Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-1
Wartość odżywcza wzbogacanych płatków śniadaniowych
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 40831
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-3
Nowa linia firmy dla polskiego producenta płatków śniadaniowych
nr katalogowy: 126430
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-3
Wartość odżywcza i walory zdrowotne płatków zbożowych
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 58123
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-6
Płatki śniadaniowe – co o nich wiemy?
Milena Sadowska
Aniela Schefler
Agata Witczak
Kamila Pokorska-Niewiada
nr katalogowy: 146326
płatki śniadaniowe
technologia produkcji płatków śniadaniowych
breakfast cereals
breakfast cereal production technology
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-8
Kukurydza (cz. 8) Technologia produkcji płatków kukurydzianych (metodą tradycyjną)
Henryk GĄSIOROWSKI
nr katalogowy: 20028
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Płatki zbożowe – surowce, technologia produkcji i wartość odżywcza
Katarzyna Mitura
Grażyna Cacak-Pietrzak
nr katalogowy: 138731
płatki zbożowe
surowce
technologia produkcji
skład chemiczny
wartość odżywcza
cereal flakes
raw materials
production technology
chemical composition
nutritional value
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Płatki zbożowe – surowce, technologia produkcji i wartość odżywcza
Katarzyna Mitura
Grażyna Cacak-Pietrzak
nr katalogowy: 138731
płatki zbożowe
surowce
technologia produkcji
skład chemiczny
wartość odżywcza
cereal flakes
raw materials
production technology
chemical composition
nutritional value
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Płatki zbożowe – surowce, technologia produkcji i wartość odżywcza
Katarzyna Mitura
Grażyna Cacak-Pietrzak
nr katalogowy: 138731
płatki zbożowe
surowce
technologia produkcji
skład chemiczny
wartość odżywcza
cereal flakes
raw materials
production technology
chemical composition
nutritional value
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Płatki zbożowe – surowce, technologia produkcji i wartość odżywcza
Katarzyna Mitura
Grażyna Cacak-Pietrzak
nr katalogowy: 138731
płatki zbożowe
surowce
technologia produkcji
skład chemiczny
wartość odżywcza
cereal flakes
raw materials
production technology
chemical composition
nutritional value
OPAKOWANIE 2020-1
Kompleksowe rozwiązanie linii pakującej do płatków śniadaniowych
nr katalogowy: 124646
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-9
Technologia produkcji płatków gryczanych
nr katalogowy: 29975
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-7
Sposoby zmniejszania zawartości akryloamidu w produktach skrobiowych
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 45699
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-3
Prozdrowotne właściwości płatków śniadaniowych
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 41872
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-11
Technika i technologia produkcji ryżu oraz zbożowych kasz i płatków błyskawicznych
nr katalogowy: 55364
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Co lepsze? Siemię lniane czy nasiona chia?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 118886
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-10
Suszenie płatków zbożowych
nr katalogowy: 79516
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-6
Wszechstronność produkcji oraz wiodąca rola firmy PAVAN S.r.l. w technologii zbożowych produktów śniadaniowych
nr katalogowy: 20060
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Dlaczego pieczywo jest zdrowe?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 81758
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-1
IJHARS skontrolowało jakość handlową przetworów zbożowych
nr katalogowy: 56847
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-2
Walory żywieniowe płatków owsianych i ich zastosowanie
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 89324
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-1
Nowoczesne mąki funkcjonalne Q-FARIN
Aneta Bobryk-Mamczarz
nr katalogowy: 64966
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-5
Produkty zbożowe źródłem witamin z grupy B w diecie
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 67396
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-4
Odmiany jęczmienia jarego
Joanna Szarzyńska
nr katalogowy: 121643
jęczmień jary
odmiany
COBORU
wyniki PDO
odmiana browarna
odmiana paszowa
plon
odporność na choroby
odporność na porastanie
spring barley
varieties
COBORU
PDO results
malting variety
fodder variety
yield
disease resistance
lodging resistance
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-9
Kukurydza - Część 9. Metoda ekstruzji
HENRYK GĄSIOROWSKI
nr katalogowy: 20017
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-8
Ekstrudowane przekąski nowej generacji
Aleksandra Wesołowska
nr katalogowy: 86362
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-12
Sytuacja w krajowym przetwórstwie zbóż
nr katalogowy: 81082
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-4
Znaczenie ekstruzji w przetwórstwie żywności
Marta Meisel
nr katalogowy: 126047
10.15199/65.2020.4.2
ekstruzja
technologia HTST
przetwórstwo żywności
składniki pokarmowe
extrusion
HTST technology
food processing
nutrients
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-9
Wszechstronność produkcji oraz wiodąca rola firmy PAVAN S.r.l. w technologii zbożowych produktów śniadaniowych
nr katalogowy: 20016
OPAKOWANIE 2016-7
Opakowania a rozszerzona rzeczywistość, cz. II
WIKTOR WOYTOWICZ
JOANNA KUZINCOW
nr katalogowy: 99620
10.15199/42.2016.7.4
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-4
Ekstruzja jako metoda poprawy właściwości funkcjonalnych i odżywczych wybranych surowców roślinnych
Grzegorz Dabrowski
nr katalogowy: 127382
ekstruzja
błonnik
skrobia
otręby pszenne
sorgo
gryka
proso
dietary fiber
starch
wheat bran
sorghum
buckwheat
millet
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-6
Otręby owsiane - produkt, który zdobywa świat
Jan KIRYLUK
Henryk GĄSIOROWSKI
Wiesław KOWALEWSKI
nr katalogowy: 6313
OPAKOWANIE 2021-11
ReFlex: rusza pionierski projekt recyklingu opakowań giętkich
nr katalogowy: 134629
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-9
Zastosowanie jęczmienia w piekarstwie Część I. Wpływ na wartość odżywczą
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 70538
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-2
Stowarzyszenie Producentów Produktów Zbożowych – nowa organizacja branżowa
Joanna Maciejewicz
nr katalogowy: 131269
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-2
Przetwory z kukurydzy uzyskane metodą ekstruzji
nr katalogowy: 57344
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-2
Stowarzyszenie Producentów Produktów Zbożowych – nowa organizacja branżowa
Joanna Maciejewicz
nr katalogowy: 131269
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
Produkty zbożowe źródło składników prozdrowotnych
Danuta Górecka
Marzanna Hęś
Anna Stachecka
Krzysztof Dziedzic
nr katalogowy: 103655
10.15199/65.2017.1.6
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-12
Sytuacja w krajowym przemyśle zbożowo-młynarskim i wtórnym przetwórstwie zbóż
nr katalogowy: 31899
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-9
Główne problemy produkcji i przetwórstwa zbóż
ROMAN URBAN
nr katalogowy: 37682
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-4
Zawartość niklu (Ni) w przetworach zbożowych
Bohdan ACHREMOWICZ
Joanna KASZUBA
Czesław PUCHALSKI
nr katalogowy: 99943
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-10
Aktualizacja tzw. dyrektyw śniadaniowych – czego dotyczy i co oznacza dla branży spożywczej?
Joanna OLSZAK
nr katalogowy: 150975
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-10
Aktualizacja tzw. dyrektyw śniadaniowych – czego dotyczy i co oznacza dla branży spożywczej?
Joanna OLSZAK
nr katalogowy: 150975
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-12
Jakość ziarna - aspekty istotne dla produkcji piekarskiej
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 55873
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-3
Antyoksydacyjne właściwości płatków zbożowych różnego pochodzenia
Tomasz Piechowiak
Maciej Balawejder
nr katalogowy: 114138
płatki zbożowe
antyoksydanty
wolne rodniki
cereal flakes
antioxidants
free radicals
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-6
Nasza droga do sukcesu
Malwina Piotrowska
nr katalogowy: 106569
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Lunch box na wynos
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 142328
OPAKOWANIE 2012-7
WSTĘP
nr katalogowy: 69015
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-6
Charakterystyka profilu kwasów tłuszczowych płatków zbożowych różnego pochodzenia
Tomasz Piechowiak
Maciej Balawejder
nr katalogowy: 117561
płatki zbożowe
kwasy tłuszczowe
DHA
EPA
cereal flakes
fatty acids
DHA
EPA
OPAKOWANIE 2012-1
Tekturowe palety Ikea zaoszczędzą miliony?
TOMASZ GRACZYK
nr katalogowy: 65314
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-5
Gryka - alternatywny surowiec w piekarstwie
Aleksandra Sadowska
Anna Diowksz
nr katalogowy: 116502
gryka
mąka bezglutenowa
chleb gryczany
żywność funkcjonalna
buckwheat
gluten-free flour
buckwheat bread
functional foods
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-1
Roczny spis treści miesięcznika "Przegląd Zbożowo-Młynarski" Rocznik LVII - 2013 r.
nr katalogowy: 81776
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-12
Roczny spis treści miesięcznika "Przegląd Zbożowo-Młynarski" Rocznik LVII - 2013 r.
nr katalogowy: 81097
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-11
Wzbogacanie produktów zbożowych w substancje balastowe
nr katalogowy: 39060
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-7-8
Związki lotne w piwach wyprodukowanych z udziałem ryżu
Adam Siwek
Milena A. Stachelska
Milena Dziadkowska
Piotr Karpiń
ski
Mieczysław W. Obiedziń
ski
nr katalogowy: 100321
10.15199/64.2016.7-8.1
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-9
Stan i prognoza rozwoju przemysłu zbożowo-młynarskiego i wtórnego przetwórstwa zbóż w Polsce
nr katalogowy: 79005
AURA 2023-6
Problem tzw. „mikroplastiku” w produktach spożywczych i nie tylko
Piotr Kieroński
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 143550
OPAKOWANIE 2021-9
Partnerstwo korzystne dla natury
nr katalogowy: 133449
OPAKOWANIE 2006-2
Hostalen - pół wieku tradycji Najnowsze rozwiązania technologiczne
nr katalogowy: 18064
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-4
Wyniki kontroli IJHARS (w II kwartale 2008 r.) jakości handlowej przetworów zbożowych.
Roman Jurga
nr katalogowy: 43806
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-6
Komosa ryżowa nie tylko skarb Inków
Alina Pacesz
Anna Sip
nr katalogowy: 114462
10.15199/65.2018.6.5
komosa
wartość odżywcza
fermentacja
quinoa
nutritional value
fermentation
OPAKOWANIE 2013-1
Szybsze pakowanie z urządzeniami firmy Ishida
nr katalogowy: 73759
OPAKOWANIE 2020-9
Sappi i Rovema pierwszy owoc współpracy
nr katalogowy: 128123
OPAKOWANIE 2007-11
Nowa technologia Hubera
nr katalogowy: 31008
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-2
Stalowe cylindry Yankee w redukcji kosztów produkcji i inwestycji w maszynach tissue HCF Smart!
nr katalogowy: 74983
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-7
Praca w szczególnych warunkach podstawą nabycia wcześniejszej emerytury
nr katalogowy: 85264
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Brawo Santos!
nr katalogowy: 38761
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-12
SZYNKA ŚWIĄTECZNA SOKOŁOWA Z GOŹDZIKAMI (porcja dla 4 osób)
nr katalogowy: 135042
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-6
ekstruzja w przetwórstwie rolno-spożywczym Cz. VI. Produkcja zbożowej galanterii śniadaniowej
Leszek Mościcki
nr katalogowy: 77116
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Styl Angielski z Małgorzatą Weber - Cukrowe kwiaty (cz. 2 )
nr katalogowy: 62026
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-4
Z ŻYCIA SITPChem
Maria Kuśmierek
nr katalogowy: 106995
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-3
Przy bufecie
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 42268
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-2
Wyniki kontroli JHArS w zakresie jakości handlowej przetworów zbożowych
nr katalogowy: 24127
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-7
Recykling materiałowy poużytkowych opakowań z poli(tereftalanu etylenu)
JAN GOŁĘBIEWSKI
JOACHIM STASIEK
nr katalogowy: 28586
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2013-10
OTRZYMYWANIE ZŁOTA PŁATKOWEGO
MICHAŁ MICHALSKI
ANTONI WOŹNICKI
MARCIN MROCZKOWSKI
nr katalogowy: 80971
ELEKTROINSTALATOR 2024-6
REWOLUCJA W PRODUKCJI AKUMULATORÓW
nr katalogowy: 149261
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-6
Problemy producentów napojów z butelkami PET
Anna Karwowska
nr katalogowy: 52617
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-3
Jęczmień - właściwości prozdrowotne i wykorzystanie w produkcji spożywczej
Aleksandra Kępińska
nr katalogowy: 89832
OPAKOWANIE 2022-8
Dlaczego technologia RFID jest ważna dla producentów etykiet?
nr katalogowy: 139127
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-9
Przetwórstwo kukurydzy - możliwości wykorzystania
nr katalogowy: 70535
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-10
Jakość makaronu i jego charakterystyka żywieniowa
Roman Jurga
nr katalogowy: 6419
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-1
Technika i technologia produkcji makaronu firmy PAVAN S. r. l. - kurs szkoleniowy we Włoszech
nr katalogowy: 20153
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-11
Hydroliza enzymatyczna skrobi różnego pochodzenia za pomocą enzymów słodu jęczmiennego
Marek Domin
Kostiantyn Vasiukov
Leszek Rydzak
Piotr Kiczorowski
nr katalogowy: 146059
10.15199/62.2023.11.3
słód jęczmienny
niesłodowane ziarno
brzeczka piwna
barley malt
unmalted grain
wort
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-12
Kwasowość tłuszczowa w mące pszennej i żytniej
ANNA SZAFRAŃSKA
nr katalogowy: 31903
OPAKOWANIE 2024-3
Etykiety Avery Dennison nie utrudniają recyklingu opakowań HDPE
nr katalogowy: 147938
OPAKOWANIE 2024-7
StarLITE-R Nitro, najnowsza podstawa butelki Sidel
nr katalogowy: 149712
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-7
Rynek produktów z całego ziarna rozwija się
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 45167
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-10
Ta technologia ma szansę "kupić czas"
nr katalogowy: 109968
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Technologia produkcji chleba starogardzkiego
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 81747
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-4
Nowa technologia produkcji wysokogatunkowych papierów graficznych w Arctic Paper Kostrzyn – niebawem
nr katalogowy: 131492
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-6
Przetwórstwo kukurydzy Część 2. Możliwości wykorzystania w przemiale i wtórnym przetwórstwie
Roman Jurga
nr katalogowy: 84588
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-7
Wydarzenia
nr katalogowy: 132524
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
Metody zapobiegania "przepalania" ciast w okresie letnim
nr katalogowy: 59327
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-8
Rozczyniacz braku własnego
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 139229
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-8
Rozczyniacz braku własnego
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 139229
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-8
Rozczyniacz braku własnego
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 139229
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-4
Nowa technologia produkcji wysokogatunkowych papierów graficznych w Arctic Paper Kostrzyn – niebawem
nr katalogowy: 131492
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-9
Działalność Komitetu Technicznego 36 ds. Zbóż i Przetworów Zbożowych
Wojciech Górniak
nr katalogowy: 70537
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Nasiona lnu oleistego jako źródło składników odżywczych w diecie
Julia Niemira
Sabina Galus
nr katalogowy: 151422
10.15199/65.2024.11.7
siemię lniane
superfood
Linum usitatissimum
żywność funkcjonalna
flaxseed
superfood
Linum usitatissimum
functional food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Nasiona lnu oleistego jako źródło składników odżywczych w diecie
Julia Niemira
Sabina Galus
nr katalogowy: 151422
10.15199/65.2024.11.7
siemię lniane
superfood
Linum usitatissimum
żywność funkcjonalna
flaxseed
superfood
Linum usitatissimum
functional food
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Piwa kwaśne – charakterystyka i technologia produkcji
Joanna Kawa-Rygielska
Kinga Adamenko
Adam Głowacki
Justyna Paszkot
nr katalogowy: 135242
10.15199/64.2021.6.2
piwowarstwo
technologia fermentacji
piwa kwaśne
niekonwencjonalne mikroorganizmy
brewing
fermentation technology
sour beer
unconventional microorganisms
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Piwa kwaśne – charakterystyka i technologia produkcji
Joanna Kawa-Rygielska
Kinga Adamenko
Adam Głowacki
Justyna Paszkot
nr katalogowy: 135242
10.15199/64.2021.6.2
piwowarstwo
technologia fermentacji
piwa kwaśne
niekonwencjonalne mikroorganizmy
brewing
fermentation technology
sour beer
unconventional microorganisms
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Piwa kwaśne – charakterystyka i technologia produkcji
Joanna Kawa-Rygielska
Kinga Adamenko
Adam Głowacki
Justyna Paszkot
nr katalogowy: 135242
10.15199/64.2021.6.2
piwowarstwo
technologia fermentacji
piwa kwaśne
niekonwencjonalne mikroorganizmy
brewing
fermentation technology
sour beer
unconventional microorganisms
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-5
Technologia Bimogard firmy BIM Kemi – przełomowe rozwiązania w przemyśle papierniczym
nr katalogowy: 148847
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2019-6
Udział technologii wytwarzania stali w prognozach krajowej produkcji stali
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 120998
10.15199/24.2019.6.1
produkcja stali
technologia wytwarzania
prognoza
steel production
production technology
forecast
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2008-4
Możliwości spieniania żużla z podwyższoną zawartością tlenków chromu w piecach łukowych
MIROSŁAW KARBOWNICZEK
ELŻBIETA KAWECKA-CEBULA
ANDRZEJ MICHALISZYN
nr katalogowy: 34268
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Jakie są zasady produkcji chleba żytniego i z czego wynikają?
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 38739
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Lunch box na wynos
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 142328
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-12
Kleistość makaronu - przyczyny i przeciwdziałanie
nr katalogowy: 6474
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-15
Ciepło prosto z morza
wmb
nr katalogowy: 5458
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-4
Skanowanie sylwetki. Cz. I
Ryszard Kowalczyk
nr katalogowy: 44489
OPAKOWANIE 2004-8-1
Nowe opakowanie do sosów na rynku holenderskim
Janusz Rynkiewicz
nr katalogowy: 3323
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-19
Drukowanie telefonu
Maciej Kamyk
nr katalogowy: 70806
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-3
Wnioski z badań pomontażowych kabli SN
Paweł Chudobiński
Andrzej Ciesielski
nr katalogowy: 15229
ODZIEŻ 2005-6
Spis treści rocznika Odzieży
nr katalogowy: 11046
OPAKOWANIE 2008-5
Jednostki opakowaniowe z tworzyw sztucznych z etykietą RFID, wprowadzaną techniką "in-mold"
nr katalogowy: 35312
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-1
HYDROMAX - prosta i skuteczna termoizolacja ścian fundamentowych
Dariusz Pruszkowski
nr katalogowy: 10400
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-1
HYDROMAX - prosta i skuteczna termoizolacja ścian fundamentowych
Dariusz Pruszkowski
nr katalogowy: 10400
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-1
Czy XPS to tylko kolorowy styropian
E. Kosmata
nr katalogowy: 17691
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-4
iTechnologia wyrobów pianoceramicznych z domieszkami koagulacyjnymi
Michał Bołtryk
Włodzimierz Jezierski
Dmitrij Krołewieckij
nr katalogowy: 10482
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-3
Organizacja bufetu
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 125363
OPAKOWANIE 2004-3
HP Indigo - cyfrowy druk offsetowy, technologia przyszłości
Edward Godawa
nr katalogowy: 3161
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-6
Technologia rozlewu wód mineralnych i napojów
pm
mp
nr katalogowy: 14604
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-3
Elektrownia Wiatrowa "Kamieńsk" - technologia, historia budowy, eksploatacja
Bogusław Terlecki
Mateusz Gawdzik
nr katalogowy: 33775
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-1
Wydarzenia
nr katalogowy: 135780
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-1
Wydarzenia
nr katalogowy: 135780
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-12
Technologia oczyszczania ścieków z przemysłowej produkcji masła. Cz. II. Instalacja w pełnej skali przemysłowej i specyfika uwarunkowań eksploatacyjnych
Sławomir Żak
nr katalogowy: 141007
10.15199/62.2022.12.6
ścieki z produkcji masła
dwustopniowa instalacja oczyszczania
oczyszczanie ścieków
flotacja
badania w pełnej skali przemysłowej
wastewater from industrial butter production
pre-treatment of wastewater
two-step treatment installation
flotation
full scale experiments
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-11
Hydroliza enzymatyczna skrobi różnego pochodzenia za pomocą enzymów słodu jęczmiennego
Marek Domin
Kostiantyn Vasiukov
Leszek Rydzak
Piotr Kiczorowski
nr katalogowy: 146059
10.15199/62.2023.11.3
słód jęczmienny
niesłodowane ziarno
brzeczka piwna
barley malt
unmalted grain
wort
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-11-12
Homogenizatory tłokowe - innowacyjność, technologia i oszczędność
Jakub Stobiecki
nr katalogowy: 111189
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-1
Porównanie właściwości przeciwutleniających wybranych przetworów zbożowych
Joanna Czerech
Iwona Konopka
nr katalogowy: 124787
związki fenolowe
właściwości przeciwutleniające
ziarno zbóż
pseudozboża
phenolic compounds
antioxidative properties
cereal grain
pseudocereals
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-3
Technologia produkcji wełny mineralnej szklanej i skalnej
H. Kwapisz
nr katalogowy: 17608
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-2
Rdzenie ferrytowe magnetycznie miękkie w ofercie Ferroxcube
Marek KACZOROWSKI
nr katalogowy: 3675
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-11
Technologia Wood Core House – szybki i prosty sposób wznoszenia drewnianych budynków szkieletowych
nr katalogowy: 129081
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-5
Wpływ ekstraktów roślinnych z dzikiej róży i hibiskusa na rozpuszczalność pooperacyjnych kamieni nerkowych
Ewa Brychcy
Andrzej Jarmoluk
Krzysztof Kaliński
Krzysztof Marycz
Przemysław Skibiński
Anna Zimoch
Roman Gancarz
nr katalogowy: 68139
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2006-9
Technologia ładowania wlewka od frontu z projektem "tandem cylindra"
Sturm J.
Wawryszewicz P.
nr katalogowy: 20884
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2013-4
Płytki strukturalne w małej łazience
Magdalena Kaliszuk-Barańska
nr katalogowy: 81113
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-2
Wszystko o bagietce. Część 2. Bagietki - technologia produkcji
Piotr Goworek
Yves Musialowski
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 4771
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2004-9
Wpływ rodzaju materiału spieniającego na parametry pienienia żużla w piecu łukowym
KARBOWNICZEK M.
WOLAŃSKA E.
MRÓZ J.
nr katalogowy: 2076
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2005-2
Technologia produkcji drutów cienkich niskowęglowych poniżej 01,2mm na przestrzeni lat 1980- 2004
GÓRAK W.
GÓRAK K.
nr katalogowy: 9859
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-10
Homogenizatory tłokowe - innowacyjność, technologia i oszczędność w branży mleczarskiej
nr katalogowy: 110161
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-7
Murowane ściany prefabrykowane charakteryzują się bardzo dobrą jakością i przyspieszają budowę
nr katalogowy: 61274
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-2
Handel zagraniczny suszonymi warzywami w Polsce
Anna Bugała
nr katalogowy: 104085
10.15199/64.2017.2.2
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-5
Płatkownica walcowa MDFA do zbóż
nr katalogowy: 109922
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-12
Możliwości doboru odmian pszenicy zgodnie z zapotrzebowaniem na odpowiednią jakość mąki dla zakładów piekarskich
JADWIGA ROTHKAEHL
nr katalogowy: 6468
AURA 2022-9
Rolnictwo komórkowe rozwiąże problemy produkcji żywności
nr katalogowy: 139429
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Z sycylijskiej kuchni - na polskie stoły
nr katalogowy: 104994
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2008-3
TECHNOLOGIA PRODUKCJI ORAZ WŁASNOŚCI MECHANICZNE PRZEWODÓW JEZDNYCH TYPU Ri65 Z MIEDZI ELEKTROLITYCZNEJ W GATUNKU ETP
ARTUR KAWECKI
TADEUSZ KNYCH
ANDRZEJ MAMALA
nr katalogowy: 33989
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-7
Wyroby do wysokich temperatur
Małgorzata Skalska
nr katalogowy: 43792
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2009-9
NOWOŚCI - INFORMACJA
nr katalogowy: 46458
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2020-12
Koncepcja wykorzystania surowców pochodzących z recyklingu do wykonania kompozytowych materiałów ekranujących pole elektromagnetyczne
Adam JAKUBAS
Ewa ŁADA-TONDYRA
Marcin MAKÓWKA
Mateusz CHYRA
Olga SOCHACKA
Łukasz SUCHECKI
nr katalogowy: 129295
10.15199/48.2020.12.38
materiały magnetyczne
ekrany
proszki metali
odpady metalowe
magnetic materials
shields
metal powder
metal waste
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-6
Dachy na rąbek z długich pasów blachy cynkowo-tytanowej RHEINZINK®
G. Tomaszewski
nr katalogowy: 17477
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-10
Technologia produkcji jabłek mało przetworzonych pakowanych w atmosferze modyfikowanej
R. Biegańska-Marecik
J. Czapski
nr katalogowy: 14679
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-6
Polski patent na 90 krajów innowacyjnej puszki PET
nr katalogowy: 60648
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-3
Rynkowa szansa dla młynarstwa
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 132049
OPAKOWANIE 2022-8
Ecoleaf – czas na zmiany
Anna Naruszko
nr katalogowy: 139126
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
nnowacje firmy Bühler Płatkownica walcowa MDFA do zbóż
nr katalogowy: 110283
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-7
Grafen, który zapewni przyszłość
nr katalogowy: 138485
AURA 2024-8
Supernawigatorzy, czyli jak zwierzęta odnajdują drogę
Robert Rient
nr katalogowy: 149944
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-5
Zastosowanie odpadowego PET do wzmacniania betonu
Daniel Wiliński
nr katalogowy: 68090
OPAKOWANIE 2015-10
Przełom w produkcji wysokowydajnych etykiet bezrozpuszczalnikowych
nr katalogowy: 94391
OPAKOWANIE 2015-8
Przełom w produkcji wysokowydajnych etykiet bezrozpuszczalnikowych
nr katalogowy: 94313
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-11-12
Roczny (tematyczny) spis treści 2015 r. (pierwsza liczba oznacza numer "PZM", druga stronę)
nr katalogowy: 95186
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-3
KONKURS PERŁY CERAMIKI UE 2021 – NOMINACJE
nr katalogowy: 133624
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
Ewolucja maszyn do produkcji lodów
nr katalogowy: 49466
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-11
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 47849
GOSPODARKA WODNA 2023-4
Innowacyjne rury dopasowane do potrzeb
nr katalogowy: 142695
OPAKOWANIE 2023-4
Quo vadis, druku na tubkach?
nr katalogowy: 143042
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-1
Wydarzenia
nr katalogowy: 135780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-11
Idealna powtarzalność wagi każdego bochenka, dzięki nowatorskiej technologii ważenia ciasta Technorex
nr katalogowy: 116906
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1997-1
Z PÓŁKI KSIĘGARSKIEJ
nr katalogowy: 43226
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2006-3
Technologia wytwarzania stopów szybkoschładzanych oraz półwyrobów -nowy kierunek przemysłu metalurgicznego w Polsce
Kolano R.
Kolano-Burian A.
Szynowski J.
Wójcik N.
Polak M.
nr katalogowy: 20959
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Termometr w rzemieślniczej piekarni to niezbędny przyrząd pomiarowy
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 140766
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-12
Stan przemysłu zbożowo-młynarskiego i wtórnego przetwórstwa zbóż
nr katalogowy: 72894
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1991-7
Rozwój produkcji magnetycznych nośników zapisu w Zakładach "Stilon"
BRONISŁAW PITAK
nr katalogowy: 106855
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Inteligentna technologia
nr katalogowy: 31189
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-6
Udana inwestycja w sierpeckim Kasztelanie
nr katalogowy: 27426
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2008-5
Podstawowe technologie termochemicznego pozyskiwania wodoru
Witold Warowny
nr katalogowy: 35112
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2016-3
Duże płytki imitujące kamień
Magdalena Kaliszuk-Barańska
nr katalogowy: 100949
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-2
Technologia młynarska na świecie – dziś i w przyszłości. Czyszczenie ziarna podstawą sukcesu.
nr katalogowy: 49672
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-2
Druga instalacja technologii ATMOS - produkcja bibułki tissue klasy premium
nr katalogowy: 74994
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-10
Przy okazji nawozów
nr katalogowy: 26256
CHŁODNICTWO 2007-3
Szybkie i skuteczne schładzanie warunkiem uzyskania oczekiwanej jakości
nr katalogowy: 24971
DOZÓR TECHNICZNY 2022-4
Technologia termowizyjna i radarowa
nr katalogowy: 139204
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2023-2
KONKURS PERŁY CERAMIKI UE 2023 – NOMINACJE
nr katalogowy: 143849
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Czekoladowy raj nie tylko dla Odkrywców, czyli festiwal nowości w KOMPLET Polska
nr katalogowy: 112496
OPAKOWANIE 2021-11
Antislip Gluing – 75% mniej folii opakowaniowej
nr katalogowy: 134620
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-6
Wybrane zgłoszenia patentowe z dziedziny chemii (wg Biuletynu Urzędu Patentowego nr 5 i 6 z 2020 r.)
nr katalogowy: 126663
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-8
Na czym polega technologia produkcji smacznego pieczywa razowego?
nr katalogowy: 144325
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-10
Wyroby gipsowe z włóknami - zmiany w normach
Sławomir Chłądzyński
nr katalogowy: 30617
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Technologia gwarantująca najwyższą jakość pieczywa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 36579
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2008-6
MAGNEZ TECHNOLOGIA, PRODUKCJA, PERSPEKTYWY
MARIOLA SATERNUS
nr katalogowy: 36013
OPAKOWANIE 2023-4
Przełomowa technologia Mark Andy do druku na kubkach
nr katalogowy: 143055
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Ibis. Poznaj technologię przyszłości – piece termoolejowe
nr katalogowy: 138264
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-4
Modyfikowana skrobia w produkcji makaronu podgotowanego
nr katalogowy: 50879
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-9
Przygotowanie ciasta ważnym procesem w produkcji makaronu wysokiej jakości
nr katalogowy: 47016
OPAKOWANIE 2013-9
Do zobaczenia na Labelexpo Europe 2013
nr katalogowy: 79684
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-4
NOWE KSIĄŻKI
nr katalogowy: 84227
OPAKOWANIE 2020-3
Meech - kontrola elektrostatyki i technologia czyszczenia wstęgi
Nigel Taylor
nr katalogowy: 125544
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-5
Uniform
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 125474
OPAKOWANIE 2015-4
To się opłaca - offset rolowy do produkcji opakowań giętkich
nr katalogowy: 90876
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-1
Przetworzone owoce z wyższej półki
nr katalogowy: 41065
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH