Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-4
Dzielenie się wiedzą wg psychologii ewolucyjnej i ekonomii behawioralnej
Jan Fazlagić
nr katalogowy: 58752
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-4
Dzielarkę SLIM - perfekcyjne dzielenie
nr katalogowy: 4846
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Bułka bułce (nie)równa
Tomasz Guderski
nr katalogowy: 55248
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-4
Symbol, przysmak i samo zdrowie
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 25256
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-3
Dzielenie się wiedzą i transfer wiedzy we współczesnej organizacji
Elżbieta SKRZYPEK
Sylwia SAGAN
nr katalogowy: 149868
10.15199/46.2024.3.1
zarządzanie wiedzą
dzielenie się wiedzą
transfer wiedzy
knowledge management
knowledge sharing
knowledge transfer
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-7
Drzwi przeciwpożarowe w budynkach użyteczności publicznej
L. Myrda
nr katalogowy: 2615
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Wydarzenie w Credinie
Marek Perzyński
nr katalogowy: 110303
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-7
Dzielenie próbki podstawą dobrej analizy
nr katalogowy: 92244
AURA 2022-8
Jak sprawnie wymieniać się dobrami i usługami bez gotówki
Piotr KRUPA
nr katalogowy: 138765
OPAKOWANIE 2011-6
PrintCity: dodaj wartości swym opakowaniom
TOMASZ KRAWCZAK
nr katalogowy: 60132
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Olej parafinowy
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 23759
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2015-6
Najzdolniejsi studenci geodezji z całej polski spotkali się w Rzeszowie
Jolanta Ptaszek
nr katalogowy: 91883
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2007-11
DZIELENIE BEZODPADOWE METALOWYCH PRĘTÓW OKRĄGŁYCH
ARKADIUSZ TOFIL
ZBIGNIEW PATER
nr katalogowy: 31339
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-21-22
Pneumatyka
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 80501
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
FOOD TECH MASTERS - Szkoła Technologii Żywności firmy Pavan - edycja 2014
nr katalogowy: 85529
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-12
Kręciołek
Ryszard RUS
nr katalogowy: 123816
OPAKOWANIE 2012-12
Nowoczesne opakowania bazujące na druku cyfrowym
nr katalogowy: 73618
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-8
Saperski fach
nr katalogowy: 48461
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2009-1
Dzielenie, czyli na dwoje babka wróżyła
Witold Graboś
nr katalogowy: 41033
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-11
Inwestycja w ludzi to najlepsza inwestycja
nr katalogowy: 87335
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-10
Geofelietonowym piórem profesora Adamczewskiego
Tomasz BUDZYŃSKI
nr katalogowy: 150811
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
Pokaz Umiejętności Uczniowskich w Zawodzie Piekarz
Anna Nitschke
nr katalogowy: 113451
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-7
FOOD TECH MASTERS - Szkoła Technologii Żywności firmy Pavan - edycja 2014
nr katalogowy: 85273
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-10
Klient - współtwórca marki
nr katalogowy: 87306
AUTO MOTO SERWIS 2021-1
Czy pompa płynu chłodzącego z regulowanym wydatkiem może stwarzać problemy eksploatacyjne?
nr katalogowy: 134562
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-8
Seminarium naukowo-techniczne „Ocena stanu izolacji wysokonapięciowych urządzeń elektro– energetycznych na podstawie pomiaru WNZ "
Tomasz Bednarczyk
nr katalogowy: 144491
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-2
Edukacja to ciągłe monitorowanie zmian technologicznych
A. Andruszkiewicz
nr katalogowy: 130577
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Zdrowe "małe co nieco" dla dzieci
nr katalogowy: 115018
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Moja misja to dzielenie się doświadczeniem z innymi
nr katalogowy: 97854
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-2
Edukacja to ciągłe monitorowanie zmian technologicznych
A. Andruszkiewicz
nr katalogowy: 130577
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-4
IV Ogólnopolska Konferencja Naukowa Innowacyjne Oblicza Przemysłu Włókienniczego
Aleksandra Rosłonek
Katarzyna Drużdż
Kinga Brzoza-Malczewska
nr katalogowy: 133266
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Kompetencje menedżera. Kompetencje osobiste menedżera (1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 133284
OPAKOWANIE 2021-1
New Aerodinamica: firma rodzinna pod każdym względem
nr katalogowy: 130139
GOSPODARKA WODNA 2015-6
INFORMACJE NOWOŚCI INFORMACJE
nr katalogowy: 91845
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2010-6
Z działalności FIGu
Marcin Karabin
nr katalogowy: 52400
AURA 2018-2
Superwizja dla nauczycieli Wspólne rozwiązywanie problemów dydaktyczno-wychowawczych
nr katalogowy: 112103
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-3
Praca kołem się toczy
EWA Górska
nr katalogowy: 89970
AURA 2022-8
Jak sprawnie wymieniać się dobrami i usługami bez gotówki
Piotr KRUPA
nr katalogowy: 138765
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Optymalizacja kosztów w piekarni i cukierni
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 131658
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Kompetencje menedżera. Kompetencje osobiste menedżera (1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 133284
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-4
IV Ogólnopolska Konferencja Naukowa Innowacyjne Oblicza Przemysłu Włókienniczego
Aleksandra Rosłonek
Katarzyna Drużdż
Kinga Brzoza-Malczewska
nr katalogowy: 133266
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Czynniki determinujące potrzebę wdrożenia e-learningu przemysłowego w polskim przedsiębiorstwie sektora chemicznego
Sylwia Łukaszczykiewicz
nr katalogowy: 140035
10.15199/62.2022.10.5
przedsiębiorstwo chemiczne
e-learning
przemysł
wdrożenie
chemical company
e-learning
industry
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Czynniki determinujące potrzebę wdrożenia e-learningu przemysłowego w polskim przedsiębiorstwie sektora chemicznego
Sylwia Łukaszczykiewicz
nr katalogowy: 140035
10.15199/62.2022.10.5
przedsiębiorstwo chemiczne
e-learning
przemysł
wdrożenie
chemical company
e-learning
industry
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Czynniki determinujące potrzebę wdrożenia e-learningu przemysłowego w polskim przedsiębiorstwie sektora chemicznego
Sylwia Łukaszczykiewicz
nr katalogowy: 140035
10.15199/62.2022.10.5
przedsiębiorstwo chemiczne
e-learning
przemysł
wdrożenie
chemical company
e-learning
industry
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Czynniki determinujące potrzebę wdrożenia e-learningu przemysłowego w polskim przedsiębiorstwie sektora chemicznego
Sylwia Łukaszczykiewicz
nr katalogowy: 140035
10.15199/62.2022.10.5
przedsiębiorstwo chemiczne
e-learning
przemysł
wdrożenie
chemical company
e-learning
industry
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Czynniki determinujące potrzebę wdrożenia e-learningu przemysłowego w polskim przedsiębiorstwie sektora chemicznego
Sylwia Łukaszczykiewicz
nr katalogowy: 140035
10.15199/62.2022.10.5
przedsiębiorstwo chemiczne
e-learning
przemysł
wdrożenie
chemical company
e-learning
industry
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-11
Złote Szelki 2014
Zofia Lejko
nr katalogowy: 87854
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
CHOCOLAT, czyli ryk dzikiego kota w belgijskiej dżungli czekoladowych butików
Beata Marchand
nr katalogowy: 86257
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Optymalizacja kosztów w piekarni i cukierni
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 131658
OPAKOWANIE 2023-10
Przemysł opakowaniowy wobec wyzwań rynku
nr katalogowy: 145598
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-10
Sharing economy - wybrane problemy
Elżbieta SKRZYPEK
nr katalogowy: 123123
10.15199/46.2019.10.1
dzielenie się
współdzielenie
gospodarka współdzielenia
sharing
sharing economy
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-9
Strefa wolna od geodetów
Michał PELLOWSKI
nr katalogowy: 122192
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Luźne ciasto prosto do foremek? Tak. Z dzielarką KRAS to proste
Marek Klichowski
nr katalogowy: 62003
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-5
Wskazówki dotyczące profesjonalnego usuwania plam
Alessandro Conedera
nr katalogowy: 139931
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2017-6
Geodeci trzech krajów obradowali w Warszawie
Stanisław Marcin Wiliński
nr katalogowy: 105964
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-11
Kontrola zarządcza narzędziem orientacji na wyniki w organizacjach publicznych
Tomasz Papaj
nr katalogowy: 72369
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-1
Simply Hops - dzielimy się z craftowcami naszą pasją
nr katalogowy: 103484
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2016-3
Żeby Polak był mądry przed szkodą
Krystyna Przedmojska
nr katalogowy: 97206
10.15199/74.2016.3.1
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1991-1
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 106615
OPAKOWANIE 2014-1
ECMA Polska na progu rejestracji
nr katalogowy: 82125
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-3
Dzielarki ciasta
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 75140
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-10
Pełnomocnik ds. jakości w procesie zarządzania wiedzą
Andrzej S. Polak
nr katalogowy: 87074
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2020-3
O miarach raz jeszcze, czyli kto je wymyślił
nr katalogowy: 125218
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-9b
A Partial Information Sharing Incentive Pricing Model with Demand Uncertainty in Dual-Channel Supply Chain
Xiongwei Zhou
Faqi Jin
Xiaohong Chen
Feicheng Ma
nr katalogowy: 70712
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2011-6
Zastosowanie zintegrowanych systemów inżynierskich w przemyśle tłoczniczym
Marcin hoJny
andrZEJ oPaLiŃski
daniEL Musiał
nr katalogowy: 61672
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Z prasy zagranicznej
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 138864
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Z prasy zagranicznej
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 138864
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Pieczywo gotowane na parze – charakterystyka i technologia produkcji
Katarzyna Sujka
nr katalogowy: 139842
mantou
pieczywo pszenne
gotowanie na parze
technologia produkcji
mantou
wheat bread
steaming
production technology
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Pieczywo gotowane na parze – charakterystyka i technologia produkcji
Katarzyna Sujka
nr katalogowy: 139842
mantou
pieczywo pszenne
gotowanie na parze
technologia produkcji
mantou
wheat bread
steaming
production technology
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Pieczywo gotowane na parze – charakterystyka i technologia produkcji
Katarzyna Sujka
nr katalogowy: 139842
mantou
pieczywo pszenne
gotowanie na parze
technologia produkcji
mantou
wheat bread
steaming
production technology
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Pieczywo gotowane na parze – charakterystyka i technologia produkcji
Katarzyna Sujka
nr katalogowy: 139842
mantou
pieczywo pszenne
gotowanie na parze
technologia produkcji
mantou
wheat bread
steaming
production technology
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Pieczywo gotowane na parze – charakterystyka i technologia produkcji
Katarzyna Sujka
nr katalogowy: 139842
mantou
pieczywo pszenne
gotowanie na parze
technologia produkcji
mantou
wheat bread
steaming
production technology
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Pieczywo gotowane na parze – charakterystyka i technologia produkcji
Katarzyna Sujka
nr katalogowy: 139842
mantou
pieczywo pszenne
gotowanie na parze
technologia produkcji
mantou
wheat bread
steaming
production technology
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Pieczywo gotowane na parze – charakterystyka i technologia produkcji
Katarzyna Sujka
nr katalogowy: 139842
mantou
pieczywo pszenne
gotowanie na parze
technologia produkcji
mantou
wheat bread
steaming
production technology
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Pieczywo gotowane na parze – charakterystyka i technologia produkcji
Katarzyna Sujka
nr katalogowy: 139842
mantou
pieczywo pszenne
gotowanie na parze
technologia produkcji
mantou
wheat bread
steaming
production technology
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Pieczywo gotowane na parze – charakterystyka i technologia produkcji
Katarzyna Sujka
nr katalogowy: 139842
mantou
pieczywo pszenne
gotowanie na parze
technologia produkcji
mantou
wheat bread
steaming
production technology
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2014-1
Zastosowanie metodologii geodezji naturalnej w predykcji trzęsień ziemi (na przykładzie trzęsienia Virginia 23.08.2011)
ZDZISŁAW ADAMCZEWSKI
nr katalogowy: 81997
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2016-8
Próby mechanicznego dzielenia złomowanych szyn kolejowych
Janusz TOMCZAK
Zbigniew PATER
Tomasz BULZAK
nr katalogowy: 100068
10.15199/24.2016.8.15
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-8
Dynamics of mineral element accumulation by maize under a low-cost and environment-friendly system of fertilization and sowing Dynamika nagromadzania składników mineralnych przez kukurydzę w warunkach niskonakładowej i bezpiecznej dla środowiska technologii nawożenia i siewu
Monika Skowrońska
Tadeusz Filipek
Paweł Harasim
Piotr Rusek
Wojciech Stępień
Tamara Jadczyszyn
nr katalogowy: 100399
10.15199/62.2016.8.36
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-1
Transfer wiedzy jako jeden z procesów zarządzania wiedzą w organizacji funkcjonującej w warunkach GOW
Sylwia SAGAN
nr katalogowy: 124632
10.15199/46.2020.1.2
wiedza
zarządzanie wiedzą
transfer wiedzy
dzielenie się wiedzą
knowledge
knowledge management
knowledge transfer
knowledge sharing
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2017-5
Two-dimensional modeling RF glow discharge at low pressure
Elhadj HABEL
Benyssaad KRALOUA
Ali HENNAD
nr katalogowy: 105422
10.15199/48.2017.05.08
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-9
Modele i metody kolorowania grafów. Część I
Marek KUBALE
nr katalogowy: 55506
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-11-12
Roczny (tematyczny) spis treści 2015 r. (pierwsza liczba oznacza numer "PZM", druga stronę)
nr katalogowy: 95186
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-6
Badanie wpływu konfekcjonowania na właściwości fizyczne emulsji kosmetycznych
Elżbieta Sobiecka
Piotr Jaśniewskia
Kamila Szymańska
Piotr Owczarz
Tomasz P. Olejnik
nr katalogowy: 126688
10.15199/62.2020.6.25
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-6
Badanie wpływu konfekcjonowania na właściwości fizyczne emulsji kosmetycznych
Elżbieta Sobiecka
Piotr Jaśniewskia
Kamila Szymańska
Piotr Owczarz
Tomasz P. Olejnik
nr katalogowy: 126688
10.15199/62.2020.6.25
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2024-4
PRZEGLĄD METOD NAMIERZANIA EMITERÓW RADIOWYCH
Karolina BŁASZCZUK
Zbigniew PIOTROWSKI
nr katalogowy: 150422
10.15199/59.2024.4.33
emitery radiowe
kąt nadejścia
kierunek nadejścia
różnica czasu nadejścia
walka radioelektro- niczna
AOA
DOA
electronic warfare
radio emitters
TDOA
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-2
Alternatywne metody przedłużania trwałości żywności niskoprzetworzonej
Małgorzata Sierocka
Michał Świeca
nr katalogowy: 148474
10.15199/64.2024.2.6
żywność niskoprzetworzona
brązowienie enzymatyczne
oksydaza polifenolowa
peroksydaza
utrwalanie żywności
low-processed food
enzymatic browning
polyphenol oxidase
peroxidase
food preservation
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2018-6
Narzuty wydajnościowe Data Distributions Services w warstwie middleware Internetu Rzeczy
Piotr Misiowiec
Zbigniew Szymański
nr katalogowy: 114607
10.15199/13.2018.6.5
Internet of Things
Data Distribution Services
Internet of Things
Data Distribution Services
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2019-2
OSADZANIE I EKSTRAKCJA SKRYTYCH DANYCH W SEKWENCJI WIDEO NAZIEMNEJ TELEWIZJI CYFROWEJ
Piotr Lenarczyk
Zbigniew Piotrowski
nr katalogowy: 118839
10.15199/13.2019.2.10
steganoanaliza
sygnał wideo
DVB-T
algorytm sygnałowy
steganografia
steganoanalysis
video signal
DVB-T
signal algorithm
steganography
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2019-1
Efektywne przetwarzanie i integracja dużych zbiorów danych w środowisku Hadoop
Paweł DRZYMAŁA
Henryk WELFLE
Agnieszka DRZYMAŁA
nr katalogowy: 117945
10.15199/48.2019.01.08
Big Data
Hadoop
HDFS
Hive
Pig Latin
Spark.
Big Data
Hadoop
HDFS
Hive
Pig Latin
Spark..
AURA 2021-6
Porównanie rezultatów wyznaczania silnie zmienionych i sztucznych części wód rzecznych w Polsce w II i III cyklu planistycznym
Jerzy GRELA
Rafał KOKOSZKA
Paweł MADEJ
Magdalena STĘPIEŃ
nr katalogowy: 132002
10.15199/2.2021.6.2
jednolita część wód powierzchniowych
analizy planistyczne
wyznaczanie silnie zmienionych i sztucznych części wód powierzchniowych
przekształcenia hydromorfologiczne
Ramowa Dyrektywa Wodna
surface water body
planning analyses
designation of heavily modified and artificial surface water bodies
hydromorphological transformations
Water Framework Directive
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2019-1
METALE NIEŻELAZNE Z DNA OCEANÓW - NOWE ŹRÓDŁO SUROWCÓW DLA POLSKI?
ANDRZEJ PAULO
STANISŁAW WOŁKOWICZ
nr katalogowy: 118355
10.15199/67.2019.1.1
metale nieżelazne
siarczki
górnictwo oceaniczne
Atlantyk
non-ferrous metals
sulfides
deep-sea mining
Atlantic
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2017-6
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
nr katalogowy: 108480
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-10
technika na co dzień
nr katalogowy: 71643
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-25
Mleko z supermarketu
Ewa Mańkiewicz-Cudny
nr katalogowy: 48517
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-19
Dużo nas
nr katalogowy: 30933
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Jak rozwijać pracownika - narzędzia Część 1: Spojrzenie na rozwój...i pierwsze narzędzia
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 90359
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-5
Czerstwienia pieczywa – czy można tego uniknąć?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 148547
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2018-11
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
nr katalogowy: 117369
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-1
Charakterystyka i wykorzystanie kulinarne makaronów orientalnych
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 81774
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2020-6
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
nr katalogowy: 126966
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Jak przygotować się na konsumenta przyszłości w swojej cukierni?
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 133662
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2017-7
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
nr katalogowy: 108485
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2019-10
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
nr katalogowy: 122932
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2015-9
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
nr katalogowy: 92942
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
UniCarriers zmienia się w TCM
nr katalogowy: 138575
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Młyn w środku miasta
nr katalogowy: 132757
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-4
Młyn w środku miasta
nr katalogowy: 132885
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-10
Wybrane zgłoszenia patentowe z dziedziny chemii (wg Biuletynu Urzędu Patentowego nr 10–12 z 2021 r.)
Mirosława Koperska
nr katalogowy: 134201
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-8
Inteligencja emocjonalna w biznesie
Justyna Oleksy
nr katalogowy: 109017
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2014-4
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
nr katalogowy: 83574
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2014-1
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
nr katalogowy: 88765
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-12-13
Czy Polak się boi atomu
nr katalogowy: 60500
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-2-3
Gdzie nos, gdzie tabakiera
nr katalogowy: 103866
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2014-2
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
nr katalogowy: 82499
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2023-2
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
Marcin Knapiński
nr katalogowy: 143955
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-6
Przegląd zgłoszeń Patentowych
Miroslawa Koperska
nr katalogowy: 6589
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-6
System CARVER+Shock
Małgorzata WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 36173
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-12
Dlaczego chleb się kruszy?
Józef Ziółkowski
nr katalogowy: 72844
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Konkurs win polskich
nr katalogowy: 150015
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Felieton Jakość i Ergonomia. W co się bawić?
Ewa GÓRSKA
nr katalogowy: 86472
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
Otwarte głowy - uczenie się w firmie
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 78894
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2017-2
WYBRANE ZGŁOSZENIA PATENTOWE Z DZIEDZINY METALI NIEŻELAZNYCH (WG BIULETYNU URZĘDU PATENTOWEGO NR 26 Z 2016 R. I NR 1 Z 2017 R. )
nr katalogowy: 104041
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-14-15
Przede wszystkim e-usługi
Tadeusz Szafarz
nr katalogowy: 46610
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-9
42. Krasnostawskie Chmielaki już za nami
Marek Skomra
nr katalogowy: 71054
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-7
Liczy się człowiek
Robert Kozela
nr katalogowy: 121239
AURA 2017-3
Misterium
Olgierd WIECZOREK
nr katalogowy: 104473
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-1
Witanie się i podawanie ręki
Wojciech S. Wocław
nr katalogowy: 96230
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Gastronomiczne inspiracje
nr katalogowy: 142950
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-4
NOWY wymiar rozlewu WODY
nr katalogowy: 144726
AUTO MOTO SERWIS 2021-3
Przez Internet
Ryszard Polit
nr katalogowy: 134511
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-7
Potrzebni społecznicy
Elżbieta Bożejewicz
nr katalogowy: 60913
SZKŁO I CERAMIKA 2013-4
SZKLANY KRYSZTAŁ
DARIUSZ OSIŃSKI
nr katalogowy: 78429
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-9
Z historii Towarzystw Technicznych (22) Kiedy pojawili się technicy w Polsce?
Bronisław Hynowski
nr katalogowy: 133353
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2008-2
Zabawa z dźwiękiem
Jerzy Kosieradzki
nr katalogowy: 33365
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-5
Nie zmuszam się do niczego
Robert Kozela
nr katalogowy: 35453
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-2
Między rękopisem a komputerem
nr katalogowy: 130285
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-2
Między rękopisem a komputerem
nr katalogowy: 130285
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-9
Wypromuj się! Działania promocyjne
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 18466
OPAKOWANIE 2018-8
TAROPAK 2018 coraz bliżej!
nr katalogowy: 115543
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-10
Współczesne organizacje a zaspokajanie potrzeb klientów
Marek Bugdol
nr katalogowy: 71527
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2015-4
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
nr katalogowy: 90727
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2005-7-8
Etyka w naszym życiu
Jerzy Kosieradzki
nr katalogowy: 8841
AUTO MOTO SERWIS 2021-3
Przez Internet
Ryszard Polit
nr katalogowy: 134511
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2007-11
Nowe możliwości kształtowania budowy powłoki ochronnej w procesie cynkowania zanurzeniowego
DARIUSZ KOPYCIŃSKI
EDWARD GUZIK
nr katalogowy: 31577
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-19
Klub Złotego Inżyniera
Ewa Mańkiewicz-Cudny
nr katalogowy: 30935
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-9
Błąd przy obsłudze frezarki
Jerzy Szewczyk
nr katalogowy: 29790
GAZETA CUKROWNICZA 2007-7
Nadeszła pora przekazania dziedzicom dorobku pokoleń
Edmund W. Waleriańczyk
nr katalogowy: 27982
AURA 2007-7
Żywe "martwe drewno"
KRZYSZTOF CHRZĄSTEK
nr katalogowy: 27681
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-12
Chleba naszego...poprzedniego
Franciszek Kładź
nr katalogowy: 40324
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-12
A+A Europa nadaje ton w bhp
Robert Kozela
nr katalogowy: 81178
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-11
Spotkanie "U Tkacza"
KAZIMIERZ KUBIAK
nr katalogowy: 123407
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-5
Wydarzenia
nr katalogowy: 91152
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-2
Dać myśleniu szansę
nr katalogowy: 130307
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Jak przygotować się na konsumenta przyszłości w swojej cukierni?
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 133662
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-6
Międzynarodowa konferencja naukowo-techniczna XXVI Polsko-Czesko-Słowackie Dni Geodezji
Teresa Rżanek-Kmiecik
nr katalogowy: 137757
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-2
Kawałek plastiku znaleziony w serniku?
Ewelina Kasprzyk
nr katalogowy: 50148
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2009-4
III HOGATA
Paweł Mytnik
nr katalogowy: 42433
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-1
Sukces Kindlerów
EMILIA KAŁUDA
nr katalogowy: 41051
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-16
Maszyny uczące się
Ryszard Tadeusiewicz
nr katalogowy: 46631
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2009-9
Konferencje i Sympozja
JERZY KOSIERADZKI
nr katalogowy: 46529
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Inwestycje w dobie pandemii – kompleksowe projekty oraz kompleksowe wykonanie
nr katalogowy: 129431
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-3
Połączenia w prefabrykowanych drewnianych budynkach szkieletowych
Rafał Roszczyc
Tomasz Szczesiak
nr katalogowy: 142384
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-3
Połączenia w prefabrykowanych drewnianych budynkach szkieletowych
Rafał Roszczyc
Tomasz Szczesiak
nr katalogowy: 142384
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-6
Od redakcji
Jerzy Klimczak
nr katalogowy: 132132
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-2-3
Rok upadłości
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 65871
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-9
W Polsce rośnie nacisk na zapewnienie bezpieczeństwa pracy
nr katalogowy: 100799
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-6
Od redakcji
Jerzy Klimczak
nr katalogowy: 132132
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-2
Niechciane private labels mają się dobrze
Izabela Bohdan-Talmont
nr katalogowy: 73957
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2015-6
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
nr katalogowy: 92152
AURA 2011-3
Wydarzyło się naprawdę
Paweł WIŚNIEWSKI
nr katalogowy: 57934
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-10
Prawie wszystko o ziarnie gryki i jej przetworach
nr katalogowy: 54861
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-6
Rubinowy Węgiel Brunatny Wypoczywać i leczyć się - oto koncept, z którego zrodził się cały sanatoryjny przemysł
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 18538
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-8
Wybrane zgłoszenia patentowe z dziedziny chemii - (wg Biuletynu Urzędu Patentowego, nr 10 i 11 z 2013 r.)
nr katalogowy: 78572
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2019-1
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
nr katalogowy: 118366
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2015-10
Wybrane technologie budowy mieszkalnych budynków pasywnych Część 1. Założenia budowlane
DAWID TĄTA
HENRYK FOIT
nr katalogowy: 94242
10151.9/99.2015.10. 2
DOZÓR TECHNICZNY 2024-5
Rola sztucznej inteligencji w branży dźwigowej
Grzegorz Baca
nr katalogowy: 150942
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-6
Charakterystyka i zastosowanie mąki z ziaren roślin strączkowych
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 52050
GOSPODARKA WODNA 2020-3
List do Redakcji i Czytelników "Gospodarki Wodnej" w sprawie przeciwdziałania zmianom klimatu
Marek Jarosław Łoś
nr katalogowy: 125417
ODZIEŻ 2007-6
Wiedeń - każdy strój dozwolony
Sandra Kelcz
nr katalogowy: 32145
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Od gastronomii do piekarstwa
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 36576
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-12
Zwiększa się zainteresowanie BIM w Polsce
Jacek Janota-Bzowski
nr katalogowy: 103274
AUTO MOTO SERWIS 2022-2
Od redakcji
Rafał Dmowski
nr katalogowy: 136668
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2017-11
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
nr katalogowy: 110886
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
Żeby tak się chciało, jak się nie chce
nr katalogowy: 71388
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-2
Czym jest zmiana?
nr katalogowy: 125856
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-3
Narzędziownia menedżera Część 1- Inwestycja, akcja marketingowa, optymalizacja kosztów..., czyli jak zaplanować projekt (cz. 1)
nr katalogowy: 104273
AUTO MOTO SERWIS 2020-1
Bez prądu ani rusz
nr katalogowy: 135387
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-5
Wpływ wybranych nanododatków na cechy reologiczne samozagęszczającej się mieszanki betonowej
Paweł Niewiadomski
Andrzej Ćwirzeń
Jerzy Hoła
nr katalogowy: 105667
10.15199/33.2017.05.31
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-12
Wprowadzenie do zarządzania cenami
Maciej Kraus
Maciej Kroenke
nr katalogowy: 72895
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Zarażanie przynoszące korzyści - marketing wirusowy
nr katalogowy: 93325
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-6
Sztafeta gospodarności
Anna Bielska
nr katalogowy: 104747
AURA 2010-3
Usuwanie CO2 przez zatłaczanie pod ziemię
EDWARD GARŚCIA
nr katalogowy: 50269
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-8
AKTUALNOŚCI
nr katalogowy: 47217
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-19
WYNALAZCZYNI 2011 - Kandydatka
nr katalogowy: 63137
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-8
Ginące pszczoły
Henryk Piekut
nr katalogowy: 119656
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Inwestycje w dobie pandemii – kompleksowe projekty oraz kompleksowe wykonanie
nr katalogowy: 129431
AURA 2022-9
Rozważania przy bagiennym stole
Piotr DOMBROWSKI
nr katalogowy: 139421
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-3
Targowe spotkania branży spożywczej w Poznaniu
nr katalogowy: 50738
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-4
Ślady
nr katalogowy: 57662
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH