Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-1
Karmel (E 150) - najstarszy barwnik spożywczy (1)
KATARZYNA MITKA
KRYSTYNA NOWAK
nr katalogowy: 14505
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-2
Karmel (E 150) - najstarszy barwnik spożywczy (2)
KATARZYNA MITKA
KRYSTYNA NOWAK
nr katalogowy: 14522
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-1
Karmel (E 150) - najstarszy barwnik spożywczy (1)
KATARZYNA MITKA
KRYSTYNA NOWAK
nr katalogowy: 14505
GAZETA CUKROWNICZA 2007-12
Praca doktorska pt. Zamykanie substancji zapachowych i barwnych w kryształach sacharozy wykonana jako projekt badawczy nr: 2 P06T 015 28
Anna Sztekmiller-Szymańska
nr katalogowy: 32083
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-2
Środki chemiczne dla przemysłu skórzanego
nr katalogowy: 50084
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-1
Układy hybrydowe krzemionka-barwnik organiczny: otrzymywanie i zastosowanie
ANDRZEJ KRYSZTAFKIEWICZ
TEOFIL JESIONOWSKI
nr katalogowy: 28731
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-5
Środki chemiczne dla przemysłu skórzanego
nr katalogowy: 26068
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
Barwniki naturalne i barwiąca żywność firmy Chr. Hansen w wyrobach cukierniczych
nr katalogowy: 78888
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-5
Ostryż barwierski (Curcuma longa L.) – źródło kurkuminy, wykorzystanie w przemyśle spożywczym i medycynie
Jagoda Kępińska-Pacelik
Wioletta Biel
nr katalogowy: 131859
10.15199/65.2021.5.5
barwnik
kurkuminoidy
ostryż barwierski
właściwości prozdrowotne
dyes
curcumin
turmeric
pro-health properties
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-5
Ostryż barwierski (Curcuma longa L.) – źródło kurkuminy, wykorzystanie w przemyśle spożywczym i medycynie
Jagoda Kępińska-Pacelik
Wioletta Biel
nr katalogowy: 131859
10.15199/65.2021.5.5
barwnik
kurkuminoidy
ostryż barwierski
właściwości prozdrowotne
dyes
curcumin
turmeric
pro-health properties
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-5
Ostryż barwierski (Curcuma longa L.) – źródło kurkuminy, wykorzystanie w przemyśle spożywczym i medycynie
Jagoda Kępińska-Pacelik
Wioletta Biel
nr katalogowy: 131859
10.15199/65.2021.5.5
barwnik
kurkuminoidy
ostryż barwierski
właściwości prozdrowotne
dyes
curcumin
turmeric
pro-health properties
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-5
Ostryż barwierski (Curcuma longa L.) – źródło kurkuminy, wykorzystanie w przemyśle spożywczym i medycynie
Jagoda Kępińska-Pacelik
Wioletta Biel
nr katalogowy: 131859
10.15199/65.2021.5.5
barwnik
kurkuminoidy
ostryż barwierski
właściwości prozdrowotne
dyes
curcumin
turmeric
pro-health properties
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-5
Ostryż barwierski (Curcuma longa L.) – źródło kurkuminy, wykorzystanie w przemyśle spożywczym i medycynie
Jagoda Kępińska-Pacelik
Wioletta Biel
nr katalogowy: 131859
10.15199/65.2021.5.5
barwnik
kurkuminoidy
ostryż barwierski
właściwości prozdrowotne
dyes
curcumin
turmeric
pro-health properties
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-5
Ostryż barwierski (Curcuma longa L.) – źródło kurkuminy, wykorzystanie w przemyśle spożywczym i medycynie
Jagoda Kępińska-Pacelik
Wioletta Biel
nr katalogowy: 131859
10.15199/65.2021.5.5
barwnik
kurkuminoidy
ostryż barwierski
właściwości prozdrowotne
dyes
curcumin
turmeric
pro-health properties
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-5
Likopen - prozdrowotny barwnik pomidorów
A. Jakubowski
nr katalogowy: 14585
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 140161
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-7
Sole N-alkoksonionowe jako koinicjatory w procesie polimeryzacji rodnikowej sensybilizowanej przez barwnik skwarynowy w zakresie światła UV-Vis
Katarzyna Kostrzewska
Alicja Balcerak
Robert Dobosz
Janina Kabatc
nr katalogowy: 108316
10.15199/62.2017.7.11
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 140161
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-8-9
Wpływ utleniania reagentami Fentona na biodegradację szarzeni polfalanowej BLN w roztworach wodnych
Magdalena Mitros
Ryszard Tosik
Wojciech K. Jóźwiak
nr katalogowy: 20286
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-9
Specjalistyczne barwniki do napojów oraz barwniki emulgowane Chr. Hansen
Andrzej Turlej
nr katalogowy: 79266
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-1
Organiczne ogniwa fotowoltaiczne
RYSZARD SIGNERSKI
JAN GODLEWSKI
nr katalogowy: 32600
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-12
Z PÓLKI KSIĘGARSKIEJ - Tomasz Budzisz - BARWNIKARSTWO W POLSCE
Wojciech Czajkowski
nr katalogowy: 40032
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2014-12
Układy diagostyczne i źródła światła w fotodynamicznej metodzie terapii
Mirosław Kwaśny
Zygmunt Mierczyk
Mariusz Łapiński
Andrzej Gietka
nr katalogowy: 88556
10.15199/ELE-2014-217
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-11
Wady i uszkodzenia pojawiające się podczas czyszczenia odzieży skórzanej
MIROSŁAW BRYCH
nr katalogowy: 95157
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
Biel – ale jaka?
nr katalogowy: 143934
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
KIG "Przemysł Spożywczy" z Rekartonem
nr katalogowy: 41089
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-7
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 1662
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-3
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 9512
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-11
Czym jest żywność barwiąca?
Małgorzata Ziarno
Dorota Zaręba
nr katalogowy: 110548
barwnik spożywczy
ekstrakt
dodatek do żywności
właściwości barwiące
colouring foodstuff
extract
food additive
colouring properties
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-12
Roczny spis treści Przemysł Spożywczy 2005 rok
nr katalogowy: 14964
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-8
Warsztaty z Jowitą Woszczyńską Jedwabna tkanina
nr katalogowy: 144341
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-12
Odporność wybarwień na tarcie. Omówienie wybranych metod znormalizowanych
Agnieszka Lisiak-Kucińska
nr katalogowy: 103007
10.15199/60.2016.12.5
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-9
Pochodne pirydopirazynoindolu jako barwnikowe fotoinicjatory polimeryzacji rodnikowej triakrylanu trimetylolopropanu. Efekt ciężkiego atomu
Ilona Pyszka
Zdzisław Kucybała
nr katalogowy: 109339
10.15199/62.2017.9.33
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-1
Rynek Spożywczy - europejskie i światowe wyzwania, polska perspektywa
nr katalogowy: 40725
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1991-1
Zmiana struktury krajowego asortymentu barwników metalokompleksowych
JAN BARANIAK
nr katalogowy: 106603
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-11
Research in the field of azaanalogues of porphyrins and their application in pigment industry Badania w dziedzinie azotowych analogów porfiryn i ich zastosowania w przemyśle barwników syntetycznych
Jarosław Piskorz
Tomasz Gośliński
Jadwiga Mielcarek
nr katalogowy: 87914
10.12916/przemchem.2014.1855
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2016-11
Diody superluminescencyjne (sLED) dla terapii fotodynamicznej
Paweł Kotowski
Mirosław Kwaśny
Andrzej Gietka
nr katalogowy: 102435
10.15199/13.2016.11.6
SZKŁO I CERAMIKA 2014-5
PORADY
ANDRZEJ BOCHACZ
nr katalogowy: 87121
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-5
Jak odróżnić barwnik od żywności barwiącej?
Joanna Gajda-Wyrębek
Katarzyna Kuźma
Jolanta Jarecka
Agnieszka Świtka
nr katalogowy: 91365
10.15199/65.2015.5.1
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-1
Otyłość i nadwaga Cz. II. Produkty o obniżonej wartości energetycznej
Danuta Górecka
Patrycja Komolka
nr katalogowy: 73848
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-7
Otrzymywanie pigmentów na nośnikach krzemionkowych strącanych z układów emulsyjnych w środowisku oktanu
TEOFIL JESIONOWSKI
BEATA KURC
ANDRZEJ KRYSZTAFKIEWICZ
nr katalogowy: 45408
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-9
Elektroutlenianie i elektroredukcja barwnika reaktywnego Reactive Yellow 3
EWA CHRZEŚCIJAŃSKA
ELŻBIETA KUŚMIEREK
nr katalogowy: 54177
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Gwatemala Antigua - kawa z najwyższej półki
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 44542
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Produkcja win czerwonych
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 43764
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Cyfryzacja w przemyśle spożywczym Decydenci w międzynarodowym przemyśle spożywczym o statusie, wymaganiach i perspektywach cyfryzacji.
nr katalogowy: 125803
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
Informacje biznesowe
nr katalogowy: 7139
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-11
Modyfikowanie surowców skrobiowych
LESZEK MOŚCICKI
nr katalogowy: 6436
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-4
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 1617
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Jubileusz 60-lecia Wydawnictwa SIGMA-NOT
nr katalogowy: 49522
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Nacieszyć oczy, uraczyć podniebienie
nr katalogowy: 18651
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-2
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 1570
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-4
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 9534
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-2
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 9504
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-12
Roczny spis treści Wykaz artykułów - "Przemysł Spożywczy" 2013 r.
nr katalogowy: 81369
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-12
Manipulatory przemysłowe
nr katalogowy: 23131
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
Laureaci Konkursu PakStar 2004
nr katalogowy: 7133
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-3
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 1599
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-5
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 16744
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-6
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 9566
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-11
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 21579
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-5
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 1623
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-8
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 9600
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-7
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 9586
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-9
Zgłaszanie chorób zawodowych
Jacek Knabe
nr katalogowy: 8184
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-1
Anuga FoodTec 2006 - targi w Kolonii
nr katalogowy: 20865
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-4
Przemysł spożywczy w przededniu integracji z UE
R. Urban
nr katalogowy: 7065
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-1
VAT 7% na napoje i wody
JP
nr katalogowy: 6716
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-9
Prace wykończeniowe w obiektach przetwórstwa środków spożywczych
R. Juszczyk
nr katalogowy: 2701
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-8
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 16701
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-4
Wykonywanie okładzin ceramicznych w obiektach przetwórstwa środków spożywczych
RUDOLF JUSZCZYK
nr katalogowy: 22555
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-1
Przemysł spożywczy wspierany środkami Sektorowego Programu Operacyjnego
M. Wigier
nr katalogowy: 20860
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-6
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 1637
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-2
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 16775
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-3
Dławnice Skintop firmy Lapp Kabel w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 15235
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-3
Znakowanie żywności a problemy interpretacyjne
T. Pokrywka
nr katalogowy: 14547
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
Targi owoców i warzyw w Warszawie
nr katalogowy: 7168
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Problemy bezpieczeństwa dodatków do żywności
K. Krygier
nr katalogowy: 14882
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-2
Schładzanie kukurydzy w połączeniu z suszeniem
Zbigniew Kostecki
nr katalogowy: 13983
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Przemysł spożywczy w Polsce podczas pandemii COVID-19 oraz wojny w Ukrainie
Jadwiga Drożdż
Robert Mroczek
nr katalogowy: 139162
10.15199/65.2022.8.2
przemysł spożywczy
żywność
napoje
wyroby tytoniowe
popyt
produkcja
zysk
food industry
food
beverages
tobacco products
demand
production
profit
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-11
Targi Polagra-Food 2006 - dużo nowych produktów i informacji
nr katalogowy: 22593
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-8
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 1694
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-2
Powrót do domowych wypieków
nr katalogowy: 12589
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
Okres przechowywania mąki (wg badań wykonanych w ZPZiP IBPRS) może być znacznie dłuższy
Anna Szafrańska
nr katalogowy: 60023
AURA 2012-12
Plamy i plamki - przebarwienia skóry
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 72783
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-3
Węgierskie młynarstwo po wejściu do Unii Europejskiej
nr katalogowy: 20109
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
URSCHEL INTERNATIONAL POLSKA Sp. z o.o.
nr katalogowy: 7160
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-11
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 1748
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-9
Nowa jakość dokumentacji w Coca-Cola HBC Polska
T. Kozłowski
nr katalogowy: 20544
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-6
Bez SelfCooking Center dawno byśmy już poszli z torbami
nr katalogowy: 18532
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-1
Przemysł spożywczy w pierwszych miesiącach po integracji z Unią Europejską
R. Urban
nr katalogowy: 14757
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-1
Przemysł spożywczy w pierwszych miesiącach po integracji z Unią Europejską
R. Urban
nr katalogowy: 14757
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-7
Mówimy o piwie właściwie - Kodeks Reklamowy Browarów Polskich
jb
nr katalogowy: 14627
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-5
HACCP w małych i średnich przedsiębiorstwach spożywczych. Część II
J. Trafiałek
D. Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 14834
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-12
Kwas jabłkowy (E 296) - naturalny środek spożywczy
K. Nowak
K. Mitka
nr katalogowy: 14734
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-4
Ważne dla młynarzy
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 149817
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-3
Przyszłość polskiej żywności - rozmowa z członkiem zarządu Polskiej Izby Biznesu Żywnościowego mgr. inż. A. Kubusem
M. Witkowska
nr katalogowy: 7035
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-3
Mleko krowie jest bardzo zdrowe, ale nie dla wszystkich. Nietolerancja laktozy i galaktozy
M. Ziarno
nr katalogowy: 20837
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-1
O instrumentach wsparcia dla przetwórstwa żywności
Maria Joanna Przegalińska
nr katalogowy: 142033
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-1
O instrumentach wsparcia dla przetwórstwa żywności
Maria Joanna Przegalińska
nr katalogowy: 142033
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-4
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 119751
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-5
Słoweńskie aromaty - rozmowa z Marią Podwysocką dyrektorem firmy Etol Polska
M. Witkowska
nr katalogowy: 7080
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-7
Technologie utrzymania higieny w zakładach produkcji makaronu w aspekcie wymagań GMP oraz systemu HACCP
nr katalogowy: 6338
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-3
Odbarwianie roztworów błękitu metylenowego w zaawansowanych procesach utleniania za pomocą rodników siarczanowych i hydroksylowych
Piotr Zawadzki
Małgorzata Deska
nr katalogowy: 130842
10.15199/62.2021.3.12
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-3
Odbarwianie roztworów błękitu metylenowego w zaawansowanych procesach utleniania za pomocą rodników siarczanowych i hydroksylowych
Piotr Zawadzki
Małgorzata Deska
nr katalogowy: 130842
10.15199/62.2021.3.12
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
Przemysł spożywczy w Polsce obecnie i w przyszłości
Marek Wigier
nr katalogowy: 61877
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-2
Powołano Polską Radę Przemysłu Żywnościowego
nr katalogowy: 33423
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-6
Jubileusz w atmosferze sukcesu - rozmowa z Piotrem Wygnańczukiem, dyrektorem generalnym firmy Alfa Laval Polska
A. Łazarowicz
nr katalogowy: 7099
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Włochy największym w Europie producentem ryżu
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 136187
CHŁODNICTWO 2023-3
Rodzaje chłodni
Jan Wiśniewski
nr katalogowy: 143888
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-3
Organizacje sektora żywnościowego powołują Polską Radę Przemysłu Żywnościowego
nr katalogowy: 33837
CHŁODNICTWO 2017-4-5
Mobilna energia chłodnicza od Aggreko - zastosowania
nr katalogowy: 106010
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Piekarzu, czy wiesz, że...
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 118014
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-12
Roczny spis treści Wykaz artykułów - "Przemysł Spożywczy" 2015 r.
nr katalogowy: 95683
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-11
Opakowania
Renata Gasparska
nr katalogowy: 31385
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-10
"Przemysł Spożywczy" najlepszym czasopismem branżowym
nr katalogowy: 38795
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-4
Polsko-amerykański szczyt rolno-spożywczy 2014
nr katalogowy: 83612
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-11
Czarne chmury zbierają się nad dodatkami do żywności z numerami "E" - najlepszym antidotum jest żywność barwiąca
nr katalogowy: 123398
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-9
Z półki księgarskiej
Wojciech Czajkowski
nr katalogowy: 133304
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-5
Przemysł spożywczy w obliczu pandemii COVID-19
Iwona Szczepaniak Łukasz Ambroziak Jadwiga Drożdż Robert Mroczek
nr katalogowy: 126513
10.15199/65.2020.5.1
przemysł spożywczy
eksport rolno- -spożywczy
pandemia COVID-19
wirus SARS-CoV-2
food industry
agri-food export
COVID-19 pandemic
SARS-CoV-2 virus
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-8
Pozycja przemysłu spożywczego w gospodarce Polski i Unii Europejskiej
Iwona Szczepaniak
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 150093
10.15199/65.2024.8.1
przemysł spożywczy
gospodarka narodowa
handel zagraniczny
polska
Unia europejska
food industry
national economy
foreign trade
poland
european Union
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Automatyczny układ podawania powietrza do zbiorników aseptycznych
nr katalogowy: 30672
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-7
Polskie mięso, europejski rynek - wyzwania, możliwości, bariery
nr katalogowy: 36776
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-8
Parlament 492 milionów
nr katalogowy: 35229
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-4
Automatyczny układ podawania powietrza do zbiorników aseptycznych
nr katalogowy: 25469
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-9
Przemysł spożywczy w Polsce
Andrzej Kowalski
nr katalogowy: 109356
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Dla kogo fundusze europejskie w latach 2008-2013
MAREK WIGIER
nr katalogowy: 32540
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-12
Internacjonalizacja polskiego sektora rolno-spożywczego
TOMASZ WIERZEJSKI
MIROSŁAW GORNOWICZ
nr katalogowy: 40037
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-10
Oddziaływanie przemysłu spożywczego na środowisko naturalne
ARMAND KASZTELAN
nr katalogowy: 38802
GAZETA CUKROWNICZA 2008-10
Najkosztowniejszy postęp w przemyśle cukrowniczym
Edmund Waleriańczyk
Stefan Markiewicz
nr katalogowy: 38539
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-9
Możliwości wykorzystania skrobi zbożowych w innych niż spożywczy przemysłach
nr katalogowy: 37698
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
System ERP usprawnia logistykę w firmach handlowych
nr katalogowy: 35499
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-3
Odpowiedzialność cywilna za szkodę wyrządzoną przez niebezpieczny środek spożywczy
ŁUKASZ BOBEŁ
KATARZYNA LEŚKIEWICZ
nr katalogowy: 24746
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Nowe prawo żywnościowe. Cz. III
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 23749
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-4
Dzisiejsze problemy współpracy nauki i przemysłu chemicznego w Polsce
Andrzej Krzysztoforski
nr katalogowy: 28534
OPAKOWANIE 2010-11
Etykiety open-close
nr katalogowy: 55428
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-2
Ewolucja i trendy w branży spożywczej
nr katalogowy: 125031
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
Przemysł spożywczy w Polsce rozwija się mimo kryzysu
Jadwiga Drożdż
Roman Urban
nr katalogowy: 78769
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-5
Skład chemiczny sproszkowanego miąższu dyni i jego wykorzystanie do celów spożywczych
Marian K. Panasiewicz
Jacek Mazur
Paweł Sobczak
Kazimierz Zawiślak
Kinga Kraśnicka
Karol Kupryaniuk
nr katalogowy: 113866
10.15199/62.2018.5.21
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
Klitoria ternateńska (Clitoria ternatea) – właściwości prozdrowotne i wykorzystanie w żywności
Anna Gramza-Michałowska
Bartosz Kulczyński
nr katalogowy: 146437
10.15199/65.2023.12.4
Clitoria ternatea
antocyjany
przeciwutleniacze
właściwości farmakologiczne
żywność funkcjonalna
Clitoria ternatea
antocyanins
antioxidants
pharmacological activity
functional food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-9
Kompleksowe rozwiązania technologiczne dla branży spożywczej
nr katalogowy: 109275
OPAKOWANIE 2017-9
Po nowości, wiedzę i kontakty biznesowe do Poznania
nr katalogowy: 109679
OPAKOWANIE 2007-9
Przemysł spożywczy w Niemczech: trendy i innowacje na konkurencyjnym rynku
nr katalogowy: 29750
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
Czy żywność może być lekiem?
nr katalogowy: 29450
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2008-9
Efekt usuwania wybranych pestycydów metodą biodegradacji tlenowej
Iwona Skoczko
nr katalogowy: 38111
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Polska gospodarka żywnościowa zyskała na obecności w Unii Europejskiej
nr katalogowy: 37591
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
Bułka tarta - parametry i warunki przechowywania
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 37329
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-4
Rynek wschodni - doświadczenia, bariery i sukcesy polskich przedsiębiorców
nr katalogowy: 34807
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-3
Rys historyczny spożywania mięsa
Marek Zin
nr katalogowy: 24906
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-2
Wspomnienie o Panu Anatolu Hanftwurcelu - wieloletnim redaktorze prasy technicznej
Roman Jurga
nr katalogowy: 24143
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-2
Informacje
nr katalogowy: 24126
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Brytyjski rynek spożywczy
Michał Dembiński
nr katalogowy: 23597
OPAKOWANIE 2022-5
Nowe opakowanie dla branży spożywczej
nr katalogowy: 137835
CHŁODNICTWO 2007-8
Awarie i czynniki warunkujące niezawodność działania agregatów do schładzania wody lodowej
BOLESŁAW GAZIŃSKI
GRZEGORZ KRZYŻANIAK
LUCJAN KŁOS
nr katalogowy: 29382
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-8
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych - pakowanie próżniowe
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 37282
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-4
Nowa żywność i nowe składniki żywności
KATARZYNA STOŚ
LUCJAN SZPONAR
HANNA KUNACHOWICZ
WIOLETTA BOGUSZ
nr katalogowy: 25463
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Bez SelfCooking Center
174
dawno byśmy już poszli z torbami#
nr katalogowy: 23281
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-6
Nissan Forklift by Unicarriers - właściwe narzędzie Cz. 1. Przemysł spożywczy
Jacek Bieneret
nr katalogowy: 85127
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-9
Efektywność energetyczna w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 79244
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-7
Zamrażanie żywności
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 77291
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Handel rolno-spożywczy Polski z Wlk. Brytanią w pierwszym roku po brexicie
Łukasz Ambroziak
nr katalogowy: 137840
10.15199/65.2022.5.1
brexit
handel rolno- spożywczy
Polska
Wielka Brytania
brexit
agri-food trade
Poland
the United Kingdom
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Handel rolno-spożywczy Polski z Wlk. Brytanią w pierwszym roku po brexicie
Łukasz Ambroziak
nr katalogowy: 137840
10.15199/65.2022.5.1
brexit
handel rolno- spożywczy
Polska
Wielka Brytania
brexit
agri-food trade
Poland
the United Kingdom
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Znaczenie przemysłu spożywczego w gospodarce Polski i Unii Europejskiej
Iwona Szczepaniak
Łukasz Ambroziak
Małgorzata Bułkowska
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 141289
10.15199/65.2022.12.1
przemysł spożywczy
gospodarka narodowa
handel zagraniczny
Polska
Unia Europejska
food industry
national economy
foreign trade
Poland
European Union
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Znaczenie przemysłu spożywczego w gospodarce Polski i Unii Europejskiej
Iwona Szczepaniak
Łukasz Ambroziak
Małgorzata Bułkowska
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 141289
10.15199/65.2022.12.1
przemysł spożywczy
gospodarka narodowa
handel zagraniczny
Polska
Unia Europejska
food industry
national economy
foreign trade
Poland
European Union
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Znaczenie przemysłu spożywczego w gospodarce Polski i Unii Europejskiej
Iwona Szczepaniak
Łukasz Ambroziak
Małgorzata Bułkowska
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 141289
10.15199/65.2022.12.1
przemysł spożywczy
gospodarka narodowa
handel zagraniczny
Polska
Unia Europejska
food industry
national economy
foreign trade
Poland
European Union
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Znaczenie przemysłu spożywczego w gospodarce Polski i Unii Europejskiej
Iwona Szczepaniak
Łukasz Ambroziak
Małgorzata Bułkowska
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 141289
10.15199/65.2022.12.1
przemysł spożywczy
gospodarka narodowa
handel zagraniczny
Polska
Unia Europejska
food industry
national economy
foreign trade
Poland
European Union
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-2
Rynek i przemysł spożywczy w 2021 roku – część II
Iwona Szczepaniak
Łukasz Ambroziak
Jadwiga Drożdż
Robert Mroczek
nr katalogowy: 136412
10.15199/65.2022.2.6
przemysł spożywczy
handel zagraniczny
eksport
zdarzenia rynkowe
pandemia CoVID-19
food industry
foreign trade
export
market events
CoVID-19 pandemic
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-9
Efektywność energetyczna w przemyśle spożywczym
Ilario Vigani
nr katalogowy: 79234
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-11
Bezpieczeństwo i jakość żywności
nr katalogowy: 94958
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-4
Trendy i technologie jutra
nr katalogowy: 90732
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
XXII Lubelskie Święto Chleba
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 128990
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
20 lat IJHARS
nr katalogowy: 143820
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-4
zenon - oprogramowanie usprawniające procesy produkcji żywności i napojów
nr katalogowy: 67529
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-5
POTEX - WIĘCEJ NIŻ BŁONNIK
Michał Korzycki
nr katalogowy: 126518
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-2
Nowy program Sealed Air pomaga zmniejszyć ryzyko skażenia bakteriami Campylobacter
nr katalogowy: 96667
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Dynamika zmian na rynku detalicznego handlu spożywczego w Polsce
Katarzyna Kosior
nr katalogowy: 142070
10.15199/65.2023.2.1
detaliczny handel spożywczy
sieci handlowe
koncentracja
udziały rynkowe
Polska
grocery retail trade
retail chains
concentration
market shares
Poland
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Dynamika zmian na rynku detalicznego handlu spożywczego w Polsce
Katarzyna Kosior
nr katalogowy: 142070
10.15199/65.2023.2.1
detaliczny handel spożywczy
sieci handlowe
koncentracja
udziały rynkowe
Polska
grocery retail trade
retail chains
concentration
market shares
Poland
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Dynamika zmian na rynku detalicznego handlu spożywczego w Polsce
Katarzyna Kosior
nr katalogowy: 142070
10.15199/65.2023.2.1
detaliczny handel spożywczy
sieci handlowe
koncentracja
udziały rynkowe
Polska
grocery retail trade
retail chains
concentration
market shares
Poland
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-12
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 111262
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Posadzki na bazie żywic syntetycznych w zakładach produkcji spożywczej
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 69064
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-8
UPEMI - System Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP
nr katalogowy: 78766
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2010-6
Ochrona anodowa sprężarek
nr katalogowy: 56100
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-6
Bezpieczeństwo polskiego sektora rolno-spożywczego
nr katalogowy: 99237
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
POMPY PRÓŻNIOWE Z PIERŚCIENIEM CIECZOWYM MOGĄ DZIAŁAĆ JESZCZE LEPIEJ!
nr katalogowy: 129153
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Nowy obiekt, czy adaptacja istniejącego? Oto jest pytanie
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 131981
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-3
Zjedz zamiast wyrzucić
nr katalogowy: 136807
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-6
Filtracja membranowa w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 138321
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-6
Filtracja membranowa w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 138321
OPAKOWANIE 2017-3
Durst- komercyjny debiut Technologii Wodnej
nr katalogowy: 104791
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
POMPY PRÓŻNIOWE Z PIERŚCIENIEM CIECZOWYM MOGĄ DZIAŁAĆ JESZCZE LEPIEJ!
nr katalogowy: 129153
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Nowy obiekt, czy adaptacja istniejącego? Oto jest pytanie
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 131981
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-11
Mniej azotynów i azotanów
nr katalogowy: 146041
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
Działalność Toruńskiego Oddziału SITSpoż.
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 146449
CHŁODNICTWO 2014-9-10
Engineering Tomorrow - nowy wizerunek marki Danfoss
nr katalogowy: 87494
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-12
Roczny spis treści Wykaz artykułów - "Przemysł Spożywczy" 2010 r.
nr katalogowy: 56233
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Czy lody wysokobiałkowe oraz bez dodatku cukrów zagoszczą na stałe w witrynach z lodami rzemieślniczymi?
Katarzyna Laure-Lewandowska
nr katalogowy: 138268
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-12
Aktualne zagadnienia dotyczące substancji dodatkowych do żywności w Unii Europejskiej
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Marta Dmitruk
nr katalogowy: 124141
10.15199/65.2019.12.2
dodatki do żywności
suplementy diety
ekstrakty warzywne
food additives
food supplements
vegetable extracts
OPAKOWANIE 2018-8
Gdy nałożenie etykiety to za mało
nr katalogowy: 115557
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2018-12
Gospodarka wodna Mławy na medal
nr katalogowy: 117835
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Konferencja SITSpoż.
nr katalogowy: 81745
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Międzynarodowe standardy określające wymogi związane z bezpieczeństwem i jakością produktów żywnościowych
Ziemowit Rudy
nr katalogowy: 140725
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH