Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
Ciekły azot w kuchni i przy stole
Maria Bonikowska
Piotr Śnieżawski
nr katalogowy: 38042
CHŁODNICTWO 2007-12
Technologie Freshline do przetwarzania mięsa - Profesjonalne rozwiązania na potrzeby zamrażania, schładzania i pakowania
nr katalogowy: 32195
CHŁODNICTWO 2007-8
Zastosowanie różnorodnych technologii do mrożenia wadliwego mięsa wieprzowego
JACEK KONDRATOWICZ
EWELINA ŁAŃCZKOWSKA
nr katalogowy: 29386
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-11
JAK ZACHOWAĆ ŚWIEŻOŚĆ I JAKOŚĆ artykułów spożywczych poradnik dla producenta
nr katalogowy: 123535
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-8
JBT FoodTech FRIGOSCANDIA ADVANTEC
nr katalogowy: 86264
ELEKTROINSTALATOR 2024-2
RAPORT - BUDYNKI W PUŁAPCE GAZOWEJ
nr katalogowy: 147517
CHŁODNICTWO 2005-9
Kierunki rozwoju myśli technicznej w zakresie mrożenia gazami
Grzegorz Pawlonka#
nr katalogowy: 8697
CHŁODNICTWO 2006-4
Badania nad zastosowaniem mrożenia kriogeniczno-owiewowego do utrwalania wybranych gatunków owoców i warzyw
JACEK KONDRATOWICZ
nr katalogowy: 16121
CHŁODNICTWO 2004-10
Wpływ mrożenia, solenia i mrożenia oraz rozmrażania na poziom zanieczyszczeń nitrozoaminami w zróżnicowanym gatunkowo mięsie
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 764
CHŁODNICTWO 2013-6
Air Products wprowadza na polski rynek wielofunkcyjny tunel zamrażalniczy Freshline MP
nr katalogowy: 77426
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
WYMAGANIA ORAZ UWARUNKOWANIA związane z schładzaniem i zamrażaniem surowców pochodzenia zwierzęcego
Marian Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 143998
procesy schładzania i rozmrażania mięsa
technika i technologie mrożenia
jakość rozmrożonego mięsa
chilling and thawing processes
freezing technique and technology
quality of thawed meat
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
WYMAGANIA ORAZ UWARUNKOWANIA związane z schładzaniem i zamrażaniem surowców pochodzenia zwierzęcego
Marian Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 143998
procesy schładzania i rozmrażania mięsa
technika i technologie mrożenia
jakość rozmrożonego mięsa
chilling and thawing processes
freezing technique and technology
quality of thawed meat
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-3
Wpływ zabiegów technologicznych na jakość mrożonek z grzybów jadalnych
EMILIA BERNAŚ
GRAŻYNA JAWORSKA
nr katalogowy: 25012
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-10
Podwójna siła mrożenia
Grzegorz Pawlonka
nr katalogowy: 101718
10.15199/65.2016.10.5
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Technologie chłodzenia i mrożenia w przetwórstwie żywności
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
Iwona Kasprzyk
nr katalogowy: 86655
CHŁODNICTWO 2019-4
Wszechstronne i elastyczne: agregaty skraplające ECOLITE firmy BITZER są zaprojektowane zarówno do mrożenia głębokiego, jak i do chłodzenia
nr katalogowy: 122510
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-10
Ceny skupu owoców i warzyw w III kwartale 2017 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Paweł Kraciński
nr katalogowy: 110183
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-8
Mechanicznie czy kriogenicznie?
nr katalogowy: 86354
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-10
Tunele fluidyzacyjne do mrożenia IQF - nowoczesna technologia
nr katalogowy: 47534
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-10
Ceny skupu owoców i warzyw w III kwartale 2016 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Paweł Kraciński
nr katalogowy: 101687
CHŁODNICTWO 2023-5
Wpływ zamrażania na jakość żywności
Janusz Jakubowski
nr katalogowy: 145897
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Epoka lodowcowa w Twojej kuchni
nr katalogowy: 46514
CHŁODNICTWO 2004-11
Periodyczne zamrażanie produktów o dużej zawartości wody. Dotychczasowe badania eksperymentalne
Joachim Kozioł
Krzysztof Banasiak
nr katalogowy: 775
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-10
Mrożenie i schładzanie ciekłymi gazami wczoraj i dziś
G. Pawlonka
L. Betliński
nr katalogowy: 14924
CHŁODNICTWO 2004-11
Stabilność mrożonego mięsa indyków w funkcji temperatury przechowywania
Jolanta Klimczak
Zbigniew Irzyniec
nr katalogowy: 777
CHŁODNICTWO 2004-10
Trwałość barwy jeżyn mrożonych w funkcji temperatury przechowywania
Jolanta Klimczak
Zbigniew Irzyniec
Lucjan Krala
nr katalogowy: 763
CHŁODNICTWO 2004-1-2
Procesy pasteryzacji, garowania ciasta, schładzania żywności oraz mrożenia z wykorzystaniem technologii firmy Heinen Freezing
nr katalogowy: 677
CHŁODNICTWO 2006-1-2
Próby zastosowania skroplonego dwutlenku węgla do mrożenia wadliwego mięsa wieprzowego
Prof. dr hab. Jacek Kondratowicz
nr katalogowy: 16149
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-7-8
Ceny skupu owoców i warzyw w II kwartale 2009 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 46198
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-7
Wpływ zamrażania na jakość mięsa wieprzowego
Jolanta Kołodziej
nr katalogowy: 77750
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-11
Ceny skupu owoców i warzyw - październik 2006 r.
I. Strojewska
T. Smoleński
G. Stępka
nr katalogowy: 22412
CHŁODNICTWO 2005-6
Wpływ przechowywania na kształtowanie się właściwości jakościowych i ilościowych oraz zawartości nitrozoamin w polędwicach wieprzowych (praca naukowo-badawcza)
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 8665
OPAKOWANIE 2016-9
Mazurskie seminarium firm Ulma, Witt i Linde Gaz Polska
TOMASZ KRAWCZAK
nr katalogowy: 101444
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-10
Ceny skupu owoców i warzyw - sierpień i wrzesień 2005 r.
B. Nosecka
I. Strojewska
T. Smoleński
G. Stępka
nr katalogowy: 14681
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
Ekologiczne chłodnictwo dla przemysłu mięsnego
nr katalogowy: 143999
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-3
Mrożonki - niezbędne składniki zdrowej, współczesnej diety
nr katalogowy: 25013
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Kriogenika jako alternatywne rozwiązanie w zakresie zamrażania
Adam Ziernik
nr katalogowy: 127660
CHŁODNICTWO 2024-5
Jak mrożono grunty pod inwestycje drogowe w Polsce?
nr katalogowy: 151279
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Zastosowanie zimna w piekarstwie
Jan Maciuba
Katarzyna Laure-Lewandowska
nr katalogowy: 68235
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
EU-FRESHBAKE - europejski projekt dotyczący optymalizacji technologii odroczonego wypieku pieczywa
Marek Sikora
nr katalogowy: 36572
CHŁODNICTWO 2023-1
Czy liofilizacja jest lepsza od mrożenia?
Karol Zarębiński
nr katalogowy: 142007
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-9
Zamrażanie kriogeniczne – zastosowanie w przemyśle spożywczym
Beata Grabowska
nr katalogowy: 128163
10.15199/65.2020.9.4
technologie mrożenia
mrożenie kriogeniczne
przemysł spożywczy
urządzenia kriogeniczne
freezing technologies
cryogenic freezing
food industry
cryogenic devices
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-9
Zamrażanie kriogeniczne – zastosowanie w przemyśle spożywczym
Beata Grabowska
nr katalogowy: 128163
10.15199/65.2020.9.4
technologie mrożenia
mrożenie kriogeniczne
przemysł spożywczy
urządzenia kriogeniczne
freezing technologies
cryogenic freezing
food industry
cryogenic devices
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
Nowości i bestsellery branży chłodniczej
nr katalogowy: 136296
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
Zmrożona świeżość
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 83915
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-10
Ceny skupu owoców i warzyw w III kwartale 2019 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Paweł Kraciński
nr katalogowy: 123051
CHŁODNICTWO 2007-7
Zastosowanie różnorodnych technologii do mrożenia wadliwego mięsa wieprzowego (część 1)
JACEK KONDRATOWICZ
EWELINA ŁAŃCZKOWSKA
nr katalogowy: 27843
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
Ekologiczne chłodnictwo dla przemysłu mięsnego
nr katalogowy: 143999
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-8
PRODUKTY MIESIĄCA
nr katalogowy: 109020
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-10
Ceny skupu owoców i warzyw
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 30756
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-8
Czy chciałbyś jeździć samochodem bez karoserii???
nr katalogowy: 86321
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-7-8
Ceny skupu owoców i warzyw w II kw. 2010 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 53830
CHŁODNICTWO 2014-6
Z życia Unii Polskiego Przemysłu Chłodniczego Spotkanie służb technicznych chłodni
Janina Jędrzejewska
nr katalogowy: 85144
CHŁODNICTWO 2011-3
Efekty utrwalania produktów mięsnych przez doskonalenie metod technologii i techniki chłodzenia oraz zamrażania
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 58373
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-11
Wpływ technologii rozmrażania mikrofalowego na jakość mięsa
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Natalia Skiepko
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 95372
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Trwałe, zdrowe i wygodne
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 78105
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-6
Kompetentne doradztwo to nasza wizytówka
nr katalogowy: 52412
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-10
Ceny skupu owoców i warzyw w III kwartale 2015 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Paweł Kraciński
nr katalogowy: 94402
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-10
Ceny skupu owoców i warzyw w III kwartale 2010 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 54915
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-4
Technologie mikrokapsułkowania - nowe trendy
Damian Kawka
Elżbieta Dłużewska
Magdalena Maszewska
nr katalogowy: 113393
10.15199/65.2018.4.3
metody mikrokapsułkowania
suszenie rozpyłowe
cyklodekstryny
gaz w stanie nadkrytycznym
microencapsulation methods
spray drying
cyclodextrins
supercritical gas
CHŁODNICTWO 2011-12
Kaskady R134a/R744 (CO2) w zastosowaniach chłodniczych TEKO
Grzegorz Grzelka
nr katalogowy: 64493
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
4 fakty o mrożeniu jedzenia
nr katalogowy: 139597
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-4
Wykorzystanie mrożonek owocowych w gastronomii Zmrożona świeżość
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 97691
CHŁODNICTWO 2018-5
Uwarunkowania dotyczące procesów schładzania, zamrażania i rozmrażania mięsa i jego wyrobów
Marian Panasiewicz
Jacek Mazur
Kamil Wilczyński
nr katalogowy: 116991
10.15199/8.2018.5.3
procesy schładzania i rozmrażania mięsa
technika i technologie mrożenia
jakość rozmrożonego mięsa
chilling and thawing processes
freezing technique and technology
quality of thawed meat.
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-8
Ukierunkowany wzrost jakości produktów poprzez systemy chłodnicze
nr katalogowy: 115184
CHŁODNICTWO 2012-3
Nowy tunel kriogeniczny Freshline QS firmy Air Products zapewnia przetwórcom żywności szybkie i łatwe mrożenie produktów spożywczych
nr katalogowy: 66791
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-10
Ceny skupu owoców i warzyw w III kwartale 2013 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 80279
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-11
Urządzenia do chłodzenia, mrożenia i rozmrażania
Iwona Chwastowska-Siwiecka
nr katalogowy: 134362
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-7
Ceny skupu owoców i warzyw w II kwartale 2018 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Paweł Kraciński
nr katalogowy: 115052
CHŁODNICTWO 2016-10
Wpływ zamrażalniczego przechowywania na jakość pieczywa pszennego
Izabella Kwaśniewska-Karolak
Lucjan Krala
nr katalogowy: 101681
10.15199/8.2016.10.3
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-26
Fizyka w kuchni
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 56810
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
Zawsze świeże i pachnące
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 112122
mrożenie
pieczywo
jakość
odroczony wypiek
gastronomia
freezing
bread
quality
postponed baking method
gastronomy
CHŁODNICTWO 2009-6
Walne Zebranie Członków - Bronisławów, maj 2009
JANINA JĘDRZEJEWSKA
LIDIA WĄSOWICZ
nr katalogowy: 45016
CHŁODNICTWO 2009-12
Zmiany parametrów fizykochemicznych i histologicznych produktów rybnych w wyniku chłodzenia i mrożenia oraz przechowywania
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 48671
CHŁODNICTWO 2023-1
Czy liofilizacja jest lepsza od mrożenia?
Karol Zarębiński
nr katalogowy: 142007
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-9
Dotychczasowe trendy 2024, czyli czym najbardziej interesowali się piekarze i cukiernicy w pierwszej połowie roku
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 150300
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Ceny skupu owoców i warzyw w III kwartale 2018 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Paweł Kraciński
nr katalogowy: 116711
CHŁODNICTWO 2011-5
Właściwości funkcjonalne mrożonego mięsa króliczego
ILONA GAŁĄZKA-CZARNECKA
LUCJAN KRALA
nr katalogowy: 59731
CHŁODNICTWO 2021-5
Przemysłowe utrwalanie produktów rybnych w niskich temperaturach
nr katalogowy: 134086
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-1
Ceny skupu owoców i warzyw w IV kwartale 2017 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Paweł Kraciński
nr katalogowy: 111760
CHŁODNICTWO 2023-2
Jaki jest wpływ mrożenia i zamrażania na jakość żywności?
nr katalogowy: 142834
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-10
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 116363
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-1
Ceny skupu owoców i warzyw w IV kwartale 2009 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 49509
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-4
Data Science w diagnostyce awarii
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 119423
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-22-23
Targi po lockdownie
nr katalogowy: 128643
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-12
SPIS TREŚCI ROCZNIKA 2021
nr katalogowy: 135053
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-4
System opomiarowania jako narzędzie do wyznaczania śladu węglowego produkcji na przykładzie mrożonej cebuli
Magdalena Wróbel-Jędrzejewska
Ewelina Włodarczyk
nr katalogowy: 144733
10.15199/64.2023.4.4
ślad węglowy
mrożone warzywa
system opomiarowania linii produkcyjnej
carbon footprint
frozen vegetables
production line metering system
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-1
Ceny skupu owoców i warzyw w IV kw. 2008 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 41078
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-11
Ceny skupu owoców i warzyw w III kwartale 2009 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 48284
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-3
HEINEN Freezing - 30 lat doświadczeń!
nr katalogowy: 75480
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-7-8
Ceny skupu owoców i warzyw w II kwartale 2020 r.
Tomasz Smoleński
Paweł Kraciński
nr katalogowy: 127687
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-7-8
Ceny skupu owoców i warzyw w II kwartale 2020 r.
Tomasz Smoleński
Paweł Kraciński
nr katalogowy: 127687
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-2
Technologie ograniczania emisji zanieczyszczeń do powietrza atmosferycznego w przemyśle celulozowym
MAŁGORZATA MICHNIEWICZ
nr katalogowy: 28790
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2013-9
Magazyny energii elektrycznej dużej mocy
Mariusz Kłos
Józef Paska
Łukasz Rosłaniec
Piotr Marchel
Łukasz Michalski
nr katalogowy: 78902
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Selecta - profesjonalna linia do bułek
Marek Pogonowski
nr katalogowy: 56913
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
Nowości i bestsellery branży chłodniczej
nr katalogowy: 136296
OPAKOWANIE 2014-9
Trzy technologie, dwa zakłady, jedna idea
nr katalogowy: 86711
OPAKOWANIE 2015-5
Najnowsze gatunki PP dla segmentu opakowań sztywnych do wtrysku i termoformowania
nr katalogowy: 91347
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
KOMA to jakość
nr katalogowy: 90796
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-5
Technologie cyfrowe dla seniorów
Wiesław Paluszyński
nr katalogowy: 137598
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-5
Technologie cyfrowe dla seniorów
Wiesław Paluszyński
nr katalogowy: 137598
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-2
Orędzie Sekretarza Generalnego Międzynarodowego Związku Telekomunikacyjnego ITU Houlina Zhao na Światowy Dzień Telekomunikacji i Społeczeństwa Informacyjnego 17 maja 2022 r. obchodzony pod tegorocznym hasłem wiodącym: „Technologie cyfrowe dla osób starszych i zdrowego starzenia się”
nr katalogowy: 137452
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-3
Rola i znaczenie technologii ekoinnowacyjnych w Unii Europejskiej
Beata Michaliszyn
nr katalogowy: 75111
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2004-12
Konferencja "Nowoczesne technologie galwaniczne
Małgorzata Śmieszek-Glanc
nr katalogowy: 3023
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-25
Zaawansowane materiały i technologie ich wytwarzania
nr katalogowy: 95394
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-12
Europejskie technologie w polskim piekarstwie
nr katalogowy: 5149
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2005-5
Technologie recyklingu pyłów i szlamów metalurgicznych
BLATZ J.
SERKOWSKI S.
nr katalogowy: 9918
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-6
Konferencja "Diody emitujące światło - technologie, zastosowania
Edmund Lisak
nr katalogowy: 7594
CHŁODNICTWO 2022-1
Oparte na chmurze technologie monitorowania systemów HVAC
nr katalogowy: 136542
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-3
Technologia mikroenkapsulacji we włókiennictwie. Cz. I. Przegląd stanu techniki
W. Bendkowska
nr katalogowy: 19924
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2022-4
ORĘDZIE SEKRETARZA GENERALNEGO MIĘDZYNARODOWEGO ZWIĄZKU TELEKOMUNIKACYJNEGO ITU NA ŚWIATOWY DZIEŃ TELEKOMUNIKACJI I SPOŁECZEŃSTWA INFORMACYJNEGO 2022 R.
nr katalogowy: 137365
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-9
Lakiernictwo samochodowe - Najnowsze technologie zgodne z przepisami UE
Malgorzata Zubielewicz
nr katalogowy: 10936
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-12
TECHNIKA PRÓŻNI l TECHNOLOGIE PRÓŻNIOWE - biuletyn 2-3 (40-41) 2005
Kazimierz Reszką
nr katalogowy: 9210
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-10
PT POLECA
nr katalogowy: 151086
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-3
Zastosowanie gazów w przemyśle mięsnym
A. Żółty
nr katalogowy: 14787
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2006-1
Piąta Międzynarodowa Konferencja Naukowo-Techniczna nt."Kataster, fotogrametria, geoinformatyka - nowoczesne technologie i perspektywy rozwoju
Władysław Mierzwa
nr katalogowy: 18812
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2004-10-11
XII Konferencja Naukowo-Techniczne Technologie produkcji rur w przemyśle metali nieżelaznych
Zasadziński J.
nr katalogowy: 7394
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2022-4
ORĘDZIE SEKRETARZA GENERALNEGO MIĘDZYNARODOWEGO ZWIĄZKU TELEKOMUNIKACYJNEGO ITU NA ŚWIATOWY DZIEŃ TELEKOMUNIKACJI I SPOŁECZEŃSTWA INFORMACYJNEGO 2022 R.
nr katalogowy: 137365
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-5
Technologie cyfrowe dla seniorów
Wiesław Paluszyński
nr katalogowy: 137598
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2016-4
KRONIKA
nr katalogowy: 97811
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-7
Nasza oferta jest odpowiedzią ma potrzeby rynku
nr katalogowy: 149605
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2011-4
Nowoczesna inżynieria powierzchni - stan wiedzy i kierunki rozwoju
adam mazurkiewicz
jerzy smolik
Beata poteralska
nr katalogowy: 62479
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
Pierwsza dziesiątka LST -Polska. Wywiad z Leszkiem Szewczykiem, Prezesem LST-Polska Sp. z o.o.
nr katalogowy: 67219
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-5
BIM Kemi - Technologie chemiczne do papierów opakowaniowych - BIM Packaging Solutions
nr katalogowy: 105860
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2020-2
Współczesne technologie przeciwkorozyjne 20-22 maja 2020 r. Hotel ANDERS, Stare Jabłonki
nr katalogowy: 125009
CHŁODNICTWO 2022-1
Oparte na chmurze technologie monitorowania systemów HVAC
nr katalogowy: 136542
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-2
Orędzie Sekretarza Generalnego Międzynarodowego Związku Telekomunikacyjnego ITU Houlina Zhao na Światowy Dzień Telekomunikacji i Społeczeństwa Informacyjnego 17 maja 2022 r. obchodzony pod tegorocznym hasłem wiodącym: „Technologie cyfrowe dla osób starszych i zdrowego starzenia się”
nr katalogowy: 137452
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-2
Orędzie Sekretarza Generalnego Międzynarodowego Związku Telekomunikacyjnego ITU Houlina Zhao na Światowy Dzień Telekomunikacji i Społeczeństwa Informacyjnego 17 maja 2022 r. obchodzony pod tegorocznym hasłem wiodącym: „Technologie cyfrowe dla osób starszych i zdrowego starzenia się”
nr katalogowy: 137452
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-9
Inżynieria wspak
Tadeusz Szafarz
nr katalogowy: 25793
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-5
Zgrzewanie godne ISO 9000
nr katalogowy: 24611
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2013-3
II Międzynarodowa Konferencja 'Geodezyjne technologie pomiarowe"
nr katalogowy: 75196
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2017-1
XI Konferencja Naukowo-Techniczna Polskiego Stowarzyszenia Korozyjnego "Współczesne technologie przeciwkorozyjne"
nr katalogowy: 103462
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-1
Konferencja „Materiały i Technologie Energooszczędne – budownictwo o zoptymalizowanym potencjale energetycznym”
Adam Ujma
nr katalogowy: 141509
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2015-12
Możliwości zastosowania bezrdzeniowych przetworników prądowych do analizy zakłóceń w paśmie transmisji PLC
Aleksander Lisowiec
Leszek Książek
Grzegorz Kowalski
nr katalogowy: 95442
10.15199/74.2015.12.9
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2002-11
Alternatywne technologie petrochemiczne
MARIAN TANIEWSKI
nr katalogowy: 28471
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-9
Innowacyjne technologie wykańczania powierzchni podczas DeburringEXPO 2019
nr katalogowy: 122502
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-6
Nowe standardy Nowe technologie w systemach cięcia 100 lat tradycji zobowiązuje!
Marek Pstrong
nr katalogowy: 77908
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-6
Nowe standardy. Nowe technologie w systemach cięcia. 100 lat tradycji zobowiązuje
Artur Ciesielski
nr katalogowy: 120969
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2015-12
X Konferencja Naukowo - Techniczna PSK "Współczesne technologie przeciwkorozyjne"
nr katalogowy: 95384
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2009-2
Inżynieria materiałowa a proces kształcenia polskiego inżyniera
JOLANTA BARANOWSKA
BOGDAN PIEKARSKI
MIECZYSŁAW WYSIECKI
nr katalogowy: 44184
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2007-8-9
Nowe techniki i technologie a społeczeństwo
nr katalogowy: 29670
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2016-2
X Konferencja Naukowo - Techniczna PSK. "Współczesne technologie przeciwkorozyjne"
nr katalogowy: 96600
MATERIAŁY BUDOWLANE 2021-1
„Materiały i Technologie Energooszczędne – Budownictwo o zoptymalizowanym potencjale energetycznym
Adam Ujma
nr katalogowy: 130072
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-1
Konferencja „Materiały i Technologie Energooszczędne – budownictwo o zoptymalizowanym potencjale energetycznym”
Adam Ujma
nr katalogowy: 141509
OPAKOWANIE 2008-3
Rotograwiura jako element marketingu opakowań
Mirosław Bohdan
nr katalogowy: 34027
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-6
Konferencja "Nowoczesne technologie w rozwoju przedsiębiorstw"
nr katalogowy: 27208
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-5
Technologie Wolności
Wiesław Paluszyński
nr katalogowy: 25670
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2008-2-3
Nowe techniki i technologie w telekomunikacji
nr katalogowy: 33452
SZKŁO I CERAMIKA 2007-6
Nowoczesne technologie produkcji wyrobów ogniotrwałych dla przemysłu szklarskiego
BARBARA STUDENCKA
DOROTA SIWIEC-BIAŁEK
nr katalogowy: 31950
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2008-6
Doroczna Konferencja Naukowo-Techniczna PSK "Współczesne Technologie Ochrony Przeciwkorozyjnej"
Małgorzata Zubielewicz
nr katalogowy: 35730
OPAKOWANIE 2007-3
Technologie bezkontaktowego zadrukowywania opakowań
Tomasz Nojszewski
nr katalogowy: 24798
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Pieczenie nocne - nowa jakość w SelfCooking Center
nr katalogowy: 24621
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-2
Pieczenie nocne - nowa jakość w SelfCooking Center
nr katalogowy: 24116
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-11
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 28623
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-6
Salon Bezpieczeństwo Pracy w Przemyśle
nr katalogowy: 60473
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2020-1
Współczesne technologie przeciwkorozyjne
nr katalogowy: 124580
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2015-1
"Współczesne technologie przeciwkorozyjne"
nr katalogowy: 89288
CHŁODNICTWO 2009-11
Nowe technologie w chłodnictwie Pomoc czy bariera dla instalatora?
nr katalogowy: 47901
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2009-9
Klasyczne technologie wytwarzania energii elektrycznej w świetle pakietu klimatycznego UE
Maciej PAWLIK
nr katalogowy: 46060
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2024-1
Pompy ciepła wśród 10 przełomowych technologii 2024 roku
nr katalogowy: 146906
OPAKOWANIE 2018-6
Olsztyńskie spotkanie z kriogeniką i atmosferą modyfikowaną
Tomasz Krawczak
nr katalogowy: 114307
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-6
Magazynowe urządzenia chłodnicze Powiew chłodu
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 120656
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1998-8
Nowe małotonażowe technologie syntezy organofunkcyjnych silanów z 3-chloropropylotrialkoksysilanu
JACEK GULIŃSKI
HIERONIM MACIEJEWSKI
BOGDAN MARCINIEC
nr katalogowy: 43450
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-11
Tradycyjne i regionalne technologie oraz produkty w żywieniu człowieka
Agnieszka Latoch
nr katalogowy: 39134
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-8
Nowe technologie we włókiennictwie
ZDZISŁAW CZAPLICKI
KAZIMIERZ RUSZKOWSKI
nr katalogowy: 37378
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-14
3 Złote Medale Międzynarodowych Targów Poznańskich Innowacje-Technologie-Maszyny Polska 2008 dla INSTYTUTU METALI NIEŻELAZNYCH
nr katalogowy: 36727
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2008-6
MOŻLIWOŚCI WYKORZYSTANIA ODPADOWYCH SUROWCÓW WĘGLONOŚNYCH DO OTRZYMYWANIA CYNKU I OŁOWIU
JERZY ŁABAJ
nr katalogowy: 36047
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2002-5
Technologie syntezy metabolitów i analogów witamin D. Dokonania i perspektywy
TERESA RYZNAR
MAŁGORZATA KRUPA
ANDRZEJ KUTNER
nr katalogowy: 28379
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2016-12
XI Konferencja Naukowo-Techniczna Polskiego Stowarzyszenia Korozyjnego "Współczesne technologie przeciwkorozyjne"
nr katalogowy: 102709
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2015-11
Sympozjum "Współczesne technologie geoinformacyjne w modelowaniu przestrzeni"
Dorota Zawieska
nr katalogowy: 94623
ELEKTROINSTALATOR 2023-2
TECHNOLOGIE
nr katalogowy: 142166
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-1
Nowe standardy i technologie w systemach cięcia 100 lat tradycji zobowiązuje
Marek Pstrong
nr katalogowy: 111897
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-1
"Budownictwo o zoptymalizowanym potencjale energetycznym - materiały i technologie energooszczędne"
Adam Ujma
nr katalogowy: 111717
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-8
Nie mędrca szkiełko i oko...
Robert Kozela
nr katalogowy: 108945
AURA 2008-4
Czyste technologie węglowe szansą dla polskiej energetyki
WŁADYSŁAW GAJEWSKI
MONIKA KOSOWSKA-GOLACHOWSKA
nr katalogowy: 34219
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2007-11
Ogólne uwarunkowania efektywności mieszania i natleniania w małych reaktorach ze złożem ruchomym
Jan Borowski
nr katalogowy: 31117
CHŁODNICTWO 2008-11
Konferencja "Tradycyjne i regionalne technologie i produkty w żywieniu człowieka"
Elżbieta Solska
nr katalogowy: 39383
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-9
Ekonomiczne i przyjazne dla środowiska technologie zastosowania tlenu w procesach oczyszczania ścieków i przygotowania wody technologicznej
MAREK GORECKI
JANUSZ KERTYŃSKI
nr katalogowy: 38321
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-12
Kompleksowa oferta firmy Geotex
nr katalogowy: 64800
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-7
Innowacyjne technologie i bezpieczna praca
J. Zakrzewski
nr katalogowy: 78172
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-18
Technologie centralnie sterowane
Andrzej Arendarski
nr katalogowy: 54490
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2024-9
SRI Observatory– portal przedstawiający aktualne informacje nt. wdrażania Wskaźnika Gotowości Budynków na Inteligentne Technologie (SRI)
nr katalogowy: 150496
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2024-9
SRI Observatory– portal przedstawiający aktualne informacje nt. wdrażania Wskaźnika Gotowości Budynków na Inteligentne Technologie (SRI)
nr katalogowy: 150496
CHŁODNICTWO 2017-9-10
Modelowanie i analiza właściwości termicznych warstwowego materiału o budowie anizotropowej
Beata Grabowska
Jacek Kasperski
nr katalogowy: 110097
10.15199/8.2017.9-10.5
materiał opakowaniowy
przepływ ciepła
zamrażanie żywności
packaging material
heat transfer
freezing food
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-5
Nowe technologie w centrum zainteresowania polskiej branży papierniczej
nr katalogowy: 143427
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-18
POLSKA I ŚWIAT
nr katalogowy: 108801
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2008-8
3 ZŁOTE MEDALE MIĘDZYNARODOWYCH TARGÓW POZNAŃSKICH INNOWACJE-TECHNOLOGIE-MASZYNY POLSKA 2008 DLA INSTYTUTU METALI NIEŻELAZNYCH W GLIWICACH
nr katalogowy: 37031
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2002-7
Technologie kompleksu żywic epoksydowych wdrożone w kraju i za granicą
Maciej Kiedik
Zofia Pokorska
Marian Spadło
nr katalogowy: 28422
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2012-4
z KALENDARZYKA IMPREZ
nr katalogowy: 66982
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-24
Parlament 434 milionów
nr katalogowy: 129072
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2023-1
XIX MIĘDZYNARODOWA KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA „materiały i technologie Energooszczędne – Budownictwo o zoptymalizowanym potencjale energetycznym”
Adam Ujma
nr katalogowy: 141482
OPAKOWANIE 2023-10
O bezpiecznych opakowaniach w Warszawie
nr katalogowy: 145596
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-3
Innowacyjne technologie w energetyce
Łukasz Boczar
nr katalogowy: 142419
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2018-1
NOWE KSIĄŻKI
nr katalogowy: 112404
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2008-5
VII konferencja naukowo-techniczna z cyklu "NOWE TECHNOLOGIE W SIECIACH I INSTALACJACH WODOCIĄGOWYCH I KANALIZACYJNYCH" - Szczyrk 2008
Karol Kuś
nr katalogowy: 35120
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-2-3
ZŁOTY INŻYNIER 2015
nr katalogowy: 89475
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-24
Parlament 434 milionów
nr katalogowy: 129072
DOZÓR TECHNICZNY 2022-4
Optymalizacja działania fabryk dzięki cyfrowej transformacji
nr katalogowy: 139203
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-8
Współczesne technologie zapewniania jakości w sieciach komputerowych
Dariusz ŻELASKO
nr katalogowy: 78469
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-10
Wpływ parametrów mrożenia na charakterystykę żywności
Adrien Agoulon
nr katalogowy: 80270
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH