Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
Pieczywo hipoalergiczne - poszukiwanie nowych rozwiązań dla szybko rosnącego rynku produktów dietetycznych
Anna Diowksz
nr katalogowy: 19039
OPAKOWANIE 2010-2
Oczekiwania konsumentów w zakresie użyteczności wprowadzanych do obrotu opakowań
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 50114
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-7
Izomalt rośnie w siłę
nr katalogowy: 14860
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-4
Żywność wygodna w sektorze mięsnym
HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ
nr katalogowy: 25471
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-5
Stara substancja, nowa funkcja
Andrzej Bulanda
nr katalogowy: 25937
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Powalczmy z hipercholesterolemią
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 110291
AURA 2005-11
Opakowanie i co dalej
ELŻBIETA TYRALSKA-WOJTYCZA
RENATA MAZUR-GAWĘDA
nr katalogowy: 8576
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-1
Postanowienie noworoczne w sposób zrównoważony
Donata Buivydė
nr katalogowy: 141981
OPAKOWANIE 2008-1
IV Ogólnopolski Konkurs Opakowań PakStar oraz I Krajowy Konkurs Projektów Opakowań Student PakStar
Barbara Grabowska
Aleksander Sołtan
nr katalogowy: 32619
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-1
Postanowienie noworoczne w sposób zrównoważony
Donata Buivydė
nr katalogowy: 141981
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-6
Wyzwanie dla producentów opakowań farmaceutyków
nr katalogowy: 114614
AURA 2010-6
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 52192
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
II KONGRES PRZEMYSŁU OPAKOWAŃ Innowacyjne opakowania dla innowacyjnych produktów 1 października 2014, Poznań
nr katalogowy: 85514
OPAKOWANIE 2011-10
Onda - mini kuchenka mikrofalowa
nr katalogowy: 63199
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-12
Nowe produkty spożywcze stan i tendencje rozwojowe
Kinga Czajkowska
Hanna Kowalska
nr katalogowy: 88423
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-1
Mniejsze i większe jubileusze
Ewa Mańkiewicz-Cudny
nr katalogowy: 124298
ELEKTROINSTALATOR 2020-7-8
STEROWANIE OŚWIETLENIEM ZA POMOCĄ GŁOSU BEZ POŁĄCZENIA Z INTERNETEM
CEZARY SKOTAK
nr katalogowy: 127327
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
Kontrola freonów w całym łańcuchu produkcji żywności
Magdalena Wróbel-Jędrzejewska
Urszula Stęplewska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 103649
10.15199/65.2017.1.2
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-3
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 119297
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-3
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 104720
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Potrzeby żywieniowe dzieci
Elżbieta Bartnikowska
nr katalogowy: 50235
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-5
Soczysty i kolorowy sposób na zdrowie
Debbie Spillane
Jan Cissowski
nr katalogowy: 44681
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Szlachetne zdrowie
MARIA JAGIEŁŁO
nr katalogowy: 18688
CHŁODNICTWO 2015-4-5
Ślad węglowy jako ekologiczny wskaźnik dla przemysłu rolno-spożywczego
Magdalena Wróbel-Jędrzejewska
Urszula Stęplewska
Paweł Kuleta
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 91388
10.15199/8.2015.4-5.3
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-11
Konsument na rynkach produktów zbożowych
Hanna GÓRSKA-WARSEWICZ
nr katalogowy: 6431
OPAKOWANIE 2022-8
Ecoleaf – czas na zmiany
Anna Naruszko
nr katalogowy: 139126
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
Jacek Bilczyński i chleby z KOMPLET Polska - Fit Akademia 2017
nr katalogowy: 105340
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
TRENDY 2022-2025 OD AVO
nr katalogowy: 138462
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2016-9
Inteligentne otoczenie w aplikacjach prozdrowotnych - przykłady rozwiązań
Adam Bujnowski
Piotr Przystup
Artur Polińsk
Jacek Rumiński
nr katalogowy: 101109
10.15199/13.2016.9.19
AURA 2018-8
Natura leczy
Kinga Bonenberg
nr katalogowy: 115310
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-9
FILOZOFIA POJĘĆ TECHNICZNYCH (197)
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 145065
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
TRENDY 2022-2025 OD AVO
nr katalogowy: 138462
AURA 2024-9
Zasada 5R – od less do zero waste
Tamara KOZŁOWSKA
nr katalogowy: 150517
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-1
Działania segmentacyjne producentów żywności
Joanna Szwacka-Mokrzycka
nr katalogowy: 82182
OPAKOWANIE 2022-8
Ecoleaf – czas na zmiany
Anna Naruszko
nr katalogowy: 139126
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-4
Jakość zdrowotna żywności funkcjonalnej
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 83454
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-2
S jak system ochrony zdrowia pracujących
Teresa Łączkowska
nr katalogowy: 74489
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-9
Zamość
Robert Kozela
nr katalogowy: 86858
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-5
Gastronomia wciąż na topie
Krystyna Świetlik
nr katalogowy: 120361
10.15199/65.2019.5.1
gastronomia
żywienie poza domem
konsument
gospodarstwo domowe
placówki gastronomiczne
popyt na usługi gastronomiczne
catering
eating out
consumer
household
catering establishments
demand for catering services
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Jaworskie targi nabierają rozmachu
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 38986
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-4
Czy nowe znaczy bezpieczne?
JANUSZ CZAPSKI
nr katalogowy: 25465
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-4
Czy nowe znaczy bezpieczne?
JANUSZ CZAPSKI
nr katalogowy: 25464
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Zdrowa szkoła
nr katalogowy: 75785
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Projektowanie nowych wyrobów spożywczych
nr katalogowy: 31128
AURA 2007-8
Recenzje
nr katalogowy: 29011
CHŁODNICTWO 2011-1-2
Rewolucja na miarę nowego stylu życia
nr katalogowy: 57675
OPAKOWANIE 2011-7
Puszka jako muzyczny portal
nr katalogowy: 60760
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
Jedz owoce i warzywa – nadwaga a brak ruchu
nr katalogowy: 143827
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-6
Zdrowie a styl życia, cz. 2
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 45293
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-11
Nadciśnienie tętnicze krwi problem społeczny XXI wieku
Aleksandra Cichocka
nr katalogowy: 110552
10.15199/65.2017.11.7
nadciśnienie tętnicze krwi
epidemiologia
profilaktyka
zmiany stylu życia
dieta DASH
zalecenia Polskiego Towarzystwa Nadciśnienia Tętniczego
hypertension
epidemiology
prevention
lifestyle modifications
DASH diet
recommendations of the Polish Society of Hypertension
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-6
Food Related Lifestyles (FRL)
Joanna Dziadkowiec
nr katalogowy: 84661
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-12
Ekociasta i bezglutenowe słodkości królowały na targach Natura Food w Łodzi
Tomasz Kodłubański
nr katalogowy: 123756
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-4
Spadek spożycia alkoholu w Polsce
nr katalogowy: 144728
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-10
Reformulacje produktów żywnościowych
Andrzej Gantner
Marta Tomaszewska-Pielacha
Krystyna Gutkowska
nr katalogowy: 94281
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
Zmiany w Sempre
nr katalogowy: 109066
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
Jedz owoce i warzywa – nadwaga a brak ruchu
nr katalogowy: 143827
OPAKOWANIE 2023-6
Więcej „kraftów” dla zielonej misji
nr katalogowy: 143909
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2009-11
Kryteria skuteczności ekranowania materiałów barierowych w ochronie współczesnego człowieka
Halina ANIOŁCZYK
nr katalogowy: 48294
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Zdrowa szkoła
nr katalogowy: 51626
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Profilaktyka nowotworowa
Monika Stromkie-Złomaniec
nr katalogowy: 136218
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-11
Postawy i preferencje zakupowe Polaków
nr katalogowy: 80684
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-5
Produkcja wysokojakościowej karmy dla zwierząt domowych zadowoli nawet najbardziej wymagającego klienta
nr katalogowy: 122804
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-6-7
Zero Waste
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 119270
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-4
Łazienka w mieszkaniu w starej dzielnicy Lizbony
Magdalena Kaliszuk-Barańska
nr katalogowy: 135302
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-8
Moda damska na sezon wiosna-lato 2016 Wolność i wygoda
MAGDA DRURI
nr katalogowy: 93039
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Natura Food 2018 - raj dla miłośników zdrowej i ekologicznej żywności
Tomasz Kodłubański
nr katalogowy: 118016
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2012-2
Nowoczesna elegancja
Magda Druri
nr katalogowy: 66065
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2018-10
Oświetlenie i jego wpływ na społeczeństwo w historii
nr katalogowy: 116485
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-10
WYDARZENIA
nr katalogowy: 151063
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Profilaktyka nowotworowa
Monika Stromkie-Złomaniec
nr katalogowy: 136218
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-10
Żywność specjalnego przeznaczenia propozycja zmiany przepisów w UE
Katarzyna Stoś
nr katalogowy: 71975
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-12
Zmiany w zwyczajach żywieniowych Polaków
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 102840
10.15199/65.2016.12.1
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-2
Słucham i rozumiem - otwarty dialog Część 7: Wzmacnianie motywacji do zmiany
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 89105
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Zaparcia – dolegliwość naszych czasów
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 140772
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-8
Moda damska na sezon wiosna-lato 2019 Radosna zabawa modą
MAGDA DRURI
nr katalogowy: 115472
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-2
Czy wiesz, że...
nr katalogowy: 49671
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-5
LOHAS - klient świadomy
Renata Karolewska
nr katalogowy: 76654
OPAKOWANIE 2015-11
Ekscytująca przyszłość tektur do kaszerowania
nr katalogowy: 94921
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-3
S.Pellegrino Young Chef Academy 2024-2025
nr katalogowy: 149485
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-1
13 edycja akcji „Polska od Kuchni”
nr katalogowy: 147589
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-7
Miejsca i wydarzenia związane z mięsem i przetworami mięsnymi jako atrakcja turystyczna
HALINA MAKAŁA
nr katalogowy: 149628
CHŁODNICTWO 2014-9-10
Ślad węglowy (CF) w łańcuchu chłodniczym produkcji żywności
URSZULA STĘPLEWSKA
MAGDALENA WRÓBEL-JĘDRZEJEWSKA
nr katalogowy: 87492
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-1
Zmiany i zróżnicowanie spożycia produktów zbożowych w gospodarstwach domowych w Polsce
Paweł Wyrzykowski
nr katalogowy: 88922
OPAKOWANIE 2014-2
Rozporządzenia unijne dla opakowań aktywnych i inteligentnych
RENATA DOBRUCKA
nr katalogowy: 82547
AURA 2012-1
Gospodarowanie, bogactwo i kapitał w koncepcji rozwoju zrównoważonego
Bazyli POSKROBKO
nr katalogowy: 64915
OPAKOWANIE 2011-11
Eurobox Polska: pakujcie się w opakowania z tektury falistej
BOGUMIŁ BOMBOLA
nr katalogowy: 63967
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Informacje żywieniowe na opakowaniach produktów spożywczych - podejście konsumentów
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 67957
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2017-12
Elektronika Konsumencka na IFA 2017
nr katalogowy: 111327
OPAKOWANIE 2018-5
Emsur Poland: 20 lat na rynku opakowań giętkich
nr katalogowy: 113714
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Pełna informacja
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 49031
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-1
Wartość odżywcza wzbogacanych płatków śniadaniowych
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 40831
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-4
Radość życia zaklęta w smaku
nr katalogowy: 43718
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-3
Innowacyjne dodatki technologiczne w przemyśle mięsnym
Ryszard Kowalski
Jan Pyrcz
nr katalogowy: 42536
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-12
Napoje funkcjonalne - listopad 2009 r.
nr katalogowy: 48984
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-9
W serowym klimacie
nr katalogowy: 47237
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-9
Tłuszcze od podszewki
Anna Żbikowska
nr katalogowy: 62225
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Na likierowym szlaku
Daria Majda
nr katalogowy: 78126
CHŁODNICTWO 2010-9
"Transparentna Stylistyka" dla lad VIVALDI i ROSSINI
nr katalogowy: 54236
AURA 2015-5
Sto i dwadzieścia
Olgierd WIECZOREK
nr katalogowy: 90855
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-10
Odpowiedzialna produkcja zaczyna się od „zielonego źródła”
KATARZYNA DYLĄG
PIOTR POGORZELSKI
nr katalogowy: 145757
ELEKTROINSTALATOR 2018-6
Funkcjonalna instalacja elektryczna w kuchni
nr katalogowy: 116679
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-4
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 98029
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Konsumenci wobec żywności Healthy & Wellness
nr katalogowy: 50238
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
DEDY GmbH - Profesjonalna zabawa z czekoladą!
Piotr Kulik
nr katalogowy: 45422
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2012-8
Praktyczna i romantyczna
MAGDA DRURI
nr katalogowy: 71191
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-1
Warzywa, owoce i soki - aspekty żywieniowe, rynkowe i technologiczne
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 103479
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-6
Branża zbożowa obecna na największych w Polsce targach ekologicznych
Tomasz Kodłubański
nr katalogowy: 102728
ELEKTROINSTALATOR 2024-10
NADWYŻKA ENERGII Z FOTOWOLTAIKI SKĄD SIĘ BIERZE I CO SIĘ Z NIĄ DZIEJE?
nr katalogowy: 151169
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-2
Mięso i przetwory mięsne jako żywność funkcjonalna
Halina Makała
nr katalogowy: 82519
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-11
Peptydy biologicznie aktywne jako składniki żywności funkcjonalnej
Małgorzata Darewicz
Justyna Borawska
Piotr Minkiewicz
Anna Iwaniak
nr katalogowy: 80681
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-7
Anuga 2005
AKa
nr katalogowy: 14632
OPAKOWANIE 2016-3
Kluczowe trendy rozwojowe folii barierowych do 2021 roku
nr katalogowy: 97987
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Fresco Max - jeszcze dłużej świeże
nr katalogowy: 113036
AURA 2014-4
Mordercze owady
Mirosław Twardowski
nr katalogowy: 83369
AURA 2009-3
Podlasie - mała ojczyzna polskich Tatarów
KATARZYNA KOCHANOWSKA
nr katalogowy: 42017
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-10
Zdrowe odżywianie dorosłego człowieka
Katarzyna Lemanowicz
nr katalogowy: 47493
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2016-3
Wzornictwo podłogowe w stylu Art Nouveau i Art Deco
Dariusz Gocławski
nr katalogowy: 100941
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-9
Luksusowy streetwear w letnim wydaniu
KATARZYNA MACIEJEWSKA SERRA
nr katalogowy: 116103
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
W stylu working Konkursowe emocje i świetna zabawa
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 4314
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-4
Dlaczego szkło do soków?
nr katalogowy: 51266
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-11-12
Konkurs do nowego świata
nr katalogowy: 84753
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-12
Zdrowie elektronicznie nadzorowane
nr katalogowy: 91768
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-1
Mieszkanie w minimalistycznym stylu
nr katalogowy: 125513
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-3
Surowa świeżość w ciepłym wydaniu
Elżbieta Łupińska
nr katalogowy: 93517
AURA 2018-11
"Leśny survival" - recenzja
Kinga Bonenberg
nr katalogowy: 117039
AUTO MOTO SERWIS 2022-2
Kontrolka zużycia klocków hamulcowych
Rafał Dmowski
nr katalogowy: 136685
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-4
Łazienka w stylu nowoczesnym
Sylwia Skóra
nr katalogowy: 117545
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 27074
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2017-2
Mała łazienka w klasycznym stylu
nr katalogowy: 106749
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 100601
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-2
Żywność minimalnie przetworzona o przedłużonej trwałości
Elżbieta Grażyna Daczkowska-Kozon
Alicja Dłubała
nr katalogowy: 89577
10.15199/65.2015.2.8
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Profesjonalizm w najlepszym stylu
nr katalogowy: 78114
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-11-12
Grodziskie ze złotym medalem!
nr katalogowy: 146356
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-4
Baltic-Style Porter - polska specjalność na światowym rynku piwa
Marek Suliga
nr katalogowy: 90900
AURA 2019-12
Wegetarianizm - sposób odżywienia się czy coś więcej?
Janusz R. Mroczek
Karolina Mroczek
nr katalogowy: 123869
10.15199/2.2019.12.2
wegetarianizm
zrównoważony rozwój
ekologia
etyk
vegetarianism
sustainable development
ecology
ethics
OPAKOWANIE 2021-10
Zwiększenie poziomu automatyzacji produkcji
nr katalogowy: 133826
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Marketing wirusowy
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 131989
OPAKOWANIE 2023-7
Konsumenci stawiają na opakowania szklane
nr katalogowy: 144303
AURA 2008-5
Europejska platforma do nauczania systemem eLearning
nr katalogowy: 35398
AURA 2008-5
Transformacja czynnika miastotwórczego i przyrodniczego w interakcji
INGEBORGA CYGANKIEWICZ
MONIKA GAWLIK-KRZYŻAK
nr katalogowy: 35383
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-2
Luksusowe wnętrza w stylu glamour hotelu Gold w Dębicy
Kinga Chudek
nr katalogowy: 120996
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2022-2
Jak przywrócić zielone oblicze miast? Systemowo, zaczynając od drzew.
nr katalogowy: 136336
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-3
Zmiany klimatu największą troską europejskich konsumentów
nr katalogowy: 147987
CHŁODNICTWO 2005-12
Ecolab technologie utrzymania higieny
nr katalogowy: 8736
CHŁODNICTWO 2021-3
Wymagania Urzędu Dozoru Technicznego dla urządzeń ciśnieniowych w instalacjach ziębniczych Część 5. Zmiany w instalacji ziębniczej. Jak zapewnić bezpieczeństwo modyfikując instalację ziębnic
Tomasz Klinkosz
nr katalogowy: 132323
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-2
Od ziarna do przetworów zbożowych – dawniej i dziś
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 148045
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2017-10
Coś z socjologii, kataster i skarpetki
nr katalogowy: 109806
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Częste mycie skraca życie
Ewa GÓRSKA
nr katalogowy: 59482
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
CO NOWEGO w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 122475
OPAKOWANIE 2022-7
Każda Puszka Cenna promuje recykling
nr katalogowy: 138424
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-5
Dieta ludzi starszych
Katarzyna Lemanowicz
nr katalogowy: 51701
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Wzbogacanie mąki w witaminy i substancje mineralne na świecie i w Polsce
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 57889
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-10
Starość a praca
Ryszard Szozda
nr katalogowy: 47569
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2022-2
Jak przywrócić zielone oblicze miast? Systemowo, zaczynając od drzew.
nr katalogowy: 136336
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-7
Z Życia Federacji Stowarzyszeń Naukowo-Technicznych Naczelnej Organizacji Technicznej
nr katalogowy: 144101
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-2
Niechciane private labels mają się dobrze
Izabela Bohdan-Talmont
nr katalogowy: 73957
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-3
Znaczenie w diecie i przydatność technologiczna fruktanów w przetwórstwie owocowo-warzywnym
Kinga Czajkowska
Hanna Kowalska
nr katalogowy: 90186
10.15199/64.2015.3.2
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-8
Regulacje prawne w Unii Europejskiej w zakresie jakości usług w ochronie zdrowia
Anita Fajczak- Kowalska
nr katalogowy: 11527
AURA 2011-8
Czyste smaki życia domowe sposoby na urodę (1)
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 61562
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-9
W ciągu najbliższych kilkunastu lat będzie wzrastał popyt na żywność o działaniu prozdrowotnym
nr katalogowy: 100739
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-4
Wielkanocny stół
nr katalogowy: 119431
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-11
Sensitive analysis of eco-efficiency of an energy production technology based on coal gasification Analiza wrażliwości ekoefektywności technologii produkcji energii w procesie opartym na naziemnym zgazowaniu węgla
Krystyna Czaplicka-Kolarz
Dorota Burchart-Korol
Piotr Krawczyk
nr katalogowy: 87925
10.12916/przemchem.2014.1910
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-10
Zastosowanie geosyntetyków przy drenażach boisk szkolnych typu orlik
Iwona Gruszka
nr katalogowy: 79966
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Kto nie idzie naprzód, ten się cofa
nr katalogowy: 56931
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 88794
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Polska – Europa – Świat
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 136198
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Dekorator tortów - nowa specjalizacja na rynku cukierniczym
nr katalogowy: 101623
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-7
Chiny - głębokie zmiany w rolnictwie dla poprawy warunków życia na terenach wiejskich- sytuacja w przemyśle zbożowo-młynarskim i paszowym
nr katalogowy: 20055
AURA 2019-2
Miasta przygotowują się na zmiany klimatu
Elżbieta Koniuszy
nr katalogowy: 118521
AURA 2022-3
Woda jako problem globalny i krajowy
Marek GROMIEC
nr katalogowy: 136693
OPAKOWANIE 2024-7
PET na tapet... recykling opakowań o krótkim cyklu życia
nr katalogowy: 149711
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-6
Wykorzystanie substancji słodzących w produkcji dżemów i przetworów owocowych na polskim rynku
Piotr Sałek
Marlena Pielak
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 126835
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-6
Oryginalne Piwo Grodziskie ze złotem w European Beer Star
nr katalogowy: 146644
SZKŁO I CERAMIKA 2013-5
Zarys historii sztuki witrażowniczej na ziemiach polskich
KAROLINA WOLSKA
nr katalogowy: 79936
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-1
Higieniczne warunki pomieszczeń pracy
Małgorzata Grochalska
Małgorzata Mądra‑
Janeda
nr katalogowy: 65029
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2015-8
BIULETYN INSTYTUTU METALI NIEŻELAZNYCH
nr katalogowy: 92986
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-6
Woda i jej rola w organizmie człowieka
Justyna Malinowska
Paula Nagel
nr katalogowy: 149065
10.15199/65.2024.6.3
woda
bilans wodny
płyny
nawodnienie
water
water balance
fluids
hydration
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-9
Z zielonych, górskich hal
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 70510
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-1
Zdrowe narodzenie
Irena Fober
nr katalogowy: 103346
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Ceny – od czego zależą? Jak je ustalać?
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 127885
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Ceny – od czego zależą? Jak je ustalać?
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 127885
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Przyszłość tradycyjnego modelu żywienia
nr katalogowy: 130951
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Przyszłość tradycyjnego modelu żywienia
nr katalogowy: 130951
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Przyszłość tradycyjnego modelu żywienia
nr katalogowy: 130951
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Nowe czasy i nowi konsumenci
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 133285
OPAKOWANIE 2006-8-2
Oryginalne słoiki marki Sapphire w Polsce
nr katalogowy: 17885
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Pucharowy duet
nr katalogowy: 3974
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Anpan i pierwsza japońska piekarnia w stylu zachodnim
Beata Marchand
nr katalogowy: 109754
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-1
Estetyka i mnóstwo możliwości
nr katalogowy: 103080
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-9
Dni Stylu i Handlu
nr katalogowy: 19732
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-4
JOOP! - łazienka, która zachwyca
nr katalogowy: 7823
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-5-6
Rapujący laureat
nr katalogowy: 126745
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Forum Branży Eventowej 2022
nr katalogowy: 134947
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-5-6
Piramida długowieczności
Irena Fober
nr katalogowy: 112666
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-12
Quality & Management 2011
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 64421
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-1
lsover-domy to lubią
nr katalogowy: 10390
ODZIEŻ 2004-5
Magda Druri Karnawał 2004-05
Magda Druri
nr katalogowy: 3071
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-1
lsover-domy to lubią
nr katalogowy: 10390
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 139365
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-3
Jak obniżyć wypadkowość o 25 procent? Elementy strategii dla Polski
Ryszard Studenski
nr katalogowy: 42228
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH