Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-5
Warsztaty sensoryczne ETOL 20-22.03.2011 r.
Radosław Błonka
nr katalogowy: 60281
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2008-11
Współczesne planowanie wsi w Polsce. Zagadnienia ruralisty
Jan Tkocz
nr katalogowy: 39218
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-4
Optymalne planowanie i kontrola personelu
nr katalogowy: 50848
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-8
Wpływ zamiany tłuszczu błonnikiem na cechy sensoryczne wędlin drobno rozdrobnionych
Barbara Szczepaniak
Elżbieta Piotrowska
Włodzimierz Dolata
nr katalogowy: 37278
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Branżowe narzędzia informatyczne dla przemysłu mięsnego
nr katalogowy: 63864
CHŁODNICTWO 2008-9
Wpływ dodatku sera topionego na zmiany fizykochemiczne i sensoryczne chleba pszenno-żytniego w czasie zamrażalniczego przechowywania
GRZEGORZ SZCZEPANIK
BARTŁOMIEJ SZTAMA
ROBERT IWAŃSKI
nr katalogowy: 38214
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-10
Planowanie produkcji w zintegrowanym systemie zarządzania procesami
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 22430
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-9
VARIA
nr katalogowy: 122367
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-11
Planowanie personelu
nr katalogowy: 63772
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Zasada 5P
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 39711
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2007-11
Planowanie przestrzenne w Polsce ze szczególnym uwzględnieniem planowania miejscowego
KRZYSZTOF GAWROŃSKI
nr katalogowy: 31021
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Nowa generacja metod planowania
Adam Steć
nr katalogowy: 30214
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2009-2-3
Bezprzewodowe sieci sensoryczne charakterystyka i bezpieczeństwo
Igor DUNAJEWSKI
nr katalogowy: 41889
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-7
Wartość mięsa jagnięcego
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 16703
OPAKOWANIE 2021-5
Optymalne planowanie produkcji
nr katalogowy: 131762
CHŁODNICTWO 2009-9
Wpływ dodatku sera topionego na zmiany fizykochemiczne i sensoryczne chleba pszennego w czasie zamrażalniczego przechowywania Praca badawcza
GRZEGORZ SZCZEPANIK
MONIKA NEUBAUER
KRZYSZTOF KRYŻA
MAREK SZCZYGIELSKI
nr katalogowy: 46821
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-7
System informatyczny wspomaga zarządzanie przedsiębiorstwem
nr katalogowy: 61131
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-2
Kukurydza (cz. 4) Metody wydzielania zarodków kukurydzianych
Henryk GĄSIOROWSKI
nr katalogowy: 20124
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-7
Sensoryczne i instrumentalna ocena kruchości mięsa wołowego
Dariusz Nowak
nr katalogowy: 1660
OPAKOWANIE 2004-3
Badania sensoryczne opakowań wykonanych z tektur wielowarstwowych
Stefan Jakucewicz
nr katalogowy: 3179
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
Ocena sensoryczne kakao
Ester Lemmen
Paweł Gaca
nr katalogowy: 12628
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Planowanie produkcji w Systemie CSB
nr katalogowy: 65755
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
Planowanie produkcji w Systemie CSB
nr katalogowy: 78285
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Planowanie produkcji w Systemie CSB
Adam Steć
nr katalogowy: 101602
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-4
Możliwości zastosowania probiotyków i prebiotyków do produkcji soków warzywno-owocowych
M. Trząskowska
D. Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 14569
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-3
Planowanie, sterowanie i optymalizacja kosztów produkcji wspierana nowoczesnym IT
nr katalogowy: 75377
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2016-1
Geodezja i Kartografia od 27.11.2015
nr katalogowy: 95979
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-10
Cechy sensoryczne biośmietany zawierającej szczepy probiotyczne bakterii mlekowych
M. Ziarno
M. Makowska
nr katalogowy: 14929
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-5
Żywność wygodna z ryb i innych surowców pochodzenia wodnego
P. J. Bykowski
nr katalogowy: 14819
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-5
Cechy sensoryczne i czynniki warunkujące jakość mięsa
Magdalena Górska
nr katalogowy: 98641
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Planowanie produkcji w Systemie CSB
Adam Steć
nr katalogowy: 83163
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-9
Stosowanie niskich dawek granulatów i ekstraktów chmielowych do produkcji klasycznych piw dolnej fermentacji
K. Baranowski
nr katalogowy: 20538
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Wpływ sposobu prażenia kawy na jej cechy sensoryczne
Joanna Maria Klepacka
Anna Gątarska
nr katalogowy: 143010
10.15199/65.2023.4.4
kawa
ziarna
palenie
cechy sensoryczne
coffee
beans
roasting
sensory characteristics
AURA 2010-2
Reforma metropolitalna szansą na uporządkowanie zarządzania przestrzenią
JANUSZ RADZIEJOWSKI
nr katalogowy: 50094
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-9
Planowanie pracy dydaktycznej z zakresu bhp w szkołach przygotowujących do zawodu
Teresa Janicka‑
Panek
nr katalogowy: 79069
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2006-12
Książki
nr katalogowy: 22678
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Metody sensoryczne w kontroli jakości
Anna Wachowicz
nr katalogowy: 69072
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Rozszyfrowano esencję czekolady
nr katalogowy: 139677
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-8
Wpływ głodówki przedubojowej na właściwości technologiczne i sensoryczne mięśnia najdłuższego grzbietu (M. longissimus dorsi) u świń
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 53487
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Kontrola kosztów - system informatyczny wspomaga zarządzanie przedsiębiorstwem
Adam Steć
nr katalogowy: 44977
AURA 2020-4
Przyrodnicze podstawy gospodarki przestrzennej. Ujęcie proekologiczne
Kinga Bonenberg
nr katalogowy: 125838
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Kompetencje menedżera. Kompetencje osobiste menedżera (2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 133665
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-2
Planowanie i zarządzanie produkcją w Systemie CSB
Adam Steć
nr katalogowy: 89102
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-1
Optymalizacja procesu online dzięki technologii NIR firmy Bühler
nr katalogowy: 96588
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-9
Planowanie inwestycji elektroenergetycznych
Jerzy Marzecki
nr katalogowy: 15331
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-10
Branżowe narzędzia informatyczne dla przemysłu mięsnego
nr katalogowy: 63178
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-12
Zarządzanie jakością - wymagania NATO
Andrzej Świdersk
nr katalogowy: 11597
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-6
Wspomaganie planowania monolitycznych robót betonowych z zastosowaniem technik interaktywnych
Anna Krawczyńska-Piechna
nr katalogowy: 99272
10.15199/33.2016.06.16
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Substancje dodatkowe stosowane w serowarstwie
MAŁGORZATA ZIARNO
DOROTA ZARĘBA
nr katalogowy: 30674
GOSPODARKA WODNA 2004-11
Planowanie w gospodarce wodnej
Leszek Bagiński
nr katalogowy: 1928
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2006-1
Nagrody Ministra Transportu i Budownictwa 2005
nr katalogowy: 16571
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-12
planowanie energetyczne w gminach
Urszula Ajersz
nr katalogowy: 13163
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-7
Co kryje piwny bukiet?
Maciej Chołdrych
nr katalogowy: 108400
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-6
Przekrawacz rotacyjny – układy sensoryczne Cz. 1.
Stanisław K. Musielak
nr katalogowy: 143844
10.15199/54.2023.6.2
tekturnica
przekrawacz rotacyjny
sensor TTL
sensor Sin-Cos
pomiar wibracji
detekcja zatorów
corrugator
rotary cutter
TTL sensor
Sin-Cos sensor
vibration measurement
jam detection
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-6
Przekrawacz rotacyjny – układy sensoryczne Cz. 1.
Stanisław K. Musielak
nr katalogowy: 143844
10.15199/54.2023.6.2
tekturnica
przekrawacz rotacyjny
sensor TTL
sensor Sin-Cos
pomiar wibracji
detekcja zatorów
corrugator
rotary cutter
TTL sensor
Sin-Cos sensor
vibration measurement
jam detection
CHŁODNICTWO 2011-5
Właściwości funkcjonalne mrożonego mięsa króliczego
ILONA GAŁĄZKA-CZARNECKA
LUCJAN KRALA
nr katalogowy: 59731
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Wpływ sposobu prażenia kawy na jej cechy sensoryczne
Joanna Maria Klepacka
Anna Gątarska
nr katalogowy: 143010
10.15199/65.2023.4.4
kawa
ziarna
palenie
cechy sensoryczne
coffee
beans
roasting
sensory characteristics
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Wpływ sposobu prażenia kawy na jej cechy sensoryczne
Joanna Maria Klepacka
Anna Gątarska
nr katalogowy: 143010
10.15199/65.2023.4.4
kawa
ziarna
palenie
cechy sensoryczne
coffee
beans
roasting
sensory characteristics
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Wpływ sposobu prażenia kawy na jej cechy sensoryczne
Joanna Maria Klepacka
Anna Gątarska
nr katalogowy: 143010
10.15199/65.2023.4.4
kawa
ziarna
palenie
cechy sensoryczne
coffee
beans
roasting
sensory characteristics
AURA 2004-3
O WIELKĄ WIZJĘ KRAJU
Edward Garścia
nr katalogowy: 479
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2006-3
Nagrody Ministra Transportu i Budownictwa 2005
R.P.
nr katalogowy: 16241
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-4
Ekranowanie akustyczne
J. Sadowski
nr katalogowy: 2497
AURA 2004-1
JAK USPRAWNIĆ PLANOWANIE PRZESTRZENNE
nr katalogowy: 439
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Planowanie zapotrzebowania na pracowników
nr katalogowy: 69591
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-1
Planowanie produkcji w zintegrowanym systemie zarządzania procesami
nr katalogowy: 56898
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-11
Symulacyjne planowanie eksperymentu pomiarowego właściwości silnika skokowego
Andrzej POCHANKE
Maciej BODNICKI
nr katalogowy: 3902
AURA 2006-6
PLANOWANIE ZRÓWNOWAŻONEGO ROZWOJU GMINY W PRAKTYCE
Janusz Stochlak
nr katalogowy: 15933
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Tekstura żywności Część II - Wybrane metody sensoryczne
AGATA MARZEC
nr katalogowy: 35500
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2008-4
Bezprzewodowe sieci sensoryczne - charakterystyka, zastosowania, interfejsy radiowe
Kamil STANIEC
Tadeusz W. WIĘCKOWSKI
nr katalogowy: 34772
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-8
Projekt autonomicznego parkingu z wykorzystaniem sieci sensorycznych
Patryk Migaj
Marcin Kryjom
Jan Kalak
Paweł Sobczak
nr katalogowy: 144587
sieci sensoryczne
sensory
czujniki
autonomiczny parking
transmisja danych
sensor networks
sensors
autonomous parking
data transmission
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2005-9
Oceny oddziaływania planowanych zabiegów urządzenioworolnych na środowisko - założenia ogólne
Teresa Dzikowska
nr katalogowy: 12299
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-8
Social robot response to negative emotions as a PDDL planning problem in the presence of uncertainty
Eryka PROBIERZ
Anita GALUSZKA
Adam GALUSZKA
nr katalogowy: 144414
10.15199/48.2023.08.06
artificial intelligence planning
sensory planning
social robotics
emotion recognition
planowanie w sztucznej inteligencji
planowanie sensoryczne
robotyka społeczna
rozpoznawanie emocji
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-11
Planowanie i sterowanie PPS w systemie CSB
A. Krzywiński
H. Schalk
nr katalogowy: 14939
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-6
Planowanie i sterowanie produkqą (PPS) w systemie CSB
A. Krzywiński
H. Schalk
nr katalogowy: 14844
AURA 2005-7
ZRÓWNOWAŻONY ROZWÓJ SZANSĄ DLA WZROSTU KONKURENCYJNOŚCI POLSKIEJ GOSPODARKI
Zbigniew Bochniarz
nr katalogowy: 8484
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-11
Efektywne planowanie i zarządzanie personelem
nr katalogowy: 72611
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Kompetencje menedżera. Kompetencje osobiste menedżera (2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 133665
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2006-9
Wpływ generacji rozproszonej na planowanie rozwoju sieci
Rafał GWÓŹDŹ
Maksymilian PRZYGRODZKI
nr katalogowy: 18291
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-1
Zintegrowane planowanie produkcji umożliwia optymalne wykorzystanie zasobów
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 14752
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-1
Zintegrowane planowanie produkcji umożliwia optymalne wykorzystanie zasobów
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 14752
CHŁODNICTWO 2008-1-2
Białka roślinne i zwierzęce jako dodatki funkcjonalne w przetwórstwie chłodzonego mięsa i przetworów mięsnych
JACEK KONDRATOWICZ
EWA BURCZYK
nr katalogowy: 33179
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-9
Wpływ częściowej zamiany tłuszczu błonnikiem na cechy sensoryczne wędlin drobno rozdrobnionych
Elżbieta Piotrowska
Barbara Szczepaniak
Włodzimierz Dolata
nr katalogowy: 38217
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-8
Uplastycznianie mięsa
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 78755
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Domowy cydr – sekrety fermentacji
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 149866
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-1
Realizacja oprogramowania w świetle wytycznych normy ISO-IEC 90003. Aspekt planowania jakości (cz. 2)
Karol Chrabański
nr katalogowy: 18248
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-2-3
Predykcja maksymalnego zasięgu oraz pojemności komórki w systemie UMTS dla łącza w górę
M. WĄGROWSKI
nr katalogowy: 5709
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 133648
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-9
Efektywne planowanie transportu multimodalnego
Marzenna Cichosz
Katarzyna Nowicka
Barbara Ocicka
nr katalogowy: 116126
10.15199/62.2018.9.2
AURA 2010-8
Dokąd zmierza planowanie przestrzenne Polski
Anna HRABAL
nr katalogowy: 53456
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2010-9
System planowania produkcji stali w warunkach elektrostalowni
TADEUSZ WIECZOREK
MAGDALENA LETUN-ŁĄTKA
nr katalogowy: 54126
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2020-1
Mesh grid power quality enhancement with synchronous distributed generation: optimal allocation planning using breeder genetic algorithm
Yusran YUSRAN
Yuli Asmi RAHMAN
Indar Chaerah GUNADIN
Sri Mawar SAID
Syafaruddin SYAFARUDDIN
nr katalogowy: 124180
10.15199/48.2020.01.20
synchronous distributed generation
breeder genetic algorithm
power losses
voltage profile.
synchroniczne generowanie rozproszone
algorytm genetyczny
straty mocy
profil napięciowy
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-2
Pszczyna lubi innowacje!
nr katalogowy: 96414
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Rozszyfrowano esencję czekolady
nr katalogowy: 139677
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2006-9
Analiza uwarunkowań przestrzennych i prawnych przy sporządzaniu projektów decyzji o warunkach zabudowy
Ryszard Hycner
Bogumiła Kłeczek
nr katalogowy: 18700
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2004-10-11
Baza danych technologicznych i planistycznych jako podstawa zarządzania systemem produkcyjnym
NowakS.
Knych T.
Sury A.
Świątek B.
MaciolA.
Sibielak M.
Żaba K.
Lis A.
nr katalogowy: 7397
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2005-6
Wdrażanie telewizji i radiofonii cyfrowej w Polsce - planowanie sieci i model konwersji analogowo- cyfrowej
Krystyna ROSŁAN-KUHN
nr katalogowy: 13512
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-1
Krzysztof Hetman Ministrem Rozwoju i Technologii
nr katalogowy: 146770
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
Drinkability - radość z piwa
Maciej Chołdrych
nr katalogowy: 87605
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-6
Budowanie silnej pozycji marki na rynku poprzez właściwe wyznaczanie trwałości produktów Przegląd badań stosowanych do oceny trwałości Cz. III. Znaczenie badań sensorycznych w badaniach trwałości żywności
Wojciech Piasecki
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 92017
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2008-1
Strategia zrównoważonego rozwoju w zarządzaniu przedsiębiorstwem hutniczym
BOŻENA GAJDZIK
nr katalogowy: 32679
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-5-6
Niektóre nowe wyniki badań nad chmielem i jego wpływem na cechy sensoryczne piwa
Krzysztof Baranowski
nr katalogowy: 120734
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
CSB-System planuje, steruje i optymalizuje procesy produkcyjne w branży piekarskiej
nr katalogowy: 105334
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-2
System informatyczny wspomaga zarządzanie przedsiębiorstwem Kontrola, kalkulacja i monitoring kosztów
nr katalogowy: 73948
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-6
Wpływ specyfiki realizowanego obiektu na planowanie i organizację robót budowlanych
Agnieszka Dziadosz
Jan Lech Zioberski
Mariusz Rejment
Dominika Mijal
nr katalogowy: 99320
10.15199/33.2016.06.64
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-12
Sesja Panelowa Seminarium
Arkadiusz Doroż
Jarosław Taszakowski
Piotr Bożek
nr katalogowy: 134870
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-3
Jakość zarządzania STUDIUM PRZYPADKU
Bogusław GULSKI
nr katalogowy: 24948
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-4
Planowanie drogi dla małych robotów oraz unikanie przeszkód przez nie w rzeczywistym terenie
Robert GĄSOWSKI
nr katalogowy: 3730
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-1
Źródła niepewności w analizie systemów elektroenergetycznych
Sylwester ROBAK
nr katalogowy: 32348
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-12
Planowanie eksperymentu kalibracji przetwornika inteligentnego
Janusz ŻELEZIK
nr katalogowy: 40256
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-7
Efektywne wykorzystanie energii elektrycznej w piecach jarzeniowych
Ryszard NIEDBAŁA
nr katalogowy: 36511
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-5
Efektywne wykorzystanie energii elektrycznej w piecach jarzeniowych
Ryszard NIEDBAŁA
nr katalogowy: 34933
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-6
Czy można zaplanować jakość?
Dariusz Karcz
nr katalogowy: 24937
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 133648
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2021-3
Optymalizacja planowania produkcji oraz zakupów w środowisku analitycznym dla elastycznej i odpornej organizacji produkcyjnej w kontekście Industry 4.0 – studium alokacji buforów
Maria Laciuga
Jarosław Sęp
nr katalogowy: 133620
10.15199/160.2021.3.5
Analityka produkcji
Elastyczna i odporna produkcja
Planowanie produkcji
Zarządzanie buforami
Manufacturing Data analytics
Resilient manufacturing
Production planning
Buffer management
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2021-3
Optymalizacja planowania produkcji oraz zakupów w środowisku analitycznym dla elastycznej i odpornej organizacji produkcyjnej w kontekście Industry 4.0 – studium alokacji buforów
Maria Laciuga
Jarosław Sęp
nr katalogowy: 133620
10.15199/160.2021.3.5
Analityka produkcji
Elastyczna i odporna produkcja
Planowanie produkcji
Zarządzanie buforami
Manufacturing Data analytics
Resilient manufacturing
Production planning
Buffer management
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2021-3
Optymalizacja planowania produkcji oraz zakupów w środowisku analitycznym dla elastycznej i odpornej organizacji produkcyjnej w kontekście Industry 4.0 – studium alokacji buforów
Maria Laciuga
Jarosław Sęp
nr katalogowy: 133620
10.15199/160.2021.3.5
Analityka produkcji
Elastyczna i odporna produkcja
Planowanie produkcji
Zarządzanie buforami
Manufacturing Data analytics
Resilient manufacturing
Production planning
Buffer management
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2021-3
Optymalizacja planowania produkcji oraz zakupów w środowisku analitycznym dla elastycznej i odpornej organizacji produkcyjnej w kontekście Industry 4.0 – studium alokacji buforów
Maria Laciuga
Jarosław Sęp
nr katalogowy: 133620
10.15199/160.2021.3.5
Analityka produkcji
Elastyczna i odporna produkcja
Planowanie produkcji
Zarządzanie buforami
Manufacturing Data analytics
Resilient manufacturing
Production planning
Buffer management
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2007-2
Planowanie Zamościa. Cz. II
WOJCIECH PRZEGON
nr katalogowy: 23978
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2007-1
Planowanie Zamościa. Cz. I
WOJCIECH PRZEGON
nr katalogowy: 23310
OPAKOWANIE 2014-7
PRODUCENCI OPAKOWAŃ METALOWYCH
nr katalogowy: 85441
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-3
CHMIELARSTWO/PIWOWARSTWO
nr katalogowy: 58626
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Zarządzanie dyspozycjami
Arkadiusz Krzywiński
Hermann Schalk
nr katalogowy: 34579
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Planowanie, symulacje wraz z optymalizacją eliminują "wąskie gardła"
nr katalogowy: 34437
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Informatyka w piekarni i cukierni
MACIEJ LATAWIEC
nr katalogowy: 36577
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-5
Branżowy system informatyczny dla przemysłu spożywczego. Cz. II
Arkadiusz Krzywiński
Hermann Schalk
nr katalogowy: 25849
AURA 2007-1
Udział społeczeństwa w planowaniu przestrzennym i procesie budowlanym
MAGDA MICIŃSKA
nr katalogowy: 23236
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
Międzynarodowe seminarium z wizytą w nowoczesnym zakładzie mięsnym i centrum logistycznym EDEKA Rheinstetten 24-25 października 2012 r. w Karlsruhe
nr katalogowy: 71044
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-6
Łatwiejsze planowanie i przygotowanie projektów z zakresu przepływu materiałów
nr katalogowy: 126856
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-9
Słowniczek logistyczny
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 139485
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-12
Problemy w szacowaniu kosztów inwestycji budowlanych
Mariusz Gaertner
Jerzy Pasławski
Maria Różdżyńska
nr katalogowy: 64826
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-3
Obsługa i rozliczanie produkcji w zakładzie piekarsko-cukierniczym (c.d.)
Maciej Latawiec
nr katalogowy: 89595
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-7
Czy w FMCG do S&OP potrzebne jest specjalistyczne oprogramowanie za miliony złotych?
nr katalogowy: 149391
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-7
Czy w FMCG do S&OP potrzebne jest specjalistyczne oprogramowanie za miliony złotych?
nr katalogowy: 149391
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-9
Nowe sensoryczne analizy porównawcze piwa
nr katalogowy: 93607
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-12
Substancje kształtujące teksturę w niskotłuszczowych wyrobach mięsnych
Natalia Krzemińska
nr katalogowy: 88579
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
Zależności sensoryczne - analiza korelacji pomiędzy wyróżnikami sensorycznymi w różnych gatunkach piwa (cz. 2)
nr katalogowy: 67227
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-8
Przekrawacz rotacyjny – układy sensoryczne Cz. 3.
STANISŁAW K. MUSIELAK
nr katalogowy: 144689
10.15199/54.2023.8.1
tekturnica
przekrawacz rotacyjny
sensor TTL
sensor Sin-Cos
pomiar wibracji
detekcja zatorów
corrugator
rotary cutter
TTL sensor
Sin-Cos sensor
vibration measurement
jam detection
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Od intuicji do trafnych decyzji w zarządzaniu dyspozycjami - krótkie wprowadzenie w kompleksowy obszar przedsiębiorstwa
nr katalogowy: 33738
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2007-7
Kształtowanie pojemności interfejsu radiowego WCDMA/FDD w sieci UMTS o strukturze hierarchicznej
Małgorzata GAJEWSKA
Sławomir GAJEWSKI
nr katalogowy: 28068
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-9
Wskaźniki jakości przybliżenia planowania z reprezentacją STRIPS programowaniem liniowym
Adam GAŁUSZKA
nr katalogowy: 37868
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-9
Planowanie eksploatacji transformatorów z wykorzystaniem systemu TrafoGrade
Marek Szrot
Janusz Płowucha
Jan Subocz
nr katalogowy: 37637
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-2
Nauczanie planowania eksperymentu. Wykład i ćwiczenia
CEZARY RÓŻYCKI
LUDWIK SYNORADZKI
nr katalogowy: 28878
ELEKTROINSTALATOR 2018-1
Nowoczesne oświetlenie obiektów przemysłowych High-bay LED MONTANA firmy GTV Lighting
nr katalogowy: 111741
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-7
QAD realizuje strategię The Effective Enterprise
nr katalogowy: 69904
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-10
Geoportal.gov.pl: Dynamiczny rozwój i nowe możliwości w świecie danych geoprzestrzennych
Alicja KULKA
Piotr PERZ
nr katalogowy: 145370
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-10
Geoportal.gov.pl: Dynamiczny rozwój i nowe możliwości w świecie danych geoprzestrzennych
Alicja KULKA
Piotr PERZ
nr katalogowy: 145370
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-1
Konkurs
nr katalogowy: 49217
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-1
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia przypraw naturalnych
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 49214
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-6
Kawowy bukiet
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 84374
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Zakład Technologii Przetworów Owocowych i Warzywnych
nr katalogowy: 70390
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-11-12
V Międzynarodowy Kongres Browarników
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 95662
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Ocena tekstury żywności wybrane metody mechaniczne
Katarzyna Szczepańska
Kamil Dolik
nr katalogowy: 67955
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-8
Kultury starterowe w produkcji surowo dojrzewających wyrobów mięsnych
Paulina Kęska
Joanna Stadnik
Katarzyna Neffe-Skocińska
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 100992
10.15199/65.2016.8.5
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2021-11
Sztuczna inteligencja – klucz do rozwoju sieci 5G
Zbigniew Koper
nr katalogowy: 134445
10.15199/74.2021.11.3
sztuczna inteligencja
sieć 5G
SDN/NFV
szereg czasowy
artificial inteligence
5G network
SDN/NFV
time series
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2021-11
Sztuczna inteligencja – klucz do rozwoju sieci 5G
Zbigniew Koper
nr katalogowy: 134445
10.15199/74.2021.11.3
sztuczna inteligencja
sieć 5G
SDN/NFV
szereg czasowy
artificial inteligence
5G network
SDN/NFV
time series
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Wpływ dodatku wytłoków z buraka ćwikłowego na wybrane cechy ciastek kruchych
Katarzyna Sujka
Bartosz Kruszewski
nr katalogowy: 138732
ciastka kruche
wytłoki
burak ćwikłowy
cechy sensoryczne
shortbread cookies
pomace
beetroot
sensory characteristics
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Wpływ dodatku wytłoków z buraka ćwikłowego na wybrane cechy ciastek kruchych
Katarzyna Sujka
Bartosz Kruszewski
nr katalogowy: 138732
ciastka kruche
wytłoki
burak ćwikłowy
cechy sensoryczne
shortbread cookies
pomace
beetroot
sensory characteristics
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Wpływ dodatku wytłoków z buraka ćwikłowego na wybrane cechy ciastek kruchych
Katarzyna Sujka
Bartosz Kruszewski
nr katalogowy: 138732
ciastka kruche
wytłoki
burak ćwikłowy
cechy sensoryczne
shortbread cookies
pomace
beetroot
sensory characteristics
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Wpływ dodatku wytłoków z buraka ćwikłowego na wybrane cechy ciastek kruchych
Katarzyna Sujka
Bartosz Kruszewski
nr katalogowy: 138732
ciastka kruche
wytłoki
burak ćwikłowy
cechy sensoryczne
shortbread cookies
pomace
beetroot
sensory characteristics
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-5
ZAKŁAD UBEZPIECZEŃ SPOŁECZNYCH oferuje PROGRAM DOFINANSOWANIA PRZEDSIĘBIORSTW*
nr katalogowy: 84120
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-9
Gdy miasto się rozlewa
nr katalogowy: 133340
AUTO MOTO SERWIS 2022-TS-1
TomTom GO Navigation teraz także dla ciężarówek
nr katalogowy: 139825
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Zarządzanie firmą ...czyli o trudnych decyzjach i zaletach planowania (cz. I)
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 68247
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-11
DOSKONALENIE PROCESU AUDITOWANIA – 9
nr katalogowy: 55330
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-9
S&OP, IBP, SIOP. Rebranding? Czy zupełnie inne procesy?
nr katalogowy: 150444
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-2
Tekstura - trend na 2018 rok
Adam Bogacz
nr katalogowy: 112311
CHŁODNICTWO 2010-1-2
Właściwości sensoryczne, odżywcze oraz zdrowotne mięsa chłodzonego i mrożonego
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 50033
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-4
Warunki konszowania a jakość mas czekoladowych
Paweł Nowak
Sylwia Mildner-Szkudlarz
Wiktor Obuchowski
nr katalogowy: 43856
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Przejęcie Eko-Lab zwiększa globalny zasięg firmy Intertek
nr katalogowy: 41095
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Przejęcie Eko-Lab zwiększa globalny zasięg firmy Intertek
nr katalogowy: 41094
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-5
Smak tłuszczu
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 51702
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Piwa na Gran Canarii
Krzysztof Baranowski
nr katalogowy: 122469
CHŁODNICTWO 2012-11
Możliwości wykorzystania składników funkcjonalnych mleka krowiego
MARTA DROŻDŻAL
JACEK KONDRATOWICZ
nr katalogowy: 72835
CHŁODNICTWO 2011-10
Wpływ różnych metod rozmrażania mięsa wieprzowego na właściwości fizykochemiczne i sensoryczne polędwicy wędzonej
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Jacek Kondratowicz
nr katalogowy: 63280
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-2-3
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 112172
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
Automatyczne dyspozycje w Systemie CSB Niezawodne i sprawdzone w praktyce
nr katalogowy: 82611
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Ład przestrzenny i jego rola w procesie inwestycyjnym
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 140139
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-8
Zintegrowana gospodarka przestrzenna w Comarch ERGO
nr katalogowy: 115258
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2011-9
Planowanie produkcji stali a uwarunkowania technologiczne elektrostalowni
taDeUsz WieCzoreK
magDaLena LetUn-ŁĄtKa
nr katalogowy: 62533
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-9
Szkoła od kuchni
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 78853
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-6
Planowanie transportu budowlanego w warunkach niejednorodności ładunków i środków transportowych
Roman Marcinkowski
Maciej Banach
nr katalogowy: 99308
10.15199/33.2016.06.52
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-3
Proces peklowania w technologii mięsa
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Karol Kadłubowski
nr katalogowy: 50782
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-5
Zarządzanie jakością sensoryczną w przemyśle piwowarskim Cz. 1. Wybór i selekcja kandydatów
Maciej Chołdrych
nr katalogowy: 44686
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Polifenole w żywności Wpływ na cechy organoleptyczne żywności
Marta Mitek
Andrzej Gasik
nr katalogowy: 44560
CHŁODNICTWO 2009-9
Żywność genetycznie modyfikowana - szanse i zagrożenia dla konsumentów
JACEK KONDRATOWICZ
EWA BURCZYK
PAULINA DĄBROWSKA
nr katalogowy: 46822
CHŁODNICTWO 2014-6
Wpływ warunków chłodniczego przechowywania na właściwości kiełków koniczyny czerwonej (Trifolium pratense L.)
Ewelina Brzozowska
Ilona Gałązk -Czarnecka
Lucjan Krala
nr katalogowy: 85151
OPAKOWANIE 2012-10
Badania sensoryczne materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością
MAŁGORZATA NOWACKA
DOMINIKA NIEMCZUK
nr katalogowy: 71930
CHŁODNICTWO 2012-7-8
Wpływ metody pakowania i czasu chłodniczego przechowywania na właściwości fizykochemiczne i sensoryczne mięsa króliczego
Iwona Chwast owska-Siwiecka
Iwona Bar yczka
Natalia Skiepko
nr katalogowy: 70338
GOSPODARKA WODNA 2012-3
WATEC 2011
Marek Jerzy Gromiec
nr katalogowy: 66278
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-6
XVII Ogólnopolska Konferencja Studentów Geodezji za nami!
Weronika Lis
nr katalogowy: 143615
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-11
WinCos dla zakładów produkcji czekolady: rozwiązanie zapewniające skuteczną automatyzację
nr katalogowy: 116913
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2012-4
Programy do projektowania wnętrz - wygodne narzędzie do wyliczania i optymalizacji liczby płytek
Marcin Pietrzyk
nr katalogowy: 72726
AURA 2012-11
RECENZJE
nr katalogowy: 72205
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Konferencja przed targami
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 70376
OPAKOWANIE 2011-10
PRODUCENCI OPAKOWAŃ SZKLANYCH
nr katalogowy: 63202
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2011-8
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJNYM PISANO
nr katalogowy: 61372
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2011-8
Elektryczne samochody z ładowaniem wtykowym w USA
nr katalogowy: 61338
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-9
Gdy miasto się rozlewa
nr katalogowy: 133340
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2017-4
Prognozowanie miesięcznego zapotrzebowania na energię elektryczną metodą k najbliższych sąsiadów
Grzegorz DUDEK
Paweł PEŁKA
nr katalogowy: 104930
10.15199/48.2017.04.16
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2014-7
Planowanie współpracy elektrowni wiatrowych i solarnych z systemem elektroenergetycznym przy zastosowaniu podejścia ewolucyjnego
Piotr Szymczyk
Magdalena Szymczyk
Mirosław Gajer
nr katalogowy: 85806
10.15199/ELE-2014-090
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH