Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-4
Czystość mikrobiologiczna powietrza w zakładach mięsnych
Robert Palka
nr katalogowy: 25371
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
HERT. Czystość i higiena - moda czy konieczność.Rrozmowa z Michałem Barcickim, menedżerem produktu w firmie Hert
Magdalena Mart
nr katalogowy: 5055
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Zalety zmywarek firmy Winterhalter
nr katalogowy: 28980
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-6
AIRSPEXX - HIGIENA POWIETRZA W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM
nr katalogowy: 106766
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-10
TOP najlepszych zmywarek dla gastronomii
nr katalogowy: 145619
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-11
Czyste kosze to nasza specjalność
nr katalogowy: 94485
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Promass Q - tam, gdzie jakość procesu produkcji jest kluczowa
nr katalogowy: 116707
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-9-10
Promass Q – tam, gdzie jakość procesu produkcji jest kluczowa
nr katalogowy: 128805
OPAKOWANIE 2020-5
Bezpieczeństwo dostaw w epoce koronawirusa
nr katalogowy: 126472
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
Higiena pod lupą
nr katalogowy: 98405
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
Nie czekaj - myj! Nowe myjki komorowe na polskim rynku
nr katalogowy: 71376
AURA 2012-10
Grzyby pleśniowe w pomieszczeniach inwentarskich
Agnieszka GALUS-BARCHAN
nr katalogowy: 71246
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-4
Higiena pracowników w sklepie mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 131406
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-10
WYBRANE PROBLEMY UTRZYMANIA CZYSTOŚCI I HIGIENY W ZAKŁADACH MIĘSNYCH
Marian Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 145524
czystość i higiena w zakładach mięsnych
środki czystości
metody
sposoby i techniki mycia
cleanliness and hygiene in meat processing plants
cleaning agents
methods
ways and techniques of washing
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-8
Higiena w zakładach produkcji sierpień 2024 l tom 78 żywności – na co zwrócić szczególną uwagę?
Anna Niepsuj-Wójkowska
nr katalogowy: 150097
10.15199/65.2024.8.3
bezpieczeństwo żywności
higiena produkcji
strefy higieniczne
monitoring środowiska
food safety
production hygiene
hygienic zoning
environmental monitoring
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Para w przemyśle spożywczym. Bezpieczeństwo i higiena – eliminacja ryzyka zanieczyszczenia żywności
Gwidon Janów
nr katalogowy: 133094
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Para w przemyśle spożywczym. Bezpieczeństwo i higiena – eliminacja ryzyka zanieczyszczenia żywności
Gwidon Janów
nr katalogowy: 133094
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-12
Studia podyplomowe "Bezpieczeństwo, higiena i ochrona środowiska pracy" Prywatna Wyższa Szkoła Ochrony Środowiska w Radomiu
nr katalogowy: 56139
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-9
Ergonomiczna organizacja miejsca pracy
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 8189
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-2
Właściwości technologiczne mąki pszennej i możliwości ich modyfikacji
Roman Jurga
nr katalogowy: 82295
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-12
Rozdział 4. Podstawowe wyróżniki fizyczne jakości mąk pszennych i produkcja mąk o specjalnym przeznaczeniu
Roman Jurga
nr katalogowy: 81096
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-3
Ocena czystości mikrobiologicznej powierzchni produkcyjnych
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 104727
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Czystość w hotelach
dr Arletta Kowalik
nr katalogowy: 130944
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Czystość w hotelach
dr Arletta Kowalik
nr katalogowy: 130944
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego Higiena personelu
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 18605
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Właściwa higiena
nr katalogowy: 132101
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2006-2
Możliwości wykorzystania naturalnego składu zasypek do krystalizatora urządzenia COS w znacznikowych badaniach ich wpływu na czystość stali
FIRGANEK H.
KANIA H.
nr katalogowy: 17019
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-9
Podstawowe wyróżniki jakości mąk pszennych i zmiany ich właściwości
Roman Jurga
nr katalogowy: 93458
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-4
Podsumowanie programu
Robert Kozela
nr katalogowy: 34712
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-1
Nowe rozwiązanie poprawiające czystość mikrobiologiczną ziarna
nr katalogowy: 32426
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-9
Międzywydziałowe Studia Podyplomowe "Ochrona Środowiska & Bezpieczeństwo i Higiena Pracy”
nr katalogowy: 29797
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2007-2
WPŁYW STĘŻENIA TELLURU NA CZYSTOŚĆ I MORFOLOGIĘ SREBRA KATODOWEGO
PIOTR R. ŻABIŃSKI
LIDIA BURZYŃSKA
nr katalogowy: 24339
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-1
Tamte klimaty
Jerzy Knyziak
nr katalogowy: 23560
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-10
Mechaniczne właściwości mieszanin nitrocelulozy z wybranymi związkami małocząsteczkowymi
Tomasz Wolszakiewicz
nr katalogowy: 71705
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-9
Studia podyplomowe Bezpieczeństwo i Higiena Pracy Wydział Geoinżynierii, Górnictwa i Geologii Politechnika Wrocławska
nr katalogowy: 38293
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-1
BEZPIECZEŃSTWO i HIGIENA PRACY JAKO ELEMENT REWOLUCJI TECHNICZNEJ W PRZEMYŚLE
nr katalogowy: 23561
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-5
Zintegrowane zastosowanie czyściw i mat olejowych oraz myjki do części gwarantuje czystość w zakładzie
nr katalogowy: 120318
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-6
Studia podyplomowe Bezpieczeństwo i higiena pracy.Zachodniopomorska Szkoła Biznesu w Szczecinie
nr katalogowy: 36149
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-2
Higiena produkcji pasz w świetle aktualnych wymagań (część 1)
WALDEMAR KOROL
nr katalogowy: 32970
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Ręka rękę myje
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 29639
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-1
Podręcznik „Bezpieczeństwo i higiena pracy”
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 141342
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-12
DOKUMENTACJA SYSTEMU HACCP w sklepie mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 135050
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Najważniejsze wskaźniki jakości mąki pszennej
Roman Jurga
nr katalogowy: 69069
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Bezpieczeństwo potraw
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 54030
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-6
Spełnienie przez ABK wymagania podstawowego „Higiena, zdrowie i środowisko”
Lech Misiewicz
Paweł Walczak
nr katalogowy: 138085
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-6
Spełnienie przez ABK wymagania podstawowego „Higiena, zdrowie i środowisko”
Lech Misiewicz
Paweł Walczak
nr katalogowy: 138085
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Para w przemyśle spożywczym. Bezpieczeństwo i higiena – eliminacja ryzyka zanieczyszczenia żywności
Gwidon Janów
nr katalogowy: 133094
OPAKOWANIE 2010-3
Czystość w drukarni opakowań
Mirosław Bohdan
nr katalogowy: 50638
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-4
Higiena rąk w przemyśle mięsnym
Robert Palka
Hanna Bartnicka
nr katalogowy: 119686
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-4
Bezpieczeństwo i higiena pracy
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 44143
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-6
Anuga FoodTec 2009 - najnowsze rozwiązania dla producentów napojów i żywności (cz. 2)
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 45304
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-2
Politechnika Śląska Wydział Organizacji i Zarządzania
nr katalogowy: 15808
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-10
Outsourcing usług czystości
nr katalogowy: 87479
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-10
Właściwości fizyczne i zmiany jakości mąki pszennej
ROMAN JURGA
nr katalogowy: 47108
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-1
Podręcznik „Bezpieczeństwo i higiena pracy”
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 141342
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-2
Higiena personelu w produkcji żywności
Joanna Piepiórka Iwona Wojtasik-Kalinowska
nr katalogowy: 50154
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-2
Studia podyplomowe Bezpieczeństwo i higiena pracy Uniwersytet Oświatowy w Poznaniu
nr katalogowy: 50009
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-2
Studia podyplomowe Bezpieczeństwo, higiena pracy i zagrożenia środowiskowe Wyższa Szkoła Inżynierii, Bezpieczeństwa i Ekologii w Sosnowcu
nr katalogowy: 57562
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-7
SPIS TREŚCI
nr katalogowy: 61121
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
Najekonomiczniejszy system otrzymywania wody laboratoryjnej
nr katalogowy: 7153
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-10
Czystość krok po kroku
nr katalogowy: 12121
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-1
Czysta woda
kd
nr katalogowy: 10247
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-1
Czysta woda
kd
nr katalogowy: 10247
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-2
Kontrola mikrobiologiczna w browarze (2)
J. Baranowska
nr katalogowy: 20680
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-5
Najlepsze placówki handlowe z Żywca
nr katalogowy: 16739
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-6
Z myślą o pracownikach - ze szkodą dla higieny?
nr katalogowy: 60140
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-11
"Higiena żywności i żywienia podstawą zdrowia – suplementy diety w żywieniu i profilaktyce"
Jerzy Bertrandt
Adam Bogacz
nr katalogowy: 48286
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-10
Nowa książka
Zbigniew Duda
nr katalogowy: 21560
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-11
Politechnika Śląska Wydział Inżynierii Środowiska i Energetyki
nr katalogowy: 21346
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-1
Preparat czyszczący wnętrza pojazdów
Andrzej Bądkowski
nr katalogowy: 7883
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-1
Preparat czyszczący wnętrza pojazdów
Andrzej Bądkowski
nr katalogowy: 7883
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-3
Prawa i obowiązki pracownika i pracodawcy
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 7943
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
nr katalogowy: 18633
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-2
Nie tylko behapowcy
R. Kozela
nr katalogowy: 15802
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-2
Edukacja w zakresie bhp
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 7903
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-3
Monitoring higieny w przemyśle spożywczym
A. Kunicka
nr katalogowy: 20834
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-1
Politechnika Śląska Wydział Inżynierii Materiałowej i Metalurgii
nr katalogowy: 15847
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-7-8
Rexam Glass w Polsce
nr katalogowy: 6841
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-5
Rexam Glass w Polsce
nr katalogowy: 6789
OPAKOWANIE 2004-9
Rexam Glass w Polsce
nr katalogowy: 3343
OPAKOWANIE 2004-5
Rexam Glass w Polsce
nr katalogowy: 3217
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-2
Skuteczność procesów mycia w przemyśle spożywczym
P. P. Lewicki
nr katalogowy: 20847
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
nr katalogowy: 18663
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4194
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-4
Szczególna ochrona pracy młodocianych
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 7982
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Higiena absolutna coś całkiem prostego (XV)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11965
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
REXAM Rexam Glass w Polsce
nr katalogowy: 7161
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-8
Rozprawy doktorskie i habilitacyjne
Ewa Wyglądała
nr katalogowy: 263
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-8
Higiena i mikrobiologia żywności
Paweł Kitzman
nr katalogowy: 9591
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-3
Skuteczność działania preparatu biobójczego do obuwia
MICHALINA FALKIEWICZ-DULIK
nr katalogowy: 112600
10.15199/60.2018.03.3
preparat biobójczy do obuwia
profilaktyka grzybicy stóp
higiena obuwia
biocidal footwear preparation
prevention of athlete’
s foot
hygiene of footwear
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-9
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 18487
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4328
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-9
FI EUROPA FSH 2005 - WKRÓTCE WSZYSTKO ZAREZERWOWANE
nr katalogowy: 14129
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XXI)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 12145
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-7
Jak chronimy zdrowie w pracy
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 8105
SZKŁO I CERAMIKA 2006-5
Dodatki modyfikujące i zanieczyszczenia surowcowe w syntezie pigmentów cyrkonowych
C. Dziubak
nr katalogowy: 22501
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-9
Higiena i bezpieczeństwo żywności w przepisach Unii Europejskiej
Piotr Szymański
nr katalogowy: 16673
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XVI)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11998
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
Zagrożenia a higiena w produkcji soków
Monika Trząskowska
Stanisław Kalisz
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 88493
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4114
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-8
Higiena w piekarni
nr katalogowy: 12734
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-7
Higiena w piekarni
nr katalogowy: 12717
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-12
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 22927
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 18580
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-5
BHP - co to jest
Z. Niczyporuk
nr katalogowy: 15659
GAZETA CUKROWNICZA 2005-5
Higiena produkcji w cukrownictwie. Wymagania prawne a IFS
H. Woźniak
nr katalogowy: 9400
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-8
Higiena w wojsku
Ryszard Szozda
nr katalogowy: 8150
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-12
Studia podyplomowe Bezpieczeństwo i higiena pracy Studium Generale Sandomiriense Wyższa Szkoła Humanistyczno-Przyrodnicza w Sandomierzu
nr katalogowy: 72993
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Higiena żywności w Kodeksie Żywnościowym. Komisja Kodeksu Żywnościowego
A. Skrzyńska
nr katalogowy: 7022
OPAKOWANIE 2006-9
Czystość mikrobiologiczna opakowań metalowych dla przemysłu spożywczego
Ewa Kryczko
nr katalogowy: 17899
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-6
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego(XXVIII)
nr katalogowy: 18556
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 3996
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Wymagania mikrobiologiczne dla żywności - projekt Komisji Wspólnoty Europejskiej
B. Windyga
H. Ścieżyńska
nr katalogowy: 14887
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-3
Ocena efektywności przemiału ziarna pszenicy na podstawie zależności zawartości popiołu i barwy mąki
Roman Jurga
nr katalogowy: 20108
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 132499
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-12
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XI) Wstępna obróbka surowców
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4330
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-12
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XXII)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 12174
GAZETA CUKROWNICZA 2005-4
Czystość soku surowego a efektywność oczyszczania
E. Waleriańczyk
M. Żero
nr katalogowy: 9391
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 132499
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-10
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 22030
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XIX)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 12091
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XIII)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11910
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-7
Czystość zaczyna się od drzwi
nr katalogowy: 121155
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XVII)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
IWONA TWAROGOWSKA
nr katalogowy: 12028
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-6
Higiena uboju
Michał Kundicz
nr katalogowy: 16721
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
TANAKE S.A. + SPIROMATIC N.V. Bezpieczeństwo i higiena w przechowaniu i transporcie surowców sypkich
Piotr KIEŁBIEWSKI
nr katalogowy: 5047
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego(XXIII) Wyposażenie zakładu
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 18694
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XII)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11881
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XII)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11881
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Właściwa higiena
nr katalogowy: 132101
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-7
Piekarzu, czy wiesz, że..
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 121153
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4297
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (VII) Zagrożenia - porady praktyczne
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4236
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4113
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4035
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-10
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XX)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 12120
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Higiena absolutna coś całkiem prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11939
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2005-3
Wpływ farb na czystość powietrza atmosferycznego. Lotne substancje organiczne VOC. Legislacja i oznaczanie
Małgorzata Zubielewicz
Elżbieta Kamińska-Tarnawska
nr katalogowy: 14247
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2004-3
Zastosowanie układów do odzyskiwania ciepła w instalacjach wentylacyjnych i klimatyzacyjnych w aspekcie ekonomicznym
Marian Rosiński
Zenon Spik
nr katalogowy: 811
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-2
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4034
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-7-8
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XVIII)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 12061
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-6
Ciekawa lektura sprzed 67 lat
nr katalogowy: 114556
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-12
Higiena w sklepach mięsnych okiem klienta
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 102862
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-4
Metody mycia stosowane w przemyśle mleczarskim
Joanna Piepiórka-Stepuk
nr katalogowy: 58955
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Konferencja "Bezpieczeństwo pracy – edukacja i dobre praktyki"
nr katalogowy: 143182
OPAKOWANIE 2006-7
Lepsza higiena- zerwij nalepkę i umieść butlę na urządzeniu do chłodzenia
L. F.
nr katalogowy: 17932
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
IRPOL Ultradźwiękowe krojenie ciast
nr katalogowy: 90353
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-7
Studia drugiej kategorii
nr katalogowy: 27631
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Kuchenne porządki
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 39705
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4267
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-12
Laboratoria akredytowane wykonujące badania środowiska pracy
nr katalogowy: 81200
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-12
Studia podyplomowe Bezpieczeństwo i higiena pracy Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
nr katalogowy: 64410
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Drobnoustroje pod lupą
nr katalogowy: 38465
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-9
Uwarunkowania pierwotnej czystości oraz właściwości korzystnych dla zdrowia naturalnych wód mineralnych i źródlanych
Teresa Latour
nr katalogowy: 109569
10.15199/64.2017.9.4
naturalne wody mineralne
wody źródlane
pierwotna czystość
właściwości biochemiczne
natural mineral waters
spring waters
original purity
biochemical properties
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Higiena w stylu eko
nr katalogowy: 142322
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-2
Metody wykrywania biofilmu na linii produkcyjnej
Sylwia Mierzejewska
Joanna Piepiórka-Stepuk
Mariusz Wlazło
nr katalogowy: 112320
10.15199/65.2018.2.2
biofilm
higiena
metody oceny
biofilm
hygiene
evaluation methods
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-2
Inteligentne Sortowniki Optyczne ASM
nr katalogowy: 120558
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2023-1
LAUR EKOGMINY. Konkurs dla małych i średnich gmin na najbardziej zrównoważone przedsięwzięcia zrealizowane w 2022 roku.
nr katalogowy: 141489
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-11
BHP W SIECI
nr katalogowy: 39456
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-11
Zmywarki wózkowe Somengil - higiena i ekonomia
nr katalogowy: 94484
OPAKOWANIE 2022-4
Antybakteryjne lakiery firmy Schur Flexibles
nr katalogowy: 137327
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-10
Zastosowanie wapna do produkcji wyrobów silikatowych i betonu komórkowego
Agnieszka Soczyńska
nr katalogowy: 38851
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-1
Laboratoria akredytowane wykonujące badania środowiska pracy
nr katalogowy: 82038
AURA 2023-3
Przyspieszenie zmian w ochronie i gospodarowaniu zasobami wodnymi
Andrzej Mizera
nr katalogowy: 142193
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-18-19
Profesja spod znaku higieny
Marek Bielski
nr katalogowy: 127979
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2007-12
Wykorzystanie systemu automatycznej identyfikacji do monitorowania statków morskich
Ryszard WAWRUCH
nr katalogowy: 32201
DOZÓR TECHNICZNY 2023-3
Plazma zamiast chemikaliów
nr katalogowy: 143501
DOZÓR TECHNICZNY 2023-3
Plazma zamiast chemikaliów
nr katalogowy: 143501
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-7
Czyszczenie powierzchni ziarna - tzw. czyszczenie białe
ROMAN JURGA
nr katalogowy: 36658
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-8
Trzy wiodące tematy
nr katalogowy: 61493
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-1
Studia podyplomowe Bezpieczeństwo i Higiena Pracy Akademia im. Jana Długosza w Częstochowie
nr katalogowy: 73741
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-1
Kiedy koniec serialu?
Robert Kozela
nr katalogowy: 32638
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
PreGel - higiena i estetyka
nr katalogowy: 28981
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-5
Bezpieczeństwo i higiena żywności
nr katalogowy: 35413
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-6
Spełnienie przez ABK wymagania podstawowego „Higiena, zdrowie i środowisko”
Lech Misiewicz
Paweł Walczak
nr katalogowy: 138085
GOSPODARKA WODNA 2008-1
Rzeka Śląska Ochla jako wskaźnik czystości środowiska
ANNA JANKOWSKA
MIECZYSŁAW SZUSTAKOWSKI
nr katalogowy: 32275
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-1
BHP w sieci
nr katalogowy: 32654
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Bezpieczeństwo i higiena pracy (BHP) w zakładzie pracy (piekarni)
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 32787
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-6
Higiena personelu a bezpieczeństwo zdrowotne żywności
KATARZYNA GODLEWSKA
nr katalogowy: 27221
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-11
Studia podyplomowe - Bezpieczeństwo i Higiena Pracy na kierunku Administracja
nr katalogowy: 39459
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-2
Higiena produkcji bezalkoholowych napojów orzeźwiających
ANDRZEJ GASIK
MARTA MITEK
nr katalogowy: 24314
ODZIEŻ 2007-2
Moda damska wiosna - lato 2007
Magda Druri
nr katalogowy: 25585
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-9
Studia podyplomowe Bezpieczeństwo i higiena pracy Uniwersytet Warmińsko‑Mazurski w Olsztynie
nr katalogowy: 70772
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Polska Wigilia
nr katalogowy: 31735
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-9
Stały rozwój firmy Zschimmer & Schwarz w Mohsdorf
Wojciech Michałowski
nr katalogowy: 29953
AURA 2007-2
Czystość na przystankach komunikacyjnych
WOJCIECH RADECKI
nr katalogowy: 24022
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2023-1
LAUR EKOGMINY. Konkurs dla małych i średnich gmin na najbardziej zrównoważone przedsięwzięcia zrealizowane w 2022 roku.
nr katalogowy: 141489
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-19
"Pan Karp" i polski kawior
nr katalogowy: 30929
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-10
Biopaliwa - prawda i mity
PIOTR TOMASIK
JERZY JAMROZ
nr katalogowy: 38800
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-2
Hurtownia, która nie tylko kupuje i sprzedaje
nr katalogowy: 24398
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-3
Bezpieczeństwo i higiena w łazience
Magdalena Kaliszuk-Barańska
nr katalogowy: 115907
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2000-3
Dobór optymalnych warunków pracy adsorpcyjnej kolumny chromatograficznej stosowanej do rozdziału mieszaniny izomerów orto- i para-chloronitrobenzenu
WOJCIECH ZAPAŁA
KRZYSZTOF KACZMARSKI
nr katalogowy: 42724
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-4
Bezpieczeństwo i higiena pracy - studia podyplomowe.Wyższa Szkoła Środowiska w Bydgoszczy
nr katalogowy: 34709
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-4
Ochrona pracy - bezpieczeństwo i higiena pracy
nr katalogowy: 25528
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-2
BHP W SIECI
nr katalogowy: 76171
AURA 2012-6
Każda wiosna jest czasem sprzątania
Tadeusz Peter
nr katalogowy: 68419
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-18-19
Profesja spod znaku higieny
Marek Bielski
nr katalogowy: 127979
AUTO MOTO SERWIS 2020-3
Czystość w warsztacie
nr katalogowy: 135471
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Posadzki przemysłowe wymagania higieniczno-sanitarne
JOANNA PIEPIÓRKA
IWONA MICHALSKA-POŻOGA
nr katalogowy: 37386
OPAKOWANIE 2022-4
Antybakteryjne lakiery firmy Schur Flexibles
nr katalogowy: 137327
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH