Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-10
Leczenie żywieniowe w zespole chorób celiaktycznych
KAROLINA CHRISTA
nr katalogowy: 47101
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
Żywność specjalnego przeznaczenia medycznego – zastosowanie i wymagania prawne
Adrianna Pląsek
Małgorzata Piecyk
nr katalogowy: 129150
10.15199/65.2020.11.3
żywność medyczna
choroby metaboliczne
leczenie żywieniowe
żywienie dojelitowe
medical foods
metabolic diseases
nutritional treatment
enteral nutrition
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
Żywność specjalnego przeznaczenia medycznego – zastosowanie i wymagania prawne
Adrianna Pląsek
Małgorzata Piecyk
nr katalogowy: 129150
10.15199/65.2020.11.3
żywność medyczna
choroby metaboliczne
leczenie żywieniowe
żywienie dojelitowe
medical foods
metabolic diseases
nutritional treatment
enteral nutrition
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
Żywienie seniora
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 113438
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-1
Ratuj się, kogo stać!
Wiesław W. Jędrzejczak
nr katalogowy: 103347
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-9
Oświadczenia zdrowotne i żywieniowe
IZABELA TAŃSKA
nr katalogowy: 20536
AURA 2011-3
Leczenie starych drzew
nr katalogowy: 57931
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-8
Żywieniowe i technologiczne aspekty zastosowania błonników pokarmowych
Małgorzata MIELCARZ
nr katalogowy: 6372
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-8
Żywieniowe i technologiczne aspekty zastosowania błonnika pokarmowego do produkcji wyrobów piekarskich i ciastkarskich
Małgorzata Mielcarz
nr katalogowy: 4989
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
Międzynarodowe zalecenia żywieniowe
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 103654
10.15199/65.2017.1.5
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2005-7-8
Uzdrowisko Duszniki - Zdrój. Leczenie akupresurą
nr katalogowy: 8827
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2009-12
Immunocorrective Effects of Magnetostimulation Administered in Patients with Thermal Injury
Wanda STANKIEWICZ
Paweł SZYMAŃSKI
Marek P. DĄBROWSKI
Wojciech WITKOWSKI
nr katalogowy: 48786
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-19
Dobrze jedz!
Henryk Piekut
nr katalogowy: 118929
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-4
Wspólnotowy rejestr oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 43857
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Mały smakosz
Danuta Gajewska
nr katalogowy: 37901
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-10
Leczenie uzależnienia od Internetu
nr katalogowy: 22524
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Tajemnica trzynastego źródła
T.K.
nr katalogowy: 11879
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Tajemnica trzynastego źródła
T.K.
nr katalogowy: 11879
AURA 2012-3
Pielęgnacja i leczenie morzem
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 66248
AURA 2004-2
MNIEJ CHOLESTEROLU, MNIEJ CUKRU, WYDAWNICTWA INSTYTUTU NA RZECZ EKOROZWOJU
nr katalogowy: 458
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Menu na czasie
nr katalogowy: 94671
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Zdrowy posiłek dla zabieganych
Monika Stromkie-Złomaniec
nr katalogowy: 136718
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2014-11
Leczenie światłem barwnym
nr katalogowy: 87663
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
OŚWIADCZENIA ZDROWOTNE I ŻYWIENIOWE
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 49447
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-2
Produkty tłuszczowe nieprawidłowo oznakowane
Magdalena Zychnowska
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 82585
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2022-1
CES 2022 ShowStoppers – OMRON HEALTHCARE
nr katalogowy: 135936
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Organic Farma Zdrowia - buduje rynek ekożywności
nr katalogowy: 27066
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Znakowanie produktów żywnościowych Dobrowolne znakowanie wartością odżywczą
Ewa Czarniecka-Skubina
Andrzej Janicki
nr katalogowy: 41837
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Szlachetne zdrowie
MARIA JAGIEŁŁO
nr katalogowy: 18688
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-7-8
Monitor Udaru jako narzędzie wspomagania diagnostyki badań TK mózgu
ARTUR PRZELASKOWSKI
GRZEGORZ OSTREK
KATARZYNA SKLINDA
nr katalogowy: 37506
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne aspekty prawne i naukowe
ProducenIwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 49524
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Zdrowy posiłek dla zabieganych
Monika Stromkie-Złomaniec
nr katalogowy: 136718
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-8
Dieta Polaków a zalecenia żywieniowe część 1
Diana Wolańska-Buzalska
Klaudia Wiśniewska
nr katalogowy: 121983
10.15199/65.2019.8.5
dieta
zalecenia żywieniowe
piramida żywienia
zachowania żywieniowe
diets
nutritional recommendations
food guide pyramid
nutrition behavior
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-14-15
Na paskudną ranę
nr katalogowy: 78221
AURA 2011-2
Zmysły a zdrowie
Krystyna BONENBERG
nr katalogowy: 57497
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Małe i pstrokate
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 11916
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Menu dla dzieci
DANUTA GAJEWSKA
nr katalogowy: 11911
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Polifenole jako naturalne antyoksydanty w żywności
Justyna Rosicka-Kaczmarek
nr katalogowy: 4917
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-7
Celiakia. Cz. I
Anna Korfel
nr katalogowy: 12710
OPAKOWANIE 2004-1
Nowe nawyki żywieniowe zmniają oblicze przemysłu opakowaniowego
nr katalogowy: 3106
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-11
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne - zmiany w prawie unijnym i polskim a praktyka marketingowa
nr katalogowy: 22404
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne dotyczące środków spożywczych
Ł. Bobeł
nr katalogowy: 20751
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-5
Przetwórstwo kukurydzy - możliwości wykorzystania
nr katalogowy: 20084
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-10
Właściwości żywieniowe i zdrowotne szarłatu (amarantusa) dla ludzi i zwierząt
Ryszard RYWOTYCKI
nr katalogowy: 14148
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-5
Nowe zalecenia żywieniowe – talerz zamiast piramidy żywnościowej
nr katalogowy: 131854
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-5
Nowe zalecenia żywieniowe – talerz zamiast piramidy żywnościowej
nr katalogowy: 131854
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-2
Niektóre aspekty żywieniowe pieczywa
Henryk Gąsiorowski
nr katalogowy: 4790
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-3
Stan aktualny oraz perspektywy branży makaronowej
WIKTOR OBUCHOWSKI
BARBARA ROBAK
nr katalogowy: 14005
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-1
Hydrokoloidy roślinne i mikrobiologiczne - technologiczne i żywieniowe aspekty ich stosowania (1)
JERZY BOROWSKI
EULALIA JULITTA BOROWSKA
nr katalogowy: 14504
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-9
Zwyczaje żywieniowe Polaków w zakresie spożycia owoców
M. Gazdecki
E. Goryńska
nr katalogowy: 6896
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-1
Hydrokoloidy roślinne i mikrobiologiczne - technologiczne i żywieniowe aspekty ich stosowania (1)
JERZY BOROWSKI
EULALIA JULITTA BOROWSKA
nr katalogowy: 14504
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
Wykorzystanie NSP do produkcji pieczywa - wartości żywieniowe i technologiczne
Małgorzat Mielcarz
nr katalogowy: 19270
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-7
Zalecenia żywieniowe a specyfika żywności wytwarzanej w Polsce
H. Kunachowicz
nr katalogowy: 7128
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Nietypowe chleby
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 63529
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-3
Hydrokoloidy roślinne i mikrobiologiczne-technologiczne i żywieniowe aspekty ich stosowania (2)
J. Borowski
E. J. Borowska
nr katalogowy: 14545
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-11
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 117242
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8
Zdrowa dieta dla zdrowego życia
Witold Płocharski
nr katalogowy: 93085
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-19-20
CO PISZĄ INNI
nr katalogowy: 109254
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-9
Dieta Polaków a zalecenia żywieniowe część 2
Klaudia Wiśniewska
Diana Wolańska-Buzalska
nr katalogowy: 122459
dieta
zalecenia żywieniowe
piramida żywienia
zachowania żywieniowe
diets
nutritional recommendations
food guide pyramid
nutrition behavior
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-3
Sól spożywcza we współczesnych technologiach piekarskich oraz aspekty żywieniowe
Henryk Piesiewicz
Elżbieta Bartnikowska
nr katalogowy: 4797
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-1
Powiem ci, co masz jeść
Wojciech Roszkowski
nr katalogowy: 129884
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-5
AI walczy z nałogiem
nr katalogowy: 125468
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-8
Złodziejka wzroku
nr katalogowy: 51162
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-11-12
Obyś żył 100 lat
nr katalogowy: 84760
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Producenci żywności mogą i powinni wpływać na zdrowe żywienie Polaków
nr katalogowy: 110819
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-6
Producenci żywności mogą i powinni wpływać na zdrowe żywienie Polaków
nr katalogowy: 110967
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne w aspekcie prawnym
Janusz Salwa
Ewelina Pacyga
nr katalogowy: 34182
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Marketing uwzględniający różnice w zwyczajach żywieniowych kobiet i mężczyzn
nr katalogowy: 32545
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-11
Błonnik pokarmowy. Znaczenie żywieniowe i technologiczne
DANUTA GÓRECKA
nr katalogowy: 39058
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Postęp w produkcji żywności a zalecenia żywieniowe
JAN GAWĘCKI
nr katalogowy: 23587
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Mali roślinożercy
Hanna Stolińska
nr katalogowy: 82359
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Dieta z pudełka
Redakcja
nr katalogowy: 130947
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Dieta z pudełka
Redakcja
nr katalogowy: 130947
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-5
Czy AI nadaje się na dietetyka?
nr katalogowy: 150895
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-11
Zdrowe żywienie
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 55460
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-11
Trafna diagnoza
Jan Marek Mołoniewicz
nr katalogowy: 48021
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-9
Fartuchy chirurgiczne - wymagania i oczekiwania
GRAŻYNA MALINOWSKA
nr katalogowy: 47001
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-7
Sztuczna inteligencja oceni ryzyko choroby serca
nr katalogowy: 132535
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne
IWONA WRZEŚNIEWSKA-WAL
nr katalogowy: 34584
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-8
Walory żywieniowe szarłatu
ALICJA CEGLIŃSKA
JULITA KARDIALIK
nr katalogowy: 29209
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-6
Nowe kierunki produkcji żywności funkcjonalnej i instrumenty jej promocji
DANUTA GÓRECKA
nr katalogowy: 27215
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-11
Dziczyzna i kuchnia myśliwska w gastronomii
Halina Makała
nr katalogowy: 39128
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-11
Wykorzystanie mąki gryczanej przy produkcji chleba pszennego
nr katalogowy: 39057
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1989-6
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 107273
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-6
Historia zastosowania stymulacji elektrycznej w psychiatrii
Tomasz ZYSS
Andrzej KRAWCZYK
Robert T. HESE Piotr GORCZYCA
Andrzej ZIĘBA
Dominika DUDEK
Jarosław SOBIŚ
nr katalogowy: 68816
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-6
POLSKA - UNIA - ŚWIAT
nr katalogowy: 36009
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-9
Chleb zakopiański
Hanna Lubczyńska
nr katalogowy: 56366
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Drobiowe - smaczne i zdrowe
nr katalogowy: 66309
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-12
Ekociasta i bezglutenowe słodkości królowały na targach Natura Food w Łodzi
Tomasz Kodłubański
nr katalogowy: 123756
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-1
Amarantus w piekarstwie
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 64967
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-2
Dwusiarczek węgla Merkaptany
Ryszard Szozda
nr katalogowy: 50003
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-8
Amy Stewart (przetłumaczył Dariusz Wojtowicz) ZBRODNIE ROŚLIN
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 70109
OPAKOWANIE 2019-7
Personalizowane leki potrzebują wyjątkowych technologii pakowania
nr katalogowy: 121476
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-8
Cyfrowy uśmiech
nr katalogowy: 139189
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-4
Sposoby oceny efektów korozji materiałów stosowanych w ortodoncji
Marcin Mikulewicza
Katarzyna Chojnacka
nr katalogowy: 58893
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Tendencje w spożyciu mięsa w Polsce, Unii i USA w latach 1991-2004
BARTŁOMIEJ WASILEWSKI
MIROSŁAW GORNOWICZ
nr katalogowy: 31134
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Zasady stosowania oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych dotyczących produktów spożywczych – nowe regulacje Wspólnoty Europejskiej (cz. II) - OŚWIADCZENIA ŻYWIENIOWE I WARUNKI ICH STOSOWANIA
Janusz Ciok
nr katalogowy: 27049
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Słodka, kaloryczna i jednocześnie zdrowa, czyli kilka słów o czekoladzie
Ewa Nebesny
Dorota Żyżelewicz
nr katalogowy: 24452
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Już od ponad roku obowiązuje rygorystyczny limit tłuszczów trans we wszystkich produktach
nr katalogowy: 139174
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-2
Early Warning Europe - wsparcie dla przedsiębiorców w kłopotach
nr katalogowy: 112219
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-24
Zatrzaśnij drzwi przed wirusem...
nr katalogowy: 129057
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-24
Zatrzaśnij drzwi przed wirusem...
nr katalogowy: 129057
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2017-5
Analysis of microcirculatory disorders in inflammatory processes in the maxillofacial region on based of optoelectronic methods
Sergii V. PAVLOV
Alexander S. BARYLO
Tatiana I. KOZLOVSKA
Vladyslav
A.STASENKO
Olexander Yu. AZARHOV
Pavel O. KRAVCHUK
Waldemar WÓJCIK
Yerbol ORAKBAYEV
Laura YESMAKHANOVA6
nr katalogowy: 105437
10.15199/48.2017.05.23
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Angel Yeast nowa siła na globalnym rynku ekstraktów drożdżowych
nr katalogowy: 65291
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 90554
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-9
Lipidy w żywności, żywieniu i zdrowiu człowieka Cz. II. Aspekty żywieniowe i zdrowotne
Joanna Ciborska
Jan Kłobukowski
Filip Kłobukowski
nr katalogowy: 109280
10.15199/65.2017.9.6
lipidy
zalecenia żywieniowe
choroby cywilizacyjne
lipids
nutritional recommendations
civilisation diseases
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-2
Rentgenowski system inspekcyjny cieszy się uznaniem producentów żywności organicznej
nr katalogowy: 96423
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-22-23
Dieta a zdrowie
Ewa Cesarz
nr katalogowy: 128650
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-22-23
Dieta a zdrowie
Ewa Cesarz
nr katalogowy: 128650
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Informacje żywieniowe na opakowaniach produktów spożywczych - podejście konsumentów
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 67957
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-12-13
Znikający pacjent
nr katalogowy: 126710
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-24
Zatrzaśnij drzwi przed wirusem...
nr katalogowy: 129057
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-7
Sztuczna inteligencja oceni ryzyko choroby serca
nr katalogowy: 132535
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-3
Święto twórców techniki
Jolanta Czudak
nr katalogowy: 136813
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Dobrze Jemy ze Szkołą na Widelcu
nr katalogowy: 110325
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Branża spożywcza ograniczy reklamy żywności
nr katalogowy: 83156
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
AAK Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne
nr katalogowy: 79478
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne - warsztaty edukacyjne KUPS
nr katalogowy: 122485
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-8
Jeśli coś zjeść, to w piekarni!
nr katalogowy: 121618
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-2
O cukrze bez uprzedzeń
nr katalogowy: 96425
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-5
EDPOL i tendencje rozwojowe w trzecim dziesięcioleciu funkcjonowania w latach 2010–2021
Adam Olszewski
nr katalogowy: 137702
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-5
EDPOL i tendencje rozwojowe w trzecim dziesięcioleciu funkcjonowania w latach 2010–2021
Adam Olszewski
nr katalogowy: 137702
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-9
Przetwórstwo żywności oczekiwania i perspektywy
Bohdan Achremowicz
nr katalogowy: 54145
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
Wpływ oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych na wybory dokonywane przez konsumentów
Zbigniew Oczadły
nr katalogowy: 146442
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-5
Najgorszy dźwięk świata
nr katalogowy: 66422
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-10
Stomatologia
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 94227
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-9
Leśniczy i... kleszcze
nr katalogowy: 70777
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-4
Narodowe Centrum Badań i Rozwoju przeznacza 200 mln zł na walkę z koronawirusem
nr katalogowy: 126037
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-2
Czy wiesz, że...
nr katalogowy: 49671
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-6
Chiny. Rynek zbożowy i młynarski
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 123777
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-7
Technologiczne i żywieniowe aspekty stosowania białek mleka w przetwórstwie mięsa
Krzysztof Siemianowski
Jerzy Szpendowski
nr katalogowy: 69408
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-10
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne na opakowaniach produktów spożywczych
Monika Mieczkowska
Helena Panfil-Kuncewicz
nr katalogowy: 63170
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-1
Żywność dla zestresowanych
nr katalogowy: 57027
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-7-8
Jadłospis przedszkolaka
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 92440
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-2
Walory żywieniowe płatków owsianych i ich zastosowanie
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 89324
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Powalczmy z hipercholesterolemią
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 110291
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2017-2
MATERIAŁY - URZĄDZENIA - TECHNOLOGIE
nr katalogowy: 103893
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-11
Polagra Tech 2018: wspólnie odkrywamy trendy technologiczne na rynku spożywczym
nr katalogowy: 117176
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Potrzeby żywieniowe dzieci
Elżbieta Bartnikowska
nr katalogowy: 50235
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Współczesne poglądy dotyczące spożycia pieczywa
Elżbieta Bartnikowska
nr katalogowy: 40755
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-3
Snacki świata
nr katalogowy: 42477
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-2
Walory żywieniowe i zastosowanie orkiszu
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 41568
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-2
Aspekty produkcji parówek
Adam Olszewski
nr katalogowy: 41444
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Znakowanie produktów żywnościowych Informacje żywieniowe i zdrowotne
Ewa Czarniecka-Skubina
Andrzej Janicki
nr katalogowy: 41092
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Nowe produkty a współczesne zalecenia żywieniowe
Bohdan Achremowicz
nr katalogowy: 41090
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-10
Inulina znaczenie żywieniowe i technologiczne
Danuta Górecka
Piotr Konieczny
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 47385
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Wartość odżywcza żywności - sposoby jej ustalania
Romualda Dolińska
Monika Żmudzka
Katarzyna Wawer
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 46498
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-10
TUNELE FRIGOSCANDIA - GWARANCJA NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTU
nr katalogowy: 63326
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-9
Mąki z roślin strączkowych alternatywą i uzupełnieniem mąki pszennej
nr katalogowy: 79013
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-9-10
Raport branżowy KUPS „Sprawdzone sposoby na spotkanie z konsumentem”
nr katalogowy: 128789
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-9-10
Raport branżowy KUPS „Sprawdzone sposoby na spotkanie z konsumentem”
nr katalogowy: 128789
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-3
Wiadomości ● wydarzenia
nr katalogowy: 130889
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
Trendy na rynku żywności
nr katalogowy: 146435
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-3
Przetwory mięsne wzbogacone w kwasy tłuszczowe omega-3
Joanna Rycielska
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 58463
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-26
Serce na długie lata
Irena Fober
nr katalogowy: 95936
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-16-17
Kurort to rozrywka zdrowa
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 92724
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2021-6
ELEKTRYKA – CICHY BOHATER NOWOCZESNEJ MEDYCYNY
nr katalogowy: 132402
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Tradycyjne pierniki
nr katalogowy: 110834
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Mama wegetarianka
Hanna Stolińska
nr katalogowy: 83251
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-2
Spożycie mięsa i jego przetworów przez młodzież w wybranych regionach kraju
Barbara Szczepaniak
Danuta Górecka
nr katalogowy: 41447
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-11
Menu wróżbitów
Bogna Wernichowska
nr katalogowy: 48031
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-10
Mleko i przetwory mleczne jako źródło wapnia
Stanisław Zmarlicki
nr katalogowy: 47389
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
B2B - Deutsch - Praktyczny niemiecki dla biznesu
nr katalogowy: 68856
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-4
The essence of fruit
nr katalogowy: 67196
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Pieczywo jako żywność funkcjonalna (cz. 2)
Anna Diowksz
nr katalogowy: 54810
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-1
Warzywa, owoce i soki - aspekty żywieniowe, rynkowe i technologiczne
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 103479
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Poznaj grykę
nr katalogowy: 101603
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-1
Trendy na rynku żywności
nr katalogowy: 146825
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-7
Spożycie chlorku sodu a współczesne zalecenia żywieniowe
Monika Michalak-Majewska
Waldemar Gustaw
Aneta Sławińska
Wojciech Radzki
nr katalogowy: 78243
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-11-12
Roczny (tematyczny) spis treści 2015 r. (pierwsza liczba oznacza numer "PZM", druga stronę)
nr katalogowy: 95186
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-4
Soki i napoje w zaleceniach żywieniowych różnych krajów
Witold Płocharski
Jarosław Markowski
Barbara Groele
nr katalogowy: 98016
10.15199/64.2016.4.2
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-7-8
Owoce, warzywa i soki w zaleceniach żywieniowych - kontrowersje dotyczące spożycia
Witold Płocharski
Jarosław Markowski
Barbara Groele
Katarzyna Stoś
nr katalogowy: 100323
10.15199/64.2016.7-8.2
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-7
Jakość życia pacjentów dializowanych
Paulina PSZCZÓŁKOWSKA
Jakub TUREK
nr katalogowy: 114877
10.15199/48.2018.7.3
jakość dostępu naczyniowego
SNN
hemodializa
leczenie nerkozastępcze
leczenie pacjenta dializowanego
jakość usług medycznych
jakość życia pacjenta dializowanego
ISO 9001:2015
vascular access quality
ESRD
haemodialysis
renal replacement therapy
hemodialysis patient treatment
quality of medical services
quality of life of a hemodialysis patient
ISO 9001:2015
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-6
Analiza sensoryczna z udziałem dzieci – wyzwania w projektowaniu nowych produktów
Monika Kosowska
nr katalogowy: 106579
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-11
Czy intensywnie pracując mamy szansę na zdrowe odżywianie się?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 116908
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Zdrowe "małe co nieco" dla dzieci
nr katalogowy: 115018
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Drugie śniadanie w szkole
Elżbieta Bartnikowska
Marta Filipek
nr katalogowy: 50234
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-11
Inauguracja kampanii UPEMI "QAFP na obcasach"
nr katalogowy: 80791
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-12
Błonnik pokarmowy korzyści zdrowotne i technologiczne
Danuta Górecka
nr katalogowy: 48949
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-10
Zdrowe odżywianie dorosłego człowieka
Katarzyna Lemanowicz
nr katalogowy: 47493
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-11
Zdrowie na zakwasie
Anna Diowksz
nr katalogowy: 72212
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Informacje biznesowe
nr katalogowy: 53807
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-7
Nazwy dań gotowych z głównym składnikiem mięsnym
nr katalogowy: 121372
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-8
Produkty piekarskie w gastronomii
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 121617
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Kampanią społeczną w złe nawyki żywieniowe 500+ na Pana Kanapkę
Marek Mioduszewski
nr katalogowy: 99146
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-9
Zmiany w panelu wartości odżywczej na rynku USA w praktyce
nr katalogowy: 128164
OPAKOWANIE 2014-10
Przesuwanie ostatniej linii obrony
CHRISTINA DESIREE HOLDER
MAREK MISZCZAK
nr katalogowy: 87392
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-4
Nowe kryterium oceny odporności posadzek na poślizg
Ewa Sudoł
nr katalogowy: 135300
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-4
Nowe kryterium oceny odporności posadzek na poślizg
Ewa Sudoł
nr katalogowy: 135300
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-8
Cyfrowy uśmiech
nr katalogowy: 139189
CHŁODNICTWO 2009-8
Zmiany jakości kiełków rzodkiewki Raphanus sativus L. podczas chłodniczego przechowywania w modyfikowanej atmosferze i w powietrzu - Praca badawcza
ILONA GAŁĄZKA-CZARNECKA
LUCJAN KRALA
nr katalogowy: 46418
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-8
Czerwone mięso a nowotwór jelita grubego: Powinniśmy zostać wegetarianami czy wytwarzać bezpieczniejsze mięso?
nr katalogowy: 70138
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Kropelka oleju do kanapki?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 130782
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-11
Problemy żywieniowe dzieci w wieku szkolnym
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 145840
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-10
Międzynarodowy handel pszenicą - prognoza podwojenia obrotów do 2050 roku
nr katalogowy: 62922
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-6
Optymalne modele żywieniowe muszą wynikać z rzetelnych, kompleksowych badań
Magdalena Mart
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 76959
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-4
Wykorzystanie komosy ryżowej w przemyśle spożywczym
Grażyna Cacak -Pietrzak
Aleksandra Szybilska
nr katalogowy: 58922
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-4
Dobrze zaprojektowane
nr katalogowy: 125919
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Pradawne zboża
nr katalogowy: 99139
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-5
Globalne badania ujawniają aktualne trendy żywieniowe
nr katalogowy: 98604
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH