Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2011-4
Przyspieszanie powstawania warstw w elementach nawęglanych próżniowo
EMILIA WOŁOWIEC
PIOTR KULA
LESZEK KLI MEK
BARTŁOMIEJ Januszewicz
nr katalogowy: 64731
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2018-12
Indukcyjne lutowanie złączy ceramika-metal w przepustach próżnioszczelnych
ALEKSANDER ZAWADA
WOJCIECH LIGIER
PIOTR KONARSKI
nr katalogowy: 117849
10.15199/13.2018.12.14
złącza ceramika –
metal
próżniowe lutowanie indukcyjne
piece próżniowe
piece wodorowe
ceramics–
metal joints
vacuum-tight induction brazing
vacuum furnaces
hydrogen furnaces
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2014-3
Wytwarzanie, struktura pierwotna i właściwości plastyczne wybranych stopów wieloskładnikowych Mg-Li
Tomasz Mikuszewski
Dariusz Kuc
nr katalogowy: 85036
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-2
Cyfrowe modelowanie przepięć generowanych przez łączniki próżniowe w obwodach o charakterze indukcyjnym
Robert FIUK
Zbigniew WRÓBLEWSKI
nr katalogowy: 23926
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-6
Wybrane aspekty modelowania rezystancyjnych pieców próżniowych
Marcin WESOŁOWSKI
Michał CZERWIŃSKI
nr katalogowy: 137800
10.15199/48.2022.06.16
piec próżniowy
modelowanie
molibdenowe elementy grzejne
izolacja kaskadowa.
vacuum furnace
modeling
molybdenum heating resistors
cascade insulation.
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-6
Wybrane aspekty modelowania rezystancyjnych pieców próżniowych
Marcin WESOŁOWSKI
Michał CZERWIŃSKI
nr katalogowy: 137800
10.15199/48.2022.06.16
piec próżniowy
modelowanie
molibdenowe elementy grzejne
izolacja kaskadowa.
vacuum furnace
modeling
molybdenum heating resistors
cascade insulation.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Pod próżnią - nie na próżno
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 36830
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
W co zapakować
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11882
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
W co zapakować
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11882
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-8
Wyłączniki próżniowe SN - podział i klasyfikacja
Piotr Lachowski
nr katalogowy: 21183
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-12
TECHNIKA PRÓŻNI l TECHNOLOGIE PRÓŻNIOWE - biuletyn 2-3 (40-41) 2005
Kazimierz Reszką
nr katalogowy: 9210
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-7-8
Kompaktowe stacje wytwarzania próżni - oszczędzaj wodę i... pieniądze
nr katalogowy: 86178
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Pakowanie żywności w gastronomii
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130430
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-1
Woreczki Cryovac Grip & Tear oraz Quick Rip Łatwo otwierane woreczki termokurczliwe
nr katalogowy: 82087
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 4762
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Nowoczesne próżniowe urządzenia dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 37399
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Piece termoolejowe wsadowe
nr katalogowy: 112493
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-6
Piece termoolejowe wsadowe
nr katalogowy: 114042
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2007-5
Chwytaki próżniowe
nr katalogowy: 30440
OPAKOWANIE 2011-7
Zmodernizowane pompy próżniowe
nr katalogowy: 60773
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2017-9
Siemens opracował dwa nowe kompaktowe wyłączniki SN
Marcin Spinczyk
nr katalogowy: 109216
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Piece termoolejowe wsadowe
nr katalogowy: 110817
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Piece firmy IRPOL w opinii klientów
nr katalogowy: 19175
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
AXA. Ocena techniczna i walory eksploatacyjne pieców rurowo-ceramiczncyh Axa Vapor
nr katalogowy: 12787
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Pakowanie żywności w gastronomii
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130430
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Z wizytą w Kolonii i Kościanie
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 66210
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Ibis. Poznaj technologię przyszłości – piece termoolejowe
nr katalogowy: 138264
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-7-8
Metody szacowania parametrów charakterystycznych silników indukcyjnych niskiego napięcia do obliczeń przepięć łączeniowych generowanych przez łączniki próżniowe
Robert FIUK
Zbigniew WRÓBLEWSKI
nr katalogowy: 27733
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Chleb "na rurce" i w "cyklotermiku"
nr katalogowy: 122157
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
HEUFT - najwyższa jakość wypieku, maksymalne oszczędności, stuprocentowa satysfakcja
nr katalogowy: 34440
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2011-4
Możliwości azotowania stali narzędziowych w uniwersalnym piecu próżniowym
Piotr Kula
Emilia Wołowiec
Adam rzepkowski
bartłomiej januszewicz
mateusz wEntlandt
nr katalogowy: 62465
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2004-10
Piece cynkownicze
nr katalogowy: 2991
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-2
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 4794
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-7
Kompaktowe stacje wytwarzania próżni - oszczędzaj wodę i... pieniądze
nr katalogowy: 108406
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-11
Wpływ zjawisk falowych na wartość przepięć generowanych przez łączniki próżniowe w obwodach z silnikami indukcyjnymi niskiego napięcia
Robert Fiuk
Zbigniew Wróblewski
nr katalogowy: 31038
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Kompaktowe stacje wytwarzania próżni - oszczędzaj wodę i... pieniądze
nr katalogowy: 93121
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Chleb "na rurce" i w "cyklotermiku"
nr katalogowy: 85515
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
Revent - równomierny wypiek przy niskim zużyciu energii
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 96684
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Na gorąco Aparaty grzejne w zakładach gastronomicznych
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 109865
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Stary i nowy Revent
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 99138
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Nurkowski. Oszczędne i wydajne
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 133657
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Nurkowski. Oszczędne i wydajne
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 133657
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-2
Poszukiwania idealnej technologii piekarskiej nie ustają STUDZENIE próżniowe
nr katalogowy: 111914
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Studzenie próżniowe
nr katalogowy: 92620
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-4
Pamiętajmy, że ceramiczne piece piekarskie to urządzenia ciśnieniowe
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 75342
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Revent. Produkcja wydajna i oszczędna, czyli jak obniżyć rachunki za prąd i gaz
nr katalogowy: 136043
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Revent. Produkcja wydajna i oszczędna, czyli jak obniżyć rachunki za prąd i gaz
nr katalogowy: 136043
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Revent. Produkcja wydajna i oszczędna, czyli jak obniżyć rachunki za prąd i gaz
nr katalogowy: 136043
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Ibis. Poznaj technologię przyszłości – piece termo olejowe
nr katalogowy: 137855
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-8
HI-TEK. Piece rurowe Leonardo firmy Europa
nr katalogowy: 5002
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-11
HI-TEK. Piece rurowe Leonardo włoskiej firmy Europa
nr katalogowy: 12836
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Dlaczego polscy cukiernicy wybierają piece Svena-Dahlen
Jackowski.
nr katalogowy: 19096
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Hitek. Piece rurowe Leonardo, to wysoka jakość wypieków i oszczędności
nr katalogowy: 4930
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Revent. Produkcja wydajna i oszczędna, czyli jak obniżyć rachunki za prąd i gaz
nr katalogowy: 136043
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Ibis. Poznaj technologię przyszłości – piece termoolejowe
nr katalogowy: 138264
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Ibis. Poznaj technologię przyszłości – piece termo olejowe
nr katalogowy: 137855
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 133658
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 134223
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 134805
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 136044
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-7
Revent - popularne piece o niskim zużyciu energii
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 106815
CHŁODNICTWO 2011-9
Dlaczego słoneczne kolektory próżniowe nie zawsze spełniają pokładane w nich nadzieje?
Zbysław Pluta
nr katalogowy: 62650
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-9
Perspektywy rozwoju mikrofalowej elektroniki próżniowej dużej mocy
ZBIGNIEW KEMPISTY
WOJCIECH CZARCZYŃSKI
nr katalogowy: 54293
OPAKOWANIE 2015-12
Pakowanie próżniowe jako metoda przedłużenia trwałości mięsa i produktów mięsnych
ALEKSANDRA LIPIŃSKA
KATARZYNA ŻONTAŁA
JOANNA ŁOPACKA
URSZULA RAFALSKA
ANNA SAKOWSKA
nr katalogowy: 95537
10.15199/42.2015.12.1
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Więcej pytań niż odpowiedzi
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 140765
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-2
Instalacje wielko- i wielopiecowe Reventa w Polsce
nr katalogowy: 111915
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Nowoczesne piece firmy Europa
nr katalogowy: 33746
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
Nowoczesne piece firmy Europa
nr katalogowy: 37749
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2004-1
26 lat pracy wielkich pieców w Hucie Katowice
GAWRON M.
BADORA R.
SABELA W.
KONSTANCIAK A.
nr katalogowy: 1962
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Próżno o lepsze rozwiązanie
nr katalogowy: 46076
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-10
Opakowanie też się liczy
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 79796
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
Instalacje wielkoi wielopiecowe Reventa w Polsce
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 104861
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
NOWE PIECE, NOWE ROZWIĄZANIA, NOWA JAKOŚĆ
nr katalogowy: 25211
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2009-9
Biuletyn instytutu metali nieżelaznych
nr katalogowy: 47678
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-3
Mocowanie próżniowe
nr katalogowy: 2229
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 35925
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Dlaczego warto zainwestować w piece HEUFT?
nr katalogowy: 34902
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Instalacje wielko- i wielopiecowe Reventa w Polsce
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 118407
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Revent – mocne piece
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 127878
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 133658
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 134223
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 134805
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 136044
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Hybrydowe piece Revent z serii 700-H
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 139350
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2006-12
sprawozdanie z Vacuum Based science and Technology
nr katalogowy: 22683
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Małe jest piękne - Piece konwekcyjne Eurofours
Krzysztof Lis
Mieszko Stubiński
nr katalogowy: 27785
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-5
Mikroflora próżniowo pakowanych produktów mięsnych
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 68044
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2021-2
Przegląd aktualnych kierunków badań w zakresie łącznikowej techniki próżniowej
Szymon STOCZKO
Marcin SZEWCZYK
nr katalogowy: 130199
10.15199/48.2021.02.35
wyłączniki próżniowe
komory próżniowe
aktualny stan badań
vacuum circuit breaker
vacuum interrupter
current research state.
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Piece obrotowe Revent oraz zmywarki wózkowe Somengil - kompletna oferta dla piekarni i cukierni
nr katalogowy: 110285
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2019-10
Rynek i centrum kulturalne, nowa sala Halifax imponuje dostosowanym do potrzeb oświetleniem architektonicznym
nr katalogowy: 122881
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Revent – mocne piece
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 127878
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Więcej pytań niż odpowiedzi
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 140765
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
W próżni Próżniowe pakowanie żywności
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 18581
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2004-2
III Kongres Polskiego Towarzystwa Próżniowego
nr katalogowy: 1000
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
W próżni Próżniowe pakowanie żywności
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 18559
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Revent wypieka nawet serniki
nr katalogowy: 122159
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Hybrydowe piece Revent z serii 700-H
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 139350
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2004-7-8
Azotowanie próżniowe stali maraging
RZEPKOWSKI A.
GAWROŃSKI Z.
KLIMEK L.
nr katalogowy: 2039
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
VAPOR firmy TAGLIAVINI - nowoczesny piec do tradycyjnych wypieków
nr katalogowy: 71377
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Piece Revent i zmywarki wózkowe nowej serii Multi Washer MWS dla piekarni i cukierni
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 124324
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2018-1
Wyłączniki próżniowe rozdzielnicy rozdziału pierwotnego średniego napięcia - analiza porównawcza napędów elektromagnesowych i zasobnikowo-sprężynowych
Mirosław Schwann
nr katalogowy: 111874
wyłączniki próżniowe SN
konstrukcja
napęd elektromagnesowy
napęd zasobnikowo-sprężynowy
vacuum MV circuit-breakers
construction
electromagnet drive
storage energy spring drive
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-10a
Wpływ ilości partycji przybliżonego metodą siecznych modelu odcinkami afinicznego na jakość sterowania układu z nieliniowością zależną od stanu
Przemysław ORŁOWSKI
nr katalogowy: 71277
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2006-7
Próżniowe komory gaszeniowe - nowe opracowania Przemysłowego Instytutu Elektroniki
A. Grodziński
A. Szymański
nr katalogowy: 16355
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2005-5
Optymalizacja warunków wytwarzania warstw dyfuzyjnych na stalach niskowęglowych w procesie chromowania próżniowego
E. Kasprzycka
nr katalogowy: 10093
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2005-5
Wyznaczenie efektywnego współczynnika dyfuzji dla potrzeb sterowania procesem nawęglania próżniowego
K. Dybowski
P. Kula
nr katalogowy: 10080
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-11
Dni otwarte w DORAM
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 55339
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-1
TECHNIKA PRÓŻNI ! TECHNOLOGIE PRÓŻNIOWE-biuletyn 1-2 (37-38) 2004
nr katalogowy: 8972
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-1
TECHNIKA PRÓŻNI ! TECHNOLOGIE PRÓŻNIOWE-biuletyn 1-2 (37-38) 2004
nr katalogowy: 8972
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
Kompleksowe wyposażenie piekarni na drodze do sukcesu Piece termoolejowe i skuteczny odzysk energii MIWE
nr katalogowy: 82199
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-25-26
Pałacowa kariera zwykłych kafli...
Anna Bielska
Marek Bielski
nr katalogowy: 129356
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-9
Piece obrotowe Revent i zmywarki wózkowe Multi Washer dla piekarni i cukierni
nr katalogowy: 115670
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Revent – niezawodny i innowacyjny
nr katalogowy: 56330
CHŁODNICTWO 2005-8
Nowe tendencje w systemach pakowania żywności przechowywanej w niskich temperaturach. Część 2
Jacek Kondratowicz
Ewa Kościelak
nr katalogowy: 8687
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2015-3
Wyłączniki próżniowe do wyłączania prądów zwarcia
nr katalogowy: 90031
10.15199/74.2015.3.11
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-7
Próżniowe komory wyłącznikowe
Andrzej Grodziński. Andrzej Szymański
Henryk Sibilski
Andrzej Dzierżyński
Krzysztof Krasuski
nr katalogowy: 91956
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-11b
Narażenia przepięciowe transformatorów przy wyłączaniu wyącznikami próżniowymi
Marek FLORKOWSKI
Jakub FURGAŁ
Piotr PAJĄK
nr katalogowy: 55821
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-6
SIHIsanivac - biologicznie bezpieczne wytwarzanie próżni w liniach rozlewniczych
nr katalogowy: 99239
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-1
Produkty rozpuszczalnikowej rafinacji frakcji próżniowych z hydroodsiarczania pozostałości próżniowej jako plastyfikatory
Oliwia Liberek
Dawid Kajkowski
Paweł Grabowski
nr katalogowy: 141539
10.15199/62.2023.1.8
rafinacja rozpuszczalnikowa
ciężkie frakcje próżniowe
hydroodsiarczanie
plastyfikatory
solvent refining
heavy vacuum fractions
hydrodesulfurization
plasticizers
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-1
Produkty rozpuszczalnikowej rafinacji frakcji próżniowych z hydroodsiarczania pozostałości próżniowej jako plastyfikatory
Oliwia Liberek
Dawid Kajkowski
Paweł Grabowski
nr katalogowy: 141539
10.15199/62.2023.1.8
rafinacja rozpuszczalnikowa
ciężkie frakcje próżniowe
hydroodsiarczanie
plastyfikatory
solvent refining
heavy vacuum fractions
hydrodesulfurization
plasticizers
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-1
Produkty rozpuszczalnikowej rafinacji frakcji próżniowych z hydroodsiarczania pozostałości próżniowej jako plastyfikatory
Oliwia Liberek
Dawid Kajkowski
Paweł Grabowski
nr katalogowy: 141539
10.15199/62.2023.1.8
rafinacja rozpuszczalnikowa
ciężkie frakcje próżniowe
hydroodsiarczanie
plastyfikatory
solvent refining
heavy vacuum fractions
hydrodesulfurization
plasticizers
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-8
Pakowanie próżniowe
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
nr katalogowy: 127694
pakowarki próżniowe
opakowania
mięso
vacuum packaging machines
packaging
meat
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2014-10
Narażenia przepięciowe transformatorów w układach z wyłącznikami próżniowymi
Marek FLORKOWSKI
Jakub FURGAŁ
Maciej KUNIEWSKI
Piotr PAJĄK
nr katalogowy: 87448
10.12915/pe.2014.10.32
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-4
Próżnia i pompy próżniowe w przemyśle spożywczym
Zygmunt Zander
Lidia Zander
Fabian Dajnowiec
nr katalogowy: 76488
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Od rzemiosła po przemysł
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 130230
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Od rzemiosła po przemysł
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 130230
SZKŁO I CERAMIKA 2010-6
Efektywność odzysku entalpii spalin jako czynnik intensyfikacji procesu topienia w płomieniowych piecach szklarskich
Zbigniew Bulga
Roman Mączek
Łukasz Bulga
nr katalogowy: 56260
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Piece sklepowe MIWE... zdystansowały konkurencję
nr katalogowy: 97319
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Koniec poszukiwań!
nr katalogowy: 18491
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-9
Wyłączniki próżniowe 3AH5 jako retrofit wyłączników małoolejowych
nr katalogowy: 30066
SZKŁO I CERAMIKA 2006-6
TECHGLASS Sp. z o.o.
nr katalogowy: 23178
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-12
Silosy i piece
Paweł PAROBCZY
nr katalogowy: 5159
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Nowoczesna piekarnia w starym opakowaniu
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 43749
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2010-6
KRONIKA
nr katalogowy: 52555
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-III
Badania przepięć generowanych podczas łączenia transformatorów średnich napięć
Jakub FURGAŁ
Marcin IBRAGIMOW
nr katalogowy: 30815
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-4
Próżniowe otrzymywanie cienkich warstw na wielkogabarytowych, szklanych podłożach. Część 2 - linia przesyłowa
Jarosław Halarewicz
Piotr Domanowski
Jerzy Dora
Andrzej Wawrzak
Kazimierz Karwowski
Piotr Pinio
Artur Wiatrowski
Witold Michał Posadowski
nr katalogowy: 67042
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Piece ceramiczne RRK - zmniejszamy zużycie gazu
nr katalogowy: 19173
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
IBIS – nowoczesny system załadunku i rozładunku pieców piekarskich
nr katalogowy: 132751
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-1
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19317
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19164
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19121
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19084
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19047
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
Profesjonalna oferta ITP.
Wojciech Sowa
nr katalogowy: 12619
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Ibis Atlas. Nowoczesny system załadunku i rozładunku pieców piekarskich
nr katalogowy: 134803
SZKŁO I CERAMIKA 2009-1
Monety NBP związane z historią polskiego hutnictwa szklarskiego w USA
EUGENIUSZ GUBAŁA
nr katalogowy: 41768
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2008-2
Charakterystyka płyt kompozytowych wytworzonych metodą RTM ze zszywanych preform włókna szklanego
MATEUSZ KOZIOŁ
JOZEF ŚLEZIONA
nr katalogowy: 34344
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-12
Technika próżni i technologie próżniowe - Biuletyn Polskiego towarzystwa próżniowego nr 1-2
nr katalogowy: 32125
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-9
Układy próżniowe wałów ssących w maszynach papierniczych
KRZYSZTOF ŻODŹ
nr katalogowy: 30097
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-12
Technika próżni i technologie próżniowe Biuletyn Polskiego Towarzystwa Próżniowego 1-2 (46-47) 2008
nr katalogowy: 40388
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-10
PRZEGLĄD PUBLIKACJI
nr katalogowy: 21852
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
O piecach raz jeszcze Piece konwekcyjno-parowe
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 18531
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
CRISPAN. Małe jest piękne - piece konwekcyjne Eurofours
nr katalogowy: 12786
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
Wielowózkowe piece obrotowe szwedzkiej firmy SVEBA-DAHLEN
Marek JACKOWSKI
nr katalogowy: 19131
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-5
Piece Sveba- Dahlen źródłem sukcesu polskich piekarzy
Tadeusz Kijek
nr katalogowy: 4887
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-2
Italmarco. Technika termoolejowa - mity i rzeczywistość
Christoph Adams
nr katalogowy: 4774
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Automatyczne termoolejowe piece HEUFT VATO
nr katalogowy: 64113
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-2
Systemy studzenia próżniowego dla rzemiosła i przemysłu
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 103580
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Budujemy piece dla mistrzów rzemiosła
nr katalogowy: 126605
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-11
Badanie prądów połukowych w wyłączniku próżniowym w układzie syntetycznym z wymuszonym obcięciem prądu
Waldemar Chmielak
nr katalogowy: 31039
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-8
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych - pakowanie próżniowe
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 37282
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-3
Wpływ zabiegów technologicznych na jakość mrożonek z grzybów jadalnych
EMILIA BERNAŚ
GRAŻYNA JAWORSKA
nr katalogowy: 25012
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-3
Pompy ciepła Viessmann VITOCAL od 30 lat na rynku europejskim
nr katalogowy: 24818
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2018-5
Wysokoczęstotliwościowy przekształtnik z obwodami rezonansowymi pracującymi z wielokrotnością częstotliwości przekształtnika na przykładzie zastosowania w nagrzewnicach indukcyjnych
Maciej SWADOWSKI
Krzysztof ZYGOŃ
Andrzej JĄDERKO
nr katalogowy: 113569
10.15199/48.2018.05.25
Przekształtnik wysokiej częstotliwości
przekszatałtnik rezonansowy
nagrzewnica indukcyjna
węglik krzemu.
High frequency converter
resonant converter
induction heater
silicon carbide.
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2016-6
Zagadnienia związane z wytwarzaniem i miernictwem próżni w Instytucie Tele- i Radiotechnicznym
Aleksander Zawada
Piotr Konarski
nr katalogowy: 99201
10.15199/13.2016.6.7
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-3
Crispan. Małe jest piękne- Piece konwekcyjne Eurofours
Krzysztof Lis
Mieszko Stubiński
nr katalogowy: 19211
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
GETH. Piece Miwe - 85 lat tradycji i najwyższej jakości
nr katalogowy: 5049
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Winkler Wachtel Polska. Piece winklerowskie w ocenie polskich piekarzy
Jerzy Kownacki
nr katalogowy: 4928
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2008-5
Tranzystor - 60 lat minęło i co dalej?
Andrzej JAKUBOWSKI
Lidia ŁUKASIAK
nr katalogowy: 35331
OPAKOWANIE 2022-9
SPG wprowadza innowacyjne opakowanie próżniowe
nr katalogowy: 139576
SZKŁO I CERAMIKA 2013-5
Wypał naczyń w palenisku otwartym i archaicznych piecach
MARTA WASILCZYK
nr katalogowy: 79940
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-3
Systemy studzenia próżniowego dla rzemiosła i przemysłu
nr katalogowy: 89598
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 59351
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-9
Kompaktowe stacje wytwarzania próżni oszczędzaj wodę i ...pieniądze
nr katalogowy: 79263
OPAKOWANIE 2022-9
SPG wprowadza innowacyjne opakowanie próżniowe
nr katalogowy: 139576
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-2
Opakowanie musi umożliwiać właściwą prezentację produktu - podkreśla Zbigniew Zdunek, prezes zarządu MULTIVAC Sp. z o.o. oddziału w Polsce firmy MULTIVAC Sepp Haggenmueller G mbH & Co.KG, w rozmowie z Magdaleną Borek-Daruk
nr katalogowy: 66935
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Revent utrzymuje wysoki poziom sprzeda
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 90354
SZKŁO I CERAMIKA 2014-4
Piece kaflowe CZ. 1. Rys historyczny
HENRYK PIECZAROWSKI
nr katalogowy: 85894
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Liczy się głównie dobra jakość pieczywa
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 132744
OPAKOWANIE 2017-3
Termoforming - TFS 407 SKIN
nr katalogowy: 104794
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
POMPY PRÓŻNIOWE Z PIERŚCIENIEM CIECZOWYM MOGĄ DZIAŁAĆ JESZCZE LEPIEJ!
nr katalogowy: 129153
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Co, z technologicznego punktu widzenia, powinniśmy brać pod uwagę przy doposażeniu piekarni
Jerzy Kownacki
nr katalogowy: 4735
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Nowoczesny system załadunku i rozładunku pieców piekarskich
nr katalogowy: 136591
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 82625
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Przełomowe innowacje
nr katalogowy: 30184
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Z niejednego już pieca... Szeroka gama różnych typów pieców konwekcyjno-parowych pozwala na idealny dobór urządzenia odpowiedniego do potrzeb zakładu gastronomicznego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4202
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Ibis Atlas. Nowoczesny system załadunku i rozładunku pieców piekarskich
nr katalogowy: 134221
OPAKOWANIE 2018-9
TFS 407 R - maszyna pakująca redukująca ilość folii
Piotr Kosik
nr katalogowy: 116089
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Revent
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 65761
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
POMPY PRÓŻNIOWE Z PIERŚCIENIEM CIECZOWYM MOGĄ DZIAŁAĆ JESZCZE LEPIEJ!
nr katalogowy: 129153
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 33770
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 32336
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 31711
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 30240
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 28993
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 27804
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 25631
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 25235
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-3
Modelowanie rozmyte rezystancyjnych pieców komorowych
Jacek KUCHARSKI
nr katalogowy: 24551
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 24470
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Serce nowoczesnej kuchni
nr katalogowy: 23280
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH