Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-6
Zmiana przepisów UE dotyczących nazw napojów spirytusowych
nr katalogowy: 149062
DOZÓR TECHNICZNY 2023-4
Nowe przepisy dotyczące maszyn
nr katalogowy: 144673
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Nieznajomość prawa szkodzi
Joanna Obara
nr katalogowy: 94073
ELEKTROINSTALATOR 2023-7-8
NOWE PRZEPISY UE DLA BARDZIEJ EKOLOGICZNYCH I ETYCZNYCH BATERII
nr katalogowy: 144243
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-1
Nowe przepisy dotyczące sektora owoców i warzyw oraz przetworów owocowych i warzywnych
nr katalogowy: 146894
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-2
Szybkie metody oznaczania mikotoksyn
nr katalogowy: 82297
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2016-11
Zabezpieczenie wagonów towarowych w świetle przepisów UE i VPI
EWA KORDALEWSKA
nr katalogowy: 102111
10.15199/40.2016.11.4
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-6
Nowe przepisy dotyczące substancji dodatkowych do żywności (cz. I)
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 76964
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-11
Komisja Europejska zamierza uprościć dotychczasowe przepisy prawne
Jadwiga Tworek
nr katalogowy: 10763
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-10
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 84352
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-4
Polskie wymagania akustyczne na tle przepisów
B. Szudrowicz
nr katalogowy: 2490
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-10
Badanie i klasyfikacjia kabli i przewodów wg propozycji UE
Andrzej Kolbrecki
Bartłomiej Papis
nr katalogowy: 22514
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-12
Na targach maszyny z usterkami
A. Kowerski
nr katalogowy: 22794
OPAKOWANIE 2006-9
Bezpieczeństwo zadrukowanych opakowań do żywności - regulacje prawne w UE i w Polsce
Kazimiera Ćwiek-Ludwicka
nr katalogowy: 17895
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-2
Znakowanie polskiej żywności dostosowane do wymogów Unii Europejskiej
Roman Jurga
nr katalogowy: 6228
AURA 2018-2
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 112101
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Jak się poruszać w labiryncie nowych przepisów?
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Katarzyna Kuźma
Agnieszka Świtka
nr katalogowy: 67944
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-6
Jakość orkiszu z upraw ekologicznych ze zbiorów 2004
Zbigniew Kostecki
nr katalogowy: 14063
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-6
Parlament 434 milionów
nr katalogowy: 125498
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-6
Krajowe przepisy dotyczące substancji dodatkowych do żywności po wejściu Polski do UE
J. Gajda
nr katalogowy: 7098
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-8
Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady Nr 183 2005 z dn. 12 stycznia 2005 r.w sprawie higieny pasz
nr katalogowy: 14107
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Dyrektywa 2006/42/WE w sprawie maszyn a wymagania minimalne
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 68229
ELEKTROINSTALATOR 2022-12
ZAKAZ SPRZEDAŻY NOWYCH SAMOCHODÓW Z SILNIKAMI SPALINOWYMI W UE
nr katalogowy: 141307
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-1
Przegląd implementacji dyrektyw o charakterystyce energetycznej budynków w Polsce oraz wybranych krajach UE
Arkadiusz Węglarz
Małgorzata Fedorczak-Cisak
nr katalogowy: 141506
ELEKTROINSTALATOR 2021-5
EKOPROJEKT I ETYKIETOWANIE ENERGETYCZNE Nowe wymagania dla opraw i źródeł światła
nr katalogowy: 131839
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2024-5
Konsekwencje nowych przepisów dotyczących gazów fluorowanych w kontekście wycofania heksafluorku siarki (SF6) z urządzeń elektrycznych średniego napięcia
Krzysztof Burek
Szymon Szczur
nr katalogowy: 148700
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-2
GMO - podsumowanie wydarzeń w 2014 r. w kraju i na świecie
nr katalogowy: 89330
CHŁODNICTWO 2008-3
Obowiązki użytkowników urządzeń zawierających HFC
nr katalogowy: 34110
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-11
Zwolnienie od pracy z powodu siły wyższej
Piotr Wąż
nr katalogowy: 140278
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-5
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 76746
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Nowe przepisy UE w zakresie dodatków do żywności
nr katalogowy: 40773
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2013-1
Wpływ rozporządzenia nr 305/2011 na rynek płytek ceramicznych
Łukasz Adamus
nr katalogowy: 75626
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2007-12
Zabezpieczanie metali przed korozją za pomocą wodnych wyrobów lakierowych
ANTON SOLICH
MARTA KOWALSKA
nr katalogowy: 31794
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-8
Problemy montażowe złożonych zespołów elektronicznych
JANUSZ SITEK
nr katalogowy: 29019
OPAKOWANIE 2019-1
Odwiedź strefę EKOPACK na targach Packaging Innovations
nr katalogowy: 118286
ELEKTROINSTALATOR 2022-5
KRÓTKA OPOWIEŚĆ O SPOŁECZEŃSTWIE 5.0, czyli JAK ŻYĆ I FUNKCJONOWAĆ W DOBIE GOSPODARKI 4.0 I SIECI 5G – cz. 4
nr katalogowy: 137737
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-8
KRONIKA
nr katalogowy: 78764
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-1
I konferencja Rady Promocji Żywności Prozdrowotnej
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 96248
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-8
Opakowania z tektury falistej a wymagania w zakresie ich bezpośredniego kontaktu z żywnością
Agnieszka Werner
nr katalogowy: 93336
ELEKTROINSTALATOR 2022-1
NOWA ETYKIETA ENERGETYCZNA DLA SPRZĘTU OŚWIETLENIOWEGO
nr katalogowy: 135969
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2008-8
KGHM ECOREN WDRAŻA UNIJNE PRZEPISY
IZA STRĄCZEK
nr katalogowy: 37034
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-4
Nowy wniosek Komisji Europejskiej
nr katalogowy: 83604
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-7
Departament Wyrobów Budowlanych GUNB informuje
nr katalogowy: 144139
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-5
Unijny wykaz dodatków do żywności problemy z jego stosowaniem
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Katarzyna Kuźma
Agnieszka Świtka
nr katalogowy: 76639
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
Rozporządzenie Rady (WE) nr 1099/2009 - najważniejsze wymagania i obowiązki dotyczące uboju trzody chlewnej
Robert Palka
nr katalogowy: 71037
OPAKOWANIE 2007-3
Standardy emisyjne w UE a rozwój zakładów poligraficznych w Polsce
Małgorzata Szymczukiewicz
nr katalogowy: 24801
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Co zakaz używania plastiku oznacza dla cukierni i lodziarni? – ROZMOWA Z EWĄ KRASOŃ-BÓJKO, WICEPREZES GALAGO POLAND
nr katalogowy: 130793
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-21-22
POLSKA I ŚWIAT- Wydarzenia
nr katalogowy: 80480
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
Będą zmiany na unijnej liście substancji dodatkowych
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Katarzyna Kuźm
nr katalogowy: 61883
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-10
Urlop opiekuńczy w projekcie noweli zmian do Kodeksu pracy
Piotr Wąż
nr katalogowy: 139719
ELEKTROINSTALATOR 2020-5
DYREKTYWA NISKONAPIĘCIOWA (LVD)
nr katalogowy: 126544
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
Aktualny stan prawny dotyczący produkcji środków spożywczych
nr katalogowy: 41644
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-10
Możliwości realizacji zobowiązań określonych przez wybrane dyrektywy UE w zakresie gospodarki odpadami
nr katalogowy: 30259
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-6
UE ograniczy stosowanie pestycydów
nr katalogowy: 77391
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-9
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 90956
OPAKOWANIE 2021-1
Eco-Corr ESD – premiera innowacyjnej folii antykorozyjnej
nr katalogowy: 130153
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-6
Przepisy stymulujące rozwój dachów zielonych w Polsce
Katarzyna Wolańska
nr katalogowy: 143797
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-6
Przepisy stymulujące rozwój dachów zielonych w Polsce
Katarzyna Wolańska
nr katalogowy: 143797
ELEKTROINSTALATOR 2023-9
DYREKTYWA O EFEKTYWNOŚCI ENERGETYCZNEJ
nr katalogowy: 145098
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-5
EFEKTY–DEFEKTY
nr katalogowy: 148780
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-4
GMO w Unii Europejskiej
Izabela Błaszkiewicz
nr katalogowy: 67532
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-14
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 53141
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-7
Nowe przepisy dotyczące substancji dodatkowych do żywności (cz. II)
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 77280
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-6
Ocena zgodności dronów w świetle nowych przepisów
nr katalogowy: 141043
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-7
Bezpieczeństwo użytkowania budynków
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 53100
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-6
Glikozydy stewiolowe - nowa substancja słodząca
Katarzyna Kuźma
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Agnieszka Świtka
nr katalogowy: 68729
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-2
Na bieżąco...
nr katalogowy: 103938
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-3
WYDARZENIA
nr katalogowy: 147903
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-10
Urlop opiekuńczy w projekcie noweli zmian do Kodeksu pracy
Piotr Wąż
nr katalogowy: 139719
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-10
Aktualizacja tzw. dyrektyw śniadaniowych – czego dotyczy i co oznacza dla branży spożywczej?
Joanna OLSZAK
nr katalogowy: 150975
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-10
Aktualizacja tzw. dyrektyw śniadaniowych – czego dotyczy i co oznacza dla branży spożywczej?
Joanna OLSZAK
nr katalogowy: 150975
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-11
Dobrze zapakowane
Joanna Obara
nr katalogowy: 102075
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Zgodnie z dyrektywą
Piotr Kamiński
nr katalogowy: 104415
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-3
WYDARZENIA Informacje biznesowe
nr katalogowy: 83243
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
Znakowanie żywności - nowe przepisy
nr katalogowy: 61889
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-2
Znaczenie cyfryzacji w przedsiębiorstwach młynarskich
nr katalogowy: 125852
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-3
Ustawa o prawach konsumenta - nowe obowiązki przedsiębiorców
Ernest Makowski
nr katalogowy: 86328
AURA 2015-11
Wyrok Trybunału z 3 września 2015 r. w sprawie handlu produktami z fok przez Eskimosów, C-398/13P
Adam Habuda
nr katalogowy: 94978
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-1
Nadtlenki organiczne Czy ich stosowanie jest bezpieczne? część III
Bolesław Hancyk
nr katalogowy: 82025
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-8
Badania, szkolenia i uprawnienia pracowników delegowanych do Polski
Piotr Wąż
nr katalogowy: 78356
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-10
Wszechobecne dodatki
Joanna Obara
nr katalogowy: 101287
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-4
Parlament 492 milionów
nr katalogowy: 48444
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-8
Projekty przewodników Komisji Europejskiej w obszarze dodatków do żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Marta Dłużewska
nr katalogowy: 108775
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-2
Nowe prawo Unii Europejskiej dotyczące znakowania żywności
Piotr Szymański
nr katalogowy: 65709
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Co zakaz używania plastiku oznacza dla cukierni i lodziarni? – ROZMOWA Z EWĄ KRASOŃ-BÓJKO, WICEPREZES GALAGO POLAND
nr katalogowy: 130793
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-7
Dyrektywa w sprawie warunków pracy w UE
JACEK ŻUBRZAK
nr katalogowy: 144276
MATERIAŁY BUDOWLANE 2024-1
Obowiązek zapewnienia zainstalowania punktów ładowania pojazdów elektrycznych
Julia Przeworska
nr katalogowy: 146962
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-4
Trwałość elementów murowych z ABK
Lech Misiewicz
Tomasz Rybarczyk
nr katalogowy: 125938
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Samochód osobowy w cukierni i piekarni
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 98571
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Rzetelna informacja
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 89945
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-25-26
Parlament 434 milionów
nr katalogowy: 129363
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Piekarstwo ekologiczne
nr katalogowy: 143443
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-6
Import zbóż i przetworów zbożowych do Unii Europejskiej
Paweł Smoliński
nr katalogowy: 102710
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-5
Żywność, żywienie a zdrowie
Bohdan Achremowicz
nr katalogowy: 44689
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-11
Fatalne skutki złego przetłumaczenia przepisów UE
Maciej Maląg
nr katalogowy: 123480
OPAKOWANIE 2015-1
!NKREDIBLE TOY F50TY - specjalne farby do produkcji zabawek dla dzieci
nr katalogowy: 89193
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-4
Rewolucja w oznakowaniu odporności na poślizg
Lucyna Badura
nr katalogowy: 141158
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-5
Aromaty dymu wędzarniczego
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Agnieszka Świtka
Katarzyna Kuźma
nr katalogowy: 84431
ELEKTROINSTALATOR 2023-4
Wydarzenia
nr katalogowy: 142980
DOZÓR TECHNICZNY 2021-4
Konstrukcje morskich farm wiatrowych – wyzwanie dla projektantów
Wiesław Tarełko
nr katalogowy: 133050
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-2
System identyfikowalności monitorowanie bezpieczeństwa produktów
Grzegorz Sokołowski
nr katalogowy: 74721
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-6
Co robią w Brukseli - słów parę o prostowaniu ogórka
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 52406
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-6
Każdy pracownik odczuje na własnej skórze RODO
Dariusz ZIEMBIŃSKI
nr katalogowy: 114081
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-1
Wdrażanie dyrektywy o charakterystyce energetycznej budynków w różnych krajach UE
Aleksander Panek
Joanna Rucińska
nr katalogowy: 40626
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-4
Zmiany w zasadach interwencji na rynku zbóż
MARIAN BOREK
nr katalogowy: 43815
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Promocja europejskiego rolnictwa
nr katalogowy: 65297
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-6
ZKP w kontekście wymagań normy ISO 9001
Olaf Henrykowski
nr katalogowy: 68392
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-2-3
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 57384
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2022-2
Jak widzą najbliższą przyszłość przedstawiciele organizacji zrzeszonych w POBE?
nr katalogowy: 136352
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2022-2
Jak widzą najbliższą przyszłość przedstawiciele organizacji zrzeszonych w POBE?
nr katalogowy: 136352
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-8
Nowe wymagania dotyczące znakowania ważne od 13 grudnia 2014 r.
Beata Majchrzak
nr katalogowy: 86351
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-1
Wybrane przepisy prawa żywnościowego UE
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 73776
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-2
Nowe regulacje prawne wdrażające w Polsce dyrektywę w sprawie charakterystyki energetycznej budynków
nr katalogowy: 74728
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-5
Analiza propozycji dotyczącej nowego podejścia UE do harmonizacji technicznej warunków wprowadzania do obrotu wyrobów budowlanych
Sebastian Wall
nr katalogowy: 143365
10.15199/33.2023.05.06
wyroby budowlane
UE
przepisy
CPR
Construction Products Regulation (CPR)
construction products
EU
regulations
Construction Products Regulation (CPR).
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-5
Analiza propozycji dotyczącej nowego podejścia UE do harmonizacji technicznej warunków wprowadzania do obrotu wyrobów budowlanych
Sebastian Wall
nr katalogowy: 143365
10.15199/33.2023.05.06
wyroby budowlane
UE
przepisy
CPR
Construction Products Regulation (CPR)
construction products
EU
regulations
Construction Products Regulation (CPR).
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-4
Nowe przepisy dotyczące maszyn
Paweł Rajewski
Krzysztof Dębski
nr katalogowy: 148377
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Najnowsze zmiany przepisów dotyczących substancji dodatkowych - glikozydy stewiolowe oraz barwniki z Southampton
Joanna Gajda-Wyrębek
Katarzyna Kuźma
Jolanta Jarecka
Agnieszka Świtka
nr katalogowy: 70384
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-12
Nowa Dyrektywa Seveso III. Zmienione kryteria kwalifikacyjne
Agnieszka Gajek
Jerzy S. Michalik
nr katalogowy: 64563
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-9
Praca w porze nocnej
Piotr Wąż
nr katalogowy: 62159
DOZÓR TECHNICZNY 2019-1
Kiedy nowy system badan technicznych? Ostre hamowanie przed sama meta
nr katalogowy: 118537
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-10
Opakowania do żywności Nowe regulacje prawne UE i wymagania w zakresie bezpieczeństwa dla zdrowia
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 63478
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-1
AKTUALNOŚCI
nr katalogowy: 57055
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Alergik w restauracji
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 94669
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Przewodniki Komisji Europejskiej pomoc w interpretacji przepisów dotyczących substancji dodatkowych
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Marta Dłużewska
nr katalogowy: 105823
ELEKTROINSTALATOR 2023-10
TECHNOLOGIA HYBRYDOWA W KONTEKŚCIE EFEKTYWNOŚCI ENERGETYCZNEJ SILNIKÓW ELEKTRYCZNYCH
nr katalogowy: 145542
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-1
Wymagania dotyczące zawartości metali w ściekach i osadach ściekowych w świetle obowiązujących regulacji prawnych w zakresie polityki wodnej oraz gospodarki odpadami
Dorota Kolasa
Jakub Lach
Kamil Wróbel
Michał Soszko
nr katalogowy: 135805
10.15199/62.2022.1.1
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-1
Wymagania dotyczące zawartości metali w ściekach i osadach ściekowych w świetle obowiązujących regulacji prawnych w zakresie polityki wodnej oraz gospodarki odpadami
Dorota Kolasa
Jakub Lach
Kamil Wróbel
Michał Soszko
nr katalogowy: 135805
10.15199/62.2022.1.1
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-1
Wymagania dotyczące zawartości metali w ściekach i osadach ściekowych w świetle obowiązujących regulacji prawnych w zakresie polityki wodnej oraz gospodarki odpadami
Dorota Kolasa
Jakub Lach
Kamil Wróbel
Michał Soszko
nr katalogowy: 135805
10.15199/62.2022.1.1
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-2
Zmiany załączników do Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady nr 1333/2008 w sprawie dodatków do żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Katarzyna Kuźma
Agnieszka Świtka
nr katalogowy: 66078
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-9
Przegląd regulacji prawa paszowego w UE
Piotr Włodawiec
nr katalogowy: 93460
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-4
Powstaje Krajowy Plan Działania dotyczący stosowania środków ochrony roślin
nr katalogowy: 51274
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-1
POLSKA I ŚWIAT - Wydarzenia
nr katalogowy: 56999
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-10
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 94238
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-4
Przełom w darowiznach. Redystrybucja żywności po dacie minimalnej trwałości
nr katalogowy: 131434
AUTO MOTO SERWIS 2019-7
Strefa Biznes
nr katalogowy: 135946
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-7
Harmonizacja wymagań dotyczących wyrobów budowlanych na rynku Unii Europejskiej
Krzysztof Warmiński
nr katalogowy: 61277
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 133090
10.15199/65.2021.8.3
substancja pomocnicza w przetwórstwie
prawo UE
Kodeks Żywnościowy
processing aid
EU legislation
Codex Alimentarius
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 133090
10.15199/65.2021.8.3
substancja pomocnicza w przetwórstwie
prawo UE
Kodeks Żywnościowy
processing aid
EU legislation
Codex Alimentarius
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 133090
10.15199/65.2021.8.3
substancja pomocnicza w przetwórstwie
prawo UE
Kodeks Żywnościowy
processing aid
EU legislation
Codex Alimentarius
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 133090
10.15199/65.2021.8.3
substancja pomocnicza w przetwórstwie
prawo UE
Kodeks Żywnościowy
processing aid
EU legislation
Codex Alimentarius
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 133090
10.15199/65.2021.8.3
substancja pomocnicza w przetwórstwie
prawo UE
Kodeks Żywnościowy
processing aid
EU legislation
Codex Alimentarius
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 133090
10.15199/65.2021.8.3
substancja pomocnicza w przetwórstwie
prawo UE
Kodeks Żywnościowy
processing aid
EU legislation
Codex Alimentarius
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 133090
10.15199/65.2021.8.3
substancja pomocnicza w przetwórstwie
prawo UE
Kodeks Żywnościowy
processing aid
EU legislation
Codex Alimentarius
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Para w przemyśle spożywczym. Bezpieczeństwo i higiena – eliminacja ryzyka zanieczyszczenia żywności
Gwidon Janów
nr katalogowy: 133094
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Para w przemyśle spożywczym. Bezpieczeństwo i higiena – eliminacja ryzyka zanieczyszczenia żywności
Gwidon Janów
nr katalogowy: 133094
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne nowe obowiązki dla producentów
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 53798
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Przewodniki Komisji Europejskiej dotyczące substancji dodatkowych
Joanna Gajda-Wyrębek
Katarzyna Kuźma
Agnieszka Świtka
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 93119
10.15199/65.2015.8.6
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Znakowanie wędlin wartością odżywczą w świetle obowiązujących przepisów UE
Piotr Szymański
nr katalogowy: 105284
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Świadomy wybór
Bogusława Kulesza
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 104997
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-4a
Składowe mocy elektrycznej opraw z lampami fluorescencyjnymi w świetle przepisów UE
Lech BOROWIK
Marek KURKOWSKI
nr katalogowy: 67656
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-3
Mięso i przetwory nowe wymagania w znakowaniu
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 66708
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-7-8
Deklaracje producentów dotyczące wartości odżywczej soków
Witold Płocharski
Jarosław Markowski
Barbara Groele
nr katalogowy: 61768
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-1
Z ŻYCIA SPP
nr katalogowy: 57299
CHŁODNICTWO 2010-11
Fluorowane gazy cieplarniane
Leszek Kurcz
Marek Steindel
nr katalogowy: 55851
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-19
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 86543
AURA 2012-9
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 70490
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
WYDARZENIA
nr katalogowy: 61903
AURA 2015-11
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 94985
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-4
FILOZOFIA POJĘĆ TECHNICZNYCH (203)
nr katalogowy: 148390
CHŁODNICTWO 2021-4
Polski Komitet Energii Elektrycznej o pakiecie „Fit for 55”
nr katalogowy: 133121
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-7
Deklaracje właściwości użytkowych i oznakowanie CE elementów murowych zgodnie z rozporządzeniem CPR
Katarzyna Łaskawiec
Robert Dynarowski
Marek Królikowski
Lech Misiewicz
nr katalogowy: 78068
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-4
Fundament bezpiecznej żywności
Joanna Obara
nr katalogowy: 97706
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-11
Przepisy dotyczące oceny zgodności i nadzoru rynku
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 110449
ELEKTROINSTALATOR 2022-5
KRÓTKA OPOWIEŚĆ O SPOŁECZEŃSTWIE 5.0, czyli JAK ŻYĆ I FUNKCJONOWAĆ W DOBIE GOSPODARKI 4.0 I SIECI 5G – cz. 4
nr katalogowy: 137737
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-6
Nowatorskie technologie umożliwiające poprawę energetycznych walorów ścian zewnętrznych
Halina Garbalińska
nr katalogowy: 84928
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-9
Transport trzody chlewnej
Ryszard Pleskot
nr katalogowy: 86624
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-8
Obowiązek znakowania wybranych rodzajów opakowań jednorazowych
MACIEJ PAKOWSKI
nr katalogowy: 144685
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2024-5
Prawo komunikacji elektronicznej (PKE) – nowa regulacja działalności telekomunikacyjnej. Problematyka prywatności oraz ochrony danych osobowych
AGATA WĘŻYK
nr katalogowy: 150931
10.15199/59.2024.5.2
regulacja działalności telekomunikacyjnej
dane telekomunikacyjne
nowe przepisy
prawo unijne
regulation of telecommunications activity
telecommunications data
new regulations
EU law
AURA 2016-2
Wyrok Trybunału z 6 października 2015 r. w sprawie opłat za uzyskanie informacji o środowisku w Zjednoczonym Królestwie, C- 71/14
Adam Habuda
nr katalogowy: 96500
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-4
Rozwój metod oznaczania mikotoksyn
nr katalogowy: 115165
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-9
Trudna ścieżka zmian na rynku wyrobów budowlanych z perspektywy polskiego przemysłu
Edyta Hajtka
Monika Bogdał
nr katalogowy: 93718
10.15199/33.2015.09.55
OPAKOWANIE 2017-12
BADANIA I ROZWÓJ: Znakowanie produktów żywnościowych w świetle Rozporządzenia 1169/2011 w krajach Unii Europejskiej
Iwona Michalska-Pożoga
Olga Straszak
nr katalogowy: 111368
GAZETA CUKROWNICZA 2012-4
Znakowanie wyrobów przemysłu cukrowniczego w świetle wymogów rozporządzenia (UE) nr 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności
Marta Cieślakiewicz
nr katalogowy: 70118
DOZÓR TECHNICZNY 2012-4
Instalator OZE jako kreator wiedzy w polskim sektorze energetycznym
Cezary Tomasz Szyjko
nr katalogowy: 69159
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-9
Zmiany przepisów w zakresie dodatków do żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 79006
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-11
Zwolnienie od pracy z powodu siły wyższej
Piotr Wąż
nr katalogowy: 140278
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-10
Kodeks dobrej praktyki etykietowania mieszanek paszowych
Waldemar Korol
nr katalogowy: 71467
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-1
Wykorzystanie analiz kosztowych do ustalenia standardu nZEB w budynkach edukacyjnych
Jerzy Kwiatkowski
Joanna Rucińska
nr katalogowy: 103628
10.15199/33.2017.01.14
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-11
Ochrona zdrowia i środowiska naturalnego priorytetem w zakładzie Mondi Świecie S.A.
Magdalena Chyl-Ojdowska
nr katalogowy: 55390
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-6
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 120516
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-10
Z życia SPP
nr katalogowy: 128770
OPAKOWANIE 2021-2
Nowe rozporządzenie UE utrudni recykling tworzyw sztucznych
nr katalogowy: 130647
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2014-2
Zasady stosowania stacjonarnych systemów detekcji gazów
nr katalogowy: 82471
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-1
Znakowanie, etykietowanie oraz kontrola jakości według nowych regulacji unijnych nr 1169/2011 realizowane w standardowym oprogramowaniu CSB-System
nr katalogowy: 82090
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-6
"Poradnik przechowywania substancji niebezpiecznych zgodnie z wytycznymi unijnymi REACH i CLP"
Bolesław Hancyk
nr katalogowy: 68470
SZKŁO I CERAMIKA 2013-4
Wprowadzanie wyrobów budowlanych do obrotu wg CPR
ALICJA PAPIER
nr katalogowy: 78428
OPAKOWANIE 2013-2
Nowa Ustawa o opakowaniach i odpadach opakowaniowych
KAROL SUSKI
nr katalogowy: 74768
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-2
Doradcy do spraw bezpieczeństwa – DGSA
Bolesław Hancyk
nr katalogowy: 74485
GAZETA CUKROWNICZA 2011-2
ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI
nr katalogowy: 59058
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-4
Rewolucja w oznakowaniu odporności na poślizg
Lucyna Badura
nr katalogowy: 141158
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-1
Analiza nowych warunków technicznych w zakresie wymagań energetycznych
Aleksander Panek
Jerzy Żurawski
nr katalogowy: 74055
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-10
Żywność specjalnego przeznaczenia propozycja zmiany przepisów w UE
Katarzyna Stoś
nr katalogowy: 71975
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-10
Dlaczego należy walczyć z szarą strefą w branży mięsnej?
Marian Winiarski
nr katalogowy: 63181
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-10
Dla samego znaku nikt nic nie kupi - stwierdza Andrzej Gantner, dyrektor generalny Polskiej Federacji Producentów Żywności ZP, w rozmowie z Magdaleną Borek-Daruk
nr katalogowy: 63174
AURA 2011-9
Nadzór Inspekcji Ochrony Środowiska nad międzynarodowym przemieszczaniem odpadów w 2010 roku
nr katalogowy: 62114
OPAKOWANIE 2013-6
Oznaczanie zawartości aldehydu octowego w materiałach i wyrobach z poli(teraftalanu etylenu) przeznaczonych do kontaktu z żywnością
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 77411
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-5
Wymagania prawne i projekt przewodnika Komisji Europejskiej Zasada przenoszenia substancji dodatkowych
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 98607
10.15199/65.2016.5.3
CHŁODNICTWO 2024-6
Kombinacja gazu ziemnego dla lepszego chłodzenia liofilizatora
nr katalogowy: 151956
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-10
Znakowanie lodów wartością odżywczą
Iwona Kasprzyk
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 87251
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-4
Właściwości i wykorzystanie mięsa mechanicznie odkostnionego - wybrane zagadnienia
Halina Makała
nr katalogowy: 67048
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH