Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-9
Czym jest Kodeks Żywnościowy?
nr katalogowy: 47079
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Higiena żywności w Kodeksie Żywnościowym. Komisja Kodeksu Żywnościowego
A. Skrzyńska
nr katalogowy: 7022
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-9
Wymagania systemu HACCP w firmach realizujących obrót zbożowo-paszowy
Stanisław Gutowski
nr katalogowy: 14130
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-5-6
Gwarancje bezpieczeństwa
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 126726
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-2
Systemy zapewniania jakości pieczywa
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 74245
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-11
Konferencja o wpływie akcesji Ukrainy do UE na polski sektor rolno-żywnościowy
nr katalogowy: 151612
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-7
Terroryzm żywnościowy i tarcza żywności
Małgorzata Wiśniewska
nr katalogowy: 69909
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-4
Książki
nr katalogowy: 25478
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 133090
10.15199/65.2021.8.3
substancja pomocnicza w przetwórstwie
prawo UE
Kodeks Żywnościowy
processing aid
EU legislation
Codex Alimentarius
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 133090
10.15199/65.2021.8.3
substancja pomocnicza w przetwórstwie
prawo UE
Kodeks Żywnościowy
processing aid
EU legislation
Codex Alimentarius
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 133090
10.15199/65.2021.8.3
substancja pomocnicza w przetwórstwie
prawo UE
Kodeks Żywnościowy
processing aid
EU legislation
Codex Alimentarius
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 133090
10.15199/65.2021.8.3
substancja pomocnicza w przetwórstwie
prawo UE
Kodeks Żywnościowy
processing aid
EU legislation
Codex Alimentarius
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 133090
10.15199/65.2021.8.3
substancja pomocnicza w przetwórstwie
prawo UE
Kodeks Żywnościowy
processing aid
EU legislation
Codex Alimentarius
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 133090
10.15199/65.2021.8.3
substancja pomocnicza w przetwórstwie
prawo UE
Kodeks Żywnościowy
processing aid
EU legislation
Codex Alimentarius
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 133090
10.15199/65.2021.8.3
substancja pomocnicza w przetwórstwie
prawo UE
Kodeks Żywnościowy
processing aid
EU legislation
Codex Alimentarius
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Międzynarodowa konferencja naukowa Wpływ akcesji Ukrainy do UE na polski sektor rolno-żywnościowy
Iwona Szczepaniak
nr katalogowy: 151414
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Międzynarodowa konferencja naukowa Wpływ akcesji Ukrainy do UE na polski sektor rolno-żywnościowy
Iwona Szczepaniak
nr katalogowy: 151414
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-6
Międzynarodowa konferencja naukowa Wpływ akcesji Ukrainy do UE na polski sektor rolno-żywnościowy
Iwona Szczepaniak
nr katalogowy: 151859
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-1-2
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do ŻywnoŚci
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 125144
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-10
Terroryzm żywnościowy - wytyczne WHO
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 47391
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-2
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 9504
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-5
Kodeks Przemysłowca
Roman Adler
nr katalogowy: 35433
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-7
Sprawdź, czy nie popełniasz wykroczenia?
Radosław Jadwiszczak
nr katalogowy: 53188
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-2
Polski przemysł żywnościowy - raport 2003
OB
nr katalogowy: 6744
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-8
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 1694
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-11
Aktualny stan prawny w zakresie opakowań oraz odpadów opakowaniowych
H. Żakowska
nr katalogowy: 14936
ELEKTROINSTALATOR 2022-2
KODEKS DOBRYCH PRAKTYK POMOŻE ENERGETYCZNYM INWESTYCJOM
nr katalogowy: 136484
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Nowa ustawa o Państwowej Inspekcji Pracy
nr katalogowy: 29596
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-5
Rynek żywnościowy w latach 2000-2003
K. Świetlik
nr katalogowy: 7093
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Protest organizacji przemysłu żywnościowego w sprawie regulacji Komisji Europejskiej w zakresie nadmiernych zapasów produktów rolnych i cukrowych
nr katalogowy: 6748
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-1
Czy behapowcom potrzebny jest kodeks etyczny
nr katalogowy: 9
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-2
Wyznaczanie terminu przydatności do spożycia dla żywności RTE w odniesieniu do Listeria monocytogenes
Anna Niepsuj-Wójkowska
nr katalogowy: 147265
10.15199/65.2024.2.2
bezpieczeństwo żywności
żywność gotowa dospożycia
termin przydatności dospożycia
Listeria monocytogenes
food safety
ready-to-eat
‘use by’ date
Listeria monocytogenes
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-3
Zastosowanie betonu komórkowego do projektowania ekologicznych i zrównoważonych budynków
Cliff Fudge
nr katalogowy: 66695
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-2
Czy behapowcy potrzebują kodeks etyki
Robert Kozela
nr katalogowy: 71
ELEKTROINSTALATOR 2022-2
KODEKS DOBRYCH PRAKTYK POMOŻE ENERGETYCZNYM INWESTYCJOM
nr katalogowy: 136484
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kodeks Praktyki AIJN
Barbara Groele
nr katalogowy: 139106
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-10
Pierwiastki szkodliwe dla zdrowia człowieka w świetle prac Komisji Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO
Monika Mania
Małgorzata Rebeniak
Tomasz Szynal
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 116674
10.151.99/65.2018.10.8
Kodeks Żywnościowy
metale ciężkie
żywność
kodeks praktyki
Codex Alimentarius
heavy metals
food
code of practice
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-1
Chemiczny terroryzm żywnościowy i metoda CHEM-CARVER+Shock
Małgorzata Wiśniewska
nr katalogowy: 81945
10.12916/przemchem.2014.5
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2016-11
Kodeks urbanistyczno-budowlany: czekają geodezję poważne zmiany
Tomasz Budzyński
nr katalogowy: 102139
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2017-6
Kodeks, ale dla kogo?
Zdzisław Adamczewski
nr katalogowy: 105967
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-7
POLSKA - UNIA - ŚWIAT
nr katalogowy: 36753
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-12
Branżowe przepisy bhp bez przyszłości?
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 32010
GAZETA CUKROWNICZA 2008-9
Kodeks dobrych praktyk w produkcji buraków cukrowych
Andrzej Bieganowski
Małgorzata Bzowska-Bakalarz
nr katalogowy: 38348
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-7
Strategia „od pola do stołu”
nr katalogowy: 132707
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
Ograniczenia reklamy żywności - propozycja PFPŻ
nr katalogowy: 54428
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-9
KODEKS DOBREGO PIWA - weźmy sprawy w swoje ręce!
nr katalogowy: 109562
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Sukcesy i porażki opracowywania nowych produktów spożywczych
BOHDAN ACHREMOWICZ
STANISŁAW KOWALSKI
nr katalogowy: 32541
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Promocja polskiej żywności w świecie: kiedy wreszcie?
nr katalogowy: 37594
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-5
Na bieżąco...
nr katalogowy: 59425
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Bony ratunkiem dla gastronomii?
Redakcja
nr katalogowy: 130933
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Najważniejsze czynniki wpływające na poziom cen ziarna pszenicy
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 33726
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-2
Nowelizacja czy Kodeks Budowlany?
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 73921
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Bony ratunkiem dla gastronomii?
Redakcja
nr katalogowy: 130933
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-10
Kodeks dobrej praktyki etykietowania mieszanek paszowych
Waldemar Korol
nr katalogowy: 71467
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-9
Prawne aspekty nieuzasadnionych względami technicznymi lub użytkowymi ingerencji lub naruszeń wymagań dotyczących budynków mieszkalnych
Dominik Ostrowski
nr katalogowy: 122405
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-2
Prawa i obowiązki pracodawcy w zakładach mięsnych
Ryszard Bryła
nr katalogowy: 89623
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kodeks Praktyki AIJN
Barbara Groele
nr katalogowy: 139106
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-7
Co powinna zawierać strategia rozwoju polskiego sektora żywnościowego?
nr katalogowy: 77748
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-2
Etyczne implikacje jakości
Grażyna Ożare
nr katalogowy: 3473
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Jakość surowca warunkiem jakości produktu finalnego
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 76267
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-7
Strategia „od pola do stołu”
nr katalogowy: 132707
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-3
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 42249
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-3
Śmieciówki to syf
nr katalogowy: 75127
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-8
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 100112
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-4
Listy czytelników
nr katalogowy: 130
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-5
Rewolucja w kodeksie pracy
nr katalogowy: 15675
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-3
Urlop na prowadzenie szkolenia
nr katalogowy: 15779
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Odpowiedzialność porządkowa pracowników
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 4759
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-6
Listy czytelników
nr katalogowy: 203
AURA 2006-9
TAJEMNICE ZDROWIA ODKRYCIA - PLAGIATY - ETYKA - UCZENI
Krystyna Bonenberg
nr katalogowy: 15870
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2005-8
PRZEGLĄD PRZEPISÓW PRAWA
Marian Pękalski
nr katalogowy: 12296
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-9
Ź jak źródła prawa pracy część 2
Piotr Wąż
nr katalogowy: 62165
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-6
Behapowiec co najmniej po technikum
nr katalogowy: 196
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-3
Podróż służbowa, a czas pracy
F. Małysz
nr katalogowy: 15749
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-8
Praca w godzinach nadliczbowych
Franciszek Małysz
nr katalogowy: 268
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-6
Prawnik radzi
Piotr Swaczyński
nr katalogowy: 16722
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-4
Nowelizacja Kodeksu spółek handlowych – prawo koncernowe
Bogumił Sieczkowski
nr katalogowy: 138886
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-4
Nowelizacja Kodeksu spółek handlowych – prawo koncernowe
Bogumił Sieczkowski
nr katalogowy: 138886
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-7
Mówimy o piwie właściwie - Kodeks Reklamowy Browarów Polskich
jb
nr katalogowy: 14627
AURA 2005-5
KARY ZA WYPALANIE TRAW
nr katalogowy: 8429
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-10
Systemy i rozkłady czasu pracy (cz.I)
Franciszek Małysz
nr katalogowy: 8222
AURA 2020-5
Przestępstwo z art. 183 § 1 Kodeksu karnego
Wojciech Radecki
nr katalogowy: 126246
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-3
Kodeks Etyki Żywnościowej pod Honorowym Patronatem Prezydenta RP
nr katalogowy: 132381
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-11
VIII Forum 100 Doroczna Gala Przemysłu Żywnościowego
nr katalogowy: 110554
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-9
Terroryzm żywnościowy - czynniki zagrożenia
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 47077
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-5
Wprowadzanie na rynek żywnościowy wzbogacanych środków spożywczych
Monika Zagrajek
nr katalogowy: 98688
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Kodeks opieki nad Gościem Znakomicie podejmować gości, to znaczy umieć uczynić ich szczęśliwymi tak długo, jak długo są pod naszym dachem
WIESŁAWA SZCZEP
nr katalogowy: 4215
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2004-4
Kodeks sieciowy, jego zawartość i znaczenie dla usług przesyłowych i rynku gazu
Rafał Wittmann
nr katalogowy: 1315
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-3
Zmiany w Kodeksie pracy
nr katalogowy: 97155
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-6
Kodeks podstawowy
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 84671
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-21
Kodeks etyczny inżynierów?
Ryszard Tadeusiewicz
nr katalogowy: 122623
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-11
KRONIKA
nr katalogowy: 110538
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-6
W jaki sposób kadra kierownicza powinna kształtować bezpieczne zachowania pracowników?
Włodzimierz Biel
nr katalogowy: 138226
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-4
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 75839
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Spór o metryczkę
Marta Stus
nr katalogowy: 57909
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-2
Etyka pomaga zrozumieć zawód Dyskusja redakcyjna
nr katalogowy: 96553
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-4
Nowelizacja Kodeksu spółek handlowych – prawo koncernowe
Bogumił Sieczkowski
nr katalogowy: 138886
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-3
Projekt ustawy o funduszach promocji artykułów rolno-spożywczych - zatwierdzony do prac legislacyjnych
JADWIGA ROTHKAEHL
nr katalogowy: 41873
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-9
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności - sierpień 2009 r.
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 47065
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Międzynarodowe rynki rolne - co dalej?
Janusz Rowiński
nr katalogowy: 46493
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Rynek i produkcja żywności a światowy kryzys gospodarczy
Roman Urban
nr katalogowy: 46492
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2007-9
Kronika
nr katalogowy: 29613
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-10
Szkolenia - element systemu zarządzania bhp.
Karolina WRZEŚNIOWSKA
nr katalogowy: 39204
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2018-3
Petycja Polskiego Stowarzyszenia Korozyjnego
nr katalogowy: 112628
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-9
Teksty-preteksty
nr katalogowy: 29769
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-8
Doceniać znaczenie zabezpieczeń
Jerzy Szewczyk
nr katalogowy: 28948
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-7
Badania zachorowań na choroby zawodowe
Lesław Zieliński
nr katalogowy: 27660
CHŁODNICTWO 2023-1
BHP pracy w chłodni
Andrzej Mroczek
nr katalogowy: 142009
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-5-6
Deregulacja czy krzywizna banana?
Tadeusz Pokrywka
nr katalogowy: 77524
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-5
Ochrona przeciwpożarowa Co powinni wiedzieć pracownicy?
Radosław Jadwiszczak
nr katalogowy: 51839
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-4
Prawa i obowiązki pracownika w zakładach mięsnych
Ryszard Bryła
nr katalogowy: 90914
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-1
Pracownik ma kodeks, pracodawca figę
nr katalogowy: 32634
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-11
Telepraca po polsku
Piotr Wąż
nr katalogowy: 31221
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-10
Istotne aspekty dotyczące umowy dzierżawy
Piotr Swaczyński
nr katalogowy: 30659
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-7
Listy
Witold Beica
nr katalogowy: 36813
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-6
Departament Prawno-Organizacyjny GUNB informuje:
nr katalogowy: 35862
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-6
Na bieżąco...
nr katalogowy: 98994
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Kodeks postępowania administracyjnego w urzędowej kontroli żywności
MACIEJ TACZANOWSKI
nr katalogowy: 33032
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Wypowiadanie umów o pracę - część II
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 36607
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-4
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 25544
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-2
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 24291
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2017-5
O pewnych zagadkach lingwistycznych
Zbigniew Handzel
Mirosław Gajer
nr katalogowy: 105581
10.15199/13.2017.5.8
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-8-9
Biogospodarka w sektorze rolno-spożywczym
Eugeniusz K. Chyłek
nr katalogowy: 71074
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-9
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 29801
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-10
Informator Głównego Urzędu Nadzoru Budowlanego
nr katalogowy: 140015
ELEKTROINSTALATOR 2023-10
ROZPORZĄDZENIE O ZATRUDNIANIU MŁODOCIANYCH PRACOWNIKÓW
nr katalogowy: 145547
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-12
Zrównoważony produkt żywnościowy w systemie prawa - fakt czy życzenie?
Monika ŻUCHOWSKA-GRZYWACZ
nr katalogowy: 117604
10.15199/48.2018.12.2
produkt zrównoważony
zrównoważony rozwój
doskonalenie
wartości dodane
sustainable product
sustainable development
improvement
added values
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-11
Trybunał mąci spokój urzędnikom
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 39436
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2012-6
RECYKLERZY PRZYJĘLI KODEKS DOBRYCH PRAKTYK
nr katalogowy: 68562
AUTO MOTO SERWIS 2023-8
Przełącz „dzienne” na„mijania”!
nr katalogowy: 146080
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-3
Kodeks Etyki Żywnościowej pod Honorowym Patronatem Prezydenta RP
nr katalogowy: 132381
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-5
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 98693
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-4
Co to jest "okres przepracowany"
nr katalogowy: 67095
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2010-7
PRZEGLĄD PRZEPISÓW PRAWA
nr katalogowy: 52931
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Już można prowadzić alkoholowe kartoteki
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 142504
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Niezbędne i niezastąpione
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 51612
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
Współpraca dostawcy - sieci
Marta Stus
nr katalogowy: 54412
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-10
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 94408
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2014-3
Przedawnienie majątkowych roszczeń odszkodowawczych
Mirosław Zalewski
nr katalogowy: 82961
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-7
Systemowe zabezpieczenia ścian wykopów liniowych
Bożena Hoła
Marek Sawicki
nr katalogowy: 69547
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-3
O jak opieka profilaktyczna nad pracownikami.Część 1
Teresa Łączkowska
nr katalogowy: 75137
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-5
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 113807
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-7
Studia podyplomowe "Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy" Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie
nr katalogowy: 27659
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2011-8
PRZEG LĄD PRZEPISÓW PRAWA
nr katalogowy: 61376
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-2
Zmiana Kodeksu pracy.Ograniczenie obowiązków pracodawców
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 74503
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-7
Szelki... dla fachowców: uprząż
nr katalogowy: 53183
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-1
Zmiany w rozporządzeniu w sprawie badań i pomiarów czynników szkodliwych dla zdrowia
nr katalogowy: 141332
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-1
Zmiany w rozporządzeniu w sprawie badań i pomiarów czynników szkodliwych dla zdrowia
nr katalogowy: 141332
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-7
INFORMATOR GŁÓWNEGO URZĘDU NADZORU BUDOWLANEGO
nr katalogowy: 138547
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-2
Na bieżąco...
nr katalogowy: 76152
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-4
Czas badaczy
nr katalogowy: 48437
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-5
Przegląd nowych przepisów prawa
Ludmiła Pietrzak
nr katalogowy: 137558
ELEKTROINSTALATOR 2023-6
PROCEDURA POZYSKANIA POZWOLENIA NA UŻYTKOWANIE OZE
nr katalogowy: 143726
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-5
Drogowy przewóz towarów niebezpiecznych
Karolina Kołdys
nr katalogowy: 91166
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-1
Pod paragrafem, czyli prawo na co dzień
Alicja MEUSZ
nr katalogowy: 146782
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-8
Przemysł 4.0 - rozwiązania dla sektora spożywczego
nr katalogowy: 100981
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Metody wytwarzanie ciasta na wyroby piekarskie. Ciasta żytnie i mieszane
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 129429
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-3
Tankowanie benzyny w rejestrze
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 50563
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2017-1
KUB, czyli Krytyczne Uwagi Branżowe
Tomasz Budzyński
nr katalogowy: 103298
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-8
teksty-preteksty
nr katalogowy: 92871
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
KODEKS ETYKI 1.ŻYWNOŚCIOWEJ
nr katalogowy: 129158
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-7-8
Substancje reprotoksyczne i zmiana dotycząca szkół
nr katalogowy: 149903
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2017-6
Pod paragrafem, czyli prawo na co dzień
Alicja MEUSZ
nr katalogowy: 105954
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-11
Mediacje w sporach pracowniczych
Marta Konieczna
nr katalogowy: 63744
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-5
Podmioty odpowiedzialne za utrzymanie obiektów we właściwym stanie technicznym
Sebastian Szymczuk
nr katalogowy: 76741
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-6
Odbiór robót budowlanych zgodnie z polskim i niemieckim systemem prawnym
Edyta Plebankiewicz
Tomasz Mosio
nr katalogowy: 99325
10.15199/33.2016.06.69
-
nr katalogowy:
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-5
Sporne kwestie na tle prawnokarnej ochrony znaków granicznych
Adam SYGIT
nr katalogowy: 113640
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-4
Szkolenia pracowników - obowiązek czy potrzeba
nr katalogowy: 50882
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-4
Szkolenia pracowników - obowiązek czy potrzeba
Danuta Pająk
nr katalogowy: 50843
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-3
Szkolenia pracowników – obowiązek czy potrzeba
nr katalogowy: 50791
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-3
Szkolenia pracowników obowiązek czy potrzeba
nr katalogowy: 50750
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-3
Szkolenia pracowników - obowiązek czy potrzeba?
nr katalogowy: 50735
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-2
Gdy gość się skarży
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 49893
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-1
Kłoda dla małych firm
KAZIMIERZ KLEPACZEWSKI
nr katalogowy: 41043
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-1
wydarzenia
nr katalogowy: 40969
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-3
Zdolność pracownicza
Piotr Wąż
nr katalogowy: 42230
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-2
Kodeks pracy z komentarzem
nr katalogowy: 41603
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-3
Kiedy inwestor musi zapłacić podwykonawcom?
Piotr Swaczyński
nr katalogowy: 49616
GOSPODARKA WODNA 2009-11
Zarządzanie zasobem gruntów skarbu państwa pokrytych powierzchniowymi wodami płynącymi
Magdalena Pituła
Krysztof Kowalski
nr katalogowy: 47933
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-20-21
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 62991
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-3
teksty-preteksty
nr katalogowy: 75123
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-11
Kodeks Dobrego Piwa Próba stworzenia sytemu certyfikacji piw wysokiej jakości
nr katalogowy: 102275
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
KODEKS ETYKI 1.ŻYWNOŚCIOWEJ
nr katalogowy: 129158
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-8
Przesunięcie terminu urlopu
Franciszek Małysz
nr katalogowy: 69848
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-6
Ryzyka psychospołeczne w środowisku pracy w dobie transformacji cyfrowej
Bogumił Sieczkowski
nr katalogowy: 135266
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-7-8
Udział pracowników w programie zdrowotnym lub programie profilaktyki zdrowotnej w ramach badań medycyny pracy
Małgorzata Paszkowska
nr katalogowy: 144200
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-9
Z zielonych, górskich hal
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 70510
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-2
Producenci aktywnie uczestniczą w szkoleniach poświęconych bezpieczeństwu żywności
nr katalogowy: 113057
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Producenci aktywnie uczestniczą w szkoleniach poświęconych bezpieczeństwu żywności
nr katalogowy: 113032
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-7
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 107434
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-5
Pierwsza pomoc w kodeksie pracy
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 44299
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-8
Na bieżąco...
nr katalogowy: 46728
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-9
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 100822
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2015-4
Czy dekret Bieruta przestanie straszyć w Warszawie?
Tomasz Budzyński
nr katalogowy: 90616
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2015-9
Zmiany w ustawie o gospodarce nieruchomościami raz jeszcze
Tomasz Budzyński
nr katalogowy: 93367
AURA 2022-5
Sukcesja pozwoleń emisyjnych
Daria DANECKA
nr katalogowy: 137578
CHŁODNICTWO 2023-1
BHP pracy w chłodni
Andrzej Mroczek
nr katalogowy: 142009
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-5
Wymagania przepisów dotyczące bezpieczeństwa na placu budowy
Bożena Hoła
nr katalogowy: 59701
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-9
Sądy tylko dla bogaczy?
Dariusz ZIEMBIŃSKI
nr katalogowy: 122191
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH