Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-11
Ocena ryzyka jest ryzykowna
Robert Kozela
nr katalogowy: 48222
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-12
Znakowanie żywności - narzędzie ochrony zdrowia konsumenta
R. Wierzejska
L. Szponar
nr katalogowy: 7231
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-5
LOHAS - klient świadomy
Renata Karolewska
nr katalogowy: 76654
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-7-8
Pośpiech a świadomy wybór
Piotr Karpiński
nr katalogowy: 100331
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-3
Świadomy wybór
nr katalogowy: 50348
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Od pola do stołu
nr katalogowy: 137468
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-2
Pełna informacja
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 49896
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Pełna informacja
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 49031
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-3
Sukces uskrzydla
JOANNA ŻAWORONEK
nr katalogowy: 42328
OPAKOWANIE 2020-12
Papier IPack® – ekologiczny wybór
nr katalogowy: 129470
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-2
ludzie i wydarzenia > kto jest kim Grzegorz Szałas
nr katalogowy: 96550
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-12
Podejmowanie decyzji przez auditora
Marzena Baryluk
Mirosław Baryluk
nr katalogowy: 73038
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Wychowanie i żywienie dzieci to radość i partyzantka zarazem
Katarzyna Lemanowicz
nr katalogowy: 68839
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Rzetelna informacja
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 89945
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-9
Jaką przyszłość prognozujemy dla chleba?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 150307
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-8
Jackowski. Sekret popularności linii do chleba Glimek
nr katalogowy: 12742
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-7
Produkty zwrócone i wycofane
C. Bogusz
nr katalogowy: 14857
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2005-9
Otwarcie Muzeum Geodezji i Kartografii w Opatowie
Mirosław Roszczypała
nr katalogowy: 12305
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-5
Jak zdobyć certyfikat umiejętności zawodowych euro- ergonomisty
Ewa Górska
nr katalogowy: 3518
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-2
Praca zaniechana – i co dalej?
Andrzej Żylis
nr katalogowy: 136150
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-8-9
Znakowanie żywności - systemy i kontrowersje dotyczące znakowania produktów spożywczych Cz. 3. Znakowanie produktów - pomiędzy marketingiem a promocją zdrowego odżywiania
Jarosław Markowski
Witold Płocharski
Katarzyna Stoś
nr katalogowy: 116205
10.15199/64.2018.8-9.3
znakowanie żywności
świadomy wybór
kampanie uświadamiające
marketing
food labelling
conscious choice
informations campaigns
marketing
OPAKOWANIE 2011-11
WSTĘP
nr katalogowy: 63956
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2020-5-6
„WTÓRNE PRZETWÓRSTWO ZŁOMÓW ALUMINIOWYCH, W TYM ZŁOMÓW TRUDNORECYKLINGOWALNYCH”
PAWEŁ RUTECKI
nr katalogowy: 126953
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-5
Schumacher Packaging Zakład Wrocław nagrodzony złotym medalem EcoVadis
nr katalogowy: 126492
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Sposób na ofertę zgodną z trendami
nr katalogowy: 138271
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Świadomy wybór
Bogusława Kulesza
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 104997
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-6
Znakowanie żywności, czyli co powinien wiedzieć konsument
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 84589
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-2
Przyłączyć czy przełączyć?
Marcin Pietrzyk
nr katalogowy: 91580
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-6
Lepiej widoczni, widocznie lepsi wpływ wyboru materiału odblaskowego na bezpieczeństwo użytkownika odzieży
Piotr Głowski
nr katalogowy: 106287
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-12
Jakość szynek konserwowych
Marius z Florek
Piotr Domaradzki
Małgorzata Ryszkowska-Siwko
Piotr Skałecki
Katarzyna Brogowska
Izabela Jaruga
nr katalogowy: 102860
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Produkt firmowy
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 101616
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Warto być piekarzem!
nr katalogowy: 64989
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-2
Praca zaniechana – i co dalej?
Andrzej Żylis
nr katalogowy: 136150
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Przyjazna słodycz - przyjazna cukiernikom i konsumentom
nr katalogowy: 61401
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-3
Słody karmelowe - produkcja, cechy jakościowe i wpływ na właściwości piwa
Władysław Jamborowicz
nr katalogowy: 58625
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-11
PORADNIK Wino dla inżyniera (72)
winny maniak
nr katalogowy: 59823
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Nowe warianty pieczywa ProBody odpowiedzią na potrzeby różnych grup konsumentów
nr katalogowy: 133286
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-6
Każdy pracownik odczuje na własnej skórze RODO
Dariusz ZIEMBIŃSKI
nr katalogowy: 114081
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-10
Role grupowe a efektywność pracy
Justyna Oleksy
nr katalogowy: 110176
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2014-1
IGMNiR PODSUMOWUJE PRACE W 2013 ROKU
Kazimierz Poznański
nr katalogowy: 82053
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2009-6
Kryteria wyboru informatycznych narzędzi modelowania sieci wodociągowych
Alicja Bałut
Andrzej Urbaniak
nr katalogowy: 45020
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-12
Zasady procesowego zarządzania organizacją
Jerzy KOWALCZYK
nr katalogowy: 48746
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-10
Nowa koncepcja odpowiedzialnego biznesu
Renata Karolewska
nr katalogowy: 79951
OPAKOWANIE 2019-10
Dobry insight to nie wszystko, czas na opakowanie
nr katalogowy: 122985
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Otworzyć minipiekarnię...
nr katalogowy: 131984
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-8
Dzień bezpieczeństwa w STOCK POLSKA
Mariusz Łapiński
nr katalogowy: 108955
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-11
Dieta dla kobiet w ciąży i karmiących
Katarzyna Lemanowicz
nr katalogowy: 47921
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-22-23
Mobilni puszkarze i ich bombardy
Marek Bielski
nr katalogowy: 128658
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-7
Działania proekologiczne w piekarni – moda czy konieczność?
Tomasz Guderski
nr katalogowy: 149417
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-12
XVI Walne Zebranie Członków Polskiego Towarzystwa Próżniowego. zebranie sprawozdawczo - programowe
nr katalogowy: 40390
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
Kawa specialty
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 80103
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Otworzyć minipiekarnię...
nr katalogowy: 131984
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Nowe warianty pieczywa ProBody odpowiedzią na potrzeby różnych grup konsumentów
nr katalogowy: 133286
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-10
Rola kosztów w zarządzaniu przedsiębiorstwem
Monika Szymula
nr katalogowy: 11566
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
Zawsze masz wybór
ANKA
nr katalogowy: 4323
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-9
Zależności sensoryczne - analiza korelacji pomiędzy wyróżnikami sensorycznymi w różnych gatunkach piwa, cz.1
Maciej Chołdrych
nr katalogowy: 62805
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-4
Czy świadomy konsument powinien kupować wyroby bawełniane?
nr katalogowy: 59076
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
Co piekarz wiedzieć powinien - Mąka żytnia typ 2000 – razowa czy pełnoziarnista?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 148022
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2004-9
Wybór konstrukcji i parametrów mieszadeł elektromagnetycznych stosowanych przy ciągłym odlewaniu wlewków płaskich
SAJDAK Cz.
KUREK A.
KADZIMIERZ R.
nr katalogowy: 2087
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-7
Jeszcze o przestrzeganiu zasad gwarantujących trafny wybór odpowiedniej maszyny, pieca lub urządzenia
Jerzy Kownacki
nr katalogowy: 4955
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-7
Jeszcze o przestrzeganiu zasad gwarantujących trafny wybór odpowiedniej maszyny, pieca lub urządzenia
Jerzy Kownacki
nr katalogowy: 4954
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-3
Wołowina kulinarna cz. II – wartość odżywcza i cechy tekstury
Monika Modzelewska-Kapituła
Weronika Zduńczyk
Katarzyna Tkacz
nr katalogowy: 130895
skład chemiczny
barwa
cechy sensoryczne
chemical composition
colour
sensory properties
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Wybór dostawcy usług hostingowych
Beata Mosór
nr katalogowy: 56326
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Proekologiczne trendy gastronomiczne
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 139523
gastronomia
proekologiczne działania
gastronomy
pro-ecological activities
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Proekologiczne trendy gastronomiczne
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 139523
gastronomia
proekologiczne działania
gastronomy
pro-ecological activities
OPAKOWANIE 2023-11
Sztuka znakowania opakowań
nr katalogowy: 146027
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-3
Straty i hałas suchych transformatorów
nr katalogowy: 33786
GOSPODARKA WODNA 2008-2
Eko-Lider Funduszu Spójności 2007
Krzysztof Walczak
nr katalogowy: 33124
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Porcelana – gwarancja smaku i serwisu
nr katalogowy: 132664
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-12
Piekarzu, czy wiesz, że...najlepszym sprzymierzeńcem piekarza jest dobry, świadomy sprzedawca?
nr katalogowy: 117382
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-4
Zachwycają, inspirują, dostarczają nowych przeżyć...- marki własne jakich nie znacie
Izabela Bohdan-Talmont
nr katalogowy: 75359
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-7
Rozwój sektora opakowań jadalnych
Justyna Kadzińska
Monika Janowicz
Stanisław Kalisz
nr katalogowy: 100967
10.15199/65.2016.7.5
AUTO MOTO SERWIS 2019-3
Nowe turbo
Jerzy Dyszy
nr katalogowy: 135721
AURA 2024-7
Czego może nas nauczyć tradycja?
Lily Hess
nr katalogowy: 149582
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2008-4
Wybieramy zaprawę klejącą
nr katalogowy: 39302
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Co poza kawą?
PAWEŁ MANISTA
nr katalogowy: 24634
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-5
Baza do nieograniczonych możliwości
PAWEŁ MANISTA
nr katalogowy: 25748
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-2
Nowoczesne metody doboru wzmacniającej masy celulozowej
Paweł Wandelt
nr katalogowy: 24400
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-1
Wybór innowacyjnych materiałów zapewnia optymalną wydajność
nr katalogowy: 124623
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-6
Dlaczego warto zainwestować w wizerunek nowoczesnej cukierni internetowej?
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 106089
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
Kusząca ekspozycja produktów
Jolanta Nowak-Wicherska
nr katalogowy: 109059
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Chleb wynalazła... kobieta
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 66215
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-2
Empiryczne metody doboru obudowy wstępnej tunelu
Emilia Roguska
nr katalogowy: 141930
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-11
Sprzedawca pieczywa przyjazny konsumentowi… i piekarzowi
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 151392
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-14-15
Zasłużony wypoczynek
Henryk Piekut
nr katalogowy: 107371
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-2
Wybór miski toaletowej
Magdalena Kaliszuk-Barańska
nr katalogowy: 127037
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Jak dobrać serwer na potrzeby cukierni/piekarni
Daniel Kotyras
nr katalogowy: 57895
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-5-6
Parlament 492 milionów
nr katalogowy: 42314
AURA 2019-11
Kampania "Czyste Powietrze - zdrowy wybór!"
nr katalogowy: 123322
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Porcelana – gwarancja smaku i serwisu
nr katalogowy: 132664
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-11
Wybór metody pomiarowej do inwentaryzacji obiektu zabytkowego z zastosowaniem AHP
Izabela Skrzypczak
Agnieszka Leśniak
nr katalogowy: 140592
10.15199/33.2022.11.29
inwentaryzacja
metoda pomiarowa
obiekt zabytkowy
AHP.
inventory
measurement method
heritage building
AHP.
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-11
Wybór metody pomiarowej do inwentaryzacji obiektu zabytkowego z zastosowaniem AHP
Izabela Skrzypczak
Agnieszka Leśniak
nr katalogowy: 140592
10.15199/33.2022.11.29
inwentaryzacja
metoda pomiarowa
obiekt zabytkowy
AHP.
inventory
measurement method
heritage building
AHP.
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-11
Wybór metody pomiarowej do inwentaryzacji obiektu zabytkowego z zastosowaniem AHP
Izabela Skrzypczak
Agnieszka Leśniak
nr katalogowy: 140592
10.15199/33.2022.11.29
inwentaryzacja
metoda pomiarowa
obiekt zabytkowy
AHP.
inventory
measurement method
heritage building
AHP.
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-25
Parlament 492 milionów
nr katalogowy: 48533
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-2
Wybór pralki
Grzegorz Proniewicz
nr katalogowy: 120993
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-5
Narzędzia i parametry nadal spełniają kluczową rolę w procesie obróbki skrawaniem
PATRICK DE VOS
nr katalogowy: 98630
ELEKTROINSTALATOR 2024-8-9
JAK DOBRAĆ SILNIK ELEKTRYCZNY?
nr katalogowy: 150254
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-4
Szkolenia dotyczące higieny
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 125974
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-1
Czym można się pochwalić na etykiecie
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 103063
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-3
Oszustwa w VAT, czyli palący problem branży agro Część IV - sposoby zabezpieczania się przed odpowiedzialnością, związaną z nadużyciami w podatku VAT
nr katalogowy: 98697
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-10
Wszechstronna oferta dla wydawcy
nr katalogowy: 47871
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-4
Technika na co dzień
nr katalogowy: 119447
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-2
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 4794
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
Naturalne czynniki chłodnicze – wybór czy konieczność?
nr katalogowy: 144000
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
Sosy Folwark niezastąpione w sezonie grillowym
nr katalogowy: 113109
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2018-2
Konferencja "Część elektryczna elektrowni jądrowej w świetle wymagań międzynarodowych - wytyczne dla polskiego przemysłu"
Olga Górczak-Żaczek
nr katalogowy: 112082
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Rioja w natarciu
Winemake
nr katalogowy: 115026
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-2
Liczy się energochłonność
nr katalogowy: 41008
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2009-6
Procedura określania istotności wpływu atrybutów nieruchomości z wykorzystaniem teorii zbiorów przybliżonych
Małgorzata RENIGIER-BIŁOZOR
Andrzej BIŁOZOR
nr katalogowy: 44883
MATERIAŁY BUDOWLANE 2021-8
Markizy do okien pionowych
nr katalogowy: 132966
OPAKOWANIE 2024-9
HolyGrail 2.0 wybiera GTIN i rozpoczyna kolejne testy
nr katalogowy: 150702
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-11
Rozpoznawanie zagrożeń pożarowych
B. Bieś
nr katalogowy: 21334
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-3
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 4830
OPAKOWANIE 2004-9
Nowe opakowania do cieczy łatwopalnych
nr katalogowy: 3338
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Sery Europy
nr katalogowy: 11942
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Bogaty wybór
STEFAN ZATORSKI
nr katalogowy: 4072
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2004-9
NOWE WYDAWNICTWA
nr katalogowy: 2979
OPAKOWANIE 2005-9
Wytyczne ogólne dotyczące pakowania żywności
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 11273
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-12
Bakterie fermentacji mlekowej w technologii mięsa
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 73015
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-11
B jak biegły sądowy część 1
Andrzej Dziedzic
nr katalogowy: 80545
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-22-23
Mobilni puszkarze i ich bombardy
Marek Bielski
nr katalogowy: 128658
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-12
Bezpieczny start, oby bezpieczna meta
R. Kozela
nr katalogowy: 22791
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-4
Koszty okładzin z płytek ceramicznych
nr katalogowy: 7837
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-1
Ocieplanie ścian zewnętrznych systemem ECOROCK-L
T. Kwiatkowski
nr katalogowy: 2343
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-4
Firma zinformatyzowana
Tomasz Szajnocha
nr katalogowy: 12975
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-1
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19317
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19164
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19121
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19084
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19047
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Kalkulacje przy herbatce
nr katalogowy: 18597
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-9
Aktualności
J.P.
E.S
nr katalogowy: 6628
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-3
Udany wybór
Z. Marzec
nr katalogowy: 5868
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-3
Diabeł izolacji tkwi w szczegółach
M. Fenrych
nr katalogowy: 2425
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2006-5
Zasady stosowania indywidualnych i grupowych oczyszczalni ścieków
RADOSŁAW MATZ
nr katalogowy: 16515
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Kto jest gdzie
Zdzisław Senwicki
nr katalogowy: 11955
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-4
50 lat temu pisaliśmy
nr katalogowy: 9533
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-3
Nowy prezes Polskiej Unii Ceramicznej
nr katalogowy: 128384
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2018-3
Komitet Automatyki Elektroenergetycznej SEP
Krzysztof Woliński
nr katalogowy: 112560
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2014-3
Kalkulacja kosztów LCC - rozsądny wybór poparty obliczeniami
Bartosz Tywonek
nr katalogowy: 82881
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-2
Co nowego w Klubie w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 41788
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-2
Dokonanie przeglądu i wybór optymalnej metody garbowania softów bydlęcych wodoodpornych. Część II
WŁADYSŁAW MYJAK
MAŁGORZATA BOGATEK
nr katalogowy: 41689
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-7-8
Nic dodać, nic ująć
winny maniak
nr katalogowy: 53171
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-1
Wszystkie odcienie Koloru Roku
Danuta Baprawska
nr katalogowy: 125527
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-12
Święta Bożego Narodzenia a wyroby piekarsko-cukiernicze
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 95045
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 18622
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
PACKSERVICE. Opakowania foliowe - dobry wybór
Maciej KNUL
nr katalogowy: 5059
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-8
Lodziarnia w Mediolanie
Dominik BARTELAK
nr katalogowy: 5024
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2005-3
Nowe sita do formowania papierów opakowaniowych
H.Borek
nr katalogowy: 12401
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Kawowy boom
DAG
nr katalogowy: 11981
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Zmywarki Multi Washer, czyli jak obniżyć koszty mycia
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 141609
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Zmywarki Multi Washer, czyli jak obniżyć koszty mycia
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 141609
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-1
Mechanizmy śrubowo-toczne Centrum obróbkowe Maszyna do zwijania blachy
nr katalogowy: 10241
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-9
Oczyszczanie ścieków w zakładach mięsnych
Krystyna Gudelis-Matys
nr katalogowy: 1711
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-5
Pierwsze kroki w stosowaniu Modelu EFQM
Tadeusz Buchacz
nr katalogowy: 11483
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-1
Mechanizmy śrubowo-toczne Centrum obróbkowe Maszyna do zwijania blachy
nr katalogowy: 10241
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Dieta śródziemnomorska
Prof. Luca Piretta
nr katalogowy: 130953
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-3
Prawidłowe oznakowanie wyrobów z wełny mineralnej
M. Fenrych
nr katalogowy: 17591
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-20
SYGNAŁY O TECHNICE - INNOWACJE
nr katalogowy: 86817
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-1
Złote Szelki 2005
nr katalogowy: 7863
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-1
Kompozycje z mozaiką
Ewa Paradowska
nr katalogowy: 7753
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-12
Wybór nauki
Jerzy Kołodziejczak
nr katalogowy: 5388
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-9
Kształtowanie i naprawa szczelin dylatacyjnych podłóg przemysłowych
W. Kiernożycki
nr katalogowy: 17341
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-12
Organizacja systemu kontroli wewnętrznej ilości towaru paczkowanego
Roman Jurga
nr katalogowy: 14202
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-2
Układy pozycjonujące w komunikacji z siecią PROFIBUS
Przemysław Grasewicz
Mariusz Jabłoński
nr katalogowy: 10263
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2005-2
Wybór rodzaju podgrzewacza pojemnościowego dla domu jednorodzinnego
Iwona Polarczyk
Paweł Malinowski
nr katalogowy: 8771
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-1
Złote Szelki 2005
nr katalogowy: 7863
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
ABC marketingu. Reklama (cz.II)
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 19088
OPAKOWANIE 2006-7
Wielowarstwowe słoje polipropylenowe jako opakowanie do marynat dla smakoszy
M. F.
nr katalogowy: 17939
ODZIEŻ 2004-1
Za modą przez wieki
Magda Druri
nr katalogowy: 3036
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-12
Tor kajakarstwa górskiego w Krakowie
Z. Olszamowski
nr katalogowy: 2813
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-3
Izolacje z wełny mineralnej hal stalowych
M. Fenrych
nr katalogowy: 2430
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-9
Henkel radzi co pod płytki, co pod parkiet...
nr katalogowy: 17345
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-9
Ocena działalności inwestycyjnej w przemyśle pończoszniczym
Ł. Prysiński
nr katalogowy: 13838
GAZETA CUKROWNICZA 2005-11
Zmiany struktury kryształu sacharozy po okluzji substancji barwnych
J.Grabka
A.Sztekmiller-Szymańska
nr katalogowy: 9472
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-12
Wyższa Szkoła Ekonomii i Administracji w Bytomiu
nr katalogowy: 8321
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-11
Wyższa Szkoła Zarządzania Ochroną Pracy w Katowicach
nr katalogowy: 8282
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-5
Janusz Goetzendorf Grabowski - zanim trafił do papiernictwa
Leszek Goetzendorf Grabowski
nr katalogowy: 91560
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2024-1
Z PRASY TECHNICZNEJ
nr katalogowy: 146846
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-12
Wpływ wielkości cząstek na wynik oznaczania wybranych wyróżników jakościowych
Danuta ABRAMCZYK
nr katalogowy: 23093
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Zastosowanie koenzymu Q10 w produkcji żywności
J. Żulewska
S. Ziajka
nr katalogowy: 20804
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-5
Potop
hen
nr katalogowy: 13012
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-3
Nowy prezes Polskiej Unii Ceramicznej
nr katalogowy: 128384
DOZÓR TECHNICZNY 2022-1
Podsumowanie AUTOMATICON 2022
nr katalogowy: 136305
DOZÓR TECHNICZNY 2022-1
Podsumowanie AUTOMATICON 2022
nr katalogowy: 136305
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Mini Rex 3000 - trafny wybór
Jan KAMIONEK
nr katalogowy: 5045
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
Naturalne czynniki chłodnicze – wybór czy konieczność?
nr katalogowy: 144000
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-6
Uroczystość 60-lecia WEBOMATIC na targach ANUGA FoodTec
nr katalogowy: 114581
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-5
Normy określające procesy sztucznego starzenia papieru
Halina Podsiadło
Anna Baranowska
nr katalogowy: 18904
AURA 2004-5
EKOLOGIA - WYBÓR NA NOWE STULECIE
Joanna Pyłka
Jan Śmiełowski
nr katalogowy: 507
GOSPODARKA WODNA 2006-4
Podstawowe problemy przebudowy i modernizacji obwałowań przeciwpowodziowych - ogólne zalecenia, przykładowe rozwiązania
Magdalena Borys
Kazimierz Mosiej
nr katalogowy: 16868
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2006-12
Porównanie algorytmów tomografii impedancyjnej zastosowanych do identyfikacji wnętrza obiektów trójwymiarowych
Magdalena STASIAK
Przemysław BEROWSKI
Jan SIKORA
nr katalogowy: 22902
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2006-11
Badania zawiesin występujących w wodach powierzchniowych z wykorzystaniem granulometru laserowego
JANUSZ ŁOMOTOWSKI
EWA BURSZTA-ADAMIAK
MAGDALENA KĘSZYCKA
nr katalogowy: 21516
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-1
Analiza odkształceń włókienniczych pokryć podłogowych po działaniu obciążeń statycznych
K. Wierus
E. Gontarska
nr katalogowy: 19985
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-3
Ograniczenia możliwości udzielania krajowych aprobat technicznych na tle zakresu europejskiej harmonizacji wyrobów budowlanych
J. Tworek
nr katalogowy: 17621
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Okazały wybór
STEFAN ZATORSKI
nr katalogowy: 4190
OPAKOWANIE 2004-8-2
Sekisui wyznacza standardy, a tym standardem jest Sekisui
Simon Boś
Radosław Sędrowicz
Jarosław Żak
nr katalogowy: 3437
OPAKOWANIE 2004-8-1
Wspieranie przedsiębiorców głównym zadaniem Krajowej Izby Opakowań
Wacław Wasiak
nr katalogowy: 3306
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-7
Trudny wybór
Tadeusz Nycz
nr katalogowy: 234
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-6
Wybór metody wytwarzania dymu a ochrona środowiska i jakość wędzonego produktu
Elżbieta Klawitter
Natasza Bafia
nr katalogowy: 16717
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH