Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
OPAKOWANIE 2008-9
Opakowanie jako autoprezentacja produktu spożywczego w opinii konsumentów
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 37930
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-6
europejskie prace normalizacyjne w dziedzinie przetwórstwa zbóż
nr katalogowy: 27169
OPAKOWANIE 2007-2
Badania opakowań produktów spożywczych dla dzieci
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 24298
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Jeść czy nie jeść pieczywa? Oto jest pytanie
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 139664
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Jeść czy nie jeść pieczywa? Oto jest pytanie
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 139664
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Opinie konsumentów w świetle korzyści i wyzwań związanych z rozwojem rynkowym technologii drukowania żywności w 3D
Katarzyna Klockiewicz
Urszula Samotyja
nr katalogowy: 136031
10.15199/65.2022.1.5
druk 3D
innowacje
konsument
projektowanie żywności
zrównoważone systemy żywnościowe
3D printing
innovations
consumer
food design
sustainable food systems
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Opinie konsumentów w świetle korzyści i wyzwań związanych z rozwojem rynkowym technologii drukowania żywności w 3D
Katarzyna Klockiewicz
Urszula Samotyja
nr katalogowy: 136031
10.15199/65.2022.1.5
druk 3D
innowacje
konsument
projektowanie żywności
zrównoważone systemy żywnościowe
3D printing
innovations
consumer
food design
sustainable food systems
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Opinie konsumentów w świetle korzyści i wyzwań związanych z rozwojem rynkowym technologii drukowania żywności w 3D
Katarzyna Klockiewicz
Urszula Samotyja
nr katalogowy: 136031
10.15199/65.2022.1.5
druk 3D
innowacje
konsument
projektowanie żywności
zrównoważone systemy żywnościowe
3D printing
innovations
consumer
food design
sustainable food systems
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Opinie konsumentów w świetle korzyści i wyzwań związanych z rozwojem rynkowym technologii drukowania żywności w 3D
Katarzyna Klockiewicz
Urszula Samotyja
nr katalogowy: 136031
10.15199/65.2022.1.5
druk 3D
innowacje
konsument
projektowanie żywności
zrównoważone systemy żywnościowe
3D printing
innovations
consumer
food design
sustainable food systems
OPAKOWANIE 2024-5
Mądrość w opakowaniu. 5. raport Mondi Commerce
nr katalogowy: 148857
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-2
Europejski rynek opakowań z tektury falistej
nr katalogowy: 112424
OPAKOWANIE 2011-2
Działalność proekologiczna w zakresie opakowań w świadomości konsumentów
MARZENA UCHEREK
nr katalogowy: 57708
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Linie piekarskie Kaak – przemysłowa ilość, rzemieślnicza jakość
nr katalogowy: 133280
OPAKOWANIE 2022-8
Ewolucja materiałów opakowaniowych okiem profesjonalistów
nr katalogowy: 139119
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-1
Działania segmentacyjne producentów żywności
Joanna Szwacka-Mokrzycka
nr katalogowy: 82182
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-6
Opinie konsumentów o rynku soków, nektarów oraz napojów owocowych i warzywnych
HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ
nr katalogowy: 56860
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
Jakie piwa piją Polacy?
nr katalogowy: 146450
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-3
Opinie o projekcie
nr katalogowy: 96
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-3
Klasyfikacja tusz wieprzowych- fakty, opinie, komentarze
Paweł Komender
nr katalogowy: 1587
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
W trosce o polski chleb
Adam Melkowski
nr katalogowy: 134800
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-3
Co dalej z nazwami zamienników mięsa?
Barbara Mikusińska
nr katalogowy: 147899
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-4
Jakość zdrowotna żywności funkcjonalnej
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 83454
CHŁODNICTWO 2013-10
Postawy i opinie użytkowników dotyczące naprawy oraz serwisu sprzętu chłodniczego, a także sposoby pozbywania się zużytego sprzętu w gospodarstwach domowych w województwie lubuskim
Stanisław Urban
Mariola Michał
nr katalogowy: 80068
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-3
Pięć krytycznych tendencji w pakowaniu żywności i napojów
nr katalogowy: 90271
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-8
Neuromarketing produktów mięsnych
Stanisław Urban
nr katalogowy: 93157
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów
Aleksandra Bończak
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 136887
10.15199/65.2022.3.4
mięso oddzielone mechanicznie
przetwory mięsne
badania konsumenckie
mechanically separated meat
processed meat products
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów
Aleksandra Bończak
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 136887
10.15199/65.2022.3.4
mięso oddzielone mechanicznie
przetwory mięsne
badania konsumenckie
mechanically separated meat
processed meat products
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów
Aleksandra Bończak
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 136887
10.15199/65.2022.3.4
mięso oddzielone mechanicznie
przetwory mięsne
badania konsumenckie
mechanically separated meat
processed meat products
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów
Aleksandra Bończak
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 136887
10.15199/65.2022.3.4
mięso oddzielone mechanicznie
przetwory mięsne
badania konsumenckie
mechanically separated meat
processed meat products
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów
Aleksandra Bończak
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 136887
10.15199/65.2022.3.4
mięso oddzielone mechanicznie
przetwory mięsne
badania konsumenckie
mechanically separated meat
processed meat products
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów
Aleksandra Bończak
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 136887
10.15199/65.2022.3.4
mięso oddzielone mechanicznie
przetwory mięsne
badania konsumenckie
mechanically separated meat
processed meat products
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów
Aleksandra Bończak
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 136887
10.15199/65.2022.3.4
mięso oddzielone mechanicznie
przetwory mięsne
badania konsumenckie
mechanically separated meat
processed meat products
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów
Aleksandra Bończak
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 136887
10.15199/65.2022.3.4
mięso oddzielone mechanicznie
przetwory mięsne
badania konsumenckie
mechanically separated meat
processed meat products
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów
Aleksandra Bończak
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 136887
10.15199/65.2022.3.4
mięso oddzielone mechanicznie
przetwory mięsne
badania konsumenckie
mechanically separated meat
processed meat products
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów
Aleksandra Bończak
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 136887
10.15199/65.2022.3.4
mięso oddzielone mechanicznie
przetwory mięsne
badania konsumenckie
mechanically separated meat
processed meat products
consumer research
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-6
Przyszłość opakowań żywności: cztery scenariusze na 2030 r.
nr katalogowy: 126941
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-1
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 118176
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
Skutki planowanej podwyżki VAT na nektary i napoje owocowe i warzywne dla sadowników i przetwórców
nr katalogowy: 118708
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-3
Opinie pracownicze
Dawid Szostek
nr katalogowy: 50328
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-12
Lepiej niż w rachunkach
jaz
nr katalogowy: 13170
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-20
Zostało po Skawinie
jaz
nr katalogowy: 13324
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-5
Bezprawne rozporządzenia
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 153
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-3
Studenci i tissue
nr katalogowy: 112971
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-10
Podwójne targi w Düsseldorfie
nr katalogowy: 22273
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-17-18
Priorytety, nie monopol
Waldemar M. Bielski
nr katalogowy: 13286
ODZIEŻ 2005-3
Skuteczność wspomagania transportera stębnówki igłą i pullerem
Marian Rybicki
nr katalogowy: 11022
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-3
Festiwal Wnętrz w Krakowie
MARIA KUDROŃ
nr katalogowy: 21235
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-7
Pomysł na okręgowych inspektorów
Jerzy Szewczyk
nr katalogowy: 8130
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Analiza poglądów konsumentów na temat opakowań do żywności – badania wstępne
Anna Żbikowska
Aniela Sokół
Michał Sowiński
Iwona Szymańska
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
Katarzyna Żbikowska
nr katalogowy: 138578
10.15199/65.2022.7.7
żywność pakowana
opinie konsumentów
bezpieczeństwo
jakość żywności pakowanej
badania
packaged food
consumer opinions
safety
quality of the packaged food
survey research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Analiza poglądów konsumentów na temat opakowań do żywności – badania wstępne
Anna Żbikowska
Aniela Sokół
Michał Sowiński
Iwona Szymańska
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
Katarzyna Żbikowska
nr katalogowy: 138578
10.15199/65.2022.7.7
żywność pakowana
opinie konsumentów
bezpieczeństwo
jakość żywności pakowanej
badania
packaged food
consumer opinions
safety
quality of the packaged food
survey research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Analiza poglądów konsumentów na temat opakowań do żywności – badania wstępne
Anna Żbikowska
Aniela Sokół
Michał Sowiński
Iwona Szymańska
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
Katarzyna Żbikowska
nr katalogowy: 138578
10.15199/65.2022.7.7
żywność pakowana
opinie konsumentów
bezpieczeństwo
jakość żywności pakowanej
badania
packaged food
consumer opinions
safety
quality of the packaged food
survey research
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
Opinie eksperta o dodawaniu drożdży i wydajności pieczywa
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 12780
GOSPODARKA WODNA 2004-5
Wielozadaniowy zbiornik retencyjny Młynne na rz. Łososinie
Jerzy Florkowski
Dariusz Adamek
nr katalogowy: 1855
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-4
Opinie producentów wyrobów budowlanych po wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej
S. Prośniewska
nr katalogowy: 17534
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-5
Targi DOMEXPO 2004 i MEBLE 2004
nr katalogowy: 5949
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-12
Świadomość konsumentów dotycząca zdrowego odżywiania
Magdalena Siuba-Strzelińska
nr katalogowy: 124145
10.15199/65.2019.12.5
dieta
zachowania konsumentów
bezpieczeństwo żywności
diets
consumer behavior
food safety
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
Wstępny bilans rozszerzenia- UE w kontekście branży piekarskiej - opinie niemieckich piekarzy
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 19241
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-6
Co piszą inni
nr katalogowy: 36093
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-3
Poznań w modzie
Anna Zakrzewska
nr katalogowy: 58665
OPAKOWANIE 2008-2
Marketingowe uwarunkowania projektowania opakowań jednostkowych dla produktu konsumpcyjnego
Jadwiga Szymczak
Magdalena Ankiel-Homa
nr katalogowy: 33272
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Gość niezadowolony
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 29158
AURA 2007-8
Apel w obronie zagrożonego dziedzictwa przyrodniczego Polski
nr katalogowy: 28998
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
EuroGastro 2007
nr katalogowy: 25607
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-1
Rady nadzorcze bez inżynierów
Waldemar Marek Bielski
nr katalogowy: 23452
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Ikonografia zboża i chleba w polskiej tradycji
nr katalogowy: 127880
ELEKTROINSTALATOR 2018-2
O wyborze gniazd i łączników decyduje głównie elektroinstalator
nr katalogowy: 112778
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-7
Jakość obsługi samochodów: opinie klientów
Jerzy Pająk
Jan Bagiński
nr katalogowy: 34472
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Konfl ikty zawsze wymagają rozwiązania
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 27775
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-22
Zmienią klimat czy opinie?
nr katalogowy: 39072
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-4
Problemy eksploatacyjne w wielorodzinnym budynku mieszkalnym z elektrycznym systemem ogrzewania
Wiesław Sarosiek
nr katalogowy: 25907
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-1
Zmiany w postępowaniu powypadkowym
nr katalogowy: 23567
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2002-8
INFORMACJE Z PRZEMYSŁU CHEMICZNEGO
nr katalogowy: 28426
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Ikonografia zboża i chleba w polskiej tradycji dożynkowej
nr katalogowy: 128011
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Ikonografia zboża i chleba w polskiej tradycji
nr katalogowy: 127880
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-4
Ikonografia zboża i chleba w polskiej tradycji dożynkowej
nr katalogowy: 127370
OPAKOWANIE 2022-8
Ewolucja materiałów opakowaniowych okiem profesjonalistów
nr katalogowy: 139119
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-6
Innowacyjne membrany wstępnego krycia
nr katalogowy: 138074
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-8
Na bieżąco...
nr katalogowy: 115268
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
Trudny sezon dla zakładów przetwórstwa owocowego
Eberhard Makosz
nr katalogowy: 29435
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-1
Gorąca linia - Szybko i tanio - z bloczków z betonu komórkowego
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 23330
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2012-8
W oczekiwaniu na projekty nowych rozporządzeń
Robert Łuczyński
nr katalogowy: 70264
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Ikonografia zboża i chleba w polskiej tradycji dożynkowej
nr katalogowy: 128011
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-2
POLSKA - EUROPA - ŚWIAT
nr katalogowy: 105100
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-2
Na torach w deszczu
Robert Kozela
nr katalogowy: 65739
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2008-4-5
Odporność korozyjna śrub tytanowych po implantacji w ludzkiej kości żywej
MACIEJ HAJDUGA
BOLESŁAW KALUKIN
ALDONA KALUKIN
nr katalogowy: 34304
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-12
WYDARZENIA Informacje biznesowe
nr katalogowy: 81368
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-12
Utrzymać, co dobre
nr katalogowy: 77191
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-4
Ikonografia zboża i chleba w polskiej tradycji dożynkowej
nr katalogowy: 127370
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-4
Ikonografia zboża i chleba w polskiej tradycji dożynkowej
nr katalogowy: 127370
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2021-6
PANDEMIA UKSZTAŁTOWAŁA NOWE ZACHOWANIA W SIECI
nr katalogowy: 132393
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Linie piekarskie Kaak – przemysłowa ilość, rzemieślnicza jakość
nr katalogowy: 133280
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-5
Interdyscyplinarność NOT
nr katalogowy: 137608
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-4
Nadrabiamy długoletnie zaległości
Ryszard Kołodziejski
nr katalogowy: 51137
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-2
Z półki księgarskiej - Praca zbiorowa (red. Robert Sikora) PRZETWÓRSTWO TWORZYW POLIMEROWYCH. PODSTAWY LOGICZNE, FORMALNE I TERMINOLOGICZNE
Ryszard Steller
nr katalogowy: 33016
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2012-1
Projekt ustawy o odnawialnych źródłach energii - opinie
nr katalogowy: 65554
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-8
Gala AGRO POLSKA
nr katalogowy: 53358
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-7-8
Stewia - naturalna szansa na zmniejszenie dodatku cukru w żywności i w napojach
Fred Brouns
Anne Potzel
nr katalogowy: 86180
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
W trosce o polski chleb
Adam Melkowski
nr katalogowy: 134800
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Zagraniczni specjaliści chwalą polskie firmy cukiernicze
nr katalogowy: 100591
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-12
Marne szkolenie wicepremiera
Robert Kozela
nr katalogowy: 110984
GOSPODARKA WODNA 2008-6
zmiany w gospodarce wodnej - tak, byleby wynikały z racjonalnego, a nie idealistycznego myślenia
Jerzy Florkowski
nr katalogowy: 35707
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-4
Międzynarodowe Targi VICTAM&GRAPAS 2019 pod znakiem innowacji
nr katalogowy: 121645
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-10
O "Przeglądzie..." na Inpapie
nr katalogowy: 94582
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-4
Ekobio z Nadarzyna Klient ma lepszy wybór
nr katalogowy: 98050
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-4
Dla planety Ziemia
Ewa Mańkiewicz-Cudny
nr katalogowy: 131125
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-5
Z życia SPP
nr katalogowy: 143437
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-5
Z życia SPP
nr katalogowy: 143437
OPAKOWANIE 2014-5
Policon 2014: Opakowania - nowe horyzonty
nr katalogowy: 84314
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-7
Przedsiębiorca w roli nauczyciela zawodu
Kazimierz Kubiak
nr katalogowy: 78160
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-10-11
Jakich absolwentów potrzebują przedsiębiorcy?
Andrzej Arendarski
nr katalogowy: 51758
OPAKOWANIE 2023-9
Oxypad: nowa klasa urządzeń do pomiaru zawartości gazów
nr katalogowy: 145041
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-5
Analiza ryzyka systemów zaopatrzenia w wodę z uwzględnieniem bezpieczeństwa konsumentów wody
BARBARA TCHÓRZEWSKA-CIEŚLAK
GALINA KALDA
nr katalogowy: 35046
OPAKOWANIE 2018-11
EUBP: nic o nas bez nas
nr katalogowy: 117117
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-12
"Słownik papierniczy angielsko-polski" w opinii użytkowników
nr katalogowy: 64859
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Ikonografia zboża i chleba w polskiej tradycji dożynkowej
nr katalogowy: 127620
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-5
Interdyscyplinarność NOT
nr katalogowy: 137608
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-12
"Słownik papierniczy angielsko-polski" w opinii użytkowników
nr katalogowy: 64859
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-9
Odpowiedzialność administratora portalu informacyjnego
Aleksandra Lejko
nr katalogowy: 109421
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-12
Autoklawizowany beton komórkowy - ekologiczny materiał budowlany
Bogumiła Górska
Piotr Gębarowski
nr katalogowy: 64808
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Expo Sweet - znowu sukces!
nr katalogowy: 66758
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2011-5
Współczesne narzędzia inżynierskie
nr katalogowy: 63105
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Koszt etycznej żywności i napojów główną barierą dla konsumentów w Europie
nr katalogowy: 135245
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Obawy konsumentów a potencjał cyfrowych zabezpieczeń
nr katalogowy: 127659
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-10
Żywieniowe i technologiczne uwarunkowania zmniejszania zawartości laktozy w mleku i produktach mlecznych
Magdalena Świątek
Włodzimierz Bednarski
Mariusz Śliwiński
nr katalogowy: 116670
10.15199/65.2018.10.4
laktoza
hipolaktazja
nietolerancja
hydroliza laktozy
lactose
hypolactasia
intolerance
lactose hydrolysis
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Dni pełne wina
nr katalogowy: 109874
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-1
Energooszczędność - programy obliczeniowe Rockwool
nr katalogowy: 49248
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-12
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 88627
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-4
Niektóre problemy z pogranicza energetyki i chemii
Marian Taniewski
nr katalogowy: 43828
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-5-6
AKADEMIA INŻYNIERSKA W POLSCE
nr katalogowy: 42311
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-3
Technika na co dzień
nr katalogowy: 42223
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-3
Profesor Bohdan Lewicki doktorem honoris causa Politechniki Śląskiej
nr katalogowy: 49608
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-1
Witosowe megawaty
nr katalogowy: 73679
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-4
Rynek koncentratu jabłkowego - słabnący popyt groźniejszy od chińskiej konkurencji
nr katalogowy: 67206
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Aromaty spożywcze - zalety i wady
Bolesław Hoffmann
nr katalogowy: 79477
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-9
Informacje > głosy z polski
nr katalogowy: 79087
AURA 2010-11
Czy elektrownie atomowe są nam potrzebne?
Edward GARŚCIA
nr katalogowy: 55304
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-8
AGR Security Forum - debata poświęcona kondycji i szansom polskiej gospodarki żywnościowej
nr katalogowy: 99717
OPAKOWANIE 2017-5
Kierunki rozwoju opakowań uwzględniające potrzeby konsumentów
Agnieszka Cholewa-Wójcik
Agnieszka Kawecka
nr katalogowy: 106041
10.15199/42.2017.5.1
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Smaczna i zdrowa żywność - zgodnie z oczekiwaniami konsumentów
nr katalogowy: 32542
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Recenzja monografii „Zachowania konsumentów...”
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 139521
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-6
Jakość marketingu szeptanego uczelni wyższej
Aleksander LOTKO
Łukasz WÓJTOWICZ
nr katalogowy: 114113
10.15199/48.2018.6.4
marketing szeptany
uniwersytet
Net Promoter Score
przekaz marketingowy
lojalność studentów
word-of-mouth marketing
university
Net Promoter Score
marketing message
students'
loyalty
OPAKOWANIE 2009-9
Oczekiwania i potrzeby konsumentów w zakresie informacyjności opakowań do czekolady mlecznej
Małgorzata Lisińska-Kuśnierz
nr katalogowy: 46561
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Trendy w zachowaniach konsumentów
nr katalogowy: 65767
OPAKOWANIE 2016-5
Potrzeby i wymagania konsumentów w zakresie opakowań do żywności
AGNIESZKA CHOLEWA-WÓJCIK
nr katalogowy: 98748
10.15199/42.2016.5.2
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2018-1
Od telefonizacji do cyfryzacji
nr katalogowy: 111752
AURA 2010-3
Gospodarka odpadami
nr katalogowy: 50278
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-2
Elektrownie słoneczne w USA
nr katalogowy: 49578
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-5
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 84097
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-7
Akryloamid - fakty i opinie
Roman Jurga
nr katalogowy: 45159
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-4
Kontrola bezpieczeństwa przeciwpożarowego obiektów i użytkowników
nr katalogowy: 44131
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-21-22
Ubezpieczenia direct
Małgorzata Dygas
nr katalogowy: 47501
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-8
Wady montażu okien
Jerzy Płoński
nr katalogowy: 46434
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-2
Wartość wypiekowa mąki pszennej w zależności od jej granulacji
Roman Jurga
nr katalogowy: 65600
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-8
Tanio kupić(?), a może jednak tanio zarabiać? Przemysłowe dzielarki Fortuna bakery equipment
nr katalogowy: 121610
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-2
Projekt zasad etyki zawodowej służby bhp Zapraszamy do dyskusji
nr katalogowy: 96554
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Callebaut Hero
nr katalogowy: 127890
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-8
Zespół Ośrodków Rzeczoznawstwa „ZOR”
nr katalogowy: 127614
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Nie zmieniamy receptur ulubionych dań
nr katalogowy: 140916
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2017-12
Kilka słów o bazie danych obiektów topograficznych, czyli BDOT10k oczami użytkowników
Alicja KULKA
Anna MAJCHER
Piotr PACHÓŁ
nr katalogowy: 110854
GOSPODARKA WODNA 2011-9
Żelazny Most - fakty i mity
KRZYSZTOF WRZOSEK
JERZY MATUSZEWSKI
JACEK STASIERSKI
nr katalogowy: 61980
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-10
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 94408
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
Wykorzystanie badań konsumenckich w projektowaniu nowych wyrobów (cz. II)
Zbigniew Oczadły
nr katalogowy: 82610
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-7
Z ŻYCIA SPP
nr katalogowy: 45930
OPAKOWANIE 2006-5
Wpływ ekologicznych funkcji opakowań na postawy rynkowe konsumentów
Lucyna Witek
nr katalogowy: 17975
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-6
List do Redakcji Przeglądu Geodezyjnego
Marian Kowalczyk
nr katalogowy: 114073
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Jeszcze raz o wymaganiach kwalifi kacyjnych osób obsługujących piece w piekarniach
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 50239
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-2
Autorytet – konieczny czy niepożądany czynnik kształcenia?
Ewa Drzewińska
nr katalogowy: 50205
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-2
Perspektywy dla budownictwa są obiecujące
nr katalogowy: 49870
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2009-5
Optymizm przygaszony
JERZY KOSIERADZKI
nr katalogowy: 44231
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-3
Maszyny high class dla branży owocowo-warzywnej
nr katalogowy: 42373
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2009-3
PROFESOR to brzmi dumnie
nr katalogowy: 42009
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
Tak polski jak chleb
nr katalogowy: 41646
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-11
Listy do redakcji
nr katalogowy: 48219
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-10
Sery podpuszczkowe o zmniejszonej zawartości tłuszczu
Antoni Pluta
nr katalogowy: 47383
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
"Polskie pieczywo w kryzysie"
nr katalogowy: 71363
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-7
Mikropalowa (r)ewolucja - mikropale geotermalne
Jakub Sierant
nr katalogowy: 53060
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-1
Ocena możliwości wykorzystania nowych surowców przy produkcji pasz
Andrzej Tyburcy
nr katalogowy: 103869
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Callebaut Hero
nr katalogowy: 127890
AUTO MOTO SERWIS 2022-2
Z życia branży
nr katalogowy: 136669
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-1
Zarządzanie jakością a koncepcja społecznej odpowiedzialności
Patrycja Hąbek
Paweł Szewczyk
nr katalogowy: 18243
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Recenzja monografii „Zachowania konsumentów...”
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 139521
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-11
Jakość soków pitnych w opinii konsumentów
K. Pasternak
A. Strychalska-Rudzewicz
nr katalogowy: 14943
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Koszt etycznej żywności i napojów główną barierą dla konsumentów w Europie
nr katalogowy: 135245
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-8
Czy opakowanie jest ważne dla konsumentów?
nr katalogowy: 127737
OPAKOWANIE 2016-7
Opakowania kartonowe Tetra Pak - w odpowiedzi na potrzeby konsumentów
nr katalogowy: 99607
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Identyfikacja i ocena wybranych produktów żywnościowych
Mariola Grzybowska-Brzezińska
nr katalogowy: 86667
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-8
Czy opakowanie jest ważne dla konsumentów?
nr katalogowy: 127737
OPAKOWANIE 2010-2
Oczekiwania konsumentów w zakresie użyteczności wprowadzanych do obrotu opakowań
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 50114
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Klienci - znani i nieznani
Henryk Mruk
nr katalogowy: 44529
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-1
Wymagania konsumentów dotyczące jakości soków owocowych wprowadzanych do obrotu i ich opakowań
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 57202
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-1
Zachowania konsumenckie kobiet i mężczyzn
Paweł Jurowczyk
nr katalogowy: 111720
10.15199/65.2018.1.3
zachowania konsumentów
płeć
produkty spożywcze
consumer behavior
gender
food products
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-1
Architekci wnętrz o płytkach ceramicznych
nr katalogowy: 112908
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Konferencja "Rzemiosło dla gospodarki, rynku pracy i edukacji. Związek Rzemiosła Polskiego w działaniu od 80 lat",
nr katalogowy: 81738
AURA 2014-8
Pisaliśmy o tym... 1980
nr katalogowy: 85823
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-1
Automatyka SCO w systemie elektroenergetycznym - dylematy metrologiczne
Piotr Kacejko
Sylwester Adamek
nr katalogowy: 48988
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-12
Czy choroba zawodowa wyklucza zdolność do pracy?
nr katalogowy: 48650
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-12
Człowiek znowu w centrum
Robert Kozela
nr katalogowy: 48640
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-11
Społecznie, ale z głową
Robert Kozela
nr katalogowy: 80531
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-3-4
Zadziorny maluch
nr katalogowy: 74607
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-7
Po półtora roku sprawa nie jest zamknięta
Marta Stus
nr katalogowy: 53101
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH