Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-12
Pomoc dla lekarzy i pacjentów
nr katalogowy: 91773
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2021-8
PIĘĆ TENDENCJI WYWOŁANYCH PRZEZ PANDEMIĘ
nr katalogowy: 133105
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2020-6
Telemedycyna daje wiele możliwości – nawet po pandemii
nr katalogowy: 126876
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2020-6
Telemedycyna daje wiele możliwości – nawet po pandemii
nr katalogowy: 126876
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2011-8-9
Integracja aplikacji e-zdrowie w sieciach z gwarancją jakości usług
Paweł Świątek
Adam Grzech
Krzysztof Brzostowski
Jarosław Drapała
Marek Natkaniec
nr katalogowy: 61760
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-5
Rola i analiza możliwości współczesnej telemedycyny z uwzględnieniem aplikacji biotelemetrycznych bliskiego zasięgu
PIOTR KARDYŚ
ADAM DĄBROWSKI
nr katalogowy: 59582
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2010-8-9
Wpływ sieci szerokopasmowych na rozwój telemedycyny
Janusz Szymaś
nr katalogowy: 53885
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2014-5
Koncepcja systemu telemedycznego z komunikacją głosową służącego do przypominania i zdalnej kontroli zażywania leków przez pacjentów geriatrycznych i psychiatrycznych
Łukasz MACIURA
Piotr LASEK
Anna IWANICKA –
MACIURA
nr katalogowy: 84465
10.12915/pe.2014.05.027
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2016-12
Intelligent support system for e-Health
Larysa GLOBA
Ivan ISHCHENKO
Andrii ZAKHARCHUK
nr katalogowy: 102644
10.15199/48.2016.12.60
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2007-11
Sieci telemedyczne - mrzonka czy najbliższa przyszłość?
Piotr LUTYŃSKI
Włodzimierz GRABOWSKI
nr katalogowy: 31535
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-4
Zwierzęce zdrowie na sucho
jaz
nr katalogowy: 12980
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-12
Metody cyfrowej analizy świstów u chorych na Astmę
MARCIN WIŚNIEWSKI
TOMASZ ZIELIŃSKI
nr katalogowy: 56711
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-2-3
Seniorzy w awangardzie
nr katalogowy: 103853
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-11
Mniej azotynów i azotanów
nr katalogowy: 146041
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-14-15
Daleka medycyna
nr katalogowy: 61022
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-5
Substancje chemiczne w e-papierosach i ich wpływ na zdrowie człowieka
Jarosław Chmielewski
nr katalogowy: 126283
10.15199/62.2020.5.15
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-4
Telemedycyna z WAT
nr katalogowy: 89749
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-4
Internet Rzeczy w ochronie zdrowia
Łukasz Kryśkiewicz
nr katalogowy: 112249
IoT
zaawansowane technologie
e-zdrowie (telemedycyna).
IoT
advanced technologies
e-health (telemedicine)
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-11
Dodatki do żywności oparte na związkach heterocyklicznych zawierających azot
Anna Maj
Agnieszka Kudelko
nr katalogowy: 129133
10.15199/62.2020.11.6
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-11
Dodatki do żywności oparte na związkach heterocyklicznych zawierających azot
Anna Maj
Agnieszka Kudelko
nr katalogowy: 129133
10.15199/62.2020.11.6
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-19
Jak ze szpitala robiono e-szpital
Irena Fober
nr katalogowy: 118925
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Lepiej źle siedzieć niż dobrze iść
nr katalogowy: 43975
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-9
E-zdrowie: Zdalne systemy monitoringu pacjentów na przykładzie astmy
Marcin WIŚNIEWSKI
Tomasz ZIELIŃSKI
nr katalogowy: 55496
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-9
Niebezpieczne barwniki syntetyczne w żywności
Ewa Sicińska
Anna Brzozowska
nr katalogowy: 54165
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Produkty zbożowe na zdrowie
nr katalogowy: 136038
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Produkty zbożowe na zdrowie
nr katalogowy: 137006
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-2
DUNAPACK Eurobox Polska umacnia swoją pozycję na rynku.
nr katalogowy: 136526
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-2
DUNAPACK Eurobox Polska umacnia swoją pozycję na rynku.
nr katalogowy: 136526
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Produkty zbożowe na zdrowie
nr katalogowy: 136038
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Produkty zbożowe na zdrowie
nr katalogowy: 137006
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-1
Treść rocznika PFiOW 2023 Spis artykułów według działów
nr katalogowy: 147575
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-8
Badania stabilności (E)-azastilbenów jako środków odkażających i konserwujących oraz ich wydobywania z roztworów wodnych
Ewa Witkowska-Krajewska
Mariusz Kluska
Wiesław Prukała
Marcin Mikulewicz
Katarzyna Chojnacka
Konrad Małkiewicz
nr katalogowy: 115515
10.15199/62.2018.8.15
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
Konferencja piekarska na targach BAKEPOL
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 80084
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2011-8-9
System zdalnego nadzoru chorych na astmę
Marcin Wiśniewski
Tomasz Zieliński*
Marek Natkaniec
Janusz Gozdecki
Krzysztof Łoziak
Katarzyna Kosek-Szott
Szymon Szott
nr katalogowy: 61761
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2011-1
Możliwości określania narażenia ludzi na pole magnetyczne wytwarzane przez linie napowietrzne
Marek Jaworski
Zbigniew Wróblewski
nr katalogowy: 56412
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-2
Kryzys ekonomiczny, COVID i pandemia – jak wpłynęły na biznes produkcji tektury i opakowań w Polsce? – ocenia Paweł Rogalka, przewodniczący Sekcji Tektury Falistej SPP
nr katalogowy: 130566
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-1
55 Międzynarodowy Kongres Nauki o Mięsie i Technologii
Piotr Szymański
Piotr Janiszewski
nr katalogowy: 49215
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-3
ludzie i wydarzenia > kto jest kim. Iwona Zapolska-Fitrzyk
nr katalogowy: 66375
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-2
Kryzys ekonomiczny, COVID i pandemia – jak wpłynęły na biznes produkcji tektury i opakowań w Polsce? – ocenia Paweł Rogalka, przewodniczący Sekcji Tektury Falistej SPP
nr katalogowy: 130566
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-8
Herbs and propolis as functional additives for fodder industry. Zioła i propolis jako dodatki funkcjonalne dla przemysłu paszowego
Robert Kupczyński
Tomasz Piasecki
Michał Bednarski
nr katalogowy: 78601
DOZÓR TECHNICZNY 2021-5
Manipulatory przeładunkowe dla logistyki
nr katalogowy: 134076
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-2
DUNAPACK Eurobox Polska umacnia swoją pozycję na rynku.
nr katalogowy: 136526
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-2
bhp w sieci
nr katalogowy: 50006
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-3
WYDARZENIA
nr katalogowy: 82980
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-15-16
Jak być kuracjuszem?
Henryk Piekut
nr katalogowy: 37458
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-3
Tłuszcze a zdrowie układu krążenia
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 104274
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2004-4
Wentylacja, klimatyzacja, ogrzewnictwo, zdrowie
nr katalogowy: 823
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-16
Zdrowie dla państwa i ludzi
fi
nr katalogowy: 13241
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
Zdrowie czy przyjemność?
nr katalogowy: 148924
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-6
Piwniczanka to zdrowie i smak
M. J. Przegalińska
nr katalogowy: 14610
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2011-8-9
System przechowywania danych i zarządzania punktami charakterystycznymi terenu
Piotr Skulimowski
Damian Sulmowski
nr katalogowy: 61762
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Żywność a zdrowie
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 64979
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-10
Gluten na zdrowie
nr katalogowy: 116341
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-13
Forum wielkich nadziei
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 106465
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-10
08.11.2011. V Konferencja Piekarska
nr katalogowy: 62768
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
08.11.2011. V Konferencja Piekarska
nr katalogowy: 61994
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Mocne kości dzięki diecie
Krzysztof Siemianowski
nr katalogowy: 65463
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2011-12
TREŚĆ ROCZNIKA 2011
nr katalogowy: 64913
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
VARIA
nr katalogowy: 43979
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-9
Winem - na zdrowie
Stefan Zatorski
nr katalogowy: 47247
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-2
Zdrowie pracowników w szerszym kontekście
nr katalogowy: 103940
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-7-8
Wellbeing i zdrowie psychiczne jako filary zarządzania przedsiębiorstwem
Paweł Rozowski
nr katalogowy: 138618
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2021-2
ORTOPIEZOMETR – Piezoelektryczny system sensoryczny do badań rozkładu nacisku stóp na podłoże w warunkach naturalnych
Ewa KLIMIEC
Piotr GUZDEK
Grzegorz KOŁASZCZYŃSKI
Jacek PIEKARSKI
Wojciech GRZESIAK
Krzysztof SZOŁTYSIK
Wojciech SZOŁTYSIK
Barbara JASIEWICZ
nr katalogowy: 130175
10.15199/48.2021.02.1
wady stóp
sensory piezoelektryczne
system diagnostyczno – rehabilitacyjny
telemedycyna.
foot defects
piezoelectric sensors
diagnostic and rehabilitation system
telemedicine.
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-5
BHP W SIECI
nr katalogowy: 98465
AURA 2007-3
Jedz na zdrowie... chleb
JOLANTA ZIENTEK-VARGA
nr katalogowy: 24699
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Chleb na zakwasie szansą na zdrowie
nr katalogowy: 24437
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Kawa a zdrowie
nr katalogowy: 133291
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-7-8
Konferencja oraz seminarium BeNiSz w Uniwersytecie Gdańskim
nr katalogowy: 144210
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Kawa a zdrowie
nr katalogowy: 133291
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Warzywa, owoce i ich przetwory - podstawy prawne komunikowania właściwości prozdrowotnych
Izabela Tańska
nr katalogowy: 122487
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Izomery trans kwasów tłuszczowych - interesująca konferencja
Marta Stus
nr katalogowy: 32301
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing - Cz. 7. Napoje funkcjonalne korzystne dla serca
Adam Bogacz
nr katalogowy: 29441
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-12
Praca w pozycji siedzącej
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 39951
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
(Nie)bezpieczne warzywa i owoce
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 38050
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Symrise prezentuje nową linię substancji smakowych Taste for life
nr katalogowy: 35495
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-7-8
Wellbeing i zdrowie psychiczne jako filary zarządzania przedsiębiorstwem
Paweł Rozowski
nr katalogowy: 138618
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2011-8-9
Architektura systemu IIP
Wojciech Burakowski
Halina Tarasiuk
Andrzej Bęben
nr katalogowy: 61751
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2016-6
INTERNET NANORZECZY W SIECI m-ZDROWIA
Jacek Jarmakiewicz
Krzysztof Parobczak
Krzysztof Maślanka
nr katalogowy: 101841
10.15199/59.2016.6.111
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Higiena w zakładach produkujących żywność a zdrowie publiczne
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 151415
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Higiena w zakładach produkujących żywność a zdrowie publiczne
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 151415
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Bezpieczeństwo żywności - możliwość, czy konieczność?
Tadeusz P. Żarski
Henryka Żarska
Teresa Majdecka
nr katalogowy: 76257
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-12
Czy żywność genetycznie zmodyfikowana jest bezpieczna???
nr katalogowy: 39788
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Seminarium "Chleb a zdrowie"
Krystyna Chojnowska
nr katalogowy: 64116
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-4
Zdrowie w centrum uwagi od dekad – zmiany w prawie żywieniowym
nr katalogowy: 148319
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-17
Jak być kuracjuszem?
Henryk Piekut
nr katalogowy: 37424
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2014-4
Adaptacyjna transmisja sygnału EKG z użyciem predykcji interwałów R-R za pomocą odpornej funkcji regresji
Paweł Kowalski
Michał Momot
Arkadiusz Stankiewicz
Rafał Wiśniowski
Krzysztof Różanowski
nr katalogowy: 83723
10.15199/ELE-2014-013
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2014-8-9
Jakość usług multimedialnych w zastosowaniach użytkowych
Mikołaj Leszczuk
nr katalogowy: 87152
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2011-12b
Zdalne monitorowanie stymulatorów serca i wszczepialnych kardiowerterów-defibrylatorów - aspekty bezpieczeństwa i badania ekspozycji na PEM z udziałem pacjentów
Anna PŁAWIAK-MOWNA
Andrzej KRAWCZYK
nr katalogowy: 64309
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-9
Konferencja oraz seminarium BeNiSz w Uniwersytecie Gdańskim Uniwersytet Gdański oraz ATEST – Ochrona Pracy mają przyjemność zaprosić na: I Konferencję Uniwersytetu Gdańskiego pt. „Bezpieczeństwo i Zdrowie w Pracy”, która odbędzie się 27 września br
nr katalogowy: 144917
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Recepta na zdrowie
Ewa Górska
nr katalogowy: 53609
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Wpływ kawy na zdrowie człowieka
Elżbieta Dłużewska
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
nr katalogowy: 135127
10.15199/65.2021.12.6
kawa
zdrowie
kofeina
kwasy chlorogenowe
trygonelina
cholina
diterpeny
coffee
health
caffeine
chlorogenic acids
trigonelline
choline
diterpenes
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Wpływ kawy na zdrowie człowieka
Elżbieta Dłużewska
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
nr katalogowy: 135127
10.15199/65.2021.12.6
kawa
zdrowie
kofeina
kwasy chlorogenowe
trygonelina
cholina
diterpeny
coffee
health
caffeine
chlorogenic acids
trigonelline
choline
diterpenes
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Wpływ kawy na zdrowie człowieka
Elżbieta Dłużewska
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
nr katalogowy: 135127
10.15199/65.2021.12.6
kawa
zdrowie
kofeina
kwasy chlorogenowe
trygonelina
cholina
diterpeny
coffee
health
caffeine
chlorogenic acids
trigonelline
choline
diterpenes
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-22-23
Dieta a zdrowie
Ewa Cesarz
nr katalogowy: 128650
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-22-23
Dieta a zdrowie
Ewa Cesarz
nr katalogowy: 128650
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-2
Przyczyny ponownego zainteresowania orkiszem
Ewa Dąbkowska
nr katalogowy: 65583
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-6
Pieczywo - smak, zdrowie, ekonomia
nr katalogowy: 123779
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-11
Pieczywo - smak, zdrowie, ekonomia
nr katalogowy: 123151
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-9
Innowacje z Łukasiewicza dla zdrowia
Lidia Sosnowska
nr katalogowy: 145057
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-6
Spełnienie przez ABK wymagania podstawowego „Higiena, zdrowie i środowisko”
Lech Misiewicz
Paweł Walczak
nr katalogowy: 138085
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-6
Spełnienie przez ABK wymagania podstawowego „Higiena, zdrowie i środowisko”
Lech Misiewicz
Paweł Walczak
nr katalogowy: 138085
AURA 2021-12
Zasady oceny oddziaływania na zdrowie w kontekście ochrony środowiska
Anna TARGOSZ
nr katalogowy: 134978
zdrowie publiczne
czynniki środowiskowe chorób cywilizacyjnych
badanie skutków zdrowotnych
skutki ekologiczne projektów gospodarczych
walory krajobrazowe
tereny zielone
public health
environmental factors of civilization illnesses
testing health consequences
ecological consequences of economic projects
landscape assets
green areas
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-1
Trendy w branży cukierniczej na rok 2018
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 111488
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-8
SI w medycynie – wyzwania i dylematy
Lidia Sosnowska
nr katalogowy: 144579
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-8
Rodzinny Festyn Zdrowotny
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 115192
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Żywność funkcjonalna - aspekty prawne
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 41091
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-1
Zdrowie psychiczne w pracy
nr katalogowy: 73721
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-11
Konferencja naukowo-techniczna dla branży piekarskiej Pieczywo - smak, zdrowie, ekonomia
nr katalogowy: 123527
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-6
Prawidłowa dieta czy pigułki (Cz. II) Pigułka rozwiązuje czy stwarza problem?
Dariusz Włodarek
nr katalogowy: 76962
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-4
Wydarzenia
nr katalogowy: 44120
AURA 2009-9
Sympozjum o efektywnym zwalczaniu zanieczyszczeń powietrza i zmian klimatu
ADAM WIECZOREK
nr katalogowy: 46800
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-2
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 65690
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Rozwiązania Pall usprawniają proces filtracji hard seltzer
nr katalogowy: 134186
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Dobre pieczywo to zdrowie
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 137378
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Żywność, zdrowie i pieniądze
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 65289
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-1b
Partial Inverse Most Unbalanced Spanning Tree Problem
Qin WANG
nr katalogowy: 65416
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Szlachetne zdrowie
MARIA JAGIEŁŁO
nr katalogowy: 18688
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2015-1
Thin film electrodes as elements of telemedicine systems
Ewa KORZENIEWSKA
Agnieszka DURAJ
Cezary KONECZNY
Andrzej KRAWCZYK
nr katalogowy: 88900
10.15199/48.2015.01.35
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Zdrowie solenizantów!
BOGNA WERNICHOWSKA
nr katalogowy: 18594
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-5
Soczysty i kolorowy sposób na zdrowie
Debbie Spillane
Jan Cissowski
nr katalogowy: 44681
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-5
Na zdrowie...
Katarzyna Doniec
nr katalogowy: 44257
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-12
"Wyroby cukiernicze a zdrowie" IV Seminarium Naukowe z zakresu cukiernictwa
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 48360
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-13
Zdrowie z dobrej firmy
Irena Fober
nr katalogowy: 99053
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-20-21
Zbuduj swoją odporność!
Ewa Cesarz
nr katalogowy: 128196
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Napoje bezalkoholowe nowe tendencje w produkcji
Grażyna Jaworska
Aleksandra Olczak
nr katalogowy: 53789
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-5
Na zdrowie! Toast I
Franciszek Kładź
nr katalogowy: 91537
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2018-4
Zanieczyszczenie powietrza pierwiastkami toksycznymi w wyniku spalania węgla - smog i ich oddziaływanie na zdrowie człowieka
Tadeusz Dziok
Zbigniew Tałach
Faustyna Wierońska
nr katalogowy: 113375
10.15199/17.2018.4.2
smog
związki toksyczne
spalanie paliw stałych
paleniska domowe
smog
toxic compounds
solid fuels combustion
residential furnaces
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
Czŕstochowa - îwiŕto Chleba 2006
nr katalogowy: 19024
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Wyselekcjonowane kultury starterowe jako uniwersalna metoda wpływania na jakość pieczywa
Katarzyna Piasecka-Jóźwiak
Joanna Rozmierska
nr katalogowy: 69070
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-23
Zdrowie w globalnej sieci
nr katalogowy: 22217
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-13
Słodko i bezpiecznie
nr katalogowy: 19652
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-1
Ergonomiczne konstrukcje maszyn (część 1)
nr katalogowy: 7881
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-15
System na zdrowie
fi
nr katalogowy: 5452
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-12
Profesjonalna nawierzchnia sportowa
nr katalogowy: 2806
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-4
Zdrowa organizacja
Bogusz Mikuła
nr katalogowy: 11462
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-1
Ergonomiczne konstrukcje maszyn (część 1)
nr katalogowy: 7881
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-25
Czas na zmiany
Tomasz Jezierski
nr katalogowy: 23046
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-8
Żywność, żywienie a zdrowie
nr katalogowy: 1691
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-7
Izomalt rośnie w siłę
nr katalogowy: 14860
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-1
Pomiar satysfakcji w warunkach rozdzielenia funkcji płatnika i klienta na przykładzie jednostek ochrony zdrowia
Barbara Łopyta
Krzysztof Blachowski
nr katalogowy: 73779
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-11
Badania lekarskie nie zawsze potrzebne
A. Sikorska
nr katalogowy: 21358
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-12
Produkty mleczarskie wzbogacone w magnez
M. Ziarno
nr katalogowy: 7241
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-3
Nieuzasadnione badania lekarskie
M. Majka
nr katalogowy: 15768
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
Więcej niż pech
ANKA W.
nr katalogowy: 12029
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-7
Jak chronimy zdrowie w pracy
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 8105
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Dobiega końca realizacja zadania: Produkcja filmu promocyjnego „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 137851
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Dobiega końca realizacja zadania: Produkcja filmu promocyjnego „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 137851
AURA 2010-6
RECENZJE
nr katalogowy: 52193
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Informacje biznesowe
nr katalogowy: 53807
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Dobiega końca realizacja zadania: Produkcja filmu promocyjnego „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 137851
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-4
Zastosowanie gazów w przemyśle spożywczym
Janusz Czapski
Marcin Kidoń
nr katalogowy: 43848
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Czy powinniśmy bać się substancji dodatkowych a żywności (cz.1)
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 18990
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-12
Zdrowie z głową... kapusty
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 4332
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Samo zdrowie na deser
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 4037
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-12
Grunt to zdrowie
Ewa Górska
nr katalogowy: 3636
AURA 2006-1
STRATEGIA TEMATYCZNA OCHRONY POWIETRZA (STOP) (1)
Andrzej Jagusiewicz
nr katalogowy: 16049
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-8
Szkodliwości i uciążliwości w wojsku
J.K
nr katalogowy: 8139
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-7
Dopuszczalne stężenia niektórych substancji szkodliwych w budynkach
R. Wiglusz
nr katalogowy: 17432
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-5
Białka serwatkowe - zdrowie i funkcjonalność
K. Grabiński
M. Przedpełski
nr katalogowy: 7081
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-4
Rola psychologii w kreowaniu bezpiecznego i zdrowego środowiska pracy
nr katalogowy: 142619
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-8-9
Czynniki technologiczne wpływające na proces epoksydowania (Z,E,E)-1,5,9-cyklododekatrienu do 1,2-epoksy-(Z,E)-5,9-cyklododekadienu
Grzegorz Lewandowski
Estera Rytwińska
Eugeniusz Milchert
nr katalogowy: 20377
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-12
Mleko-Expo 2006 - ogólnokrajowe targi mleczarskie
nr katalogowy: 23161
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Kawa na karnawał
RENATA ZAWADZKA - BEN DOR
nr katalogowy: 40785
AURA 2015-11
Oleje roślinne
Agnieszka Bywalec
nr katalogowy: 94981
10.15199/2.2015.11.7
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-1
Metale ciężkie w środowisku i ich wpływ na zdrowie człowieka
Jarosław Chmielewski
Barbara Gworek
Magdalena Florek-Łuszczki
Grażyna Nowak-Starz
Bożena Wójtowicz
Tomasz Wójcik
Ilona Żeber-Dzikowska
Agnieszka Strzelecka
Monika Szpringer
nr katalogowy: 124459
10.15199/62.2020.1.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Zastosowanie koenzymu Q10 w produkcji żywności
J. Żulewska
S. Ziajka
nr katalogowy: 20804
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-7-8
Fruit Up - pomysł na modną sylwetkę
R. Zaremba
nr katalogowy: 20557
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-6
Wyzwania dla polskiego przemysłu napojowego po wejściu do Unii Europejskiej
A. Krejner-Pawełas
nr katalogowy: 14605
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-12
Chleb - Człowiek i Zdrowie. Ogólnopolskie dożynki 2005 w Częstochowie
nr katalogowy: 12860
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Ikonografia zboża i chleba w polskiej tradycji dożynkowej
nr katalogowy: 127663
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
Barwniki syntetyczne a nowe regulacje prawne
nr katalogowy: 38045
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2004-9
Dr Józef Polak- wybitny higienista, krzewiciel polskiej inżynierii sanitarnej
Andrzej Madeyski
nr katalogowy: 1363
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2005-10
Wpływ różnych systemów ogrzewania pomieszczeń mieszkalnych na zdrowie człowieka
Anna Jereminko
Tomasz Jereminko
Franciszek Szatko
nr katalogowy: 8860
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-9
Z życia SPP
nr katalogowy: 128291
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-10
II Kongres Żywność, Żywienie a Zdrowie w Polsce zintegrowanej z Unią Europejską
Renata Gasparska
nr katalogowy: 5107
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-10
Cechy sensoryczne biośmietany zawierającej szczepy probiotyczne bakterii mlekowych
M. Ziarno
M. Makowska
nr katalogowy: 14929
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2005-5
Od Redakcji
Andrzej Jan Szyprowski
nr katalogowy: 14300
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136975
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136705
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-8-9
Optymalizacja procesu epoksydowania (Z,E,E)-1,5,9-cyklododekatrienu w obecności katalizatora Mo(CO)
Grzegorz Lewandowski
Estera Rytwińska
Eugeniusz Milchert
nr katalogowy: 20379
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-12
Rozszerzenie e-learningu: e-trening operatorów pojazdów i urządzeń
MAREK KACPRZAK
ANDRZEJ KACZMARCZYK
ANDRZEJ MASŁOWSKI
nr katalogowy: 48917
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-11
Promocja pieczywa w Łodzi
nr katalogowy: 116893
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-12
Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing. Cz. 2. Napoje funkcjonalne - trendy i czynniki rozwoju
A. Bogacz
nr katalogowy: 23137
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-5
Zarządzanie jakością w Zakładzie Opieki Zdrowotnej w Makowie Mazowieckim
Urszula Grochowska
nr katalogowy: 3526
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-2
Z prasy fachowej
nr katalogowy: 103947
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-12-13
Zdalnie o zdrowiu
nr katalogowy: 126720
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-4
Rola psychologii w kreowaniu bezpiecznego i zdrowego środowiska pracy
nr katalogowy: 142619
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2011-3
E-mobility: realistic vision or hype - an economic analysis
nr katalogowy: 58512
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-14-15
Młodość w pigułce
nr katalogowy: 121336
AURA 2015-5
Woda
Agnieszka Bywalec
nr katalogowy: 90854
10.15199/2.2015.5.9
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-20-21
Zbuduj swoją odporność!
Ewa Cesarz
nr katalogowy: 128196
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-11
Samo zdrowie
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 102064
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-10
Papiernia uczestniczy w projekcie magazynowania energii wodorowej
K. Głowacki
nr katalogowy: 128765
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-6
Z ŻYCIA SPP
nr katalogowy: 77917
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Ziemniaczana wygoda
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 104981
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-5
E jak Ergonomiczna Lista Kontrolna MOP Czynniki szkodliwe w środowisku pracy
Zbigniew Jóźwiak
nr katalogowy: 91151
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-4
E jak Ergonomiczna Lista Kontrolna MOP Budynki
Zbigniew Jóźwiak
nr katalogowy: 90590
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-10
VIII Konferencja Piekarsko-Cukiernicza 5 listopada 2014 r.
nr katalogowy: 87285
AURA 2004-4
PRAWNE ASPEKTY TYMCZASOWOŚCI POSADZENIA DRZEW LUB KRZEWÓW NA TERENIE MIAST I WSI
Krzysztof Gruszecki
nr katalogowy: 488
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-8-9
Epoksydowanie (Z,E,E)-1,5,9-cyklododekatrienu nadtlenkiem wodoru wobec katalizatorów przeniesienia międzyfazowego
Grzegorz Lewandowski
nr katalogowy: 20369
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH