Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Marketing a emocje
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 132508
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Marketing a emocje
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 132508
DOZÓR TECHNICZNY 2008-3
Przykłady wandalizmu dźwigów osobowych elektrycznych oraz środki zapobiegające
MAREK BORCUCH
nr katalogowy: 35253
OPAKOWANIE 2012-3
Metal i szkło: idealne połączenie
JASON HEGARTY
nr katalogowy: 66346
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Foodbuy.pl – sposób na kryzys?
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 139104
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-5
Nanocząsteczki kontra bakterie
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 19490
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-12
Od redakcji
nr katalogowy: 6961
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-8
Powrót haftu
E. Majorowicz
nr katalogowy: 13790
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskie-Komorowskiej
nr katalogowy: 131672
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
W stylu working Konkursowe emocje i świetna zabawa
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 4314
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-6
Owce w kolorze blue
E. Masłowski
nr katalogowy: 5978
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-14-15
Egzamin niedojrzałości..
Ewa Mańkiewicz-Cudny
nr katalogowy: 13210
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskie-Komorowskiej
nr katalogowy: 131672
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej-Komorowskiej – Alpaka
nr katalogowy: 137872
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej-Komorowskiej – Alpaka
nr katalogowy: 137872
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-9-10
Polska w cyfrze
Andrzej Arendarski
nr katalogowy: 120072
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-25
Przyjazna energetyka
nr katalogowy: 31856
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Znakowanie lodów – ważny obowiązek
Jarosław Zbaliszyn
nr katalogowy: 142156
OPAKOWANIE 2014-1
Zamknięcia z reakcją sensoryczną
nr katalogowy: 82130
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-5
Jedzenie emocjonalne – jak uchronić przed nim dzieci?
nr katalogowy: 150896
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
Michał Iwaniuk na podium
nr katalogowy: 104873
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Mistrzowie znad jeziora Konkursowe emocje, urokliwe Mazury, pyszne jedzenie i przede wszystkim znakomita zabawa- tak w skrócie można opisać tegoroczną edycję Sielawa Blues.
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 4222
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-5
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzynskiej-Komorowskiej - Serca dla Mamy
nr katalogowy: 148562
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-14-15
Wyrażają emocje
nr katalogowy: 27930
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Whisky Live Warsaw
nr katalogowy: 145180
AURA 2007-12
RECENZJE
nr katalogowy: 31656
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-11
Od redakcji
Andrzej Jan Szyprowski
nr katalogowy: 31449
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-7
Problemy z egzaminem na technika bhp
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 27646
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-3
Zwolnienie dyscyplinarne
Piotr Swaczyński
nr katalogowy: 24907
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-13
Serce za serce
Irena Fober
nr katalogowy: 28135
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-11
Dlaczego głosowałem za odwołaniem Bożeny Borys‑Szopy
Maciej Sekunda
nr katalogowy: 39457
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Hotel jak dom
nr katalogowy: 36850
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-5-6
Złoty Inżynier - XIV finał
Ewa Mańkiewicz-Cudny
nr katalogowy: 33709
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2021-7
Apel do członków SEP i społeczności elektryków w Polsce w sprawie włączenia się w walkę z koronawirusem
Piotr Szymczak
nr katalogowy: 132486
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2021-3
Apel do członków SEP i społeczności elektryków w Polsce w sprawie włączenia się w walkę z koronawirusem
Piotr Szymczak
nr katalogowy: 132365
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-9
Pożegnanie - Tomasz Gomoliński 18.11.1955 - 3.08.2018
nr katalogowy: 115697
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-9
Kucharz doskonały
nr katalogowy: 109186
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2021-6
opracowywaniu nowych rozwiązań z obszarów elektrotechniki i medycyny do walki z pandemią i jej skutkami, a także do popra
nr katalogowy: 132403
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2021-3
Apel do członków SEP i społeczności elektryków w Polsce w sprawie włączenia się w walkę z koronawirusem
Piotr Szymczak
nr katalogowy: 132365
OPAKOWANIE 2023-4
Nowe rozdanie targów Packaging Innovations
nr katalogowy: 143039
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-1
W sprawie wydziału
nr katalogowy: 118184
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-12
Piernikowe święta
Iga Sarzyńska
nr katalogowy: 102531
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-23-24
POLSKA I ŚWIAT
nr katalogowy: 94809
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2021-7
Apel do członków SEP i społeczności elektryków w Polsce w sprawie włączenia się w walkę z koronawirusem
Piotr Szymczak
nr katalogowy: 132486
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Relacje z klientami i oddziaływanie na klienta Część 6- Chcę, abyś mnie poznał i wiedział, że jesteś dla mnie ważny...
nr katalogowy: 98574
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
Bariści z fantazją
nr katalogowy: 87002
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Michał Doroszkiewicz - Branżową Osobowością Roku 2015
nr katalogowy: 97329
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-3
Przedświąteczne emocje
Anna Mirończuk
nr katalogowy: 97177
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
Łukasz Roguski zwycięzcą
nr katalogowy: 148036
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
Iga Sarzyńska Branżową Osobowością Roku 2016
nr katalogowy: 104871
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-1
Wybory i jubileusze
Ewa Mańkiewicz-Cudny
nr katalogowy: 88970
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-12
Duży potencjał opakowań wysyłkowych w budowaniu marki firmy
nr katalogowy: 129802
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-12
Duży potencjał opakowań wysyłkowych w budowaniu marki firmy
nr katalogowy: 129802
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Kazimierz Rak Branżową Osobowością Roku 2017
nr katalogowy: 113045
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-7
Co robić?
nr katalogowy: 112951
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-11
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 123394
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Słodki marzec na osłodę po długiej zimie
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 118889
OPAKOWANIE 2023-4
Nowe rozdanie targów Packaging Innovations
nr katalogowy: 143039
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-10
Podsumowanie XL Mistrzostw Polski Geodetów w Tenisie Ziemnym – Kozerki, 5-7 września 2024 r.
Justyna LASOTA – KIJORA
nr katalogowy: 150827
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Renata Martyna, Ewa Drzewicka i Angelika Chwyć - Branżowymi Osobowościami Roku 2018
nr katalogowy: 118877
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Magiczny piernik
Iga Sarzyńska
nr katalogowy: 129443
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-1
Innowacyjne rozwiązania na Cersaie 202, czyli jak rozpalić emocje za jednym dotknięciem palca...
Tacjana Pazura
nr katalogowy: 136938
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Zdrowy hedonizm: odkrywamy przełomowe trendy w dziedzinie naturalnych barwników
nr katalogowy: 142141
OPAKOWANIE 2019-12
BADANIA I ROZWÓJ: Odpowiedzialność projektanta opakowań
Agnieszka Andruszkiewicz
Magdalena Witkowicz
nr katalogowy: 124296
10.15199/42.2019.12.1
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-8
Moda damska na sezon wiosna-lato 2019 Radosna zabawa modą
MAGDA DRURI
nr katalogowy: 115472
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-10
Utrata pracy
Wojciech S. Wocław
nr katalogowy: 110169
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-9
Brzmienie betonu - doświadczenia architekta
Tomasz Konior
nr katalogowy: 109443
10.15199/33.2017.09.17
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Młodzi cukiernicy na Mistrzostwach Świata
nr katalogowy: 87985
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Klienci - znani i nieznani
Henryk Mruk
nr katalogowy: 44529
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-6
Wydarzenia
nr katalogowy: 77198
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Mariusz Buritta mistrzem czekolady!
nr katalogowy: 58720
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-5
Pełna emocji konferencja prasowa w Dyrekcji Generalnej Lasów P aństwowych
Adam Kuźmicki
nr katalogowy: 91552
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Aromatyczna kawa w piekarni
Iga Sarzyńska
nr katalogowy: 92630
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Magiczny piernik
Iga Sarzyńska
nr katalogowy: 129443
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Wypieki, które przywołują magię Świąt
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 140775
OPAKOWANIE 2013-7
Technologia produkcji opakowań z zastosowaniem farb i lakierów zapachowych
SVITLANA HAVENKO
OLENA KOTMALOVA
PAVLO PETRYK
nr katalogowy: 77732
GOSPODARKA WODNA 2017-1
Modelowanie konsekwencji zmian opłat za pobór wód zaproponowanych w projekcie prawa wodnego
KRZYSZTOF BERBEKA
nr katalogowy: 103446
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-2
Jak dobrze sprzedać własną firmę? (cz.2)
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 111908
OPAKOWANIE 2010-2
Kupujemy emocje
nr katalogowy: 50111
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-2
Nowoczesne technologie, artystyczne formy
MAGDA DRURI
nr katalogowy: 50079
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-19
Polski atom w sądzie
nr katalogowy: 86529
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-3
System TEMPO w mikrobiologicznym laboratorium analitycznym
Alina Kunicka-Styczyńska
nr katalogowy: 42105
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-21-22
Karuzela z fizykami
Irena Fober
nr katalogowy: 47510
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-11
Ciechocinek 2011: o najbardziej palących problemach rynku
nr katalogowy: 63835
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2016-8
Oczekiwane zmiany w obrocie nieruchomościami rolnymi
Tomasz Budzyński
nr katalogowy: 99919
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Przykład zastosowania programowania liniowego przy określaniu optymalnej struktury asortymentu w piekarni
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 128973
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-6
Zapadnia pod wykonawcą po złożeniu nieprawdziwych informacji w postępowaniu
Marek Tomasik
nr katalogowy: 131940
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-6
Zapadnia pod wykonawcą po złożeniu nieprawdziwych informacji w postępowaniu
Marek Tomasik
nr katalogowy: 131940
GOSPODARKA WODNA 2010-8
Wstępna ocena funkcjonalnego stanu rzek i dolin w świetle ostatniej powodzi
Marek Jarosław Łoś
nr katalogowy: 53498
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-5
Zmiany w projekcie specustawy mieszkaniowej - to już pewne
Tomasz Budzyński
nr katalogowy: 113644
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Akademia Mistrza – jak mówić do pracowników (cz.3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 50255
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-15-16
Muzealna kariera prądu
Marek Bielski
nr katalogowy: 85572
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
XIV Międzynarodowe Mistrzostwa Polski Piekarzy w Piłce Nożnej
Zbigniew Miazga
nr katalogowy: 45441
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-6
Królowa cappuccino
nr katalogowy: 44863
AURA 2009-12
Imperatyw przetrwania – intelektualny i emocjonalny
KRYSTYNA BONENBERG
nr katalogowy: 48312
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-10
Wybrane doniesienia z rynku zbóż i pasz
nr katalogowy: 47107
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-3
Własność gruntów coraz tańsza
Tomasz Budzyński
nr katalogowy: 118991
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-1
Nazewnictwo produktów mięsnych adresowanych do dzieci
nr katalogowy: 118341
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Przykład zastosowania programowania liniowego przy określaniu optymalnej struktury asortymentu w piekarni
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 128973
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Przykład zastosowania programowania liniowego przy określaniu optymalnej struktury asortymentu w piekarni
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 128973
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Gorąca czekolada na zimowe dni
Agata Baldwin
Michał Kleiber
nr katalogowy: 134812
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
TRADYCJA PIEKARSKA – POZYTYWNE EMOCJE i zaufanie klientów
nr katalogowy: 141608
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-5
Gastronomiczne arcydzieło: Jak zbudować markę i przestrzeń, które zaczarują twoich gości
Agnieszka Wijas
nr katalogowy: 150898
GOSPODARKA WODNA 2017-9
W sprawie dróg wodnych w Polsce
MAREK JAROSŁAW ŁOŚ
nr katalogowy: 109354
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-2-3
Co miał na myśli
nr katalogowy: 49552
AURA 2014-11
Cena przyrody w ujęciu Tomasza Żylicza
Kazimierz Górka
nr katalogowy: 87626
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-3
Na początek określić: do czego dążymy
Jarosław Gajda
nr katalogowy: 42468
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-11
Błędne koło
nr katalogowy: 72570
OPAKOWANIE 2020-1
Opakowania na każdy zmysł
nr katalogowy: 124637
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2016-5
Nieruchomości rolne - bezkrwawa rewolucja
Tomasz Budzyński
nr katalogowy: 98364
OPAKOWANIE 2021-1
Wyczaruj biel z Konica Minolta
nr katalogowy: 130140
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Wypieki, które przywołują magię Świąt
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 140775
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-3
Jak dostać się na listę Poland 100 Best Restaurants?
Bohdan Juchniewicz
nr katalogowy: 149478
OPAKOWANIE 2017-11
Let's BOX together, czyli 8. konferencja Smurfit Kappa Polska
nr katalogowy: 110591
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Emocje sięgały zenitu
Lucyna Kubicka
nr katalogowy: 83177
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2021-5
Zielony potencjał Krajowego Planu Odbudowy
nr katalogowy: 131899
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-8
Felieton jakość i ergonomia - Zarządzanie zmianą
Ewa GÓRSKA
nr katalogowy: 46181
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
Krones na BrauBeviale
nr katalogowy: 118717
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Optymalizacja procesu wykorzystania surowców cukierniczych za pomocą metod programowania liniowego
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 133274
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-11
Nowe warunki techniczne, jakim powinny odpowiadać budynki
Joanna Wawryniuk-Barańska
nr katalogowy: 140630
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
Słodkie punkty na mapie Toronto
Iga Sarzyńska
nr katalogowy: 78302
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
Rozwijanie siebie (cz. 1) Asertywność
nr katalogowy: 54431
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-9
Czy EMOTIKONy mają związek z geodezją? ..czyli na koniec lata lekko i z humorem
Ryszard RUS
nr katalogowy: 122198
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Zarażanie przynoszące korzyści - marketing wirusowy
nr katalogowy: 93325
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Marketing wirusowy
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 131989
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-5
Piwne Trendy 2023
Michał Kopik
nr katalogowy: 145720
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Gdy zaufany, ważny dla firmy pracownik chce odejść
nr katalogowy: 68252
OPAKOWANIE 2013-6
Barwy opakowań w kreowaniu wizerunku marki
JOANNA KUZINCOW
nr katalogowy: 77413
AURA 2011-4
Wartość Morskiego Oka
Tomasz ŻYLICZ
nr katalogowy: 58774
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-10
Zadbaj o dobre oświetlenie
nr katalogowy: 94143
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Zachowanie poufności przy sprzedaży piekarni
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 129425
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Gorąca czekolada na zimowe dni
Agata Baldwin
Michał Kleiber
nr katalogowy: 134812
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-1
Innowacyjne rozwiązania na Cersaie 202, czyli jak rozpalić emocje za jednym dotknięciem palca...
Tacjana Pazura
nr katalogowy: 136938
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Znakowanie lodów – ważny obowiązek
Jarosław Zbaliszyn
nr katalogowy: 142156
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Prawda czy fałsz? Fakty o kawie
nr katalogowy: 138673
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-6
AUTOMATYCZNA ORGANIZACJA BAZY MUZYCZNEJ NA PODSTAWIE NASTROJU MUZYKI
Magdalena Piotrowska (Plewa)
nr katalogowy: 106342
10.15199/59.2017.6.42
Automatyczne wyszukiwanie muzyki
automatyczne rozpoznawanie nastroju w muzyce
parametryzacja muzyki
algorytmy sztucznej inteligencji
Music Information Retrieval (MIR)
Music Emotion/Mood Recognition (MER)
Parameterization
Machine Learning
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-8-9
ANALIZA ZADOWOLENIA ROZMÓWCY NA PODSTAWIE GŁOSU
Danuta Ojrzeńska-Wójter
Artur Janicki
nr katalogowy: 109545
10.15199/59.2017.8-9.84
kepstrum
klasyfikacja
rozpoznawanie emocji
sygnał mowy.
cepstrum
classification
emotion recognition
speech signal.
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2017-7-8
Skaner 3D firmy SMARTTECH wspiera Arrinerę przy budowie pierwszego polskiego supersamochodu
nr katalogowy: 108347
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-1
Z dystansem do konfliktów
nr katalogowy: 81993
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-5
Miłość do cukiernictwa, czyli o tym, jak Yuko i Takahiro nabrali smaku na francuskie ciasteczka
Beata Marchand
nr katalogowy: 83777
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Felieton Jakość i Ergonomia. W co się bawić?
Ewa GÓRSKA
nr katalogowy: 86472
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-8
Kreowanie wizerunku firmy
Agnieszka Andruszkiewicz
nr katalogowy: 86395
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2014-12
Automatyzowane systemy oświetlenia scenicznego
nr katalogowy: 88346
OPAKOWANIE 2012-11
Siła barwy
KAROL SUSKI
nr katalogowy: 72386
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Kapłony i pulardy - radykałki i żętyca
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 63461
OPAKOWANIE 2013-7
Konferencja Movida: udany start nowej formuły
TOMASZ KRAWCZAK
nr katalogowy: 77717
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-11
Kampania wzbudza emocje
nr katalogowy: 55445
OPAKOWANIE 2020-3
Jak "ożywić" druk z rozwiązaniem genARate firmy Konica Minolta
nr katalogowy: 125539
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Bocuse d’Or Europe 2020
nr katalogowy: 129524
AURA 2021-9
„Im mądrzej, tym głupiej”
Olgierd WIECZOREK
nr katalogowy: 133421
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Master Baker po raz piąty
Czesław Meus
nr katalogowy: 149850
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-10
"Umarł król, niech żyje kró'" czyli o wyższości prefabrykatu w modułowym budownictwie mieszkaniowym
Marcin Kaśkosz
nr katalogowy: 116549
10.15199/33.2018.10.36
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
Awantura o śledzia
A.W.
nr katalogowy: 112583
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-5
Seks, kobieta i tabliczka czekolady
Natalia Weimann
Alina Koppa
nr katalogowy: 67487
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-1
Przywództwo (7) Stabilność emocjonalna menedżera, czyli o rozwijaniu inteligencji emocjonalnej (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 118520
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-1
Mój bohater papier. Cz. 2. Jak patrzeć na opakowanie
Agnieszka Andruszkiewicz
nr katalogowy: 130107
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-1
Mój bohater papier. Cz. 2. Jak patrzeć na opakowanie
Agnieszka Andruszkiewicz
nr katalogowy: 130107
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-9
Opakowanie jako element strategii produktu w marketingu
Anita Fajczak-Kowalska
Anna Sowińska
Piotr Wolankiewicz
nr katalogowy: 70495
AURA 2013-5
Psychika a stan skóry
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 76533
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-9-10
Techno - ethos - zagrożenia?
nr katalogowy: 120057
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-5
Przywództwo (10) Stabilność emocjonalna menedżera, czyli o rozwijaniu inteligencji emocjonalnej (cz. 4)
nr katalogowy: 122808
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-2
Od redakcji
Andrzej Jan Szyprowski
nr katalogowy: 103980
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-5
Bezpieczeństwo jako przeżycie
Robert Kozela
nr katalogowy: 98462
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Marketing wirusowy
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 131989
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Optymalizacja procesu wykorzystania surowców cukierniczych za pomocą metod programowania liniowego
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 133274
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
Technologia produkcji chleba żytniego na zakwasie z mąki o średniej zawartości popiołu
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 82192
AURA 2014-1
Promocja partycypacji i mediacji w zarządzaniu środowiskiem na obszarach Natura 2000
Anna DUBEL
nr katalogowy: 81795
AURA 2014-1
Kwaśne deszcze
Tomasz ŻYLICZ
nr katalogowy: 81794
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Słucham i rozumiem - otwarty dialog Część 5: Konflikt, który uczy i buduje (cz. 2)
nr katalogowy: 87980
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2012-2
Rozwiązania automatyki inteligentnego budynku (1)
nr katalogowy: 66861
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2011-4
Badania emocji w oświetleniu
Zbigniew TURLEJ
nr katalogowy: 59145
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Rozwijanie siebie (cz. 2) Emocje w pracy
nr katalogowy: 54834
GOSPODARKA WODNA 2019-3
Przemysław Daca Prezes Wód Polskich zachęca młodych do pracy w gospodarce wodnej
nr katalogowy: 119155
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-2
Ulotki są nudne - złap klienta przez zaskoczenie
nr katalogowy: 96427
DOZÓR TECHNICZNY 2015-1
O poszukiwaniu optymalnego modelu zarządzania utrzymaniem stanu technicznego nowych i zmodernizowanych bloków energetycznych
Jerzy Trzeszczynski
nr katalogowy: 89807
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-4
Optymalizacja procesu nawożenia upraw zbożowych za pomocą metod programowania liniowego
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 144366
MATERIAŁY BUDOWLANE 2024-10
Lokalne zarysowania w żelbetowych mostach sprężonych. Analiza wybranych problemów
Krzysztof Żółtowski
Przemysław Kalitowski
nr katalogowy: 151136
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-8
Social robot response to negative emotions as a PDDL planning problem in the presence of uncertainty
Eryka PROBIERZ
Anita GALUSZKA
Adam GALUSZKA
nr katalogowy: 144414
10.15199/48.2023.08.06
artificial intelligence planning
sensory planning
social robotics
emotion recognition
planowanie w sztucznej inteligencji
planowanie sensoryczne
robotyka społeczna
rozpoznawanie emocji
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2014-12
Konstrukcje i charakterystyki czteroelementowej anteny ultraszerokopasmowej UWB
Marek GARBARUK
nr katalogowy: 88157
10.12915/pe.2014.12.14
OPAKOWANIE 2013-11
Problemy barwy i koloru w poligraficznej reprodukcji opakowania
HIERONIM KUBERA
MAREK RĘKAS
nr katalogowy: 80610
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-6
Rodzina, ach rodzina... Blaski i cienie firm rodzinnych
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 76973
OPAKOWANIE 2011-5
Reorganizacja szansą dla puszki
nr katalogowy: 59456
AURA 2010-7
List otwarty środowisk ekologicznych do Rządu, Parlamentu i władz samorządowych oraz mediów
nr katalogowy: 53940
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-1
Szybko, tanio i wszystko..., czyli czego od służby bhp oczekują pracodawcy
Robert Kozela
nr katalogowy: 103422
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
TRADYCJA PIEKARSKA – POZYTYWNE EMOCJE i zaufanie klientów
nr katalogowy: 141608
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Współczesny marketing a opakowania do żywności. Cz. II
Joanna Kuzincow
nr katalogowy: 86660
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-8
Współczesny marketing a opakowania do żywności. Cz. I
Joanna Kuzincow
nr katalogowy: 86361
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-11
Aktualności
nr katalogowy: 72456
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Gdzieś zapodział się konsument
Izabela Tańska
nr katalogowy: 65287
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-1
Od redakcji
Andrzej Jan Szyprowski
nr katalogowy: 65144
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-20-21
Prawo przeciwne drogom
Adam Zych
nr katalogowy: 62969
OPAKOWANIE 2011-4
Opakowanie a decyzja o zakupie
nr katalogowy: 59275
GOSPODARKA WODNA 2011-4
Społeczna percepcja zbiornika retencyjnego Klimkówka po powodzi w 2010 r.
MAŁGORZATA SERWA
ŁUKASZ WIEJACZKA
nr katalogowy: 58844
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-8
Neuromarketing produktów mięsnych
Stanisław Urban
nr katalogowy: 93157
AUTO MOTO SERWIS 2022-3
Bezpieczeństwo pożarowe pojazdów elektrycznych
nr katalogowy: 137074
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-11
Nowe warunki techniczne, jakim powinny odpowiadać budynki
Joanna Wawryniuk-Barańska
nr katalogowy: 140630
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2017-7
Uchwały I-go Kongresu Inżynierów Miernictwa Rzplitej Polskiej
Ludmiła Pietrzak
nr katalogowy: 106705
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2017-12
Granica prawna - Granica według stanu prawnego
nr katalogowy: 110849
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-6
Zawał serca przy wykonywaniu zwykłych czynności nie jest zewnętrzną przyczyną wypadku
Aleksandra Lejko
nr katalogowy: 114565
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Opowieść wigilijna
Elżbieta Staszewska
nr katalogowy: 80922
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH