Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-9
Dobre praktyki rolnicze GAP w produkcji roślinnej i zwierzęcej
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 79251
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2015-12
Mazowiecka Jednostka Wdrażania Programów Unijnych zorganizowała konkurs filmowy "DOBRE PRAKTYKI RPO WM 2007-2013"
nr katalogowy: 95479
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Konferencja "Bezpieczeństwo pracy – edukacja i dobre praktyki"
nr katalogowy: 143182
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w sklepie, aby proces sprzedaży odbywał się sprawnie (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 144841
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
"Europejskie dobre praktyki egzaminów zawodowych"
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 73317
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-2
Dobre praktyki Lean Higher Education 24-25.06.2024 r., Gdańsk
Justyna Maciąg
Joanna Czerska
nr katalogowy: 148460
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Konferencja "Bezpieczeństwo pracy – edukacja i dobre praktyki"
nr katalogowy: 143182
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-4
Konferencja naukowa pt. „Q doskonałości. Dobre praktyki w doskonaleniu usług medycznych na Pomorzu”
nr katalogowy: 131524
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-5
Dobre praktyki a wypadki
nr katalogowy: 51840
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-5
Wydarzenia
nr katalogowy: 91152
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-7
Ochrony indywidualne dobór, weryfikacja, dobre praktyki
AS
nr katalogowy: 45798
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-11
„Bezpieczeństwo pracy – edukacja i dobre praktyki„ – konferencja w Akademii Górniczo-Hutniczej
nr katalogowy: 146184
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-3
Prewencja i dobre praktyki
nr katalogowy: 88
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-5
Dobre praktyki w budownictwie
nr katalogowy: 169
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-6
Spotkanie eksperckie "Odpowiedzialność i Troska"
nr katalogowy: 121016
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-11
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w sklepie, aby proces sprzedaży odbywał się sprawnie (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 145842
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-1
Dobre praktyki przy doborze stacjonarnych baterii akumulatorów
Mariusz Jurczuk
Krzysztof Bukała
nr katalogowy: 15195
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-1
Dobre praktyki przy doborze stacjonarnych baterii akumulatorów
Mariusz Jurczuk
Krzysztof Bukała
nr katalogowy: 15195
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-4
Dobre praktyki zarządzania bezpieczeństwem informacji. Najnowsze standardy ISMS serii ISO-IEC 27000
Jacek Łuczak
nr katalogowy: 18206
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-8
Pokonaj raka i pracuj
nr katalogowy: 115279
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-6
Zarządzanie ryzykiem
nr katalogowy: 68390
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-4
Niepełnosprawni w pracy - dobre praktyki
nr katalogowy: 90584
AURA 2006-11
DOBRE PRAKTYKI W UTRZYMANIU RZEK I POTOKÓW GÓRSKICH
Bartłomiej Wyżga
Antoni Bojarski
Józef Jeleński
Marek Jelonek
Tadeusz Litewka
Jacek Zalewski
nr katalogowy: 21394
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-6
SAWO 2008
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 36132
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Dobre praktyki
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 31169
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-1
Dobre praktyki w procesie tworzenia nowego leku
Anna ZAGÓROWSKA- PIESIK
nr katalogowy: 23268
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-10
Z prasy fachowej
nr katalogowy: 109741
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-3
Dobre praktyki przy tworzeniu środków ochrony zbiorowej
nr katalogowy: 142273
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-3
Bhp w sieci
nr katalogowy: 112626
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Dobre praktyki - O jakości w gastronomii można mówić wtedy, gdy wracają do nas goście, a nie nasze wyroby
ZYGMUNT BIAŁKA
nr katalogowy: 23278
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-4
Dobre praktyki w zakresie komunikacji
nr katalogowy: 90588
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-2
Eksploatacja urządzeń energetycznych
Paulina Kaca-Urbanek
nr katalogowy: 136116
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-3
EURO 2012 dobre praktyki
Waldemar Spólnicki
nr katalogowy: 66383
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Magazynowanie surowców i potraw
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 65461
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w następujących konferencjach
nr katalogowy: 70278
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-1-2
Dawid Grucel
nr katalogowy: 89401
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-2
Eksploatacja urządzeń energetycznych
Paulina Kaca-Urbanek
nr katalogowy: 136116
ELEKTROINSTALATOR 2019-10
Inteligentne sieci dystrybucyjne odpowiedzią na wyzwania jutra
nr katalogowy: 124254
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2017-5
Jak kształtować kompetencje?
nr katalogowy: 106046
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-12
Stawiamy na dobre praktyki
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 56170
ELEKTROINSTALATOR 2021-11
PREMIERA UN GCNP YEARBOOK 2021
nr katalogowy: 134724
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-8
LPP zainwestuje 400 mln złotych w nowe centrum dystrybucyjne
nr katalogowy: 115469
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-11
Kluczem do bezpieczeństwa jest wykształcenie
nr katalogowy: 116960
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-1
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 111610
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-10
Terroryzm żywnościowy - wytyczne WHO
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 47391
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-11
Ważne wydarzenie
nr katalogowy: 55332
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-4
Noś szelki - będziesz wielki
Robert Kozela
nr katalogowy: 90576
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-6
Dobre praktyki w transporcie pionowym materiałów
Joanna Olszowska-Schilbach
nr katalogowy: 126796
OPAKOWANIE 2010-3
Nowoczesna fleksografia – bezpieczne etykiety dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 50644
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-6-7
INFORMACJE
nr katalogowy: 45254
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-5
Ważne spotkania
nr katalogowy: 76465
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-7
1 Pomorskie Forum Liderów Bezpieczeństwa, czyli czas na dyskusję o bhp
Wioletta Golas
nr katalogowy: 99535
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-2
Systemy bezpieczeństwa żywności
Marzena Popis
nr katalogowy: 74536
CHŁODNICTWO 2017-9-10
Badanie i certyfikacja środków transportu przeznaczonych do przewozu produktów wrażliwych na temperaturę - certyfikacja
Leszek Kurcz
Bogdan Szczepański
Wiesław Warczak
nr katalogowy: 110096
10.15199/8.2017.9-10.4
transportation equipment
temperature sensitive products
Good Distribution Practices
certification
środki transportu
produkty wrażliwe na temperaturę
Dobre Praktyki Dystrybucyjne
certyfikacja
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-4
Wydarzenia
nr katalogowy: 50924
GOSPODARKA WODNA 2010-3
FAK TY
Ewa Skupińska
nr katalogowy: 50310
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-7
Dobre Praktyki w AMP
nr katalogowy: 85413
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-11
Smak ryzyka
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 48014
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-3
Dobre praktyki przy tworzeniu środków ochrony zbiorowej
nr katalogowy: 142273
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w sklepie, aby proces sprzedaży odbywał się sprawnie (cz. 3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 146307
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-4
Modernizacja ewidencji gruntów i budynków – art. 24a i nie tylko
Ludmiła Pietrzak
nr katalogowy: 142724
ELEKTROINSTALATOR 2020-7-8
INTELIGENTNE SIECI TO MILIARDY EURO OSZCZĘDNOŚCI
nr katalogowy: 127314
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-11
Dobre praktyki zamiast HACCP?
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 55337
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-10
CSR coraz bardziej popularnyw Polsce
nr katalogowy: 122785
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-11
Szkolenie przez doświadczenie
Dominika Kaczorowska‑
Barszcz
nr katalogowy: 94895
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-10
Budowanie odporności organizacji na przykładzie uczelni (4) Dobre praktyki sieci AUCSO w zakresie budowania odporności uczelni. Model raportowania M/ETHANE
Katarzyna Jurzak
nr katalogowy: 145447
AURA 2014-5
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 84533
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-2
KSZTAŁCENIE ELEKTRYKÓW
nr katalogowy: 21158
OPAKOWANIE 2018-5
Inspekcja w linii: kontrola jakości opakowań
nr katalogowy: 113721
OPAKOWANIE 2011-10
Dobre praktyki produkcyjne dla opakowań kartonowych
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 63200
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-12
felieton Jakość i ergonomia - Bezpiecznie i wygodnie
Ewa GÓRSKA
nr katalogowy: 95495
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-12
Rezultaty seminarium BeNiSz 2021
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 134904
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-11
Maszyny i ludzie mają energię niszczącą
Robert Kozela
nr katalogowy: 110467
OPAKOWANIE 2012-3
Recykling szkła: jest jeszcze wiele do zrobienia...
nr katalogowy: 66355
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-6
"So many things have changed in the management area" - an interview with Gianluca Mulé, EFQM Chief Operating Officer
nr katalogowy: 120850
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-9
Źródła zakłóceń i jakość energii elektrycznej w elektroenergetycznych sieciach rozdzielczych
Krzysztof Marszalkiewicz
nr katalogowy: 7642
OPAKOWANIE 2005-11
Nowe centrum logistyczno-dystrybucyjne Brenntag Polska 65 JDA Jankowski w Łomży
nr katalogowy: 11350
OPAKOWANIE 2012-5
Folie w 48 godzin
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 67893
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2018-10
Poprawić bezpieczeństwo, czyli jak chronić produkt i operatora
nr katalogowy: 116571
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-9
Od deski do deski
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 78852
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-10
Gdzie wyrzucać, żeby nie szkodzić?
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 54772
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-12
SPIS TREŚCI ROCZNIKA 2021
nr katalogowy: 135053
ELEKTROINSTALATOR 2019-7
Rozdział mocy
Damian Żabicki
nr katalogowy: 122442
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Jak uczynić firmę doskonalszą od wewnątrz Część. 4. Pracownicy samoorganizują swoje zespoły
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 118024
OPAKOWANIE 2018-7
Innowacyjne opakowania z permanentnych materiałów
nr katalogowy: 115106
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w procesie sprzedaży, aby odbywał się z zakładaną jakością (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 147659
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-11
Wiedza, innowacje i dobre praktyki – czyli o 15. ogólnopolskiej konferencji miesięcznika ATEST
nr katalogowy: 151434
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-9
Wprowadzenie zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej w gorzelnictwie
K. M. Stecka
nr katalogowy: 6900
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-8
Operatorstwo dystrybucyjne w świetle przekształceń rynkowych podsektora elektroenergetycznego
Waldemar Skomudek
nr katalogowy: 29360
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-7
Dobre praktyki biznesowe w gospodarce magazynowej branży spożywczej
Anna Kosmacz-Chodorowska
nr katalogowy: 78239
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-25
Jakość usług
Magdalena Mikołajewska
nr katalogowy: 31861
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Osiem ważnych kryteriów istotnych dla wyboru systemu ERP w przedsiębiorstwach spożywczych - klienci referencyjni CSB potwierdzają
nr katalogowy: 105829
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-7
Ewakuacja z wysokości
Jan Lipiarski
nr katalogowy: 60916
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-6
Uwaga na skrzyżowaniach!
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 98894
GOSPODARKA WODNA 2015-3
Dobre praktyki jako trend w gospodarowaniu wodami
Joanna Sokołowska
Marta Saracyn
Anna Przywoźna
nr katalogowy: 90011
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-1
Forum Sprzedaży McLane Polska
Renata Gasparska
nr katalogowy: 23345
AURA 2019-2
Integrowana ochrona roślin jako element dobrej praktyki rolniczej
Marek KOPACKI
Patrycja Maria Stępniak
Agnieszka JAMIOŁKOWSKA
Barbara SKWARYŁO-BEDNARZ
Anna KRZEPIŁKO
nr katalogowy: 118524
10.15199/2.2019.2.3
integrowana ochrona roślin
metody niechemiczne
metody chemiczne
dobre praktyki w ochronie roślin
integrated plant protection
non-chemical methods
chemical methods
good practices in plant protection
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-1
Co nowego na naszym seminarium "Od włókna do tektury" w 2020 roku?
Marek Motylewski
nr katalogowy: 124661
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-4
Biurokratyczna ekwilibrystyka
Andrzej ŻYLIS
nr katalogowy: 148004
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Nowy poradnik GMP-GHP
nr katalogowy: 4758
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
Automatyka magazynowa
nr katalogowy: 67225
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-3
Wydarzenia
nr katalogowy: 130746
DOZÓR TECHNICZNY 2006-3
Praktyki kontroli i obsługiwania urządzeń technicznych - zasady dobrej praktyki
G. Wiśniewski
nr katalogowy: 16281
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Praktyki zawodowe w Hiszpanii
Beata Seleman
nr katalogowy: 138832
ODZIEŻ 2006-5
Czy niezbędna jest współpraca nauki i praktyki w branży odzieżowej
Ewa Grandys
nr katalogowy: 21882
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Praktyki zawodowe w Hiszpanii
Beata Seleman
nr katalogowy: 138832
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2024-8
Handlowo-techniczne bilansowanie energii w obszarach sieci dystrybucyjnej
Paweł BUĆKO
nr katalogowy: 149725
10.15199/48.2024.08.05
generacja rozproszona
rynek energii
bilansowanie energii
sieci dystrybucyjne
distributed generation
energy market
energy balancing
distribution networks
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2020-5
Wytyczne projektowania linii kablowych 110 kV
nr katalogowy: 126303
AURA 2018-1
Nauka idzie w ogród - scenariusze lekcji
Kamila Musiatowicz
Ewa Pełnia-Iwanicka
Ewa Pełnia-Iwanicka
Daniela Grzesińska
nr katalogowy: 111800
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Dobre praktyki wskazane
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 87665
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-6
Finał XVI Kampanii SPBT "Dobry Beton"
Justyna Piotrowska-Łój
Maciej Gruszczyński
nr katalogowy: 120796
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
W zamrażarce. Zamrażanie i przechowywanie zamrażalnicze żywności w gastronomii
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 98391
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-12
Dostępność architektoniczna dla osób ze szczególnymi potrzebami
Małgorzata Perdeus-Białek
nr katalogowy: 134906
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w procesie sprzedaży, aby odbywał się z zakładaną jakością (cz. 3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 148028
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-5
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w procesie sprzedaży, aby odbywał się z zakładaną jakością (cz. 4)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 148555
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w procesie sprzedaży, aby odbywał się z zakładaną jakością (cz. 5)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 148921
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-3
Wydarzenia
nr katalogowy: 130746
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-5
Kraftowe piwa z platformy
nr katalogowy: 145722
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-8
Informacje
nr katalogowy: 29135
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1993-5
Zasady prawidłowej praktyki wytwórczej w przemyśle farmaceutycznym
MAREK WOŹNIAK
nr katalogowy: 42595
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-6
NAJLEPSZE PRAKTYKI ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ W ORGANIZACJACH - kontynuacja
nr katalogowy: 27401
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2017-9
Konferencja naukowo-techniczna "Współczesna problematyka sieci średnich napięć"
nr katalogowy: 109224
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Co nowego w Klubie Polskie Forum Iso 9000
nr katalogowy: 28054
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-2
Studenci Wydziału Geodezji Górniczej AGH na praktyce w Nowym Sączu w 1969 r.
Jacek Grzybała
nr katalogowy: 130277
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-5
Seminarium „Opakowania tekturowe + flekso”
J. Wiatroszak
nr katalogowy: 126496
GOSPODARKA WODNA 2016-1
FAKTY
Ewa Skupińska
nr katalogowy: 96206
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-4
Chłodno i bezpiecznie
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 97687
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
Chleb w obrzędach dorocznych i zwyczajach ludowych Wielkanoc - obrzędy wiosenne
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 96691
DOZÓR TECHNICZNY 2008-6
Nowe podejście do europejskiej praktyki w zakresie kontroli i obsługiwaniu urządzeń ciśnieniowych oraz zawierających płyny niebezpieczne
GRACJAN WIŚNIEWSKI
ANDRZEJ ZIÓŁKOWSKI
nr katalogowy: 39878
GAZETA CUKROWNICZA 2008-8
Rolnictwo ekologiczne: Dobre dla natury, dobre dla Europy
nr katalogowy: 37410
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-2
Studenci Wydziału Geodezji Górniczej AGH na praktyce w Nowym Sączu w 1969 r.
Jacek Grzybała
nr katalogowy: 130277
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2010-1
Nowości
nr katalogowy: 50068
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2014-11
Konferencja naukowo-techniczna "Współczesna problematyka sieci średnich napięć"
nr katalogowy: 87661
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-7
Deutsch für Logistikfachleute/Niemiecki dla specjalistów ds. logistyki
nr katalogowy: 77758
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-4
Więcej lokalnej energii!
Marek Bielski
nr katalogowy: 104381
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2015-3
EKSPERTYZA "Mapa rozwoju dyscypliny Elektrotechnika"
nr katalogowy: 89936
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-9
Zwalczanie substancji kleistych: studium przypadku – Acquaflex Polska
Raffaele Gori
Filip Lempa
nr katalogowy: 139432
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2011-2
Koncepcja systemu ElGrid do optymalizacji pracy i rozwoju rozdzielczych sieci energetycznych
Piotr HELT
Dariusz BACZYŃSKI
Marek MANIECKI
Krzysztof KOŁODZIEJCZYK
nr katalogowy: 57824
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2020-3
Bezpieczeństwo pracy krajowych sieci dystrybucyjnych
Waldemar DOŁĘGA
nr katalogowy: 125224
10.15199/48.2020.03.06
sieć dystrybucyjna
bezpieczeństwo pracy
niezawodność zasilania
ciągłość zasilania.
distribution grid
operation security
supply reliability
supply continuity.
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-8
Propozycje dla Członków i Sympatyków Klubu POLSKIE FORUM ISO 9000 w IV kwartale 2007
Elżbieta KRODKIEWSKA-SKOCZ YLAS
nr katalogowy: 29401
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kodeks Praktyki AIJN
Barbara Groele
nr katalogowy: 139106
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2009-9
"Interoperability"- najważniejszym kryterium wyboru systemu AMM
Jan Cąber
nr katalogowy: 46879
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2019-6
Konferencja naukowo-techniczna "Współczesna problematyka sieci średnich napięć 2019"
nr katalogowy: 120650
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-6
Praca i przyłączanie źródeł generacji rozproszonej do sieci dystrybucyjnych średnich napięć
Mirosław PAROL
nr katalogowy: 68804
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-5
Aspekty techniczne i prawne dotyczące pracy i przyłączania źródeł generacji rozproszonej do sieci dystrybucyjnych niskich napięć
Mirosław PAROL
nr katalogowy: 76831
GOSPODARKA WODNA 2012-5
FAKTY
Ewa Skupińska
nr katalogowy: 67344
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-12
Sprawne sprawdzanie
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 102734
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-8
Stosowanie kodów kreskowych dobre praktyki producenta żywności
Jerzy Majewski
Filip Majewski
nr katalogowy: 100997
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-2
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w procesie sprzedaży, aby odbywał się z zakładaną jakością (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 147188
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-3
Wiadomości Wydarzenia
nr katalogowy: 125698
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Przewodnik Dobrej Praktyki Higienicznej w produkcji ciastkarskiej (cz. II) Punkty szczególnej uwagi w wytwarzaniu wyrobów ciastkarskich
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 61999
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-7
TNN – 30 lat w dobrym towarzystwie
Tomasz BUDZYŃSKI
nr katalogowy: 149372
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-8
Higiena w zakładach produkcji sierpień 2024 l tom 78 żywności – na co zwrócić szczególną uwagę?
Anna Niepsuj-Wójkowska
nr katalogowy: 150097
10.15199/65.2024.8.3
bezpieczeństwo żywności
higiena produkcji
strefy higieniczne
monitoring środowiska
food safety
production hygiene
hygienic zoning
environmental monitoring
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-3
Konkurencja w sektorze dystrybucji energii elektrycznej – sytuacja w Polsce i w Niemczech
Sławomir Bielecki
Mirosław Parol
Paweł Piotrowski
Krzysztof Rudion
nr katalogowy: 50217
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-2
Aktualności
nr katalogowy: 49789
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2009-7
Zagadnienia propagacyjne związane z projektowaniem sieci standardu TETRA
Henryk GIERSZAL
Łukasz KIEDROWSKI
Witold HOŁUBOWICZ
Joanna MODŁAWSKA
nr katalogowy: 46400
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-8
Calculation and Estimation of Technical Losses in Transmission Networks
Vladimír KRAL
Stanislav RUSEK
Ladislav RUDOLF
nr katalogowy: 69779
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-1
Wypadek w odlewni
Wojciech Dębski
nr katalogowy: 103425
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-12
Zapewnienie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
Ryszard Bryła
nr katalogowy: 95692
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-7
Bezpieczeństwo w Nauce i Szkolnictwie Wyższym
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 107416
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-9
Bezpieczeństwo w Nauce i Szkolnictwie Wyższym, cz. 3
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 109424
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-6
Kodeks podstawowy
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 84671
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-7-8
Normatywne systemy zarządzania
Piotr GRUDOWSKI
nr katalogowy: 69436
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-9
Inżynieria bezpieczeństwa żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 62209
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-4
WYDARZENIA Targi
nr katalogowy: 58959
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-5
Złe nawyki i dobre praktyki
Paweł KOWALCZYK
nr katalogowy: 120043
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2016-3
Security Policy and Good Practice for Implementation of Smart Grid Solutions
Robert CZECHOWSKI
nr katalogowy: 97034
10.15199/48.2016.03.42
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2016-2
Problem uciążliwości zapachowej na komunalnych oczyszczalniach ścieków
Kajetan Paweł Specjalski
nr katalogowy: 96708
10.15199/17.2016.2.5
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-11
Z życia Polskiej Izby Przemysłu Chemicznego
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 134656
AURA 2023-8
Ochrona środowiska i dobre praktyki w budowie dróg
Ewa OŁDAKOWSKA
Jakub OŁDAKOWSKI
nr katalogowy: 144507
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-8
Inżynier do zadań niekonwencjonalnych
nr katalogowy: 149978
ELEKTROINSTALATOR 2024-11
INSTALACJE ELEKTRYCZNE W BUDYNKACH MIESZKALNYCH BEZ BARIER
Łukasz Gorgolewski
nr katalogowy: 151543
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2009-5
Rzeczywista sprawność gazowego kotła skroplinowego (kondensacyjnego) w warunkach eksploatacyjnych
WIKTOR HIBNER
DARIUSZ KSIONEK
nr katalogowy: 44225
GOSPODARKA WODNA 2004-7
WYBITNI - Maria Trzebińska
Zdzisław Mikulski
nr katalogowy: 1874
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-7-8
6S w przedsiębiorstwach produkcyjnych
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 85640
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2004-12
Praktyki studenckie w PMPoland
nr katalogowy: 4713
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Dobre rozwiązanie – kruche ciasteczka
nr katalogowy: 139354
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-7
KR PiC
nr katalogowy: 4957
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-12
Excellence 2006
nr katalogowy: 22869
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Do wyboru, do koloru
nr katalogowy: 4268
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-21
Chemia na widelec - Prof. dr hab. inż. Helena Janik
nr katalogowy: 109665
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
"Praktyki nauczycieli kluczem do sukcesu szkolnictwa zawodowego"
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 82210
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2009-7-8
Kwas nadmrówkowy jako nowy środek dezynfekujący do wykorzystania w przemyśle spożywczym
Renata Dobrucka
Piotr Konieczny
Renata Cegielska-Radziejewska
Dagmara Tkacz
nr katalogowy: 45671
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Dobre rozwiązanie – kruche ciasteczka
nr katalogowy: 139354
CHŁODNICTWO 2004-5
Literatura... nasze propozycje
nr katalogowy: 717
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-6
Co piszą inni - z kraju
nr katalogowy: 9557
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-10
Bezpieczny i przyjazny internet
nr katalogowy: 113615
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2014-1
60-lecie pracy na rzecz rozwoju elektroniki półprzewodnikowej w Polsce - wspomnienia
Jerzy Klamka
nr katalogowy: 82071
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-12
Polecenie, coaching czy instruktaż - jak zarządzać skutecznie?
nr katalogowy: 72860
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-6
Koncepcja lean management i kierunki jej rozwoju
Krystyna Lisiecka
Iwona Burka
nr katalogowy: 60269
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-4
Zarządzanie higieną w produkcji opakowań do żywności wg normy PN-EN 15593:2010
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 75847
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-3
Zrównoważony rozwój a produkcja papierów higienicznych
TOMASZ GRACZYK
nr katalogowy: 125560
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-2
Konferencja Nafta/chemia
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 103993
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-12
Praktyka i najczęstsze błędy Znakowanie opakowań zbiorczych w logistyce handlu wielkopowierzchniowego. Cz. 1
Dominik Kupisz
nr katalogowy: 95680
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-4
Integrowanie zarządzania wiekiem z zarządzaniem zasobami ludzkimi i bezpieczeństwem i higieną pracy
Zofia PAWŁOWSKA
nr katalogowy: 97922
10.15199/47.2016.4.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Dobra Praktyka Transportowa
Krzysztof Przystupa
nr katalogowy: 93127
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-12
DOKUMENTACJA SYSTEMU HACCP w sklepie mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 135050
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-11
Rezultaty seminarium BeNiSz 2023
Małgorzata Majka
Tomasz Klawikowski
nr katalogowy: 146180
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-22
Ścieki gazują - silniki pracują
jaz
nr katalogowy: 5605
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Niezłe ciacho pozna fajną foczkę
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 79455
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH