Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Żywność funkcjonalna - żywność poszukiwana
Marta Stus
nr katalogowy: 18989
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-10
List redaktora naczelnego
nr katalogowy: 21317
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Żywność może być lekiem...
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 96450
AURA 2009-1
Rodzaje wód butelkowanych
TADEUSZ WOJTASZEK
nr katalogowy: 40593
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-9
XYLEM DBA O BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI
nr katalogowy: 122458
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Problemy bezpieczeństwa tłuszczów w Polsce
KRZYSZTOF KRYGIER
nr katalogowy: 34577
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Jedzenie na wynos
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 118023
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-3
Opinie o książce dr n. ekon. Miry Lisieckiej-Biełanowicz pt. "Zarządzanie jakością relacji w organizacjach ochrony zdrowia" Warszawski Uniwersytet Medyczny, Wydawnictwo Difin, Warszawa, 2016, stron 172
nr katalogowy: 104595
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-2
Systemy zapewniania jakości pieczywa
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 74245
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-3
S jak służba medycyny pracy
Małgorzata Paszkowska
nr katalogowy: 136647
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-9
Bezpieczeństwo żywności dla Sawickiego?
nr katalogowy: 54456
OPAKOWANIE 2012-3
Opakowania dla przemysłu spożywczego. Zagrożenia dla bezpieczeństwa żywności i zdrowia konsumenta
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 66357
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
Wzbogacanie mąki pszennej witaminą D sposobem zapobiegania jej niedoborom w organizmie człowieka
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 128446
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
Wzbogacanie mąki pszennej witaminą D sposobem zapobiegania jej niedoborom w organizmie człowieka
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 128446
DOZÓR TECHNICZNY 2024-4
Zwarcie łukowe – problem infrastruktury energetycznej
nr katalogowy: 149694
ELEKTROINSTALATOR 2024-8-9
ZWARCIE ŁUKOWE – PALĄCY PROBLEM INFRASTRUKTURY ENERGETYCZNEJ
nr katalogowy: 150259
AURA 2018-6
Stan środowiska a zdrowie środowiskowe
Kinga BONENBERG
nr katalogowy: 114096
zdrowie środowiskowe
ryzyko zdrowotne
medycyna środowiskowa
skażenie środowiska
polityka redukcji środowiskowych zagrożeń zdrowia
environmental health
health risk
environmental medicine
environmental pollution
policy of reducing environmental hazards to health
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-1
Potrzebne są zmiany w szkoleniach bhp
nr katalogowy: 124502
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Dobre pieczywo to zdrowie
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 137378
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Recenzje
Paweł Nowicki
nr katalogowy: 53614
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2021-11
#SzczegółySąWażne ‒ centrale wentylacyjne i klimatyzacyjne w obiektach służby zdrowia
PAWEŁ OLIJARCZYK
nr katalogowy: 134667
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2021-11
#SzczegółySąWażne ‒ centrale wentylacyjne i klimatyzacyjne w obiektach służby zdrowia
PAWEŁ OLIJARCZYK
nr katalogowy: 134667
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-4
Traceability w systemie informatycznym
nr katalogowy: 43859
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-2
Rola sieci handlowych w zapewnianiu bezpieczeństwa żywnościowego: wyzwania i rozwój możliwości (cz. 1)
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 147271
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Aromaty spożywcze w nowym Rozporządzeniu Ministra Zdrowia dostosowanym do wymogów unijnych
Bolesław HOFFMAN
nr katalogowy: 5072
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Junior-Edu-Żywienie
nr katalogowy: 140918
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-2
Inteligentne środki ochrony indywidualnej: inteligentna ochrona na przyszłość (3)
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 136131
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-6
Inteligentne środki ochrony indywidualnej: inteligentna ochrona na przyszłość (7). Lekcja 148
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 138235
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-12
Znaczenie substancji dodatkowych w produkcji pieczywa (cz. 1). Substancje utleniające i poprawiające aktywność enzymatyczną
ALICJA KAWKA
nr katalogowy: 6476
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Junior-Edu-Żywienie
nr katalogowy: 140918
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-2
Żywność i żywienie w XXI w.
nr katalogowy: 50157
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-7
Inicjatywa Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Producentów Zabezpieczeń Przeciwpożarowych
Zenon Małkowski
nr katalogowy: 61265
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-10
Terroryzm żywnościowy - wytyczne WHO
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 47391
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Właściwa higiena
nr katalogowy: 132101
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-3
Inteligentne środki ochrony indywidualnej: inteligentna ochrona na przyszłość (4)
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 136665
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-7-8
Inteligentne środki ochrony indywidualnej: inteligentna ochrona na przyszłość (8) Lekcja 149
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 138611
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-10
Znaczenie błonnika pokarmowego w diecie człowieka oraz w przetwórstwie mięsa
Joanna Miazek
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 80009
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-12
Dieta bezmięsna - moda czy fanaberia?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 117387
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-10
Przetwory zbożowe - aspekty wzbogacania wartości odżywczej
ALICJA KAWKA
nr katalogowy: 47097
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-12
felieton Jakość i ergonomia - Bezpiecznie i wygodnie
Ewa GÓRSKA
nr katalogowy: 95495
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-5
VARIA
nr katalogowy: 126446
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Opakowania w przemyśle spożywczym - aspekty prawne i nowe trendy
nr katalogowy: 68855
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-5
Doradztwo
Lesław Zieliński
nr katalogowy: 105405
OPAKOWANIE 2019-5
Niemowlęta pod szczególną ochroną
nr katalogowy: 120416
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-2
Znaczenie ekologicznych warzyw i owoców w profilaktyce i leczeniu chorób chronicznych
Ewa Solarska
Marzena Marzec
Marcelina Osińska
Izabela Podgórska-Kryszczuk
nr katalogowy: 112298
10.15199/64.2018.2.1
rolnictwo intensywne
rolnictwo ekologiczne
mikroelementy
związki bioaktywne
warzywa i owoce
znaczenie dla zdrowia
intensive farming
organic farming
micronutriens
bioactive ingredients
vegetables and fruits
important for health
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Wielkanoc
nr katalogowy: 74649
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-10
Substancje chemiczne w żywności jako zagrożenie zdrowotne
Ewa Ochwanowska
Małgorzata Czarny-Działak
Ilona Żeber-Dzikowska
Boże na Wójtowicz
Barbara Gworek
Halina Król
Małgorzata Dziechciaż
Monika Szpringer
Jarosław Chmielewski
nr katalogowy: 122844
10.15199/62.2019.10.17
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-1
Zmiany w rozporządzeniu w sprawie badań i pomiarów czynników szkodliwych dla zdrowia
nr katalogowy: 141332
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-1
Z prasy zagranicznej
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 130023
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-5
Nauczycielski urlop dla poratowania zdrowia po zmianie przepisów
Małgorzata Paszkowska
nr katalogowy: 113792
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-1
Zmiany w rozporządzeniu w sprawie badań i pomiarów czynników szkodliwych dla zdrowia
nr katalogowy: 141332
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-1
Zmiany w rozporządzeniu w sprawie badań i pomiarów czynników szkodliwych dla zdrowia
nr katalogowy: 141332
OPAKOWANIE 2013-12
Deklaracja zgodności i dokumentacja potwierdzająca bezpieczeństwo opakowań do żywności
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 81164
OPAKOWANIE 2013-8
Współczesne opakowania farmaceutyczne
RENATA DOBRUCKA
nr katalogowy: 78681
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-7
Wymagania dotyczące zawartości metali w odpadach w świetle obowiązujących przepisów w zakresie gospodarki odpadami
Dorota Kolasa
Aneta Łukomska
nr katalogowy: 132552
10.15199/62.2021.7.2
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-7
Wymagania dotyczące zawartości metali w odpadach w świetle obowiązujących przepisów w zakresie gospodarki odpadami
Dorota Kolasa
Aneta Łukomska
nr katalogowy: 132552
10.15199/62.2021.7.2
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-7
Wymagania dotyczące zawartości metali w odpadach w świetle obowiązujących przepisów w zakresie gospodarki odpadami
Dorota Kolasa
Aneta Łukomska
nr katalogowy: 132552
10.15199/62.2021.7.2
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-7
Wymagania dotyczące zawartości metali w odpadach w świetle obowiązujących przepisów w zakresie gospodarki odpadami
Dorota Kolasa
Aneta Łukomska
nr katalogowy: 132552
10.15199/62.2021.7.2
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-7
Znaczenie przestrzegania praw pacjenta w szpitalu w ogólnej ocenie placówki medycznej
Sandra KRYSKA
Anna REJ-KIETLA
nr katalogowy: 114876
10.15199/48.2018.7.2
prawa pacjenta
jakość usług zdrowotnych
jakość w ochronie zdrowia
patient rights
quality of health services
quality in health care
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-10
Żywność specjalnego przeznaczenia propozycja zmiany przepisów w UE
Katarzyna Stoś
nr katalogowy: 71975
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-7
Urlop dla poratowania zdrowia nauczyciela akademickiego - po wejściu w życie nowej ustawy
Małgorzata Paszkowska
nr katalogowy: 121240
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-3
Z półki księgarskiej PHYTOCHEMICALS AS LEAD COMPOUNDS FOR NEW DRUG DISCOVERY (Redaktorzy: Chukwuebuka Egbuna, Shashank Kumar, Jonathan C. Ifemeje, Shahira M. Ezzat, Saravanan Kaliyaperumal)
Grzegorz Grynkiewicz
nr katalogowy: 125267
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Jak nie dać się wirusom?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 126609
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-10
Opakowania do żywności Nowe regulacje prawne UE i wymagania w zakresie bezpieczeństwa dla zdrowia
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 63478
AURA 2010-11
System nadzoru nad jakością wody w Wodociągach Krakowskich
Tadeusz BOCHNIA
nr katalogowy: 55309
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Konferencja "Opakowania w przemyśle spożywczym - aspekty prawne i nowe trendy"
nr katalogowy: 69601
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-9
Polisacharydy o działaniu prebiotycznym
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 70534
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-4
Kultura bezpieczeństwa i prewencji zagrożeń to linia horyzontu, do której dążymy wszystkimi możliwymi środkami
nr katalogowy: 97920
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-5
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 98695
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-10
Wybrane zagadnienia wentylacji pożarowej w kontekście ewakuacji
Bogdan Mizieliński
Marek Konecki
nr katalogowy: 87555
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-8
Zadania medycyny katastrof
Zbigniew Kopański
Lucyna Wentrys
Aneta Cichosz
Joanna Jonek-Lewandowska
nr katalogowy: 53557
OPAKOWANIE 2023-10
Zrównoważony rozwój w branży opakowań: ważniejszy niż sądzisz
nr katalogowy: 145612
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-8
Metody badania migracji szkodliwych substancji z opakowań do żywności
KAROL BAL
ZBIGNIEW MIELNICZUK
nr katalogowy: 53873
ELEKTROINSTALATOR 2023-12
OBOWIĄZKI FIRM W ZAKRESIE PIERWSZEJ POMOCY
nr katalogowy: 146487
OPAKOWANIE 2012-7
Kryteria oceny jakości opakowań towarów niebezpiecznych
STEFAN JAKOWSKI
nr katalogowy: 69038
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-11
Sprzedawca pieczywa przyjazny konsumentowi… i piekarzowi
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 151392
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Żywność, zdrowie i pieniądze
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 65289
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-11
Badania czynników szkodliwych
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 360
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-6
Światło jako czynnik szkodliwy dla zdrowia
M. Majka
nr katalogowy: 15644
AURA 2021-5
Znaczenie wirusów w życiu na Ziemi i naszym ludzkim
hab. Piotr SKUBAŁA
nr katalogowy: 131817
10.15199/2.2021.5.3
równowaga w ekosystemach
endogenne wirusy
„poczta genetyczna”
terapia fagowa
balance in ecosystems
endogenous viruses
„genetic mail”
phage therapy
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-5
P jak promocja zdrowia
Teresa Łączkowska
nr katalogowy: 76589
OPAKOWANIE 2010-9
Opakowanie - ważny element konkurencyjności na rynku świeżych owoców i warzyw
Andrzej Hejduk
Tadeusz Cąderek
nr katalogowy: 54386
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-4
Zawartość niklu (Ni) w przetworach zbożowych
Bohdan ACHREMOWICZ
Joanna KASZUBA
Czesław PUCHALSKI
nr katalogowy: 99943
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2010-3
Bezpieczna eksploatacja maszyn i budynków
nr katalogowy: 52649
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-11
Bezpieczeństwo przede wszystkim – bardziej niż kiedykolwiek
nr katalogowy: 134317
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-8
Zagrożenia ze strony owadów
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 53573
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-4
Aspekty legislacyjne związane z zanieczyszczeniem środków spożywczych pierwiastkami szkodliwymi dla zdrowia w świetle prac Komisji Europejskiej
Monika Mania
Małgorzata Rebeniak
Oksana Orshulayk
Ewelina Chabros
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 131435
10.15199/65.2021.4.3
pierwiastki szkodliwe dla zdrowia człowieka
środki spożywcze
najwyższe dopuszczalne poziomy
ustawodawstwo
elements harmful to human health
foodstuffs
maximum permissible levels
legislation
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-4
Aspekty legislacyjne związane z zanieczyszczeniem środków spożywczych pierwiastkami szkodliwymi dla zdrowia w świetle prac Komisji Europejskiej
Monika Mania
Małgorzata Rebeniak
Oksana Orshulayk
Ewelina Chabros
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 131435
10.15199/65.2021.4.3
pierwiastki szkodliwe dla zdrowia człowieka
środki spożywcze
najwyższe dopuszczalne poziomy
ustawodawstwo
elements harmful to human health
foodstuffs
maximum permissible levels
legislation
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2015-12
Koncepcja tekstronicznego systemu do pomiarów funkcji życiowych małych dzieci
Adam JAKUBAS
Ewa ŁADA-TONDYRA
Marcjan Nowak
Monika MARGOL
Agnieszka LIPIŃSKA-OPAŁKA
nr katalogowy: 95266
10.15199/48.2015.12.30
AURA 2024-6
Zielone zmiany konieczne w służbie zdrowia
nr katalogowy: 149237
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-12
Wodorosty morskie źródło pobrania pierwiastków szkodliwych dla zdrowia
Monika Mania
Małgorzata Rebeniak
Tomasz Szynal
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 117678
10.15199/65.2018.12.5
metale ciężkie
wodorosty
najwyższe dopuszczalne poziomy pobrania z dietą
heavy metals
seaweed
maximum levels
dietary intake
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-7
Urlop dla poratowania zdrowia nauczycieli akademickich
Małgorzata Paszkowska
nr katalogowy: 114859
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-7
Architektura obiektów ochrony zdrowia a jakość usług medycznych – na przykładzie lecznictwa psychiatrycznego
Beata ŁABUZ-ROSZAK
Jakub S. BIL
Piotr GORCZYCA
Marek ROSZAK
nr katalogowy: 114875
10.15199/48.2018.7.1
jakość usług medycznych
architektura obiektów ochrony zdrowia
lecznictwo psychiatryczne
quality of health services
architecture of health service buildings
psychiatric services
AURA 2023-5
Nieprzestrzeganie przepisów powinno być surowo karane
Maciej Karczyński
nr katalogowy: 143131
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-10
Komunikat
nr katalogowy: 47659
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-12
Niezdrowo w służbie zdrowia (cz. III)
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 32026
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-11
Dobrowolny Program Znakowania Wartością Odżywczą GDA
nr katalogowy: 31063
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-9
Światowy Dzień FAS w Sejmie - Problem spożycia alkoholu przez kobiety ciężarne tematem dyskusji sejmowej
nr katalogowy: 86638
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Margaryny – tłuszcze do zadań specjalnych
nr katalogowy: 134813
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-8
Odczarowanie margaryny
nr katalogowy: 144334
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-4
Ocena realizacji strategii na rzecz poprawy jakości zdrowia psychicznego w Polsce
Mira LISIECKABIEŁANOWICZ
nr katalogowy: 113219
ochrona zdrowia psychicznego
Narodowy Program Zdrowia (NPZ) na lata 2016-2020
Narodowy Program Ochrony Zdrowia Psychicznego (NPOZP)
mental health protection
National Health Programme (NPZ) for 2016-2020
National Mental Health Protection Programme (NPOZP)
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-3
Zagrożenia biologiczne w zakładach mięsnych
Ryszard Bryła
nr katalogowy: 33850
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2024-9
TechMedis – Nowa platforma transferu wiedzy w zakresie ochrony zdrowia i inżynierii środowiska
nr katalogowy: 150495
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2024-9
TechMedis – Nowa platforma transferu wiedzy w zakresie ochrony zdrowia i inżynierii środowiska
nr katalogowy: 150495
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-4
Angielski dla behapowców - Lekcja 28
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 67092
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2016-6
Wymagania dotyczące jakości wody w obiektach służby zdrowia
Małgorzata Perchuć
Anna Stępień
nr katalogowy: 99191
10.15199/17.2016.6.6
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
NOWOŚCI PRODUKTOWE
nr katalogowy: 34586
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-2
Pomiary środowiska pracy w praktyce - część pierwsza Wskazówki ogólne dla zlecających pomiary środowiska pracy
Robert Gągoł
nr katalogowy: 89517
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-6
Stanowisko Krajowej Izby Gospodarczej „Przemysł Rozlewniczy” w sprawie zmian w przepisach dotyczących wód butelkowanych i informacji rozpowszechnianych w mediach i zamieszczanych na stronach internetowych, zwłaszcza w portalu "Woda dla zdrowia"
nr katalogowy: 60651
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Nowe produkty a współczesne zalecenia żywieniowe
Bohdan Achremowicz
nr katalogowy: 41090
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-10
Inulina znaczenie żywieniowe i technologiczne
Danuta Górecka
Piotr Konieczny
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 47385
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-6
Dzień Bezpieczeństwa i Ochrony Zdrowia w Pracy
nr katalogowy: 15632
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-2
Zdrowie pracowników w szerszym kontekście
nr katalogowy: 103940
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-2
Róża - cenny prozdrowotny surowiec dla przemysłu
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 75892
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-8
nowe przepisy bhp i prawa pracy
joa
nr katalogowy: 8164
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-8-9
Ważne dla konsumenta informacje o wartości odżywczej
Alicja Walkiewicz
Hanna Kunachowicz
nr katalogowy: 71081
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-15-16
Dobrostan pod ochroną
nr katalogowy: 53636
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-5
Otręby z różnych zbóż - wartość technologiczna i żywieniowa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 101317
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-6
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 36153
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-2
Na bieżąco...
nr katalogowy: 57540
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-4
Akredytacja czy upoważnienie
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 122
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-8
Nowe rozporządzenie w sprawie najwyższych dopuszczalnych stężeń i natężeń czynników szkodliwych dla zdrowia w środowisku pracy
nr katalogowy: 115286
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-4
Wystarczy oszacować
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 50923
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2009-12
Występowanie i zwalczanie bakterii Legionella w instalacjach ciepłej wody użytkowej
Jan Pawełek
Tomasz Bergel
nr katalogowy: 48539
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-1
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 135499
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-5
Angielski dla behapowców - Lekcja 29
nr katalogowy: 67600
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-4
Pomiary czynników szkodliwych dla zdrowia
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 59010
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-11
Działania ograniczające zagrożenie ziarna zbóż mikotoksynami
nr katalogowy: 87641
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-8
Pomiary środowiska pracy w praktyce - część czwarta Pomiary mikroklimatu
Robert Gągoł
nr katalogowy: 92887
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
"Perspektywy rozwoju branży sokowniczej i owocowo-warzywnej"
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 29436
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-4
Kobiety są droższe (cz. II)
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 25541
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-3
Kobiety są droższe (cz. I)
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 24855
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-6
Nowe pomiary-nadal naruszona konstytucja
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 8090
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-3
Hydrokoloidy - substancje stabilizujące żywność Cz. I. Funkcje, modyfikacje i uwarunkowania prawne
Agnieszka Anna Pilarska
Jolanta Gawałek
nr katalogowy: 97378
10.15199/65.2016.3.5
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-3
Angielski dla behapowców - Lekcja 27
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 66399
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-5
Zbędne rozporządzenie
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 51834
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-3
Badania i pomiary czynników szkodliwych dla zdrowia
Franciszek Małysz
nr katalogowy: 34068
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Dobre praktyki wskazane
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 87665
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-3
Od postawy prozdrowotnej w stoczni jachtowej do ograniczania zagrożeń na stanowisku pracy formierza-laminiarza
Anna DEMBICKA
Katarzyna Anna MOŁAS
nr katalogowy: 125624
10.15199/46.2020.3.2
zdrowie
ergonomia
kultura bezpieczeństwa
zagrożenia
jakość pracy
formierz-laminiarz
health
ergonomics
safety culture
threats
quality of work
laminator
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-7
Zastosowanie czujników IR w detekcji czynników chłodniczych
Urszula Stęplewska
Magdalena Wróbel-Jędrzejewska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 69901
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-10
Zagrożenia biologiczne w zakładach pracy
Agata Knapik
nr katalogowy: 87052
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-1
Przepisy bhp w praktyce laboratoryjnej {4}
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 65023
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-11
Wydarzenia
nr katalogowy: 72573
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-3
Na bieżąco...
nr katalogowy: 58142
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-1
Czynniki biologiczne w środowisku pracy
nr katalogowy: 129950
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-10
Środowisko pracy personelu medycznego cz. 3: Czynniki biologiczne
Małgorzata Tarczoń
nr katalogowy: 109734
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-4
Angielski dla behapowców - Lekcja 52. Osoby sprzątające i substancje niebezpieczne (4)
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 83522
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-11-12
Naturalny zamiennik cukru dla sektora napojów
Adriana Szymońska
nr katalogowy: 129635
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-11-12
Naturalny zamiennik cukru dla sektora napojów
Adriana Szymońska
nr katalogowy: 129635
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-7
Cukrzyca typu 2 Cz. II. Produkty spożywcze wskazane w diecie
Aleksandra Cichocka
nr katalogowy: 78244
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-IP
O prozdrowotnych właściwościach piwa
Andrzej Sadownik
nr katalogowy: 57193
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-10
Wpływ kampanii "5 porcji warzyw, owoców lub soku" na świadomość konsumenta
Barbara Groele
Krystyna Gutkowska
nr katalogowy: 101723
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2009-2
Wybrane zagadnienia bezpieczeństwa konsumentów wody do spożycia
Janusz R. Rak
Katarzyna Pietrucha
nr katalogowy: 41414
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-12
Czy chleb jest zdrowy?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 102511
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-8
Program poprawy jakości w szpitalu jako kryterium akredytacyjne dla polskich szpitali
Lidia SIERPIŃSKA
nr katalogowy: 122013
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-4
Zastosowanie wybranych przypraw w dietoterapii
Marek Kardas
Katarzyna Toczyńska
Elżbieta Grochowska- -Niedworok
nr katalogowy: 105776
10.15199/65.2017.4.8
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-3
Angielski dla behapowców - Lekcja 39
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 75151
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-8
Wpływ rozporządzeń REACH i CLP na przepisy dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy
Jolanta Skowroń
nr katalogowy: 100356
10.15199/62.2016.8.2
AURA 2015-11
Znaczenie symbiozy dla funkcjonowania naszego społeczeństwa
Piotr Skubała
nr katalogowy: 94980
10.15199/2.2015.11.6
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-12
Błonnik pokarmowy korzyści zdrowotne i technologiczne
Danuta Górecka
nr katalogowy: 48949
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-4
Rozwój mikroflory psychrofilnej i psychrotrofowej w mięsie i produktach mięsnych
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 67052
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-5
Ultradźwiękowe badanie kół
nr katalogowy: 2281
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-12
edukacja > angielski dla behapowców Lekcja 96
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 111002
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-2
Łańcuch chłodniczy żywności a drobnoustroje
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Edyta Lipińska
nr katalogowy: 125175
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
Kryteria bezpieczeństwa żywności i higieny produkcji
Krystyna Kowal
nr katalogowy: 80060
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2010-7
NOWE WYDAWNICTWA
nr katalogowy: 52916
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-5-6
TECHNIKA I MEDYCYNA
nr katalogowy: 42308
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-12
Systemy zarządzania środowiskiem i jakością a proces restrukturyzacji podmiotów leczniczych
Ewa Popławska
nr katalogowy: 81142
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-11
Opady atmosferyczne w Polsce z punktu widzenia izolacji napowietrznej
Krystian Leonard Chrzan
nr katalogowy: 22534
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-10
Chemizm związków organicznych w glebie i jego znaczenie dla środowiska
Aleksandra Badora
nr katalogowy: 63091
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-19-20
Alternatywni nałogowcy
Irena Fober
nr katalogowy: 122318
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-12
Analiza systemu zarządzania jakością usług w organizacjach ochrony zdrowia cz. 1
Mira LISIECKA-BIEŁANOWICZ
nr katalogowy: 95491
10.15199/46.2015.12.3
AURA 2015-5
Mikroflora ustroju człowieka
Małgorzata Natywa
Marta Drozdowska
Kamila Kaźmierczak
nr katalogowy: 90852
10.15199/2.2015.5.7
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-6
Znaczenie reklamy na rynku soków
M. Świątkowska
nr katalogowy: 20792
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-3
Z prasy fachowej
nr katalogowy: 119128
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-6
teksty-preteksty
nr katalogowy: 98988
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-4
Niedyspozycyjność pracownika związana ze stanem zdrowia jako przyczyna zwolnienia z pracy
Piotr Wąż
nr katalogowy: 137108
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-4
Niedyspozycyjność pracownika związana ze stanem zdrowia jako przyczyna zwolnienia z pracy
Piotr Wąż
nr katalogowy: 137108
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
Piekarzu, czy wiesz, że...
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 109048
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-6
Z ŻYCIA POLSKIEJ IZBY PRZEMYSŁU CHEMICZNEGO
nr katalogowy: 126660
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Zanieczyszczenia żywności w świetle nowych przepisów unijnych
Mieczysława Janik
Elżbieta Staszewska
nr katalogowy: 31677
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-5
Zastosowanie chromatografii gazowej w badaniach substancji niebezpiecznych w wyrobach włókienniczych
AGNIESZKA LISIAK
MICHAŁ MIKLAS
nr katalogowy: 26070
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-6
Nowe badania pokazują, że pranie w domu służbowej odzieży medycznej jest zagrożeniem dla zdrowia!
nr katalogowy: 141022
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-12
Woda, ale jaka?
Joanna Obara
nr katalogowy: 102751
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-6
OCENA EFEKTYWNOŚCI METOD WIELODOSTĘPU IEEE 802.15.6 SENSORÓW BEZPRZEWODOWYCH ELEKTRONIKI UBIERALNEJ W ZASTOSOWANIACH TELEMEDYCZNYCH
Jacek Jarmakiewicz
Krzysztof Maślanka
nr katalogowy: 106366
10.15199/59.2017.6.66
IEEE 802.15.6
Wireless Body Area Network
Human Body Communication
multiple access control
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-8
Pomiary hałasu w środowisku pracy (2)
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 265
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-9
Odsiej plewy, śledź przepisy
Robert Kozela
nr katalogowy: 150529
ELEKTROINSTALATOR 2018-6
Bezpieczeństwo użytkowania maszyn i urządzeń technicznych
Przemysław Gogojewicz
nr katalogowy: 116687
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-12
Zdrowa świnka
nr katalogowy: 19633
AURA 2023-12
20OC dla zdrowia
nr katalogowy: 146422
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-11
Technika i medycyna
nr katalogowy: 19613
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-4
Ocena ryzyka dla promieniowania podczerwonego
M. Majka
nr katalogowy: 15726
AURA 2023-6
Życiodajny cień
nr katalogowy: 143541
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-12
Cynk
nr katalogowy: 10984
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-7-8
Rok 2020 Międzynarodowym Rokiem Zdrowia Roślin
Adam Błochowiak
nr katalogowy: 125868
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-6
Charakterystyka środowiska pracy w budownictwie pod kątem zagrożeń zawodowych
Bożena Hoła
nr katalogowy: 60443
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2000-12
Dostosowanie kart charakterystyk substancji niebezpiecznych do wymagań Unii Europejskiej
HALINA PUCHALSKA
MAŁGORZATA POŚNIAK
EWA GAWĘDA
JOLANTA SKOWRON
URSZULA KOŁODYŃSKA
MARIA MADEJ
nr katalogowy: 42807
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-9
NDS dla spalin silników Diesla
M. Majka
nr katalogowy: 15524
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-7-8
WIEDZA I NARZĘDZIA DLA BEHAPOWCA - KATALOG ODDK
nr katalogowy: 132817
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-7-8
WIEDZA I NARZĘDZIA DLA BEHAPOWCA - KATALOG ODDK
nr katalogowy: 132817
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH