Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Mama wegetarianka
Hanna Stolińska
nr katalogowy: 83251
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-9
Oświadczenia zdrowotne i żywieniowe
IZABELA TAŃSKA
nr katalogowy: 20536
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-8
Żywieniowe i technologiczne aspekty zastosowania błonników pokarmowych
Małgorzata MIELCARZ
nr katalogowy: 6372
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-8
Żywieniowe i technologiczne aspekty zastosowania błonnika pokarmowego do produkcji wyrobów piekarskich i ciastkarskich
Małgorzata Mielcarz
nr katalogowy: 4989
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
Międzynarodowe zalecenia żywieniowe
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 103654
10.15199/65.2017.1.5
AUTO MOTO SERWIS 2022-1
Nowości
nr katalogowy: 136164
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-4
Wspólnotowy rejestr oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 43857
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Mały smakosz
Danuta Gajewska
nr katalogowy: 37901
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-4
Wsparcie dla przedsiębiorczych
nr katalogowy: 33320
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Menu na czasie
nr katalogowy: 94671
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Zdrowy posiłek dla zabieganych
Monika Stromkie-Złomaniec
nr katalogowy: 136718
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
OŚWIADCZENIA ZDROWOTNE I ŻYWIENIOWE
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 49447
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-2
Produkty tłuszczowe nieprawidłowo oznakowane
Magdalena Zychnowska
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 82585
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2019-2
"TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU" BENEFICJENTEM PROGRAMU "WSPARCIE DLA CZASOPISM"
Martyna JACHIMOWICZ
nr katalogowy: 120838
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-5
Fundusze Europejskie - Program Operacyjny Inteligentny Rozwój
Aleksandra Kępińska
nr katalogowy: 91095
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Znakowanie produktów żywnościowych Dobrowolne znakowanie wartością odżywczą
Ewa Czarniecka-Skubina
Andrzej Janicki
nr katalogowy: 41837
AUTO MOTO SERWIS 2022-1
Nowości
nr katalogowy: 136164
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Szlachetne zdrowie
MARIA JAGIEŁŁO
nr katalogowy: 18688
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne aspekty prawne i naukowe
ProducenIwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 49524
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Zdrowy posiłek dla zabieganych
Monika Stromkie-Złomaniec
nr katalogowy: 136718
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-8
Dieta Polaków a zalecenia żywieniowe część 1
Diana Wolańska-Buzalska
Klaudia Wiśniewska
nr katalogowy: 121983
10.15199/65.2019.8.5
dieta
zalecenia żywieniowe
piramida żywienia
zachowania żywieniowe
diets
nutritional recommendations
food guide pyramid
nutrition behavior
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Małe i pstrokate
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 11916
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Menu dla dzieci
DANUTA GAJEWSKA
nr katalogowy: 11911
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-12
Pomoc „szyta na miarę” – sektorowe wsparcie przemysłu włókienniczego i mody w województwie łódzkim
nr katalogowy: 129761
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-12
Pomoc „szyta na miarę” – sektorowe wsparcie przemysłu włókienniczego i mody w województwie łódzkim
nr katalogowy: 129761
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Polifenole jako naturalne antyoksydanty w żywności
Justyna Rosicka-Kaczmarek
nr katalogowy: 4917
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-7
Celiakia. Cz. I
Anna Korfel
nr katalogowy: 12710
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-9
Miliardy na rozwój
nr katalogowy: 44420
OPAKOWANIE 2004-1
Nowe nawyki żywieniowe zmniają oblicze przemysłu opakowaniowego
nr katalogowy: 3106
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-24-25
Patent Plus
nr katalogowy: 40003
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-11
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne - zmiany w prawie unijnym i polskim a praktyka marketingowa
nr katalogowy: 22404
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne dotyczące środków spożywczych
Ł. Bobeł
nr katalogowy: 20751
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-5
Przetwórstwo kukurydzy - możliwości wykorzystania
nr katalogowy: 20084
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-10
Właściwości żywieniowe i zdrowotne szarłatu (amarantusa) dla ludzi i zwierząt
Ryszard RYWOTYCKI
nr katalogowy: 14148
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-5
Nowe zalecenia żywieniowe – talerz zamiast piramidy żywnościowej
nr katalogowy: 131854
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-5
Nowe zalecenia żywieniowe – talerz zamiast piramidy żywnościowej
nr katalogowy: 131854
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2023-3
Nasze Laboratorium daje wsparcie dla galwanotechniki
nr katalogowy: 142354
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2023-3
Nasze Laboratorium daje wsparcie dla galwanotechniki
nr katalogowy: 142354
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-2
Niektóre aspekty żywieniowe pieczywa
Henryk Gąsiorowski
nr katalogowy: 4790
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-3
Stan aktualny oraz perspektywy branży makaronowej
WIKTOR OBUCHOWSKI
BARBARA ROBAK
nr katalogowy: 14005
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-1
Hydrokoloidy roślinne i mikrobiologiczne - technologiczne i żywieniowe aspekty ich stosowania (1)
JERZY BOROWSKI
EULALIA JULITTA BOROWSKA
nr katalogowy: 14504
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-9
Zwyczaje żywieniowe Polaków w zakresie spożycia owoców
M. Gazdecki
E. Goryńska
nr katalogowy: 6896
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-1
Hydrokoloidy roślinne i mikrobiologiczne - technologiczne i żywieniowe aspekty ich stosowania (1)
JERZY BOROWSKI
EULALIA JULITTA BOROWSKA
nr katalogowy: 14504
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
Wykorzystanie NSP do produkcji pieczywa - wartości żywieniowe i technologiczne
Małgorzat Mielcarz
nr katalogowy: 19270
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-7
Zalecenia żywieniowe a specyfika żywności wytwarzanej w Polsce
H. Kunachowicz
nr katalogowy: 7128
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Nietypowe chleby
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 63529
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-3
Hydrokoloidy roślinne i mikrobiologiczne-technologiczne i żywieniowe aspekty ich stosowania (2)
J. Borowski
E. J. Borowska
nr katalogowy: 14545
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-11
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 117242
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8
Zdrowa dieta dla zdrowego życia
Witold Płocharski
nr katalogowy: 93085
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-9
Dieta Polaków a zalecenia żywieniowe część 2
Klaudia Wiśniewska
Diana Wolańska-Buzalska
nr katalogowy: 122459
dieta
zalecenia żywieniowe
piramida żywienia
zachowania żywieniowe
diets
nutritional recommendations
food guide pyramid
nutrition behavior
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-3
Sól spożywcza we współczesnych technologiach piekarskich oraz aspekty żywieniowe
Henryk Piesiewicz
Elżbieta Bartnikowska
nr katalogowy: 4797
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2023-3
Nasze Laboratorium daje wsparcie dla galwanotechniki
nr katalogowy: 142354
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2024-7
Europejski Bank Wodorowy wsparł projekty wdrożeniowe
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 149444
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-1
Powiem ci, co masz jeść
Wojciech Roszkowski
nr katalogowy: 129884
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-3
Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś
nr katalogowy: 58077
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Nowoczesna technologia i kompleksowe wsparcie każdej kuchni
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 142952
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-4
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 67045
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-10
Wsparcie w poprawie bhp
nr katalogowy: 101175
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-4
Korzystne zmiany przepisów dla beneficjentów poddziałania "Wsparcie na przystępowanie do systemów jakości"
nr katalogowy: 108638
AURA 2017-7-8
Korzystne zmiany przepisów dla beneficjentów poddziałania "Wsparcie na przystępowanie do systemów jakości"
nr katalogowy: 108385
OPAKOWANIE 2019-8
Technologiczne wsparcie producentów etykiet
nr katalogowy: 122043
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Producenci żywności mogą i powinni wpływać na zdrowe żywienie Polaków
nr katalogowy: 110819
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Nawet do 300 tys. zł dla mikropiekarni
Marta Stus
nr katalogowy: 61998
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2013-11
II Kongres PORT PC - nadszedł czas na aktywne wsparcie pomp ciepła!
nr katalogowy: 80374
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-12
Wsparcie szpitali jednoimiennych
nr katalogowy: 135003
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-6
Producenci żywności mogą i powinni wpływać na zdrowe żywienie Polaków
nr katalogowy: 110967
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne w aspekcie prawnym
Janusz Salwa
Ewelina Pacyga
nr katalogowy: 34182
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Marketing uwzględniający różnice w zwyczajach żywieniowych kobiet i mężczyzn
nr katalogowy: 32545
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-11
Błonnik pokarmowy. Znaczenie żywieniowe i technologiczne
DANUTA GÓRECKA
nr katalogowy: 39058
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Postęp w produkcji żywności a zalecenia żywieniowe
JAN GAWĘCKI
nr katalogowy: 23587
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Mali roślinożercy
Hanna Stolińska
nr katalogowy: 82359
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Dieta z pudełka
Redakcja
nr katalogowy: 130947
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Dieta z pudełka
Redakcja
nr katalogowy: 130947
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-5
Czy AI nadaje się na dietetyka?
nr katalogowy: 150895
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-11
Zdrowe żywienie
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 55460
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-5-6
Transgourmet i Selgros uruchamiają program wsparcia dla gastronomii
nr katalogowy: 126727
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne
IWONA WRZEŚNIEWSKA-WAL
nr katalogowy: 34584
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-8
Walory żywieniowe szarłatu
ALICJA CEGLIŃSKA
JULITA KARDIALIK
nr katalogowy: 29209
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-6
Nowe kierunki produkcji żywności funkcjonalnej i instrumenty jej promocji
DANUTA GÓRECKA
nr katalogowy: 27215
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-11
Dziczyzna i kuchnia myśliwska w gastronomii
Halina Makała
nr katalogowy: 39128
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-11
Wykorzystanie mąki gryczanej przy produkcji chleba pszennego
nr katalogowy: 39057
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-8
Wsparcie powiatów przez Głównego Geodetę Kraju w bieżącej realizacji zadań z zakresu geodezji i kartografii
Alicja Kulka
nr katalogowy: 144387
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-26
Innowacje + Patent
nr katalogowy: 49313
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2009-11
KRONIKA
nr katalogowy: 48093
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-7
Promocja i wsparcie polskiego eksportu wyrobów czekoladowych i cukierniczych
nr katalogowy: 60696
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Dotacje dla przedsiębiorców z sektora rolno-spożywczego
nr katalogowy: 53802
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-2
Wsparcie walki z koronawirusem przez polskich przedsiębiorców
nr katalogowy: 127023
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-6
POLSKA - UNIA - ŚWIAT
nr katalogowy: 36009
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-9
Chleb zakopiański
Hanna Lubczyńska
nr katalogowy: 56366
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Drobiowe - smaczne i zdrowe
nr katalogowy: 66309
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-12
Ekociasta i bezglutenowe słodkości królowały na targach Natura Food w Łodzi
Tomasz Kodłubański
nr katalogowy: 123756
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-1
Amarantus w piekarstwie
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 64967
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-26
Wirtualny model - realna pomoc
nr katalogowy: 81700
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-11-12
Od badania do wdrożenia
nr katalogowy: 45207
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-11
Konsolidacja mleczarstwa sposobem na kryzys gospodarczy
Jadwiga Seremak-Bulge
nr katalogowy: 48037
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2012-6
Nowa edycja mechanizmów finansowych
Lesław Janowicz
nr katalogowy: 68296
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2013-8
IGMNiR POMAGA MŁODYM TALENTOM
nr katalogowy: 78639
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-23-24
Strukturalnie do przodu
nr katalogowy: 13403
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-3
Wsparcie dla drogowców
jaz
nr katalogowy: 5238
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-6
Wsparcie gospodarstwa niskotowarowego
nr katalogowy: 13039
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-11
Nowe partnerstwo między Europą a rolnikami
nr katalogowy: 63779
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-1
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 88986
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2021-9
POBE postuluje wdrożenie bilansowania 1:1 za energię do końca 2025 r.
nr katalogowy: 133498
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-12
Wsparcie szpitali jednoimiennych
nr katalogowy: 135003
ELEKTROINSTALATOR 2023-9
NOWELIZACJA USTAWY O OZE
nr katalogowy: 145100
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Tendencje w spożyciu mięsa w Polsce, Unii i USA w latach 1991-2004
BARTŁOMIEJ WASILEWSKI
MIROSŁAW GORNOWICZ
nr katalogowy: 31134
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Zasady stosowania oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych dotyczących produktów spożywczych – nowe regulacje Wspólnoty Europejskiej (cz. II) - OŚWIADCZENIA ŻYWIENIOWE I WARUNKI ICH STOSOWANIA
Janusz Ciok
nr katalogowy: 27049
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Słodka, kaloryczna i jednocześnie zdrowa, czyli kilka słów o czekoladzie
Ewa Nebesny
Dorota Żyżelewicz
nr katalogowy: 24452
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Już od ponad roku obowiązuje rygorystyczny limit tłuszczów trans we wszystkich produktach
nr katalogowy: 139174
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
Wsparcie dla firm spożywczych
nr katalogowy: 7147
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-22
Bankowe wsparcie
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 5596
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Unijne środki na ochronę środowiska
MW
nr katalogowy: 14815
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2004-6
KONFERENCJE
Łucja Knoll
nr katalogowy: 4447
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Wspólnotowe programy promocji żywności
D. Goszczyński
nr katalogowy: 20760
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-17-18
Unijne wsparcie
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 19340
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Angel Yeast nowa siła na globalnym rynku ekstraktów drożdżowych
nr katalogowy: 65291
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 90554
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-12
Z myślą o bezpieczeństwie
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 64512
AURA 2020-1
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 124443
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Nowoczesna technologia i kompleksowe wsparcie każdej kuchni
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 142952
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-7
Największa dotacja europejska na wsparcie budownictwa mieszkaniowego
E. Nowicka
nr katalogowy: 17449
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-9
Lipidy w żywności, żywieniu i zdrowiu człowieka Cz. II. Aspekty żywieniowe i zdrowotne
Joanna Ciborska
Jan Kłobukowski
Filip Kłobukowski
nr katalogowy: 109280
10.15199/65.2017.9.6
lipidy
zalecenia żywieniowe
choroby cywilizacyjne
lipids
nutritional recommendations
civilisation diseases
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-6
Wsparcie dla Alby
J. Palka
nr katalogowy: 5982
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-6
Badania sonarowe i batymetryczne jako wsparcie przy ocenie stanu technicznego budowli hydrotechnicznych
Paweł Mikołajewski
nr katalogowy: 143607
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2014-11
II KONGRES ELEKTRYKI POLSKIEJ Hasło: "Elektryka i Cyfryzacja - Polska wobec wyzwań XXI wieku."
nr katalogowy: 87792
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-7
PH ARE 2002 - nowe zasady
nr katalogowy: 7111
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-11
Wsparcie dla MSP - dotacje na projekty badawcze w branży żywnościowej
nr katalogowy: 5122
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-4
Marka a satysfakcja klienta
Barbara Józefowicz
Robert Karaszewski
nr katalogowy: 11461
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
WSPARCIE PROCESU ZARZĄDZANIA PODATNOŚCIAMI PRZY UŻYCIU KONWERSJI OCENY BAZOWEJ CVSS 2.0 DO 3.X
Maciej Nowak
Michał Walkowski
Sławomir Sujecki
nr katalogowy: 138955
10.15199/59.2022.4.32
bezpieczeństwo systemów IT
standard CVSS
uczenie maszynowe.
CVSS standard
machine learning
security of IT systems.
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-2
Rentgenowski system inspekcyjny cieszy się uznaniem producentów żywności organicznej
nr katalogowy: 96423
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-22-23
Dieta a zdrowie
Ewa Cesarz
nr katalogowy: 128650
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-22-23
Dieta a zdrowie
Ewa Cesarz
nr katalogowy: 128650
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Informacje żywieniowe na opakowaniach produktów spożywczych - podejście konsumentów
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 67957
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Wsparcie dla przetwórstwa spożywczego na lata 2007-2013
M. Wigier
nr katalogowy: 20746
GOSPODARKA WODNA 2018-12
INFORMACJE - NOWOŚCI
nr katalogowy: 117821
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2021-6
Nagrody stowarzyszenia NACE International 2021
nr katalogowy: 132073
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2022-8
IMPORTUJESZ CZYSTE NOŚNIKI I PONOSISZ OPŁATĘ REPROGRAFICZNĄ, A MOŻE ZAMIERZASZ DOPIERO TO ZROBIĆ?
Izabela Felińska
Stefan Kamiński
nr katalogowy: 139148
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-9
Wsparcie przemysłu owocowo-warzywnego w ramach Sektorowego Programu Operacyjnego.
A. Babuchowski
nr katalogowy: 6886
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-7-8
Wsparcie przemysłu owocowo-warzywnego w ramach Sektorowego Programu Operacyjnego (SPO)
A. Babuchowski.TXT
nr katalogowy: 6866
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2018-4
Wsparcie systemów na poziomie mikro Pomiar przyspieszeń z wykorzystaniem czujnika MM5.10
nr katalogowy: 113462
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-9
ENCON-KOESTER zmienia nazwę na PROCOBOT
nr katalogowy: 122490
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-4
Wsparcie systemów na poziomie mikro: pomiar przyspieszeń z wykorzystaniem czujnika MM5.10
nr katalogowy: 119705
ELEKTROINSTALATOR 2023-4
WSPARCIE JST PRZEZ PZPO
nr katalogowy: 142984
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
O hotelarstwie w dobie COVID-19
nr katalogowy: 129538
MATERIAŁY BUDOWLANE 2021-1
Ustawa o wspieraniu termomodernizacji i remontów po nowelizacjach – część 1
Ewa Winkowska
Arkadiusz Węglarz
Marcin Dłużewski3
nr katalogowy: 130050
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Dobrze Jemy ze Szkołą na Widelcu
nr katalogowy: 110325
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Branża spożywcza ograniczy reklamy żywności
nr katalogowy: 83156
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
AAK Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne
nr katalogowy: 79478
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne - warsztaty edukacyjne KUPS
nr katalogowy: 122485
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-8
Jeśli coś zjeść, to w piekarni!
nr katalogowy: 121618
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-2
O cukrze bez uprzedzeń
nr katalogowy: 96425
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-5
EDPOL i tendencje rozwojowe w trzecim dziesięcioleciu funkcjonowania w latach 2010–2021
Adam Olszewski
nr katalogowy: 137702
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-5
EDPOL i tendencje rozwojowe w trzecim dziesięcioleciu funkcjonowania w latach 2010–2021
Adam Olszewski
nr katalogowy: 137702
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-9
Przetwórstwo żywności oczekiwania i perspektywy
Bohdan Achremowicz
nr katalogowy: 54145
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
Wpływ oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych na wybory dokonywane przez konsumentów
Zbigniew Oczadły
nr katalogowy: 146442
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-4
Finansowe wsparcie projektów badawczo-rozwojowych
Katarzyna Berbeć
Edyta Janus
nr katalogowy: 51248
AUTO MOTO SERWIS 2022-5
Rośnie popularność programu „Mój Elektryk”
nr katalogowy: 137923
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-26
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 123924
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Wszechstronne wsparcie dla branży
nr katalogowy: 130937
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Akademia Mistrza Biznesu - praktyczne wsparcie dla słodkiego biznesu!
nr katalogowy: 126618
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-2
Czy wiesz, że...
nr katalogowy: 49671
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-6
Chiny. Rynek zbożowy i młynarski
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 123777
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-7
Technologiczne i żywieniowe aspekty stosowania białek mleka w przetwórstwie mięsa
Krzysztof Siemianowski
Jerzy Szpendowski
nr katalogowy: 69408
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-10
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne na opakowaniach produktów spożywczych
Monika Mieczkowska
Helena Panfil-Kuncewicz
nr katalogowy: 63170
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-1
Żywność dla zestresowanych
nr katalogowy: 57027
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-7-8
Jadłospis przedszkolaka
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 92440
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-2
Walory żywieniowe płatków owsianych i ich zastosowanie
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 89324
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-2
Precyzyjni atomiści
nr katalogowy: 23744
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-3
Słabość polskiego rolnictwa w obliczu zapaści na rynku zbóż
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 147786
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-4
Dźwignia i Serce
nr katalogowy: 33326
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-11-12
Małe i średnie przedsiębiorstwa
nr katalogowy: 27144
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-24-25
Trzy konkursy
nr katalogowy: 40000
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-17
PRZEGLĄD - KOMPUTER - INFOTECHNOLOGIE
nr katalogowy: 37422
OPAKOWANIE 2011-11
Petycja "Plastic bag campaign"
nr katalogowy: 63983
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-22
Budowa Małej Elektrowni Wodnej w Michałowie na Nogacie
nr katalogowy: 55303
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-4
Polityka i biznes
Andrzej Arendarski
nr katalogowy: 96758
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-1
Optymalizacja procesu online dzięki technologii NIR firmy Bühler
nr katalogowy: 96588
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-5
W oczekiwaniu na innowacyjny przełom
Andrzej Arendarski
nr katalogowy: 89859
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Wszechstronne wsparcie dla branży
nr katalogowy: 130937
DOZÓR TECHNICZNY 2021-4
Zdalne wsparcie. Transformacja cyfrowa w obszarach niebezpiecznych
nr katalogowy: 133053
GOSPODARKA WODNA 2023-5
Raport kończący prace zespołu ds. sytuacji w Odrze
nr katalogowy: 143151
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-5
Wsparcie finansowe dla firm
nr katalogowy: 143340
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-6
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 104754
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-14-15
Niewidzialne narzędzia
nr katalogowy: 27922
AURA 2008-5
Technik "odkrywany" na nowo
nr katalogowy: 35388
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Funkcjonalność i wsparcie dla biznesu
nr katalogowy: 65476
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Savpol. Rozpoczynamy sezon lodowy 2022!
nr katalogowy: 137392
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Aktualności
nr katalogowy: 139514
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-3
Producenci makaronów apelują do rządu o pomoc
nr katalogowy: 143483
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-6
Kompletna obudowa budynków z płyt warstwowych
nr katalogowy: 143796
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-11
Polagra Tech 2018: wspólnie odkrywamy trendy technologiczne na rynku spożywczym
nr katalogowy: 117176
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Potrzeby żywieniowe dzieci
Elżbieta Bartnikowska
nr katalogowy: 50235
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Współczesne poglądy dotyczące spożycia pieczywa
Elżbieta Bartnikowska
nr katalogowy: 40755
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-3
Snacki świata
nr katalogowy: 42477
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-2
Walory żywieniowe i zastosowanie orkiszu
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 41568
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-2
Aspekty produkcji parówek
Adam Olszewski
nr katalogowy: 41444
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Znakowanie produktów żywnościowych Informacje żywieniowe i zdrowotne
Ewa Czarniecka-Skubina
Andrzej Janicki
nr katalogowy: 41092
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Nowe produkty a współczesne zalecenia żywieniowe
Bohdan Achremowicz
nr katalogowy: 41090
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-10
Inulina znaczenie żywieniowe i technologiczne
Danuta Górecka
Piotr Konieczny
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 47385
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Wartość odżywcza żywności - sposoby jej ustalania
Romualda Dolińska
Monika Żmudzka
Katarzyna Wawer
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 46498
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH