Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-4
Znakowanie żywności - systemy i kontrowersje dotyczące znakowania produktów żywnościowych Cz. 1. Znakowanie żywności - różne podejścia i sposoby informowania konsumentów
Witold Płocharski
Jarosław Markowski
Barbara Groele
Janusz Ciok
Katarzyna Stoś
nr katalogowy: 113411
10.15199/64.2018.4.1
cele znakowania
systemy
sprzeczność interesów
efekty zdrowotne
labelling aims
systems
conflict of interests
health effects
OPAKOWANIE 2017-11
Dobre perspektywy globalnego rynku kodowania i znakowania
nr katalogowy: 110596
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-6
Metody znakowania przewodów i kabli
Tomasz Ćwik
nr katalogowy: 7589
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-8
Przegląd metod, urządzeń i systemów do znakowania i etykietowania produktów
Marian K. Panasiewicz
Jacek Mazur
Karol Panasiewicz
nr katalogowy: 127695
znakowanie i etykietowanie żywności
metody i systemy znakowania
narking and labeling food
labeling methods and systems
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-7
Natryskowe metody drukowania cyfrowego (inkjet)
Herbert Czichon
nr katalogowy: 18854
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2017-3
Robotyzacja procesu laserowego znakowania produktu
ANDRZEJ BURGHARDT
WOJCIECH ŁABUŃSKI
nr katalogowy: 104582
10.15199/148.2017.3.1
OPAKOWANIE 2016-11
Znakowanie od nowa
nr katalogowy: 102175
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-5-6
Znakowanie żywności - systemy i kontrowersje dotyczące znakowania produktów spożywczych Cz. 2. Kontrowersje dotyczące znakowania produktów
Witold Płocharski
Jarosław Markowski
Janusz Ciok
nr katalogowy: 114515
10.15199/64.2018.5-6.2
profile składników
propozycje znakowania
napoje
zagrożenia
reformulacja żywności
marketing
nutrients profiles
labelling proposals
drinks
threats
food reformulation
marketing
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2014-6
Metody dekoracji wyrobów ceramicznych i szklanych za pomocą promieniowania laserowego
DANUTA CHMIELEWSKA
ANDRZEJ OLSZYNA
KRZYSZTOF SZAMAŁEK
ROMAN GEBEL
JAN MARCZAK
ANTONI SARZYŃSKI
MAREK STRZELEC
nr katalogowy: 88461
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2024-4
PORÓWNANIE JAKOŚCI AUDIO WYBRANEJ METODY ZNAKOWANIA WODNEGO DLA SYGNAŁU MOWY, MUZYKI KLASYCZNEJ I POPULARNEJ
Gabriel Jekateryńczuk
Zbigniew Piotrowski
nr katalogowy: 150613
10.15199/59.2024.4.74
bezpieczeństwo cyfrowe
przetwarzanie sygnałów
sygnały audio
znakowanie wodne
audio signals
digital security
signal pro- cessing
watermarking
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-8-9
Metody wykrywania i oznaczania GMO Cz. I. Techniki molekularne – analiza DNA
Marta Słowianek
nr katalogowy: 71080
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2024-4
Zastosowanie atencji w sieciach neuronowych do zaawansowanego znakowania wodnego obrazów w wysokiej rozdzielczości: Analiza efektywności i metryk
Paweł Duszejko
Zbigniew Piotrowski
nr katalogowy: 150430
10.15199/59.2024.4.41
Znakowanie wodne
uczenie głębokie
przetwarzanie obrazu
miękka atencja
Watermarking
deep learning
image processing
soft attention
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2024-4
Zastosowanie atencji w sieciach neuronowych do zaawansowanego znakowania wodnego obrazów w wysokiej rozdzielczości: Analiza efektywności i metryk
Paweł Duszejko
Zbigniew Piotrowski
nr katalogowy: 150430
10.15199/59.2024.4.41
Znakowanie wodne
uczenie głębokie
przetwarzanie obrazu
miękka atencja
Watermarking
deep learning
image processing
soft attention
OPAKOWANIE 2012-9
Debiut z dwoma medalami
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 71137
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-10
Dla samego znaku nikt nic nie kupi - stwierdza Andrzej Gantner, dyrektor generalny Polskiej Federacji Producentów Żywności ZP, w rozmowie z Magdaleną Borek-Daruk
nr katalogowy: 63174
SZKŁO I CERAMIKA 2011-2
Laserowa dekoracja wyrobów ceramicznych
DANUTA CHMIELEWSKA
ROMAN GEBEL
JAN MARCZAK
ANDRZEJ OLSZYNA
ANTONI SARZYŃSKI
MAREK STRZELEC
BARBARA SYNOWIEC
nr katalogowy: 58945
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-1
Znakowanie, etykietowanie oraz kontrola jakości według nowych regulacji unijnych nr 1169/2011 realizowane w standardowym oprogramowaniu CSB-System
nr katalogowy: 82090
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Znakowanie produktów żywnościowych Informacje żywieniowe i zdrowotne
Ewa Czarniecka-Skubina
Andrzej Janicki
nr katalogowy: 41092
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-11
Optoelektroniczne systemy detekcji gazów
ZBIGNIEW BIELECKI
nr katalogowy: 31076
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2009-2
Folie nieorganiczne
nr katalogowy: 43896
OPAKOWANIE 2016-11
Videojet- 100-watowy system znakowania laserowego
nr katalogowy: 102178
OPAKOWANIE 2012-4
DOSTAWCY URZĄDZEŃ I MATERIAŁÓW DO PRODUKCJI OPAKOWAŃ I ETYKIET
nr katalogowy: 67108
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-1
Aktualnie obowiązujące informacje na etykietach
Jolanta Kołodziej
nr katalogowy: 96233
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-20
Urządzenia do znakowania i grawerowania
nr katalogowy: 13320
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
Przepisy prawne dotyczące produkcji i znakowania przetworzonej żywności ekologicznej
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 41649
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-4
Nowe rozwiązania w technice znakowania przewodów
nr katalogowy: 21127
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2016-6
ZNAKOWANIE WODNE SYGNAŁÓW FONICZNYCH W DZIEDZINIE CZĘSTOTLIWOŚCI
Robert Markiewicz
nr katalogowy: 101738
10.15199/59.2016.6.20
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-1
Nowe rozporządzenie w sprawie znakowania
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 19279
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-4
Najważniejsze zmiany w przepisach dotyczących znakowania wyrobów piekarskich, ciastkarskich
nr katalogowy: 12646
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-1
Rada UE chce wprowadzić system znakowania żywności uwzględniający dobrostan zwierząt
nr katalogowy: 130117
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-11
Żywność zmodyfikowana genetycznie - podstawy prawne (2)
I. Tańska
nr katalogowy: 22417
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-9
Nowe rozwiązania w technice znakowania przewodów
Tomasz Ćwik
nr katalogowy: 15343
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-1
Rada UE chce wprowadzić system znakowania żywności uwzględniający dobrostan zwierząt
nr katalogowy: 130117
CHŁODNICTWO 2006-12
Znakowanie chłodzonych produktów spożywczych jako instrument stymulujący ich jakość (część 1)
JACEK KONDRATOWICZ
IZABELA BRAKONIECKA
nr katalogowy: 22638
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-2
Znakowanie soków i nektarów owocowych - unijne regulacje prawne. Część II. Nektary owocowe
Jan Hermans
nr katalogowy: 14516
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Walne Zebranie Polbisco
Marek Przeździak
nr katalogowy: 56933
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
O regulacji prawnej dotyczącej znakowania środków
PIOTR KUCHARSKI
nr katalogowy: 11937
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-7
Informacja zbiorcza o wynikach kontroli Inspekcji JHARS w zakresie znakowania wybranych artykułów rolno-spożywczych
nr katalogowy: 60737
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-7
Farby
nr katalogowy: 10888
OPAKOWANIE 2014-5
Znakowanie żywności - świadomość zakupowa przeciętnego konsumenta część I
MARIUSZ S. KUBIAK
TOMASZ BOROWY
nr katalogowy: 84332
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-2
Czy Państwa procesy znakowania i identyfikacji są bezpieczne i ekonomiczne?
nr katalogowy: 125176
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-3
Wybrane doniesienia z rynku zbóż i pasz
nr katalogowy: 41882
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-11-12
XX Ogólnopolska Konferencja Producentów Wód i Napojów
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 56556
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-2
MODERN PACKAGING - ekotransformacja techniki pakowania i znakowania produktów
nr katalogowy: 118773
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-2
Znakowanie polskiej żywności dostosowane do wymogów Unii Europejskiej
Roman Jurga
nr katalogowy: 6228
GAZETA CUKROWNICZA 2008-12
Ogólnopolski program edukacyjny znakowania wartością odżywczą "Wybieraj z GDA"
nr katalogowy: 39888
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-4
Bezpieczeństwo chemiczne terminologiczna wieża Babel (cz. III)
Bolesław Hancyk
nr katalogowy: 34706
CHŁODNICTWO 2008-12
Konsumenci będą lepiej poinformowani Rusza ogólnopolski program edukacyjny dotyczący znakowania wartością odżywczą "Wybieraj z GDA"
nr katalogowy: 40279
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Znakowanie środków spożywczych
Renata Gasparska
nr katalogowy: 31676
CHŁODNICTWO 2007-4
Znakowanie chłodzonych produktów spożywczych jako instrument stymulujący ich jakość (część II)
JACEK KONDRATOWICZ
IZABELA BRAKONIECKA
nr katalogowy: 25581
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2011-2
Inteligentne znakowanie
nr katalogowy: 58239
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-11
Czy, znakując pieczywo, można w wykazie składników nie wymienić określonych składników?
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 47774
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-9
Żywność ekologiczna w Polsce przetwórstwo oraz rynek
Grażyna Cacak-Pietrzak
nr katalogowy: 93652
10.15199/65.2015.9.7
OPAKOWANIE 2020-2
Zaawansowana technologia znakowania
nr katalogowy: 125152
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Aktualne problemy dotyczące znakowania produktów mięsnych
Piotr Szymański
nr katalogowy: 63861
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-12
wydarzenia
nr katalogowy: 56112
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-1
Znakowanie żywności - rok po wejściu w życie nowych przepisów UE
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 95773
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
Znakowanie żywności ekologicznej
Emilia Waleriańczyk
Maciej Przeździak
nr katalogowy: 73295
OPAKOWANIE 2015-10
Nowe rozwiązania do znakowania i kontroli
nr katalogowy: 94387
OPAKOWANIE 2015-8
Nowe rozwiązania do znakowania i kontroli
nr katalogowy: 94310
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-3
Nowe przepisy dotyczące znakowania napojów alkoholowych
nr katalogowy: 147802
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-2
Pozyskiwanie danych do systemów obrazowania informacji przestrzennej
MAREK PISZCZEK
KRZYSZTOF RUTYNA
nr katalogowy: 33183
OPAKOWANIE 2017-4
Znakowanie i drukowanie najbardziej zróżnicowanych opakowań
nr katalogowy: 105172
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-8
Nowe wymagania dotyczące znakowania ważne od 13 grudnia 2014 r.
Beata Majchrzak
nr katalogowy: 86351
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Nowe wymagania w znakowaniu żywności
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 65285
CHŁODNICTWO 2008-10
Systemy odszraniania powietrznych pomp ciepła
BOGUSŁAW ZAKRZEWSKI
EWELINA HRYCYK
nr katalogowy: 38808
PACKAGING REVIEW 2022-4
Studies Of The Factors Affecting The Process Of Laser Marking Of Cardboard Packaging
Svitlana Havenko
Olga Savczenko
nr katalogowy: 141491
10.15199/42.2022.4.2
laser marking
packaging
cardboard
microscopy
surface structure
quality
znakowanie laserowe
opakowanie
karton
mikroskopia
struktury powierzchni
jakość
PACKAGING REVIEW 2022-4
Studies Of The Factors Affecting The Process Of Laser Marking Of Cardboard Packaging
Svitlana Havenko
Olga Savczenko
nr katalogowy: 141491
10.15199/42.2022.4.2
laser marking
packaging
cardboard
microscopy
surface structure
quality
znakowanie laserowe
opakowanie
karton
mikroskopia
struktury powierzchni
jakość
PACKAGING REVIEW 2022-4
Studies Of The Factors Affecting The Process Of Laser Marking Of Cardboard Packaging
Svitlana Havenko
Olga Savczenko
nr katalogowy: 141491
10.15199/42.2022.4.2
laser marking
packaging
cardboard
microscopy
surface structure
quality
znakowanie laserowe
opakowanie
karton
mikroskopia
struktury powierzchni
jakość
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-6
Działania w celu ochrony nazw produktów charakterystycznych dla branży mięsnej
BOŻENA PŁAWSKA
nr katalogowy: 149200
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2004-12
Metody detekcji promieniowania optycznego
Z. Bielecki
nr katalogowy: 1257
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Sposób znakowania opakowanego pieczywa głęboko mrożonego, przeznaczonego bezpośrednio dla konsumenta
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 93887
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-2
Nowe prawo Unii Europejskiej dotyczące znakowania żywności
Piotr Szymański
nr katalogowy: 65709
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-4
Audytorzy i systemy
R. Kozela
nr katalogowy: 15719
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-12
Metody cyfrowej analizy świstów u chorych na Astmę
MARCIN WIŚNIEWSKI
TOMASZ ZIELIŃSKI
nr katalogowy: 56711
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-2
Technologie Sika a zasady naprawy ochrony betonu wg PN-EN 1504
Janusz Potrzebowski
nr katalogowy: 41469
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-10
Metody transmisji z modulacją OFDM w kanałach z zanikami
Z. DŁUGASZEWSKI
nr katalogowy: 5782
GOSPODARKA WODNA 2007-2
Analiza metod monitorowania i ochrony przed korozją stalowych instalacji podziemnych i nadziemnych. Część pierwsza: Metody zabezpieczania infrastruktury
ZBIGNIEW PIASEK
RYSZARD ŚMISZEK
nr katalogowy: 23892
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-5
Metody badań stosowane przy oznaczaniu parametrów mających wpływ na wysokość podatku akcyzowego
Dawid Siedlecki
nr katalogowy: 151234
DOZÓR TECHNICZNY 2009-2
Metody numeryczne w projektowaniu dźwigów
PAWEŁ LONKWIC
nr katalogowy: 42111
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-2
Znakowanie żywności. Drzewo decyzyjne narzędzie wspomagające proces decyzyjny
Urszula Samotyja
nr katalogowy: 103972
10.15199/65.2017.2.8
OPAKOWANIE 2014-5
Znakowanie laserowe CO2 z rozwiązaniami Videojet
nr katalogowy: 84331
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-4
Co należy poprawić w oznakowaniu wyrobów garmażeryjnych? Kontrole GIJHARS
Dorota Krzyżanowska
nr katalogowy: 97688
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-2
Ocena przyczepności materiałów naprawczych do podkładu - metody laboratoryjne i stosowane na placu budowy
B. Chmielewska
nr katalogowy: 17622
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-3
Znakowanie mięsa i jego przetworów wymagania przepisów prawnych
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 58461
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-2
Przetwarzanie obrazu wspomagane analizą parametrów polaryzacji światła w systemach monitoringu wizyjnego
PIOTR GARBAT
nr katalogowy: 58268
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-11-12
Cztery najważniejsze zasady znakowania produktów
nr katalogowy: 111173
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-4
Rozpoznawanie osób na podstawie kostek dłoni
MICHAŁ CHORAŚ
RAFAŁ KOZIK
WOJCIECH NOWAKOWSKI
nr katalogowy: 59042
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-2
Techniki analityczne on-line w procesie produkcji żywności
Aleksander Siger
Krzysztof Dwiecki
Jarosław Czubiński
nr katalogowy: 50147
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-8
Odstępstwa od reguły - reguła odstępstw
nr katalogowy: 70014
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-1
XLVIII DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO
nr katalogowy: 111835
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-10
Co powinniśmy wiedzieć o GMO w aspekcie dobrowolnego znakowania produktów mlecznych
Anna Kaliszewska-Suchodoła
nr katalogowy: 110160
10.15199/65.2017.10.4
genetycznie modyfikowane pasze
transfer GMO do mleka
techniki PCR
genetically modified feed
GMO transfer to milk
PCR technics
OPAKOWANIE 2017-12
BADANIA I ROZWÓJ: Znakowanie produktów żywnościowych w świetle Rozporządzenia 1169/2011 w krajach Unii Europejskiej
Iwona Michalska-Pożoga
Olga Straszak
nr katalogowy: 111368
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Znakowanie środków spożywczych
nr katalogowy: 45415
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2012-10
Zastosowanie metody AHP do wyboru systemu usuwania i oczyszczania ścieków z małej jednostki osadniczej
Zbigniew Mucha
Ryszarda Iwanejko
nr katalogowy: 71565
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-7-8
Bezpieczeństwo się opłaca
nr katalogowy: 138619
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-8
Kwestia przekazywania konsumentom informacji na temat żywności na opakowaniach jednostkowych
Aleksandra KOWALSKA
nr katalogowy: 115376
10.15199/48.2018.8.4
opakowanie jednostkowe
konsument
znakowanie żywności
system RASFF
system AAC & EU FFN
urzędowa kontrola żywności
individual packaging
consumer
food labelling
RASFF system
AAC & EU FFN system
food control
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2016-2
Zastosowanie symulacji komputerowej do określenia stężenia lotnych związków organicznych w powietrzu pomieszczenia, w którym umieszczono wyrób o ustalonej emisji
HALINA DEPTUŁA
SEBASTIAN WALL
nr katalogowy: 96725
10.15199/9.2016.2.4
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-8
Pamięciowe algorytmy kooperatywnej filtracji
PAWEŁ CICHOSZ
nr katalogowy: 46382
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-3
Rozporządzenie w sprawie znakowania wartością odżywczą: ważne zmiany w przepisach niemieckich
nr katalogowy: 50388
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-3
Elektroniczne systemy osuszania murów
nr katalogowy: 49596
OPAKOWANIE 2012-5
Długoterminowy wynajem sprzętu firmy Videojet
nr katalogowy: 67908
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2006-8-9
Zastosowania techniki znakowania obiektów cyfrowych
P. GAJEWSKI
Z. PIOTROWSKI
nr katalogowy: 19670
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2004-8
Inteligentne opakowania - nie głupszy papier
Paweł Wandelt
nr katalogowy: 4651
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-7-8
Polskie wersje norm dotyczących odzieży ochronnej zharmonizowane z rozporządzeniem 2016/425/UE
Włodzimierz Łabanowsk
nr katalogowy: 144212
OPAKOWANIE 2004-8-2
INTREX prezentuje nowości w znakowaniu
nr katalogowy: 3430
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2015-6
Zakres wdrażania Zintegrowanych Systemów Zarządzania Infrastrukturą Techniczną (ZSZIT) w przedsiębiorstwach wodociągów i kanalizacji średniej wielkości
Marian Kwietniewski
Beata Kowalska
Dariusz Kowalski
Jarosław Chudzicki
Katarzyna Miszta-Kruk
Anna Musz
Aneta Mierzwa
Anna Zygmuntowicz
nr katalogowy: 91871
10.15199/17.2015.6.4
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-8-9
Znakowanie żywności - systemy i kontrowersje dotyczące znakowania produktów spożywczych Cz. 3. Znakowanie produktów - pomiędzy marketingiem a promocją zdrowego odżywiania
Jarosław Markowski
Witold Płocharski
Katarzyna Stoś
nr katalogowy: 116205
10.15199/64.2018.8-9.3
znakowanie żywności
świadomy wybór
kampanie uświadamiające
marketing
food labelling
conscious choice
informations campaigns
marketing
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-2
Owoce, warzywa, soki - ich kaloryczność i wartość odżywcza na tle zapotrzebowania na energię i składniki odżywcze Cz. 3. Możliwości poprawy wartości odżywczej i zdrowotnej soków i ich rynkowego wizerunku a znakowanie produktów
Witold Płocharski
Janusz Ciok
Jarosław Markowski
Urszula Pytasz
Krzysztof Rutkowski
nr katalogowy: 75891
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-1
Podstawowe zasady znakowania wyrobów winiarskich gronowych
K. Potocki
nr katalogowy: 20707
GAZETA CUKROWNICZA 2008-1
Sterowanie procesami w cukrowniach.I. Systemy i sygnały pomiarowe
Marek Ludwicki
nr katalogowy: 32673
GAZETA CUKROWNICZA 2006-9
Przegląd najważniejszych regulacji prawa wspólnotowego i polskiego z zakresu znakowania żywności w kontekście przemysłu cukrowniczego
M. Mucha
nr katalogowy: 16583
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Szybko, wydajnie, bezpapierowo Nowoczesne metody kompletacji optymalizują przepływ informacji i materiałów
nr katalogowy: 81748
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-10
Szybko, wydajnie, bezpapierowo Nowoczesne metody kompletacji optymalizują przepływ materiałów i informacji
nr katalogowy: 87293
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2014-12
Z żałobnej karty Daniel Józef Bem 1933 - 2014
nr katalogowy: 89163
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2010-1
Ocena niezawodności systemu zaopatrzenia w wodę miasta Proszowice i jego okolic
Barbara Budziło
Krzysztof Panuś
nr katalogowy: 49204
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-8
Rola i zasięg stosowania etykiet elektronicznych w opakowaniach tekturowych
nr katalogowy: 18835
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Nowoczesne metody kompletacji w Systemie CSB
nr katalogowy: 93890
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
Wymagania dotyczące obowiązkowych informacji o wartości odżywczej w oznakowaniu środków spożywczych (cz. II)
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 82609
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-11
Znakowanie soków i nektarów owocowych - unijne regulacje prawne. Część 1. Soki owocowe
J. Hermans
nr katalogowy: 6941
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-7
Zasady znakowania betonu towarowego znakiem budowlanym
Grzegorz Bajorek
Maciej Gruszczyński
Zdzisław Kohutek
nr katalogowy: 108195
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-10
Metody określania trwałości przetworów zbożowych
ANNA SZAFRAŃSKA
nr katalogowy: 30253
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
Nowo uruchomiona instalacja chłodnicza do celów szkoleniowych
nr katalogowy: 78289
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-2
Poprawa bezpieczeństwa, jakości oraz rzetelności na rynku soków owocowych przez przemysłową samokontrolę
P. M. Funk
nr katalogowy: 6731
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2013-4
Wybrane metody używane do budowy systemów ekspertowych
Maciej Rup
Łukasz Sapuła
nr katalogowy: 76189
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2007-4
Metody augmentacji satelitarnych systemów nawigacyjnych
ANNA STĘPIEŃ
nr katalogowy: 25040
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-2
Nowe regulacje dotyczące znakowania żywności bez GMO
Aleksandra Kołodziejczyk
Paweł Wojciechowski
nr katalogowy: 125033
10.15199/65.2020.2.4
inżynieria genetyczna
modyfikacja genetyczna
znakowanie żywności
konsumenci
genetic engineering
genetic modification
food labelling
consumer
MATERIAŁY BUDOWLANE 2021-12
Zmiana wymagań dotyczących wprowadzania do obrotu wyrobów do wentylacji i klimatyzacji
Edyta Staniszewska-Chlebowska
Sebastian Wall
nr katalogowy: 135186
10.15199/33.2021.12.07
wyroby do wentylacji i klimatyzacji
wyroby budowlane
znak budowlany
CE.
ventilation and air-conditioning products
construction mark
CE
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1987-10
Z PÓŁKI KSIĘGARSKIEJ
nr katalogowy: 107994
AURA 2008-10
Skutki środowiskowe eksploatacji Zakładu Termicznego Przekształcania Odpadów
KONRAD PAWEŁ TURZAŃSKI
nr katalogowy: 38512
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Zmiany w rozporządzeniu o znakowaniu środków spożywczych i dozwolonych substancji dodatkowych
Renata Gasparska
nr katalogowy: 4921
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2014-12
Lokalizowanie terminala ruchomego w sieciach LTE
Paweł Gadka
nr katalogowy: 89158
OPAKOWANIE 2024-11
Foenix Coding – Twój partner w znakowaniu
nr katalogowy: 151672
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-6
Nowe zasady znakowania żywności
Roman Jurga
nr katalogowy: 6325
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2013-11
Główne aspekty konstrukcji i sterowania systemu do automatycznej kontroli jakości filtrów przeciwzakłóceniowych SKF-11
Tadeusz Kozłowski
Roman Woźniak
nr katalogowy: 80300
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-11
Methods of calculation for induction-resistive pipeline heating systems
Mikhail STRUPINSKIY
Nikolay KHRENKOV
Alexandr KUVALDIN
nr katalogowy: 39603
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-3
Mięso i przetwory nowe wymagania w znakowaniu
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 66708
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-5
Istotny nowy przepis prawny i zmiany w unormowaniu wyrobów krajowego sokownictwa
A.Jakubowski
nr katalogowy: 6794
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Powtórka ze znakowania
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 55242
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-8
System zabezpieczeń w urządzeniu do automatycznej kontroli filtrów przeciwzakłóceniowych
Tadeusz KOZŁOWSKI
Kazimierz STROJNY
nr katalogowy: 70159
OPAKOWANIE 2012-2
Opakowania dobrze oznakowane
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 65810
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-4
KRONIKA
nr katalogowy: 59068
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-6
Nowoczesne metody emisji ucyfrowionego sygnału telewizyjnego
Bogdan Uljasz
nr katalogowy: 35580
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2016-6
Nowoczesne metody sterowania generatorami ultradźwiękowymi
Witold Kardyś
Andrzej Milewski
Paweł Kogut
Piotr Kluk
nr katalogowy: 99203
10.15199/13.2016.6.9
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-2
Wymagania przepisów prawnych dotyczące znakowania soków i nektarów
nr katalogowy: 58024
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-6
Struktura modelu Polskiej Nagrody Jakości "Znakomitość Przywództwa"
Mirosław RECHA
nr katalogowy: 45171
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-1
Znakowanie opakowań zbiorczych w logistyce handlu wielkopowierzchniowego. Cz. 2
nr katalogowy: 96224
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-6
Oznakowanie soków, nektarów, napojów w świetle zmieniającego się prawa
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 68726
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-5
Znakowanie środków spożywczych w świetle aktualnych wymagań prawnych
REGINA WIERZEJSKA
nr katalogowy: 20088
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Nowe wymagania dotyczące znakowania pieczywa "luzem" i innych wyrobów nieopakowanych
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 79459
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-6
VARIA
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 52390
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-2
Biochemiczne metody identyfikacji mikroorganizmów zanieczyszczających żywność
Krystyna Kowal
nr katalogowy: 74714
OPAKOWANIE 2013-3
Drukarki CIJ - szybkie, proste, niezawodne
nr katalogowy: 75705
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-5
Zastosowanie stereoskopowego systemu pomiarowego do badań elementów i modeli konstrukcji
Wiesława Głodkowska
Jacek Domski
Mariusz Staszewski
Marek Lehmann
Marek Ziarkiewicz
nr katalogowy: 105674
10.15199/33.2017.05.38
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-11
Czy istnieje potrzeba znakowania żywności zawartością izomerów trans kwasów tłuszczowych
H. Mojska
nr katalogowy: 22599
OPAKOWANIE 2013-2
Intrex przekracza granice
nr katalogowy: 74755
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Znakowanie pieczywa
nr katalogowy: 32760
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-11
Dobrowolny Program Znakowania Wartością Odżywczą GDA
nr katalogowy: 31063
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-11
Analizy wielokryterialne w ocenie sposobów naprawy konstrukcji betonowych metodami ograniczającymi zawilgocenie obiektów budowlanych
Elżbieta Szafranko
nr katalogowy: 102344
10.15199/33.2016.11.51
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-12
Symulacyjne badanie niezawodności jednorodnych systemów technicznych
Zbigniew Wesołowski
nr katalogowy: 73369
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-1
XXVI Dni Przemysłu Mięsnego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 23523
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Inspekcja JHARS skontrolowała pieczywo i lody
nr katalogowy: 83157
OPAKOWANIE 2014-8
Kangur Electronics - ekspert w dziedzinie znakowania
nr katalogowy: 86149
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-12
Systemy pomiarów diagnostycznych i monitoringu stanu łożysk w silnikach elektrycznych
Sławomir Szymaniec
nr katalogowy: 55921
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-6
Obowiązki producentów wyrobów budowlanych wynikające z regulacji UE spoza zakresu objętego Dyrektywą 89-106-EWG
M. Głowacz
nr katalogowy: 17451
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2006-2
Możliwości wykorzystania naturalnego składu zasypek do krystalizatora urządzenia COS w znacznikowych badaniach ich wpływu na czystość stali
FIRGANEK H.
KANIA H.
nr katalogowy: 17019
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-8
KRONIKA
nr katalogowy: 78764
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Znakowanie wyrobów piekarskich i ciastkarskich na podstawie prawa unijnego i krajowego (cz. I)
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 98561
OPAKOWANIE 2008-5
Jednostki opakowaniowe z tworzyw sztucznych z etykietą RFID, wprowadzaną techniką "in-mold"
nr katalogowy: 35312
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-11
Beton towarowy jako wyrób budowlany
Lech Czarnecki
nr katalogowy: 31593
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2016-8-9
ALGORYTM KONSOLIDACJI OCEN ZAUFANIA I REPUTACJI W PLATFORMACH E-HANDLU
Marek Janiszewski
nr katalogowy: 101891
10.15199/59.2016.8-9.38
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Przyszłość obowiązkowego znakowania wartością odżywczą
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 64107
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-3
KRONIKA
nr katalogowy: 90210
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-11
Visual defect detection methods overview
Tomasz Kraszewski
Anna Piwowar
Renata Frączek
Piotr Świszcz
Łukasz Bis
nr katalogowy: 140385
10.15199/48.2022.11.55
defect detection
vision systems
vision sensors
structured light
identyfikacja wad
systemy wizyjne
czujniki wizyjne
światło strukturalne
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-11
Visual defect detection methods overview
Tomasz Kraszewski
Anna Piwowar
Renata Frączek
Piotr Świszcz
Łukasz Bis
nr katalogowy: 140385
10.15199/48.2022.11.55
defect detection
vision systems
vision sensors
structured light
identyfikacja wad
systemy wizyjne
czujniki wizyjne
światło strukturalne
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-11
Prawidłowe znakowanie produktów spożywczych
nr katalogowy: 95376
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-9
Znakowanie żywności GMO
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 38261
OPAKOWANIE 2016-11
WSTĘP
Anna Naruszko
nr katalogowy: 102161
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-12
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 40352
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 39009
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 38772
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-4
Nowy wniosek Komisji Europejskiej
nr katalogowy: 83604
OPAKOWANIE 2016-11
Przenośna drukarka CIJ dla małego biznesu
nr katalogowy: 102176
OPAKOWANIE 2017-11
Laserowa rewolucja znakowania
nr katalogowy: 110597
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-7
Kolory firmowe - kiedy CMYK, a kiedy RGB
Marzena Matuszewska
nr katalogowy: 92607
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-10
Segmentacja obrazu w fotografii laserowej
Marek Piszczek
Marcin Kowalski
nr katalogowy: 71936
OPAKOWANIE 2019-11
Technologie znakowania i etykietowania w zabezpieczaniu opakowań
nr katalogowy: 123440
OPAKOWANIE 2012-12
Linx z pilotem
nr katalogowy: 73623
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-10
Praktyczne aspekty wdrażania systemów biometrycznych Część 1: Wartości współczynnika fałszywego odrzucenia dla różnych technologii biometrycznych
ELŻBIETA GOMULSKA
nr katalogowy: 55014
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2014-12
Komercyjne systemy radiolokalizacyjne
Przemysław Gilski
Ryszard J. Katulski
Jacek Stefański
nr katalogowy: 89161
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Bio i eko - tylko dla żywności ekologicznej
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 56335
OPAKOWANIE 2012-2
Znakowarki kodów firmy Linx dostępne globalnie
nr katalogowy: 65815
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-7
Certyfikacja rusztowań Wymagania dotyczące rusztowań budowlanych w świetle obowiązujących w Polsce przepisów prawnych
Krzysztof Sulima
nr katalogowy: 28015
OPAKOWANIE 2013-8
Brześć znakuje Videojetem
TOMASZ KRAWCZAK
nr katalogowy: 78675
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-11
Orientacja na redukcję ryzyka w wybranych znormalizowanych systemach zarządzania
Piotr Jedynak
nr katalogowy: 63634
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-5
Wyniki kontroli IJHARS w zakresie stosowania surowców GMO
nr katalogowy: 35235
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-3
Spawanie LaserHybrid w przypadku profili wytłaczanych
nr katalogowy: 125406
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-6
Znakowanie żywności, czyli co powinien wiedzieć konsument
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 84589
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-5
Akademia Sokowa, czyli cała prawda o sokach
nr katalogowy: 91472
OPAKOWANIE 2018-2
Nowa rzeczywistość znakowania atramentowego
nr katalogowy: 112368
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH