Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-4
Dzielenie się wiedzą wg psychologii ewolucyjnej i ekonomii behawioralnej
Jan Fazlagić
nr katalogowy: 58752
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-3
Dzielenie się wiedzą i transfer wiedzy we współczesnej organizacji
Elżbieta SKRZYPEK
Sylwia SAGAN
nr katalogowy: 149868
10.15199/46.2024.3.1
zarządzanie wiedzą
dzielenie się wiedzą
transfer wiedzy
knowledge management
knowledge sharing
knowledge transfer
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2015-6
Najzdolniejsi studenci geodezji z całej polski spotkali się w Rzeszowie
Jolanta Ptaszek
nr katalogowy: 91883
GOSPODARKA WODNA 2015-6
INFORMACJE NOWOŚCI INFORMACJE
nr katalogowy: 91845
OPAKOWANIE 2012-12
Nowoczesne opakowania bazujące na druku cyfrowym
nr katalogowy: 73618
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
FOOD TECH MASTERS - Szkoła Technologii Żywności firmy Pavan - edycja 2014
nr katalogowy: 85529
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-11
Inwestycja w ludzi to najlepsza inwestycja
nr katalogowy: 87335
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-7
FOOD TECH MASTERS - Szkoła Technologii Żywności firmy Pavan - edycja 2014
nr katalogowy: 85273
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-1
Transfer wiedzy jako jeden z procesów zarządzania wiedzą w organizacji funkcjonującej w warunkach GOW
Sylwia SAGAN
nr katalogowy: 124632
10.15199/46.2020.1.2
wiedza
zarządzanie wiedzą
transfer wiedzy
dzielenie się wiedzą
knowledge
knowledge management
knowledge transfer
knowledge sharing
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-8
Seminarium naukowo-techniczne „Ocena stanu izolacji wysokonapięciowych urządzeń elektro– energetycznych na podstawie pomiaru WNZ "
Tomasz Bednarczyk
nr katalogowy: 144491
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-2
Edukacja to ciągłe monitorowanie zmian technologicznych
A. Andruszkiewicz
nr katalogowy: 130577
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Zdrowe "małe co nieco" dla dzieci
nr katalogowy: 115018
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-10
Pełnomocnik ds. jakości w procesie zarządzania wiedzą
Andrzej S. Polak
nr katalogowy: 87074
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-2
Edukacja to ciągłe monitorowanie zmian technologicznych
A. Andruszkiewicz
nr katalogowy: 130577
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Kompetencje menedżera. Kompetencje osobiste menedżera (1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 133284
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Kompetencje menedżera. Kompetencje osobiste menedżera (1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 133284
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Czynniki determinujące potrzebę wdrożenia e-learningu przemysłowego w polskim przedsiębiorstwie sektora chemicznego
Sylwia Łukaszczykiewicz
nr katalogowy: 140035
10.15199/62.2022.10.5
przedsiębiorstwo chemiczne
e-learning
przemysł
wdrożenie
chemical company
e-learning
industry
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Czynniki determinujące potrzebę wdrożenia e-learningu przemysłowego w polskim przedsiębiorstwie sektora chemicznego
Sylwia Łukaszczykiewicz
nr katalogowy: 140035
10.15199/62.2022.10.5
przedsiębiorstwo chemiczne
e-learning
przemysł
wdrożenie
chemical company
e-learning
industry
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Czynniki determinujące potrzebę wdrożenia e-learningu przemysłowego w polskim przedsiębiorstwie sektora chemicznego
Sylwia Łukaszczykiewicz
nr katalogowy: 140035
10.15199/62.2022.10.5
przedsiębiorstwo chemiczne
e-learning
przemysł
wdrożenie
chemical company
e-learning
industry
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Czynniki determinujące potrzebę wdrożenia e-learningu przemysłowego w polskim przedsiębiorstwie sektora chemicznego
Sylwia Łukaszczykiewicz
nr katalogowy: 140035
10.15199/62.2022.10.5
przedsiębiorstwo chemiczne
e-learning
przemysł
wdrożenie
chemical company
e-learning
industry
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Czynniki determinujące potrzebę wdrożenia e-learningu przemysłowego w polskim przedsiębiorstwie sektora chemicznego
Sylwia Łukaszczykiewicz
nr katalogowy: 140035
10.15199/62.2022.10.5
przedsiębiorstwo chemiczne
e-learning
przemysł
wdrożenie
chemical company
e-learning
industry
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-4
Dzielarkę SLIM - perfekcyjne dzielenie
nr katalogowy: 4846
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-1
Simply Hops - dzielimy się z craftowcami naszą pasją
nr katalogowy: 103484
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Bułka bułce (nie)równa
Tomasz Guderski
nr katalogowy: 55248
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-4
Symbol, przysmak i samo zdrowie
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 25256
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-7
Drzwi przeciwpożarowe w budynkach użyteczności publicznej
L. Myrda
nr katalogowy: 2615
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Wydarzenie w Credinie
Marek Perzyński
nr katalogowy: 110303
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-7
Dzielenie próbki podstawą dobrej analizy
nr katalogowy: 92244
AURA 2022-8
Jak sprawnie wymieniać się dobrami i usługami bez gotówki
Piotr KRUPA
nr katalogowy: 138765
OPAKOWANIE 2011-6
PrintCity: dodaj wartości swym opakowaniom
TOMASZ KRAWCZAK
nr katalogowy: 60132
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Olej parafinowy
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 23759
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-6
Zarządzanie wiedzą czas na refleksję
Jan FAZLAGIĆ
nr katalogowy: 36172
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-2
O aspektach i kontekście zarządzania wiedzą
Bogusz Mikuła
nr katalogowy: 3468
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-3
Systematyzacja pojęć związanych z zarządzaniem wiedzą
Amir Fazlagić
nr katalogowy: 11459
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2007-11
DZIELENIE BEZODPADOWE METALOWYCH PRĘTÓW OKRĄGŁYCH
ARKADIUSZ TOFIL
ZBIGNIEW PATER
nr katalogowy: 31339
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Kompetencje menedżera. Cz. 5. Społeczne kompetencje menedżera (4)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 129968
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-2
Zarządzanie wiedzą jako wymóg współczesności
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 82386
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-21-22
Pneumatyka
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 80501
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-12
Kręciołek
Ryszard RUS
nr katalogowy: 123816
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-2
Dzień dobrego chleba
nr katalogowy: 4776
OPAKOWANIE 2023-4
Nowe rozdanie targów Packaging Innovations
nr katalogowy: 143039
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-8
Saperski fach
nr katalogowy: 48461
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2009-1
Dzielenie, czyli na dwoje babka wróżyła
Witold Graboś
nr katalogowy: 41033
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-10
Geofelietonowym piórem profesora Adamczewskiego
Tomasz BUDZYŃSKI
nr katalogowy: 150811
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
Pokaz Umiejętności Uczniowskich w Zawodzie Piekarz
Anna Nitschke
nr katalogowy: 113451
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-7
Istota i koncepcje zarządzania wiedzą w przedsiębiorstwie
Jan Macias
nr katalogowy: 60984
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-2
Zarządzanie wiedzą w obsłudze klienta - wyniki badań
Adam Skrzypek
nr katalogowy: 89445
10.15199/46.2015.2.2
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-9
Zarządzanie wiedzą a tworzenie oprogramowania
Karol CHRABAŃSKI
nr katalogowy: 38303
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-1
Varia
nr katalogowy: 23277
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-10
Klient - współtwórca marki
nr katalogowy: 87306
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-2
Wpływ zarządzania na jakość i konkurencyjność organizacji
Adam SKRZYPEK
nr katalogowy: 41781
AUTO MOTO SERWIS 2021-1
Czy pompa płynu chłodzącego z regulowanym wydatkiem może stwarzać problemy eksploatacyjne?
nr katalogowy: 134562
OPAKOWANIE 2018-4
W poszukiwaniu doskonałości
nr katalogowy: 113119
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Zarządzanie wiedzą w wielkotonażowych procesach produkcji nawozów saletrzanych oparte na innowacyjnym narzędziu
Dawid Hajduga
nr katalogowy: 140026
10.15199/62.2022.10.18
zarządzanie wiedzą
wielkotonażowe procesy produkcji
nawozy saletrzane
proces wytwarzania nawozów saletrzanych
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Zarządzanie wiedzą w wielkotonażowych procesach produkcji nawozów saletrzanych oparte na innowacyjnym narzędziu
Dawid Hajduga
nr katalogowy: 140026
10.15199/62.2022.10.18
zarządzanie wiedzą
wielkotonażowe procesy produkcji
nawozy saletrzane
proces wytwarzania nawozów saletrzanych
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2005-3
Bądź zawodowcem - Atlas
nr katalogowy: 15464
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Moja misja to dzielenie się doświadczeniem z innymi
nr katalogowy: 97854
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-12
Zapisy w zarządzaniu wiedzą
Andrzej S. Polak
nr katalogowy: 3631
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-1
Sprawozdanie z XIX Konferencji Naukowej zorganizowanej przez Studenckie Koło Zarządzania Jakością i Wiedzą UMCS w Lublinie
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 130127
OPAKOWANIE 2023-4
Nowe rozdanie targów Packaging Innovations
nr katalogowy: 143039
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Zarządzanie wiedzą w wielkotonażowych procesach produkcji nawozów saletrzanych oparte na innowacyjnym narzędziu
Dawid Hajduga
nr katalogowy: 140026
10.15199/62.2022.10.18
zarządzanie wiedzą
wielkotonażowe procesy produkcji
nawozy saletrzane
proces wytwarzania nawozów saletrzanych
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-4
IV Ogólnopolska Konferencja Naukowa Innowacyjne Oblicza Przemysłu Włókienniczego
Aleksandra Rosłonek
Katarzyna Drużdż
Kinga Brzoza-Malczewska
nr katalogowy: 133266
OPAKOWANIE 2021-1
New Aerodinamica: firma rodzinna pod każdym względem
nr katalogowy: 130139
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-9
Integracja - słowo znane, nie praktykowane
Kazimierz Kubiak
nr katalogowy: 79285
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-11
Opakowania w Krakowie – 16. edycja Packaging Innovations
nr katalogowy: 151660
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-5
Dalszy ciąg uwag o sytuacji polskich rzemieślników-lodziarzy
Rajmund Kawalec
nr katalogowy: 4909
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
W opinii pracowników
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 30194
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Kompetencje menedżera. Cz. 5. Społeczne kompetencje menedżera (4)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 129968
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-4
BHP W SIECI
nr katalogowy: 67090
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-2
Założenia do konstruowania systemów wiedzy w chemicznych laboratoriach badawczych
Bożena Gajdzik
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 49677
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
Spotkania rzemieślników z dziećmi
nr katalogowy: 60039
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Budowanie kapitału wiedzy
Magdalena WRÓBEL
Zbigniew WOŹNIAK
nr katalogowy: 43973
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-11
VARIA
nr katalogowy: 94700
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-1
RECENZJE
nr katalogowy: 18261
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2009-6
Proces zarządzania wiedzą w systemach bezpieczeństwa i higieny pracy na przykładzie przedsiębiorstwa hutniczego
BOŻENA GAJDZIK
STANISŁAW BOROWIK
nr katalogowy: 44817
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2010-6
Z działalności FIGu
Marcin Karabin
nr katalogowy: 52400
AURA 2018-2
Superwizja dla nauczycieli Wspólne rozwiązywanie problemów dydaktyczno-wychowawczych
nr katalogowy: 112103
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-7
Dzień Jakości na Wydziale Ekonomicznym UMCS - konferencja naukowa
nr katalogowy: 3563
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-1
VARIA
nr katalogowy: 40668
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-10
Konferencja w Kazimierzu
nr katalogowy: 3608
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-3
Praca kołem się toczy
EWA Górska
nr katalogowy: 89970
AURA 2022-8
Jak sprawnie wymieniać się dobrami i usługami bez gotówki
Piotr KRUPA
nr katalogowy: 138765
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-4
Systemy zarządzania bezpieczeństwem informacji- założenia i projektowanie
Bolesław Szomański
nr katalogowy: 3501
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-10
Poczta na bieżąco
nr katalogowy: 19591
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-11
Tea & coff ee. Herbata - afrykańskie bogactwo
Renata Zawadzka Ben-Dor
nr katalogowy: 22158
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-20
Niedoceniana FMEA
nr katalogowy: 22166
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Rola mistrza w kształceniu młodej kadry
Wojciech Kandulski
nr katalogowy: 5074
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-1
VARIA
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 96204
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-3
Pavan Group na targach Interpack 2017
nr katalogowy: 106437
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-6
Przetwórstwo surowców łącznotkankowych na żelatynę w zakładach mięsnych
Jan Guziński
nr katalogowy: 1633
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-7-8
SECO/WARWICK organizuje e-SEMINARIUM 4.0
nr katalogowy: 127531
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-7-8
SECO/WARWICK organizuje e-SEMINARIUM 4.0
nr katalogowy: 127531
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Optymalizacja kosztów w piekarni i cukierni
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 131658
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Z dobrego wyciśniesz więcej
nr katalogowy: 5060
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-6
Hierarchizacja zagadnień w procesach zarządzania wiedzą – w świetle opublikowanych artykułów w bazie SCOPUS
Grzegorz OSMÓLSKI
nr katalogowy: 132341
10.15199/46.2021.6.2
analiza słów kluczy
zarządzanie wiedzą
kultura organizacji
modelowanie procesów
optymalizacja procesów
keyword analysis
knowledge management
organizational culture
process modeling
process optimization
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-6
Hierarchizacja zagadnień w procesach zarządzania wiedzą – w świetle opublikowanych artykułów w bazie SCOPUS
Grzegorz OSMÓLSKI
nr katalogowy: 132342
10.15199/46.2021.6.2
analiza słów kluczy
zarządzanie wiedzą
kultura organizacji
modelowanie procesów
optymalizacja procesów
keyword analysis
knowledge management
organizational culture
process modeling
process optimization
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-6
VIII konferencja na temat zarządzania przez jakość
Zbigniew KŁOS
Karolina LATOWSKA
nr katalogowy: 3542
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2005-3
Płyty Sopro - sposób na trudne podłoża
MAREK GŁOWACKI
nr katalogowy: 15462
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-2
Kto jest kim w ochronie pracy Jolanta Olejko
nr katalogowy: 40
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-10
Zarządzanie jakością i zarządzanie wiedzą - płaszczyzny współdziałania w organizacji
Tomasz Kołakowski
Edyta Tabaszewska
nr katalogowy: 21920
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-11
Zarządzanie wiedzą w realizacji projektów badawczych
Andrzej S. Polak
nr katalogowy: 88612
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-6
Wirtualna Akademia DAFA
nr katalogowy: 126771
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
Butle Freshline Plus i mieszanki gazów Air Products zapewniają dobrą atmosferę dla żywności
nr katalogowy: 78775
AURA 2024-11
Dzień Jeża
Marek Tomaka
nr katalogowy: 151504
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2004-9
Kolejne etapy w rozwoju firmy TFP - prezentuje Paweł Rogalka, dyrektor generalny TFP Sp. z o.o.
nr katalogowy: 4655
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-3
Zapraszamy na konferencję ATESTU!
nr katalogowy: 136648
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Kremy w cukiernictwie
nr katalogowy: 143455
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-3
Komunikacja marketingowa przedsiębiorstw
Joanna Kuzincow
nr katalogowy: 97373
10.15199/65.2016.3.3
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-3
Zapraszamy na konferencję ATESTU!
nr katalogowy: 136648
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-12
Spotkanie byłych partnerów
nr katalogowy: 72975
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Wydarzenia
nr katalogowy: 138814
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
Wady ciasta pszennego
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 59324
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-4
IV Ogólnopolska Konferencja Naukowa Innowacyjne Oblicza Przemysłu Włókienniczego
Aleksandra Rosłonek
Katarzyna Drużdż
Kinga Brzoza-Malczewska
nr katalogowy: 133266
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-12
Wykorzystanie układu FPAA w laboratorium przetwarzania sygnałów dla studentów kierunku inżynieria biomedycznych
DAMIAN GRZECHCA
JERZY RUTKOWSKI
nr katalogowy: 56720
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-5
Bezpiecznie jak - na transformatorze
Jarosław Zaręba
nr katalogowy: 25823
AURA 2007-3
Świecki gotyk
WIKTOR ZIN
nr katalogowy: 24701
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-12
Nowości
nr katalogowy: 72891
AURA 2018-8
Oszustwa ekologiczne
Tomasz Żylicz
nr katalogowy: 115303
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Chleb z Nałęczowa
Zbigniew Miazga
nr katalogowy: 27781
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-2
Listy do redakcji
nr katalogowy: 82457
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-11
Służba bhp 4.0
nr katalogowy: 140291
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-2
Due diligence nieruchomości Geodeta doradcą inwestora?
Adrian HOŁUB
Rafał RYCHLICKI
nr katalogowy: 141771
OPAKOWANIE 2008-5
Zielone wykłady ProLogis w Wyższej Szkole Logistyki
nr katalogowy: 35316
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-7
Wojaże Księżyca
Jan Desselberger
nr katalogowy: 25061
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Pod Tężniami
DOMINIKA MATUSZAK
nr katalogowy: 34398
OPAKOWANIE 2015-3
WSTĘP
nr katalogowy: 90321
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-2
INOX - dzianina antystatyczna - nowość dedykowana dla odzieży ochronnej i zawodowej
nr katalogowy: 33464
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-4
Na 13. konferencję ATESTU zapraszamy w czerwcu do Krakowa
nr katalogowy: 137114
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-11
Złote Szelki 2014
Zofia Lejko
nr katalogowy: 87854
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-11
Bardzo krótki oddech
Irena Fober
nr katalogowy: 113963
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-3
Macho w szklanej klatce
nr katalogowy: 33561
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-25
Mnożenie kapitału intelektualnego
Anna Bielska
nr katalogowy: 31865
SZKŁO I CERAMIKA 2007-5
Nowoczesne produkty sandomierskiej fabryki szyb samochodowych
ANNA SYTA
nr katalogowy: 30511
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
O gigantach w piekarstwie
Jan Oleksy
nr katalogowy: 37333
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-11
Nie PAN-ują nad majątkiem
Henryk Piekut
nr katalogowy: 35940
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Z nową wiedzą w nowy sezon
nr katalogowy: 34913
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-4
Szklarska Poręba - Jelenia Góra 2008
Weronika Grochowska
nr katalogowy: 34768
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Sirha - targi pod znakiem cateringu
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 25224
OPAKOWANIE 2016-2
Jak wydobyć ostatnią kroplę
nr katalogowy: 96965
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
CHOCOLAT, czyli ryk dzikiego kota w belgijskiej dżungli czekoladowych butików
Beata Marchand
nr katalogowy: 86257
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Musisz to mieć
nr katalogowy: 18584
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Hotel Meeting już za nami!
nr katalogowy: 114529
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-7-8
Zawód inżynier
JERZY KOSIERADZKI
nr katalogowy: 27964
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
Słodki projekt
nr katalogowy: 80105
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-4
Wektory BHP Intersafe & DNV – Forum Praktyków
nr katalogowy: 142609
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-6
Jubileuszowa XXX Ogólnopolska Olimpiada Wiedzy Elektrycznej i Elektronicznej
nr katalogowy: 21093
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-2
Między wiedzą a praktyką
hp
nr katalogowy: 5208
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-2
Seminarium w łańcuckim Transsystemie
nr katalogowy: 3480
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-8
Co wy wiecie o segregacji
fi
nr katalogowy: 13076
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Optymalizacja kosztów w piekarni i cukierni
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 131658
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Kuchnia poetycka
DOMINIKA MATUSZAK
nr katalogowy: 33379
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-10
Bezpiecznie i ciepło z termoizolacją PIR firmy EcoTherm
nr katalogowy: 30624
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-10
Tradycyjny smak z jednego garnka...
nr katalogowy: 39102
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
ADM ogłasza nominacje w dywizji kakao
nr katalogowy: 37401
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-1
Ratuj się, kogo stać!
Wiesław W. Jędrzejczak
nr katalogowy: 103347
CHŁODNICTWO 2023-3
Pojazdy chłodnie i ich użytkowanie
nr katalogowy: 143896
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-2
Rozwijanie biznesu
K. Kubiak
nr katalogowy: 19938
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-10
Traceability - mało znany przepis
nr katalogowy: 12802
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-11
Tajniki sous vide
nr katalogowy: 72217
OPAKOWANIE 2022-5
Packaging Innovations: trendy i wiedza na targach B2B
nr katalogowy: 137819
GOSPODARKA WODNA 2006-12
POLSKIE SZLAKI ŻEGLOWNE
Wojciech Kuczkowski
nr katalogowy: 22728
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-3
Narażenie na bioaerozol w szkolnej sali gimnastycznej
Józef S. Pastuszka
nr katalogowy: 91
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2005-11
Wybrane zagadnienia z rozwoju wiedzy w przedsiębiorstwie hutniczym
GAJDZIK B.
nr katalogowy: 9989
OPAKOWANIE 2011-3
Projektowanie 3D w trójwymiarowym świecie
nr katalogowy: 58439
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-25-26
Wielkoobszarowa inwentaryzacja stanu lasów
nr katalogowy: 103045
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
XIX Ogólnopolski Turniej Cukierniczy im. Wojciecha Kandulskiego
Katarzyna Mojzykiewicz
nr katalogowy: 98584
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-2
Edukacja i świadomość korozyjna
Agnieszka Królikowska
nr katalogowy: 136312
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-7
Co nowego w Klubie Polskie Forum ISO 9000
nr katalogowy: 18155
GOSPODARKA WODNA 2004-6
Niemieckie Towarzystwo Historii Wody
Zdzisław Mikulski
nr katalogowy: 1867
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-5
W Modeście już jesień i zima
nr katalogowy: 13693
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
Ogólnopolski Dzień Edukacji Narodowej w Izbie Rzemieślniczej w Poznaniu
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 12624
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-10
Lesław Zieliński
nr katalogowy: 8220
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-6
Pieniądze z Unii czekają
Robert Kozela
nr katalogowy: 8048
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2023-3
Zielone oblicze Elektrowni Kozienice
nr katalogowy: 142433
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-10
Zarządzanie relacjami z klientem oparte na wiedzy (koncepcja CKM)
Adam Sadowski
nr katalogowy: 3596
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Piekarzu, czy wiesz, że... w wielu piekarniach kierownicy nie wiedzą jak sprawdzić rzeczywistą wydajność pieczywa? Jak zatem rozliczają wykonaną produkcję? Skąd mają wiedzę na temat autentycznego zysku zakładu?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 112486
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-2
Sprawozdanie z XIX Międzynarodowej Konferencji Naukowej pt. "Jakość i logistyka w procesach zarządzania organizacją w gospodarce sieciowej Quality&Logistics"
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 104181
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Sposoby analizowania obrotów w piekarni
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 32302
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Ciesz się życiem
Anna W.
nr katalogowy: 37923
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Żywność bliska naturze
Marta Stus
nr katalogowy: 25196
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-25-26
Sto lat po Koncercie z Naczelnikiem
Ewa mańkiewicz-Cudny
nr katalogowy: 117457
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Owocne spotkania
nr katalogowy: 115020
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Warto być piekarzem!
nr katalogowy: 64989
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Kremy w cukiernictwie
nr katalogowy: 143455
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-2
Projakościowe tendencje przekształceń miedzynarodowych koncernów budowlanych w latach 90. XX wieku
Andrzej BUSZKO
nr katalogowy: 18234
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Linie Alba - nowość w bezstresowej obróbce ciasta francuskiego
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 66211
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Spotkajmy się w Krakowie!
nr katalogowy: 128549
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Szkoły
nr katalogowy: 143116
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
Zdrowie czy przyjemność?
nr katalogowy: 148924
OPAKOWANIE 2023-10
Przemysł opakowaniowy wobec wyzwań rynku
nr katalogowy: 145598
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-11
Kropka nad i Wyjazd gościa z hotelu
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 22047
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-1
Analiza warunków pracy
Wiesław Grześków
nr katalogowy: 7866
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-1
Analiza warunków pracy
Wiesław Grześków
nr katalogowy: 7866
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Chleb z czasów Kopernika
nr katalogowy: 142948
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-10
Sharing economy - wybrane problemy
Elżbieta SKRZYPEK
nr katalogowy: 123123
10.15199/46.2019.10.1
dzielenie się
współdzielenie
gospodarka współdzielenia
sharing
sharing economy
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2018-1
ABB i Kawasaki łączą siły dla rozwoju robotów współpracujących
nr katalogowy: 111773
AUTO MOTO SERWIS 2023-5
Od redakcji
Szymon Kardasz
nr katalogowy: 143554
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2005-2
Skuteczny w każdym CALU
PIOTR IDZIKOWSKI
nr katalogowy: 15438
ELEKTROINSTALATOR 2023-4
WSPARCIE JST PRZEZ PZPO
nr katalogowy: 142984
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2014-2
Drupal as an important part of a knowledge management system
Waldemar KARWOWSKI
Arkadiusz ORŁOWSKI
nr katalogowy: 82698
10.12915/pe.2014.02.24
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH