Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
AUTO MOTO SERWIS 2024-6
Toyota pracuje nad technologiami wykorzystania odparowanego wodoru w silnikach spalinowych
nr katalogowy: 152008
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2004-2
Domowe ogniwo wodorowe
nr katalogowy: 807
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2005-5
Niszczenie wodorowe stali 34CrAlNi7-10 azotowanej jarzeniowo
M. Błaszkiewicz
A. Zieliński. W. Serbiński
J. Ćwiek
nr katalogowy: 10105
AURA 2022-9
Polskie Doliny Wodorowe
nr katalogowy: 139423
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 4762
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2018-12
Indukcyjne lutowanie złączy ceramika-metal w przepustach próżnioszczelnych
ALEKSANDER ZAWADA
WOJCIECH LIGIER
PIOTR KONARSKI
nr katalogowy: 117849
10.15199/13.2018.12.14
złącza ceramika –
metal
próżniowe lutowanie indukcyjne
piece próżniowe
piece wodorowe
ceramics–
metal joints
vacuum-tight induction brazing
vacuum furnaces
hydrogen furnaces
AURA 2022-2
Autobusy elektryczne i wodorowe dla polskich miast „Zielony Transport Publiczny” w praktyce
nr katalogowy: 136235
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Piece termoolejowe wsadowe
nr katalogowy: 112493
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-6
Piece termoolejowe wsadowe
nr katalogowy: 114042
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Perspektywy wykorzystania wodorowych ogniw paliwowych w modernizacji transportu kolejowego
Adam Świda
nr katalogowy: 140025
wodorowe ogniwa paliwowe
rewolucja wodorowa
transport kolejowy
modernizacja transportu kolejowego
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Perspektywy wykorzystania wodorowych ogniw paliwowych w modernizacji transportu kolejowego
Adam Świda
nr katalogowy: 140025
wodorowe ogniwa paliwowe
rewolucja wodorowa
transport kolejowy
modernizacja transportu kolejowego
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Piece termoolejowe wsadowe
nr katalogowy: 110817
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Piece firmy IRPOL w opinii klientów
nr katalogowy: 19175
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
AXA. Ocena techniczna i walory eksploatacyjne pieców rurowo-ceramiczncyh Axa Vapor
nr katalogowy: 12787
AURA 2022-9
Polskie Doliny Wodorowe
nr katalogowy: 139423
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Z wizytą w Kolonii i Kościanie
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 66210
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Ibis. Poznaj technologię przyszłości – piece termoolejowe
nr katalogowy: 138264
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Chleb "na rurce" i w "cyklotermiku"
nr katalogowy: 122157
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
HEUFT - najwyższa jakość wypieku, maksymalne oszczędności, stuprocentowa satysfakcja
nr katalogowy: 34440
AURA 2022-2
Autobusy elektryczne i wodorowe dla polskich miast „Zielony Transport Publiczny” w praktyce
nr katalogowy: 136235
AURA 2022-2
Autobusy elektryczne i wodorowe dla polskich miast „Zielony Transport Publiczny” w praktyce
nr katalogowy: 136235
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2004-10
Piece cynkownicze
nr katalogowy: 2991
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2004-3
Z PRASY
nr katalogowy: 1307
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-9
Kruchość wodorowa i opóźnione pękanie
Z. Szklarska-Śmiałowska
nr katalogowy: 10935
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-2
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 4794
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Chleb "na rurce" i w "cyklotermiku"
nr katalogowy: 85515
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
Revent - równomierny wypiek przy niskim zużyciu energii
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 96684
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Na gorąco Aparaty grzejne w zakładach gastronomicznych
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 109865
DOZÓR TECHNICZNY 2023-3
Wodór – zielone złoto. Ogniwa paliwowe czyli prąd z wodoru
Sebastian Kozikowski
Krzysztof Szymlek
nr katalogowy: 143494
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Stary i nowy Revent
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 99138
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Nurkowski. Oszczędne i wydajne
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 133657
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Nurkowski. Oszczędne i wydajne
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 133657
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2005-11
Polskie silniki i pojazdy wodorowe
Marek Rudkowski
nr katalogowy: 14465
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-4
Pamiętajmy, że ceramiczne piece piekarskie to urządzenia ciśnieniowe
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 75342
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Revent. Produkcja wydajna i oszczędna, czyli jak obniżyć rachunki za prąd i gaz
nr katalogowy: 136043
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Revent. Produkcja wydajna i oszczędna, czyli jak obniżyć rachunki za prąd i gaz
nr katalogowy: 136043
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Revent. Produkcja wydajna i oszczędna, czyli jak obniżyć rachunki za prąd i gaz
nr katalogowy: 136043
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Ibis. Poznaj technologię przyszłości – piece termo olejowe
nr katalogowy: 137855
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-8
HI-TEK. Piece rurowe Leonardo firmy Europa
nr katalogowy: 5002
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-11
HI-TEK. Piece rurowe Leonardo włoskiej firmy Europa
nr katalogowy: 12836
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Dlaczego polscy cukiernicy wybierają piece Svena-Dahlen
Jackowski.
nr katalogowy: 19096
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Hitek. Piece rurowe Leonardo, to wysoka jakość wypieków i oszczędności
nr katalogowy: 4930
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Revent. Produkcja wydajna i oszczędna, czyli jak obniżyć rachunki za prąd i gaz
nr katalogowy: 136043
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Ibis. Poznaj technologię przyszłości – piece termoolejowe
nr katalogowy: 138264
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Ibis. Poznaj technologię przyszłości – piece termo olejowe
nr katalogowy: 137855
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 133658
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 134223
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 134805
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 136044
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-7
Revent - popularne piece o niskim zużyciu energii
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 106815
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Więcej pytań niż odpowiedzi
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 140765
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-6
Wodorowe nadzieje
nr katalogowy: 24924
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-8
Wydarzenia
nr katalogowy: 139176
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Aktualności
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 138859
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-2
Instalacje wielko- i wielopiecowe Reventa w Polsce
nr katalogowy: 111915
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Nowoczesne piece firmy Europa
nr katalogowy: 33746
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
Nowoczesne piece firmy Europa
nr katalogowy: 37749
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2004-1
26 lat pracy wielkich pieców w Hucie Katowice
GAWRON M.
BADORA R.
SABELA W.
KONSTANCIAK A.
nr katalogowy: 1962
ELEKTROINSTALATOR 2022-7-8
WODÓR – ZIELONE ZŁOTO. OGNIWA PALIWOWE, CZYLI PRĄD Z WODORU - CZ. 3
SEBASTIAN KOZIKOWSKI
KRZYSZTOF SZYMLEK
nr katalogowy: 138510
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
Instalacje wielkoi wielopiecowe Reventa w Polsce
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 104861
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
NOWE PIECE, NOWE ROZWIĄZANIA, NOWA JAKOŚĆ
nr katalogowy: 25211
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2009-9
Biuletyn instytutu metali nieżelaznych
nr katalogowy: 47678
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-1
Procesy wodorowe we współczesnym przemyśle rafineryjnym
JOLANTA R. GRZECHOWIAK
nr katalogowy: 28689
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-9
Żelowanie opartych na naftalenie oligoamidów w rozpuszczalnikach polarnych i niepolarnych
Kai Luo
Penghui Zhang
Yarong Yue
Xiangyang Yuan
Lihua Yuan
Wen Feng
nr katalogowy: 109324
10.15199/62.2017.9.18
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 35925
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Dlaczego warto zainwestować w piece HEUFT?
nr katalogowy: 34902
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Instalacje wielko- i wielopiecowe Reventa w Polsce
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 118407
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Revent – mocne piece
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 127878
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 133658
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 134223
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 134805
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 136044
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Hybrydowe piece Revent z serii 700-H
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 139350
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2011-4-5
Wpływ wodoru na warstwy azotowane na stali 34CrAlNi7-10
JANUSZ ĆWIEK
nr katalogowy: 58808
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Aktualności
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 138859
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Aktualności
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 138859
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Małe jest piękne - Piece konwekcyjne Eurofours
Krzysztof Lis
Mieszko Stubiński
nr katalogowy: 27785
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Piece obrotowe Revent oraz zmywarki wózkowe Somengil - kompletna oferta dla piekarni i cukierni
nr katalogowy: 110285
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2019-10
Rynek i centrum kulturalne, nowa sala Halifax imponuje dostosowanym do potrzeb oświetleniem architektonicznym
nr katalogowy: 122881
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Revent – mocne piece
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 127878
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Więcej pytań niż odpowiedzi
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 140765
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Revent wypieka nawet serniki
nr katalogowy: 122159
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Hybrydowe piece Revent z serii 700-H
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 139350
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
VAPOR firmy TAGLIAVINI - nowoczesny piec do tradycyjnych wypieków
nr katalogowy: 71377
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Piece Revent i zmywarki wózkowe nowej serii Multi Washer MWS dla piekarni i cukierni
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 124324
ELEKTROINSTALATOR 2022-9
WODÓR – ZIELONE ZŁOTO. BEZPIECZNIE MAGAZYNOWANIE – SZANSE I WYZWANIA – cz.4
Sebastian Kozikowski
Krzysztof Szymlek
nr katalogowy: 139251
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-10a
Wpływ ilości partycji przybliżonego metodą siecznych modelu odcinkami afinicznego na jakość sterowania układu z nieliniowością zależną od stanu
Przemysław ORŁOWSKI
nr katalogowy: 71277
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-11
Dni otwarte w DORAM
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 55339
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
Kompleksowe wyposażenie piekarni na drodze do sukcesu Piece termoolejowe i skuteczny odzysk energii MIWE
nr katalogowy: 82199
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-25-26
Pałacowa kariera zwykłych kafli...
Anna Bielska
Marek Bielski
nr katalogowy: 129356
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-9
Piece obrotowe Revent i zmywarki wózkowe Multi Washer dla piekarni i cukierni
nr katalogowy: 115670
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Revent – niezawodny i innowacyjny
nr katalogowy: 56330
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Od rzemiosła po przemysł
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 130230
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Od rzemiosła po przemysł
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 130230
SZKŁO I CERAMIKA 2010-6
Efektywność odzysku entalpii spalin jako czynnik intensyfikacji procesu topienia w płomieniowych piecach szklarskich
Zbigniew Bulga
Roman Mączek
Łukasz Bulga
nr katalogowy: 56260
AURA 2024-10
Czy warto inwestować w wodór
nr katalogowy: 150955
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Piece sklepowe MIWE... zdystansowały konkurencję
nr katalogowy: 97319
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Koniec poszukiwań!
nr katalogowy: 18491
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-8
Wydarzenia
nr katalogowy: 139176
SZKŁO I CERAMIKA 2006-6
TECHGLASS Sp. z o.o.
nr katalogowy: 23178
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-12
Silosy i piece
Paweł PAROBCZY
nr katalogowy: 5159
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Nowoczesna piekarnia w starym opakowaniu
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 43749
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2010-6
KRONIKA
nr katalogowy: 52555
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Piece ceramiczne RRK - zmniejszamy zużycie gazu
nr katalogowy: 19173
ELEKTROINSTALATOR 2023-2
POWSTAJE LABORATORIUM TECHNOLOGII WODOROWYCH
nr katalogowy: 142134
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-6
„Wodorowe” pojazdy
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 137989
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
IBIS – nowoczesny system załadunku i rozładunku pieców piekarskich
nr katalogowy: 132751
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-1
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19317
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19164
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19121
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19084
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19047
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
Profesjonalna oferta ITP.
Wojciech Sowa
nr katalogowy: 12619
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Ibis Atlas. Nowoczesny system załadunku i rozładunku pieców piekarskich
nr katalogowy: 134803
SZKŁO I CERAMIKA 2009-1
Monety NBP związane z historią polskiego hutnictwa szklarskiego w USA
EUGENIUSZ GUBAŁA
nr katalogowy: 41768
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2023-7-8
Wodór – niebiesko-zielona rewolucja
Marta Gburzyńska
Michał Kwaśniewski
nr katalogowy: 144690
10.15199/17.2023.7.1
Wodór
strategie wodorowe
wytwarzanie wodoru
magazynowanie wodoru
zerowa emisja gazów
odnawialne źródła energii
gaz ziemny
elektroliza wody
reforming parowy
gazowanie węgla
wodór zielony
wodór szary
wodór niebieski
wodór różowy
wodór żółty
dwutlenek węgla.
W artykule przedstawiono cele i strategię wodorowe Unii Europejskiej i Polski na lata 2021-2030. Przeanalizowano metody wytwarzania i magazynowania wodoru. Zwrócono szczególna uwagę na możliwości dystrybucji wodoru i problemy związane z tym zagadnieniem. W opracowaniu zawarto również informacje na temat wpływu poszczególnych metod produkcji wodoru na aspekty środowiskowe
ze szczególnym zwróceniem uwagi na emisję dwutlenku węgla. Opisano również projekty związane z transportem i wytwarzaniem wodoru
realizowane przez polskie firmy
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-10
PRZEGLĄD PUBLIKACJI
nr katalogowy: 21852
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
O piecach raz jeszcze Piece konwekcyjno-parowe
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 18531
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
CRISPAN. Małe jest piękne - piece konwekcyjne Eurofours
nr katalogowy: 12786
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
Wielowózkowe piece obrotowe szwedzkiej firmy SVEBA-DAHLEN
Marek JACKOWSKI
nr katalogowy: 19131
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-5
Piece Sveba- Dahlen źródłem sukcesu polskich piekarzy
Tadeusz Kijek
nr katalogowy: 4887
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-2
Italmarco. Technika termoolejowa - mity i rzeczywistość
Christoph Adams
nr katalogowy: 4774
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Automatyczne termoolejowe piece HEUFT VATO
nr katalogowy: 64113
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-2
Systemy studzenia próżniowego dla rzemiosła i przemysłu
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 103580
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Budujemy piece dla mistrzów rzemiosła
nr katalogowy: 126605
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2018-5
Wysokoczęstotliwościowy przekształtnik z obwodami rezonansowymi pracującymi z wielokrotnością częstotliwości przekształtnika na przykładzie zastosowania w nagrzewnicach indukcyjnych
Maciej SWADOWSKI
Krzysztof ZYGOŃ
Andrzej JĄDERKO
nr katalogowy: 113569
10.15199/48.2018.05.25
Przekształtnik wysokiej częstotliwości
przekszatałtnik rezonansowy
nagrzewnica indukcyjna
węglik krzemu.
High frequency converter
resonant converter
induction heater
silicon carbide.
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-12
Z prasy zagranicznej
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 135156
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2021-6
Wybrane zgłoszenia patentowe z dziedziny inżynierii materiałowej wg Biuletynu Urzędu Patentowego nr 31–37 z 2021 r.
nr katalogowy: 135585
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-3
Crispan. Małe jest piękne- Piece konwekcyjne Eurofours
Krzysztof Lis
Mieszko Stubiński
nr katalogowy: 19211
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
GETH. Piece Miwe - 85 lat tradycji i najwyższej jakości
nr katalogowy: 5049
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Winkler Wachtel Polska. Piece winklerowskie w ocenie polskich piekarzy
Jerzy Kownacki
nr katalogowy: 4928
SZKŁO I CERAMIKA 2013-5
Wypał naczyń w palenisku otwartym i archaicznych piecach
MARTA WASILCZYK
nr katalogowy: 79940
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-3
Systemy studzenia próżniowego dla rzemiosła i przemysłu
nr katalogowy: 89598
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 59351
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-3
Czernie kwasowe do skóry pochodne kwasu 4,4’-diaminodifenylo-2,3’- disulfonowego
Kazimierz Blus
nr katalogowy: 50681
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2021-6
Wybrane zgłoszenia patentowe z dziedziny inżynierii materiałowej wg Biuletynu Urzędu Patentowego nr 31–37 z 2021 r.
nr katalogowy: 135585
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Revent utrzymuje wysoki poziom sprzeda
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 90354
SZKŁO I CERAMIKA 2014-4
Piece kaflowe CZ. 1. Rys historyczny
HENRYK PIECZAROWSKI
nr katalogowy: 85894
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Liczy się głównie dobra jakość pieczywa
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 132744
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Co, z technologicznego punktu widzenia, powinniśmy brać pod uwagę przy doposażeniu piekarni
Jerzy Kownacki
nr katalogowy: 4735
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Nowoczesny system załadunku i rozładunku pieców piekarskich
nr katalogowy: 136591
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 82625
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Przełomowe innowacje
nr katalogowy: 30184
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Z niejednego już pieca... Szeroka gama różnych typów pieców konwekcyjno-parowych pozwala na idealny dobór urządzenia odpowiedniego do potrzeb zakładu gastronomicznego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4202
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Ibis Atlas. Nowoczesny system załadunku i rozładunku pieców piekarskich
nr katalogowy: 134221
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2009-5
Wodorowe elektrochemiczne uplastycznianie α-Ti
OLGA CHERNYAYEVA
ELLINA ŁUNARSKA
DMYTRO LISOVYTSKIY
RADOSŁAW ZACHARIASZ
nr katalogowy: 47818
ELEKTROINSTALATOR 2022-10
WODÓR – ZIELONE ZŁOTO. INFRASTRUKTURA PRZESYŁOWA I WPŁYW WODORU NA MATERIAŁY KONSTRUKCYJNE – cz.5
Sebastian Kozikowski
Krzysztof Szymlek
nr katalogowy: 140236
ELEKTROINSTALATOR 2022-10
WODÓR – ZIELONE ZŁOTO. INFRASTRUKTURA PRZESYŁOWA I WPŁYW WODORU NA MATERIAŁY KONSTRUKCYJNE – cz.5
Sebastian Kozikowski
Krzysztof Szymlek
nr katalogowy: 140236
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Perspektywy wykorzystania wodorowych ogniw paliwowych w modernizacji transportu kolejowego
Adam Świda
nr katalogowy: 140025
wodorowe ogniwa paliwowe
rewolucja wodorowa
transport kolejowy
modernizacja transportu kolejowego
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Perspektywy wykorzystania wodorowych ogniw paliwowych w modernizacji transportu kolejowego
Adam Świda
nr katalogowy: 140025
wodorowe ogniwa paliwowe
rewolucja wodorowa
transport kolejowy
modernizacja transportu kolejowego
DOZÓR TECHNICZNY 2023-4
Wodór – zielone złoto Bezpieczne magazynowanie – szanse i wyzwania
Sebastian Kozikowski
Krzysztof Szymlek
nr katalogowy: 144668
DOZÓR TECHNICZNY 2023-5
Wodór – zielone złoto Infrastruktura przesyłowa i wpływ wodoru na materiały konstrukcyjne
Sebastian Kozikowski
Krzysztof Szymlek
nr katalogowy: 145565
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 33770
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 32336
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 31711
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 30240
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 28993
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 27804
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 25631
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 25235
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-3
Modelowanie rozmyte rezystancyjnych pieców komorowych
Jacek KUCHARSKI
nr katalogowy: 24551
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 24470
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Serce nowoczesnej kuchni
nr katalogowy: 23280
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Ceramiczne piece piekarskie dalej w modzie
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 112487
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Te same, ale nie takie same
nr katalogowy: 30213
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 37361
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 36610
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
O piecach ceramicznych - raz jeszcze
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 36578
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-7
Eko piece LF
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 149415
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 29600
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
Ryzykowna transakcja
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 37328
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Piece opalane drewnem
nr katalogowy: 25201
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Pracowita jesień w polskich piekarniach – piece MIWE niekwestionowanym liderem
nr katalogowy: 81744
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
Nowe piece rurkowe LEONARDO
nr katalogowy: 71368
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2012-8
NORMALIZACJA
nr katalogowy: 70226
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Nowe piece rurkowe LEONARDO
nr katalogowy: 64114
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-12
Piece termoolejowe HEUFT Vulkan Thermo-Roll wraz z półautomatycznym systemem załadunku Concord
nr katalogowy: 55886
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Polskie termoolejowe piece piekarskie Termosystem - technologia przyszłości
nr katalogowy: 125807
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-10
Kombi chłodnio-garownie i piece Revent – kompletne rozwiązania szyte na miarę dla przemysłu i rzemiosła
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 150796
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2011-10
Analiza pracy cieplnej pieca przepychowego
henryK rADoMiAK
MoniKA zAJeMsKA
nr katalogowy: 63435
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-6
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 52431
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 51680
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 55272
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2021-6
Rzeszów sercem „Podkarpackiej Doliny Wodorowej”
nr katalogowy: 132204
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-1
Filtr aktywny jako kompensator negatywnego oddziaływania na sieć zasilającą
Andrzej Baranecki
Jerzy Majecki
Tadeusz Płatek
Tomasz Biernacik
nr katalogowy: 32477
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Sterowanie Navigo - jedno centralne sterowanie dla wszystkich pieców
nr katalogowy: 29576
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 37771
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 34919
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Revent - nowa generacja pieców 2-wózkowych
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 100572
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Revent i Benier - przemysłowe rozwiązania dla piekarni i cukierni
nr katalogowy: 93891
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Ibis Atlas. Nowoczesny system załadunku i rozładunku pieców piekarskich
nr katalogowy: 133279
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Ibis Atlas. Nowoczesny system załadunku i rozładunku pieców piekarskich
nr katalogowy: 133656
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Ibis Atlas. Nowoczesny system załadunku i rozładunku pieców piekarskich
nr katalogowy: 136981
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-10
Spoiwa wapienne - historia, stan obecny i perspektywy
Lech Czarnecki
Paweł Łukowski
nr katalogowy: 38846
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
Targi w HERT
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 37743
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Kolejna udana impreza w Centrum Polska
Elżbieta i Ryszard Dominiakowie
nr katalogowy: 92625
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-10
Revent – nie tylko piece
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 145331
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-10
Revent – nie tylko piece
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 145331
SZKŁO I CERAMIKA 2014-6
Piece kaflowe
HENRYK PIECZAROWSKI
nr katalogowy: 88595
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 60049
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH