Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Dekompozycja modułu uczuciowego jakości życia – szósta i siódma składowa „zaufanie” i „ufność”
Tadeusz Borys
nr katalogowy: 139095
10.15199/46.2022.4.1
jakość życia
moduł
uczucia
emocje
zaufanie i ufność
quality of life
module
feelings
emotions
trust and confidence
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Dekompozycja modułu uczuciowego jakości życia – szósta i siódma składowa „zaufanie” i „ufność”
Tadeusz Borys
nr katalogowy: 139095
10.15199/46.2022.4.1
jakość życia
moduł
uczucia
emocje
zaufanie i ufność
quality of life
module
feelings
emotions
trust and confidence
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Dekompozycja modułu uczuciowego jakości życia – szósta i siódma składowa „zaufanie” i „ufność”
Tadeusz Borys
nr katalogowy: 139095
10.15199/46.2022.4.1
jakość życia
moduł
uczucia
emocje
zaufanie i ufność
quality of life
module
feelings
emotions
trust and confidence
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Dekompozycja modułu uczuciowego jakości życia – szósta i siódma składowa „zaufanie” i „ufność”
Tadeusz Borys
nr katalogowy: 139095
10.15199/46.2022.4.1
jakość życia
moduł
uczucia
emocje
zaufanie i ufność
quality of life
module
feelings
emotions
trust and confidence
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Dekompozycja modułu uczuciowego jakości życia – szósta i siódma składowa „zaufanie” i „ufność”
Tadeusz Borys
nr katalogowy: 139095
10.15199/46.2022.4.1
jakość życia
moduł
uczucia
emocje
zaufanie i ufność
quality of life
module
feelings
emotions
trust and confidence
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Dekompozycja modułu uczuciowego jakości życia – szósta i siódma składowa „zaufanie” i „ufność”
Tadeusz Borys
nr katalogowy: 139095
10.15199/46.2022.4.1
jakość życia
moduł
uczucia
emocje
zaufanie i ufność
quality of life
module
feelings
emotions
trust and confidence
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Dekompozycja modułu uczuciowego jakości życia – szósta i siódma składowa „zaufanie” i „ufność”
Tadeusz Borys
nr katalogowy: 139095
10.15199/46.2022.4.1
jakość życia
moduł
uczucia
emocje
zaufanie i ufność
quality of life
module
feelings
emotions
trust and confidence
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2004-12
Oblicza papieru
Agnieszka Andruszkiewicz
nr katalogowy: 4725
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Jak zdobyć zaufanie inwestorów kupujących piekarnię?
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 124321
MATERIAŁY BUDOWLANE 2024-9
Jak budować kapitał społeczny?
nr katalogowy: 150662
AUTO MOTO SERWIS 2020-4
Zaufanie
Ryszard Polit
nr katalogowy: 135475
AUTO MOTO SERWIS 2020-4
Zaufanie
Ryszard Polit
nr katalogowy: 135475
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2019-9
Zaufanie w kontekście funkcjonowania współczesnych sieci teleinformatycznych. Część II1)
Krzysztof PERLICKI
nr katalogowy: 122521
10.15199/59.2019.9.1
sieci teleinformatyczne
zaufanie
modelowanie zaufania
reputacja
bezpieczeństwo
odporność
ICT networks
trust
trust modeling
reputation
security
resilience
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-9
Trust-IT - metoda analizy zaufania do systemów i infrastruktur informatycznych
JANUSZ GÓRSKI
nr katalogowy: 29634
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1995-12
50 lat działalności Ciechu na światowych rynkach - Szacunek i zaufanie
JAROSŁAW NOWAK
nr katalogowy: 43053
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-9
Wrogowie zaufania w zarządzaniu jakością
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 70492
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-10
Co nowego w Klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 47645
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-2
Zaufanie podstawą bezpieczeństwa
nr katalogowy: 118432
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Po czym poznać dobrą wołowinę?
nr katalogowy: 119005
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
Zaufanie w czasach nieufności. Wyzwanie dla marketingu
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 148920
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-6
Urządzenia SCALANCE
Dariusz Germanek
nr katalogowy: 2307
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-12
Problem zaufania w usługach
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 48742
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-9
Zobacz w marce przyjaciela
nr katalogowy: 20731
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-1
Jakość, zaufanie, cyberbezpieczeństwo
Jakub SYTA
nr katalogowy: 96201
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-10
Najważniejsze jest zaufanie konsumenta do jakości produktu
nr katalogowy: 22385
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
Cerealia Unibake. Wysoka jakość i zaufanie klientów
Marta Stus
nr katalogowy: 12622
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-11
Traceability - identyfikowalność - obowiązek i wyzwanie
M. R. Zadernowski
M. Obiedziński
nr katalogowy: 14718
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2006-1
Zaufanie - Jerzy Kosieradzki III okł
nr katalogowy: 16268
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-2
Zaufanie pod nadzorem
Donat Zatoński
nr katalogowy: 5218
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-9
Najważniejsze jest zaufanie konsumenta do jakości produktu
nr katalogowy: 20728
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-9
Zwrot i wycofanie produktu w świetle prawa żywnościowego
Cezary Bogusz
nr katalogowy: 9606
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-9
Windy i platformy spod kobiecej ręki
Jolanta Czudak
nr katalogowy: 145053
OPAKOWANIE 2022-12
Podstawa to zaufanie i satysfakcja klienta
nr katalogowy: 141138
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2019-8
Zaufanie w kontekście funkcjonowania współczesnych sieci teleinformatycznych. Część I
Krzysztof PERLICKI
nr katalogowy: 121911
10.15199/59.2019.8.1
sieci teleinformatyczne
zaufanie
modelowanie zaufania
reputacja
bezpieczeństwo
odporność
ICT networks
trust
trust modeling
reputation
security
resilience
OPAKOWANIE 2004-6
IGC NESKOR - 15 lat obecności na rynku polskim
nr katalogowy: 3274
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-12
Zdobyć zaufanie
Ryszard Siewierski
nr katalogowy: 11603
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-8-9
METAMODEL SYSTEMÓW ZARZĄDZANIA ZAUFANIEM I REPUTACJĄ
Marek Janiszewski
nr katalogowy: 109495
10.15199/59.2017.8-9.34
model
reputacja
systemy zarządzania zaufaniem i reputacją
TRM
zaufanie
model
reputation
trust
trust and reputation management systems
TRM
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2006-9
Zaufanie
Jerzy Kosieradzki
nr katalogowy: 16163
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-6
Kształtowanie zaufania
Marek Bugdol
nr katalogowy: 60267
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 134216
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 134216
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-12
Co nowego w Klubie Polskie Forum ISO 900048 - Zaufanie do pomiarów
nr katalogowy: 22881
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-6
PRODUKTY MIESIĄCA
nr katalogowy: 99382
OPAKOWANIE 2019-6
Dwie kompletne linie pakujące od firmy Sidel
nr katalogowy: 120827
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-6
Modyfikacja systemu rozbioru półtusz z młodego bydła rzeźnego
Jerzy Strzelecki
Stanisław Tyszkiewicz
Karol Borzuta
Andrzej Borys
Eugenia Grześkowiak
nr katalogowy: 16718
OPAKOWANIE 2022-12
Podstawa to zaufanie i satysfakcja klienta
nr katalogowy: 141138
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Innowacje produktowe firmy Nutrimix
nr katalogowy: 62020
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
Innowacje produktowe firmy Nutrimix
nr katalogowy: 61887
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-5
Innowacje produktowe firmy Nutrimix
nr katalogowy: 51872
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-5
Innowacje produktowe firmy Nutrimix
nr katalogowy: 59558
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-10
Jak nowoczesność zmienia podejście do marki
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 150833
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-10
Po pierwsze... bezpieczeństwo!
nr katalogowy: 139722
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-6
Liczy się zaufanie
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 52414
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-8
Wybrane problemy zaufania w zarządzaniu jakością
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 37162
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Historia pizzy
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
nr katalogowy: 33374
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
Jubileusz firmy GIKO
nr katalogowy: 144836
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-4
Kontrola dostępu niezbędna
nr katalogowy: 33316
GOSPODARKA WODNA 2008-12
Wspomnienia pośmiertne - Eryk Bobiński 1926 - 2008
Janusz Bielakowski
nr katalogowy: 39965
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2007-8-9
MediaTel - Nowy kierunkowy dla firm i nie tylko
nr katalogowy: 29671
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-5
Zwolnienie za krytyczną ocenę prezesa w prasie
nr katalogowy: 35465
OPAKOWANIE 2019-11
Technologie znakowania i etykietowania w zabezpieczaniu opakowań
nr katalogowy: 123440
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-5
Najpierw zaufanie potem cyfryzacja
Andrzej Arendarski
nr katalogowy: 131640
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2022-8
NIE BÓJ SIĘ ZMIENIAĆ USTAWIEŃ AUTOMATYCZNYCH W SPICE
nr katalogowy: 139149
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Pojęcie satysfakcji klienta
Lech NIEŻURAWSKI
Justyna WITKOWSKA
nr katalogowy: 28048
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-12
PEC - Gliwice Sp. z o.o. - Solidność, uczciwość i zaufanie
nr katalogowy: 31664
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-5
Najpierw zaufanie potem cyfryzacja
Andrzej Arendarski
nr katalogowy: 131640
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-2
Elżbieta Bożejewicz
Elżbieta Bożejewicz
nr katalogowy: 89530
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Najcenniejsze z cennych
HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ
nr katalogowy: 32550
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-12
Refleksje wokół kryzysu finansowego
Henryk Wnorowski
nr katalogowy: 40146
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
Innowacje produktowe firmy Nutrimix
nr katalogowy: 71386
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Innowacje produktowe firmy Nutrimix
nr katalogowy: 66771
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 59350
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Innowacje produktowe firmy Nutrimix
nr katalogowy: 66227
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-2
Dobre opakowanie, czyli dwa w jednym Targi easyFairs? Packaging Innovations 2011
Katarzyna Banach
nr katalogowy: 57724
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-3
KABAKO GRUPPE – rodzinna pasja do tworzenia zdrowych produktów i innowacji
nr katalogowy: 143870
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-12
Danine 10®: Nowoczesny dodatek w przetwórstwie mięsa i ryb – korzyści i wyzwania
nr katalogowy: 151918
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Innowacje produktowe fi rmy Nutrimix
nr katalogowy: 56939
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-5
Bielizna szpitalna i operacyjna Ważny temat: higiena w szpitalach
nr katalogowy: 84578
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-5
Atlas znana marka, nowa jakość
nr katalogowy: 91408
MATERIAŁY BUDOWLANE 2024-10
Kapitał społeczny jako fundament przyszłości Polski
nr katalogowy: 151137
DOZÓR TECHNICZNY 2022-1
6 głównych trendów na rynku monitoringu wizyjnego w 2022 roku
Bogumił Szymanek
nr katalogowy: 136306
DOZÓR TECHNICZNY 2022-1
6 głównych trendów na rynku monitoringu wizyjnego w 2022 roku
Bogumił Szymanek
nr katalogowy: 136306
AUTO MOTO SERWIS 2022-4
Nowa opona SportContactTM 7 firmy Continental dostosowana do każdej klasy pojazdu
nr katalogowy: 137514
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-7-8
Barmani dyplomowani
nr katalogowy: 61447
OPAKOWANIE 2013-8
Opakowania dla wielu branż
nr katalogowy: 78672
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-1
Radziwiłłówka - prozdrowotna drożdżówka
nr katalogowy: 103475
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-6
Wojewoda - Scaleniowiec.
Andrzej Żylis
nr katalogowy: 143616
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-12
Stora Enso od 23 lat gra z Orkiestrą!
nr katalogowy: 129797
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2016-8-9
Reputacja i zaufanie w systemach teleinformatycznych z podmiotami anonimowymi - podejście dynamiczne
Jerzy Konorski
nr katalogowy: 100726
10.15199/59.2016.8-9.1
OPAKOWANIE 2024-1
MOSCA – firma roku 2023
Frank Mutschler
nr katalogowy: 147074
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-18
Samochów
nr katalogowy: 115355
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-8
LISTY
nr katalogowy: 69840
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-10
Po pierwsze... bezpieczeństwo!
nr katalogowy: 139722
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-9
Kronika
nr katalogowy: 54312
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Bonigrasa - składnik najlepszych receptur
nr katalogowy: 44559
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-10
Bonigrasa - składnik najlepszych receptur
nr katalogowy: 47384
AURA 2023-2
5 dobrych pomysłów z COP 27
Gregory Barber
nr katalogowy: 141745
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-3
Zawsze staramy się iść o krok dalej
nr katalogowy: 125353
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-5
WSPOMNIENIE POŚMIERTNE Mgr inż. Karol Cempiel (1920-2010)
nr katalogowy: 51778
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-10
Głosy z Polski
nr katalogowy: 109743
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-11-12
New Product Development - jak opracowywać nowe napoje funkcjonalne, cz. 2
Adam Bogacz
nr katalogowy: 73550
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-1-2
Polexim GmbH producent pasmanterii
nr katalogowy: 124912
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-4
Rosyjski przemysł celulozowo-papierniczy w obliczu sankcji ekonomicznych
nr katalogowy: 90983
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-9
Zaufanie klientek
nr katalogowy: 62740
DOZÓR TECHNICZNY 2022-1
6 głównych trendów na rynku monitoringu wizyjnego w 2022 roku
Bogumił Szymanek
nr katalogowy: 136306
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Światowy kryzys finansowy implikacje dla producentów żywności
Roman Urban
nr katalogowy: 41082
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Jakość i bezpieczeństwo żywności
A.Ł.
nr katalogowy: 68228
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-10
Utracił zaufanie pracodawcy i współpracowników
nr katalogowy: 71667
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-6
Obchody 15-lecia BE&K
nr katalogowy: 45342
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2009-3
Czy włoska płytka uchroni się od kryzysu?
Tacjana Pazura
nr katalogowy: 46140
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Zaufanie jest dobre, ale kontrola jest lepsza
Michael Tremp
nr katalogowy: 99136
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-8-9
ZAUFANIE, NIEPEWNOŚĆ, WYDAJNOŚĆ UWIKŁANE ASPEKTY TESTOWANIA SYSTEMÓW ICT
Krzysztof M. Brzeziński
nr katalogowy: 93816
10.15199/59.2015.8-9.106
AUTO MOTO SERWIS 2022-4
Nowa opona SportContactTM 7 firmy Continental dostosowana do każdej klasy pojazdu
nr katalogowy: 137514
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
TRADYCJA PIEKARSKA – POZYTYWNE EMOCJE i zaufanie klientów
nr katalogowy: 141608
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-3
Na kryzys – marka!
Marcin J. Dmowski
nr katalogowy: 50829
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-5
Wykorzystanie technologii Blockchain w budowaniu lojalności klientów
Sebastian MATYSIK
nr katalogowy: 151285
10.15199/46.2024.5.3
Blockchain
lojalność klientów
tokenizacja
programy lojalnościowe
metoda PRISMA
Blockchain
customer loyalty
tokenization
loyalty programs
the PRISMA method
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-11
Głosy z Polski
nr katalogowy: 116961
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-6
Przejrzyście i pewnie - kontrola pochodzenia przy wsparciu CSB-System
nr katalogowy: 92000
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-3
KABAKO GRUPPE – rodzinna pasja do tworzenia zdrowych produktów i innowacji
nr katalogowy: 143870
CHŁODNICTWO 2014-5
Informacje
nr katalogowy: 84395
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 86473
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-24
(Nie)pewność w przestworzach?
nr katalogowy: 48502
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
Zdobywanie lojalności klientów
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 114704
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Fair Trade, czyli sprawiedliwy handel
Marta Stus
nr katalogowy: 50253
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Rozwiązanie, które wszystkim smakuje
nr katalogowy: 93120
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2014-8
NIK o nieruchomościach zajętych pod drogi gminne
nr katalogowy: 85918
DOZÓR TECHNICZNY 2022-5
Ogniwa paliwowe dla jednostek morskich
nr katalogowy: 140218
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-1
Twój wygląd mówi o tobie
nr katalogowy: 40664
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-1
Oszukane gleby
Henryk Piekut
nr katalogowy: 57004
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-1
Zachowania wzmacniające zaufanie pomiędzy menedżerami i pracownikami odpowiedzialnymi za ciągłe doskonalenie
nr katalogowy: 130125
OPAKOWANIE 2013-3
Inteligentna etykieta: kolor prawdę Ci powie
nr katalogowy: 75703
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-10
Jak ocenić aktywność przeciwutleniającą składników żywności
Mariola Kozłowska
Agata Górska
nr katalogowy: 55117
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-1
6 lat firmy Elomatic w Łodzi
nr katalogowy: 96384
AURA 2023-2
5 dobrych pomysłów z COP 27
Gregory Barber
nr katalogowy: 141745
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-8
Z inżynierami ku innowacjom
JANUSZ PIECHOCIŃSKI
nr katalogowy: 90694
OPAKOWANIE 2017-7
Rola designu przy tworzeniu opakowań kosmetycznych
Iwona Jadanowska-Gromke
nr katalogowy: 107509
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2011-9
z Jerzym Albinem, prezesem OPGK w Lublinie, rozmawia redaktor naczelny Przeglądu Geodezyjnego, prof. Wojciech Wilkowski
nr katalogowy: 62246
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Dwa etaty w jednej firmie
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 136035
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-6
BACK WITH THE WIND
Ewa Kakiet-Springer
nr katalogowy: 138118
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-6
BACK WITH THE WIND
Ewa Kakiet-Springer
nr katalogowy: 138118
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-1
Zarządzanie pracownikami - Przywództwo (1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 111953
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-10
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 110194
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-9
Harmonijne połączenie tradycji i innowacji
Adam Steć
nr katalogowy: 56382
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Lojalność klienta
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 124331
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-1
Branding - wartość marki
Adam Bogacz
nr katalogowy: 111767
OPAKOWANIE 2016-1
Opakowaniowe trendy Anno Domini 2016
nr katalogowy: 96367
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-12
Co trzeba zrobić, byśmy w Polsce zarabiali lepiej?
Paweł J. Dąbrowski
nr katalogowy: 111251
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-6
Public relations
Jan Kowalski
nr katalogowy: 76976
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-4
Zatrudniamy pracowników. Jaka umowa?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 75338
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-8
Misja - kontrola pochodzenia produktów spożywczych
nr katalogowy: 115588
OPAKOWANIE 2020-10
Opakowania kluczowym elementem rewolucji
nr katalogowy: 128453
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-4
Konferencja firmy Cargill
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 83792
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-12
Harmonijne połączenie tradycji i innowacji Hack AG stawia na rozwiązania informatyczne firmy CSB-System
nr katalogowy: 72841
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Kapłony i pulardy - radykałki i żętyca
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 63461
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-11
Marketing wartości
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 151398
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-10
O sukcesie decydują smak i zaufanie
Sylwia Krębuszewska-Kozieł
nr katalogowy: 87300
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2013-10
"Bardzo nas cieszyły pochwały delegatów..." - z Mariolą Gilską, prezesem Oddziału SGP w Olsztynie, po Zjeździe Stowarzyszenia w Lidzbarku Warmińskim rozmawia Stanisław Marcin Wiliński - redaktor Przeglądu Geodezyjnego
nr katalogowy: 79648
OPAKOWANIE 2019-3
"Kolejną belownicę na pewno kupimy znowu w HSM"
nr katalogowy: 119330
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-8
Kreowanie wizerunku firmy
Agnieszka Andruszkiewicz
nr katalogowy: 86395
CHŁODNICTWO 2016-3
Spektakularny wzrost rynku powietrznych pomp ciepła w 2015 roku
nr katalogowy: 96988
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-7-8
Identyfikacja i analiza zagrożeń psychospołecznych w czasie transformacji organizacyjnej oraz dobre praktyki komunikacji wewnętrznej w oparciu o ideę przywództwa włączającego
Dorota Szumańska
nr katalogowy: 144205
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2012-9
Firma Tasowheel zmodernizowała rozcieńczeniowe sterowanie gramaturą w maszynie celulozowej w fińskiej celulozowni UPM w Pietarsaari
nr katalogowy: 71812
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-5
Zwiększenie roli nauki w rozwoju przedsiębiorstw
nr katalogowy: 137649
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-9
Ambitne plany nowego prezesa SSO
nr katalogowy: 79387
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Jak uczynić firmę doskonalszą od wewnątrz Odc. 12. Wspieram Ciebie, czyli mentoring w firmie (cz.1)
nr katalogowy: 122164
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Brand purpose. Czyli znów słów kilka o marce
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 137866
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-1
Brand purpose. Czyli znów słów kilka o marce
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 141709
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
A tam, obok, płynie nieformalne życie zespołu
nr katalogowy: 65775
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-12
Poradnik pozytywnego mieszania
nr katalogowy: 91752
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Czynniki odporności w pożywieniu
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 129966
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-5
Internet Wszechrzeczy
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 137616
AURA 2012-12
Dobrowolność w ochronie środowiska
Tomasz ŻYLICZ
nr katalogowy: 72776
OPAKOWANIE 2015-12
Bezpieczeństwo żywności- element produkcji, który nie podlega dyskusji
ANDREA FORZENIGO
nr katalogowy: 95525
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-2
Mój bohater papier. Cz. 3. Nowe funkcje opakowań
Agnieszka Andruszkiewicz
nr katalogowy: 130583
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-2
Mój bohater papier. Cz. 3. Nowe funkcje opakowań
Agnieszka Andruszkiewicz
nr katalogowy: 130583
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-6
Budowanie silnej pozycji marki na rynku poprzez właściwe wyznaczanie trwałości produktów Przegląd badań stosowanych do oceny trwałości Cz. III. Znaczenie badań sensorycznych w badaniach trwałości żywności
Wojciech Piasecki
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 92017
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-1
Migracja interesariuszy a wartość przedsiębiorstwa
Adam Jabłoński
nr katalogowy: 56965
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-9
Poprawy bhp nie da się osiągnąć wyłącznie kontrolami
nr katalogowy: 70752
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-11
Konstytucja Biznesu w geodezji i kartografii
Michał PELLOWSKI
nr katalogowy: 116935
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-6
Wojewoda - Scaleniowiec.
Andrzej Żylis
nr katalogowy: 143616
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-9
Innowacje organizacyjne - szansa dla łańcucha dostaw produktów mięsnych
Karol Krajewski
Agnieszka Tul -Krzyszczuk
nr katalogowy: 86626
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-7
Czy mięso zostanie wyparte z naszej diety przez jego substytuty?
Martyna Batorska
nr katalogowy: 132617
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-5
Analiza przyczyn awarii stropu żelbetowego
Tomasz Janiak
Aleksandra Niespodziana
Adam Grabowski
nr katalogowy: 91419
10.15199/33.2015.05.09
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Dwa etaty w jednej firmie
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 136035
OPAKOWANIE 2014-4
DigiFlex Group s.c. - pasja, unikalne rozwiązania i technologia Kodak Flexcel NX w formacie WIDE-C
nr katalogowy: 83628
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Identyfikacja i ocena wybranych produktów żywnościowych
Mariola Grzybowska-Brzezińska
nr katalogowy: 86667
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-11
Uczenie się w klasterach
Jan MACIAS
nr katalogowy: 55323
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-5
KRONIKA
nr katalogowy: 68049
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1986-7
Z ŻYCIA NASZYCH ZAKŁADÓW PRZEMYSŁOWYCH
nr katalogowy: 108215
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-11
Osłonki do wędlin
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
nr katalogowy: 72539
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Efektywna obsługa klienta jako czynnik sukcesu firm branży mięsnej
Franciszek Kapusta
nr katalogowy: 63866
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
TRADYCJA PIEKARSKA – POZYTYWNE EMOCJE i zaufanie klientów
nr katalogowy: 141608
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-6
CO NOWEGO W KLUBIE POSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 84669
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-6
SPP wczoraj i dzisiaj
Janusz Turski
nr katalogowy: 138031
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2016-8-9
DYNAMIKA MIAR ZAUFANIA W TELEINFORMATYCZNYM SYSTEMIE WIELOAGENTOWYM
Jerzy Konorski
nr katalogowy: 101903
10.15199/59.2016.8-9.50
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-5
Przesłanki wdrażania systemów jakości
Agnieszka Tabor- Smardzewsk a
nr katalogowy: 51604
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-11
Przyprawy do żywności charakterystyka i właściwości
Halina Makała
nr katalogowy: 56030
OPAKOWANIE 2011-8
Trendy w sektorze przetwarzania i pakowania żywności
DANIELA THIELE
ANDREAS LEITZE
MARTIN TANNER
nr katalogowy: 61729
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Laboratorium badawcze w przemyśle spożywczym
Monika Żmudzka
Danuta Juszczakiewicz
Romualda Dolińska
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 57740
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2016-8-9
ALGORYTM KONSOLIDACJI OCEN ZAUFANIA I REPUTACJI W PLATFORMACH E-HANDLU
Marek Janiszewski
nr katalogowy: 101891
10.15199/59.2016.8-9.38
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH