Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kodeks Praktyki AIJN
Barbara Groele
nr katalogowy: 139106
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-10
Kodeks dobrej praktyki etykietowania mieszanek paszowych
Waldemar Korol
nr katalogowy: 71467
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kodeks Praktyki AIJN
Barbara Groele
nr katalogowy: 139106
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-2
Gdy gość się skarży
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 49893
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-6
Kodeks podstawowy
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 84671
AURA 2022-7
Bezpieczeństwo i higiena pracy w ochronie roślin jako element stosowania dobrych praktyk w rolnictwie
Marek KOPACKI
Barbara SKWARYŁO-BEDNARZ
nr katalogowy: 138570
10.15199/2.2022.7.2
chemiczne środki ochrony roślin
bezpieczeństwo
szkolenia podstawowe i uzupełniające
chemical plant protection products
safety
basic and supplementary training
AURA 2022-7
Bezpieczeństwo i higiena pracy w ochronie roślin jako element stosowania dobrych praktyk w rolnictwie
Marek KOPACKI
Barbara SKWARYŁO-BEDNARZ
nr katalogowy: 138570
10.15199/2.2022.7.2
chemiczne środki ochrony roślin
bezpieczeństwo
szkolenia podstawowe i uzupełniające
chemical plant protection products
safety
basic and supplementary training
OPAKOWANIE 2018-5
Inspekcja w linii: kontrola jakości opakowań
nr katalogowy: 113721
AURA 2019-2
Integrowana ochrona roślin jako element dobrej praktyki rolniczej
Marek KOPACKI
Patrycja Maria Stępniak
Agnieszka JAMIOŁKOWSKA
Barbara SKWARYŁO-BEDNARZ
Anna KRZEPIŁKO
nr katalogowy: 118524
10.15199/2.2019.2.3
integrowana ochrona roślin
metody niechemiczne
metody chemiczne
dobre praktyki w ochronie roślin
integrated plant protection
non-chemical methods
chemical methods
good practices in plant protection
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-2
Jakość i promocja podstawą rozwoju branży sokowniczej
Barbara Groele
nr katalogowy: 142842
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2017-6
Pod paragrafem, czyli prawo na co dzień
Alicja MEUSZ
nr katalogowy: 105954
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-5
Kodeks Przemysłowca
Roman Adler
nr katalogowy: 35433
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-7
Sprawdź, czy nie popełniasz wykroczenia?
Radosław Jadwiszczak
nr katalogowy: 53188
ELEKTROINSTALATOR 2022-2
KODEKS DOBRYCH PRAKTYK POMOŻE ENERGETYCZNYM INWESTYCJOM
nr katalogowy: 136484
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Nowa ustawa o Państwowej Inspekcji Pracy
nr katalogowy: 29596
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-1
Czy behapowcom potrzebny jest kodeks etyczny
nr katalogowy: 9
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-3
Zastosowanie betonu komórkowego do projektowania ekologicznych i zrównoważonych budynków
Cliff Fudge
nr katalogowy: 66695
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-2
Czy behapowcy potrzebują kodeks etyki
Robert Kozela
nr katalogowy: 71
ELEKTROINSTALATOR 2022-2
KODEKS DOBRYCH PRAKTYK POMOŻE ENERGETYCZNYM INWESTYCJOM
nr katalogowy: 136484
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2016-11
Kodeks urbanistyczno-budowlany: czekają geodezję poważne zmiany
Tomasz Budzyński
nr katalogowy: 102139
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-5
Sporne kwestie na tle prawnokarnej ochrony znaków granicznych
Adam SYGIT
nr katalogowy: 113640
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-9
Czym jest Kodeks Żywnościowy?
nr katalogowy: 47079
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2017-6
Kodeks, ale dla kogo?
Zdzisław Adamczewski
nr katalogowy: 105967
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-12
Branżowe przepisy bhp bez przyszłości?
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 32010
GAZETA CUKROWNICZA 2008-9
Kodeks dobrych praktyk w produkcji buraków cukrowych
Andrzej Bieganowski
Małgorzata Bzowska-Bakalarz
nr katalogowy: 38348
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-7
Strategia „od pola do stołu”
nr katalogowy: 132707
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
Ograniczenia reklamy żywności - propozycja PFPŻ
nr katalogowy: 54428
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-9
KODEKS DOBREGO PIWA - weźmy sprawy w swoje ręce!
nr katalogowy: 109562
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-5
Na bieżąco...
nr katalogowy: 59425
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-2
Nowelizacja czy Kodeks Budowlany?
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 73921
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-9
Prawne aspekty nieuzasadnionych względami technicznymi lub użytkowymi ingerencji lub naruszeń wymagań dotyczących budynków mieszkalnych
Dominik Ostrowski
nr katalogowy: 122405
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-9
Wprowadzenie zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej w gorzelnictwie
K. M. Stecka
nr katalogowy: 6900
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-2
Prawa i obowiązki pracodawcy w zakładach mięsnych
Ryszard Bryła
nr katalogowy: 89623
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-2
Jakość i promocja podstawą rozwoju branży sokowniczej
Barbara Groele
nr katalogowy: 142842
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-2
Etyczne implikacje jakości
Grażyna Ożare
nr katalogowy: 3473
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-7
Strategia „od pola do stołu”
nr katalogowy: 132707
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-3
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 42249
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-3
Śmieciówki to syf
nr katalogowy: 75127
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-8
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 100112
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-4
Listy czytelników
nr katalogowy: 130
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-5
Rewolucja w kodeksie pracy
nr katalogowy: 15675
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-10
Pierwiastki szkodliwe dla zdrowia człowieka w świetle prac Komisji Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO
Monika Mania
Małgorzata Rebeniak
Tomasz Szynal
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 116674
10.151.99/65.2018.10.8
Kodeks Żywnościowy
metale ciężkie
żywność
kodeks praktyki
Codex Alimentarius
heavy metals
food
code of practice
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-3
Urlop na prowadzenie szkolenia
nr katalogowy: 15779
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Odpowiedzialność porządkowa pracowników
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 4759
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-6
Listy czytelników
nr katalogowy: 203
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Nowy poradnik GMP-GHP
nr katalogowy: 4758
AURA 2006-9
TAJEMNICE ZDROWIA ODKRYCIA - PLAGIATY - ETYKA - UCZENI
Krystyna Bonenberg
nr katalogowy: 15870
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-1
Bakterie fermentacji mlekowej - zagrożenie w przemyśle owocowo-warzywnym
Jan Iciek
Edyta Chmal-Fudali
Aneta Antczak
nr katalogowy: 65496
DOZÓR TECHNICZNY 2006-3
Praktyki kontroli i obsługiwania urządzeń technicznych - zasady dobrej praktyki
G. Wiśniewski
nr katalogowy: 16281
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2005-8
PRZEGLĄD PRZEPISÓW PRAWA
Marian Pękalski
nr katalogowy: 12296
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Praktyki zawodowe w Hiszpanii
Beata Seleman
nr katalogowy: 138832
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-9
Ź jak źródła prawa pracy część 2
Piotr Wąż
nr katalogowy: 62165
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-6
Behapowiec co najmniej po technikum
nr katalogowy: 196
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-3
Podróż służbowa, a czas pracy
F. Małysz
nr katalogowy: 15749
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-8
Praca w godzinach nadliczbowych
Franciszek Małysz
nr katalogowy: 268
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-6
Prawnik radzi
Piotr Swaczyński
nr katalogowy: 16722
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-4
Nowelizacja Kodeksu spółek handlowych – prawo koncernowe
Bogumił Sieczkowski
nr katalogowy: 138886
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-4
Nowelizacja Kodeksu spółek handlowych – prawo koncernowe
Bogumił Sieczkowski
nr katalogowy: 138886
ODZIEŻ 2006-5
Czy niezbędna jest współpraca nauki i praktyki w branży odzieżowej
Ewa Grandys
nr katalogowy: 21882
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Higiena żywności w Kodeksie Żywnościowym. Komisja Kodeksu Żywnościowego
A. Skrzyńska
nr katalogowy: 7022
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-7
Mówimy o piwie właściwie - Kodeks Reklamowy Browarów Polskich
jb
nr katalogowy: 14627
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Praktyki zawodowe w Hiszpanii
Beata Seleman
nr katalogowy: 138832
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-9
Wymagania systemu HACCP w firmach realizujących obrót zbożowo-paszowy
Stanisław Gutowski
nr katalogowy: 14130
AURA 2005-5
KARY ZA WYPALANIE TRAW
nr katalogowy: 8429
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2015-12
Mazowiecka Jednostka Wdrażania Programów Unijnych zorganizowała konkurs filmowy "DOBRE PRAKTYKI RPO WM 2007-2013"
nr katalogowy: 95479
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-10
Systemy i rozkłady czasu pracy (cz.I)
Franciszek Małysz
nr katalogowy: 8222
AURA 2020-5
Przestępstwo z art. 183 § 1 Kodeksu karnego
Wojciech Radecki
nr katalogowy: 126246
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-3
Kodeks Etyki Żywnościowej pod Honorowym Patronatem Prezydenta RP
nr katalogowy: 132381
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-9
Dobre praktyki rolnicze GAP w produkcji roślinnej i zwierzęcej
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 79251
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Konferencja "Bezpieczeństwo pracy – edukacja i dobre praktyki"
nr katalogowy: 143182
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-8
Informacje
nr katalogowy: 29135
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Kodeks opieki nad Gościem Znakomicie podejmować gości, to znaczy umieć uczynić ich szczęśliwymi tak długo, jak długo są pod naszym dachem
WIESŁAWA SZCZEP
nr katalogowy: 4215
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2004-4
Kodeks sieciowy, jego zawartość i znaczenie dla usług przesyłowych i rynku gazu
Rafał Wittmann
nr katalogowy: 1315
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-3
Zmiany w Kodeksie pracy
nr katalogowy: 97155
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1993-5
Zasady prawidłowej praktyki wytwórczej w przemyśle farmaceutycznym
MAREK WOŹNIAK
nr katalogowy: 42595
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-21
Kodeks etyczny inżynierów?
Ryszard Tadeusiewicz
nr katalogowy: 122623
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-6
NAJLEPSZE PRAKTYKI ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ W ORGANIZACJACH - kontynuacja
nr katalogowy: 27401
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Co nowego w Klubie Polskie Forum Iso 9000
nr katalogowy: 28054
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w sklepie, aby proces sprzedaży odbywał się sprawnie (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 144841
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-6
W jaki sposób kadra kierownicza powinna kształtować bezpieczne zachowania pracowników?
Włodzimierz Biel
nr katalogowy: 138226
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-4
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 75839
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Spór o metryczkę
Marta Stus
nr katalogowy: 57909
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-2
Studenci Wydziału Geodezji Górniczej AGH na praktyce w Nowym Sączu w 1969 r.
Jacek Grzybała
nr katalogowy: 130277
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-2
Etyka pomaga zrozumieć zawód Dyskusja redakcyjna
nr katalogowy: 96553
DOZÓR TECHNICZNY 2008-6
Nowe podejście do europejskiej praktyki w zakresie kontroli i obsługiwaniu urządzeń ciśnieniowych oraz zawierających płyny niebezpieczne
GRACJAN WIŚNIEWSKI
ANDRZEJ ZIÓŁKOWSKI
nr katalogowy: 39878
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
"Europejskie dobre praktyki egzaminów zawodowych"
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 73317
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-4
Nowelizacja Kodeksu spółek handlowych – prawo koncernowe
Bogumił Sieczkowski
nr katalogowy: 138886
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-2
Studenci Wydziału Geodezji Górniczej AGH na praktyce w Nowym Sączu w 1969 r.
Jacek Grzybała
nr katalogowy: 130277
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2007-9
Kronika
nr katalogowy: 29613
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-10
Szkolenia - element systemu zarządzania bhp.
Karolina WRZEŚNIOWSKA
nr katalogowy: 39204
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-2
Dobre praktyki Lean Higher Education 24-25.06.2024 r., Gdańsk
Justyna Maciąg
Joanna Czerska
nr katalogowy: 148460
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2018-3
Petycja Polskiego Stowarzyszenia Korozyjnego
nr katalogowy: 112628
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-9
Teksty-preteksty
nr katalogowy: 29769
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-8
Doceniać znaczenie zabezpieczeń
Jerzy Szewczyk
nr katalogowy: 28948
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-7
Badania zachorowań na choroby zawodowe
Lesław Zieliński
nr katalogowy: 27660
CHŁODNICTWO 2023-1
BHP pracy w chłodni
Andrzej Mroczek
nr katalogowy: 142009
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-5-6
Deregulacja czy krzywizna banana?
Tadeusz Pokrywka
nr katalogowy: 77524
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-5
Ochrona przeciwpożarowa Co powinni wiedzieć pracownicy?
Radosław Jadwiszczak
nr katalogowy: 51839
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-4
Prawa i obowiązki pracownika w zakładach mięsnych
Ryszard Bryła
nr katalogowy: 90914
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-8
Propozycje dla Członków i Sympatyków Klubu POLSKIE FORUM ISO 9000 w IV kwartale 2007
Elżbieta KRODKIEWSKA-SKOCZ YLAS
nr katalogowy: 29401
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Konferencja "Bezpieczeństwo pracy – edukacja i dobre praktyki"
nr katalogowy: 143182
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-1
Pracownik ma kodeks, pracodawca figę
nr katalogowy: 32634
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-11
Telepraca po polsku
Piotr Wąż
nr katalogowy: 31221
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-10
Istotne aspekty dotyczące umowy dzierżawy
Piotr Swaczyński
nr katalogowy: 30659
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-7
Listy
Witold Beica
nr katalogowy: 36813
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-6
Departament Prawno-Organizacyjny GUNB informuje:
nr katalogowy: 35862
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-6
Na bieżąco...
nr katalogowy: 98994
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-3
Wiadomości Wydarzenia
nr katalogowy: 125698
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-4
Konferencja naukowa pt. „Q doskonałości. Dobre praktyki w doskonaleniu usług medycznych na Pomorzu”
nr katalogowy: 131524
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Kodeks postępowania administracyjnego w urzędowej kontroli żywności
MACIEJ TACZANOWSKI
nr katalogowy: 33032
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Wypowiadanie umów o pracę - część II
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 36607
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-4
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 25544
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-2
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 24291
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2017-5
O pewnych zagadkach lingwistycznych
Zbigniew Handzel
Mirosław Gajer
nr katalogowy: 105581
10.15199/13.2017.5.8
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-8
Pokonaj raka i pracuj
nr katalogowy: 115279
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Przewodnik Dobrej Praktyki Higienicznej w produkcji ciastkarskiej (cz. II) Punkty szczególnej uwagi w wytwarzaniu wyrobów ciastkarskich
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 61999
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-5
Dobre praktyki a wypadki
nr katalogowy: 51840
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-5
Wydarzenia
nr katalogowy: 91152
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-7
TNN – 30 lat w dobrym towarzystwie
Tomasz BUDZYŃSKI
nr katalogowy: 149372
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-9
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 29801
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-10
Informator Głównego Urzędu Nadzoru Budowlanego
nr katalogowy: 140015
ELEKTROINSTALATOR 2023-10
ROZPORZĄDZENIE O ZATRUDNIANIU MŁODOCIANYCH PRACOWNIKÓW
nr katalogowy: 145547
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-7
Ochrony indywidualne dobór, weryfikacja, dobre praktyki
AS
nr katalogowy: 45798
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-1
Wypadek w odlewni
Wojciech Dębski
nr katalogowy: 103425
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-12
Zapewnienie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
Ryszard Bryła
nr katalogowy: 95692
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-11
Trybunał mąci spokój urzędnikom
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 39436
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2012-6
RECYKLERZY PRZYJĘLI KODEKS DOBRYCH PRAKTYK
nr katalogowy: 68562
AUTO MOTO SERWIS 2023-8
Przełącz „dzienne” na„mijania”!
nr katalogowy: 146080
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-3
Kodeks Etyki Żywnościowej pod Honorowym Patronatem Prezydenta RP
nr katalogowy: 132381
GOSPODARKA WODNA 2004-7
WYBITNI - Maria Trzebińska
Zdzisław Mikulski
nr katalogowy: 1874
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-7-8
6S w przedsiębiorstwach produkcyjnych
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 85640
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2004-12
Praktyki studenckie w PMPoland
nr katalogowy: 4713
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-7
KR PiC
nr katalogowy: 4957
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-4
Co to jest "okres przepracowany"
nr katalogowy: 67095
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2010-7
PRZEGLĄD PRZEPISÓW PRAWA
nr katalogowy: 52931
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Już można prowadzić alkoholowe kartoteki
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 142504
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2014-3
Przedawnienie majątkowych roszczeń odszkodowawczych
Mirosław Zalewski
nr katalogowy: 82961
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-7
Systemowe zabezpieczenia ścian wykopów liniowych
Bożena Hoła
Marek Sawicki
nr katalogowy: 69547
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-3
O jak opieka profilaktyczna nad pracownikami.Część 1
Teresa Łączkowska
nr katalogowy: 75137
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-12
Excellence 2006
nr katalogowy: 22869
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Do wyboru, do koloru
nr katalogowy: 4268
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-21
Chemia na widelec - Prof. dr hab. inż. Helena Janik
nr katalogowy: 109665
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
"Praktyki nauczycieli kluczem do sukcesu szkolnictwa zawodowego"
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 82210
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2009-7-8
Kwas nadmrówkowy jako nowy środek dezynfekujący do wykorzystania w przemyśle spożywczym
Renata Dobrucka
Piotr Konieczny
Renata Cegielska-Radziejewska
Dagmara Tkacz
nr katalogowy: 45671
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-11
„Bezpieczeństwo pracy – edukacja i dobre praktyki„ – konferencja w Akademii Górniczo-Hutniczej
nr katalogowy: 146184
CHŁODNICTWO 2004-5
Literatura... nasze propozycje
nr katalogowy: 717
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-6
Co piszą inni - z kraju
nr katalogowy: 9557
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-22
Ścieki gazują - silniki pracują
jaz
nr katalogowy: 5605
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-3
Prewencja i dobre praktyki
nr katalogowy: 88
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-2
Systemy renowacji i ochrony betonu firmy Remmers
J. Gasewicz
nr katalogowy: 17625
GAZETA CUKROWNICZA 2004-7
Zastosowanie dobrej praktyki higienicznej w cukrownictwie
A. Baryga
nr katalogowy: 1474
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-5
Dobre praktyki w budownictwie
nr katalogowy: 169
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-5
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 113807
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-7
Studia podyplomowe "Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy" Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie
nr katalogowy: 27659
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2011-8
PRZEG LĄD PRZEPISÓW PRAWA
nr katalogowy: 61376
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-2
Zmiana Kodeksu pracy.Ograniczenie obowiązków pracodawców
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 74503
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-7
Szelki... dla fachowców: uprząż
nr katalogowy: 53183
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-1
Zmiany w rozporządzeniu w sprawie badań i pomiarów czynników szkodliwych dla zdrowia
nr katalogowy: 141332
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-1
Zmiany w rozporządzeniu w sprawie badań i pomiarów czynników szkodliwych dla zdrowia
nr katalogowy: 141332
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-7
INFORMATOR GŁÓWNEGO URZĘDU NADZORU BUDOWLANEGO
nr katalogowy: 138547
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-10
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 22018
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-11
Czujniki ultradźwiękowe eliminują spiętrzenie papieru
nr katalogowy: 7708
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-8
Dobra Praktyka Laboratoryjna
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 78374
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-9
Bezrobotny, jak absolwent
Marek Bielski
nr katalogowy: 59194
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-20
Transfer technologii i krajowy system innowacji
DARIUSZ SOBCZAK
nr katalogowy: 22175
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-8
Nadzorowanie wymagań prawnych - punkt widzenia auditora
Antoni Kleniewski
Dorota Kozłowska
nr katalogowy: 18132
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Higiena absolutna coś całkiem prostego (XV)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11965
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-6
Spotkanie eksperckie "Odpowiedzialność i Troska"
nr katalogowy: 121016
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-2
Zastosowanie szybkich metod oznaczania i identyfikacji drobnoustrojów
K. Czaczyk
K. Trojanowska
nr katalogowy: 20844
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-12
Wprowadzenie do techniki EEG dużych rozdzielczości
Tomasz ZYSS
nr katalogowy: 3937
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2005-5
Optymalizacja wybranych etapów syntez substancji farmaceutycznych
Andrzej Leś
Wiesław Szelejewski
nr katalogowy: 14296
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-2
Na bieżąco...
nr katalogowy: 76152
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-4
Czas badaczy
nr katalogowy: 48437
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-5
Przegląd nowych przepisów prawa
Ludmiła Pietrzak
nr katalogowy: 137558
ELEKTROINSTALATOR 2023-6
PROCEDURA POZYSKANIA POZWOLENIA NA UŻYTKOWANIE OZE
nr katalogowy: 143726
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-5
Drogowy przewóz towarów niebezpiecznych
Karolina Kołdys
nr katalogowy: 91166
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-1
Pod paragrafem, czyli prawo na co dzień
Alicja MEUSZ
nr katalogowy: 146782
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
Profesjonalna kadra
nr katalogowy: 113110
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-1
XI Polskie Sympozjum Suszarnictwa w Poznaniu
D. Piotrowski
nr katalogowy: 20712
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-6
Nauczanie teorii i praktyki I- IV
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 202
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-10
W trosce o środowisko
J. Zyśk
nr katalogowy: 14692
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-1
Oo... zamiast ee..
J. Knyziak
nr katalogowy: 15856
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-10
Walidacja procesów wytwarzania produktów leczniczych w ramach systemu zapewnienia jakości
Sylwia Górecka
nr katalogowy: 11562
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-20-21
Łączy nas wieś
nr katalogowy: 71497
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Magazynowanie surowców i potraw
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 65461
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-19-20
Sadownictwo mają w genach
Henryk Piekut
nr katalogowy: 122304
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-9
Praktyki geodezyjne studentów Wydziału Geodezji Górniczej Akademii Górniczo-Hutniczej w Krakowie. Wspomnienie o dworze w Goszycach w pięćdziesiątą rocznicę
Jacek Grzybała
nr katalogowy: 122195
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2020-8
Praktyka z geodezji studentów Wydziału Geodezji Górniczej AGH w Krościenku nad Dunajcem
Jacek Grzybała
nr katalogowy: 127465
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2020-8
Praktyka z geodezji studentów Wydziału Geodezji Górniczej AGH w Krościenku nad Dunajcem
Jacek Grzybała
nr katalogowy: 127465
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-11
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w sklepie, aby proces sprzedaży odbywał się sprawnie (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 145842
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2006-3
Doświadczenia z przemysłowej produkcji staliw Cr - Ni - Cu utwardzanych wydzieleniowo
MIROSŁAW GAJEWSKI
JUSTYNA KASIŃSKA
nr katalogowy: 17190
GOSPODARKA WODNA 2005-3
Zasady dobrej praktyki w utrzymaniu rzek i potoków górskich - sympozjum
Tadeusz Litewka
nr katalogowy: 9714
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
TexVol. Aparaty najnowszej generacji do mierzenia objętości chleba i innych produktów spożywczych
nr katalogowy: 19098
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-1
Dobre praktyki przy doborze stacjonarnych baterii akumulatorów
Mariusz Jurczuk
Krzysztof Bukała
nr katalogowy: 15195
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-9
Dobra Praktyka Rolnicza (GAP) przy produkcji jabłek
W. Plocharski
nr katalogowy: 6888
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-7-8
Ocena jakości soków, nektarów i napojów oraz interpretacja wyników analiz
S. Wallrauch
nr katalogowy: 6871
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-6
Ocena jakości soków, nektarów i napojów oraz interpretacja wyników analiz
S. Wallrauch
nr katalogowy: 6829
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-12
Badania systemów zarządzania jakością z wykorzystaniem parametrycznej metody oceny
Maciej Musiał
nr katalogowy: 3633
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-1
Dobre praktyki przy doborze stacjonarnych baterii akumulatorów
Mariusz Jurczuk
Krzysztof Bukała
nr katalogowy: 15195
CHŁODNICTWO 2006-1-2
Uwarunkowania jakości mięsa zamrażanego i przechowywanego w niskich temperaturach
Katarzyna Kozłowicz
Franciszek Kluza
Dariusz Góral
nr katalogowy: 16147
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH