Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-6
Zdrowy styl życia
Dorota Szaleniec-Plichta
nr katalogowy: 68307
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Zastosowanie koenzymu Q10 w produkcji żywności
J. Żulewska
S. Ziajka
nr katalogowy: 20804
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Sekai, znaczy świat
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 12125
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-6
Zdrowie a styl życia, cz. 2
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 45293
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-9
Metsä Tissue Krapkowice Sp. z o.o. promuje bezpieczeństwo i zdrowy styl życia
Anna Bartela
nr katalogowy: 122535
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Kawa a zdrowie
nr katalogowy: 133291
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2015-5
Jak poprawić warunki życia w gminach dzięki termomodernizacji budynków?
Izabela Jakobsen
nr katalogowy: 91111
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 83911
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-1
Przegląd aplikacji mobilnych wspierających zdrowy styl życia
Maria SZMIDT
Dominika GRANDA
Dominika Skolmowska
Ewa Sicińska
Joanna Kałuża
nr katalogowy: 118002
aplikacje mobilne
zdrowy styl życia
dieta
dietoterapia
mobile applications
healthy lifestyle
diet
diet therapy
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
Roślinożercy
Klaudia Kałwa
nr katalogowy: 112129
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-2-3
Zgodnie z gustami konsumentów
Henryk Piekut
nr katalogowy: 118205
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Poznaj grykę
nr katalogowy: 101603
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Kawa a zdrowie
nr katalogowy: 133291
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Gotowe kanapki w dobrej diecie
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 98576
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-7-8
Szkło przyjazne środowisku
nr katalogowy: 53815
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Zdrowa szkoła
nr katalogowy: 75785
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Natura na iberyjskich stołach
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 78121
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-6
Trendy w piekarstwie
nr katalogowy: 52410
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Noworoczne zmiany diety
nr katalogowy: 130446
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
Zdrowy olej
Anna Żbikowska
nr katalogowy: 83918
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-2
Bardziej zrównoważony styl życia. Wyniki ankiety konsumenckiej Pro Carton
nr katalogowy: 142027
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Noworoczne zmiany diety
nr katalogowy: 130446
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Trafić do nastolatków - Zdrowy tryb życia konsumentów leży w interesie producentów żywności
nr katalogowy: 27783
OPAKOWANIE 2023-2
Skuteczny recykling zaczyna się od projektu
nr katalogowy: 142056
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-8
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 99744
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-7-8
Podstawa żywienia
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 99748
OPAKOWANIE 2023-2
Skuteczny recykling zaczyna się od projektu
nr katalogowy: 142056
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Jaworskie targi nabierają rozmachu
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 38986
CHŁODNICTWO 2005-12
Ecolab technologie utrzymania higieny
nr katalogowy: 8736
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Czipsy z buraków ćwikłowych jako żywność prozdrowotna
Katarzyna Mikołajczyk-Bator
Janusz Czapski
nr katalogowy: 105832
10.15199/65.2017.5.7
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-8
Dodatki kształtujące strukturę żywności - część I
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 78271
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2012-8
Praktyczna i romantyczna
MAGDA DRURI
nr katalogowy: 71191
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-2
Bardziej zrównoważony styl życia. Wyniki ankiety konsumenckiej Pro Carton
nr katalogowy: 142027
AURA 2019-12
Wegetarianizm - sposób odżywienia się czy coś więcej?
Janusz R. Mroczek
Karolina Mroczek
nr katalogowy: 123869
10.15199/2.2019.12.2
wegetarianizm
zrównoważony rozwój
ekologia
etyk
vegetarianism
sustainable development
ecology
ethics
AURA 2004-12
SECESYJNY OGRÓD WE WRÓBLEWIE ORAZ MODERNISTYCZNY W RUSKOWIE
Przemysław Baster
nr katalogowy: 650
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-8
Sportowe inspiracje
J. Perlińska-Szebesta
nr katalogowy: 6064
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-6
Nowe kierunki produkcji żywności funkcjonalnej i instrumenty jej promocji
DANUTA GÓRECKA
nr katalogowy: 27215
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-2
Stewia - naturalne słodzenie szansą dla konsumentów i producentów
nr katalogowy: 66080
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-10
Żywność funkcjonalna w opinii polskich i belgijskich konsumentów
E. Sosińska
K. Terlicka
K. Krygier
nr katalogowy: 22438
OPAKOWANIE 2018-4
Termotransfer się opłaca
nr katalogowy: 113128
AURA 2011-12
Autentyzm, tradycja, zdrowie
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 64171
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-1
Obniżanie zawartości soli w wyrobach - tendencja czy stały trend
Halina Makała
nr katalogowy: 96232
OPAKOWANIE 2013-5
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 76610
OPAKOWANIE 2019-12
Opakowania produktów do podgrzewania w wysokich temperaturach - część 1.
Ewa Rajnsz
nr katalogowy: 124289
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Wzbogacać żywność czy nie wzbogacać?
HANNA KUNACHOWICZ
BEATA PRZYGODA
nr katalogowy: 37394
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Starannie wybrane
nr katalogowy: 39727
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2008-10
Z ŻYCIA PZITS
nr katalogowy: 38537
AURA 2008-5
Europejska platforma do nauczania systemem eLearning
nr katalogowy: 35398
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Żyć, aby jeść czy jeść, aby żyć
Charlotte Commarmond
nr katalogowy: 23593
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 94055
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-5
Tendencje na rynku przekąsek
nr katalogowy: 119911
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-3
Zmiany klimatu największą troską europejskich konsumentów
nr katalogowy: 147987
AURA 2023-4
Święto naszej planety
Jolanta Czudak-Tomaka
nr katalogowy: 142623
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
Prozdrowotne polifenole w chorobach serca i naczyń krwionośnych
Jan Oszmiański
nr katalogowy: 29443
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Żywność bliska naturze
Marta Stus
nr katalogowy: 25196
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-11-12
Bio znaczy różnorodność i radość smakowania
nr katalogowy: 56545
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-3
Obiecująca nisza rynkowa dla przetwórni: owoce nobilitujące inne produkty spożywcze
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 42370
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Dlaczego coraz bardziej kochamy wegańskie desery?
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142957
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-7-8
Poradnik przełożonego
Ewa GÓRSKA
nr katalogowy: 69449
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-9
Nowoczesne i skuteczne systemy kriogenicznego zamrażania żywności
nr katalogowy: 62567
CHŁODNICTWO 2023-2
Kriogeniczne zamrażanie żywności
nr katalogowy: 142835
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-3
Inwestycje w rozwój przetwórstwa białkowych surowców roślinnych
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 143474
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-3
Inwestycje w rozwój przetwórstwa białkowych surowców roślinnych
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 143474
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Profilaktyka nowotworowa
Monika Stromkie-Złomaniec
nr katalogowy: 136218
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
Wege - dieta
Klaudia Kałwa
nr katalogowy: 112577
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-4
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 98029
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-6
Letnie nowości w Strefie Zero
nr katalogowy: 120660
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Dietoprofilkatyka cukrzycy typu 2
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 142515
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Żywność, zdrowie i pieniądze
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 65289
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2017-9
Casus pascudeus
Władysław BAKA
nr katalogowy: 109103
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Drugie śniadanie w szkole
Elżbieta Bartnikowska
Marta Filipek
nr katalogowy: 50234
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-5-6
Piramida długowieczności
Irena Fober
nr katalogowy: 112666
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-8
Kontrola atmosfery oraz jakości pakowania produktów spożywczych
Michał Bogaty
Phillippe Girardon
nr katalogowy: 115598
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2017-3
Toaleta myjąca - miska WC i bidet w jednym
nr katalogowy: 109387
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Dlaczego coraz bardziej kochamy wegańskie desery?
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142957
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-3
Inwestycje w rozwój przetwórstwa białkowych surowców roślinnych
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 143474
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-6
PRODUKTY VEGE
Adam Kostecki
Jolanta Modzelewska
nr katalogowy: 143580
AURA 2024-4
Odpady – wyzwanie, z którym mierzymy się od tysiącleci
Katarzyna Pasikowska
nr katalogowy: 148186
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Mniej odpadów w sklepie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 122758
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Profilaktyka nowotworowa
Monika Stromkie-Złomaniec
nr katalogowy: 136218
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-4
Inny rodzaj smogu
Elżbieta Tomaszewska
nr katalogowy: 131128
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-8
Moda damska na sezon wiosna-lato 2019 Radosna zabawa modą
MAGDA DRURI
nr katalogowy: 115472
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
Kuchnia świata
nr katalogowy: 85465
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-26
Kriogeniczne zamrażanie żywności
nr katalogowy: 73442
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Go Sport - doskonałe pieczywo dla wszystkich, którzy dbają o zróżnicowany i zrównoważony sposób odżywiania się i prawidłowy, pro-sportowy styl życia.
Marcin Szczepaniak
nr katalogowy: 100560
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Dlaczego warto studiować dietetykę? Zawód z przyszłością
nr katalogowy: 96451
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Przepis na długą młodość
Monika Stromkie-Złomaniec
nr katalogowy: 132676
CHŁODNICTWO 2023-2
Kriogeniczne zamrażanie żywności
nr katalogowy: 142835
AURA 2013-6
Ogrody zdrowia
Bożena Szewczyk-Taranek
nr katalogowy: 77059
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-2
S jak system ochrony zdrowia pracujących
Teresa Łączkowska
nr katalogowy: 74489
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2020-8
BHP w geodezji – zdrowy rozsądek na papierze
Paweł Myłka
nr katalogowy: 127459
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2020-8
BHP w geodezji – zdrowy rozsądek na papierze
Paweł Myłka
nr katalogowy: 127459
AURA 2019-11
Kampania "Czyste Powietrze - zdrowy wybór!"
nr katalogowy: 123322
OPAKOWANIE 2019-10
Dobry insight to nie wszystko, czas na opakowanie
nr katalogowy: 122985
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-8
Zakwas zamiast soli
nr katalogowy: 144327
OPAKOWANIE 2012-8
Opakowanie a styl życia
BEATA HOFFMANN
nr katalogowy: 70252
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 25619
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-10
Dzikie smaki
Grażyna Uścińska
nr katalogowy: 101276
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Co się dzieje z polskim chlebem?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 132747
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Dlaczego karp jest zdrowy z natury? Kampania promocyjna Karp – Zdrowy z Natury.
nr katalogowy: 134741
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Dlaczego karp jest zdrowy z natury? Kampania promocyjna Karp – Zdrowy z Natury.
nr katalogowy: 134741
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 143941
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-4
Jakość zdrowotna żywności funkcjonalnej
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 83454
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-1
Światowy i europejski rynek mrożonych owoców i warzyw
Anna Jaworowska
nr katalogowy: 49502
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-2
Herbata w menu
nr katalogowy: 41517
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-4
The essence of fruit
nr katalogowy: 67196
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-9
Pięć za pięć
nr katalogowy: 59203
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Przepis na długą młodość
Monika Stromkie-Złomaniec
nr katalogowy: 132676
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-9
Upłynnianie odpadowej materii organicznej do biooleju w wodzie w warunkach podkrytycznych
Mariusz Wądrzyk
Rafał Janus
Janusz Jakóbiec
nr katalogowy: 109325
10.15199/62.2017.9.19
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
CO NOWEGO w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 122475
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-4
Inny rodzaj smogu
Elżbieta Tomaszewska
nr katalogowy: 131128
AURA 2015-5
Mikroflora ustroju człowieka
Małgorzata Natywa
Marta Drozdowska
Kamila Kaźmierczak
nr katalogowy: 90852
10.15199/2.2015.5.7
OPAKOWANIE 2012-12
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 73610
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-7
Nazwy dań gotowych z głównym składnikiem mięsnym
nr katalogowy: 121372
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-2
Rynek tissue na świecie
nr katalogowy: 118731
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Siedmiokrotni zwycięzcy
EWA MARGIEL
nr katalogowy: 18649
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-11
Ergonomia to zdrowy rozsądek
Robert Kozela
nr katalogowy: 8255
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-10
ALPOL - piękne ściany i zdrowy mikroklimat
nr katalogowy: 2742
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-10
Wyroby gipsowe Alpol
nr katalogowy: 10706
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-4
Kontrola temperatury - z klasą
nr katalogowy: 14576
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 143941
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-2
W rytmie biorytmów
Ewa GÓRSKA
nr katalogowy: 18237
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-1
Zrównoważony rozwój a fotowoltaika w architekturze
J. Marchwiński
Z. Szparkowski
nr katalogowy: 2358
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-4
INFORMACJE
nr katalogowy: 44483
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Żywność a zdrowie
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 64979
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-2
DUNAPACK Eurobox Polska umacnia swoją pozycję na rynku.
nr katalogowy: 136526
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-1
Fabryka miejscem zbrodni – zabójstwo majstra fabrycznego w zakładach „Krusche i Ender” w Pabianicach
Maciej Zbigniew Jaśniewski
nr katalogowy: 141975
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Zdrowy głód
DANUTA GAJEWSKA
SAEED BAWA
nr katalogowy: 4195
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Kremowy fenomen
nr katalogowy: 4117
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-4
DIETA BEZMIĘSNA wpływa na depresję
nr katalogowy: 142890
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Tłusty, zdrowy, smakowity
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 4116
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2004-6
Ekologiczny dom. Złoty medal na targach INSTALACJE 2004 w Poznaniu
nr katalogowy: 859
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-9
Człowiek infrastruktury?
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 51477
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
No waste w praktyce
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 118414
OPAKOWANIE 2016-7
Opakowania kartonowe Tetra Pak - w odpowiedzi na potrzeby konsumentów
nr katalogowy: 99607
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-1
Automatyczny nawiewnik V40P - zdrowo i energooszczędnie
nr katalogowy: 32499
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-2
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 82790
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-11
Nowości Grupy Mondi
nr katalogowy: 95222
OPAKOWANIE 2016-7
Innowacje firmy SABIC ograniczają straty żywności
nr katalogowy: 99611
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2024-1
Styl uliczny w modzie portugalskiej
nr katalogowy: 147452
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-3
Czosnek - cała prawda
nr katalogowy: 33295
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Zdrowy kierunek
nr katalogowy: 30192
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-7
Listy
nr katalogowy: 27647
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-4
Najwięcej innowacji wśród produktów prozdrowotnych
nr katalogowy: 25477
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 146311
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Kwas chlebowy zdrowy i orzeźwiający
Piotr Dziugan
nr katalogowy: 35907
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Zdrowy jak ryba
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
INGRID WACHOWICZ
nr katalogowy: 23956
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Zdrowy hedonizm: odkrywamy przełomowe trendy w dziedzinie naturalnych barwników
nr katalogowy: 142141
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Można tym młotkiem rozbić głowę
Robert Kozela
nr katalogowy: 143166
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 142149
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
Styl Angielski z Małgorzatą Weber - Opłatkowe kulki
nr katalogowy: 148038
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 136055
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Zmiany wybranych wyróżników jakościowych smoothie jabłko-jagoda kamczacka w trakcie przechowywania
Stanisław Kalisz
Anna Grobelna
Milena Bielecka
nr katalogowy: 122486
10.15199/64.2019.8-9.6
jagoda kamczacka
jabłko
smoothie
blue honeysuckle berry
apple
smoothie
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-4
Właściwości zdrowotne pełnoziarnistych produktów zbożowych
Aleksandra Wedziuk-Reszka
Beata Bondyra-Wiśniewska
nr katalogowy: 149824
10.15199/61.2024.4.3
produkty zbożowe
produkty pełnoziarniste
błonnik pokarmowy
składniki bioaktywne
dietoprofilaktyka
dietoterapia
grain products
whole grains
dietary fiber
bioactive compounds
dietary prevention
dietotherapy
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-10
Zdrowy wybór na podłogi płyty LivingBoard Pfleiderer
nr katalogowy: 101580
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-1
Mozaikowe SPA
Edyta Kruhlik
nr katalogowy: 90179
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Co się dzieje z polskim chlebem?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 132747
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-2
Niechciane private labels mają się dobrze
Izabela Bohdan-Talmont
nr katalogowy: 73957
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 141620
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Pieczywo jako żywność funkcjonalna (cz. 3)
Anna Diowksz
nr katalogowy: 55239
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-3
Pięć krytycznych tendencji w pakowaniu żywności i napojów
nr katalogowy: 90271
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2018-10
Oświetlenie i jego wpływ na społeczeństwo w historii
nr katalogowy: 116485
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-9
W ciągu najbliższych kilkunastu lat będzie wzrastał popyt na żywność o działaniu prozdrowotnym
nr katalogowy: 100739
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
Styl Angielski z Małgorzatą Weber - Dzień dziecka
nr katalogowy: 148931
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
Styl angielski z Małgorzatą Weber Wesołych Świąt
nr katalogowy: 147662
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 136055
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 139366
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-2
Styl Angielski z Małgorzatą Weber - Porcelanowy miś
nr katalogowy: 147192
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-7
Styl Angielski z Małgorzatą Weber - Kwiaty z papieru
nr katalogowy: 149429
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 133670
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Styl Angielski z Małgorzatą Weber – Boho chmurka
nr katalogowy: 137871
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 136993
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 142523
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 143460
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-10
Styl Angielski z Małgorzatą Weber - Jesienny topper
nr katalogowy: 150839
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-4
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 119437
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 135325
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 134817
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Styl Angielski z Małgorzatą Weber - Bez obkładania
nr katalogowy: 137394
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 138281
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 143460
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-11
Styl Angielski z Małgorzatą Weber - Cieniowanie
nr katalogowy: 145847
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 118036
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-2
Śródziemnomorskie fascynacje
nr katalogowy: 7760
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 129447
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 128340
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 128996
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
Małgorzata Weber
nr katalogowy: 130790
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
Małgorzata Weber
nr katalogowy: 130790
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 130242
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 133293
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 140781
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-10
Styl Angielski z Małgorzatą Weber Jesienne klimaty
nr katalogowy: 145349
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-9
Styl Angielski z Małgorzatą Weber - Tupot małych stópek
nr katalogowy: 150316
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Styl Angielski z Małgorzatą Weber - Na fali
nr katalogowy: 149863
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 128996
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 131671
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 130242
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 142523
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-5
Styl Angielski z Małgorzatą Weber - Dzień Mamy
nr katalogowy: 148561
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH