Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-5
Dodatki a współczesne przetwórstwo mięsne
nr katalogowy: 35415
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-10
KRONIKA
nr katalogowy: 80015
CHŁODNICTWO 2010-1-2
Właściwości sensoryczne, odżywcze oraz zdrowotne mięsa chłodzonego i mrożonego
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 50033
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-4
Separatory do MOM w przemyśle mięsnym
Fabian Magda
nr katalogowy: 67050
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-7
KRONIKA
nr katalogowy: 99851
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Tradycja z przyszłością
DM
nr katalogowy: 87679
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-9
Tradycyjne produkty mięsne A zji
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 62722
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-5
Łomża
Robert Kozela
nr katalogowy: 105400
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-1
KRONIKA
nr katalogowy: 103671
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje dodatkowe i składniki żywności w przetwórstwie mięsa
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 133097
10.15199/65.2021.8.7
dodatki do żywności
substancje dodatkowe
przetwórstwo mięsa
jakość
food additives
food ingredients
meat processing
quality
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje dodatkowe i składniki żywności w przetwórstwie mięsa
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 133097
10.15199/65.2021.8.7
dodatki do żywności
substancje dodatkowe
przetwórstwo mięsa
jakość
food additives
food ingredients
meat processing
quality
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje dodatkowe i składniki żywności w przetwórstwie mięsa
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 133097
10.15199/65.2021.8.7
dodatki do żywności
substancje dodatkowe
przetwórstwo mięsa
jakość
food additives
food ingredients
meat processing
quality
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje dodatkowe i składniki żywności w przetwórstwie mięsa
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 133097
10.15199/65.2021.8.7
dodatki do żywności
substancje dodatkowe
przetwórstwo mięsa
jakość
food additives
food ingredients
meat processing
quality
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-5
Przetwórstwo kukurydzy - możliwości wykorzystania
nr katalogowy: 20084
GAZETA CUKROWNICZA 2005-10
Produkcja i przemysłowe przetwórstwo buraków cukrowych a wzrost gospodarczy kraju
S. Miedziak
nr katalogowy: 9459
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-3
Przetwórstwo mięsa i mleka w obliczu integracji z Unią Europejską
R. Urban
nr katalogowy: 7055
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-3
KRONIKA
nr katalogowy: 66672
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-3
Przetwórstwo mleka w Polsce. Stan i perspektywy
M. Pietrzak
P. Szajner
nr katalogowy: 20829
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Mięsne rarytasy
nr katalogowy: 4052
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-9
Zakłady mięsne Salus
nr katalogowy: 1708
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-2
Informacje
nr katalogowy: 16778
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-1
Zakłady Mięsne NOWAK już w Unii
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 1541
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-3
Zakłady Mięsne MAZURY SA już w Unii
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 1592
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Mięsne Specjały Polskiej Kuchni
nr katalogowy: 145172
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-7
XII Profesorskie Warsztaty Naukowe "Przetwórstwo Tworzyw Sztucznych"
nr katalogowy: 28098
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-7
Mięsne perspektywy
nr katalogowy: 107976
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-2
Zakłady Mięsne Łmeat-Łuków SA już w Unii
Krzysztof Łękawski
Małgorzata Witek
nr katalogowy: 1567
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-4
Zakłady Mięsne SALUS w przeddzień certyfikacji
nr katalogowy: 67060
CHŁODNICTWO 2006-1-2
Mięso i produkty mięsne w świetle aktualnych przepisów prawa żywnościowego
Krzysztof Ćwiertniewski
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 16139
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-8
Przekąski mięsne – smaczna alternatywa
Monika Modzelewska-Kapituła
Katarzyna Tkacz
Weronika Zduńczyk
nr katalogowy: 127699
produkty mięsne
mięso
konsument
jakość
wartość odżywcza
meat products
meat
consumer
quality
nutritional value
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-4
Wielkanoc - mięsne święta i polska tradycja
nr katalogowy: 67058
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2019-11-12
PRZETWÓRSTWO MIEDZI W HUTNICTWIE KGHM POLSKA MIEDŹ S.A.
PIOTR KWAPISIŃSKI
nr katalogowy: 123929
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-2
Informacje
nr katalogowy: 24126
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-2
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 104151
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2012-7
PRZETWÓRSTWO METALI NIEŻELAZNYCH W UJĘCIU NAUKI I PRZEMYSŁU
Mieczysław Woch
nr katalogowy: 69586
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Znamy zwycięzców konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni – Instytut Kulinarny Transgourmet”!
nr katalogowy: 150016
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-1
Przetwórstwo produktów rolnictwa ekologicznego - nowa regulacja prawna w rolnictwie ekologicznym
Urszula Sołtysiak
nr katalogowy: 41066
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
Łukowska spiżarnia zapełniona po brzegi
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 71049
OPAKOWANIE 2009-6
Przetwórstwo PET - wybrane problemy
Wojciech Hutny
nr katalogowy: 45081
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2009-8
Kronika
nr katalogowy: 46134
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-8
Nowe trendy w produkcji konserw
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 53484
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Przetwórstwo produktów rolnictwa ekologicznego
nr katalogowy: 20759
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Dopracowane pomysły na wysokiej jakości produkty mięsne
Piotr Andrzej Pawłowski
nr katalogowy: 63862
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-3
Burger wieprzowo-wołowy stabilizowany preparatem alginianowym
Paweł Pełka
nr katalogowy: 130894
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-5
Mięso i przetwory mięsne żywnością funkcjonalną
Mirosław Słowiński
Leonard Jankiewicz
nr katalogowy: 59758
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-7
Konferencje - PLASTPOL 2004
Leszek Piecyk
nr katalogowy: 6602
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-6
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 1637
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-4
Przetwórstwo ziarna gryki
Zbigniew Kostecki
nr katalogowy: 14027
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-3
Innowacyjne dodatki technologiczne w przemyśle mięsnym
Ryszard Kowalski
Jan Pyrcz
nr katalogowy: 42536
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-10
Zakłady Mięsne SKIBA wybrały rozbiór potokowy firmy MPS
nr katalogowy: 54640
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-2
Produkcja, eksport i import koncentratu jabłkowego w Polsce
K. Kubiak
nr katalogowy: 6735
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-6
Przetwórstwo surowców łącznotkankowych na żelatynę w zakładach mięsnych
Jan Guziński
nr katalogowy: 1633
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-4
Przetwórstwo zbóż w Polsce
Roman Jurga
nr katalogowy: 12641
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-10
Stan przemysłu zbożowo-młynarskiego i wtórnego przetwórstwa
nr katalogowy: 22316
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-3
Rynek, produkcja i przetwórstwo zbóż po wejściu do UE
Roman URBAN
nr katalogowy: 20121
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-9
Przetwórstwo ryb
R. Kozela
nr katalogowy: 15521
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-6
Przetwórstwo produktów pochodzenia roślinnego po integracji z Unią
J. Drożdż
nr katalogowy: 14849
OPAKOWANIE 2005-8-1
Międzynarodowe Targi Przetwórstwa Tworzyw Sztucznych PLASTPOL - 2005
Leszek Piecyk
nr katalogowy: 11254
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-3
Dawne i zapomniane przepisy mięsne
Marek Zin
Paulina Duma
nr katalogowy: 42104
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-8
Nowe - nie znaczy złe...
nr katalogowy: 46315
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-9
Zakład Mięsny Wiesbauer wyznacza standardy wspierane przez innowacyjne koncepcje i rozwiązania techniczne CSB-System
nr katalogowy: 54308
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-11
Stosowanie substancji dodatkowych do surowych wyrobów mięsnych
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Agnieszka Świtka
Katarzyna Kuźma
nr katalogowy: 87958
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-3
Przekąski mięsne w Polsce i na świecie
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 58470
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-11
Pieczarki w przetwórstwie w Europie i w Polsce
K. Szudyga
nr katalogowy: 22421
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-6
Przetwórstwo produktów ekologicznych
A. Szeremeta
D. Jastrzębska
nr katalogowy: 20782
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-1
Co piszą inni
nr katalogowy: 9487
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
Amerykańscy eksperci w zakładach mięsnych
J. Leonkiewicz
nr katalogowy: 7183
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-7
Złote Stalki' 2004
nr katalogowy: 1656
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-6
Kuchnie świata
hp
nr katalogowy: 13033
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-1
Co piszą inni
nr katalogowy: 9487
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Przetwórstwo owoców i warzyw w obliczu integracji z Unią Europejską
R. Urban
nr katalogowy: 6750
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2005-2
Przetwórstwo i zastosowanie drutów ze stali nierdzewnych
ŁUKSZA J.
SKOŁYSZEWSKI A.
PAĆKO M.
RUMIŃSKI M.
nr katalogowy: 9872
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-12
Standardowa wymiana danych z kontrahentami za pomocą EDI i Internetu
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 7234
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-4
Przetwórstwo owocowo-warzywne w aspekcie integracji z UE
B. Nosecka
nr katalogowy: 7063
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-12
Wybrane informacje o strukturze oraz ekonomice polskiego i niemieckiego przetwórstwa zbóż
nr katalogowy: 5152
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-1
Dni Przemysłu Mięsnego
nr katalogowy: 16791
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-3
Innowacyjne rozwiązania w Prime Food
nr katalogowy: 14793
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-3
Pozostałości z przetwórstwa owoców i warzyw wykorzystywane w produktach mięsnych
Agnieszka Starek-Wójcicka
Aleksandra Rolewicz
Agnieszka Sagan
nr katalogowy: 147902
pozostałości poprodukcyjne
przetwórstwo
owoce i warzywa
jakość mięsa
post-production residues
processing
fruit and vegetables
meat quality
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-8
15 lat Zakładów Mięsnych NOWAK
nr katalogowy: 16691
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-9
Co piszą inni
nr katalogowy: 16676
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-4
Dodatki przyprawowe do mięs
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 9524
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-2
Wędzenie produktów pochodzenia zwierzęcego
Mirosław Michalski
nr katalogowy: 9499
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-3
Wielkanoc - mięsne święta!
nr katalogowy: 119296
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-3
Tradycyjne i niekonwencjonalne przekąski mięsne
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 50747
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-1
Polskie przetwórstwo zbóż w okresie integrowania z Unią Europejską
ROMAN URBAN
JADWIGA DROŻDŻ
nr katalogowy: 13980
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-10
Przetwórstwo zbożowo-młynarskie w latach 2004-2005
nr katalogowy: 14159
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-1
Polskie przetwórstwo zbóż w okresie integrowania z Unią Europejską
ROMAN URBAN
JADWIGA DROŻDŻ
nr katalogowy: 13980
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-9
Przetwory mięsne o zmniejszonej zawartości tłuszczu
Marek Cierach
Kamil Szacłlo
nr katalogowy: 1706
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-3
Dławnice Skintop firmy Lapp Kabel w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 15235
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-1
Warszawskie Targi Spożywcze Euro Food
nr katalogowy: 1555
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-5
Co pisza inni - z kraju
nr katalogowy: 9544
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-2
Festo - partnerem przemysłu spożywczego i maszyn pakujących
nr katalogowy: 66172
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-10
Kraje bałtyckie nowymi członkami Unii Europejskiej
nr katalogowy: 6412
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-9
U Bystrego w Swarzędzu
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 1712
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-2
Zanik targów w Katowicach
nr katalogowy: 1578
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-1
Wyróżnienie dla ZM DUDA SA
nr katalogowy: 1554
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-9
Przetwórstwo kukurydzy - możliwości wykorzystania
nr katalogowy: 70535
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-3
Zakłady Mięsne DUDA S.A. firma z europejskiego peletonu
E. Smoliński
nr katalogowy: 7041
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-11
Między Warszawą a Mińskiem Mazowieckim
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 9649
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-10
Szanse dla regionalnych i tradycyjnych przetworów mięsnych. Część l
Jacek Zin
nr katalogowy: 9626
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-4
SILESIA tutaj jest moc
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 83747
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-18
Wędliny niezwyczajne
Henryk Piekut
nr katalogowy: 54497
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-9
Przetwórstwo owoców i warzyw po akcesji Polski do Unii Europejskiej
B. Nosecka
nr katalogowy: 20724
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-11
Certyfikaty dla Zakładów Mięsnych MAZURY w Ełku
nr katalogowy: 1755
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2004-4
Fosfor w ściekach zakładów mięsnych -zanieczyszczenia które można skutecznie usunąć
Piotr Konieczny
nr katalogowy: 1314
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-10
Zakład na obrzeżu Borów Tucholskich
Krzysztof Łekawski
nr katalogowy: 9627
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-3
Przyprawa do mięs Prymat
nr katalogowy: 97167
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-6
Mięsne produkty panierowane jako przykład żywności wygodnej
Oskar Nowak
Monika Modzelewska-Kapituła
nr katalogowy: 149204
żywność wygodna
mięsne produkty panierowane
innowacje
zdrowie
convenient meat products
breaded meat
battered meat
innovations
health
OPAKOWANIE 2022-5
Tworzywa sztuczne w obiegu zamkniętym – raport
nr katalogowy: 137821
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-3
Finał XXXIV Konkursu z zakresu technologii mięsa
nr katalogowy: 1601
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-8
Kobieta wynalazca 2007 - kandydatki
nr katalogowy: 25357
OPAKOWANIE 2010-11
Znaczenie opakowań w ochronie środowiska
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 55425
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-9
Nowoczesność wsparta tradycją
nr katalogowy: 78861
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-12
Przetwórstwo mleka w Rosji i szanse polskiego eksportu
Svitlana Shevelova
nr katalogowy: 64629
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-9
Przemysł zbożowo-młynarski i wtórne przetwórstwo zbóż w 2009 r. i po I kwartale 2010 r.
nr katalogowy: 54190
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-1
Rozmawiamy z Marianem Meyerem właścicielem Zakładów Mięsnych VIOLA w Lnianie
Krzysztof Łękawski
Jolanta Wilczak
nr katalogowy: 1536
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-6
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 77428
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-7
Minerał na wszystko?
nr katalogowy: 34479
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-7
Barwienie tekstyliów z wykorzystaniem ultradźwięków
KAZIMIERZ RUSZKOWSKI
nr katalogowy: 29522
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-10
POLSKA - UNIA - ŚWIAT
nr katalogowy: 38803
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-6
Dodatki a współczesne przetwórstwo mięsa
nr katalogowy: 36008
OPAKOWANIE 2007-5
Jak ograniczyć obciążenie środowiska odpadami opakowaniowymi
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 26044
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Finistere - kraina produkcji roślin w Bretanii
Agnieszka Górecka
nr katalogowy: 32548
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-11
Zamieszanie wokół PROW
Henryk Piekut
nr katalogowy: 39242
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2008-5
SIMATIC S7-300 w mleczarni
Łukasz Lange
nr katalogowy: 38697
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-11
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 72536
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-9
Sklepy mięsne: decyduje jakość i świeżość
Barbara Mikusińska
nr katalogowy: 150471
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-11
Wyposażenie techniczne magazynów w zakładach mięsnych
Adam Wojciechowski
nr katalogowy: 80782
AURA 2008-4
Udział węgla w rozwoju polskiej energetyki
nr katalogowy: 34218
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
I Forum Producentów Żywności Ekologicznej
Marta Stus
nr katalogowy: 27065
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-7
Smak, zapach, barwa i trwałość wyrobu...
nr katalogowy: 121370
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
Polskie przetwórstwo rybne w latach 1990-2015
Piotr J. Bykowski
nr katalogowy: 103651
10.15199/65.2017.1.4
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-5
Wielkanoc Mięsne Święta
nr katalogowy: 25974
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-12
Wędliny premium ZM Henryka STOKŁOSY
Joanna Miazek
nr katalogowy: 88585
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-9
Walory mięsa jeszcze raz
Waldemar Jaworski
Alicja Jaworska-Piasecka
nr katalogowy: 128144
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-1
Rynek bawełny
nr katalogowy: 111861
OPAKOWANIE 2007-11
Recykling i selektywna zbiórka odpadów opakowaniowych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 31010
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-9
Przemysłowe przetwórstwo kukurydzy na cele spożywcze
nr katalogowy: 29974
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-5
Pierwsze Forum Producentów Żywności Ekologicznej - problemy i propozycje rozwiązań
Jan Kamionek
nr katalogowy: 26233
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-3
Biogaz z odpadów przetwórstwa owocowo-warzywnego to większa efektywność
Natalia Aleksiejuk
Julia Hartman
Tomasz Marzec
nr katalogowy: 143877
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-3
Informacje
nr katalogowy: 33857
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-6
Informacje
nr katalogowy: 26949
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-6
OD REDAKCJI
nr katalogowy: 149195
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-6
Rozwój przemysłu paszowego w Afryce
nr katalogowy: 117565
OPAKOWANIE 2008-1
Targi K w Düsseldorfie
Stefan Jakucewicz
nr katalogowy: 32627
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-11
Targi K w Düsseldorfie
STEFAN JAKUCEWICZ
nr katalogowy: 32178
CHŁODNICTWO 2007-8
Awarie i czynniki warunkujące niezawodność działania agregatów do schładzania wody lodowej
BOLESŁAW GAZIŃSKI
GRZEGORZ KRZYŻANIAK
LUCJAN KŁOS
nr katalogowy: 29382
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-10
Produkcja i przetwórstwo mleka w Polsce
JADWIGA SEREMAK-BULGE
nr katalogowy: 38789
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-6
Z PÓLKI KSIĘGARSKIEJ - Regina Jeziórska STUDIUM PROCESU WYTŁACZANIA REAKTYWNEGO
nr katalogowy: 35974
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2008-5
PIONIER POLSKIEGO PRZETWÓRSTWA METALI NIEŻELAZNYCH 100-LECIE URODZIN PROFESORA JERZEGO WANTUCHOWSKIEGO
JÓZEF ZASADZIŃSKI
nr katalogowy: 35573
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2000-7
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 42772
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-3
Polskie firmy chemiczne w Internecie Część LX
nr katalogowy: 90053
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-12
Opakowania - niezbędny element w obrocie towarowym
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 31755
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Mięsne akcesoria
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 39487
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Technolog, doradca klienta firmy LIBRA Marek Pasemko (1964-2018)
nr katalogowy: 123016
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Technolog, doradca klienta firmy LIBRA Marek Pasemko (1964-2018)
nr katalogowy: 123015
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-4
Targi MIĘSO I WĘDLINY 2008
nr katalogowy: 34315
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-4
Targi MIĘSO I WĘDLINY 2008
nr katalogowy: 34314
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-1
50 lat temu pisaliśmy
nr katalogowy: 32576
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-1
Co piszą inni
nr katalogowy: 32570
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-12
Informacje Biznesowe
nr katalogowy: 31948
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-12
Co piszą inni
nr katalogowy: 31758
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Racjonalizacja organizacji w przedsiębiorstwie Kroeswang
nr katalogowy: 30673
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Wysmakowane towarzystwo
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 29643
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-8
Tradycyjne wyroby mięsne z "Soplicowa"
nr katalogowy: 29131
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-9
Mięsne artykuły tradycyjne w województwie podkarpackim
Marek Zin
Paulina Duma
nr katalogowy: 38223
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-5
Rozwój Zakładów Mięsnych NOVE
nr katalogowy: 25973
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-4
OptymaTM Slim Pack - agregaty chłodnicze w obudowie
nr katalogowy: 83807
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-1
KRONIKA
nr katalogowy: 73870
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-4
Środki transportu w przemyśle mięsnym
Joanna Kulikowska
nr katalogowy: 131405
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-10
Tradycyjne produkty mięsne Azji
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 63177
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-3
Zbiory i przetwórstwo owoców - ważne liczby
nr katalogowy: 58633
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-3
Mięso zwierząt egzotycznych nietypowe źródło białka
DARIUSZ NOWAK
nr katalogowy: 33811
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-10
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych - pakowanie w kontrolowanej atmosferze
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 39094
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-10
Walne zgromadzenie UPEMI
nr katalogowy: 134016
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-2
Z półki księgarskiej - Praca zbiorowa (red. Robert Sikora) PRZETWÓRSTWO TWORZYW POLIMEROWYCH. PODSTAWY LOGICZNE, FORMALNE I TERMINOLOGICZNE
Ryszard Steller
nr katalogowy: 33016
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Tendencje w spożyciu mięsa w Polsce, Unii i USA w latach 1991-2004
BARTŁOMIEJ WASILEWSKI
MIROSŁAW GORNOWICZ
nr katalogowy: 31134
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2011-1
Zintegrowany system FAILSAFE
Łukasz Kwaśniak
nr katalogowy: 57766
OPAKOWANIE 2024-5
Systemy przetwórcze materiałów rolowych firmy Schober
nr katalogowy: 148869
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-9
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 109652
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-9
Niemcy - szansa zdobycia rynku przez polską żywność
nr katalogowy: 30026
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Mówisz - masz
nr katalogowy: 37907
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-8
35 lat Zakładów Mięsnych w Łukowie
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 37285
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
Mięsne innowacje
nr katalogowy: 78778
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-9
Świętomięs Polski w Bydgoszczy
nr katalogowy: 101052
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-9
Wiadomości
nr katalogowy: 101039
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-3
Kolorystyka firmowa
Marzena Matuszewska
nr katalogowy: 90199
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-5
Staropolskie tuszki gołębi na współczesnym stole konsumenta
Marcin Różewicz
Karol Kaszperuk
nr katalogowy: 114012
CHŁODNICTWO 2010-4
Nowe rozwiązania i urządzenia Tecumseh
nr katalogowy: 51204
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-8
Rozmawiamy z BOGNĄ DUDĄ-JANKOWIAK Wiceprezesem Polskiego Koncernu Mięsnego DUDA SA
Krzysztof Łękawski
Małgorzata Witek
nr katalogowy: 29123
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-4
Większa suma sprawdzonych możliwości
nr katalogowy: 90898
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-2
Projekt ” Inkubator przetwórni polskich owoców” – szansa dla polskiego przetwórstwa
nr katalogowy: 148472
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-8
Projekt „Inkubator przetwórni polskich owoców”– szansa dla polskiego przetwórstwa
nr katalogowy: 150101
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-4
wiadomości
nr katalogowy: 113398
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-8
Co piszą inni - z kraju i ze świata
nr katalogowy: 37287
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-4
Produkty mięsne w atmosferze ochronnej
nr katalogowy: 83608
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH