKOWANIE 2005-8-2
Automatyczne urządzenia do pakowania kapusty kwaszonej
nr katalogowy: 11396
OPAKOWANIE 2007-12
Flakony perfumeryjne Historia najstarszych opakowań do przechowywania Historia najstarszych opakowań do przechowywania
Beata Hoffmann
nr katalogowy: 32070
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
Top najlepszych zmywarek dla piekarni i cukierni
nr katalogowy: 144834
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2024-10
Urządzenie do szybkiego oznaczania formaldehydu uwalnianego z naczyń ekologicznych do żywności
Adam KONIECZKA
Karolina BROŃCZYK
Michał ADAMSKI
Agata DĄBROWSKA
Adam DĄBROWSKI
nr katalogowy: 150766
10.15199/48.2024.10.40
formaldehyd
naczynia ekologiczne
czujniki elektrochemiczne
analiza GC-ECD
formaldehyde
ecological vessels
electrochemical sensors
GC-ECD analysis
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Multi Washer – efektywne mycie koszy
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 127409
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2006-10
NORMALIZACJA
nr katalogowy: 21619
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-1-2
Doskonalenie metod badania zabezpieczeń
Zygmunt Kuran
Sławomir Skrodzki
nr katalogowy: 7492
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-6
AUTOMATYCZNA ORGANIZACJA BAZY MUZYCZNEJ NA PODSTAWIE NASTROJU MUZYKI
Magdalena Piotrowska (Plewa)
nr katalogowy: 106342
10.15199/59.2017.6.42
Automatyczne wyszukiwanie muzyki
automatyczne rozpoznawanie nastroju w muzyce
parametryzacja muzyki
algorytmy sztucznej inteligencji
Music Information Retrieval (MIR)
Music Emotion/Mood Recognition (MER)
Parameterization
Machine Learning
OPAKOWANIE 2006-1
Automatyczne systemy pakowania ładunków paletowych
Mariola Maćko
nr katalogowy: 18083
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2004-12
Słownikowe metody diagnostyczne analogowych układów elektronicznych
J. Rutkowski
nr katalogowy: 1259
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Koniec ery ręcznych żelazek do wypieku wafli
Marek Chodnicki
nr katalogowy: 62015
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2008-9
Wpływ wybranych czynników na bezzwrotne zużycie wody w gospodarstwach wiejskich
Tomasz Bergel
Piotr Bugajski
nr katalogowy: 38124
OPAKOWANIE 2015-7
WSTĘP
Anna Naruszko
nr katalogowy: 92400
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-7
Multi Washer - efektywne mycie koszy, forem i wózków
nr katalogowy: 121157
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-3
Wiadomości Wydarzenia
nr katalogowy: 125698
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-10
Zmywarki wózkowe - coraz bardziej popularne
nr katalogowy: 101136
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Kelner czy samoobsługa?
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 114527
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2013-10
Audytor OZC 6.0 Pro
MICHAŁ STRZESZEWSKI
nr katalogowy: 79666
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2004-7-8
Nie płynie więcej niż potrzebujesz. Automatyczne ograniczniki przepływu AQ
Michał Mika
nr katalogowy: 873
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-11
An innovative method for assessment of quality and economic parameters of hand dishwashing liquids Innowacyjna metoda jakościowej i ekonomicznej oceny płynów do ręcznego mycia naczyń
Wiesław Hreczuch
Emilia Kazek
Arkadiusz Chruściel
Karolina Dąbrowska
nr katalogowy: 95017
10.15199/62.2015.11.19
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2006-7
Automatyczne oznaczanie parametrów jakościowych koksu wielkopiecowego
S. Dubrawski
J. Sawicki
M. Zych
K. Sznajder
W. Sulej
nr katalogowy: 16350
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Automatyczne termoolejowe piece HEUFT VATO
nr katalogowy: 64113
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Efektywne mycie
Sławomir Sobkiewicz
nr katalogowy: 63447
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-7-8
Blendery na lata
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 53146
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-10
Jedno mieszadło ISO-MIX to realizacja różnych zadań w jednym zbiorniku
nr katalogowy: 55110
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-5
Wskazówki dotyczące profesjonalnego usuwania plam
Alessandro Conedera
nr katalogowy: 139931
SZKŁO I CERAMIKA 2007-1
Technika grafitowania naczyń w garncarstwie kultury przeworskiej w świetle analiz specjalistycznych ceramiki z okolic Wrocławia
HENRYK STOKSIK
nr katalogowy: 24154
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Nowa seria PT od Winterhalter: bezkompromisowe zmywarki kapturowe
nr katalogowy: 132662
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Nowa seria PT od Winterhalter: bezkompromisowe zmywarki kapturowe
nr katalogowy: 133972
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-8-9
Mycie i dezynfekcja opakowań wielokrotnego użytku
Sylwia Mierzejewska
Mariusz Wlazło
nr katalogowy: 71079
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-10
Adaptacyjna kompensacja wpływu czasu martwego w falowniku napięcia z modulacją szerokości impulsów
Artur CICHOWSKI
Janusz NIEZNAŃSKI
nr katalogowy: 3867
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2006-7
Urządzenie SKCT-99 do automatycznej kalibracji użytkowych czujników temperatury
M. Orzyłowski
T. Kałużniacki
Z. Rudolf
nr katalogowy: 16359
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-1-2
Urządzenia i systemy wykrywania i lokalizacji doziemień w przemysłowych sieciach IT oraz TN-TT
Jarosław Mielczarek
Maciej Sałasiński
nr katalogowy: 7497
OPAKOWANIE 2015-9
Automat do hot-stampingu i sztancowania w krakowskim oddziale firmy Follak
nr katalogowy: 94358
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2013-12
Kurs programu Audytor OZC (22)
MICHAŁ STRZESZEWSKI
PIOTR WERESZCZYŃSKI
nr katalogowy: 81064
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2011-9a
Nowe książki - Ryszard Tadeusiewicz, Jacek Śmietański Pozyskiwanie obrazów medycznych oraz ich przetwarzanie, analiza, automatyczne rozpoznawanie i diagnostyczna interpretacja
Michał Strzelecki
nr katalogowy: 62376
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-9
Wpływ mycia wyporowego na zawartość ligniny i kwasu heksenuronowego w masie siarczanowej świerkowej
M. Mostafi zur Rahman
František Potucek
nr katalogowy: 116265
10.15199/54.2018.9.1
masa siarczanowa świerkowa
mycie wyporowe
kwas heksenuronowy
liczba kappa
lignina
spruce kraft pulp
displacement washing
hexenuronic acid
kappa number
lignin
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-7-8
Stosowanie najlepszych praktyk (BAT) w browarnictwie
Jędrzej KASPRZAK
nr katalogowy: 69443
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2013-6
Klasyka i nowoczesność w chemicznej obróbce metali
ELŻBIETA BŁACHOWICZ
nr katalogowy: 77091
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-4
Mycie enzymatyczne w przemyśle spożywczym
Joanna Piepiórka-Stepuk
Sylwia Mierzejewska
Mariusz Wlazło
nr katalogowy: 97876
10.15199/65.2016.4.7
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-3
Zjedz zamiast wyrzucić
nr katalogowy: 136807
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2008-6
Automatyczne rozdmuchiwarki
nr katalogowy: 40076
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2004-8-9
Automatyczne wyznaczanie deformacji obiektów trójwymiarowych na potrzeby animacji twarzy
M. Witkowski
M. Kujawińska
R. Sitnik
nr katalogowy: 1174
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2004-5
Wykorzystanie technik monitorowania systemu wizualizacji Lumel - Ciepło do poprawy stabilności regulacji w układzie ciepłej wody użytkowej węzłów kompaktowych
Sławomir Kowalczyk
Andrzej Nowosad
nr katalogowy: 837
OPAKOWANIE 2019-12
Opakowania produktów do podgrzewania w wysokich temperaturach - część 1.
Ewa Rajnsz
nr katalogowy: 124289
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2019-11
Komputery dla rozsądnych
nr katalogowy: 123677
OPAKOWANIE 2015-11
Jakość i elegancja
nr katalogowy: 94918
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Nowa seria PT od Winterhalter: bezkompromisowe zmywarki kapturowe
nr katalogowy: 132662
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Nowa seria PT od Winterhalter: bezkompromisowe zmywarki kapturowe
nr katalogowy: 133972
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-1
Zawartość histaminy w warzywach surowych i gotowanych
Barbara Czerniejewska-Surma
Dominika Plust
Zdzisław Domiszewski
Grzegorz Bienkiewicz
Gabriela Bojdo
Orina Surma
nr katalogowy: 65498
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-2
Automatyczne liczenie pstrocin i otrąb w każdym rodzaju mąki
nr katalogowy: 120559
AUTO MOTO SERWIS 2020-6
Automatyczne skrzynie biegów w warsztacie (cz. 14) – Renault/Citroën
Mariusz Leśniewski
nr katalogowy: 135569
AUTO MOTO SERWIS 2019-8
Automatyczne skrzynie biegów w warsztacie (cz. 9, Ford)
Mariusz Leśniewski
nr katalogowy: 135984
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2010-1
Sterownik S7-200 i modem MD720-3
Rafał Lipowski
nr katalogowy: 50064
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-6
Regulacje prawne dotyczące mycia żywności
Aleksandra Jasieniak
nr katalogowy: 141059
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-6
Regulacje prawne dotyczące mycia żywności
Aleksandra Jasieniak
nr katalogowy: 141059
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-7
Nowocześnie i skutecznie - pianowa technika mycia
Marian K. Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 107969
OPAKOWANIE 2016-6
OPAKOWANIA Z PAPIERU I TEKTURY DOSTAWCY PODŁOŻY I URZĄDZEŃ
nr katalogowy: 99079
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2015-4
Automatyczne systemy wizyjne usprawniające ruch drogowy i zwiększające bezpieczeństwo
Julian Balcerek
Adam Konieczka
Karol Piniarski
Krzysztof Maćkowiak
Tomasz Marciniak
Adam Dąbrowski
nr katalogowy: 90821
10.15199/13.2015.4.1
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2015-9
Wybrane zagadnienia budowy automatycznych generatorów struktur gramatycznych języków naturalnych. Część 4 - w kierunku języków kontrolowanych
Zbigniew Handzel
Mirosław Gajer
Joanna Dybiec-Gajer
nr katalogowy: 93965
10.15199/13.2015.9.22
OPAKOWANIE 2015-6
OPAKOWANIA Z PAPIERU I TEKTURY DOSTAWCY PODŁOŻY I URZĄDZEŃ
nr katalogowy: 92389
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-1-2
Jak oszczędzać w gastronomii i zapewnić sobie spokój w niepewnych czasach?
nr katalogowy: 141818
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Z wizytą w Kolonii i Kościanie
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 66210
SZKŁO I CERAMIKA 2013-4
Piękno w detalach
KATIA SOKOŁOWA-ZYZAK
nr katalogowy: 78422
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Porcelana – gwarancja smaku i serwisu
nr katalogowy: 132664
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-10
TOP najlepszych zmywarek dla gastronomii
nr katalogowy: 145619
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-6
ARTEZEN Dough Handling- dzielarki, wagi kontrolne i linie do chleba
nr katalogowy: 106087
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-9-10
Sygnały o technice
nr katalogowy: 105469
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-7
Podwójne życie robotyki
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 34466
OPAKOWANIE 2007-9
Automatyczne systemy kontroli jakości na składarko-sklejarkach
nr katalogowy: 29739
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-6
Zastosowanie koncepcji bezpieczeństwa funkcjonalnego w ocenie automatycznych synchronizatorów prądnic
Grzegorz REDLARSKI
Marcin ŚLIWIŃSKI
nr katalogowy: 35749
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-5
Technika na codzień
nr katalogowy: 25980
CHŁODNICTWO 2007-4
Nowe automatyczne odpowietrzniki AUTO-PURGER APMC firmy HANSEN, USA
WALDEMAR BOJANOWSKI
nr katalogowy: 25577
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH