Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-12
Branża mięsna a uczciwa konkurencja na rynku
Stanisław Zięba
nr katalogowy: 1757
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
BRANŻA MIĘSNA SZANSE I WYZWANIA – KONFERENCJA UPEMI
nr katalogowy: 144006
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
BRANŻA MIĘSNA SZANSE I WYZWANIA – KONFERENCJA UPEMI
nr katalogowy: 144006
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-9
Branża mięsna potrzebuje zielonego światła
Barbara Mikusińska
nr katalogowy: 150472
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-5
Dlaczego branża mięsna nie walczy z czarnym PR?
nr katalogowy: 76747
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-9
Informacje biznesowe
nr katalogowy: 29768
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-10
Branża mięsna na POLAGRZE-FOOD 2006
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 21555
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-5
Największe firmy spożywcze
J. Drożdż
nr katalogowy: 14822
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-3
Wielkanoc - mięsne święta!
nr katalogowy: 119296
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-7
Co piszą inni
nr katalogowy: 16708
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-4
Aktualny status polskich zakładów mięsnych
Marian Winiarski
nr katalogowy: 1603
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-2
Polskie mięso jest bezpieczne!
REDAKCJA
nr katalogowy: 118688
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-8
Drodzy Czytelnicy!
nr katalogowy: 61719
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-10
Rozmawiamy z Ryszardem Smolarkiem prezesem Łmeat-Łuków SA
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 1734
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-8
Dekada polskiej branży mięsnej w Unii Europejskiej - sukces czy porażka?
Marian Winiarski
nr katalogowy: 93159
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-10
OD REDAKCJI
nr katalogowy: 151145
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-4
Informacje
nr katalogowy: 25377
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-1
Dyskusja o przyszłości branży mięsnej na COP24 w Katowicach
nr katalogowy: 118241
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-10
Branża mięsna na POLAGRZE 2007
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 30653
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-7
Aktualności
nr katalogowy: 53050
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
Nowości i bestsellery branży chłodniczej
nr katalogowy: 136296
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Alternatywne źródła zasilania dla piekarni i cukierni oraz optymalizacji cen gazu i prądu
nr katalogowy: 143449
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-12
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 111262
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-5
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 114005
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Alternatywne źródła zasilania dla piekarni i cukierni oraz optymalizacji cen gazu i prądu
nr katalogowy: 143449
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-8
Rozwiązania instytucjonalno-prawne w aspekcie rzeczywistych interesów branży mięsnej
Marian Winiarski
nr katalogowy: 109016
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-10
Branża mięsna z certyfikatem - Pork Quality System
nr katalogowy: 63158
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-6
Wyhamowanie inwestycji w branży mięsnej
GRZEGORZ RYKACZEWSKI
nr katalogowy: 149198
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-5
POLSKI HANDEL ZAGRANICZNY produktami mięsnymi w 2021 r.
Marcin Wroński
nr katalogowy: 137703
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-3
Ograniczanie liczby dodatków na etykiecie
nr katalogowy: 66659
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-9
Zorientowana na jakość optymalizacja procesów i produktów za pomocą Systemu CSB
nr katalogowy: 62720
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-6
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 120747
OPAKOWANIE 2020-10
Mięso mielone bez tacki dzięki maszynom ULMA
nr katalogowy: 128467
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-1
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 135918
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-1
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 135918
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-5
Czy możliwe jest zmniejszenie wynagrodzenia pracownikom na czas kryzysu?
Piotr Swaczyński
nr katalogowy: 44260
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-3
Zmiany przepisów w 2024 roku istotne dla branży mięsnej
nr katalogowy: 147898
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-4
Windykacja złych długów - działania prewencyjne
Piotr Swaczyński
nr katalogowy: 51002
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-6
Aktualności
nr katalogowy: 44872
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-10
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 110168
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-4
Branża mięsna czeka na zmiany
nr katalogowy: 148316
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-4
Czas przydatności tradycyjnego składania zamówień niedługo minie
nr katalogowy: 148321
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-2
CELLDAS – przyszłość branży mięsnej z technologią MAYEKAWA
nr katalogowy: 147303
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-3
Co dalej z nazwami zamienników mięsa?
Barbara Mikusińska
nr katalogowy: 147899
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-6
70 lat czasopisma "Gospodarka Mięsna"
nr katalogowy: 120746
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-1
65 lat czasopisma "Gospodarka Mięsna"
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 82093
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-3
Analiza wyników handlu zagranicznego produktami mięsnymi w 2014 roku
Mirosława Tereszczuk
nr katalogowy: 90205
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-6
Budujemy polską markę multifoodową
nr katalogowy: 149197
CHŁODNICTWO 2012-5
Głos w sprawie
Janusz B. Berdowski
nr katalogowy: 68031
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
Nowości i bestsellery branży chłodniczej
nr katalogowy: 136296
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-5
IJHARS na tropie oszustw na rynku żywności
Barbara Mikusińska
nr katalogowy: 148721
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-7
Branża mięsna: perspektywy na drugą połowę 2024 roku
nr katalogowy: 149623
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-9
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 150467
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-9
Myjki kabinowe VeLoX - mycie bez kompromisów
nr katalogowy: 115668
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-6
9 cięć kosztowych dla większego zysku
nr katalogowy: 114577
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-3
Wysoka konkurencyjność polskich produktów pochodzenia zwierzęcego
Mirosława Tereszczuk
nr katalogowy: 83231
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-2
Jaki będzie 2024 r. dla branży mięsnej?
nr katalogowy: 147301
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-2
Branża mięsna podsumowanie, perspektywy
Grzegorz Rykaczewski
nr katalogowy: 147300
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-7
Drodzy Czytelnicy!
nr katalogowy: 61122
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Sektor mięsa czerwonego i drobiowego w Polsce w okresie ostatnich turbulencji rynkowych
Robert Mroczek
nr katalogowy: 143005
10.15199/65.2023.4.1
produkcja mięsa
branża mięsna
branża drobiarska
pandemia COViD-19
wojna w Ukrainie
meat production
meat industry
poultry industry
pandemic COViD-19
war in Ukraine
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Sektor mięsa czerwonego i drobiowego w Polsce w okresie ostatnich turbulencji rynkowych
Robert Mroczek
nr katalogowy: 143005
10.15199/65.2023.4.1
produkcja mięsa
branża mięsna
branża drobiarska
pandemia COViD-19
wojna w Ukrainie
meat production
meat industry
poultry industry
pandemic COViD-19
war in Ukraine
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Sektor mięsa czerwonego i drobiowego w Polsce w okresie ostatnich turbulencji rynkowych
Robert Mroczek
nr katalogowy: 143005
10.15199/65.2023.4.1
produkcja mięsa
branża mięsna
branża drobiarska
pandemia COViD-19
wojna w Ukrainie
meat production
meat industry
poultry industry
pandemic COViD-19
war in Ukraine
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-4
Drodzy Czytelnicy!
nr katalogowy: 59630
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-12
W Bieganowie po dziesięciu latach
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 1764
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-12
Polska gospodarka mięsna po wejściu do UE
Roman Urban
nr katalogowy: 9659
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-3
Polska gospodarka mięsna w przeddzień integracji z Unią Europejską
Roman Urban
nr katalogowy: 1583
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-11
Kronika
nr katalogowy: 55960
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Eksport polskiego mięsa – wyzwania i bariery rozwoju
nr katalogowy: 148166
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-10
Gluten na zdrowie
nr katalogowy: 116341
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-11
Wspomnienia z wcześniejszych jubileuszy
nr katalogowy: 87954
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-11
Zdzisław Jabłoński (13.09.1926–11.11.2020
nr katalogowy: 129215
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-12
Kazimierz Stańczyk (27.05.1941-20.11.2020)
nr katalogowy: 129663
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-6
Profesorowie współpracujący z "Gospodarką Mięsną"
nr katalogowy: 85166
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-4
Zastosowanie kultur bakterii w przetwórstwie mięsa - seminarium firmy CHR. HANSEN
nr katalogowy: 97949
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
100 LAT STOWARZYSZENIA RZEŹNIKÓW I WĘDLINIARZY RP
nr katalogowy: 138461
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-4
Targi MIĘSO I WĘDLINY 2008
nr katalogowy: 34315
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-4
Targi MIĘSO I WĘDLINY 2008
nr katalogowy: 34314
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-5
Dodatki a współczesne przetwórstwo mięsne
nr katalogowy: 35415
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-11
Mięsna uczta
nr katalogowy: 72214
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-3
Mięsna konferencja branżowa o bezpieczeństwie żywności
nr katalogowy: 97365
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
100 LAT STOWARZYSZENIA RZEŹNIKÓW I WĘDLINIARZY RP
nr katalogowy: 138461
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-6
Toruń
Robert Kozela
nr katalogowy: 68481
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-1
Wybrane substancje dodatkowe i składniki żywności w przetwórstwie mięsa
Aneta Cegiełka
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 124493
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-2
Procesy konsolidacyjne w branży mięsnej - wyzwania, szanse, bariery
Robert Mroczek
nr katalogowy: 96672
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-9
U Majerowiczów po pięciu latach...
Krzysztof Łękawski
Małgorzata Witek
nr katalogowy: 29834
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-3
80-lecie Krzysztofa Łękawskiego
nr katalogowy: 97353
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-10
Gospodarka mięsna w Polsce po wejściu do UE - rozwój, stan i zagrożenia*)
Roman Urban
nr katalogowy: 39091
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-4
OSTATNIE POŻEGNANIE prof. dr hab. Roman Urban (24.08.1937 r. - 22.03.2016 r.)
nr katalogowy: 97939
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-9
Handel zagraniczny mięsem i jego produktami w pierwszych miesiącach 2013 roku
Mirosława Tereszczuk
nr katalogowy: 79235
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-7
"Gospodarka Mięsna" w liczbach
nr katalogowy: 46074
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-10
Wakacyjne rozmowy o glutenie
nr katalogowy: 116452
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-1
Wystąpienia publiczne
Wojciech S. Wocław
nr katalogowy: 103663
OPAKOWANIE 2007-8
Felieton obserwatora zmian w branży opakowaniowej na rynku polskim - konsument - klient - branża - rozwój
nr katalogowy: 29115
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-12
Życzenia i prezenty
Wojciech S. Wocław
nr katalogowy: 111263
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-9
W kinie
Wojciech S. Wocław
nr katalogowy: 109653
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-8
Dawno, dawno temu…
Barbara Mikusińska
nr katalogowy: 149965
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-10
Co wnosi branża piwowarska do ochrony środowiska w Polsce?
Adam Pawełas
nr katalogowy: 63324
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-9
Branża piekarnicza w Polsce - stan i wyzwania
Grzegorz Nowakowski
nr katalogowy: 20003
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-6
Wegetarianizm
Wojciech S. Wocław
nr katalogowy: 106577
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-5
Gafy przy stole
Wojciech S. Wocław
nr katalogowy: 105803
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-7
Wegetarianizm
Wojciech S. Wocław
nr katalogowy: 107968
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-10
Utrata pracy
Wojciech S. Wocław
nr katalogowy: 110169
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-9
Z okazji 85. urodzin Zdzisławowi Jabłońskiemu życzymy zdrowia, siły i energii do korzystania z uroków życia
nr katalogowy: 62718
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Branża spożywcza przygotowana do konkurowania z firmami zagranicznymi
nr katalogowy: 143013
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-3
Idealne przyjęcie
Wojciech S. Wocław
nr katalogowy: 104725
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-4
Gdzie jeszcze tkwi potencjał optymalizacyjny branży mięsnej?
nr katalogowy: 113400
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-11
Media społecznościowe
Wojciech S. Wocław
nr katalogowy: 110529
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-2
Drodzy Czytelnicy!
nr katalogowy: 49788
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-7
Przyszłość branży mięsnej
mw
nr katalogowy: 45689
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-5
Kronika
nr katalogowy: 51705
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-2
Kłopotliwe pytania
Wojciech S. Wocław
nr katalogowy: 104149
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-1
Branża piwowarska to ponad 11 mld zł podatków i 115 tysięcy miejsc pracy
nr katalogowy: 136365
CHŁODNICTWO 2007-10
Branża chłodnicza na targach Polagra-Tech 2007
nr katalogowy: 30786
OPAKOWANIE 2022-3
Branża papiernicza podąża drogą zrównoważonego rozwoju
nr katalogowy: 136919
OPAKOWANIE 2022-3
Branża papiernicza podąża drogą zrównoważonego rozwoju
nr katalogowy: 136919
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-10
Perspektywy rozwoju produkcji papieru i tektury w Polsce
MICHAŁ JARCZYŃSKI
nr katalogowy: 38896
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2024-3
Indonezyjska branża obuwnicza dotknięta falą zwolnień
nr katalogowy: 149214
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Kolacja biznesowa
Wojciec h S. Wocław
nr katalogowy: 105280
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-8
W samolocie i w pociągu
Wojciech S. Wocław
nr katalogowy: 109010
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-4
Aktualności
nr katalogowy: 42878
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-1
Branża piwowarska to ponad 11 mld zł podatków i 115 tysięcy miejsc pracy
nr katalogowy: 136365
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Branża spożywcza przygotowana do konkurowania z firmami zagranicznymi
nr katalogowy: 143013
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-6
Papier – tradycyjny produkt, nowoczesna branża. Relacja z webinarium
Agnieszka Werner
nr katalogowy: 132350
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-3
Branża odzysku materiałowego surowców kluczowa dla środowiska. Eksperci o przyszłości sektora
nr katalogowy: 138012
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-3
Między klasyką a fantazją w lodziarstwie
nr katalogowy: 125312
OPAKOWANIE 2024-2
Opakowania z tektury falistej: szanse i zagrożenia
DANIEL BRUNTON
nr katalogowy: 147485
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak odpowiedzieć na oczekiwania klienta?
nr katalogowy: 139356
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-4
Niedoceniony wyrób
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 66908
ELEKTROINSTALATOR 2023-5
PÓŁPRZEWODNIKI – KONIEC WIELKIEGO NIEDOBORU CHIPÓW?
nr katalogowy: 143252
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-7-8
"Budżetodajna branża" nie znajduje wsparcia
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 86188
OPAKOWANIE 2022-3
Branża producentów papieru i tektury na fali wznoszącej
nr katalogowy: 136897
OPAKOWANIE 2022-3
Branża producentów papieru i tektury na fali wznoszącej
nr katalogowy: 136897
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
Owoce w cukiernictwie. Rodzaje i słodkie inspiracje
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 144838
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-3
Branża piwowarska liczy na odbicie po trudnym 2023 r. – nadzieja w piwach bezalkoholowych
nr katalogowy: 147801
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-2
ODWOŁANO TEGOROCZNĄ EDYCJĘ TARGÓW CEVISAMA
nr katalogowy: 138332
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-2
Wpływ udziału mięsa chudego, tłuszczu, barwy mięśni oraz stopnia zaawansowania obróbki cieplnej na kształtowanie specyficznej smakowitości wołowiny i wieprzowiny
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 57880
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Hotele gotowe na restart
nr katalogowy: 130439
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Hotele gotowe na restart
nr katalogowy: 130439
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Pomaganie przez gotowanie
nr katalogowy: 136709
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-1
DODATKI FUNKCJONALNE NA BAZIE BIAŁEK WYKORZYSTYWANE W TECHNOLOGII PRZETWÓRSTWA MIĘSA
Marian Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 146999
białkowe dodatki funkcjonalne
wykorzystywanie białek roślinnych i zwierzęcych
cechy funkcjonalne i fizyczne
essential oils
nanoemulsions
antimicrobial effect
antioxidant effect
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-12
Ubezpieczenie pracowników w branży... budowlanej
nr katalogowy: 117420
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-12
Sto projektów rolnikom
nr katalogowy: 77193
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-10
Robot Delta SCARA: automatyczne urządzenie typu pick and place do wydajniejszej produkcji elektroniki
nr katalogowy: 123074
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak odpowiedzieć na oczekiwania klienta?
nr katalogowy: 139356
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-6
Wyzwania branży opakowań z tektury falistej i rola Stowarzyszenia we wsparciu Członków
TOMASZ ŻEBROWSKI
nr katalogowy: 149278
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-9
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 56403
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
SYCI bez poczucia winy
Ewa Kakiet-Springer
nr katalogowy: 138456
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-1
Rynek i przemysł spożywczy w 2020 roku
Iwona Szczepaniak
Łukasz Ambroziak
Jadwiga Drożdż
Robert Mroczek
nr katalogowy: 130112
10.15199/65.2021.1.1
przemysł spożywczy
produkcja
wyniki ekonomiczno-finansowe
ceny
handel zagraniczny
pandemia COVID-19
food industry
production
economic and finance results
prices
foreign trade
COVID-19 pandemic
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-1
Rynek i przemysł spożywczy w 2020 roku
Iwona Szczepaniak
Łukasz Ambroziak
Jadwiga Drożdż
Robert Mroczek
nr katalogowy: 130112
10.15199/65.2021.1.1
przemysł spożywczy
produkcja
wyniki ekonomiczno-finansowe
ceny
handel zagraniczny
pandemia COVID-19
food industry
production
economic and finance results
prices
foreign trade
COVID-19 pandemic
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-5
Aktywnie w Radomiu
nr katalogowy: 19844
SZKŁO I CERAMIKA 2006-6
Glasstec 2006 na kursie sukcesu
nr katalogowy: 23188
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Targowe dni
nr katalogowy: 11865
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2004-7
Branża papiernicza w UE
Zbigniew Fornalski
nr katalogowy: 4623
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Targowe dni
nr katalogowy: 11865
DOZÓR TECHNICZNY 2022-3
Przemysł 4.0 – czy roboty uratują branżę budowlaną?
nr katalogowy: 138167
DOZÓR TECHNICZNY 2022-3
Przemysł 4.0 – czy roboty uratują branżę budowlaną?
nr katalogowy: 138167
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-1
Rok 2009 w ocenie organizacji branżowych
nr katalogowy: 49507
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-6
Cała branża we Frankfurcie
Anna Zakrzewska
nr katalogowy: 60634
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-4
Cyfrowi marzyciele
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 96750
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
Wysokie inflacja i akcyza oraz COVID ciągną rynek piwa w dół
nr katalogowy: 137294
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
Wysokie inflacja i akcyza oraz COVID ciągną rynek piwa w dół
nr katalogowy: 137294
ELEKTROINSTALATOR 2022-9
RYNEK BUDOWLANY CZEKAJĄ ZMIANY – FOTOWOLTAIKA NA BLOKACH, STABILIZACJA CEN
Bartłomiej Jaworski
nr katalogowy: 139249
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-9
INFORMACJE BIZNESOWE
nr katalogowy: 14912
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-4
Realia, atuty i zagrożenia. Cz. I
K. Kłepaczewski
nr katalogowy: 13685
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-7
Tekstylia techniczne - branża przyszłości
nr katalogowy: 78154
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Branża sokownicza dyskutuje o nowych wyzwaniach
DC
nr katalogowy: 14814
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2017-1
Branża skórzana w liczbach
nr katalogowy: 103705
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-2
Wady jakościowe mięsa
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 57876
OPAKOWANIE 2021-8
Specjalistyczna narzędziownia branży opakowań
Agata Kaczmarek
Sylwia Sędek
nr katalogowy: 133082
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-3
Bułgarscy piekarze przed akcesją
nr katalogowy: 19206
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-5
Taśmy, liny, sznurki
nr katalogowy: 5929
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-4
Sektor mięsa czerwonego i drobiarskiego w Polsce
Robert Mroczek
nr katalogowy: 119827
10.15199/65.2019.4.1
produkcja mięsa
przemysł mięsny
branża drobiarska
meat production
meat industry
poultry industry
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-8
Przegląd - trybuną futrzarzy
nr katalogowy: 6042
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Nowości zwiększają sprzedaż
Anna ŁAZAROWICZ
nr katalogowy: 4751
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-7
VAT-owa paranoja
R. Kłos
nr katalogowy: 2611
OPAKOWANIE 2005-6
Interpack 2005 - pierwsze podsumowania Branża opakowań na drodze dalszego rozwoju
nr katalogowy: 11222
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Nowa data EuroGastro 2021
nr katalogowy: 130453
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Nowa data EuroGastro 2021
nr katalogowy: 130453
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-1
Rok 2008 w ocenie organizacji branżowych
nr katalogowy: 41071
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-1
Branża opakowań z tektur y falistej - rok 2012 i spojr zenie w pr zyszłość Dunapack EUROBOX Polska - prezentuje dyrektor Zbigniew Krzyżak
nr katalogowy: 74002
OPAKOWANIE 2019-9
Czy branża opakowań nadąży za rozwojem e-commerce?
nr katalogowy: 122557
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-10-11
SYTUACJA NA RYNKU PRACY W PRZEMYŚLE TEKSTYLNYM, ODZIEŻOWYM I SKÓRZANYM – wiosna 2020
WOJCIECH SŁABY
nr katalogowy: 129236
DOZÓR TECHNICZNY 2021-2
Zwiększanie bezpieczeństwa w branży wynajmu maszyn
nr katalogowy: 131531
CHŁODNICTWO 2024-1
Czy warto zostać technikiem chłodnictwa i klimatyzacji?
nr katalogowy: 147620
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-9
Nowe rozdzanie
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 19425
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-1
Rozstrzygnięto IX edycję konkursu Polski Cement w Architekturze
nr katalogowy: 17665
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-10
Bezpieczeństwo żywności - nowe wyzwania przed przemysłem cukierniczym
nr katalogowy: 5095
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-6
Czy środowisko naturalne da szansę branży papierniczej
Michał Jarczyński
nr katalogowy: 18870
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-1
Niemiecki rynek płytek ceramicznych
Mariusz Gregorczyk
Jacek Skwierczyński
nr katalogowy: 7741
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-7-8
Branża owocowo-warzywna-warunki funkcjonowania na jednolitym rynku europejskim
B. Nosecka
nr katalogowy: 6869
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Wspólnie w KRPiZOiW osiągniemy wiele
K. Wardzyński
nr katalogowy: 6749
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-7-8
Pod znakiem ryby
nr katalogowy: 12060
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Sukces z uśmiechem w tle
DG
nr katalogowy: 11923
AUTO MOTO SERWIS 2020-1
Drodzy Czytelnicy
Ryszard Polit
nr katalogowy: 135382
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2024-3
Jak sztuczna inteligencja zmienia codzienne operacje pralnicze
nr katalogowy: 149209
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-2
Hiszpanów czeka restrukturyzacja branży
Danuta Matynia
nr katalogowy: 7789
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-8
Inwestycje piekarzy po przystąpieniu Polski do UE
Jacek Szczepaniak
nr katalogowy: 5000
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-3
Czas na czwartą rewolucję przemysłową w branży płytek ceramicznych
Ferdynand Gacki
nr katalogowy: 115895
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-10
Branża winiarska podsumowuje wakacje
nr katalogowy: 145635
OPAKOWANIE 2024-8
Business Intelligence i jego wpływ na transformację branży
nr katalogowy: 150215
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH