Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Podsumowanie badań
Prof. Krystyna Gutkowska
nr katalogowy: 130954
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Podsumowanie badań
Prof. Krystyna Gutkowska
nr katalogowy: 130954
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-9
Postawy konsumentów wobec autentyczności produktów żywnościowych
Aleksandra KOWALSKA
nr katalogowy: 109365
10.15199/48.2017.9.2
konsument
autentyczność żywności
oszustwa żywnościowe
fałszowanie żywności
consumer
food authenticity
food fraud
adulteration
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-1
Ocena zmian rozporządzenia w sprawie standardów technicznych
Robert Łuczyński
nr katalogowy: 129922
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-1
Ocena zmian rozporządzenia w sprawie standardów technicznych
Robert Łuczyński
nr katalogowy: 129922
OPAKOWANIE 2015-1
Firma Brady ogłasza nawiązanie współpracy z firmą Element Case
nr katalogowy: 89190
OPAKOWANIE 2020-12
Nacisk na autentyczność zmienia opakowania farmaceutyczne
nr katalogowy: 129473
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-12
Sposoby zabezpieczania opakowań
SVITLANA KHADZHYNOVA
KATERYNA ZOLOTUKHINA
nr katalogowy: 124021
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-2
Autentyczność i kontrola rynku soków w Polsce
Witold Płocharski
Jarosław Markowski
Barbara Groele
nr katalogowy: 103966
10.15199/65.2017.2.2
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-2
Moda damska na sezon jesień-zima 2018/2019 Praktyczna indywidualistka
MAGDA DRURI
nr katalogowy: 112408
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-9
Uwaga na "przyjaciół"!
Kazimierz Kubiak
nr katalogowy: 86837
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-6
Faktury elektroniczne - nie trzeba tworzyć regulaminów
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 76985
CHŁODNICTWO 2018-1
Autentyczność chłodzonych surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Jacek Kondratowicz
Paulina Woźniak
Ewa Burczyk
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Marlena Baryczka
nr katalogowy: 112352
10.15199/8.2018.1.1
autentyczność
mięso
produkty mięsne
mleko
produkty mleczne
authenticity
meat
meat products
milk
dairy products
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kodeks Praktyki AIJN
Barbara Groele
nr katalogowy: 139106
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8a
Autentyczność soków bezpośrednich (NFC)
Jarosław Markowski
Witold Płocharski
nr katalogowy: 93102
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-2
Jakość i promocja podstawą rozwoju branży sokowniczej
Barbara Groele
nr katalogowy: 142842
AURA 2017-7-8
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 108392
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Cukiernictwo na rozdrożu
nr katalogowy: 79481
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-11
Współczesna sztuka składników Odkrywanie tajemnic produkcji lodów z wykorzystaniem zdrowych i naturalnych składników (cz. 1)
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 145850
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2020-7-8
WERYFIKACJA STANU CERTYFIKATÓW X.509 W SIECIACH O NISKICH ZASOBACH
Piotr Pyda
Damian Hermanowski
Kamil Gleba
nr katalogowy: 128930
10.15199/59.2020.7-8.24
certyfikat X.509
CRL
OCSP
sieci o niskich zasobach
CRL
low-bandwidth networks
OCSP
X.509 certificate
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2020-7-8
WERYFIKACJA STANU CERTYFIKATÓW X.509 W SIECIACH O NISKICH ZASOBACH
Piotr Pyda
Damian Hermanowski
Kamil Gleba
nr katalogowy: 128930
10.15199/59.2020.7-8.24
certyfikat X.509
CRL
OCSP
sieci o niskich zasobach
CRL
low-bandwidth networks
OCSP
X.509 certificate
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-2
Autentyczność żywności – wykrywanie zafałszowań produktów spożywczych
Wojciech Sawicki
nr katalogowy: 130592
10.15199/65.2021.2.2
zafałszowanie
metody analityczne
autentyczność żywności
oszustwo
adulteration
analytical methods
food authenticity
fraud
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
Towar otrzymałem dnia - czy obowiązkowy dopisek na fakturze?
nr katalogowy: 82622
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Techniki chemometryczne w analizie zafałszowań produktów spożywczych
Wojciech Sawicki
nr katalogowy: 133095
10.15199/65.2021.8.5
chemometria
metody analityczne
autentyczność żywności
fałszerstwo
chemometry
analytical methods
food authenticity
adulteration
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Techniki chemometryczne w analizie zafałszowań produktów spożywczych
Wojciech Sawicki
nr katalogowy: 133095
10.15199/65.2021.8.5
chemometria
metody analityczne
autentyczność żywności
fałszerstwo
chemometry
analytical methods
food authenticity
adulteration
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Techniki chemometryczne w analizie zafałszowań produktów spożywczych
Wojciech Sawicki
nr katalogowy: 133095
10.15199/65.2021.8.5
chemometria
metody analityczne
autentyczność żywności
fałszerstwo
chemometry
analytical methods
food authenticity
adulteration
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Techniki chemometryczne w analizie zafałszowań produktów spożywczych
Wojciech Sawicki
nr katalogowy: 133095
10.15199/65.2021.8.5
chemometria
metody analityczne
autentyczność żywności
fałszerstwo
chemometry
analytical methods
food authenticity
adulteration
OPAKOWANIE 2024-2
Bez opakowania nie ma zabezpieczania
nr katalogowy: 147480
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2014-6
Zastosowanie pseudolosowych generatorów chaotycznych do transmisji danych wrażliwych z użyciem magistral szeregowych
PAWEŁ DĄBAL
RYSZARD PEŁKA
nr katalogowy: 85114
10.15199/ELE-2014-037
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-1
Simply Hops - dzielimy się z craftowcami naszą pasją
nr katalogowy: 103484
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-11
Peptydomika przetworzonych produktów mięsnych i ich autentyczność
Magdalena Montowska
nr katalogowy: 102268
10.15199/65.2016.11.5
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-8-9
ADAPTACJA MECHANIZMU DRM DO OCHRONY DOKUMENTÓW NIEPUBLICZNYCH
Adam Kozakiewicz
Krzysztof Lasota
nr katalogowy: 93745
10.15199/59.2015.8-9.36
OPAKOWANIE 2020-8
Trendy opakowaniowe i jak sobie z nimi radzić
nr katalogowy: 127775
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-2
Jakość i promocja podstawą rozwoju branży sokowniczej
Barbara Groele
nr katalogowy: 142842
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-3
Ocena ryzyka, a odporność sieci i systemów informatycznych na incydenty cyberbezpieczeństwa
Michał Łoniewski
nr katalogowy: 147909
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-6
Staloryt - unikatowe zabezpieczenia w druku
SVITLANA KHADZHYNOVA
STEFAN JAKUCEWICZ
nr katalogowy: 114619
OPAKOWANIE 2011-3
Nowa generacja opakowań: bez szans na farmaceutyczne oszustwa
nr katalogowy: 58447
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kodeks Praktyki AIJN
Barbara Groele
nr katalogowy: 139106
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-4
Owoce, warzywa, soki - ich kaloryczność i wartość odżywcza na tle zapotrzebowania na energię i składniki odżywcze Cz. VI. Znakowanie – jego możliwe oddziaływanie na wybór produktów przez konsumentów
Witold Płocharski
Janusz Ciokb
Barbara Groele
Jarosław Markowski
Krzysztof Rutkowski
nr katalogowy: 83791
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-7-8
Marka osobista behapowca – czym jest i jakie daje korzyści?
Aleksandra Romel-Domarecka
nr katalogowy: 144209
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2018-1
Lingwistyczna zagadka rękopisu Wojnicza. Cześć 1 - analiza najbardziej prawdopodobnych hipotez
Zbigniew Handzel
Mirosław Gajer
nr katalogowy: 111810
10.15199/13.2018.1.6
średniowieczne rękopisy
przetwarzanie języka naturalnego
analiza statystyczna
medieval manuscripts
natural language processing
statistical analysis
CHŁODNICTWO 2018-1
Metody wykrywania zafałszowań chłodzonych produktów pochodzenia zwierzęcego
Jacek Kondratowicz
Paulina Woźniak
Ewa Burczyk
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Marlena Baryczka
nr katalogowy: 112354
10.15199/8.2018.1.3
autentyczność
mięso
produkty mięsne
mleko
produkty mleczne
adulteration
authenticity
meat
meat products
milk
dairy products
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-8-9
SOCIALSTEGDISC: WYKORZYSTANIE STEGANOGRAFII W SIECIACH SPOŁECZNOŚCIOWYCH DO STWORZENIA SYSTEMU PLIKÓW
Jędrzej Bieniasz
Krzysztof Szczypiorski
nr katalogowy: 109475
10.15199/59.2017.8-9.14
hashtag
otwarte sieci społecznościowe
steganografia
StegHash
system plików
ukrywanie informacji
filesystem
hashtag
information hiding
Open Social Networks
steganography
StegHash
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2024-4
PORÓWNANIE JAKOŚCI AUDIO WYBRANEJ METODY ZNAKOWANIA WODNEGO DLA SYGNAŁU MOWY, MUZYKI KLASYCZNEJ I POPULARNEJ
Gabriel Jekateryńczuk
Zbigniew Piotrowski
nr katalogowy: 150613
10.15199/59.2024.4.74
bezpieczeństwo cyfrowe
przetwarzanie sygnałów
sygnały audio
znakowanie wodne
audio signals
digital security
signal pro- cessing
watermarking
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH