Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-2
Kontrola mikrobiologiczna w browarze (2)
J. Baranowska
nr katalogowy: 20680
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-3
Monitoring higieny w przemyśle spożywczym
A. Kunicka
nr katalogowy: 20834
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Wymagania mikrobiologiczne dla żywności - projekt Komisji Wspólnoty Europejskiej
B. Windyga
H. Ścieżyńska
nr katalogowy: 14887
OPAKOWANIE 2006-9
Czystość mikrobiologiczna opakowań metalowych dla przemysłu spożywczego
Ewa Kryczko
nr katalogowy: 17899
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-4
Czystość mikrobiologiczna powietrza w zakładach mięsnych
Robert Palka
nr katalogowy: 25371
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-6
AIRSPEXX - HIGIENA POWIETRZA W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM
nr katalogowy: 106766
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-11
Zagadnienie czystości mikrobiologicznej w młynie
nr katalogowy: 80312
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-7
Metoda "zimnej pasteryzacji" chroni środowisko naturalne Porównanie metod pasteryzacji
Reiner Gaub
nr katalogowy: 108405
CHŁODNICTWO 2012-12
Czystość mikrobiologiczna urządzeń chłodniczych wykorzystywanych w przemyśle spożywczym i gospodarstwach domowych
Anna Szosland-Fałtyn
Beata Bartodziejska
Joanna Królasik
Beata Paziak-Domańska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 73339
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
Skuteczność na zmywaku
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 86992
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-11
Biofilm - mikrobiologiczna strategia przetrwania
Joanna Królasik
nr katalogowy: 12824
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2017-10
Prace porządkowe a czytość mikrobiologiczna powierzchni płaskich wokół niecki basenowej
Emilia Stańkowska
Agnieszka Włodyka-Bergier
nr katalogowy: 110225
10.15199/17.2017.10.7
czystość mikrobiologiczna
basen
zanieczyszczenia mikrobiologiczne
microbial purity
swimming pools
bacterial contamination
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-4
Czynniki wpływające na jakość mycia naczyń Czyste zależności
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 97689
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
TRANSGLUTAMINAZA MIKROBIOLOGICZNA – wpływ na zdrowie człowieka oraz wykrywanie w produktach spożywczych
nr katalogowy: 133098
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2021-11
Czystość mikrobiologiczna powietrza a elastyczność i efektywność energetyczna w hybrydowej sali operacyjnej
Paweł Borowiecki
nr katalogowy: 134671
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-6
Czystość mikrobiologiczna wybranych suszonych ziół
Izabela Podgórska
nr katalogowy: 106755
10.15199/65.2017.6.5
czystość mikrobiologiczna
zioła
bakterie
drożdże
grzyby pleśniowe
microbiological purity
herbs
bacteria
yeast
molds
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-3
Chłodnicze przetwórstwo owoców i warzyw
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 83339
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-6
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne surowców ziołowych
Alina Kunicka-Styczyńska
Krzysztof Śmigielski
nr katalogowy: 60534
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-2
Właściwości technologiczne mąki pszennej i możliwości ich modyfikacji
Roman Jurga
nr katalogowy: 82295
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-6
Korozja mikrobiologiczna
nr katalogowy: 17761
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2006-2
Możliwości wykorzystania naturalnego składu zasypek do krystalizatora urządzenia COS w znacznikowych badaniach ich wpływu na czystość stali
FIRGANEK H.
KANIA H.
nr katalogowy: 17019
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-12
Rozdział 4. Podstawowe wyróżniki fizyczne jakości mąk pszennych i produkcja mąk o specjalnym przeznaczeniu
Roman Jurga
nr katalogowy: 81096
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2010-1
Międzynarodowa Konferencja Naukowa "Rozkład i korozja mikrobiologiczna materiałów technicznych"
Anna Koziróg
Zofia Żakowska
nr katalogowy: 49376
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Czystość w hotelach
dr Arletta Kowalik
nr katalogowy: 130944
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Czystość w hotelach
dr Arletta Kowalik
nr katalogowy: 130944
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-7
KALENDARZYK IMPREZ
nr katalogowy: 17751
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-1
Kontrola mikrobiologiczna w browarze
J. Baranowska
nr katalogowy: 20705
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-1
Nowe rozwiązanie poprawiające czystość mikrobiologiczną ziarna
nr katalogowy: 32426
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-9
Podstawowe wyróżniki jakości mąk pszennych i zmiany ich właściwości
Roman Jurga
nr katalogowy: 93458
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2007-2
WPŁYW STĘŻENIA TELLURU NA CZYSTOŚĆ I MORFOLOGIĘ SREBRA KATODOWEGO
PIOTR R. ŻABIŃSKI
LIDIA BURZYŃSKA
nr katalogowy: 24339
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-3
Jakość mikrobiologiczna tusz wieprzowych jako wskaźnik higieny uboju
R. Palka
J. Szteyn
nr katalogowy: 20835
GAZETA CUKROWNICZA 2006-9
Jakość mikrobiologiczna cukru wyprodukowanego podczas kampanii 2005 r.
M. Kowalska
nr katalogowy: 16577
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-10
Mechaniczne właściwości mieszanin nitrocelulozy z wybranymi związkami małocząsteczkowymi
Tomasz Wolszakiewicz
nr katalogowy: 71705
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-10
Jakość mikrobiologiczna jęczmienia browarnego konserwowanego w silosie metalowym
Jolanta WAWRZYNIAK
Marzena GAWRYSIAK-WITULSKA
Antoni RYNIECKI
Małgorzata WIEWIÓROWSKA
nr katalogowy: 22309
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-5
Zintegrowane zastosowanie czyściw i mat olejowych oraz myjki do części gwarantuje czystość w zakładzie
nr katalogowy: 120318
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
TRANSGLUTAMINAZA MIKROBIOLOGICZNA – wpływ na zdrowie człowieka oraz wykrywanie w produktach spożywczych
nr katalogowy: 133098
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Najważniejsze wskaźniki jakości mąki pszennej
Roman Jurga
nr katalogowy: 69069
GAZETA CUKROWNICZA 2011-5
Mikrobiologiczna jakość cukru białego
Małgorzata Kowalska
Ewelina Kacprzak
nr katalogowy: 62145
GAZETA CUKROWNICZA 2007-9
Jakość mikrobiologiczna cukru wyprodukowanego w czasie kampanii 2006 r.
Małgorzata Kowalska
nr katalogowy: 29823
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2007-7
Korozja mikrobiologiczna szkła optycznego
MAGDALENA BARTOSIK
ZOFIA ŻAKOWSKA
LESZEK KLIMEK
JOANNA SZUMIGAJ
nr katalogowy: 27914
GAZETA CUKROWNICZA 2008-10
Ocena mikrobiologiczna cukru białego na przestrzeni lat 2005-2008
Alina Kunicka-Styczyńska
Zofia Żakowska
nr katalogowy: 38540
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Odkryj zapakowaną świeżość
Maria Bonikowska
Piotr Śnieżawski
nr katalogowy: 37393
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Jakość mikrobiologiczna mrożonych owoców i warzyw i sposoby jej poprawy
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Kamil Piwowarek
Alicja Napiórkowska
nr katalogowy: 133182
jakość mikrobiologiczna
mrożonki
owoce
warzywa
microbiological quality
frozen food
fruit
vegetables
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Jakość mikrobiologiczna mrożonych owoców i warzyw i sposoby jej poprawy
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Kamil Piwowarek
Alicja Napiórkowska
nr katalogowy: 133182
jakość mikrobiologiczna
mrożonki
owoce
warzywa
microbiological quality
frozen food
fruit
vegetables
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Jakość mikrobiologiczna mrożonych owoców i warzyw i sposoby jej poprawy
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Kamil Piwowarek
Alicja Napiórkowska
nr katalogowy: 133182
jakość mikrobiologiczna
mrożonki
owoce
warzywa
microbiological quality
frozen food
fruit
vegetables
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
System do wykrywania drożdży i pleśni w napojach w "czasie rzeczywistym"
nr katalogowy: 29440
OPAKOWANIE 2010-3
Czystość w drukarni opakowań
Mirosław Bohdan
nr katalogowy: 50638
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-10
Outsourcing usług czystości
nr katalogowy: 87479
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-10
Właściwości fizyczne i zmiany jakości mąki pszennej
ROMAN JURGA
nr katalogowy: 47108
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
Najekonomiczniejszy system otrzymywania wody laboratoryjnej
nr katalogowy: 7153
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-10
Czystość krok po kroku
nr katalogowy: 12121
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-5
Najlepsze placówki handlowe z Żywca
nr katalogowy: 16739
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-6
Z myślą o pracownikach - ze szkodą dla higieny?
nr katalogowy: 60140
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-5
Wpływ ozonowania nasion rzepaku na barwę oleju
Monika Sachadyn-Król
Izabella Jackowska
nr katalogowy: 113868
10.15199/62.2018.5.23
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-4
Zalecenia WHO dla laboratoriów z SARS-CoV-2 i nie tylko (cz. 2)
Paweł Kopeć
Małgorzata Majka
Małgorzata Szczepańska
nr katalogowy: 131107
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-1
Czysta woda
kd
nr katalogowy: 10247
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-1
Preparat czyszczący wnętrza pojazdów
Andrzej Bądkowski
nr katalogowy: 7883
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-1
Czysta woda
kd
nr katalogowy: 10247
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-1
Preparat czyszczący wnętrza pojazdów
Andrzej Bądkowski
nr katalogowy: 7883
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-7-8
Rexam Glass w Polsce
nr katalogowy: 6841
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-5
Rexam Glass w Polsce
nr katalogowy: 6789
OPAKOWANIE 2004-9
Rexam Glass w Polsce
nr katalogowy: 3343
OPAKOWANIE 2004-5
Rexam Glass w Polsce
nr katalogowy: 3217
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1989-6
KONFERENCJE, NARADY, WYSTAWY
nr katalogowy: 107271
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
REXAM Rexam Glass w Polsce
nr katalogowy: 7161
SZKŁO I CERAMIKA 2006-5
Dodatki modyfikujące i zanieczyszczenia surowcowe w syntezie pigmentów cyrkonowych
C. Dziubak
nr katalogowy: 22501
CHŁODNICTWO 2007-7
Jakość mikrobiologiczna pierogów z mięsem i jej zmiany podczas chłodniczego przechowywania z zastosowaniem atmosfery modyfikowanej
MIROSŁAW FIK
ANNA LESZCZYŃSKA-FIK
MAŁGORZATA DYLĄG
nr katalogowy: 27844
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
Analiza mikrobiologiczna żywności metodą cytometrii przepływowej
Alina Kunicka-Styczyńska
nr katalogowy: 80055
GAZETA CUKROWNICZA 2005-4
Czystość soku surowego a efektywność oczyszczania
E. Waleriańczyk
M. Żero
nr katalogowy: 9391
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-3
Ocena efektywności przemiału ziarna pszenicy na podstawie zależności zawartości popiołu i barwy mąki
Roman Jurga
nr katalogowy: 20108
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-7
Czystość zaczyna się od drzwi
nr katalogowy: 121155
CHŁODNICTWO 2013-12
Brochotrix thermosphacta - bakteria odpowiedzialna za psucie mięsa w warunkach chłodniczych
Beata Paziak-Domańska
Beata Bartodziejska
Anna Szosland -Fałtyn
nr katalogowy: 81215
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
HERT. Czystość i higiena - moda czy konieczność.Rrozmowa z Michałem Barcickim, menedżerem produktu w firmie Hert
Magdalena Mart
nr katalogowy: 5055
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2004-3
Zastosowanie układów do odzyskiwania ciepła w instalacjach wentylacyjnych i klimatyzacyjnych w aspekcie ekonomicznym
Marian Rosiński
Zenon Spik
nr katalogowy: 811
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2005-3
Wpływ farb na czystość powietrza atmosferycznego. Lotne substancje organiczne VOC. Legislacja i oznaczanie
Małgorzata Zubielewicz
Elżbieta Kamińska-Tarnawska
nr katalogowy: 14247
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-8
Zastosowanie homogenizacji wysokociśnieniowej do utrwalania soków owocowych i warzywnych
Marta Duda
Barbara Sokołowska
nr katalogowy: 108774
10.15199/64.2017.8.3
homogenizacja wysokociśnieniowa (HPH)
soki owocowe i warzywne
jakość mikrobiologiczna
uszkodzenia subletalne
high pressure homogenization (HPH)
fruit and vegetable juices
microbiological quality
sublethal injuries
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
IRPOL Ultradźwiękowe krojenie ciast
nr katalogowy: 90353
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-9
Uwarunkowania pierwotnej czystości oraz właściwości korzystnych dla zdrowia naturalnych wód mineralnych i źródlanych
Teresa Latour
nr katalogowy: 109569
10.15199/64.2017.9.4
naturalne wody mineralne
wody źródlane
pierwotna czystość
właściwości biochemiczne
natural mineral waters
spring waters
original purity
biochemical properties
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-10
Zastosowanie wapna do produkcji wyrobów silikatowych i betonu komórkowego
Agnieszka Soczyńska
nr katalogowy: 38851
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-2
Inteligentne Sortowniki Optyczne ASM
nr katalogowy: 120558
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2023-1
LAUR EKOGMINY. Konkurs dla małych i średnich gmin na najbardziej zrównoważone przedsięwzięcia zrealizowane w 2022 roku.
nr katalogowy: 141489
DOZÓR TECHNICZNY 2023-3
Plazma zamiast chemikaliów
nr katalogowy: 143501
DOZÓR TECHNICZNY 2023-3
Plazma zamiast chemikaliów
nr katalogowy: 143501
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-5
Stabilność mikrobiologiczna wybranych piw niefiltrowanych i niepasteryzowanych
Małgorzata Makarewicz
Aleksander Poreda
Iwona Drożdż
Marek Zdaniewicz
nr katalogowy: 60289
GOSPODARKA WODNA 2008-1
Rzeka Śląska Ochla jako wskaźnik czystości środowiska
ANNA JANKOWSKA
MIECZYSŁAW SZUSTAKOWSKI
nr katalogowy: 32275
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2007-12
Wykorzystanie systemu automatycznej identyfikacji do monitorowania statków morskich
Ryszard WAWRUCH
nr katalogowy: 32201
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Gość niezadowolony
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 29158
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-7
Czyszczenie powierzchni ziarna - tzw. czyszczenie białe
ROMAN JURGA
nr katalogowy: 36658
AURA 2023-3
Przyspieszenie zmian w ochronie i gospodarowaniu zasobami wodnymi
Andrzej Mizera
nr katalogowy: 142193
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-6
Prof. dr hab. Danuta Kołożyn-Krajewska – Profesorem Honorowym Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
nr katalogowy: 141053
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-18-19
Profesja spod znaku higieny
Marek Bielski
nr katalogowy: 127979
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Polska Wigilia
nr katalogowy: 31735
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-19
"Pan Karp" i polski kawior
nr katalogowy: 30929
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-9
Stały rozwój firmy Zschimmer & Schwarz w Mohsdorf
Wojciech Michałowski
nr katalogowy: 29953
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Zalety zmywarek firmy Winterhalter
nr katalogowy: 28980
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-10
Biopaliwa - prawda i mity
PIOTR TOMASIK
JERZY JAMROZ
nr katalogowy: 38800
ODZIEŻ 2007-2
Moda damska wiosna - lato 2007
Magda Druri
nr katalogowy: 25585
AURA 2007-2
Czystość na przystankach komunikacyjnych
WOJCIECH RADECKI
nr katalogowy: 24022
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2000-3
Dobór optymalnych warunków pracy adsorpcyjnej kolumny chromatograficznej stosowanej do rozdziału mieszaniny izomerów orto- i para-chloronitrobenzenu
WOJCIECH ZAPAŁA
KRZYSZTOF KACZMARSKI
nr katalogowy: 42724
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2023-1
LAUR EKOGMINY. Konkurs dla małych i średnich gmin na najbardziej zrównoważone przedsięwzięcia zrealizowane w 2022 roku.
nr katalogowy: 141489
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-2
Jakość mikrobiologiczna żywności w Polsce
Bożena Windyga
Halina Ścieżyńska
nr katalogowy: 50146
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-3
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne wody lodowej
nr katalogowy: 75479
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-8
Prosta metoda syntezy substancji farmaceutycznej aripiprazol w oczekiwanej formie polimorficznej
ŁUKASZ KACZMAREK
KATARZYNA BADOWSKA-ROSŁONEK
MARTA ŁASZCZ
nr katalogowy: 29232
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-7
czystość i porządek w obiektach zbożowo-młynarskich podstawą ochrony przed szkodnikami
nr katalogowy: 27820
AURA 2012-6
Każda wiosna jest czasem sprzątania
Tadeusz Peter
nr katalogowy: 68419
AUTO MOTO SERWIS 2020-3
Czystość w warsztacie
nr katalogowy: 135471
DOZÓR TECHNICZNY 2023-3
Plazma zamiast chemikaliów
nr katalogowy: 143501
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2023-12
Prof. dr hab. inż. Jan Pawełek doktorem honoris causa Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
nr katalogowy: 146490
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-18-19
Profesja spod znaku higieny
Marek Bielski
nr katalogowy: 127979
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-4
Selektywne reakcje kondensacji acetonu i acetofenonu w układach katalitycznych wspomaganych mechanochemicznie
JACEK KIJEŃSKI
EWA ŚMIGIERA
ANTONI R. MIGDAŁ
OSAZUWA OSAWARU
MONIKA NEMTUSIAK
nr katalogowy: 25417
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Winterhalter wspomina 75 lat historii sukcesów firmy
nr katalogowy: 139519
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Winterhalter ma 75 lat
nr katalogowy: 139682
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2010-10
Od redakcji
Agnieszka Królikowska
nr katalogowy: 54746
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-6
Naprawy oraz ochrona urządzeń HVAC kompozytami polimerowymi
Roman Masek
nr katalogowy: 137951
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Zmywarki Multiwasher – ekologia i ekonomia w procesie mycia
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 143447
GAZETA CUKROWNICZA 2009-10
Systemy zapewnienia bezpieczeństwa żywności a jakość mikrobiologiczna cukru i stan sanitarny cukrowni
Małgorzata Kowalska
nr katalogowy: 47479
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-9
Bioremediacja jezior na przykładzie jeziora Bąk w miejscowości Okonek
Robert Mazur
Aleksandra Wagner
nr katalogowy: 133324
10.15199/62.2021.9.17
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-9
Bioremediacja jezior na przykładzie jeziora Bąk w miejscowości Okonek
Robert Mazur
Aleksandra Wagner
nr katalogowy: 133324
10.15199/62.2021.9.17
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-9
Bioremediacja jezior na przykładzie jeziora Bąk w miejscowości Okonek
Robert Mazur
Aleksandra Wagner
nr katalogowy: 133324
10.15199/62.2021.9.17
CHEMIK 2024-2
Kwas mlekowy – właściwości, synteza i zastosowania
Wiktoria MOKROSZ
Agnieszka SIEWNIAK
nr katalogowy: 150046
10.15199/4.2024.2.1
Kwas mlekowy
fermentacja mikrobiologiczna
poli(kwas mlekowy)
biomasa
Lactic acid
microbial fermentation
poly(lactic acid)
biomass
OPAKOWANIE 2016-10
Wymień ostrza metalowe na ostrza ceramiczne Slice
nr katalogowy: 101468
CHŁODNICTWO 2022-5
Żywność chłodzona i mrożona - wady i zalety
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Edyta Lipińska
nr katalogowy: 140322
10.1599/8.2022.5.1
jakość mikrobiologiczna
chłodzenie
mrożenie
psychrofile
mięso
enzymy
microbiological quality
cooling
freezing
psychrophiles
meat
enzymes
CHŁODNICTWO 2022-5
Żywność chłodzona i mrożona - wady i zalety
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Edyta Lipińska
nr katalogowy: 140322
10.1599/8.2022.5.1
jakość mikrobiologiczna
chłodzenie
mrożenie
psychrofile
mięso
enzymy
microbiological quality
cooling
freezing
psychrophiles
meat
enzymes
CHŁODNICTWO 2022-5
Żywność chłodzona i mrożona - wady i zalety
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Edyta Lipińska
nr katalogowy: 140322
10.1599/8.2022.5.1
jakość mikrobiologiczna
chłodzenie
mrożenie
psychrofile
mięso
enzymy
microbiological quality
cooling
freezing
psychrophiles
meat
enzymes
CHŁODNICTWO 2022-5
Żywność chłodzona i mrożona - wady i zalety
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Edyta Lipińska
nr katalogowy: 140322
10.1599/8.2022.5.1
jakość mikrobiologiczna
chłodzenie
mrożenie
psychrofile
mięso
enzymy
microbiological quality
cooling
freezing
psychrophiles
meat
enzymes
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2012-2
Nowoczesna elegancja
Magda Druri
nr katalogowy: 66065
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-16-17
Śmieć uspołeczniony
nr katalogowy: 61826
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-3
ISSA Interclean
nr katalogowy: 59625
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-6
Branża kolejowa wjedzie na nowe tory - pomoże jej w tym druk 3D
nr katalogowy: 120857
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Czyste wymagania
Arletta Kowa
nr katalogowy: 94072
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Zmywarki Multiwasher – ekologia i ekonomia w procesie mycia
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 143447
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-10
TOP najlepszych zmywarek dla gastronomii
nr katalogowy: 145619
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Szklane vademecum
Joanna Żuchniewicz
nr katalogowy: 82376
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-5
Mikrobiologiczna enancjoselektywna redukcja acetylowych pochodnych pirydyny
TOMASZ JANECZKO
JADWIGA DMOCHOWSKA-GŁADYSZ
EDYTA KOSTRZEWA-SUSŁOW
nr katalogowy: 49050
AURA 2010-1
Kontrola stanu środowiska w świetle danych statystycznych
KAZIMIERZ GÓRKA
nr katalogowy: 49119
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Tradycyjna Medycyna Chińska (TMC) o zbożach
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 87982
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-1
Novaprime: nowa tkanina sitowa - nowa usługa
Giuseppe Cappelletti
nr katalogowy: 118502
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-1
Novaprime: nowa tkanina sitowa - nowa usługa
Giuseppe Cappelletti
nr katalogowy: 118501
AURA 2022-4
Recykling pojazdów samochodowych
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 137092
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Winterhalter wspomina 75 lat historii sukcesów firmy
nr katalogowy: 139519
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-12
Cyrkulacja wód w procesie przemysłowego otrzymywania formaliny i przerobu jej na żywice aminowe
DOMINIK NOWAK
JAN GNIADY
nr katalogowy: 107558
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-4
WYDARZENIA Targi
nr katalogowy: 58959
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-11
Czy możliwe jest warzenie powtarzalnych piw w małych browarach?
Krzysztof Baranowski
nr katalogowy: 124002
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-5
INNOWACJE W MARYNOWANIU - naturalne składniki przeciwdrobnoustrojowe i przeciwutleniające
Jakub Rutkowski
Katarzyna Tkacz
nr katalogowy: 137697
marynowanie
jakość mikrobiologiczna mięsa
składniki marynat
marinating
microbiological quality of meat
marinades ingredients
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-5
INNOWACJE W MARYNOWANIU - naturalne składniki przeciwdrobnoustrojowe i przeciwutleniające
Jakub Rutkowski
Katarzyna Tkacz
nr katalogowy: 137697
marynowanie
jakość mikrobiologiczna mięsa
składniki marynat
marinating
microbiological quality of meat
marinades ingredients
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-9
Bioremediacja mikrobiologiczna zdegradowanych wód jako alternatywa dla metod chemicznego oczyszczania zbiorników wodnych
Agata Mazur
Aleksandra Wagnera
Robert Mazur
Dawid Bedla
nr katalogowy: 127924
10.15199/62.2020.9.18
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-9
Bioremediacja mikrobiologiczna zdegradowanych wód jako alternatywa dla metod chemicznego oczyszczania zbiorników wodnych
Agata Mazur
Aleksandra Wagnera
Robert Mazur
Dawid Bedla
nr katalogowy: 127924
10.15199/62.2020.9.18
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Promass Q - tam, gdzie jakość procesu produkcji jest kluczowa
nr katalogowy: 116707
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-9
Siła przyciągania
nr katalogowy: 86446
SZKŁO I CERAMIKA 2009-1
Wpływ domieszek manganu na stabilność termiczną i chemiczną, spiekalność oraz właściwości mechaniczne bioceramiki hydroksyapatytowej
DAWID PIJOCHA
ZOFIA PASZKIEWICZ
WALDEMAR MRÓZ
ANNA ŚLÓSARCZYK
nr katalogowy: 41765
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-5
Otrzymywanie nanokrystalicznego fosforanu glinu jako antykorozyjnego pigmentu
BOGUMIŁ KIC
BARBARA GRZMIL
KRZYSZTOF LUBKOWSKI
nr katalogowy: 49052
GOSPODARKA WODNA 2009-10
XI Międzynarodowe Sympozjum Wodne
Marek Jerzy Gromiec
nr katalogowy: 47154
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-9
teksty-preteksty
nr katalogowy: 46754
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-8
Świetlista lekkość
MAGDA DRURI
nr katalogowy: 46297
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-7-8
Prostota i pragmatyzm
Magda Druri
nr katalogowy: 61858
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-10
Glasbord - na ściany i sufity
nr katalogowy: 80271
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-6
Eye-shaped – unikatowa perforacja przyspieszająca proces rozwłókniania masy
nr katalogowy: 52803
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-11
Czyste kosze to nasza specjalność
nr katalogowy: 94485
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-9-10
Promass Q – tam, gdzie jakość procesu produkcji jest kluczowa
nr katalogowy: 128805
AUTO MOTO SERWIS 2020-3
Czystość w warsztacie
nr katalogowy: 135471
CHŁODNICTWO 2015-10-11
Cubigel Compressors - sprężarki hermetyczne niewielkich wydajności
Bogdan Piotrowski
Małgorzata Maniawska
nr katalogowy: 94780
GAZETA CUKROWNICZA 2010-6
Stan sanitarny cukrowni i mikrobiologiczna jakość cukru wyprodukowanego podczas kampanii 2009/2010
Małgorzata Kowalska
nr katalogowy: 56312
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2019-2
Kongres Korozyjny EUROCORR 2018
Małgorzata Zubielewicz
nr katalogowy: 118651
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-11
teksty-preteksty
nr katalogowy: 110447
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Czystość z połyskiem
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 110316
GAZETA CUKROWNICZA 2009-11-12
Możliwości alternatywnego wykorzystania soku gęstego o podwyższonej czystości
Edmund Waleriańczyk
Michał Żero
nr katalogowy: 48675
AURA 2009-9
Finał centralny Olimpiady Wiedzy Ekologicznej
MAŁGORZATA FALENCKA-JABŁOŃSKA
nr katalogowy: 46808
GAZETA CUKROWNICZA 2009-9
Czystość soku surowego a efektywność oczyszczania Ustalenia i wniosek końcowy
Edmund Waleriańczyk
Michał Żero
nr katalogowy: 46534
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-7-8
Kuchnia z zasadami
nr katalogowy: 61431
OPAKOWANIE 2020-5
Bezpieczeństwo dostaw w epoce koronawirusa
nr katalogowy: 126472
OPAKOWANIE 2019-1
Zachowaj bezpieczeństwo z foliami okładzinowymi FIBC
nr katalogowy: 118298
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-9-10
Promass Q – tam, gdzie jakość procesu produkcji jest kluczowa
nr katalogowy: 128805
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Wielkanocne symbole
nr katalogowy: 130786
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Winterhalter ma 75 lat
nr katalogowy: 139682
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2014-11
Analiza technologii wytapiania i odlewania wlewków kuziennych ze stali ultraczystych
nr katalogowy: 88028
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2023-5
Z prasy technicznej
nr katalogowy: 143276
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-9-10
Nowe trendy w stabilizacji koloidalnej piwa
Reiner Gaub
nr katalogowy: 128803
AURA 2018-7
Na szali nasze zdrowie
Jolanta ZIENTEK-VARGA
nr katalogowy: 114798
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
W zwolnionym rytmie
Klaudia Kałwa
nr katalogowy: 110324
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1989-10
Z PÓŁKI KSIĘGARSKIEJ
nr katalogowy: 107336
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2010-3
MODYFIKACJA WTRĄCEŃ NIEMETALICZNYCH PIERWIASTKAMI ZIEM RZADKICH W NISKOSTOPOWYCH STALACH TYPU C-Mn-Si-Al
ADAM GRAJCAR
nr katalogowy: 50404
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-2
CO PISZĄ INNI
nr katalogowy: 41022
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
Nie czekaj - myj! Nowe myjki komorowe na polskim rynku
nr katalogowy: 71376
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-1
Poradnik ochrony przeciwpożarowej (cz. 24) Wentylacja i klimatyzacja
Krzysztof T. Kociołek
nr katalogowy: 124512
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-3
Speciality coffee - czy warto zaufać bariście?
Łukasz Jura
nr katalogowy: 89606
AURA 2015-1
Pisaliśmy o tym... 1981
nr katalogowy: 88857
CHŁODNICTWO 2020-5
Systemy sufitowe Uponor – nowy wymiar projektowania ogrzewania i chłodzenia pomieszczeń
nr katalogowy: 128694
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-5
Ciągłe czyszczenie sit formujacych, filców prasowych i suszników
Claus Robberts
nr katalogowy: 143423
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-9
Propozycja szybkiej metody oznaczania wody w wybranym produkcie tłuszczowym typu margaryna
Małgorzata KOWALSKA
Sławomir JANAS
nr katalogowy: 109367
10.15199/48.2017.9.4
margaryna
zawartość wody
proces suszenia
wilgotność
wagosuszarka
margarine
content of water
drying process
humidity
moisture analyser
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-6
Czysta niespodzianka
nr katalogowy: 84365
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-8
Wytwarzanie pary czystej
Jarosław Janów
nr katalogowy: 70136
AURA 2019-10
Słowa, słowa...
Olgierd WIECZOREK
nr katalogowy: 123008
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-4
Ocena jakości surowca i produktu w zakładzie młynarskim (cz. 6)
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 132876
AURA 2022-4
Recykling pojazdów samochodowych
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 137092
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-12
Analiza i optymalizacja procesów mycia
nr katalogowy: 141093
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-9-10
Nowe trendy w stabilizacji koloidalnej piwa
Reiner Gaub
nr katalogowy: 128803
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Badania nad zastosowaniem techniki termowizyjnej do monitorowania jakości mikrobiologicznej wędliny drobiowej
Edyta Lipińska
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Kamil Piwowarek
Weronika Gas
nr katalogowy: 134735
10.15199/65.2021.11.2
jakość mikrobiologiczna
termografia
Proteus mirabilis
microbiological quality
thermography
Proteus mirabilis
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Badania nad zastosowaniem techniki termowizyjnej do monitorowania jakości mikrobiologicznej wędliny drobiowej
Edyta Lipińska
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Kamil Piwowarek
Weronika Gas
nr katalogowy: 134735
10.15199/65.2021.11.2
jakość mikrobiologiczna
termografia
Proteus mirabilis
microbiological quality
thermography
Proteus mirabilis
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Badania nad zastosowaniem techniki termowizyjnej do monitorowania jakości mikrobiologicznej wędliny drobiowej
Edyta Lipińska
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Kamil Piwowarek
Weronika Gas
nr katalogowy: 134735
10.15199/65.2021.11.2
jakość mikrobiologiczna
termografia
Proteus mirabilis
microbiological quality
thermography
Proteus mirabilis
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Badania nad zastosowaniem techniki termowizyjnej do monitorowania jakości mikrobiologicznej wędliny drobiowej
Edyta Lipińska
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Kamil Piwowarek
Weronika Gas
nr katalogowy: 134735
10.15199/65.2021.11.2
jakość mikrobiologiczna
termografia
Proteus mirabilis
microbiological quality
thermography
Proteus mirabilis
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH