Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
Postęp w pakowaniu produktów spożywczych
Helena Panfil-Kuncewicz
Andrzej Kuncewicz
Monika Mieczkowska
nr katalogowy: 61898
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-7-8
Aseptyczne pakowanie w bag in box - technologia na dzisiaj
nr katalogowy: 20560
OPAKOWANIE 2018-3
Aseptyczne pakowanie - fundament bezpiecznej żywności
nr katalogowy: 112807
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-6
Anuga FoodTec 2009 - najnowsze rozwiązania dla producentów napojów i żywności (cz. 2)
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 45304
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-8
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do ŻywnoŚci
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 108777
OPAKOWANIE 2016-12
Rozwój rynku opakowań aseptycznych
nr katalogowy: 102908
OPAKOWANIE 2020-2
Najszybsze na świecie aseptyczne linie PET
nr katalogowy: 125165
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-7-8
Motoreduktory aseptyczne zapewniają realizację przykazania czystości
nr katalogowy: 20567
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 87611
OPAKOWANIE 2018-3
Higieniczne napełnianie i zgrzewanie kubków
nr katalogowy: 112797
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
W co zapakować
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11882
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
W co zapakować
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11882
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Pakowanie żywności w gastronomii
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130430
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Pakowanie żywności w gastronomii
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130430
OPAKOWANIE 2022-10
Pakowanie w ekologiczne opakowania
nr katalogowy: 140200
OPAKOWANIE 2019-5
Pakowanie na wiele sposobów
nr katalogowy: 120417
OPAKOWANIE 2007-7
Konferencja naukowo-techniczna "Ważenie, dozowanie, pakowanie i opakowania w przemyśle"
nr katalogowy: 28042
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-12
Pakowanie mięsa ciepłego w systemie Pi - VAC
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 40311
OPAKOWANIE 2022-10
Pakowanie w ekologiczne opakowania
nr katalogowy: 140200
OPAKOWANIE 2012-4
Szybkie tempo rozwoju rynku opakowań aseptycznych
nr katalogowy: 67104
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-12
drinktec - światowe targi dla sektora napojów umacniają się na pozycji lidera
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 81729
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-9
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych - pakowanie w atmosferze gazów ochronnych
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 38219
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Pod próżnią - nie na próżno
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 36830
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Zastosowanie nasączania próżniowego i systemu pakowania bag in box w technologii półproduktów owocowych na przykładzie kostki jabłkowej w żelu
Elżbieta Radziejewska-Kubzdela
Marcin Kidoń
Róża Biegańska-Marecik
Przemysław Gil
Grzegorz Czarnecki
nr katalogowy: 143007
10.15199/65.2023.4.2
nasączanie próżniowe
pakowanie aseptyczne
jabłka
brązowienie enzymatyczne
vacuum impregnation
aseptic packaging
apple
enzymatic browning
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Zastosowanie nasączania próżniowego i systemu pakowania bag in box w technologii półproduktów owocowych na przykładzie kostki jabłkowej w żelu
Elżbieta Radziejewska-Kubzdela
Marcin Kidoń
Róża Biegańska-Marecik
Przemysław Gil
Grzegorz Czarnecki
nr katalogowy: 143007
10.15199/65.2023.4.2
nasączanie próżniowe
pakowanie aseptyczne
jabłka
brązowienie enzymatyczne
vacuum impregnation
aseptic packaging
apple
enzymatic browning
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Zastosowanie nasączania próżniowego i systemu pakowania bag in box w technologii półproduktów owocowych na przykładzie kostki jabłkowej w żelu
Elżbieta Radziejewska-Kubzdela
Marcin Kidoń
Róża Biegańska-Marecik
Przemysław Gil
Grzegorz Czarnecki
nr katalogowy: 143007
10.15199/65.2023.4.2
nasączanie próżniowe
pakowanie aseptyczne
jabłka
brązowienie enzymatyczne
vacuum impregnation
aseptic packaging
apple
enzymatic browning
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Zastosowanie nasączania próżniowego i systemu pakowania bag in box w technologii półproduktów owocowych na przykładzie kostki jabłkowej w żelu
Elżbieta Radziejewska-Kubzdela
Marcin Kidoń
Róża Biegańska-Marecik
Przemysław Gil
Grzegorz Czarnecki
nr katalogowy: 143007
10.15199/65.2023.4.2
nasączanie próżniowe
pakowanie aseptyczne
jabłka
brązowienie enzymatyczne
vacuum impregnation
aseptic packaging
apple
enzymatic browning
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-10
Opakowanie też się liczy
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 79796
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-8
Pakowanie mięsa
Ryszard Kowalski
Jan Pyrcz
nr katalogowy: 61710
OPAKOWANIE 2021-5
Nowe płyty XSYS spod znaku ekologii
nr katalogowy: 131761
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2017-1
Recykling aluminium z wielomateriałowych ASEPTYCZNYCH opakowań KARTONOWYCH
PIOTR PALIMĄKA
STANISŁAW PIETRZYK
MICHAŁ STĘPIEŃ
nr katalogowy: 103568
10.15199/67.2017.1.4
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-5
Mikroflora próżniowo pakowanych produktów mięsnych
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 68044
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-7-8
Alternatywne rozwiązania Kronesa dla technologii aseptyki
Volker Stammel
nr katalogowy: 53814
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Nowe techniki pakowania mięsa i przetworów mięsnych
Marek Cierach
Agnieszka Bilicka
nr katalogowy: 53795
OPAKOWANIE 2024-1
Czy jest możliwe tańsze pakowanie w folię?
Adam Zagrodzki
nr katalogowy: 147072
OPAKOWANIE 2015-12
Pakowanie próżniowe jako metoda przedłużenia trwałości mięsa i produktów mięsnych
ALEKSANDRA LIPIŃSKA
KATARZYNA ŻONTAŁA
JOANNA ŁOPACKA
URSZULA RAFALSKA
ANNA SAKOWSKA
nr katalogowy: 95537
10.15199/42.2015.12.1
OPAKOWANIE 2012-2
Drinksplus, czyli napoje o wartości dodanej
nr katalogowy: 65814
OPAKOWANIE 2014-1
Pakowanie malin w aksamitnych rękawiczkach
nr katalogowy: 82132
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
B2B - Deutsch - Praktyczny niemiecki dla biznesu
nr katalogowy: 71052
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-10
Bardziej ekologiczne pakowanie płynów
nr katalogowy: 128753
OPAKOWANIE 2004-1
Nowości firmy TERMOPAK
nr katalogowy: 3105
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-6
Pakowanie mało przetworzonych owoców i warzyw w atmosferze modyfikowanej
Elżbieta Radziejewska-Kubzdela
Róża Biegańska-Marecik
nr katalogowy: 45317
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
W próżni Próżniowe pakowanie żywności
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 18581
OPAKOWANIE 2005-1
Tanie, estetyczne pakowanie w folie wysokoprzezroczyste
Ryszard Racki
nr katalogowy: 11075
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-13
Zgryźć razem z kołami
jaz
nr katalogowy: 5411
OPAKOWANIE 2004-10
Duoplex - czas na pakowanie
E. M.
nr katalogowy: 3372
OPAKOWANIE 2005-1
Tanie, estetyczne pakowanie w folie wysokoprzezroczyste
Ryszard Racki
nr katalogowy: 11075
OPAKOWANIE 2005-1
Zastosowania robotów przemysłowych w procesach pakowania
Jan Barczyk
Bogdan Jarzembski
nr katalogowy: 11053
OPAKOWANIE 2004-10
Ogólnokrajowe seminarium - Pakowanie towarów niebezpiecznych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 3375
OPAKOWANIE 2005-1
Zastosowania robotów przemysłowych w procesach pakowania
Jan Barczyk
Bogdan Jarzembski
nr katalogowy: 11053
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
W próżni Próżniowe pakowanie żywności
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 18559
OPAKOWANIE 2004-8-2
Pakowanie w folie - wciąż na fali
Iwona Kijewska
nr katalogowy: 3442
OPAKOWANIE 2006-4
Z prac Polskiego Komitetu Normalizacyjnego
Monika Mularska
nr katalogowy: 18012
CHŁODNICTWO 2004-8
Możliwości przechowywania pieczywa w modyfikowanej atmosferze
Lucjan Krała
Anna Kułagowska
nr katalogowy: 751
OPAKOWANIE 2005-9
Folie skrętne do pakowania cukierków. Przegląd możliwości
Mirosław Bohdan
nr katalogowy: 11283
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Znaczenie procesu pakowania dla bezpieczeństwa żywności
K. Olborska
P. P. Lewicki
nr katalogowy: 14894
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-6
Targi słodyczy w Kolonii (cz. II)
Marta Stus
nr katalogowy: 12699
CHŁODNICTWO 2005-9
Pakowanie sera w modyfikowanej atmosferze z udziałem dwutlenku węgla
Jan Pikul
nr katalogowy: 8701
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-9
Pakowanie mięsa i przetworów mięsnych. Część II
Hanna Gajewska-Szczerbal
nr katalogowy: 9613
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-7
Pakowanie mięsa i przetworów mięsnych Część l
Hanna Gajewska-Szczerbal
nr katalogowy: 9587
OPAKOWANIE 2006-9
Pakowanie owoców i warzyw sprzedawanych na ogrodniczych rynkach hurtowych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 17896
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-4
Opakowania aktywne i inteligentne w przetwórstwie mięsa. Część II
Tomasz Lesiów
Małgorzata Kosiorowska
nr katalogowy: 16750
CHŁODNICTWO 2005-9
Pakowanie i przechowywanie wędlin w modyfikowanej atmosferze (MAP)
Lucjan Krala
Anna Kułagowska
nr katalogowy: 8700
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-10
Bardziej ekologiczne pakowanie płynów
nr katalogowy: 128753
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-3
Mieliśmy rekordowo niski wskaźnik reklamacji - rozmowa z Dominikiem Darskim ,dyrektorem produkcji w Arctic Paper Kostrzyn
Robert Borowy
nr katalogowy: 97553
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-1
Woreczki Cryovac Grip & Tear oraz Quick Rip Łatwo otwierane woreczki termokurczliwe
nr katalogowy: 82087
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2006-8-9
Produkcja elektrod otulonych ze stali i materiałów specjalnych - dobór i nakładanie masy otulinowej
SKOŁYSZEWSKI A.
ŁUKSZA J.
SZAJDING K.
nr katalogowy: 16925
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-9
Nowoczesne sposoby pakowania a ich wpływ na jakość i trwałość produktów
I.Kaćeńak
A. Dandar
S. Sekretar
nr katalogowy: 14900
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-12
NOWOCZESNY CENTRALNY SYSTEM WYTWARZANIA PRÓŻNI DO PAKOWANIA wędlin drobiowych
nr katalogowy: 117681
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-8
Pakowanie próżniowe
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
nr katalogowy: 127694
pakowarki próżniowe
opakowania
mięso
vacuum packaging machines
packaging
meat
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-9
Metody pakowania mięsa i wyrobów mięsnych
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Daniel Tokarski
Izabela Adamowicz-Łogwińska
nr katalogowy: 116035
OPAKOWANIE 2015-9
Wpływ pakowania w modyfikowanej atmosferze na jakość mięsa i produktów mięsnych
ALEKSANDRA LIPIŃSKA
JOANNA ŁOPACKA
ANNA SAKOWSKA
URSZULA RAFALSKA
KATARZYNA ŻONTAŁA
nr katalogowy: 94364
10.15199/42.2015.9.1
OPAKOWANIE 2021-12
Schubert: bezpieczne i wydajne pakowanie produktów
nr katalogowy: 135076
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-12
Anuga FoodTec 2009 zaprasza
nr katalogowy: 40138
OPAKOWANIE 2008-9
Jak należy zapakować produkty spożywcze
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 37927
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Anuga FoodTec za nami
nr katalogowy: 148179
OPAKOWANIE 2018-10
Włoscy projektanci stworzyli opakowanie z ziemniaków
nr katalogowy: 116774
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-9
Pakowanie wędlin i przetworów mięsnych
nr katalogowy: 29839
OPAKOWANIE 2012-1
Nowe opakowanie do żywności od RPC
nr katalogowy: 65304
OPAKOWANIE 2007-9
Polskie produkty ogrodnicze zasługują na dobre pakowanie
Tadeusz Cąderek
nr katalogowy: 29740
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Odkryj zapakowaną świeżość
Maria Bonikowska
Piotr Śnieżawski
nr katalogowy: 37393
OPAKOWANIE 2008-6
Pakowanie w atmosferze modyfikowanej MAP na rynku krajowym
Bohdan Czerniawski
nr katalogowy: 35876
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-3
Maszyny pakujące dla poligrafii i nie tylko
Ryszard Racki
nr katalogowy: 24990
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-11
Bezpieczne pakowanie przesyłek w pudełka z tektury falistej
nr katalogowy: 129247
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-10
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych - pakowanie w kontrolowanej atmosferze
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 39094
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
JAC - niezawodne krajalnice do chleba na polskim rynku
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 25605
OPAKOWANIE 2011-12
Więcej automatyki w pakowaniu warzyw i owoców
nr katalogowy: 65057
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-11
Bezpieczne pakowanie przesyłek w pudełka z tektury falistej
nr katalogowy: 129247
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-8
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych - pakowanie próżniowe
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 37282
OPAKOWANIE 2011-11
Tuleje: pakowanie na okrągło
nr katalogowy: 63968
OPAKOWANIE 2019-2
Samsung Electronics mówi "nie" opakowaniom z plastiku
nr katalogowy: 118799
OPAKOWANIE 2024-3
Pakowanie w atmosferze ochronnej nigdy bez kontroli gazu
nr katalogowy: 147947
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-1
D jak doradca ds. bezpieczeństwa przewozu towarów niebezpiecznych
Karolina Kołdys
nr katalogowy: 103427
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-7-8
Projekt aplikacji do pakowania konwerterów step-down LM2596 z wykorzystaniem robota IRB 360
WOJCIECH KACZMAREK
JAROSŁAW PANASIUK
ALEKSANDRA BINKIEWICZ
nr katalogowy: 121864
10.15199/148.2019.7-8.2
robotyka
automatyka
robot przemysłowy
system wizyjny
pakowanie
sortowanie
robotics
automation
industrial robot
vision system
packaging
sorting
OPAKOWANIE 2008-9
Internetowy system zapewnienia nowoczesnych opakowań w branży ogrodniczej
Andrzej Hejduk
Tadeusz Cąderek
Barbara Grabowska
Aleksander Sołtan
Jan Świetlik
nr katalogowy: 37933
OPAKOWANIE 2017-9
Rewolucja w procesie pakowania ziół i roślin liściastych
nr katalogowy: 109691
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-3
Niezawodne pakowanie produktów zbożowych
Maria Brzezińska-Zjawin
nr katalogowy: 82852
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-2
Opakowanie musi umożliwiać właściwą prezentację produktu - podkreśla Zbigniew Zdunek, prezes zarządu MULTIVAC Sp. z o.o. oddziału w Polsce firmy MULTIVAC Sepp Haggenmueller G mbH & Co.KG, w rozmowie z Magdaleną Borek-Daruk
nr katalogowy: 66935
CHŁODNICTWO 2020-3
Pakowanie w atmosferze modyfikowanej metodą na przedłużenie trwałości żywności
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 126897
10.15199/8.2020.3.1
atmosfera ochronna MAP
pakownie żywności
przechowywanie żywności
trwałość
MAP
food packaging
food storage
shelf life
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
W poszukiwaniu racjonalnych usprawnień
nr katalogowy: 126603
OPAKOWANIE 2022-2
Z dbałością o szczegóły
nr katalogowy: 136517
OPAKOWANIE 2022-8
Air-commerce: niechlubny trend handlu internetowego
nr katalogowy: 139120
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-8
Zbyt duże opakowania wysyłkowe generują koszty i odpady
nr katalogowy: 139218
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-2
Pakowanie mięsa i przetworów mięsnych
Karolina Tabaka
Marek Cierach
nr katalogowy: 65708
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
II KONGRES PRZEMYSŁU OPAKOWAŃ Innowacyjne opakowania dla innowacyjnych produktów 1 października 2014, Poznań
nr katalogowy: 85514
OPAKOWANIE 2024-8
Folie BOPP pod lupą – analiza danych rynkowych
nr katalogowy: 150213
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-8
Kontrola atmosfery oraz jakości pakowania produktów spożywczych
Michał Bogaty
Phillippe Girardon
nr katalogowy: 115598
OPAKOWANIE 2013-1
Szybsze pakowanie z urządzeniami firmy Ishida
nr katalogowy: 73759
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-8
Dzięki technologi firmy ISHIDA, świeże mięso nie traci swych walorów smakowych
nr katalogowy: 78753
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-8
Zbyt duże opakowania wysyłkowe generują koszty i odpady
nr katalogowy: 139218
OPAKOWANIE 2024-2
Anuga FoodTec: innowacyjność i odpowiedzialność
nr katalogowy: 147477
OPAKOWANIE 2024-5
Automatyzacja – robot czy grawitacja?
nr katalogowy: 148874
OPAKOWANIE 2014-8
Strukturalna synteza sprzętu do pakowania zbiorczego
MUKOLA YAKIMCHUK
OLEKSANDR GAVVA
VERONIKA CHALAYDZY
nr katalogowy: 86153
OPAKOWANIE 2016-1
URZĄDZENIA PAKUJĄCE I LOGISTYCZNE
nr katalogowy: 96370
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Nowoczesne opakowanie firmy PAKMAR
nr katalogowy: 46508
OPAKOWANIE 2011-9
Pakowanie żywności
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 62642
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-7
Opakowaniowe innowacje w Warszawie
nr katalogowy: 138588
OPAKOWANIE 2014-1
URZĄDZENIA PAKUJĄCE I LOGISTYCZNE
nr katalogowy: 82136
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-10
Opakowania aktywne
Wojciech Kozak
Ryszard Cierpiszewski
nr katalogowy: 55120
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-7-8
Kalejdoskop ze świata napojów - czerwiec i lipiec 2011 r.
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 61802
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-1
Próżniomierz ultradźwiękowy
ALEKSANDER ZAWADA
PIOTR KONARSKI
nr katalogowy: 40890
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-3
Kruchość mięsa wołowego i metody jej poprawy
Dariusz Nowak
nr katalogowy: 42538
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-11
Kalejdoskop ze świata napojów – październik 2009 r
Paweł Bogacz
nr katalogowy: 48290
OPAKOWANIE 2009-9
Pakowanie świeżych owoców i warzyw
Ryszard Warczyński
nr katalogowy: 46565
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Próżno o lepsze rozwiązanie
nr katalogowy: 46076
CHŁODNICTWO 2012-9
Air Products wprowadza na polski rynek gazy spożywcze w innowacyjnej butli Freshline® Plus z powłoką antybakteryjną, aby zapewnić większą higienę i bezpieczeństwo podczas pakowania żywności w atmosferze modyfikowanej (MAP)
nr katalogowy: 71024
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-11
Zaawansowane rozwiązania Marel Poultry w zakresie przetwórstwa drobiu
nr katalogowy: 123401
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 137138
OPAKOWANIE 2022-3
Wiązarka RO-M Fusion – cichy bohater małych i średnich zakładów pralniczych
nr katalogowy: 136914
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-7
Opakowaniowe innowacje w Warszawie
nr katalogowy: 138588
OPAKOWANIE 2023-6
Ekologiczne pakowanie dzięki rozwiązaniu firmy Schubert
nr katalogowy: 143917
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-8
Maszyny do pakowania mięsa i przetworów mięsnych
Mariusz S. Kubiak
Radosław Grala
Tom asz Borowy
nr katalogowy: 61711
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-8
Pakowanie próżniowe - bezpieczny sposób przechowywania mięsa i jego przetworów
Agnieszka Starek
Agata Blicharz-Kania
nr katalogowy: 122020
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-9
Przechowalnictwo żywności w atmosferze modyfikowanej
Joanna Markowska
Iwona Kasprzyk
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 93646
10.15199/65.2015.9.4
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-11
WIBERG zawsze idzie o krok dalej
Jolanta Wilczak
nr katalogowy: 87953
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Anuga FoodTec targi innowacyjności dla branży spożywczej
nr katalogowy: 44563
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Paryska IPA i Emballage dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 41838
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-9
Mieszanie, zabiegi poprawiające jakość mąki i pakowanie mąki
nr katalogowy: 47020
OPAKOWANIE 2017-1
Schubert pakuje kruche ciasteczka
nr katalogowy: 103733
OPAKOWANIE 2022-2
Z dbałością o szczegóły
nr katalogowy: 136517
OPAKOWANIE 2022-8
Air-commerce: niechlubny trend handlu internetowego
nr katalogowy: 139120
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-2
Krajowy rynek tektury falistej i opakowań z tektury falistej
AGNIESZKA WERNER
nr katalogowy: 112423
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-8
Przegląd maszyn i urządzeń do pakowania mięsa i wyrobów mięsnych
Marian K. Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 122019
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-2
Pakowanie w 670 milisekund
nr katalogowy: 82576
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-5
Anuga FoodTec 2009 - najnowsze rozwiązania dla producentów napojów i żywności (cz. 1)
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 44684
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-11
Jesienne targi w EXPO Kraków
nr katalogowy: 123521
OPAKOWANIE 2019-9
Zrobotyzowana paletyzacja i pakowanie na miarę przemysłu 4.0
nr katalogowy: 122576
OPAKOWANIE 2023-4
Coboty Schuberta– prosta, elastyczna automatyzacja
nr katalogowy: 143061
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-5
Recykling surowcowy glinu z opakowań wielomateriałowych
Jadwiga Zabagło
Jerzy Baron
Beata Kowarska
Małgorzata Olek
Witold Żukowski
nr katalogowy: 59928
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-5
Use of natural protein stabilizer in the process for production of nanostructured silver. Wykorzystanie naturalnego stabilizatora białkowego w procesie otrzymywania srebra nanostrukturalnego
Jolanta Pulita
Marcin Banacha
leszek Tymczyna
Anna Chmielowiec-Korzeniowska
nr katalogowy: 76893
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-8-9
INFORMIA - dla producentów soków, mrożonek, owoców i warzyw
nr katalogowy: 116206
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-1
Euro-PAN - partner w inwestycjach
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 82092
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-6
System transpor tu i pakowania zwojów
nr katalogowy: 77911
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
Tajniki sous-vide
Wiesława Grzesińska
Marzena Tomaszewska
nr katalogowy: 74946
OPAKOWANIE 2010-10
Pakowanie towarów niebezpiecznych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 54758
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-8
NOWE PRODUKTY: Z CZYSTĄ ETYKIETĄ, BLIŻEJ NATURY
nr katalogowy: 121988
OPAKOWANIE 2019-1
Dni Otwarte w Ulma Packaging Polska
Tomasz Krawczak
nr katalogowy: 118296
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-7
Ruszyła nowa inwestycja w Grupie Azoty Puławy
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 99626
OPAKOWANIE 2014-10
Ekologiczne platynki
nr katalogowy: 87394
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
Pakowanie salami
nr katalogowy: 71042
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Technologia sous vide
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 65462
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-4
Przepływ informacji steruje przepływem towaru
nr katalogowy: 67051
OPAKOWANIE 2021-1
Pakowanie przekąsek z suszonych owoców z Ishida
nr katalogowy: 130152
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135311
OPAKOWANIE 2022-3
Wiązarka RO-M Fusion – cichy bohater małych i średnich zakładów pralniczych
nr katalogowy: 136914
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-5
Znaczenie temperatury surowców i wyrobu w produkcji tektury falistej
Paweł Pełczyński
Krzysztof Kadys
Włodzimierz Szewczyk
nr katalogowy: 143422
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-5
Znaczenie temperatury surowców i wyrobu w produkcji tektury falistej
Paweł Pełczyński
Krzysztof Kadys
Włodzimierz Szewczyk
nr katalogowy: 143422
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-2
Techniki mroźnicze oraz pakowanie w technologii MAP stosowane w produkcji piekarskiej dla wydłużenia trwałości wyrobów
Przemysław Kopeć
Anna Diowksz
nr katalogowy: 120565
techniki mroźnicze
pakowanie w atmosferze modyfikowanej (MAP)
biokonserwacja
zakwas piekarski
ekstrakty warzywne
freezing techniques
packaging in modified atmosphere (MAP)
biopreservation
sourdough
vegetable extracts
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-8
Modyfikowana atmosfera - metoda pakowania
Joanna Brzozowska
nr katalogowy: 86270
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
Zastosowanie materiałów opakowaniowych poddanych modyfikacjom fizycznym a jakość i bezpieczeństwo produktów mięsnych
nr katalogowy: 71041
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-5
Pakowanie i etykiety według REACH i clp
Bolesław Hancyk
nr katalogowy: 51838
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?!
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135257
OPAKOWANIE 2022-1
traysealery MULTIVAC – pakowanie z dużą wydajnością
nr katalogowy: 136018
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 136182
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 136220
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-5
Znaczenie temperatury surowców i wyrobu w produkcji tektury falistej
Paweł Pełczyński
Krzysztof Kadys
Włodzimierz Szewczyk
nr katalogowy: 143422
OPAKOWANIE 2023-6
Ekologiczne pakowanie dzięki rozwiązaniu firmy Schubert
nr katalogowy: 143917
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-2
Worki otwarte czy worki wentylowe?
Thomas Ziolko
nr katalogowy: 105093
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-2
Pionierskie firmy rozwijają wysoką kulturę bezpieczeństwa
nr katalogowy: 112031
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Technologiczne wsparcie
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 66294
OPAKOWANIE 2013-11
Rola opakowań w ograniczaniu marnotrawstwa żywności
nr katalogowy: 80605
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Konferencje
Anna Skurzewska
nr katalogowy: 138862
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-6
Badanie wpływu konfekcjonowania na właściwości fizyczne emulsji kosmetycznych
Elżbieta Sobiecka
Piotr Jaśniewskia
Kamila Szymańska
Piotr Owczarz
Tomasz P. Olejnik
nr katalogowy: 126688
10.15199/62.2020.6.25
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-6
Badanie wpływu konfekcjonowania na właściwości fizyczne emulsji kosmetycznych
Elżbieta Sobiecka
Piotr Jaśniewskia
Kamila Szymańska
Piotr Owczarz
Tomasz P. Olejnik
nr katalogowy: 126688
10.15199/62.2020.6.25
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-5
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 84850
OPAKOWANIE 2013-1
Zgrzewanie, owijanie, pakowanie próżniowe
nr katalogowy: 73761
OPAKOWANIE 2013-7
O bezpieczeństwie żywności z firmą Tetra Pak
MARIAN FELDMAN
nr katalogowy: 77727
OPAKOWANIE 2011-2
Interpack 2011: końcowe odliczanie
nr katalogowy: 57686
OPAKOWANIE 2020-6
Uniwersalne maszyny Hugo Beck pakujące w folie i papier
nr katalogowy: 126821
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 137138
OPAKOWANIE 2014-9
Robotyzacja i automatyzacja końcowego etapu pakowania
nr katalogowy: 86725
OPAKOWANIE 2012-9
Pionowe pakowanie z firmą Miele
nr katalogowy: 71136
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-6
Informatyczna platforma SWDO Zasady i formy współpracy
nr katalogowy: 60537
CHŁODNICTWO 2013-7
Literatura... nasze propozycje
nr katalogowy: 78018
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-7
Normy dotyczące pieczywa nie będą w Katalogu Polskich Norm
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 77662
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Norm dotyczących pieczywa nie będzie w Katalogu Polskich Norm
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 76259
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Ogród czekoladowych marzeń
Sebastian Kotlarz
nr katalogowy: 56934
OPAKOWANIE 2010-9
Pakowanie produktów spożywczych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 54380
OPAKOWANIE 2020-1
Kompaktowy układ linii Sidel w BINA Switzerland
nr katalogowy: 124648
OPAKOWANIE 2020-3
Kemira kreśli wizję przyszłości opakowań
nr katalogowy: 125534
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH