Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2005-3
Zielona chemia - zrównoważona chemia- perspektywy rozwoju
Bogdan Burczyk
nr katalogowy: 14252
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-4
Zielona chemia
Jacek Drożdżal
nr katalogowy: 43833
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Zielona Czapka dla Mistrza
DG
nr katalogowy: 4221
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-12
I Drużynowe Zawody w Kręgle o Puchar Prezesa Oddziału SGP Zielona Góra
nr katalogowy: 146272
AURA 2005-9
ZIELONA OAZA GÓRNEGO ŚLĄSKA
Andrzej Mizera
nr katalogowy: 8508
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
Z kraju nowości rynkowe
nr katalogowy: 67224
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-11
POLSKA - UNIA - ŚWIAT
nr katalogowy: 39243
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-12
"Zielona elektronika" - zmiany w przepisach prawnych
KRYSTYNA BUKAT
JÓZEF GROMEK
nr katalogowy: 40353
AURA 2007-3
Biomasa jako"zielona energia"
AGATA SZYMAŃSKA
nr katalogowy: 24702
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Zielona Budka w rytmach samby
nr katalogowy: 45456
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-8
Badanie jednoczesnego oznaczania popularnych słodzików w zielonej żywności metodą chromatografii cieczowej
Liang Zhao
nr katalogowy: 144533
10.15199/62.2023.8.9
zielona żywność
wysokosprawna chromatografia cieczowa
słodzik
detektor
green food
high performance liquid chromatography
sweetener
detector
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-6
Dachy zielone jako przykład innowacyjnego sposobu tworzenia zielonej infrastruktury w mieście
Katarzyna Wolańska
nr katalogowy: 126774
ELEKTROINSTALATOR 2020-12
„ZIELONA DROGA” ZA DROGA DLA FIRM SEKTORA MŚP
nr katalogowy: 129707
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-8
Panele Zielona Ściana COR-ECO
Roman Jaworek
nr katalogowy: 46429
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-1
Wydarzenia
nr katalogowy: 141562
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-1
Wydarzenia
nr katalogowy: 141562
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-8
Badanie jednoczesnego oznaczania popularnych słodzików w zielonej żywności metodą chromatografii cieczowej
Liang Zhao
nr katalogowy: 144533
10.15199/62.2023.8.9
zielona żywność
wysokosprawna chromatografia cieczowa
słodzik
detektor
green food
high performance liquid chromatography
sweetener
detector
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Zielona lekcja
nr katalogowy: 18690
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-7
Geodezyjne Powitanie Lata – Oddział SGP Zielona Góra
nr katalogowy: 144042
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-6
Polska i świat
nr katalogowy: 19475
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-5
Zielona energia z Połańca
hp
nr katalogowy: 12993
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-7-8
Warzywa po kapitańsku
nr katalogowy: 12059
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-7
Nowości Zielonej Budki
nr katalogowy: 19078
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Pierwsi faworyci
nr katalogowy: 4064
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-11
Mało Nas do pieczenia chleba...
Agnieszka Ściechowicz
nr katalogowy: 12835
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-11
Geodezyjne Winobranie – Oddział SGP Zielona Góra
Maria MRÓWCZYŃSKA
nr katalogowy: 145891
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-13
Gdzie woda czysta i trawa zielona
fi
nr katalogowy: 5415
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-7
Z prasy zagranicznej
Marian Paszkowski
nr katalogowy: 6605
AURA 2006-9
CZARNO-ZIELONA DYWERSYFIKACJA ŹRODEŁ ENERGII
Edward Garścia
nr katalogowy: 15878
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-5
Olimpijczycy ponownie w Zielonej Górze
Maria Gadomska
nr katalogowy: 148505
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-10
Nowości Zielonej Budki
nr katalogowy: 22136
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-2
Czarna księga
Wiesław Wiktor Jędrzejczak
nr katalogowy: 12924
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Gdzie powietrze czyste i trawa zielona
TERESA KOKOCIŃSKA
nr katalogowy: 12140
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 19083
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-9
Indie wśród największych na świecie producentów zbóż konsumpcyjnych
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 14138
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Zielona marka
D. GASIK
nr katalogowy: 4242
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-7
Geodezyjne Powitanie Lata – Oddział SGP Zielona Góra
nr katalogowy: 144042
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-12
Wokół Zielonej Góry
nr katalogowy: 88629
AURA 2006-6
PHYTOPHTHORA ALNI ATAKUJE RODZIME OLSZE
Tomasz Oszako
Weronika Zakrzewska
nr katalogowy: 15927
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2005-4
Uzdrowisko Horyniec-Zdrój - R.P. Zielona energia. Polsko-Chińska współpraca naukowo-techniczna
nr katalogowy: 8795
AURA 2023-6
Unijny Komisarz ds. Środowiska w Polsce
nr katalogowy: 143539
AURA 2006-2
ZIELONA BIOTECHNOLOGIA CZYLI UPRAWA TRANSGENICZNYCH ODMIAN ROŚLIN- KORZYŚCI I ZAGROŻENIA
Andrzej Anioł
nr katalogowy: 16021
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-10
Rozmaryn i zielona herbata Skuteczne połączenie
nr katalogowy: 54642
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-1
Wydarzenia
nr katalogowy: 141562
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-19
Walka NIK-u z wiatrakami
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 86530
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-6
Zielona przyszłość Mondi Świecie
nr katalogowy: 99387
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-7-8
Poznaj Dobrą Żywność
nr katalogowy: 20574
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-8
Wydawnictwa (streszczenie) - Metrologia elektryczna wielkości nieelektrycznych
nr katalogowy: 36932
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-12-13
Zielona elektronika
nr katalogowy: 36622
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-1
Biuro dla start-upa z branży IT
nr katalogowy: 119229
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-8
Z życia polskiej izby przemysłu chemicznego
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 127549
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-3
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 28911
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-10
KONFERENCJE
nr katalogowy: 28606
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Zielona Energia WAFLEXu
nr katalogowy: 142510
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Zielona Energia WAFLEXu
nr katalogowy: 142510
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-10
Bezpieczne grzybobranie
nr katalogowy: 116456
AURA 2023-6
Unijny Komisarz ds. Środowiska w Polsce
nr katalogowy: 143539
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-9
Novel Foods - nowa żywność w UE oraz możliwości jej zastosowania w przemyśle mięsnym
Dariusz Nowak
Michał Gośliński
nr katalogowy: 122546
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-6
Żywność minimalnie przetworzona - owoce i warzywa
H. Kowalska
nr katalogowy: 20786
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Żywność ekologiczna - rynek z perspektywą
Marta Stus
nr katalogowy: 18998
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-7
Informacje Biznesowe
nr katalogowy: 27948
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Gramy w zielone
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 27094
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-4
DECHEMA - Raporty o trendach rozwojowych
nr katalogowy: 28535
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-11
Strategia wodorowa Polski i Unii Europejskiej w czasie kryzysu energetycznego
Krzysztof Cygańczuka
Łukasz Roman
nr katalogowy: 140443
10.15199/62.2022.11.1
zielona technologia
polska strategia wodorowa
OZE
odnawialne źródła energii
ditlenek węgla
dekarbonizacja
paliwa kopalne
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Żywność funkcjonalna - dyskusyjnie
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 32764
OPAKOWANIE 2008-1
Maszyny opakowaniowe 2007
nr katalogowy: 32615
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Absynt - zielona czarodziejka
STEFAN ZATORSKI
nr katalogowy: 29659
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-8
Zielona ściana w mieście
nr katalogowy: 29098
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-7
Z półki księgarskiej
nr katalogowy: 28102
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Nowy wizerunek Zielonej Budki
Marta Stus
nr katalogowy: 27084
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-5
Targi Przemysłu Chemicznego CHEMIKA
Jacek Drożdżal
Paweł Żebrowski
nr katalogowy: 35061
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-1
Zielona chemia. Wybrane zagadnienia
TADEUSZ PARYJCZAK
ANDRZEJ LEWICKI
nr katalogowy: 28639
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2001-4
Z PÓŁLKII KSIĘGARSKIIEJ
nr katalogowy: 28199
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-10
Żywność zmodyfikowana genetycznie - podstawy prawne (1)
I. Tańska
nr katalogowy: 22399
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
Enographia Thalloris, autor: Mirosław Kuleba Wydawnictwo: Fundacja Gloria Monte Verde, 2013 r. Zielona Góra, 1147 s.
Sylwia Bonin
nr katalogowy: 87610
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-8
Z życia polskiej izby przemysłu chemicznego
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 127549
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-9
Dostosowanie biogospodarki do wymagań Zielonego Ładu
Jori Ringman
nr katalogowy: 139431
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-4
Produkty mleczne nośnikami składników prozdrowotnych
Justyna Żulewska
nr katalogowy: 76482
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-4
Polskie firmy chemiczne w internecie
nr katalogowy: 105258
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-5-6
Zielona idea
Henryk Piekut
nr katalogowy: 33708
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-5
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 35062
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-3
Zielona Góra
Robert Kozela
nr katalogowy: 24850
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-11
XV Seminarium z cyklu "Rozwój obszarów wiejskich" Szreniawa 2021 r.
Waldemar Sztukiewicz
Lech Kaczmarek
nr katalogowy: 134435
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-9
Wyścig technologiczny
Zygmunt Krasiński
nr katalogowy: 139627
ELEKTROINSTALATOR 2024-7
ELEKTROINSTALATOR POLECA
nr katalogowy: 149683
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Poznaj Dobrą Żywność - na dziedzińcu SGGW
Marta Stus
nr katalogowy: 62009
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-12
Nowa żywność aktualny stan prawny
Justyna Cieślak
nr katalogowy: 95672
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Biotechnologia i nanotechnologia w produkcji żywności
Alina Kunicka-Styczyńska
nr katalogowy: 67953
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Zwycięstwa na najwyższym poziomie
JERZY PASIKOWSKI
nr katalogowy: 31176
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2013-8
Nowe wydawnictwa
nr katalogowy: 78727
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Szypułka prawdę ci powie!
nr katalogowy: 131712
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-2
Perspektywy rynku żywnościowego Cz. II. Zmiany popytu na żywność
Jadwiga Seremak-Bulge
nr katalogowy: 74711
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Żywność funkcjonalna - aspekty prawne
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 41091
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-9
Żywność genetycznie modyfikowana w Polsce: gdy histeria zalewa fakty
Krzysztof Grygier
nr katalogowy: 29979
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-1
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 111598
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-11
Inwestycja z myślą o sukcesie - otwarcie zakładu w Babimoście
nr katalogowy: 32167
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-7
Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 27658
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-9
Zielona bimba
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 86859
OPAKOWANIE 2013-2
Oryginalne zamknięcie wzmacnia lecznicze własności napoju
nr katalogowy: 74760
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2016-7
Wyładowania atmosferyczne w wysokie drzewa
Stefan Gierlotka
nr katalogowy: 101636
10.15199/74.2016.7.5
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-4
Żywność ekologiczna kontra konwencjonalna
nr katalogowy: 43850
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Polskie Forum Żywności Ekologicznej
nr katalogowy: 145170
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-11
Problemy adaptacyjne zabytkowego budynku dawnej Resursy w Zielonej Górze
Krystyna Urbańska
Paweł Urbański
nr katalogowy: 110683
10.15199/33.2017.11.34
budynek zabytkowy
adaptacja
remont
wzmocnienie konstrukcji.
historical buildings
adaptation
repair
reinforcement of structure
CHŁODNICTWO 2009-9
Żywność genetycznie modyfikowana - szanse i zagrożenia dla konsumentów
JACEK KONDRATOWICZ
EWA BURCZYK
PAULINA DĄBROWSKA
nr katalogowy: 46822
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Żywność funkcjonalna - żywność poszukiwana
Marta Stus
nr katalogowy: 18989
CHŁODNICTWO 2013-1
Schneider Electric uruchamia dostosowywalną do indywidualnych potrzeb usługę Data Center Assessment
nr katalogowy: 74042
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-11
Poznaj Dobrą Żywność
nr katalogowy: 1752
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Ser, wino i koronki
nr katalogowy: 138835
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Piknik "Poznaj Dobrą Żywność" w ogrodach SGGW
nr katalogowy: 68852
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-2-3
Innowacyjna technologia produkcji prozdrowotnych wyrobów mięsnych
nr katalogowy: 103843
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-8
Żywność light coraz nardziej popularna
nr katalogowy: 4991
MATERIAŁY BUDOWLANE 2024-9
Modernization of the communication system in the area of University Hospital in Zielona Góra
Magdalena Szczyt
Krystyna Urbańska
Paweł Urbański
nr katalogowy: 150645
10.15199/33.2024.09.13
modernizacja
układ komunikacyjny
Szpital Uniwersytecki w Zielonej Górze
modernization
communications system
University Hospital in Zielona Góra
MATERIAŁY BUDOWLANE 2024-9
Modernization of the communication system in the area of University Hospital in Zielona Góra
Magdalena Szczyt
Krystyna Urbańska
Paweł Urbański
nr katalogowy: 150645
10.15199/33.2024.09.13
modernizacja
układ komunikacyjny
Szpital Uniwersytecki w Zielonej Górze
modernization
communications system
University Hospital in Zielona Góra
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-5
Żywność funkcjonalna - co to dziś oznacza?
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 59552
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-5
Żywność funkcjonalna na rynku amerykańskim
Bohdan Achremowicz
Adam P. Kuczyński
nr katalogowy: 91372
10.15199/65.2015.5.5
AURA 2012-10
Pytania testowe finału centralnego XXVII Olimpiady Ekologicznej Zielona Góra, 2 czerwca 2012 r.
nr katalogowy: 71261
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-26
"Zielona" energia z instalacji Ecoenergii
Jan Siwiński
nr katalogowy: 64876
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-10
ZŁOTY INŻYNIER 2011
nr katalogowy: 59786
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-4
Zielona przyszłość opakowań
nr katalogowy: 119834
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-1
Zielona rewolucja: jak mikrofabryki mogą zmienić oblicze mody
Mark Sollman
nr katalogowy: 136457
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
Soczewica zielona – innowacyjny surowiec do produkcji piwa bezglutenowego
Katarzyna Fulara
Aneta Ciosek
Olga Hrabia
Aleksander Poreda
nr katalogowy: 131441
10.15199/64.2021.2.1
piwo
soczewica
surowiec
innowacyjność
beer
lentils
raw material
innovation
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
Soczewica zielona – innowacyjny surowiec do produkcji piwa bezglutenowego
Katarzyna Fulara
Aneta Ciosek
Olga Hrabia
Aleksander Poreda
nr katalogowy: 131441
10.15199/64.2021.2.1
piwo
soczewica
surowiec
innowacyjność
beer
lentils
raw material
innovation
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-6
Piknik "Poznaj Dobrą Żywność"
nr katalogowy: 92052
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-7-8
Poznaj Dobrą Żywność
Barbara Czarnecka
nr katalogowy: 61436
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-5
Ocena możliwości wykorzystania proszku buraczanego jako substancji barwiącej do produkcji kiełbas homogennych
Karol Kostecki
Marta Woźniak
Ryszard Kowalski
nr katalogowy: 120395
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-12
Wyroby mięsne jako żywność wygodna
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 88577
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-3
Projektowanie termicznej obróbki żywności kwaśnej i zakwaszonej. Cz. I
Richard Podolak
Piotr Kołakowski
nr katalogowy: 75465
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-5
Nowe składniki żywności przegląd decyzji Komisji Europejskiej. Cz. I
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 59550
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-12
informacje > z życia stowarzyszeń
nr katalogowy: 81207
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-21-22
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 80504
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-3
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 104457
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-6
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 99015
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-1-2
Pizza dla WOŚP
nr katalogowy: 141817
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-10
Żywność funkcjonalna
nr katalogowy: 62914
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-4
Wymagania higieniczne dotyczące ścian, podłóg i sufitów w zakładach produkujących żywność
MARCIN KOZŁOWSKI
nr katalogowy: 22552
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Drożdże Organiczne-BIO EKOrewolucja na rynku drożdży
nr katalogowy: 124725
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-5
Drożdze Organiczne - EKOrewolucja na rynku drożdży
nr katalogowy: 119908
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
Znakowanie i reklama żywności funkcjonalnej - czyli jak zgodnie z przepisami podkreślić właściwości prozdrowotne żywności
Izabela Tańska
nr katalogowy: 119340
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-3
Droga do przyszłości jest zielona
Patrícia Barnabé
nr katalogowy: 143680
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-2
GMO to poważny problem czy "gonimy" króliczka?
Tadeusz Pokrywka
nr katalogowy: 104092
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-7
Piknik Poznaj Dobrą Żywność
łęk
nr katalogowy: 45687
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-8
Parlament 492 milionów
nr katalogowy: 48464
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-9
Żywność koszerna. Cz. 1
Małgorzata Wiśniewska
nr katalogowy: 47053
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-5
Propozycje zmian w rozporządzeniu o nowej żywności
Katarzyna Stoś
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 51877
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Zanieczyszczenia fizyczne w żywności
Antoni Gibowicz
Robert Palka
nr katalogowy: 139147
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-9
"Dobra żywność" na warszawskim pikniku
nr katalogowy: 54454
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Kreuj żywność na miarę XXI wieku Nowe kierunki studiów w SGGW w Warszawie
nr katalogowy: 137850
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-16-17
Pada dżdż
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 108566
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-6
bhp w sieci
nr katalogowy: 60469
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-12
Myśleć każdy może
nr katalogowy: 77183
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-1
Laboratoria akredytowane wykonujące badania środowiska pracy
nr katalogowy: 96140
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-6
Z życia SPP
nr katalogowy: 138045
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-9
Rozdzielnice średniego napięcia gotowe na transformację energetyczną
Mariusz Hudyga
nr katalogowy: 144885
AURA 2024-10
Zielony transport nadal ma czerwone światło
Paweł Roszkowski
nr katalogowy: 150956
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-5
Z półki księgarskiej
nr katalogowy: 91300
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2024-9
Morskie linie transgraniczne a zielona energia
Aleksandra Rakowska
nr katalogowy: 150322
10.15199/74.2024.9.1
morskie linie kablowe
połączenia transgraniczne
zielona energia
submarine cable lines
cross-border/interconnector connections
green energy
AURA 2007-8
Recenzje
nr katalogowy: 29011
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-7
Czy mięso może być żywnością funkcjonalną?
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 27871
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-4
Żywność wygodna w sektorze mięsnym
HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ
nr katalogowy: 25471
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-4
Możliwość zastosowania gryki jako surowca w procesie ekstruzji
KAROLINA CHRISTA
nr katalogowy: 43805
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-2
Mięso i przetwory mięsne jako żywność funkcjonalna
Halina Makała
nr katalogowy: 82519
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-4
Mięso i przetwory mięsne żywnością funkcjonalną
Miros ław Słowiński
Leonard Jankiewicz
nr katalogowy: 59062
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Smaczna i zdrowa żywność - zgodnie z oczekiwaniami konsumentów
nr katalogowy: 32542
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-12
Pakiet rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady w sprawie środków polepszających żywność
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 40141
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Surowce i produkty finalne łańcucha piekarskiego a ich zanieczyszczenie wielopierścieniowymi węglowodorami aromatycznymi
Marta Ciecierska
Mieczysław Obiedziński
nr katalogowy: 38734
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Prawne warunki wprowadzania nowej żywności do obrotu
ŁUKASZ BOBEŁ
nr katalogowy: 35491
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-2
"Żywność i żywienie w XXI wieku – wizja rozwoju polskiego sektora spożywczego"
nr katalogowy: 50130
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-12
Żywność projektowana dla kobiet oraz mężczyzn
Adonis Hilal
Natalia Pyl
Anna Florowska
Małgorzata Wroniak
nr katalogowy: 129752
10.15199/65.2020.12.5
produkty dedykowane
płeć
kobieta
mężczyzna
dedicated products
gender
woman
man
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-12
Żywność projektowana dla kobiet oraz mężczyzn
Adonis Hilal
Natalia Pyl
Anna Florowska
Małgorzata Wroniak
nr katalogowy: 129752
10.15199/65.2020.12.5
produkty dedykowane
płeć
kobieta
mężczyzna
dedicated products
gender
woman
man
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-12
"Żywność funkcjonalna w Polsce - dziś i jutro"
Anna Karwowska
Adam Bogacz
nr katalogowy: 32215
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-12
Czy żywność genetycznie zmodyfikowana jest bezpieczna???
nr katalogowy: 39788
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Uleganie modom może być niebezpieczne dla piekarzy
nr katalogowy: 36584
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Żywność regionalna i tradycyjna
Katarzyna Majewska
nr katalogowy: 66219
CHŁODNICTWO 2023-1
Amerykańskie wagony chłodnie
nr katalogowy: 142003
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Kulinarna stolica
nr katalogowy: 108497
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-3
Dzielimy się wiedzą i doświadczeniem
Krystyna Wiśniewska
nr katalogowy: 133637
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-11
Wtórne zagospodarowanie wód uzdrowiskowych
nr katalogowy: 134342
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-1
Zielona rewolucja: jak mikrofabryki mogą zmienić oblicze mody
Mark Sollman
nr katalogowy: 136457
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-8
Machine & Deep Learning w fotogrametrii, czyli co nowego w trawie piszczy
Krzysztof Konieczny
nr katalogowy: 138784
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-10
Zielona energia dla wsi
nr katalogowy: 140106
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-10
Zielona energia dla wsi
nr katalogowy: 140106
AURA 2024-6
Zielone zmiany konieczne w służbie zdrowia
nr katalogowy: 149237
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-12
Ocena cyklu życia metodą ekowskaźników 99 jako podstawa zintegrowanej polityki produktowej
Joanna Kuzincow
nr katalogowy: 81140
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-6
Gorzów Wielkopolski
Robert Kozela
nr katalogowy: 77220
AURA 2015-11
Społeczny i polityczny aspekt ekologizmu
Kinga Bonenberg
nr katalogowy: 94972
10.15199/2.2015.1.1
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
New Product Development - jak opracowywać nowe napoje funkcjonalne, cz. I
Adam Bogacz
nr katalogowy: 70383
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-7-8
Poznaj Dobrą Żywność!
nr katalogowy: 69683
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2020-3
Analiza wpływu generacji rozproszonej na wybrane parametry jakości energii elektrycznej w sieci niskiego napięcia na terenie klastra Wirtualna Zielona Elektrownia Ochotnica
Łukasz TOPOLSKI
Wojciech SCHAB
Andrzej FIRLIT
Krzysztof PIĄTEK
nr katalogowy: 125223
10.15199/48.2020.03.05
jednofazowe mikroinstalacje
asymetria napięć i prądów
wzrosty napięcia
prosument.
single-phase microinstallations
voltage and current unbalance
voltage swells
prosumer
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Żywność funkcjonalna obecnie i w przyszłości
KRZYSZTOF KRYGIER
ANNA FLOROWSKA
nr katalogowy: 35489
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
PDŻ jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych polskich znaków jakości żywności - podkreśla Anita Szczykutowicz, dyrektor departamentu promocji i komunikacji MRiRW w rozmowie z Magdaleną Borek-Daruk
nr katalogowy: 71036
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-5
Co to jest "czysta etykieta" - CLEAN LABEL?
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 84842
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-5
Produkty funkcjonalne w żywieniu osób starszych
Anna Jędrusek-Golińska
Danuta Górecka
Krystyna Szymandera-Buszka
nr katalogowy: 98615
10.15199/65.2016.5.9
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Żywność mrożona bardziej popularna niż kiedykolwiek
nr katalogowy: 133088
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-11
Ekożywność zdrowa żywność w XXI wieku?
Aneta Brodziak
Jolanta Król
nr katalogowy: 110551
żywność ekologiczna
certyfikat
jakość
konsument
organic food
certificate
quality
consumer
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2010-1
Polski rynek płytek ceramicznych w 2009 roku
nr katalogowy: 50759
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-9
Zielona nanochemia z Krakowa
nr katalogowy: 83974
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-3
Czas na herbatę
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 42269
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-14-15
Zielona Wyspa
Justyna Schramm
Szymon Sado
nr katalogowy: 46621
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-11
Energia zielona, emisje CO2
HENRYK DRECHNOWICZ
nr katalogowy: 63988
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-5
Zielona rewolucja
nr katalogowy: 67379
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH