Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
OPAKOWANIE 2008-1
Automatyzacja pakowania potrzebą chwili
Ryszard Warczyński
nr katalogowy: 32614
OPAKOWANIE 2007-10
Wytyczne dotyczące pakowania towarów niebezpiecznych oraz kontrola jakości opakowań i sposobów pakowania
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 30683
OPAKOWANIE 2004-7
MaxiLIN - nowy, przenośny dispenser rozciągliwej folii do pakowania produktów spożywczych
E.M.
nr katalogowy: 3291
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-7
IX Wystawa Technologii Pakowania MULTIVAC
nr katalogowy: 107978
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-6
Opakowalnictwo owoców i warzyw. Aktualne tendencje rozwoju systemów pakowania owoców i warzyw
M. Ucherek
nr katalogowy: 6833
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-6
Cryovac Slicepak tworzy nowe możliwości pakowania świeżej żywności
nr katalogowy: 9567
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Opakowalnictwo owoców i warzyw (1). Aktualne tendencje rozwoju systemów pakowania owoców i warzyw
M. Ucherek
nr katalogowy: 6753
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-6
VII Wystawa Technologii Pakowania MULTIVAC za nami
nr katalogowy: 92051
OPAKOWANIE 2009-2
Polskie akcenty na światowej wystawie opakowań EMBALLAGE 2008
Małgorzata Lisińska-Kuśnierz
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 41633
OPAKOWANIE 2023-6
Ekologiczne i zautomatyzowane procesy pakowania słodyczy i wypieków
nr katalogowy: 143910
OPAKOWANIE 2016-1
Warsaw Pack 2016: nowości w branży maszyn pakujących
nr katalogowy: 96374
OPAKOWANIE 2007-1
Innowacje w świecie pakowania próżniowego
Ryszard Kiernicki
nr katalogowy: 23711
OPAKOWANIE 2012-7
Pakowanie materiałów niebezpiecznych
nr katalogowy: 69025
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-12
Pakowanie mięsa ciepłego w systemie Pi - VAC
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 40311
GAZETA CUKROWNICZA 2007-2
Automatyzacja procesów pakowania z wykorzystaniem robotów przemysłowych
Michał Redźko
nr katalogowy: 24102
OPAKOWANIE 2016-3
Targi Warsaw Pack: udany start w Nadarzynie
nr katalogowy: 97977
OPAKOWANIE 2015-3
Maszyny pakujące - wymagania na rynku UE
JERZY STĘPIEŃ
nr katalogowy: 90347
10.15199/42.2015.3.4
OPAKOWANIE 2008-10
Wybrane zagadnienia dotyczące pakowania towarów niebezpiecznych w znowelizowanej umowie ADR - towary w ilościach wyłączonych
Krzysztof Grzegorczyk
nr katalogowy: 38584
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-9
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych - pakowanie w atmosferze gazów ochronnych
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 38219
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-3
Wysokowydajne linie produkcji chusteczek z firmy SENNING
nr katalogowy: 104769
OPAKOWANIE 2008-10
Wymagania dotyczące dużych pojemników elastycznych do przewozu luzem, stosowanych do pakowania towarów niebezpiecznych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 38587
OPAKOWANIE 2016-1
Innowacyjne owijarki do pakowania folią stretch
nr katalogowy: 96375
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Nowe techniki pakowania mięsa i przetworów mięsnych
Marek Cierach
Agnieszka Bilicka
nr katalogowy: 53795
OPAKOWANIE 2017-1
Warsaw Pack 2017 i Centralne Targi Spożywcze 2017
nr katalogowy: 103724
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-5
Technologie Pakowania MULTIVAC po raz dziesiąty
nr katalogowy: 114016
OPAKOWANIE 2012-8
Gema dla dużych gabarytów
nr katalogowy: 70245
OPAKOWANIE 2017-2
Targi Techniki Pakowania i Opakowań
nr katalogowy: 104215
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-8
Przegląd maszyn i urządzeń do pakowania mięsa i wyrobów mięsnych
Marian K. Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 122019
OPAKOWANIE 2006-1
Kierunki optymalizacji maszyn pakujących
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 18111
OPAKOWANIE 2005-1
Nowoczesne techniki pakowania
Andrzej Woźniak
nr katalogowy: 11069
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-9
PATENTY I PROJEKTY
nr katalogowy: 15534
OPAKOWANIE 2005-4
Funkcjonalny system pakowania
Jacek Wodzisławski
nr katalogowy: 11155
OPAKOWANIE 2005-1
Nowoczesne techniki pakowania
Andrzej Woźniak
nr katalogowy: 11069
OPAKOWANIE 2004-2
Nowy sposób pakowania pieczywa pappadum przez firmę Patak's
nr katalogowy: 3129
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
Postęp w pakowaniu produktów spożywczych
Helena Panfil-Kuncewicz
Andrzej Kuncewicz
Monika Mieczkowska
nr katalogowy: 61898
OPAKOWANIE 2006-1
Automatyczne systemy pakowania ładunków paletowych
Mariola Maćko
nr katalogowy: 18083
CHŁODNICTWO 2013-5
Gazy do pakowania żywności Freshline MAP Najnowocześniejsza technologia pakowania, spełniającą normy Unii Europejskiej
nr katalogowy: 76711
OPAKOWANIE 2014-1
Seria 9000 - kolejna technologia pakowania w ofercie TREPKO
nr katalogowy: 82133
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-5
Światowy lider w dziedzinie pakowania żywności
nr katalogowy: 7086
OPAKOWANIE 2004-7
Bezpieczny papier do pakowania żywności
Krystyna Szadowiak
nr katalogowy: 3286
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
XV WYSTAWA TECHNOLOGII PAKOWANIA
nr katalogowy: 144004
OPAKOWANIE 2006-10
Aktualne wymagania i przepisy dotyczące pakowania towarów
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 21893
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-4
PRODUKTY MIESIĄCA
nr katalogowy: 97948
CHŁODNICTWO 2005-7
Nowe tendencjew systemach pakowania żywności przechowywanej w niskich temperaturach. Część l
Jacek Kondratowicz
Ewa Kościelak
nr katalogowy: 8675
OPAKOWANIE 2012-1
Maszyny pakujące
STEFAN JAKOWSKI
nr katalogowy: 65322
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-6
System transpor tu i pakowania zwojów
nr katalogowy: 77911
OPAKOWANIE 2017-1
Korzystne perspektywy rynku przetwórstwa i pakowania żywności
nr katalogowy: 103731
OPAKOWANIE 2004-9
Nowe komorowe maszyny rotacyjne do pakowania próżniowego firmy Cryovac
nr katalogowy: 3333
OPAKOWANIE 2006-1
Liczy się nie tylko prędkość- urządzenia do pakowania między ekonomią i elastycznością
nr katalogowy: 18097
OPAKOWANIE 2006-4
Badania bębnów metalowych przeznaczonych do pakowania towarów niebezpiecznych w celu ich certyfikacji na znak UN
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 18005
OPAKOWANIE 2005-1
Mechanizacja procesów produkcyjnych kluczem do sukcesu rynkowego
Paweł Kula
Robert Białkowski
nr katalogowy: 11054
OPAKOWANIE 2004-8-1
Międzynarodowe Targi Pakowania i Opakowań EMBALLAGE 2004 - najważniejsze wydarzenie w światowej branży opakowań
nr katalogowy: 3326
OPAKOWANIE 2005-2
Roboty do pakowania na Pack Expo 2004
Jan Barczyk
nr katalogowy: 11108
OPAKOWANIE 2005-1
Mechanizacja procesów produkcyjnych kluczem do sukcesu rynkowego
Paweł Kula
Robert Białkowski
nr katalogowy: 11054
CHŁODNICTWO 2005-8
Nowe tendencje w systemach pakowania żywności przechowywanej w niskich temperaturach. Część 2
Jacek Kondratowicz
Ewa Kościelak
nr katalogowy: 8687
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-6
XI Wystawa Technologii Pakowania MULTIVAC
nr katalogowy: 120757
OPAKOWANIE 2020-3
Uniwersalna maszyna rolowa TFS 200 MSV
nr katalogowy: 125548
OPAKOWANIE 2024-5
Automatyzacja – robot czy grawitacja?
nr katalogowy: 148874
OPAKOWANIE 2014-9
Robotyzacja i automatyzacja końcowego etapu pakowania
nr katalogowy: 86725
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-8
Skuteczność innowacyjnych rozwiązań w zakresie pakowania wyrobów mięsnych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 133024
techniki i systemy pakowania wyrobów mięsnych
innowacyjne opakowania i materiały opakowaniowe
pakowanie w modyfikowanej atmosferze gazów
pakowanie próżniowe
meat products packaging techniques and systems
innovative packaging and packaging materials
modified gas atmosphere packaging
vacuum packing
OPAKOWANIE 2006-1
Nowoczesna technika workowania
Marcin Schkrobol
Gunter Holzapfel
Grzegorz Pawlyta
Jurgen Hoen
nr katalogowy: 18088
OPAKOWANIE 2004-8-2
Nowoczesna technika workowania
MARCIN SCHKROBOL
GUNTER HOLZAPFEL
GRZEGORZ PAWLYTA
JURGEN HOEN
nr katalogowy: 3444
OPAKOWANIE 2019-11
Nowy wysokowydajny traysealer TSA 1200
nr katalogowy: 123444
OPAKOWANIE 2019-4
Uniwersalna maszyna rolowa do MAP - SKIN - VACUUM
nr katalogowy: 119871
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-2
Targi Warsaw Pack 2017 tuż tuż
nr katalogowy: 104247
OPAKOWANIE 2023-4
Zrównoważone rozwiązania do pakowania małych porcji
nr katalogowy: 143060
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
XV WYSTAWA TECHNOLOGII PAKOWANIA
nr katalogowy: 144004
OPAKOWANIE 2022-1
traysealery MULTIVAC – pakowanie z dużą wydajnością
nr katalogowy: 136018
OPAKOWANIE 2010-1
Normy PN dotyczące maszyn pakujących
Jerzy Stępień
nr katalogowy: 49223
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Ishida sprawdza się przy pakowaniu mieszanek czekoladowych
nr katalogowy: 87974
OPAKOWANIE 2012-1
ROZWIĄZANIA PAKUJĄCE I LOGISTYCZNE
nr katalogowy: 65315
OPAKOWANIE 2019-3
Innowacyjne rozwiązania do pakowania z oferty Avargraf
nr katalogowy: 119329
OPAKOWANIE 2011-1
Nowe aspekty w automatyzacji pakowania w branży spożywczej
RYSZARD KIERNICKI
nr katalogowy: 57285
OPAKOWANIE 2019-5
Pakowanie na wiele sposobów
nr katalogowy: 120417
OPAKOWANIE 2022-5
Analiza gazu na linii produkcyjnej dla maszyn pakujących MAP
nr katalogowy: 137837
OPAKOWANIE 2017-7
Lubelskie spotkanie z firmą MULTIVAC
nr katalogowy: 107517
OPAKOWANIE 2011-10
Folia Pillow Pak bardziej ekologiczna
nr katalogowy: 63212
OPAKOWANIE 2009-9
Pakowanie świeżych owoców i warzyw
Ryszard Warczyński
nr katalogowy: 46565
OPAKOWANIE 2010-4
Puszki metalowe ciągle najlepszym opakowaniem do przechowywania żywności
Krystyna Żak
nr katalogowy: 52887
OPAKOWANIE 2011-5
Ishida dostarcza linię do pakowania frytek
nr katalogowy: 59466
OPAKOWANIE 2020-10
Mięso mielone bez tacki dzięki maszynom ULMA
nr katalogowy: 128467
OPAKOWANIE 2020-10
Nowe ekologiczne tacki do pakowania zimnych mięs i serów
nr katalogowy: 128482
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-2
Targi opakowań WarsawPack tuż tuż
nr katalogowy: 125053
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-2
MODERN PACKAGING - ekotransformacja techniki pakowania i znakowania produktów
nr katalogowy: 118773
OPAKOWANIE 2015-11
Trzy w jednym, czyli Forum Technologii Pakowania
TOMASZ KRAWCZAK
nr katalogowy: 94914
OPAKOWANIE 2023-9
Innowacyjna i proekologiczna maszyna ULMA FM 500
nr katalogowy: 145043
OPAKOWANIE 2018-3
Gerhard Schubert na targach Anuga FoodTec
nr katalogowy: 112793
OPAKOWANIE 2008-6
Pakowanie w atmosferze modyfikowanej MAP na rynku krajowym
Bohdan Czerniawski
nr katalogowy: 35876
OPAKOWANIE 2007-1
VIPAK - producent folii i maszyn
nr katalogowy: 23710
OPAKOWANIE 2019-5
Program Hosted Buyers na targach TAROPAK 2019
nr katalogowy: 120400
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
Folie skrętne do pakowania cukierków (cz. I)
Mirosław Bogdan
nr katalogowy: 44380
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-6-7
Sztuka pakowania
nr katalogowy: 119260
OPAKOWANIE 2023-6
Ekologiczne i zautomatyzowane procesy pakowania słodyczy i wypieków
nr katalogowy: 143910
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-8
Pakowanie próżniowe
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
nr katalogowy: 127694
pakowarki próżniowe
opakowania
mięso
vacuum packaging machines
packaging
meat
OPAKOWANIE 2011-3
Pięć głównych źródeł przestojów linii pakowania batonów
nr katalogowy: 58442
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-3
Jakość w procesie pakowania
Antonina Małgorzata KOŁOWSKA
Małgorzata GOTOWSKA
nr katalogowy: 97117
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2018-7-8
Inteligentny system transportu pojemników, pudeł i kartonów
nr katalogowy: 115397
OPAKOWANIE 2018-5
Ulma: najnowsze produkty do pakowania próżniowego
nr katalogowy: 113719
OPAKOWANIE 2008-12
26. edycja Salonu TAROPAK za nami...
nr katalogowy: 40421
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-10
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych - pakowanie w kontrolowanej atmosferze
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 39094
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-12
Strategiczna rola technologii pakowania w przemyśle mięsnym
nr katalogowy: 102854
OPAKOWANIE 2016-10
Strategiczna rola technologii pakowania w przemyśle mięsnym
nr katalogowy: 101467
OPAKOWANIE 2020-7
Przyjazny system pakowania puszek w papier
nr katalogowy: 127236
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-8
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych - pakowanie próżniowe
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 37282
OPAKOWANIE 2015-10
SkySorter - logistyka pakowania
nr katalogowy: 94388
OPAKOWANIE 2015-8
SkySorter- logistyka pakowania
nr katalogowy: 94311
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Pakowanie żywności w gastronomii
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130430
OPAKOWANIE 2021-11
Nowe roboty T4 i T5 w ofercie firmy Gerhard Schubert
nr katalogowy: 134625
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-9
Metody pakowania mięsa i wyrobów mięsnych
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Daniel Tokarski
Izabela Adamowicz-Łogwińska
nr katalogowy: 116035
OPAKOWANIE 2013-3
Nowoczesne systemy pakowania mięsa wołowego
JOANNA ŁOPACKA
ANDRZEJ PÓŁTORAK
nr katalogowy: 75712
OPAKOWANIE 2011-1
Automatyzacja końcowego etapu pakowania
RYSZARD WARCZYŃSKI
nr katalogowy: 57284
OPAKOWANIE 2015-12
Pakowanie próżniowe jako metoda przedłużenia trwałości mięsa i produktów mięsnych
ALEKSANDRA LIPIŃSKA
KATARZYNA ŻONTAŁA
JOANNA ŁOPACKA
URSZULA RAFALSKA
ANNA SAKOWSKA
nr katalogowy: 95537
10.15199/42.2015.12.1
OPAKOWANIE 2015-9
Wpływ pakowania w modyfikowanej atmosferze na jakość mięsa i produktów mięsnych
ALEKSANDRA LIPIŃSKA
JOANNA ŁOPACKA
ANNA SAKOWSKA
URSZULA RAFALSKA
KATARZYNA ŻONTAŁA
nr katalogowy: 94364
10.15199/42.2015.9.1
OPAKOWANIE 2021-9
Szybki i niezawodny proces pakowania przekąsek
nr katalogowy: 133444
OPAKOWANIE 2011-6
Świeże sposoby pakowania
nr katalogowy: 60134
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-5
Taśmy tesa do zamykania , wzmacniania i otwierania opakowań tekturowych
nr katalogowy: 98769
OPAKOWANIE 2022-3
Przyszłość branży life science
nr katalogowy: 136896
OPAKOWANIE 2017-9
Rewolucja w procesie pakowania ziół i roślin liściastych
nr katalogowy: 109691
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-3
Niezawodne pakowanie produktów zbożowych
Maria Brzezińska-Zjawin
nr katalogowy: 82852
OPAKOWANIE 2022-7
Biopolimerowa powłoka ze skrobi do pakowania żywności
nr katalogowy: 138430
OPAKOWANIE 2022-7
Biopolimerowa powłoka ze skrobi do pakowania żywności
nr katalogowy: 138430
OPAKOWANIE 2022-7
Biopolimerowa powłoka ze skrobi do pakowania żywności
nr katalogowy: 138430
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-2
Opakowanie musi umożliwiać właściwą prezentację produktu - podkreśla Zbigniew Zdunek, prezes zarządu MULTIVAC Sp. z o.o. oddziału w Polsce firmy MULTIVAC Sepp Haggenmueller G mbH & Co.KG, w rozmowie z Magdaleną Borek-Daruk
nr katalogowy: 66935
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-8
Maszyny do pakowania mięsa i przetworów mięsnych
Mariusz S. Kubiak
Radosław Grala
Tom asz Borowy
nr katalogowy: 61711
OPAKOWANIE 2022-5
Analiza gazu na linii produkcyjnej dla maszyn pakujących MAP
nr katalogowy: 137837
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-12
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 81733
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-8
Modyfikowana atmosfera - metoda pakowania
Joanna Brzozowska
nr katalogowy: 86270
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
Zastosowanie materiałów opakowaniowych poddanych modyfikacjom fizycznym a jakość i bezpieczeństwo produktów mięsnych
nr katalogowy: 71041
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Jubileusz firmy MULTIVAC
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 62016
OPAKOWANIE 2019-12
Nowoczesne technologie pakowania i ważenia
nr katalogowy: 124276
OPAKOWANIE 2021-9
Ferag z najnowszym rozwiązaniem dla e-commerce
nr katalogowy: 133442
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-8
Przyszłość zbiorczego pakowania należy do automatyzacji i robotyzacji
TADEUSZ RUSINEK
nr katalogowy: 53872
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-3
Byliśmy na Warsaw Pack 2019
nr katalogowy: 119375
OPAKOWANIE 2024-8
Kompleksowa oferta folii PE dla przemysłu
nr katalogowy: 150224
OPAKOWANIE 2018-8
TAROPAK 2018 coraz bliżej!
nr katalogowy: 115543
OPAKOWANIE 2019-12
Producent Coca-Coli rezygnuje z pakowania wielopaków w folię
nr katalogowy: 124294
OPAKOWANIE 2019-9
Najważniejsze spotkanie branży opakowaniowej
nr katalogowy: 122562
OPAKOWANIE 2023-4
Multivac z bogatą ofertą na targach interpack
nr katalogowy: 143050
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-8
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych
Katarzyna Śmiecińska
Dorota Kubiak
nr katalogowy: 133026
mięso
przetwory mięsne
systemy pakowania
meat
processed meat products
packaging systems
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-8
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych
Katarzyna Śmiecińska
Dorota Kubiak
nr katalogowy: 133026
mięso
przetwory mięsne
systemy pakowania
meat
processed meat products
packaging systems
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-3
Nowe rozwiązania w opakowalnictwie przedłużające trwałość produktów spożywczych
Izabela Gajlewicz
Marta Lenartowicz-Klik
nr katalogowy: 147792
10.15199/65.2024.3.2
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
MAP
biotworzywa
active packaking
inteligent packaking
MAP
bioplastics
OPAKOWANIE 2017-4
MOSCA - rozwiązania dla Przemysłu 4.0
nr katalogowy: 105169
OPAKOWANIE 2013-1
Szybsze pakowanie z urządzeniami firmy Ishida
nr katalogowy: 73759
OPAKOWANIE 2020-1
Mosca prezentuje maszyny wiążące z serii Evolution Sonixs
nr katalogowy: 124645
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-8
GOTOWI DO SPEŁNIENIA STANDARDÓW PRZEMYSŁU 4.0: NOWA ŁOPATKOWA POMPA PRÓŻNIOWA Z UKŁADEM STEROWANIA PODCIŚNIENIEM
nr katalogowy: 121980
OPAKOWANIE 2017-1
ATS, czyli współczesny synonim banderolowania
nr katalogowy: 103734
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-4
Maszyny pakujące w przemyśle spożywczym
Jerzy Stępień
nr katalogowy: 67530
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-6
SWDO Dlaczego, dla kogo i jak?
Andrzej Hejduk
Anna Kosmacz-Chodorowska
nr katalogowy: 52492
OPAKOWANIE 2015-1
Więcej niż opakowania
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 89187
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-8
Wymagania wobec papierów i tektur przeznaczonych do kontaktu z żywnością
Maria Żubrzak
nr katalogowy: 53865
OPAKOWANIE 2021-7
Proces pakowania o najwyższej wydajności
Tomasz Krawczak
nr katalogowy: 132606
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-3
Nowe rozwiązania w opakowalnictwie przedłużające trwałość produktów spożywczych
Izabela Gajlewicz
Marta Lenartowicz-Klik
nr katalogowy: 147792
10.15199/65.2024.3.2
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
MAP
biotworzywa
active packaking
inteligent packaking
MAP
bioplastics
OPAKOWANIE 2018-9
Targi TAROPAK 2018. Spotkajmy się w gronie liderów!
nr katalogowy: 116077
OPAKOWANIE 2018-3
Aseptyczne pakowanie - fundament bezpiecznej żywności
nr katalogowy: 112807
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Nowoczesne opakowanie firmy PAKMAR
nr katalogowy: 46508
OPAKOWANIE 2011-1
Mechanizacja pakowania
STEFAN JAKOWSKI
nr katalogowy: 57287
OPAKOWANIE 2020-4
Cyfrowe technologie zwiększają wszechstronność procesów pakowania
nr katalogowy: 126010
OPAKOWANIE 2016-5
TWISPAN - modne rozwiązanie do pakowania słodyczy i karmelków
nr katalogowy: 98745
OPAKOWANIE 2021-12
Folie barierowe przeznaczone do obróbki cieplnej
nr katalogowy: 135079
OPAKOWANIE 2023-5
Innowacje i rozwój biznesu: 8. edycja Warsaw Pack za nami
nr katalogowy: 143397
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-5
Aspekty mikrobiologiczne pakowania w zmodyfikowanej atmosferze
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 76752
OPAKOWANIE 2018-10
Gerhard Schubert wprowadza serię maszyn "lightline"
Tomasz Krawczak
nr katalogowy: 116772
OPAKOWANIE 2018-1
Sprawdzone rozwiązania Trepko do pakowania
nr katalogowy: 111848
OPAKOWANIE 2010-2
Nowoczesna naważarka zwiększa wydajność pakowania
nr katalogowy: 50124
OPAKOWANIE 2009-5
Odpowiedzialność producenta za zgodność stosowanych opakowań i systemów pakowania
Konrad Nowakowski
nr katalogowy: 44327
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Robotyka w pakowaniu żywności
Jan Barczyk
nr katalogowy: 46509
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-8
Urządzenia do automatycznego pakowania, ważenia i konfekcjonowania
Iwona Chwastowska-Siwiecka
nr katalogowy: 46312
CHŁODNICTWO 2012-9
Air Products wprowadza na polski rynek gazy spożywcze w innowacyjnej butli Freshline® Plus z powłoką antybakteryjną, aby zapewnić większą higienę i bezpieczeństwo podczas pakowania żywności w atmosferze modyfikowanej (MAP)
nr katalogowy: 71024
OPAKOWANIE 2019-7
Personalizowane leki potrzebują wyjątkowych technologii pakowania
nr katalogowy: 121476
OPAKOWANIE 2016-9
Flowmodul świętuje premierę na targach FachPack
nr katalogowy: 101415
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-1
ostatnie pożegnanie
nr katalogowy: 130129
OPAKOWANIE 2022-3
Przyszłość branży life science
nr katalogowy: 136896
OPAKOWANIE 2022-3
Wiązarka RO-M Fusion – cichy bohater małych i średnich zakładów pralniczych
nr katalogowy: 136914
OPAKOWANIE 2023-4
Zrównoważone rozwiązania do pakowania małych porcji
nr katalogowy: 143060
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-10
Opakowanie też się liczy
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 79796
OPAKOWANIE 2004-4
Zaproszenie na FORUM POLIGRAFICZNE
nr katalogowy: 3182
OPAKOWANIE 2005-12
Targowe podsumowania
nr katalogowy: 11367
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-8
Form Shrink MULTIVAC
nr katalogowy: 16688
OPAKOWANIE 2004-11
Zaprosili nas
Monika Mularska
nr katalogowy: 3379
OPAKOWANIE 2005-11
PakStar 2006
nr katalogowy: 11329
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-10
Ekologiczny papier do pakowania tabletek
nr katalogowy: 134066
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-5
Migawki z Warsaw Pack 2022
nr katalogowy: 137713
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-6
Migawki z Warsaw Pack 2023
nr katalogowy: 143841
OPAKOWANIE 2017-7
System TLM firmy Schubert: przestrzeń znaczy pieniądz
nr katalogowy: 107518
OPAKOWANIE 2017-11
Rozwiązania z zakresu pakowania końcowego - taśmy PP i PET firmy MOSCA
nr katalogowy: 110601
OPAKOWANIE 2009-6
Kryteria oceny jakości bębnów i beczek z tworzyw sztucznych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 45082
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-12
Sprzedajemy poprzez doradztwo - rozmowa z Joanną Jaworską, prezesem firmy DESPOL
nr katalogowy: 48690
OPAKOWANIE 2009-12
PAKFOOD, czyli targi dobrze opakowane
nr katalogowy: 48338
OPAKOWANIE 2009-10
Nowy sposób pakowania mleka
nr katalogowy: 47185
OPAKOWANIE 2013-7
Aspekty innowacyjności materiałów opakowaniowych opakowań i procesów pakowania
AGNIESZKA CHOLEWA-WÓJCIK
AGNIESZKA KAWECKA
nr katalogowy: 77716
OPAKOWANIE 2019-11
Ishida usprawnia procesy naważania i kontroli jakości
nr katalogowy: 123443
OPAKOWANIE 2024-2
SPG pracuje na sukces klienta
nr katalogowy: 147491
CHŁODNICTWO 2012-9
Znaczenie pakowania oraz warunków przechowywania i dystrybucji w przedłużaniu trwałości twarogów kwasowych
KRZYSZTOF SIEMIANOWSKI
JERZY SZPENDOWSKI
KRZYSZTOF BOHDZIEWICZ
nr katalogowy: 71023
CHŁODNICTWO 2011-1-2
Jakość sensoryczna mięsa króliczego w zależności od metody pakowania i czasu chłodniczego przechowywania
IWONA CHWASTOWSKA-SIWIECKA
Marzena Hajduczenia
nr katalogowy: 57678
OPAKOWANIE 2006-6
Materiały przeciwwstrząsowe z tworzyw sztucznych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 17956
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
W co zapakować
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11882
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
W co zapakować
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11882
OPAKOWANIE 2005-8-2
Automatyczne urządzenia do pakowania kapusty kwaszonej
nr katalogowy: 11396
OPAKOWANIE 2005-10
Cryovac® Pizza Fresh™
nr katalogowy: 11310
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Opakowania w przemyśle mięsnym
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Marta Kozak
nr katalogowy: 105282
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH