Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2004-9
Efekty ekonomiczne i zdrowotne odzyskiwania ciepła w mechanicznych instalacjach wentylacyjnych stosowanych w budownictwie wielorodzinnym
Marian Rosiński
Zenon Spik
nr katalogowy: 892
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Analiza związków fenolowych w owocach cytrusowych, jabłkach i sokach
Magdalena Surma-Zadora
Ewa Cieślik
nr katalogowy: 34163
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-10
Czy kawa może poprawiać jakość życia starszych osób?
nr katalogowy: 145682
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-6
Dieta śródziemnomorska
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 120485
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-7
Wywiad z dr. hab. n. med. Markiem Zmyślonym kierownikiem Pracowni Zagrożeń Elektromagnetycznych Zakładu Zagrożeń Fizycznych Instytutu Medycyny Pracy w Łodzi
nr katalogowy: 45790
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2023-1
Odory w szpitalach
Mirosław Szyłak-Szydłowski
nr katalogowy: 141479
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-5
P jak promocja zdrowia
Teresa Łączkowska
nr katalogowy: 76589
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-10
Właściwości żywieniowe i zdrowotne szarłatu (amarantusa) dla ludzi i zwierząt
Ryszard RYWOTYCKI
nr katalogowy: 14148
AURA 2018-6
Stan środowiska a zdrowie środowiskowe
Kinga BONENBERG
nr katalogowy: 114096
zdrowie środowiskowe
ryzyko zdrowotne
medycyna środowiskowa
skażenie środowiska
polityka redukcji środowiskowych zagrożeń zdrowia
environmental health
health risk
environmental medicine
environmental pollution
policy of reducing environmental hazards to health
CHŁODNICTWO 2004-12
Wpływ środowiska na bezpieczeństwo zdrowotne surowców, przetworów i przechowalnictwo żywności oraz na organizmy ludzi
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 783
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2006-7-8
Występowanie grzybów mikroskopowych w systemach dystrybucji wody pitnej i związane z tym zagrożenia zdrowotne
ANNA GRABIŃSKA-ŁONIEWSKA
nr katalogowy: 16499
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-11
Gryka - Część 4. Aspekty zdrowotne i różne sposoby wykorzystania
HENRYK GĄSIOROWSKI
nr katalogowy: 39056
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
OŚWIADCZENIA ZDROWOTNE I ŻYWIENIOWE
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 49447
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-2
Produkty tłuszczowe nieprawidłowo oznakowane
Magdalena Zychnowska
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 82585
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-10
Gazy anestetyczne. Zastosowanie, narażenie środowiskowe i sposoby zmniejszenia ryzyka zagrożenia
Jarosław Chmielewski
Małgorzata Czarny-Działak
Edyta Laurman-Jarząbek
Joanna Ślusarczyk
Ilona Żeber-Dzikowska
Bożena Wójtowicz
Barbara Gworek
Małgorzata Dziechciaż
nr katalogowy: 116817
10.15199/62.2018.10.25
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-12
Peklowanie alternatywne
Adam Kostecki
nr katalogowy: 129669
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2020-1
Termiczne efekty oddziaływania smartfonu na małżowinę uszną
Tomasz ROK
Karolina BASTA-KLONOWSKA
Bartosz LISOWSKI
Grzegorz TATOŃ
Eugeniusz ROKITA
nr katalogowy: 124204
10.15199/48.2020.01.44
termografia
smartfon
efekty termiczne.
infrared thermography
smartphones
thermal effects.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Nowy Ład dla restauratorów
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 136201
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Znakowanie produktów żywnościowych Dobrowolne znakowanie wartością odżywczą
Ewa Czarniecka-Skubina
Andrzej Janicki
nr katalogowy: 41837
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-2
Romuald grochocki
hp
nr katalogowy: 5220
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-9
Oświadczenia zdrowotne i żywieniowe
IZABELA TAŃSKA
nr katalogowy: 20536
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-7
Wartość mięsa jagnięcego
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 16703
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Przedszkole od kuchni
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11883
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-8
Zdrowotne wyroby pończosznicze
E. Masłowski
nr katalogowy: 6029
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-12
Opakowania szklane najlepiej zachowują wartości odżywcze i zdrowotne żywności dla dzieci - omówienie wyników badań
nr katalogowy: 48974
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 138285
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-8
Własne inspiracje, aktualne trendy, walory zdrowotne, realizm wykonawczy
E. Szczerbicki
nr katalogowy: 6049
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-9
Aspekty zdrowotne i jakościowe mięsa drobiowego
Adam Olszewski
nr katalogowy: 1704
AURA 2006-3
ASPEKTY ZDROWOTNE WODY DO PICIA
Anna Wawrzyk
nr katalogowy: 16001
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2008-9
Wpływ kompleksowej termomodernizacji budynków na kształtowanie kosztów ogrzewania mieszkań
CEZARY A. PIEńKOWSKI
nr katalogowy: 38085
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-11
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne - zmiany w prawie unijnym i polskim a praktyka marketingowa
nr katalogowy: 22404
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne dotyczące środków spożywczych
Ł. Bobeł
nr katalogowy: 20751
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-9
Korzyści zdrowotne ze spożywania produktów sojowych
A. Cichocka
nr katalogowy: 14908
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-5
Walka ze smogiem. Koncepcja opracowania ogólnokrajowego programu likwidacji niskiej emisji
Marian Turek
nr katalogowy: 105720
10.15199/62.2017.5.17
AURA 2013-2
Zanieczyszczenia środowiska przyrodniczego rtęcią w okolicy Dąbrowy Górniczej
Tomasz NOWAKOWSKI
Kamil KŁAK
nr katalogowy: 74277
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-4
Higiena rąk w przemyśle mięsnym
Robert Palka
Hanna Bartnicka
nr katalogowy: 119686
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Postęp w produkcji i stosowaniu preparatów dymu wędzarniczego. Część II. Właściwości, zakres i aspekty zdrowotne stosowania
A. Borys
nr katalogowy: 14808
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-11
Bezpieczeństwo zdrowotne mąki poddanej rozdrabnianiu w młynie kulowym
nr katalogowy: 6446
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-10
Mikrobiologiczne badania ziarna pszenicy i mąk pszennych
BARBARA WOJCIK-STOPCZYNSKA
BARBARA JAKUBOWSKA
nr katalogowy: 6423
CHŁODNICTWO 2005-7
Przedłużenie trwałości produktów spożywczych z zastosowaniem atmosfery modyfikowanej
Elżbieta Polak
Krzysztof Ćwiertniewski
Krzysztof Egierski
nr katalogowy: 8673
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-1
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 118340
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-12
Sposób na dziczyznę
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 102743
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-1
Przewidywane i rzeczywiste efekty termomodernizacji budynków mieszkalnych i użyteczności publicznej
W. Sarosiek
nr katalogowy: 17684
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2006-3
Ocena wpływu szybkości chłodzenia na efekty borowania laserowego żeliwa sferoidalnego
MARTA PACZKOWSKA
WŁODZIMIERZ WALIGÓRA
nr katalogowy: 17130
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2004-4
Chemiczne i mechaniczne efekty w oddziaływaniu wodoru ze stalą
G. Schmitt
nr katalogowy: 2897
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-12
Amerykańska żurawina - unikalne zbiory i właściwości zdrowotne. Dziennikarska wizyta w Ocean Spray (USA)
A. Górecka
nr katalogowy: 23159
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-1
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne aktualny stan prawny
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 57025
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-9
Procedura rejestracyjna w okresie przejściowym Nowa żywność
Grażyna Osęka
Jowita Prokop
nr katalogowy: 101005
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2004-11
Pierwsze efekty Programu Realizacji Celów ZSZ - wywiad z Kazimierzem Dudą, kierownikiem Oddziału Gospodarki Wodno-Ściekowej
M. Rochowicz
nr katalogowy: 4687
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-11
Magiczny owoc
nr katalogowy: 123646
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2009-11
Zmiany w prowadzonym procesie termomodernizacji budynków wielomieszkaniowych
CEZARY A. PIEŃKOWSKI
nr katalogowy: 47700
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-3
Occupational health risks associated with the use of pesticides Zawodowe zagrożenia zdrowotne związane ze stosowaniem pestycydów
Jarosław Chmielewski
Damian Gorczyca
Urszula Dawid
Ewa Żyfka-Zagrodzińska
nr katalogowy: 97234
10.15199/62.2016.3.7
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-5
Efekty kompleksowej termomodernizacji wielorodzinnych budynków mieszkalnych w Łomży
CEZARY A. PIEŃKOWSKI
nr katalogowy: 25659
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-2
Z prasy fachowej
nr katalogowy: 112050
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Zdrowotne aspekty produktów "AKO"
Adam Melkowski
nr katalogowy: 32767
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-8
Ochrona przed hałasem - dachy płaskie
Tomasz Kwiatkowski
nr katalogowy: 37521
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-4
AKU-Line - dźwiękoizolacyjne płyty gipsowo-kartonowe
nr katalogowy: 67281
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-1
Współczesne urządzenia oświetlenia scenicznego
Stefan Brzozowski
nr katalogowy: 23390
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-9
Wibracja przysparza kłopotów
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 29795
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Konsument pieczywa a konsument ciasta
nr katalogowy: 131983
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-6
Szczury śniade (Rattus rattus) nie boją się wysokości
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 134852
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-1
Efekty-Defekty
nr katalogowy: 141585
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-1
Efekty-Defekty
nr katalogowy: 141585
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-7
Efekty-Defekty
nr katalogowy: 138489
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-9
Efekty-Defekty
nr katalogowy: 139644
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-9
Efekty-Defekty
nr katalogowy: 139644
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne w aspekcie prawnym
Janusz Salwa
Ewelina Pacyga
nr katalogowy: 34182
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Ważna treść oświadczeń zdrowotnych
nr katalogowy: 30217
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-9
Książki nadesłane
nr katalogowy: 29791
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-7
Czy mięso może być żywnością funkcjonalną?
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 27871
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-6
Higiena personelu a bezpieczeństwo zdrowotne żywności
KATARZYNA GODLEWSKA
nr katalogowy: 27221
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-5
Statystyczna karta wypadku - cd.
Lesław Zieliński
nr katalogowy: 26003
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-5
Azotyny w procesie peklowania mięsa - funkcje, aspekty zdrowotne, peklowanie bezazotynowe
Marek Cierach
nr katalogowy: 25968
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Przypadkiem... wspaniała
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 25621
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-4
Wykorzystanie wysokobłonnikowych frakcji jęczmienia do wzbogacania makaronu (część 3)
nr katalogowy: 25162
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-7
Krajowe Forum Piekarstwa i Cukiernictwa
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 53108
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Konsument pieczywa a konsument ciasta
nr katalogowy: 131983
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-6
Szczury śniade (Rattus rattus) nie boją się wysokości
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 134852
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-1
Utleniające sprzęganie metanu na tlenkowym katalizatorze wapniowo-sodowym modyfikowanym jonami chlorkowymi
RENATA JEZIOR
ANDRZEJ MACHOCKI
nr katalogowy: 28692
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne
IWONA WRZEŚNIEWSKA-WAL
nr katalogowy: 34584
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-1
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności - grudzień 2007 r.
nr katalogowy: 32849
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Atrybuty zdrowotne pieczywa pełnoziarnistego
Anna Diowksz
nr katalogowy: 38981
CHŁODNICTWO 2008-10
Jakość i bezpieczeństwo żywności mrożonej i chłodzonej w świetle przepisów unijnych
KRZYSZTOF ĆWIERTNIEWSKI
nr katalogowy: 38820
OPAKOWANIE 2008-9
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością w świetle aktualnych przepisów
Zofia Pogorzelska
nr katalogowy: 37931
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-7
System HACCP w szpitalnych blokach żywienia - wyniki badań
Mira LISIECKA-BIELANOWICZ
Katarzyna PIETROŃ
Adam LUSAWA
nr katalogowy: 37157
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-4
Azotyny w procesie peklowania mięsa - funkcje, aspekty zdrowotne, peklowanie bezazotynowe
Marek Cierach
nr katalogowy: 25370
OPAKOWANIE 2013-4
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością w świetle aktualnych przepisów
ZOFIA POGORZELSKA
nr katalogowy: 76107
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-2
Wpływ substancji interkalowanej i warunków ogrzewania mikrofalowego na powierzchnię właściwą kaolinu
TADEUSZ SŁONKA
JÓZEF GŁOWIŃSKI
KAZIMIERZ ORZECHOWSKI
KAROL LELUK
nr katalogowy: 33007
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1996-1
II Międzynarodowe Sympozjum nt. - Efekty heterogeniczności powierzchni w adsorpcji i katalizie na ciałach stałych
Andrzej Świątkowski
nr katalogowy: 41288
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-1
Planowane i rzeczywiste efekty termomodernizacji budynków użyteczności publicznej w gminie Zbójna
Wiesław Sarosiek
Beata Sadowska
nr katalogowy: 96314
10.15199/33.2016.01.08
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-9
Analiza globalna konstrukcji stalowych w ujęciu Eurokodu 3
Robert Studziński
Paweł Ordziniak
nr katalogowy: 86802
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Wody butelkowane w Polsce i w Europie
Teresa Latour
nr katalogowy: 37609
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-18
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 62103
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
WYDARZENIA - Informacje biznesowe
nr katalogowy: 80062
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-6
Walory akredytacji dla przedsiębiorstw z branży spożywczej
nr katalogowy: 121097
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Ugotuj i schłodź!
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130934
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-11
Współczesna sztuka składników Odkrywanie tajemnic produkcji lodów z wykorzystaniem zdrowych i naturalnych składników (cz. 1)
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 145850
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-11
Najpierw po soki, potem do apteki - świeżo tłoczone soki owocowe z ogrodów natury...
nr katalogowy: 31550
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-6
Jakość i innowacyjność oraz bezpieczeństwo zdrowotne żywności
Janusz B. BERDOWSKI
nr katalogowy: 27399
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-6
Substancje intensywnie słodzące Cz. II. Bezpieczeństwo zdrowotne
BOŻENA WASZKIEWICZ-ROBAK
KATARZYNA ŚWIĄDER
FRANCISZEK ŚWIDERSKI
nr katalogowy: 27214
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-9
Embodi - nowy napój funkcjonalny korzystny dla serca pojawił się na rynku USA
nr katalogowy: 38255
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 134245
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-4
Pozytywne efekty kampanii promocyjno-edukacyjnej
nr katalogowy: 67199
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Promocja dobrej polskiej żywności
nr katalogowy: 69600
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Owoce i warzywa wspierane przez UE w walce z otyłością
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 34158
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Kontrola jakości zboża i mąki w zakładach Polskich Młynów S.A. w zakresie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
Elżbieta Sitkowska
nr katalogowy: 27772
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
Kwoty wolne od potrąceń w roku 2013
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 73320
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-6
Standard GMP+ w produkcji paszy i żywności - refleksje po konferencji
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 117555
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-9
I po wakacjach...
nr katalogowy: 115688
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-2
Efekty budownictwa mieszkaniowego w 2021 roku
Małgorzata Kowalska
nr katalogowy: 136285
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 78101
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2012-6
Silniki klatkowe do długich lub często powtarzanych rozruchów, załączane bezpośrednio na sieć
Maciej Bernatt
nr katalogowy: 68314
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-19-20
Efekty wsparcia UE dla polskiej energetyki Realizacja i przyszłe plany
Szymon Kawa
nr katalogowy: 93870
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-6
Efekty drugiego rzędu - porównanie metod obliczeniowych
Janusz Pędziwiatr
nr katalogowy: 106547
10.15199/33.2017.06.18
efekty drugiego rzędu
nominalna krzywizna
nominalna sztywność
metoda ogólna
porównania.
secondary order effects
nominal curvature
nominal stiffness
general method
comparisons
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2013-3
Efekty modernizacji układów hydraulicznych wybranych ciepłowni Część I
ANDRZEJ BŁASZCZYK
ADAM PAPIERSKI
MARIUSZ SUSIK
RADOSŁAW CYWKA
DARIUSZ WOŹNIAK
nr katalogowy: 74999
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-12
Dlaczego warto stosować przyprawy korzenne?
Bartosz Kulczyński
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 151736
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-1
Badania wpływu pola magnetycznego 50 Hz na wyniki pomiaru aktywności elektrodermalnej
Dariusz SZTAFROWSKI
Edyta SZCZUKA
nr katalogowy: 135354
10.15199/48.2022.01.23
aktywność elektrodermalna
metoda Ryodoraku
pole elektromagnetyczne
electrodermal activity
Ryodoraku methods
electromagnetic field
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-7-8
Obietnice fosforenu
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 105372
AURA 2009-6
Efekty zewnętrzne
TOMASZ ŻYLICZ
nr katalogowy: 45361
OPAKOWANIE 2020-11
Efekty specjalne w druku na tekturze
nr katalogowy: 129009
AURA 2021-3
Poprawia się jakość powietrza w Krakowie
nr katalogowy: 131052
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-8
Czy leci z nami steward?
Marek Bielski
nr katalogowy: 51157
AURA 2012-7
Substancje toksyczne uwalniane z tworzyw sztucznych
Krystyna BONENBERG
nr katalogowy: 69565
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Zdrowy posiłek dla zabieganych
Monika Stromkie-Złomaniec
nr katalogowy: 136718
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 142161
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-3
Myślisz o przyszłości, zadbaj o słuch
Robert Kozela
nr katalogowy: 142263
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 138281
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-21
Efekty-defekty
fi
nr katalogowy: 13355
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-6
Efekty-defekty
fi
nr katalogowy: 13037
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-8
Lean Six Sigma
Robert Karaszewski
nr katalogowy: 18138
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-25
Efekty-defekty
fi
nr katalogowy: 13442
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-22
Efekty-defekty
hen
nr katalogowy: 13379
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-4
Efekty-Defekty
fi
nr katalogowy: 12985
AUTO MOTO SERWIS 2022-5
Przyszłość motoryzacji jest elektryzująca!
nr katalogowy: 137924
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-25-26
Narodowe Centrum Badań i Rozwoju: Budujemy ekosystem wspierania innowacji
nr katalogowy: 117459
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-2-3
Samoocena i system zarządzania jakością
Moni ka Jagodzińska
nr katalogowy: 49556
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-24
ORLEN z dostępem do złóż
nr katalogowy: 48491
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-10
Aspekty środowiskowe i społeczne jako aktualne wyzwanie scaleń gruntów
Leszek Książek
nr katalogowy: 133771
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
Zielone porządki
Hanna Stolińska
nr katalogowy: 85461
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Przewodnik Dobrej Praktyki Higienicznej w produkcji ciastkarskiej (cz. II) Punkty szczególnej uwagi w wytwarzaniu wyrobów ciastkarskich
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 61999
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
AAK Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne
nr katalogowy: 79478
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne - warsztaty edukacyjne KUPS
nr katalogowy: 122485
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
"Chleb i wino" w Credinie, czyli biznes i przyjemność towarzyska
Marek Perzyński
nr katalogowy: 101612
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-22-23
Biotechnologie zdrowotne
nr katalogowy: 128662
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-10
WYDARZENIA
nr katalogowy: 151063
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-10
Zagrożenia biologiczne w zakładach pracy
Agata Knapik
nr katalogowy: 87052
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2013-10
Zagrożenia zdrowia i życia przy gospodarowaniu odpadami komunalnymi
Renata Przywarska
nr katalogowy: 79973
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Warzywa, owoce i ich przetwory - podstawy prawne komunikowania właściwości prozdrowotnych
Izabela Tańska
nr katalogowy: 122487
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-12
Napoje energetyzujące a bezpieczeństwo zdrowotne
Tomasz Czernecki
Bożena Sosnowska
nr katalogowy: 95678
10.15199/65.2015.12.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
Wpływ oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych na wybory dokonywane przez konsumentów
Zbigniew Oczadły
nr katalogowy: 146442
SZKŁO I CERAMIKA 2004-1
Niektóre aspekty wytwarzania pigmentów cyrkonowych
C. Dziubak
A. Ducka
nr katalogowy: 7425
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-20
Efekty-defekty
hen
nr katalogowy: 13331
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-10-11
Efekty-defekty
fi
nr katalogowy: 13156
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-11
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 145846
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-19
Efekty-defekty
fi
nr katalogowy: 13308
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-17-18
Efekty-defekty
fi
nr katalogowy: 13284
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-10
Odporność ogniowa murów
Mirosław Kosiorek
nr katalogowy: 10733
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-5
Akredytacja laboratoriów w liczbach
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 8019
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-8
Efekty świetlne skrzydeł motyla
nr katalogowy: 21207
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-3
Ponad zaborami (1877-80)
nr katalogowy: 19530
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-9
Obserwator w brzuchu
nr katalogowy: 19411
ODZIEŻ 2004-4
Prasowanie - już w Europie
nr katalogowy: 3064
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2005-6
Zastosowania reaktorów rewersyjnych do oczyszczania przemysłowych gazów odlotowych
Alicja Kocur
nr katalogowy: 14336
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-26
Efekty-defekty
hen
nr katalogowy: 13468
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-23-24
Efekty-defekty
hen
nr katalogowy: 13416
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-7
Efekty-defekty
hen
nr katalogowy: 13066
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-5
Efekty-Defekty
hen
nr katalogowy: 13013
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Warsztaty z Jowitą Woszczyńską
nr katalogowy: 138677
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Dobrze zapakowane
nr katalogowy: 114530
opakowania żywności
bezpieczeństwo zdrowotne
materiały opakowaniowe
zastosowanie opakowań.
food packagings
health saftey
packing materials
packing use
GOSPODARKA WODNA 2006-12
80-lecie regulacji Rawy (1926-2006
Marek Jerzy Gromiec
nr katalogowy: 22739
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-8
Efekt ANTIQUE na tkaninach bawełnianych
nr katalogowy: 19766
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-1
Efekty-defekty
hen
nr katalogowy: 12906
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-4
Techniczno-ekonomiczne efekty modernizacji turbozespołów w Elektrowni Opole
Henryk Majchrzak
nr katalogowy: 15242
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-2
Efekty-defekty
fi
nr katalogowy: 12939
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-1
Efekty-defekty
hen
nr katalogowy: 12906
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-9
Gruba kreska się nie sprawdzi
Piotr Dończak
nr katalogowy: 46771
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-7
Działania proekologiczne w piekarni – moda czy konieczność?
Tomasz Guderski
nr katalogowy: 149417
GOSPODARKA WODNA 2006-11
Modelowanie pracy powodziowej zbiorników retencyjnych
Konrad Kępski
nr katalogowy: 21601
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2006-10
Efekty energetyczne i egzergetyczne niskoegzergetycznych układów ogrzewania budynków Część I.
Henryk Foit
nr katalogowy: 21437
CHŁODNICTWO 2006-10
Efekty zastosowania skokowej zmiany napięcia zasilania agregatu w chłodziarce termoelektrycznej
ADAM OWSICKI
nr katalogowy: 21416
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-15
Klej i plomba jak stal
jaz
nr katalogowy: 5466
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 4948
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2006-5
Ekologiczne efekty procesu restrukturyzacji w przedsiębiorstwie hutniczym
GAJDZIK B.
nr katalogowy: 16976
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-9
Efekty-defekty
hen
nr katalogowy: 13116
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 135325
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-3
Planowane i osiągnięte efekty energetyczne oraz ekologiczne termomodernizacji grupy budynków użyteczności publicznej
Beata Sadowska
Wiesław Sarosiek
nr katalogowy: 136771
10.15199/33.2022.03.04
termomodernizacja
budynek użyteczności publicznej
oszczędności
energia
ekologia.
thermomodernization
public building
savings
energy
ecology.
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2006-11
Efekty energetyczne i egzergetyczne niskoegzergetycznych układów ogrzewania budynków Część II.
Henryk Foit
nr katalogowy: 21448
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-8
Nowoczesne specjalistyczne oświetlenie przemysłowe
Krzysztof Zaremba
nr katalogowy: 21184
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-3
Najwięcej katastrof budowlanych w Polsce dotyczy obiektów użytkowanych
nr katalogowy: 17615
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-14-15
Efekty-defekty
hen
nr katalogowy: 13225
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-7
Efekty-Defekty
nr katalogowy: 144091
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-4
2-dniowe światowe sympozjum dla młynarzy w H amburgu
nr katalogowy: 108641
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-3
Walory żywieniowo-zdrowotne wzbogacanego pieczywa
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 50386
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-2
Zdrowotne aspekty żywności GMO
nr katalogowy: 49659
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-5
Ekspozycja i sprzedaż pieczywa funkcjonalnego
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 83773
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-5
Ekspozycja i sprzedaż pieczywa funkcjonalnego
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 83772
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH